Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Emilė
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3
bimkutele
visa nestumo laika nezinau is kur istraukiau,bet zinojau,kad bus Emile ax.gif dabar visi kabinejasi kodel ne Emilija g.gif ka jus manot apie si varda? 4u.gif
Erkac
Grazus vardas thumbup.gif
muminukas
man Emilė gražiau už Emiliją smile.gif
bimkutele
Aciu blush2.gif 4u.gif
rytoj
Mano svajonių vardas rolleyes.gif Mano prosenelė buvo Emilė, tai bobutė norėjo, kad mane, pirmą anūkę, taip pavadintų. Bet pavadino kitaip. O aš visą vaikystę ir paauglystę svajojau, kad mane būtų Emile pavadinę unsure.gif Taip kad man šitas vardas labai labai labai wub.gif Ir žymiai gražesnis už Emiliją tongue.gif
*GAILĖ*
gražus vardas thumbup.gif
Sidabrinė
Mano mama Emilija,tai ja dazniau Emile pavadina ax.gif
Man tai jis toks visai nieko smile.gif
Nieko sau
gražus 4u.gif
Valetta
thumbup.gif grazus vardas
rumse
labai jau dažnas verysad.gif
Isila
gražus, mielas vardas wub.gif
bimkutele
aaaaaaciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mariposa
QUOTE(muminukas @ 2008 04 27, 20:47)
man Emilė gražiau už Emiliją  smile.gif
*

Man irgi drinks_cheers.gif
juste++
Labai man gražus šitas vardas, nors ir dažnas...
niamniuskyte
Geriau nei Emilija 4u.gif
Kristtute
Man tai čia Emilijos trumpinys, o ne atskiras vardas g.gif
O kadangi Emilijų dabar manija kažkokia užėjus doh.gif , tai jau man ir nebegražus tas vardas pasidarė. Vos ne kas antra mergaitė Emilija doh.gif
Birbiziukas
įprastas vardas, normalus rolleyes.gif
biti atskrend
Normalus vardas, bet as tokio neduociau... nusibodes ziauriai jau.
Margita
wub.gif labai thumbup.gif
UREJA
QUOTE(biti atskrend @ 2008 04 30, 13:41)
Normalus vardas, bet as tokio neduociau... nusibodes ziauriai jau.
*

drinks_cheers.gif
***Žaltvykslė
Emilė-ta pati Emilija.O vardas gražus 4u.gif
Ridikute
Grazus bigsmile.gif
idea fix
Man gražus. Bet manau, bus mergaitei papildomo galvos skausmelio - rašinės visi Emilija. Emilė - fainiai skamba. Bet truputį kaip Emilijos trumpinys... Kaip Jurga/Jurgita....
bimkutele
4u.gif
Ramunita
QUOTE(idea fix @ 2008 05 01, 05:10)
Man gražus. Bet manau, bus mergaitei papildomo galvos skausmelio - rašinės visi Emilija. Emilė - fainiai skamba. Bet truputį kaip Emilijos trumpinys... Kaip Jurga/Jurgita....
*

nu tai kad nemažai yra tokių trupinių: Augustas (Augustinas), Justė (Justina) Aušra (Aušrinė) ir t.t. Taip,kad ta emilė man visai gražu,o dar Ema tai išvis super thumbup.gif
Linuke.
mielas vardas thumbup.gif
Kreizy

Zinau viena Emilija tai ja kazkodel vadina Ema g.gif bet siaip vardas man grazus bigsmile.gif
lavista
QUOTE(Mariposa @ 2008 04 29, 00:46)
Man irgi  drinks_cheers.gif
*

man irgi emile graziau nei emilija drinks_cheers.gif
satyrra
As tai tokio vardo nedeciau, jau tokia mada uzejus ant tu Emiliu, kad kas penkta tikriausiai toki varda turi.
insi
aš irgi nedėčiau, bet vadinčiau. gražus vardas thumbup.gif
jadvygaj3
man labai grazus vardas,svelnus,del to mano dukryte Emilija,bet visi vadinam Emile,man tai tas pats vardas, tik sutrumpintas.aisku ju dabar labai daug,bet ka padarysi,pries pusantru metu man atrode,kad dar ne tiek daug buvo vaiku tokiu vardu,bet dabar doh.gif kai grazus vardas,tai ir daznas,ir man jis pats,pats thumbup.gif
werute007
[ smile.gif visai nieko trumpai EMA thumbup.gif
niamniuska
QUOTE(bimkutele @ 2008 04 27, 19:06)
visa nestumo laika nezinau is kur istraukiau,bet zinojau,kad bus Emile ax.gif dabar visi kabinejasi kodel ne Emilija g.gif ka jus manot apie si varda? 4u.gif
*

na grazu ir ema,emile ,o vaika savo pavadinciau emilija thumbup.gif zinau viena mergaite tokiu vardu tai ja kreipiasi ir ema,ir emile ir emilija 4u.gif
alexsana_80
grazus vardas thumbup.gif
TerrorisTe69
labai gražus wub.gif gali būt,kad pasiskolinsiu smile.gif
rozinee
gražus thumbup.gif
QUOTE(juraciukaslt@ @ 2008 05 31, 17:26)
As tai tokio vardo nedeciau, jau tokia mada uzejus ant tu Emiliu, kad kas penkta tikriausiai toki varda turi.
*

Kaip galima 'dėti' vardą? biggrin.gif
bimkutele
QUOTE(juraciukaslt@ @ 2008 05 31, 19:26)
*

sąraše Emilės tik 6,o Augusčių net 11 tongue.gif
maybe24
QUOTE(bimkutele @ 2008 08 11, 19:38)
sąraše Emilės tik 6,o Augusčių net 11 tongue.gif
*

Man tai super vardas,tokiu drasiai pavadinciau savo leliuka wub.gif
Bahara
mirksiukas.gif normlus .

Viga
Labai gražus wub.gif
ciuke
Romantiskas smile.gif , ir mazybiskai graziai skamba net keli variantai
wwitalija
normalus
egliuska
Emilė, Emilija man pats gražiausias vardas mergaitei. Jei turėsiu mergaitę, tai bus tik toks vardas be jokių kalbų mirksiukas.gif Ir trumpinys jo man patinka - Ema smile.gif
Jurgitele19
man labai patinka vardas Emilija smile.gif
Muse
Mano dukryte Emile. Specialiai ne Emilija pavadinom, kad kai uzaugs uzsienyje lengviau butu smile.gif. O jei rimtai-man jis labai patiko jau nuo seno. Tik aisku, kad mada dabar tokia. Na, bet man vistiek grazu.
mamkė
labai grazus 4u.gif
l'eau
nepatinka. skystas ir neišbaigtas kažkoks, o ir numeriuko prie vardo reikėtų, nes labai jau dažnas. be to trumpinys schmoll.gif emilija dar dar, nors per ilgas.
mime
mano dukryte Emile wub.gif
mielas,grazus,svelnus vardas thumbup.gif
tiesa, tai, kad zmones nelabai skiria nuo emilijos vardo, nespeji pasakyti vardo, o jau sako, kad emilija, tai tenka aiskinti, kad emile g.gif, kad tai du atskiri vardai.
emilija sutiksi tikrai daznai,o emile jau ne taip... smile.gif smile.gif
*limar*
Nors leliuko dar net neplanuojam, bet kazkada su savuoju siaip kalbejom apie vardus, tai jam sake, labai grazus Emile ir kada nors savo dukra noretu taip pavadint. Tada man sis vardas ispudzio nepaliko, bet vis dazniau pagaunu save bemastant, kad butent sitaip ir pavadinciau savo dukra. Tikrai sitas vardas labai romantiskas, svelnus wub.gif
nisė
nepykit,bet man isties tikrai nepatinka sis vardelis
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.