Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Emilė
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3
Vaivužė
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 02 19, 16:32)
Man gražiau pilnas vardukas Emilija  smile.gif

Emilas, Emilė – trumpinys iš Emilijus, Emilija.

Emilijus, Emilija (06.30, 08.19) – lotynų: „veržlus, nepralenkiamas“ .
*

visiskai sutinku 4u.gif tai tik Emilijos trumpinys.
Musu mergyte Emilija, bet mes dazniausiai ja vadinam Emile, Emule ax.gif Nemanau, kad butina specialiai trumpinti ir taip labai grazu, senovini varda mirksiukas.gif juk vistiek visiems Emile bus Emilija 4u.gif
juzste
Man grazus vardas tiek pilnas tiek trumpinys smile.gif
*fujimi
kaip vadins tevai, taip vadins ir kiti, patikekit.
draugai sunu pavadino Eimantu, o as kazkada paskambinu, sakau, ka gi eimutis?tai buvau pataisyta, jei nori maloniau vadint, vadini eimantuku, ne eimiu, eimuciu ar dar kaip. uzteko vieno pataisymo.
lygiai taip pat, seses sunus Domantas, ir niekas, net mokykloj kitaip nevadina, apie seima jau nekalbu, niekas netrumpina, ir Domu nevadina.
taigi, kam kaip grazu. man asmeniskai Emile graziau. thumbup.gif
diwol
Svelnus vardas svelniai mergytei
+777+
Man gražus smile.gif
mamareda
Pats gražiausias vardas wub.gif Taip pavadinau dukryte, savo močiutės garbei. Tik močiutė yra Emilija, galūnę pakeičiau,nes man norėjosi kažko savito.
Pelene
Grazus vardas Emile wub.gif
Rasagy
man ir labai grazus vardas smile.gif
Magnifique
Pats gražiausias mergytės vardas wub.gif wub.gif Pas mus yra būtent Emilė,ne Emilija.Ir žiūriu,kad nelabai populiarus vardas yra Emilė.Nes visiems,kam pasakai koks jos vardas,vis tiek sako: Oi kokia fainutė Emilija doh.gif Tai daug kartų reikia kartot,kad ji yra Emilė,o ne Emilija. doh.gif
Wild Pearl
tikrai labai panasus i populiaruji Emilija vardeli todel matyt ir klaidina mirksiukas.gif bet grazus vardelis ir Emile thumbup.gif
širlė
tu emiliju pilna, o va emile labai grazus ir dar negirdejau tokio trumpinio wub.gif
bimkutele
per 2m.niekas mano dukrytės nepavadino Emilija,visi vadino Emile,sutrumpintai vadiname Ema biggrin.gif ir pažiūrėjus populiariausių vardų sąrašuose jo nėra,kaip kad sakoma pilna mergaičių tokių vardu ax.gif
Mitsė
Nuo seniai žinojau, kad kai turėsiu mergytę, ją taip pavadinsiu. Metai eina, o noras nepraeina biggrin.gif
BrandNewSmile
Man tai labai grazus vardas :}
l'eau
man emilė nepatinka, bet ne dėl to kad būtų negražus, o dėl pabaigos -ilė, kuri man nepatinka, kaip ir -aja, -ija ir ko. emilija man gražu.
Emerencija
Man Emilė labai gražus vardukas wub.gif
Giedrolina
Ir man gražus wub.gif Todėl ir uždėjau savo dukrytei šį vardą smile.gif
Miegė
Gražus gražus gražus. thumbup.gif 4u.gif
Taškė.
Labai gražus.
-JPG-
Labai labai gražus vardas wub.gif , todėl ir gan dažnokas unsure.gif
Ende
QUOTE(l'eau @ 2010 02 22, 19:50)
man emilė nepatinka, bet ne dėl to kad būtų negražus, o dėl pabaigos -ilė, kuri man nepatinka, kaip ir -aja, -ija ir ko. emilija man gražu.
*

Emilija irgi su pabaiga -ija hihihi.gif Bet suprantu ką turėjote galvoje.. (visas Tėjas, Mijas...)

O vardas Emilė man gražus 4u.gif
LisaLove
SVELNUS VARDAS wub.gif
mamulka10
Man Emilė labai gražus vardukas thumbup.gif

nors ir daznokai sutinkamas bet patinkamas biggrin.gif wub.gif
MissTake
Ir as uz thumbup.gif
AniMi
Koks gražus vardas. Vaikų dar net planuose nėra, bet tokiu pavadinti mergytę tikrai norėčiau 4u.gif
viliaugis
Na, mano dukrytė Emilija, bet šiaip paprastai dažnai naudojame trumpinį Emilė, man labai gražu. O šiaip šaukiame Emiliuke, Emuže, Emute, Emilyte, vyras tai ir Emuse, o kai nori paerzinti, tai ir Musyte lotuliukas.gif Žodžiu išvartyt gali kaip nori, bet kuriuo atveju ir Emilė, ir Emilija labai gražu. Emilija gal labiau oficialesnė forma. Pačiam vaikui mokantis tarti savo varduką,tai lengviau Emilė biggrin.gif , nes mūsiškė būdama vienerių jau kalbėjo, tai paklausta kuo vardu drąsiai rėždavo: Amilele. Šį vardą rinkom 1999m., stengėmės išrinkti retą vardą, nesitikėjome tokio varduko populiarumo ax.gif .
otema
Kai laukiausi pirmojo vaikelio, galvojau kad gims berniukas, ir buvom sumąstę vardą Emilis. Gimė mergaitė, pavadinom Emilija. smile.gif Galvojom ir apie trumpesnį varijantą Emilė, bet nutarėm, kad prie trumpesnės pavardės ilgesnis vardukas bus skambiau ir šiaip mums labiau patiko pilnesnis vardas.
Mes trumpinio Emilė nevartojam, visada vadinam pilnu vardu, kolkas negirdėjau, kad kas ir trumpintų.
O šiaip aš už šį varduką..trumpą, ilgą..kiekvienam pagal skonį..ir t.t
ŽanetaKava
Grazu thumbup.gif
erikiuxxx
labai jau daznas doh.gif ,kaip ir Gabriele
Ruby Tuesday
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 10 05, 05:00)
labai jau daznas  doh.gif ,kaip ir Gabriele
*

Bet abu grazus wub.gif
Gintareamber
labai labai grazus....jei sunus nebutu emilis, dukra tikrai taip pavadinciau
Zuikiosaulute
Ir Emilė, ir Emilija thumbup.gif
vaižgantė
Gražus vardas.
tarifadream
Itraukiam i sarasiuka
Ikasiu*
Svelnus labai vardas, grazu wink.gif
migle.ma
Labai labai grazus vardukas, vienas graziausiu bent jau man thumbup.gif
Kuosma
Mūsų mažė - Emilė. Turėjome begalę variantų, tarp kurių nebuvo "Emilės".. kad ir koks dažnas šis vardas dabar, bet jis paskutinę apsisprendimo minutę, mums pasirodė pasakiškai gražus. Veltui nuėjo pastangos visu anksčiau ieškotų vardų.. smile.gif Emilė - atskiras vardas nuo Emilijos. Dbr ji mūsų: Emilytė, Emiliūtė, Milytė, Emytė, Milė wub.gif
mikute000
Labai grazus vardas
Tiūtė
Labai labai:) Daug gražiau nei Emilija.smile.gif
Zuikiosaulute
Man gražu ir Emilė, ir Emilija. Abu švelnūs, gražiai skamba...
stuleju
Pats graziausias vardas pasaulyje wub.gif Turejau ji savo vardu kraiteleje nuo pradzios nestumo ir kai vyras sake rink vardus, galvoju sakyk sakyk, as tai zinau kaip pavadinsiu musu lelyte blush2.gif Taigi auga musu Emiliukas laimingai wub.gif wub.gif wub.gif
Karikima
super thumbup.gif . Daugybe kartu graziau nei Emilija.
labanaktukee
labai gražus vardas, taip ir įsivaizduoju tokią trapią moterišką mergytę, merginą, moterį smile.gif
RitaRazi
Gražus, bet viską gadina jo populiarumas..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.