Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: lytiniai santykiai po gimdymo
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
gylyte
Pasikeitė, bet į gerąją pusę thumbup.gif . Aišku, mums su vyru dabar mažiau lieka laiko pabūti dviese, nes mažyliui reikia skirti didžiąją laiko dalį, o dar buities darbai doh.gif . Bet, kai tik atsiranda laisvesnė minutė... smileysex.gif wub.gif . O ir vyras sako, kad po gimdymo tapau karštesnė flirt.gif
Katuliux
as dar laukiu vizito pas gydytoja ir tada jau prie darbu ax.gif
Kazkaip baiminuosi, kad gali sakudeti nes esu kirpta ir siuta blush2.gif
avilinka
Mes su vyru po gimdymo praejus 2men pabandem, taciau buvo labai nemalonu, skaudejo ir pan (gal del siuvimo) Pabandem po savaites dar karteli, taciau buvo tas pats, tai taip ir kazkaip apleidom mes si reikala, o dabar jau vaikui 6men blush2.gif Sakau gal dabar jau kaip ir butu viskas praeje.. g.gif
Vajuza
QUOTE(avilinka @ 2010 02 20, 18:23)
Mes su vyru po gimdymo praejus 2men pabandem, taciau buvo labai nemalonu, skaudejo ir pan (gal del siuvimo) Pabandem po savaites dar karteli, taciau buvo tas pats, tai taip ir kazkaip apleidom mes si reikala, o dabar jau vaikui 6men  blush2.gif Sakau gal dabar jau kaip ir butu viskas praeje..  g.gif
*

Man beveik tas pats drinks_cheers.gif
~Sunny~
QUOTE(avilinka @ 2010 02 20, 17:23)
Mes su vyru po gimdymo praejus 2men pabandem, taciau buvo labai nemalonu, skaudejo ir pan (gal del siuvimo) Pabandem po savaites dar karteli, taciau buvo tas pats, tai taip ir kazkaip apleidom mes si reikala, o dabar jau vaikui 6men  blush2.gif Sakau gal dabar jau kaip ir butu viskas praeje..  g.gif
*

Man irgi baisiai skauda, atrodo, kad ten siunant pasiaurino doh.gif Pirmas kartas buvo 2 men po gimdymo, 3 kartus is viso mylejomes. As pro sukastus dantis.. Ir kai isgirstu is vyro- nori pasimylet? tai mane net nupurto, nes zinau, kadvel laukia tas skausmas... sad.gif
Nesuprantu ar cia del fiziniu priezasciu ar psichologiniu..nesuprantu ar nenoriu todel kad skauda, ar skauda todel kad nenoriu...
**karina**
na pas mus pasikeite, bet i geraja puse thumbup.gif o pirmas kartas po gimdymo buvo po 3sav. ir viskas buvo super thumbup.gif
mazuika
QUOTE(~Sunny~ @ 2010 02 23, 13:33)
Man irgi baisiai skauda, atrodo, kad ten siunant pasiaurino doh.gif  Pirmas kartas buvo 2 men po gimdymo, 3 kartus is viso  mylejomes. As pro sukastus dantis.. Ir kai isgirstu is vyro- nori pasimylet? tai mane net nupurto, nes zinau, kadvel laukia tas skausmas... sad.gif
Nesuprantu ar cia del fiziniu priezasciu ar psichologiniu..nesuprantu ar nenoriu todel kad skauda, ar skauda todel kad nenoriu...
*

manau, kad skausmas ne del plysimo/kirpimo ir siuvimo... pvz man dare cezari, bet kai mylejomes pirma karta po berods 6 ar 8 savaiciu, taip pat jauciau skausma. o taip buvo, manau, tiesiog del "sausumo" makstyje... bet cia ne del to, kad nebutu noro, ar kad partneris nepakankamai sujaudina (bent jau man buvo atvirksciai - po tokios pertraukos buvau labai pasiilgusi vyro) - po gimdymo taip jau buna, kad kankina ta "sausra", todel pabandykit su lubrikantais - manau, viskas iskrat pasitaisys... nors man ju kazkaip taip ir neprireike - viskas ir taip susitvarke neuzilgo
~Sunny~
gal tikrai reiktu isigyti lubrikantu... g.gif dekui uz minti 4u.gif (nors kiek pamenu mb nelabai patinka tokie dalykai, bet vis geriau nei mano persikreipusi is skausmo veida matyt biggrin.gif )
wikky2010
mes su vyru po 6 sav bandem, is pradziu tempe,truputi skaudejo,bet dabar jau viskas ok thumbup.gif thumbup.gif
Pušūnė
mes dar nesimylejom po gindymo. As tas stapdis, man buvo isirus siule ir kol sugijo tai oi, dar daba jauciasi doh.gif . Tai tenkino vyro norus biski kitaip blush2.gif , o jis tam visai nepriestarauja, tik labai manes issiilges 4u.gif. Manau, kad reik neuzilgo bandyti, bet bijau labai, nes tokius skausmus visa menesi kenciau, bet gal bis viskas normaliai rolleyes.gif . Maniskis prizada, kad labai bus atsargus ir kiek jauciu jis pats bijo. Jam kaip pirmas kartas lotuliukas.gif . Sako bijo, kad man neskaudetu. Tos strijos mane nuzudys, tai mylesimes tamsoje. Na jam tai netrukdo, bet as pati ne kaip jauciuosi sviesoje. Tai tiek ir pasikeis pas mus bent jau laikinai 4u.gif
julliciux
as visada traukiu savo vyra (cia jo zodziai) wub.gif net galiu pasakyti kad po gimdymo mylimes dazniau ir karsciau wub.gif thumbup.gif
Pušūnė
Bandem paisdykauti su vyru, tai be lubrikanto nei is vietos ax.gif . O siaip tai labai skaudejo, tai tik prie pacios prazdios pabandem ir tiek to malonumo, man uzteko kokiai savaitei kaip minimum doh.gif .
~Sunny~
Ismeginom su lubrikantu, tai man buvo geriau, bet nepasakyciau , kad visai super. uztat mb nepatiko, sake nieko nejaute per ta lubrikanta doh.gif
Emerencija
QUOTE(~Sunny~ @ 2010 02 28, 20:08)
Ismeginom su lubrikantu, tai man buvo geriau, bet nepasakyciau , kad visai super. uztat mb nepatiko, sake nieko nejaute per ta lubrikanta  doh.gif
*

nu jo biggrin.gif įdomu, kai būna natūralus lubrikantas irgi nieko per jį nejaučia? laugh.gif g.gif
~Sunny~
QUOTE(Emerencija @ 2010 02 28, 20:30)
nu jo  biggrin.gif  įdomu, kai būna natūralus lubrikantas irgi nieko per jį nejaučia? laugh.gif  g.gif
*

Paziurejau dabar - silk touch, tai gal del to g.gif biggrin.gif
Pušūnė
tie lubtikanta daromi vandens pagrindu . Tai kiek ten reikejo jo prispaust, kad nieko nejaust?? rolleyes.gif . Na maniskiui viska stiko, tik man nelabai... Skaudejo...
vikusituka
po gimdymo praradau antra nekaltybe... nors ir naudojau lubrikanta, dar ir dabar tebenaudoju... su vyru mylimes retai, is pradziu maziukas trukde, o paskui maniskis nebe taip lipo...pati pasiulau, o jis jau nustojo imtis iniciatyvos... gaila, man patikdavo, kai netiketai „uzlauzdavo“ unsure.gif
Irena_P
nu va maniskis irgi keistai eigiasi jau virs 2 men praejo o jis kazkaip vis privengia manes.... jau pries savaite ir nuosirdziai pasisnekejome klausiau ar del to kad nepastociau, ar del to kad maitinu, ar del to kad 10 kg priaugus...
sako viskas gerai niekas netrukdo, bet vistiek nesimylime niekas nepadeda sad.gif santykiai geri, sutareme puikiai, vaikas ramus, tiesiog galvoje netelpa kas jam atsitiko??? man jau net baisu darosi
++++
Nu pas mane problemu tai nera, as pati labai norejau tai pirma rodziau iniciatyva jau po 4.5 savaites santykiavome. Svorio as tai daug priaugau 22 kg. bet priekaistu tai niekad negirdejau, vyras sako, svarbu kad toki vaika grazu pagimdiai, svoris jau nebesvarbu. Liko man dar 7 kg. kaip nors iki vasaros reik numesti. g.gif
Evkis
Pasimylejom po 5 sav. rolleyes.gif buvom baisiausiai vienas kito issiilge... man siek tiek skaudejo, bet artumo jausmas buvo mielesnis uz viska wub.gif po visko paklausiau na ir kaip tau?? jis atsake nuostabiai biggrin.gif reik manyti niekas nepasikeite
{ne}ishprotejus
mano vyras jau dabar nekantrauja,kada galėsim mylėtis. naktį net apsikabinęs miegot negali,sakė per daug norisi (tik atsigulam iškart draugelis pasiruošęs blush2.gif ) tai laukiam nesulaukiam kada galėsim mylėtis,nes ir aš labai noriu,o dar tik savaitė praėjo doh.gif tik nežinau kaip bus vėliau, dabar tai baimė yra,pagalvojus kaip reikės mylėtis kai taip skauda kirpimo randus doh.gif
reda86
sad.gif o pas mus visai kita beda... tiksliau as beda... vyras tai manes tikrai nori ir labai, bet va man noras dinges... ir taip dinges,kad net nzn ka deryt... bijau kad tokiu savo saltumu galiu pakenkt puikiam musu bendravimui,bet nezinau kas daros... sad.gif
mabi
QUOTE(reda86 @ 2010 03 23, 15:15)
sad.gif  o pas mus visai kita beda... tiksliau as beda... vyras tai manes tikrai nori ir labai, bet va man noras dinges... ir taip dinges,kad net nzn ka deryt... bijau kad tokiu savo saltumu galiu pakenkt puikiam musu bendravimui,bet nezinau kas daros... sad.gif
*

daugeliui moteru taip buna, ir tas nenoras gali labai ilgai uzsitesti, man jo jau nera daugiau nei du metai doh.gif
o mano vyras, kaip katinas aplinlk lasinius vaiksto apie mane. bet vat man, tai jokio noro nera blush2.gif
_Draugė_
Pas mus viskas gerai buvo, berods po keturių sav. pabandėm. Pradžioj man buvo baisu, bet paskui įsivažiavom...
reda86
QUOTE(mabi @ 2010 03 24, 11:23)
daugeliui moteru taip buna, ir tas nenoras gali labai ilgai uzsitesti, man jo jau nera daugiau nei du metai doh.gif
o mano vyras, kaip katinas aplinlk lasinius vaiksto apie mane. bet vat man, tai jokio noro nera blush2.gif
*

oj nea tiek ilgai tai negerai nenoret verysad.gif tikiuosi man taip nebus,nes gaila vyro,o jei tai uzsites ilgiau tai ir nalieva gali nueit,o ir kaltint nebus ka doh.gif
Merisa
QUOTE(reda86 @ 2010 03 23, 14:15)
sad.gif  o pas mus visai kita beda... tiksliau as beda... vyras tai manes tikrai nori ir labai, bet va man noras dinges... ir taip dinges,kad net nzn ka deryt... bijau kad tokiu savo saltumu galiu pakenkt puikiam musu bendravimui,bet nezinau kas daros... sad.gif
*

ir man tas yra...problema tame, kad negaliu atsipalaiduoti, antras vaikas vis blogai miega, o jau jai tuoj 2metukai sukaks... vis bijau kad ateis blush2.gif , vyras mato, bet nieko nesako, retai buna kada atsipaliduoju...ir noras netoks kaip anksciau, tikuosi kad nuo nuovargio, nes per 3.6metu nebuvo nei vienos nakties, kad po kelis kartus manes nezadintu vaikai, tokiuosi kada nors miegos jie abu gerai...ojjj kaip as laukiuuuuuuuu....
Murlyka
Na ka gi, miniu nesimylejimo metines lotuliukas.gif Niekam to nelinkiu doh.gif Linkiu tik geru ir supratingu vyru 4u.gif
pavasarioziedai
QUOTE(reda86 @ 2010 03 24, 17:28)
oj nea tiek ilgai tai negerai nenoret verysad.gif  tikiuosi man taip nebus,nes gaila vyro,o jei tai uzsites ilgiau tai ir nalieva gali nueit,o ir kaltint nebus ka  doh.gif
*

drinks_cheers.gif Mano taip ir nuejo nalieva, nes 8 menesius nenorejau jo po gimdymo, taip, kad moterys nelaikykit savo vyru alkanu smile.gif
reda86
QUOTE(pavasarioziedai @ 2010 04 11, 00:23)
drinks_cheers.gif Mano taip ir nuejo nalieva, nes 8 menesius nenorejau jo po gimdymo, taip, kad moterys nelaikykit savo vyru alkanu  smile.gif
*

verysad.gif ne nenoriu kad nueitu i kaire....
labai stengiuosi per save perlipt ir visokias juros gerybes vakarienei darau,tik beda kad jos manes neveikia,o vyrui dar liudniau ir labiau nori ax.gif
Jojoskia
QUOTE(Murlyka @ 2010 04 10, 19:42)
Na ka gi, miniu nesimylejimo metines lotuliukas.gif Niekam to nelinkiu doh.gif  Linkiu tik geru ir supratingu vyru 4u.gif
*

tiek ilgai imanoma istempt? blink.gif g.gif

vagsas vyras 4u.gif
SOWELU
QUOTE(Jojoskia @ 2010 04 11, 17:31)
tiek ilgai imanoma istempt? blink.gif  g.gif

vagsas vyras 4u.gif
*

Nepritariu, kad vargsas vyras.. moteris irgi vargse...jei seimoje atsiranda kazkokia problema, tai abu turi ja spresti..aisku, vyrai pasirenka kas lengviau - bega i kaire ir ju problemos kaip ir nebuta
ir dar visi sako, jog moteris pati kalta..cia didziausias absurdas doh.gif
reda86
na kai gerai pagalvoji,tai aisku. moteris negana to kad nenori myletis,tai ji iskent gimdyma ir laikotarpi po jo. tai manau ji dar labiau yra nuvargus. o ka vyras tuo tarpu iskente... o gi nieko.
raimonda84
QUOTE(mabi @ 2010 03 24, 11:23)
*

na as tai manu kad jai ir nera noro nors i 2 men syki pasiaukok as tai taip darydavau kad ir nebudavo noro kai geriau kontraceptiku bet juk vyras nekaltas juk vyrai sveiki zmones yra ir taip gamta padare nieko nepakeisi doh.gif
justmoon
Mano vyras kantriai lauke, kol galesim vel buti kartu, is jo neisgaravo nei geismas nei aistra wub.gif Tiesa, man po gimdymo buvo sunkiau prisileisti vyra doh.gif
valgomedumeskinai
sveikos,nzn bet man pries tai buvo didziulis noras ir per visa nestuma buvo,ir dabar vyra uzsilauziu kai kai tik noras uzeina. blush2.gif lotuliukas.gif
elenuxus
Aisku kad nedingo geismas...tiek ilgai negavus, tai kur tau dings... lotuliukas.gif Reikia atsigriebti uz laukima biggrin.gif
ilgakojuke
Maniskis irgi su geismu blush2.gif tik man vis sunkiau jam atsiduoti: nuovargis, salia pabundantis leliukas ir t.t. smile.gif
elenuxus
QUOTE(ilgakojuke @ 2010 11 16, 14:15)
Maniskis irgi su geismu blush2.gif  tik man vis sunkiau jam atsiduoti: nuovargis, salia pabundantis leliukas ir t.t. smile.gif
*

Aha...Bet kazkaip iseina to nuovargio nebejaust, bent TA momenta, o po to jau atrodo viskas, niekam jegu nebera...Nors vistiek dziaugiuosi, pagaliau po truputi grizta normalus gyvenimas blush2.gif
Kucheriashka
Vyras geidė manęs jau antrą dieną po gimdymo,murkė kaip katinas mane apsikabinęs,kai liko kartu nakvoti ligoninėj biggrin.gif Labai sunku jam buvo sulaukti tos dienos kada galėsim. Ištisai šliaužiojo iš paskos biggrin.gif Ir dabar vis atsidžiaugt negali,kiek vieną dieną šneka,kad jam norisi,tik dažnai pats nulūžta pirmiau manęs kol vaikus užmigdau,o paskui pats savimi lieka nusivylęs,kad užmigo lotuliukas.gif
elenuxus
O kaip jum pojuciai, ar viskas normaliai, ar kitaip g.gif Man kazkaip viskas pasikeite...gal dar mazai laiko praejo...atrodo daktarelis pasistenge susiuti, kad vel kaip mergaite, nors ir po 2 gimdymu... blink.gif
papukaite
Mano vyras buvo siek tiek atsales po gimdymo, tiesa sakant kol maitinau vaika. Gal cia tik sutapimas, bet kai nustojau maitint vel tapo aistringas ir visada manes norintis wub.gif Sakau gal kai maitinau manyje mate labiau savo vaiko motina, o ne geidziama moteri g.gif
meilutė
O man tai pačiai nėra didelio noro verysad.gif .Tikiuosi kad čia kalti hormonai. Dabar maitinu mažylę tai galvoju gal nustojus maitinti vėl atsiras geismas blush2.gif
kalipso82
As tai per nestuma pati nieko nenorejau, labai pergyvenau del to. Bet vyra stengiausi visada pamyluoti, nes alkanas vyras - negerai, aplinkui bobu daug:) O po gimdymo buvo truputi sunki pradzia, bet kaip dziaugiuosi kad man grizo noras!!! Laimei nepastebiu, kad vyras manes maziau noretu.
just77
O maniškis niekaip nerimsta sad.gif, į mane trinasi tol kol atsipalaiduoja doh.gif Net nežinau ar tai normalu, juk malonu tik jam..., o aš jaučiuosi kaip kokia lėlė.
Jolanta86
Siuo klausimu pas mus viskas liuks thumbup.gif o po gimdymo net kur kas geriau bigsmile.gif
*Pastilė*
Vyras norėtų, bet pas mane visai noro nebelikę unsure.gif
Rasa Luksiene
Pas mus irgi siuo klausimu viskas gerai smile.gif
bagyra24
Mano vyrukas manes dar geidzia, nors ir svorio gerai priaugus ax.gif dar paragina,kad pabegtumem nuo vaiku tongue.gif Tik va po pirmo nestumo as labai ant sexo buvau pasinesusi, net iki gimdymo taip nebuvo, bet va po antro kazkaip atsalau,nenoriu, pirma karta po 2 menesiu tik pabandem, tai jokio malonumo nepajutau verysad.gif ir maitinu ne savo pienu ir kontraceptikus nevartoju dar, velnias cia zino kas dedasi g.gif na tikiuosi, kad po kurio laiko mano organizmas atsistatys ir vivi norai sugriz ax.gif
Cooper
GEIDZIA bigsmile.gif
Arenga
Dar ir kaip geidžia biggrin.gif Bet mum dar po gimdymo mažai laiko parėjo, tai tik geismas ir galimas biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.