Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Emilė
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3
Baukidė
Emilė - labai gražu wub.gif kaip ir Emilija smile.gif
l'eau
QUOTE(mime @ 2008 11 12, 18:40)
emilija sutiksi tikrai daznai,o emile jau ne taip... smile.gif  smile.gif
*

vienodai dažnai abu sutiksi rolleyes.gif o vardas gi tas pats kaip emilija, čia tik trumpinys, nėra atskiras. va ema ir emilija - taip, net reikšmės skiriasi smile.gif
Arvena
grazus, svelnus vardukas - tik labai jau daug tu Emiliju......Emiliu mazai-bet man skamba visvien kaip daznoji Emilija.... Bet jei teveliams nesvarbu daznumas - siaip vardukas l.grazus
gajane
Man tai nelabai patinka nelietuviškai skambantys vardai. O Emilija, gražus, bet tikrai labai dažnas vardas.
Fifux'e
pas mane darugai turi pavadine dukra emilly ax.gif paliko angliska varianta....man tai visiai nieko(ir lietuvsika,ir angliska versija) 4u.gif
negara
Nepykit... gal šis vardas ir dažnas, ir švelniai skamba... bet neįsimintinas... ir aš vis kaip nors kitaip žmogų nešiojantį šį vardą pavadinu. 4u.gif man gražesnis jau tadu Ema 4u.gif
<Goddess>
Emile,Emilija,Ema man grazus smile.gif
night_
Gražus visai
enenes
Nu taip emilė yra emilijos trumpinys. Na ir kas, o man jis daug gražiau, ir iš vis aš mėgstu trumpinius bigsmile.gif O aš dar labaiu sutrumpinau iš emilės į Milė lotuliukas.gif
Erbe
QUOTE(enenes @ 2008 11 20, 14:49)
Nu taip emilė yra emilijos trumpinys. Na ir kas, o man jis daug gražiau, ir iš vis aš mėgstu trumpinius bigsmile.gif  O aš dar labaiu sutrumpinau iš emilės į Milė lotuliukas.gif
*

Mano močiutė Emilija ax.gif Tai jos kitaip kaip Mile, niekas ir nevadina g.gif Man tai mielas šitas vardas, nes skamba taip švelniai ir, kad jį ištarti liežuvio laužyti tikrai nereikia, be to galimos įvairios vardo variacijos: Emilija, Emilytė, Emilė, Ema, Milė. Gražu wub.gif wub.gif wub.gif
l'eau
QUOTE(Erbe @ 2008 11 21, 13:07)
Mano močiutė Emilija ax.gif Tai jos kitaip kaip Mile, niekas ir nevadina g.gif Man tai mielas šitas vardas, nes skamba taip švelniai ir, kad jį ištarti liežuvio laužyti tikrai nereikia, be to galimos įvairios vardo variacijos: Emilija, Emilytė, Emilė, Ema, Milė. Gražu wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

ema nėra emilijos variacija, tai atskiras vardas. net reikšmė skirtinga smile.gif
Ateik
Aišku geras vardas. biggrin.gif
Roxetė
QUOTE(bimkutele @ 2008 04 27, 21:06)
visa nestumo laika nezinau is kur istraukiau,bet zinojau,kad bus Emile ax.gif dabar visi kabinejasi kodel ne Emilija g.gif ka jus manot apie si varda? 4u.gif
*

Labai grazus vardas thumbup.gif
Musu sunelis Emilis-irgi budavo zmoniu kurie klausdavo ar ne Emilijus. g.gif
Dirty Diana
mano sunus ir Emilis, tik niekad negalvojau, kad Emilija ir Emilis tokie populiarus, nu man sis vardas taip tiko jam prie veiduko biggrin.gif
indust
Labai grazus mergaites vardas 4u.gif
zarazna
Labai gražus vardas, tačiau per daug populiarus.
Dzanetukas
mano vyresneles vardas EMILĖ wub.gif
Labai grazus vardas mirksiukas.gif
lora2006
Gražus. smile.gif
bimkutele
user posted image
pomada
grazus vardas biggrin.gif
Leilla
4u.gif man patinka
Tessa_i.p.
Labai gražus thumbup.gif
Man mielesnis Emilė negu Emilija. Aš labai norėčiau pavadinti dukrytę tokiu vardu blush2.gif
katiusa20
thumbup.gif
Treise
O man grazus Emile;] wub.gif
florenn
as irgi galvju apie Emiles varduka wub.gif blush2.gif
Averita
Man Emilė labau gražus vardas
*visterija*
4u.gif tikrai gražus vardas 4u.gif
Alatėja
Emilė gražus vardas 4u.gif
celesta
gražus, man labai šiltas smile.gif
pažįstu vieną žavią mergytę šiuo vardu, tai jai be galo tinka šis vardas
jurslan
Labai grazus vardas tikrai. Daznas, bet geriau daznas ir grazus nei retas ir bilekoks.. 4u.gif
bakatita
na negi jau tiek mamos fantazijos nebeturit? ar malonu nuvesti vaika i darzeli, kur 5 matai, 3 emilijos, o dar kokie 6 emiles ir emiliai. gabrieles ir kamiles. grazu, bet vaikas jau praras inentiteta, kai tokiu vardu keliese sedes. yra graziu ir retu vardu, reikia tik paieskot g.gif
bimkutele
QUOTE(bakatita @ 2008 12 10, 17:25)
na negi jau tiek mamos fantazijos nebeturit? ar malonu nuvesti vaika i darzeli, kur 5 matai, 3 emilijos, o dar kokie 6 emiles ir emiliai. gabrieles ir kamiles. grazu, bet vaikas jau praras inentiteta, kai tokiu vardu keliese sedes. yra graziu ir retu vardu, reikia tik paieskot  g.gif
*

o jums matau fantazija per kraštus liejosi tokius vardus išrinkti,tokiais vardai nei už ką nevadinčiau savo vaikų schmoll.gif
bakatita
QUOTE(bimkutele @ 2008 12 10, 16:32)
o jums matau fantazija per kraštus liejosi tokius vardus išrinkti,tokiais vardai nei už ką nevadinčiau savo vaikų schmoll.gif
*

nereiketu cia izeidineti. mano vaiku vardai senoviniai, katalikiski. beje labai daznai girdziu, kad labai grazius ir prasmingus vaikams vardus isrinkau. o kad emile negrazus as nesakiau, jei skaitet, tai jis ypac daznas, o tada jau vardas netenka saves. pavyzdziui mano klaseje mes buvom 4 tokiu vardu, tai patikekit schmoll.gif vadino visaip kitaip, bet ne vardu. vien mano laiptineje dvi emiles gyvena tongue.gif
Gabija 7777
QUOTE(bakatita @ 2008 12 10, 14:25)
na negi jau tiek mamos fantazijos nebeturit? ar malonu nuvesti vaika i darzeli, kur 5 matai, 3 emilijos, o dar kokie 6 emiles ir emiliai. gabrieles ir kamiles. grazu, bet vaikas jau praras inentiteta, kai tokiu vardu keliese sedes. yra graziu ir retu vardu, reikia tik paieskot  g.gif
*

Emile grazus vardas,jusu vaiku vardai tikrai senovinei blink.gif,man tai isviso yra negrazus senovinei vardai schmoll.gif ,mano dukrytes yra vardas Emily ir dar negirdejau kad kaskas toki turetu varda tongue.gif
bakatita
QUOTE(Gabija 7777 @ 2008 12 11, 12:50)
Emile grazus vardas,jusu vaiku vardai tikrai senovinei  blink.gif,man tai isviso yra negrazus senovinei vardai  schmoll.gif  ,mano dukrytes yra vardas Emily ir dar negirdejau kad kaskas toki turetu varda  tongue.gif
*

manau, kad cia tema apie varda Emile. apie savo vaiku vardus as nuomones neklausiu. mes juos isrinkom, mums jie labai grazus ir prasmingi. nereikejo supermamoj patarimu klausti. tongue.gif
dar karta pakartoju, kad emile labai grazu, bet taip pat ir labai dazna. as pirmo laukdama si varda irgi turejau uzsirasiusi, bet del daznumo tai taip nebuciau pavadinus, o be to gime berniukas rolleyes.gif o del emily, manau, kad tai ta pati emile, tik kazkodel nelietuviska galune, jus turbut ne lietuvoj gyvenat, lietuvoj ji bus emile biggrin.gif
Baniukas
Neblogas vardelis 4u.gif
*candy*
man tai labai grazus vardelis wub.gif smile.gif 4u.gif thumbup.gif
ramuneles
labai grazus.
man taip pat grazus ir emilis - labai populiarus dabar
Gabija 7777
QUOTE(bakatita @ 2008 12 11, 12:54)
manau, kad cia tema apie varda Emile. apie savo vaiku vardus as nuomones neklausiu. mes juos isrinkom, mums jie labai grazus ir prasmingi. nereikejo supermamoj patarimu klausti.  tongue.gif
dar karta pakartoju, kad emile labai grazu, bet taip pat ir labai dazna. as pirmo laukdama si varda irgi turejau uzsirasiusi, bet del daznumo tai taip nebuciau pavadinus, o be to gime berniukas rolleyes.gif  o del emily, manau, kad tai ta pati emile, tik kazkodel nelietuviska galune, jus turbut ne lietuvoj gyvenat, lietuvoj ji bus emile biggrin.gif
*

deja mes gyvenam lietuveleja,(gyvenom metus uzsieni),jau gyvename lietuvoje 2metus ir 4 menesius bet visi ja vadine Emily o ne Emile! cia skiresi siektiek kur Emily ir kur Emile? tik galines raides skiresi. smile.gif
l'eau
QUOTE(Gabija 7777 @ 2008 12 13, 10:01)
deja mes gyvenam lietuveleja,(gyvenom metus uzsieni),jau gyvename lietuvoje 2metus ir 4 menesius bet visi ja vadine Emily o ne Emile! cia skiresi siektiek kur Emily ir kur Emile? tik galines raides skiresi. smile.gif
*

taip ir taria emily, ne emili? kadangi jūs nelietuvė, gal ir normalu kad davėt suanglintą variantą, bet vardas tai vis tiek tas pats smile.gif
Gabija 7777
QUOTE(l'eau @ 2008 12 13, 09:45)
taip ir taria emily, ne emili? kadangi jūs nelietuvė, gal ir normalu kad davėt suanglintą variantą, bet vardas tai vis tiek tas pats smile.gif
*

taip tarem Emily ,man nepatinka kai tevelei sulietuvina vardus is uzsienetisku, galunes -jus,-as,
Magnifique
Nuostabus vardas! wub.gif
Pas mus dičkė Emilė.Tai beveik visi iš pradžių Emilija vadina ir tenka net keletą kartų pakartot,kad ji Emilė.. doh.gif lotuliukas.gif
Chenelle
Grazus vardas 4u.gif
Dianocka
labai jau girdetas ir pasidare neidomus schmoll.gif
jurgiuxm83
Man kazkaip mieliau ausiai Emilija 4u.gif
*sandriukas*
QUOTE(bakatita @ 2008 12 10, 15:25)
*

Niu jei pas jus vienos Emilijos tai dar ne viskas, pas mano vaika darzeli nei jo grupej, nei kitoj nera Emilijos nei vienos, salia taip pat negyvena nei viena Emilija ir nepazystu nei vienos Emilijos ar Emiles:oh Tarp kitko ir Gabrieles nei vienos nera aplinkui, taip kad nereikia varyt schmoll.gif Be to, jei mamai patinka, nesuprantu, kodel ji turi ieskot kito vardo, jei sitas yra graziausias g.gif Kitas dalykas, sitas vardas gali buti siandien retas, kita diena jau daznas mirksiukas.gif

Niuta
QUOTE(muminukas @ 2008 04 27, 20:47)
man Emilė gražiau už Emiliją  smile.gif
*

pritariu drinks_cheers.gif
*Liepa18*
Man gražiau pilnas vardukas Emilija smile.gif

Emilas, Emilė – trumpinys iš Emilijus, Emilija.

Emilijus, Emilija (06.30, 08.19) – lotynų: „veržlus, nepralenkiamas“ .

bimkutele
QUOTE(Dianocka @ 2008 12 17, 18:49)
labai jau girdetas ir pasidare neidomus schmoll.gif
*

jei girdėtas tai neįdomus bigsmile.gif
**Gin**
GRAZUS, SVELNUS VARDAS. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.