krisstinnaa
2008 04 28, 10:53
Sveiki, po gimdymo praejo jau 9 men., bet vis dar yra problemu del mylejimosi. As nuo pat pirmu dienu noriu ir net nestumo metu norejau myletis, taciau jauciu, kad jis atsales ir nebenori..Bandau suprasti kas jam pasikeite ir bandem kalbeti bet jis neprisileidzia sia tema ir sako, kad nieko nepasikeite arba kad as nenormali nes noriu daug. Nors lyginant su anksciau, tai dabar nenormaliai mazai  Noreciau suzinoti is kitu pagimdziusiu ar ir jums taip pat, ar jusu vyrai kaip tik jusu geidzia ir pyksta kai "negauna"?
Treciadiene
2008 04 28, 11:21
Na pas mus nelabai kas pasiketė. Mylimės tiek pat, kiek ir iki gimdymo.
QUOTE(krisstinnaa @ 2008 04 28, 11:53) Sveiki, po gimdymo praejo jau 9 men., bet vis dar yra problemu del mylejimosi. As nuo pat pirmu dienu noriu ir net nestumo metu norejau myletis, taciau jauciu, kad jis atsales ir nebenori..Bandau suprasti kas jam pasikeite ir bandem kalbeti bet jis neprisileidzia sia tema ir sako, kad nieko nepasikeite arba kad as nenormali nes noriu daug. Nors lyginant su anksciau, tai dabar nenormaliai mazai  Noreciau suzinoti is kitu pagimdziusiu ar ir jums taip pat, ar jusu vyrai kaip tik jusu geidzia ir pyksta kai "negauna"? Dabar turiu antra vyra, musu dukrytei 6 men, viskas tuo klausimu  Net negalejom islaukti tu 2 savaiciu uzdraustu  Taciau turiu siokios tokios patirties tuo klausimu  Pirmas vyras po vaikucio gimimo manes vengdavo, miegodavom atskirai, net yra draugam prasitares, kad negali myletis su moterim, kuriai is papu pienas bega ( jo zodziais tariant)  Priezastis- buvo kita. Tau linkiu kantrybes ir po truputi viskas susitvarkys
Verdaina
2008 04 28, 13:44
Niu pas mus atvirksciai - kaip tik stengiames atsigriebti uz praleista laika  Buvo jam baimiu tik iki pirmo pabandymo, o paskui, kai pamate, kad niekas nepasikeite, tai mylimes kaip ir anksciau
Mylimės kaip ir anksčiau
krisstinnaa
2008 04 29, 09:50
QUOTE(Viga @ 2008 04 28, 12:07) Dabar turiu antra vyra, musu dukrytei 6 men, viskas tuo klausimu  Net negalejom islaukti tu 2 savaiciu uzdraustu  Taciau turiu siokios tokios patirties tuo klausimu  Pirmas vyras po vaikucio gimimo manes vengdavo, miegodavom atskirai, net yra draugam prasitares, kad negali myletis su moterim, kuriai is papu pienas bega ( jo zodziais tariant)  Priezastis- buvo kita. Tau linkiu kantrybes ir po truputi viskas susitvarkys  O tai kokia ta priezastis ar issiaiskinot? Kaip suprantu pas jus visgi taip ir nesusitvarke su pirmu vyru? Tiesiog noriu, labiau suvokti savo vyra. Kartais pagalvoju gal priezastis tame, kad jis dalyvavo gimdyme(zinoma stovejo prie manes, o ne "ten"), nors abu kalbejom, kad jis nedalyvaus, bet gimdymo diena viskas gavosi labai spontaniskai. Be to, jis labai paranojiskas del kudumo (tiek savo atzvilgiu, tiek ir mano, nors man to ir nepasako). Tai gal dar ir mano priaugti 4 kg kalti
QUOTE(krisstinnaa @ 2008 04 28, 08:53) bandem kalbeti bet jis neprisileidzia sia tema ir sako, kad nieko nepasikeite arba kad as nenormali nes noriu daug. Nors lyginant su anksciau, tai dabar nenormaliai mazai  Noreciau suzinoti is kitu pagimdziusiu ar ir jums taip pat, ar jusu vyrai kaip tik jusu geidzia ir pyksta kai "negauna"? QUOTE(krisstinnaa @ 2008 04 29, 07:50) Be to, jis labai paranojiskas del kudumo (tiek savo atzvilgiu, tiek ir mano, nors man to ir nepasako). Tai gal dar ir mano priaugti 4 kg kalti  Žinai, man čia kažkas ne taip atrodo  Kažkas įtartino
QUOTE(krisstinnaa @ 2008 04 29, 10:50) O tai kokia ta priezastis ar issiaiskinot? Kaip suprantu pas jus visgi taip ir nesusitvarke su pirmu vyru? Tiesiog noriu, labiau suvokti savo vyra. Kartais pagalvoju gal priezastis tame, kad jis dalyvavo gimdyme(zinoma stovejo prie manes, o ne "ten"), nors abu kalbejom, kad jis nedalyvaus, bet gimdymo diena viskas gavosi labai spontaniskai. Be to, jis labai paranojiskas del kudumo (tiek savo atzvilgiu, tiek ir mano, nors man to ir nepasako). Tai gal dar ir mano priaugti 4 kg kalti  Priezastis- kita moteris
Armando mamyte
2008 04 30, 14:34
pas mus su vyru viskas  tikrai nesumazejo noras, netgi gal atvirksciai... as tokia atsalus po gimdymo buvau, o juk ir pertrauka buvo 6 savaites po cezario operacijos, ir likus iki gimdymo menesiukui as jau nebenorejau, sunku buvo su dideliu pilvuku, bet dabar viskas gerai, dziaugiames vienas kitu kaip visada o 4 kg pas mane irgi like, tik jie trukdo ne jam, o man .... kazkokios kitos priezastys pas tavo vyra  gal tikrai yra kita moteris  pasikalbek su juo
Jurgachka
2008 04 30, 15:32
Na maniskis tai nori, bet as...  Manyciau, tai susije su zindymu, kazkokie hormonai slopina libido  Maniskiui as grazi ir geidziama, nepaisant tikrai radikaliu pokyciu kune  Belieka sulaukti zindymo pabaigos...
Primadona-A
2008 04 30, 20:30
mes pasimylejom po 6sav. nuo gimdymo...mano iniciatyva, nes Mb lauke, kol gydytojai man leis. bet as pati neuslaukiu vizito pas ji...aistros buvo ohohoho  tikiuosi taip bus ir toliau
del svorio - nesamone.. na sakyciau 10kg tai dar suprantama, bet 4kg.. man po gimdymo tik dar labiau sukilo noras, tik paciai nesmagu buvo, kai pienas savaime teket pradedavo..  bet maniskiui kazkaip tas nekliudavo, o ir po 10kg nuo kiekvieno vaiko liko, tas irgi netrugdo.. nesinori nervinti ir but sena boba, kuri pletkus kuria, bet arba psichologine problema,kuria bandyt kuri vakara issprest prie taures vyno, arba kita moteris.. o gal pavirtai tik mama ir namu seimininke?.. nieko asmenisko, bet pvz.: saviskio visiskai apsileidusi as nesuviliociau..  galu gale paprasyk mazyli kad kas paziuretu ir iseikit dviese kur nors kelioms valandoms,gal jam to reikia,kad pasijaustu svarbus tau kaip vyras
acura_maniake
2008 05 01, 09:49
pas mus irgi viskas budavo gerai,siaip netaip islaukdavom 2 savaites ir tada jau prasidedavo  kai mano vyras dvigubai daugiau uz mane nori,tai buna skundziasi,kad as nenoriu. abejoju,kad cia kalte tame,kad jis gimdyme dalyvavo.maniskis irgi dalyvavo abiejuose gimdymuose,o ir svoris niekada netrukde.
-->BLOOONDINKA<--
2008 05 01, 10:04
mano vyras dalyvavo gimdyme ir viske "ten" ziurejo  niu ir svorio buvo like nemazai, bet jo aistra ne kiek nesumazejo  va tik mano kazkur dingo  turbut kad maitinu
wilwute
2008 05 01, 14:28
Maniskis tai kol nescia buvau bijojo ka nors padaryti, tai buvo badas man  , o dabar po gimdymo jau megausimes, laukeme kol 6 savaites praeis, nes daktare taip liepe.
Primadona-A
2008 05 02, 09:44
vakar as norejau "dar" ir "dar"...nors vyras sake-palauk iki rytojaus
kvaksiux
2008 05 02, 13:53
Mano vyrui ne galvoj,ne rur....  ,kad as po gimdymo sustorejau,kaip ir is pradziu toks pats sexsomanas  ,bet va mano noras tai tikrai po gimdymo buvo dinges,visiskai nenoredavau,tiesiog kancia budavo  .Taciau jau dabar vel viskas tvarkoj,paaugo dukra,pradejo naktim geriau miegot,poilsio daugiau ir gryzom i normalia padeti
sky-blue eyes
2008 05 02, 16:20
Paimylejom daugiau nei po pusantro men ir pasirode kraujo  ar kam nors taip buvo??? ar cia normalu??? gal dar ne visai viskas sugije
QUOTE(wenita @ 2008 05 02, 18:20) Paimylejom daugiau nei po pusantro men ir pasirode kraujo  ar kam nors taip buvo??? ar cia normalu??? gal dar ne visai viskas sugije  Geriausiai turbūt nueiti pas ginekologę, tik ji pasakys, ar viskas gerai, maža ką. Man tai nebuvo jokių problemų, ir vyras norėjo, ir aš
giedre78
2008 05 03, 16:49
oi mes tai nesulaukem tu uzdraustu 6sav.,viskas ivyko anksciau,net po 3sav.
QUOTE(ausriukas1978 @ 2008 05 02, 13:53) bet va mano noras tai tikrai po gimdymo buvo dinges,visiskai nenoredavau,tiesiog kancia budavo  .Taciau jau dabar vel viskas tvarkoj,paaugo dukra,pradejo naktim geriau miegot,poilsio daugiau ir gryzom i normalia padeti Man baigus maitinti ir randant daugiau laiko sau vėl viskas stoja į vėžes
g.daiva
2008 05 05, 18:44
pas mus viskas ok  kaip anksciau taip ir po gimdymo vyras manes geidzia, as jo
krisstinnaa
2008 05 06, 10:05
Na, va savaitgali issikalbejom pagaliau ir priezasti suzinojau... O ir jis pats issikalbejes pasijuto geriau, aistra sugrizo bei pradejo lysti
Dziugu, kad viskas susitvarke  O man nei nesciai bunant, nei dabar noro nera  Jau pradedu nerimauti  Nors vyras tikina lauksias kiek reikia, bet kazkaip nu nera geismo, nors tu ka (p.s. vis dar maitinu)
zeniania
2008 05 07, 09:45
QUOTE(Spy @ 2008 05 06, 20:38) Dziugu, kad viskas susitvarke  O man nei nesciai bunant, nei dabar noro nera  Jau pradedu nerimauti  Nors vyras tikina lauksias kiek reikia, bet kazkaip nu nera geismo, nors tu ka (p.s. vis dar maitinu)  Lygiai tas pats  Gal menesi iki gymdymo ir ilgai po gymdymo man noras VISISKAI dingo  Vyras liudejo, bandziau paaiskint, kad nenoriu ne JO konkreciai o apskritai nenoriu!  Nezinau as kaip ten su tais hormonais maitinimo metu, gal cia man tiesiog taip sutapo, bet dabar as jau nebemaitinu, noras po truputi grizta  Bet dabar kita beda  menesines  Metus nebuvo sio "dziaugsmo" o dabar is manes pyla kaip is kibiro  tai ir vel myletis negaliu  zodziu kosmaras
Vyras tai geidžia o aš nenoriu, jau ir KT mečiau, nes galvojau, kad čia jos kaltos, pasirodo ne  ir ką daryt ?
Amiletta
2008 05 07, 14:41
QUOTE(Aero @ 2008 05 07, 11:17) Vyras tai geidžia o aš nenoriu, jau ir KT mečiau, nes galvojau, kad čia jos kaltos, pasirodo ne  ir ką daryt ? Pas mus tas pats.  Nežinau kas man pasidarė, bet visai nenoriu mylėtis.  Tai pas mus tokios ilgos pertraukos pasidarė. Po kelis mėnesius.  Nebemaitinu jau senai, bet vistiek kažkas ne taip.
as tai per nestuma labai norejau  bet vyrukas ne bijojo manes uzas  sako gal vaikui ka padarysiu, bandziau aiskint kad nieko neatsitiks, bet....o viena kart jau gale nestumo uzlauziau  tai vis tiek nieko sako nu negaliu o dabar laukiu vizito pas gydytoja ir jei leis tai bandysim, tik as bijau nes po pirmo gimdymo skaudejo myletis  o kaip jums?
Amiletta
2008 05 07, 19:45
Man pirmas kartas laaabai patiko.  Nieko neskaudėjo, jokio diskomforto nejaučiau.
zeniania
2008 05 09, 08:51
Kol kas be lubrikanto net neisivaizduoju mylejimosi, na gal tai del to kad su prezervatyvais mane visad erzina ir pritrina, o kol maitinau ginekologe uzdraude KT. Dabar sakau reik eit jau prasyt receptuko, ot zaraza, jau paprastai taip KT nenupirksi vaistinej
himeira
2008 05 09, 14:54
as tai saziningai laukiau 2 menesius,poto pasimylejom, ir viskas bus  vyras taip pat geidzia manes  kaip ir iki nestumo
auksine07
2008 05 09, 19:43
mes su vyru pradejom myletis praejus menesiui po gimdymo.maniskiui noras myletis net dar labiau isaugo...  o tavo vyrui turbut kokios psichologines bedos.kazkur girdejau, kad yra tokiu kurie nesimyli su zmona vien todel, kad ji gimdziusi!!!o gal jis bijo, kad per pacia kulminacija ims ir prabus vaikelis?
Laura_online
2008 05 09, 22:16
Vyras dar ir kaip gedzia, bet kad as dabar nelabai noriu  Atsiradus vaikuciui, santykliai nori nenori pasikeicia  na bet tikiuosi laikinai
rosenka
2008 06 03, 13:23
QUOTE(krisstinnaa @ 2008 04 29, 10:50) O tai kokia ta priezastis ar issiaiskinot? Kaip suprantu pas jus visgi taip ir nesusitvarke su pirmu vyru? Tiesiog noriu, labiau suvokti savo vyra. Kartais pagalvoju gal priezastis tame, kad jis dalyvavo gimdyme(zinoma stovejo prie manes, o ne "ten"), nors abu kalbejom, kad jis nedalyvaus, bet gimdymo diena viskas gavosi labai spontaniskai. Be to, jis labai paranojiskas del kudumo (tiek savo atzvilgiu, tiek ir mano, nors man to ir nepasako). Tai gal dar ir mano priaugti 4 kg kalti  La,  Mano vyras tuo klausimi visada ir taip demesingas buvo, o dabar tai is viso  Sakyciau viskas tik i geraja puse po gimdymo , su geismais . O gal taviskiui padare dideli ispudi dalyvavimas gimdyme. Ir dabar tave myledamas ir vertindamas bijo santykiu, kad vel nepastotum ir netektu tu kanciu patirti. Vyrai, gi zinai, silpnoji lytis, tad jiem nesuvokiama kaip galima istverti tokius skausmus. Tiesiog issigando.... tikiuosi, kad tik tiek ...
Buzulkaa
2008 06 03, 23:39
pas mus gal ir nepasikeite niekas,tik kad kai geriu kontrac. tai man noras sumazejes,kunas ne betoks jautrus...zodziu vyras danzia bamba kad jo nebenoriu..o jis tai nori nors ir kadien gaketu  kazka reikia keist,nes man nepatinka nenoreti..kai nieko negerdavau tai oi kaip buvo faina viskas,tik ir laukdavau kada galesim...
Monaving
2008 06 03, 23:58
Paskaiciau ir juokas sueme  kada myletis pradet? baigus maitint  tai juk dabar iki metu maitint yra normalu, tai viskas vyrui... peilis..maza nestumo metu salta kaip ledkalnis, arba jis storos nenori, tai ir zindymo metu... o gal tai reikia tada daryti kada to tiesiog norisi... jei vyrui to nesinori, gal kazkas ne taip, gal naujai iskepta mama tik vaiku uzsiima ir pamirsta ta dideli vaika, gal kitos bedos... niekas negali patarti, reikia tik kantrybes, istvermes ir supratimo  tiesiog isgyventi sita laikotarpi reikia, retos seimos pirmus vaiko metus seksualiniame ir emociniame gyvenime ivardina kaip pilnutine laime, kaip bebutu, tai metai paaukoti vaikui, jo auginimui ir moters su vyru tarpusavio santykiu aiskinimuisi
Bevardė pilis
2008 06 04, 07:06
QUOTE(Monaving @ 2008 06 04, 00:58) tiesiog isgyventi sita laikotarpi reikia, retos seimos pirmus vaiko metus seksualiniame ir emociniame gyvenime ivardina kaip pilnutine laime, kaip bebutu, tai metai paaukoti vaikui, jo auginimui  o šiaip man noras tai labai aiškiai sumažėjęs, bet kai užsinoriu - tai jau tikrai nooooriu  vyro geismas tai tikrai nesumažėjęs. Beje, turiu plius 10 kg O temelės autorė turi priremti vyrą klausimu - kas yra? ir kalbėtis kalbėtis  sėkmės judviem
*Bounty*
2008 06 04, 08:05
QUOTE(Monaving @ 2008 06 04, 00:58) niekas negali patarti, reikia tik kantrybes, istvermes ir supratimo  tiesiog isgyventi sita laikotarpi reikia, retos seimos pirmus vaiko metus seksualiniame ir emociniame gyvenime ivardina kaip pilnutine laime, kaip bebutu, tai metai paaukoti vaikui, jo auginimui ir moters su vyru tarpusavio santykiu aiskinimuisi  gerai parasei  Pas mus naujagimis, tikrai nelengva  Vyras labai nori, as nelabai (tik 4 savaites po gimdymo) gal tiesiog dar bijau... Nors niekad nebuvau karsta motera, bijau kad is vis atsalsiu, bet gal kaip tik atvirksciai bus??? Mano mama tik po gimdymo pradejo lytiniu gyvenimu dziaugtis, tikekimes kad as i ja
*ssuzzi*
2008 06 05, 14:44
Niekas nepasikeite...
man tai po antro gimdymo tas noras siek tiek sumazejes buvo bet dabar vel viskas gerai
_Tabata_
2008 06 06, 13:50
QUOTE(krisstinnaa @ 2008 04 28, 10:53) Sveiki, po gimdymo praejo jau 9 men., bet vis dar yra problemu del mylejimosi. As nuo pat pirmu dienu noriu ir net nestumo metu norejau myletis, taciau jauciu, kad jis atsales ir nebenori..Bandau suprasti kas jam pasikeite ir bandem kalbeti bet jis neprisileidzia sia tema ir sako, kad nieko nepasikeite arba kad as nenormali nes noriu daug. Nors lyginant su anksciau, tai dabar nenormaliai mazai  Noreciau suzinoti is kitu pagimdziusiu ar ir jums taip pat, ar jusu vyrai kaip tik jusu geidzia ir pyksta kai "negauna"? Pas mus atvirkščiai - vyras nori, o aš ne per labiausiai...Per dieną su vaiku nusikalu tiek, kad seksas nėra labai aktualus vakare.Norisi tik greičiau į lovą ir miegot...
QUOTE(Vaira_1 @ 2008 06 06, 14:50) Pas mus atvirkščiai - vyras nori, o aš ne per labiausiai...Per dieną su vaiku nusikalu tiek, kad seksas nėra labai aktualus vakare.Norisi tik greičiau į lovą ir miegot... jo jo ir man pats .............
Inesa84
2008 06 19, 11:06
nu as ir manasis jau visai noretumem  bet dar truputi per anksti tik 3savaicikes praejo po gimdymo.
as tai gal jau ir visai noreciau, beveik 4 savaites po gimdymo jau, bet mano vyras tai net nezinau, elgiasi su manim kaip su vaiko mama, bet ne zmona, is jo puses nematau jokio potraukio, gal kai pradesim myletis viskas issispres, bet kolkas tai gyvenam kaip pensininkai, pavalgom, paziurim kartu telika ir einam miegot
Milioke
2008 06 19, 17:59
po gimdymo 2savaite jau labai geidziau vyro, bet kadangi buvau kirpta tai laukiau 6savaiciu, tas savaites patenkindavom vienas kita oraliniu  , o pirmas kartas buvo tikrai nuostabus nieko neskaudejo ir nereikejo jokiu lubrinkantu kaip kitos sako, tiesiog reikia atsipalaiduoti ir bus viskas ciki  , siaip dabar labiau norisi nei anksciau, tad vienu tarpu irgi atrode kad manes nenori, nemyli ir pan., pasikalbejom ir viskas grizo i savo vezias, o priezastis buvo darbas, didelis stresas ir pan.. tikrai padeda kur nors iseiti dviese isgerti ko nors lengvo ir pasishneketi ta tema
doviliuke
2008 06 19, 23:43
vyro noras kaip ir pries gimdyma,o as tai noriu reciau,bet pasistengiu del vyrelio
 man tas pats buvo, buvau tik mama ir psio  Bet per daug nekreipiau dėmesio, laukiau geresnių laikų ir sulaukiau  Tiesa, gerokai po metų.... QUOTE baggyra55 Paskelbta Vakar, 12:15 as tai gal jau ir visai noreciau, beveik 4 savaites po gimdymo jau, bet mano vyras tai net nezinau, elgiasi su manim kaip su vaiko mama, bet ne zmona, is jo puses nematau jokio potraukio, gal kai pradesim myletis viskas issispres, bet kolkas tai gyvenam kaip pensininkai, pavalgom, paziurim kartu telika ir einam miegot doh.gif
funnygirl-
2008 06 24, 09:45
na mano vyras tai net ir dazniau dabar nori,nes ilgai buvo badmetis
modestasta
2008 06 24, 21:21
Iki nestumo musu sexa galejau vertinti kokiais 6-7 balais, o dabar visais 10
Sveikos, as irgi labai bijojua kaip ten bus po gimdymo... mums daktaras uzdraude myletis 2 men  tai mes vos dvi su puse savaites istempem  gal kad retai pavyksta pasimylet (na koki akrta, du per saavite) gal del santykiu pagerejusiu, bet musu geismas labai sustiprejo, tiek is vyro tiek is mano puses..o begantis pienas mano vyrui ne kliutis, net patraukia kartais specialiai,sako saldu
|
|