Pasikeitė, bet į gerąją pusę
as dar laukiu vizito pas gydytoja ir tada jau prie darbu
Kazkaip baiminuosi, kad gali sakudeti nes esu kirpta ir siuta
Mes su vyru po gimdymo praejus 2men pabandem, taciau buvo labai nemalonu, skaudejo ir pan (gal del siuvimo) Pabandem po savaites dar karteli, taciau buvo tas pats, tai taip ir kazkaip apleidom mes si reikala, o dabar jau vaikui 6men
QUOTE(avilinka @ 2010 02 20, 18:23) Mes su vyru po gimdymo praejus 2men pabandem, taciau buvo labai nemalonu, skaudejo ir pan (gal del siuvimo) Pabandem po savaites dar karteli, taciau buvo tas pats, tai taip ir kazkaip apleidom mes si reikala, o dabar jau vaikui 6men Man beveik tas pats QUOTE(avilinka @ 2010 02 20, 17:23) Mes su vyru po gimdymo praejus 2men pabandem, taciau buvo labai nemalonu, skaudejo ir pan (gal del siuvimo) Pabandem po savaites dar karteli, taciau buvo tas pats, tai taip ir kazkaip apleidom mes si reikala, o dabar jau vaikui 6men Man irgi baisiai skauda, atrodo, kad ten siunant pasiaurino Nesuprantu ar cia del fiziniu priezasciu ar psichologiniu..nesuprantu ar nenoriu todel kad skauda, ar skauda todel kad nenoriu...
na pas mus pasikeite, bet i geraja puse
QUOTE(~Sunny~ @ 2010 02 23, 13:33) Man irgi baisiai skauda, atrodo, kad ten siunant pasiaurino Nesuprantu ar cia del fiziniu priezasciu ar psichologiniu..nesuprantu ar nenoriu todel kad skauda, ar skauda todel kad nenoriu... manau, kad skausmas ne del plysimo/kirpimo ir siuvimo... pvz man dare cezari, bet kai mylejomes pirma karta po berods 6 ar 8 savaiciu, taip pat jauciau skausma. o taip buvo, manau, tiesiog del "sausumo" makstyje... bet cia ne del to, kad nebutu noro, ar kad partneris nepakankamai sujaudina (bent jau man buvo atvirksciai - po tokios pertraukos buvau labai pasiilgusi vyro) - po gimdymo taip jau buna, kad kankina ta "sausra", todel pabandykit su lubrikantais - manau, viskas iskrat pasitaisys... nors man ju kazkaip taip ir neprireike - viskas ir taip susitvarke neuzilgo
gal tikrai reiktu isigyti lubrikantu...
mes su vyru po 6 sav bandem, is pradziu tempe,truputi skaudejo,bet dabar jau viskas ok
mes dar nesimylejom po gindymo. As tas stapdis, man buvo isirus siule ir kol sugijo tai oi, dar daba jauciasi
as visada traukiu savo vyra (cia jo zodziai)
Bandem paisdykauti su vyru, tai be lubrikanto nei is vietos
Ismeginom su lubrikantu, tai man buvo geriau, bet nepasakyciau , kad visai super. uztat mb nepatiko, sake nieko nejaute per ta lubrikanta
tie lubtikanta daromi vandens pagrindu . Tai kiek ten reikejo jo prispaust, kad nieko nejaust??
po gimdymo praradau antra nekaltybe... nors ir naudojau lubrikanta, dar ir dabar tebenaudoju... su vyru mylimes retai, is pradziu maziukas trukde, o paskui maniskis nebe taip lipo...pati pasiulau, o jis jau nustojo imtis iniciatyvos... gaila, man patikdavo, kai netiketai uzlauzdavo
nu va maniskis irgi keistai eigiasi jau virs 2 men praejo o jis kazkaip vis privengia manes.... jau pries savaite ir nuosirdziai pasisnekejome klausiau ar del to kad nepastociau, ar del to kad maitinu, ar del to kad 10 kg priaugus...
sako viskas gerai niekas netrukdo, bet vistiek nesimylime niekas nepadeda
Nu pas mane problemu tai nera, as pati labai norejau tai pirma rodziau iniciatyva jau po 4.5 savaites santykiavome. Svorio as tai daug priaugau 22 kg. bet priekaistu tai niekad negirdejau, vyras sako, svarbu kad toki vaika grazu pagimdiai, svoris jau nebesvarbu. Liko man dar 7 kg. kaip nors iki vasaros reik numesti.
Pasimylejom po 5 sav.
mano vyras jau dabar nekantrauja,kada galėsim mylėtis. naktį net apsikabinęs miegot negali,sakė per daug norisi (tik atsigulam iškart draugelis pasiruošęs
QUOTE(reda86 @ 2010 03 23, 15:15) daugeliui moteru taip buna, ir tas nenoras gali labai ilgai uzsitesti, man jo jau nera daugiau nei du metai o mano vyras, kaip katinas aplinlk lasinius vaiksto apie mane. bet vat man, tai jokio noro nera
Pas mus viskas gerai buvo, berods po keturių sav. pabandėm. Pradžioj man buvo baisu, bet paskui įsivažiavom...
QUOTE(mabi @ 2010 03 24, 11:23) daugeliui moteru taip buna, ir tas nenoras gali labai ilgai uzsitesti, man jo jau nera daugiau nei du metai o mano vyras, kaip katinas aplinlk lasinius vaiksto apie mane. bet vat man, tai jokio noro nera oj nea tiek ilgai tai negerai nenoret QUOTE(reda86 @ 2010 03 23, 14:15) ir man tas yra...problema tame, kad negaliu atsipalaiduoti, antras vaikas vis blogai miega, o jau jai tuoj 2metukai sukaks... vis bijau kad ateis
Na ka gi, miniu nesimylejimo metines
QUOTE(pavasarioziedai @ 2010 04 11, 00:23) labai stengiuosi per save perlipt ir visokias juros gerybes vakarienei darau,tik beda kad jos manes neveikia,o vyrui dar liudniau ir labiau nori QUOTE(Jojoskia @ 2010 04 11, 17:31) Nepritariu, kad vargsas vyras.. moteris irgi vargse...jei seimoje atsiranda kazkokia problema, tai abu turi ja spresti..aisku, vyrai pasirenka kas lengviau - bega i kaire ir ju problemos kaip ir nebuta ir dar visi sako, jog moteris pati kalta..cia didziausias absurdas
na kai gerai pagalvoji,tai aisku. moteris negana to kad nenori myletis,tai ji iskent gimdyma ir laikotarpi po jo. tai manau ji dar labiau yra nuvargus. o ka vyras tuo tarpu iskente... o gi nieko.
QUOTE(mabi @ 2010 03 24, 11:23) daugeliui moteru taip buna, ir tas nenoras gali labai ilgai uzsitesti, man jo jau nera daugiau nei du metai o mano vyras, kaip katinas aplinlk lasinius vaiksto apie mane. bet vat man, tai jokio noro nera na as tai manu kad jai ir nera noro nors i 2 men syki pasiaukok as tai taip darydavau kad ir nebudavo noro kai geriau kontraceptiku bet juk vyras nekaltas juk vyrai sveiki zmones yra ir taip gamta padare nieko nepakeisi
Mano vyras kantriai lauke, kol galesim vel buti kartu, is jo neisgaravo nei geismas nei aistra
sveikos,nzn bet man pries tai buvo didziulis noras ir per visa nestuma buvo,ir dabar vyra uzsilauziu kai kai tik noras uzeina.
Aisku kad nedingo geismas...tiek ilgai negavus, tai kur tau dings...
Maniskis irgi su geismu
QUOTE(ilgakojuke @ 2010 11 16, 14:15) Maniskis irgi su geismu Aha...Bet kazkaip iseina to nuovargio nebejaust, bent TA momenta, o po to jau atrodo viskas, niekam jegu nebera...Nors vistiek dziaugiuosi, pagaliau po truputi grizta normalus gyvenimas
Vyras geidė manęs jau antrą dieną po gimdymo,murkė kaip katinas mane apsikabinęs,kai liko kartu nakvoti ligoninėj
O kaip jum pojuciai, ar viskas normaliai, ar kitaip
Mano vyras buvo siek tiek atsales po gimdymo, tiesa sakant kol maitinau vaika. Gal cia tik sutapimas, bet kai nustojau maitint vel tapo aistringas ir visada manes norintis
O man tai pačiai nėra didelio noro
As tai per nestuma pati nieko nenorejau, labai pergyvenau del to. Bet vyra stengiausi visada pamyluoti, nes alkanas vyras - negerai, aplinkui bobu daug:) O po gimdymo buvo truputi sunki pradzia, bet kaip dziaugiuosi kad man grizo noras!!! Laimei nepastebiu, kad vyras manes maziau noretu.
O maniškis niekaip nerimsta
Siuo klausimu pas mus viskas liuks
Vyras norėtų, bet pas mane visai noro nebelikę
Pas mus irgi siuo klausimu viskas gerai
Mano vyrukas manes dar geidzia, nors ir svorio gerai priaugus
GEIDZIA
Dar ir kaip geidžia
|