visa nestumo laika nezinau is kur istraukiau,bet zinojau,kad bus Emile
Grazus vardas
man Emilė gražiau už Emiliją
Aciu
Mano svajonių vardas
gražus vardas
Mano mama Emilija,tai ja dazniau Emile pavadina
Man tai jis toks visai nieko
gražus
labai jau dažnas
gražus, mielas vardas
aaaaaaciu
Labai man gražus šitas vardas, nors ir dažnas...
Geriau nei Emilija
Man tai čia Emilijos trumpinys, o ne atskiras vardas
O kadangi Emilijų dabar manija kažkokia užėjus
įprastas vardas, normalus
Normalus vardas, bet as tokio neduociau... nusibodes ziauriai jau.
Emilė-ta pati Emilija.O vardas gražus
Grazus
Man gražus. Bet manau, bus mergaitei papildomo galvos skausmelio - rašinės visi Emilija. Emilė - fainiai skamba. Bet truputį kaip Emilijos trumpinys... Kaip Jurga/Jurgita....
QUOTE(idea fix @ 2008 05 01, 05:10) Man gražus. Bet manau, bus mergaitei papildomo galvos skausmelio - rašinės visi Emilija. Emilė - fainiai skamba. Bet truputį kaip Emilijos trumpinys... Kaip Jurga/Jurgita.... nu tai kad nemažai yra tokių trupinių: Augustas (Augustinas), Justė (Justina) Aušra (Aušrinė) ir t.t. Taip,kad ta emilė man visai gražu,o dar Ema tai išvis super
mielas vardas
Zinau viena Emilija tai ja kazkodel vadina Ema
As tai tokio vardo nedeciau, jau tokia mada uzejus ant tu Emiliu, kad kas penkta tikriausiai toki varda turi.
aš irgi nedėčiau, bet vadinčiau. gražus vardas
man labai grazus vardas,svelnus,del to mano dukryte Emilija,bet visi vadinam Emile,man tai tas pats vardas, tik sutrumpintas.aisku ju dabar labai daug,bet ka padarysi,pries pusantru metu man atrode,kad dar ne tiek daug buvo vaiku tokiu vardu,bet dabar
[
QUOTE(bimkutele @ 2008 04 27, 19:06) visa nestumo laika nezinau is kur istraukiau,bet zinojau,kad bus Emile na grazu ir ema,emile ,o vaika savo pavadinciau emilija
grazus vardas
labai gražus
Labai gražus
Romantiskas
normalus
Emilė, Emilija man pats gražiausias vardas mergaitei. Jei turėsiu mergaitę, tai bus tik toks vardas be jokių kalbų
man labai patinka vardas Emilija
Mano dukryte Emile. Specialiai ne Emilija pavadinom, kad kai uzaugs uzsienyje lengviau butu
labai grazus
nepatinka. skystas ir neišbaigtas kažkoks, o ir numeriuko prie vardo reikėtų, nes labai jau dažnas. be to trumpinys
mano dukryte Emile
mielas,grazus,svelnus vardas tiesa, tai, kad zmones nelabai skiria nuo emilijos vardo, nespeji pasakyti vardo, o jau sako, kad emilija, tai tenka aiskinti, kad emile emilija sutiksi tikrai daznai,o emile jau ne taip...
Nors leliuko dar net neplanuojam, bet kazkada su savuoju siaip kalbejom apie vardus, tai jam sake, labai grazus Emile ir kada nors savo dukra noretu taip pavadint. Tada man sis vardas ispudzio nepaliko, bet vis dazniau pagaunu save bemastant, kad butent sitaip ir pavadinciau savo dukra. Tikrai sitas vardas labai romantiskas, svelnus
nepykit,bet man isties tikrai nepatinka sis vardelis
|