QUOTE(modestasta @ 2008 06 24, 22:21)
O kiek kartu per savaite jus mylites.Mes taip pat kaip ir pries nestuma viena karta i savaite ir visa laika sekmadieniais,nes vyras kitomis dienomis yra pavarges,sunkiai dirba,mums po 23 metus.Ar ir jus panasiai.Tiesa dabar neiseina myletis nes man dar plysimai nesugijo,kai tik pasimylim pradedu truputuka kraujuoti,bet kartais neistveriam tai sugriesijam.
QUOTE(Kettim @ 2008 06 25, 15:51) O kiek kartu per savaite jus mylites.Mes taip pat kaip ir pries nestuma viena karta i savaite ir visa laika sekmadieniais,nes vyras kitomis dienomis yra pavarges,sunkiai dirba,mums po 23 metus.Ar ir jus panasiai.Tiesa dabar neiseina myletis nes man dar plysimai nesugijo,kai tik pasimylim pradedu truputuka kraujuoti,bet kartais neistveriam tai sugriesijam. musu amzius buvo su pirmu QUOTE(Kettim @ 2008 06 25, 15:51) O kiek kartu per savaite jus mylites.Mes taip pat kaip ir pries nestuma viena karta i savaite ir visa laika sekmadieniais,nes vyras kitomis dienomis yra pavarges,sunkiai dirba,mums po 23 metus.Ar ir jus panasiai.Tiesa dabar neiseina myletis nes man dar plysimai nesugijo,kai tik pasimylim pradedu truputuka kraujuoti,bet kartais neistveriam tai sugriesijam. na mes pries nestuma tai apie tris kartus, nestumo metu kaip kada, du tris, dabar vaikiukai ir nuovargis tai gaunasi tik viena, du
[quote=laurin22,2008 06 25, 19:39]
musu amzius buvo su pirmu [/qu O kada jums sugijo?As jau bijau,kad visa laika taip ir bus.
mes tai karta i savaite mylimes:verysad: , pries nestuma mylejomes kas antra diena, vyras atshalo, jau atsibosta rodyti demesi, tai dabar laukiu kada jisai griebsis inciatyvos. aisku kalbejomes del to kas jam yra, kodel maziau nori ir pan, kaltina darba, siaip as esu 25 metu o jisai 29, gal sakau sensta todel maziau nori
...o po gimdymo pradejom myletis po 6sav kada pilnai jauciausi saugi,o sugijo turbut apie 2sav. buvau kirpta apie 10cm.. QUOTE(Milioke @ 2008 06 26, 12:58) mes tai karta i savaite mylimes:verysad: , pries nestuma mylejomes kas antra diena, vyras atshalo, jau atsibosta rodyti demesi, tai dabar laukiu kada jisai griebsis inciatyvos. aisku kalbejomes del to kas jam yra, kodel maziau nori ir pan, kaltina darba, siaip as esu 25 metu o jisai 29, gal sakau sensta todel maziau nori ...o po gimdymo pradejom myletis po 6sav kada pilnai jauciausi saugi,o sugijo turbut apie 2sav. buvau kirpta apie 10cm.. Mes irgi po 6 savaiciu bandem myletis,bet truputuka pradzioi skaudejo,po to skausmo nebejutau labai malonu buvo po tiek laiko.Vyras sako,kad jam niekas nepasikeite nors 12kg.dar like nuo gimdymo,as labai kompleksuoju todel atrodo,kad ir jam nepatinku.Ir dar mums visa laika buna taip,kai jis nori as nenoriu,kai as noriu jis nenori,kaip koks zaidimas.Draugyste pradzioj myledavomes beveik kiekviena diena,o dabar apie 3 metus tik karta i savaite.Esam labai atsale
Na, mano vyras manes norejo ir per nestuma, ir po gimdymo, jo zodziais tariant-gimdziau ar ne, jis jokio skirtumo nemato ir nejaucia. O as jauciu, vis dar nelabai noriu.
Labutes,
Po gimdymo tai vyras, kaip katinas nuo valerijonu, prilipes, nors ir iki tol nebuvo problemu. Kazkaip neisivaizduoju karto i savaite ar para... Tiesa dar like 6 kg, tai truputi suapvalejusi, vis kompleksuoju, bandau sukusti, tai neleidzia, sako jog ir tokia grazi, ir jog nebandyciau kudintis
Na mums nei pirmas, nei antras gimdymai nesutrukdė. Šįkart gydytojai rekomendavo mylėtis po 6 sav., bet neišlaukėm
Nu as irgi buvau kirpta, tai lygiai 6 savaites ir nieko nedarem, norejau tikrai gerai sugyti ir nuejus pas gydytoja tik tada buvo pirmas kartas. Nors man pirmas kartas buvo lengvesnis negu po gimdymo pirmas kartas
Niekas nepasikeitė, viskas liko taip pat
smagu kad taip visoms gerai
Kartu jau 5m,bet dar taip nebuvo,kad manes vyras nenoretu
Mes turbut per 8 metus kartu atsalom
na mums del mylejimosi problemu nebuvo tiek iki gimdymo pabaigos, tiek porai savaiciu po gimdymo(buvo cz)
QUOTE(Kettim @ 2008 06 28, 15:04) Ketty, na mes su vyru irgi 8 metai kartu, si sestadieni 5 metai kaip vede QUOTE(Pinka @ 2008 07 01, 12:33) Ketty, na mes su vyru irgi 8 metai kartu, si sestadieni 5 metai kaip vede Saunuole QUOTE(Kettim @ 2008 06 28, 15:04) Na, mes su vyru kartu jau daugiau nei 13 metu.Na nebuvo to.Ka patart
pries gimdyma viskas buvo puiku,bet po
Jaucia jaucia
QUOTE(Pinka @ 2008 07 01, 12:33) Ketty, na mes su vyru irgi 8 metai kartu, si sestadieni 5 metai kaip vede Mintis gera...
man menesi neramu buvo, lyg vyras saltesnis buvo, bet pasirodo, itampa, taikymasis prie naujo ritmo ir t.t. uztat dabar
mes tai abu karsti, net daktaro nurodymu nesilaikom, tik kad musu vaikiukai nevisada leidzia pasidziaugt kai norisi
cia gal neypatingai i tema, bet visgi, as irgi neislaikiau tu rekomenduojamu 6 savaiciu, 5 su puse pirma kart, bet idomu ar nieko baisaus, ar nepavojinga sveikatai, ir toliau noriu, bet kad kazkaip su kraujuku tepa, tai bijau
QUOTE(baggyra55 @ 2008 07 02, 14:13) cia gal neypatingai i tema, bet visgi, as irgi neislaikiau tu rekomenduojamu 6 savaiciu, 5 su puse pirma kart, bet idomu ar nieko baisaus, ar nepavojinga sveikatai, ir toliau noriu, bet kad kazkaip su kraujuku tepa, tai bijau mums liepe laikytis du menesius, istverem dvi su puse savaites. Nezinau kas dabar bus bet kol kas nenumiriau
aciu visoms uz patarimus,tik su tuo misku tikrai pavojinga,dar kokia erke i uzpakali isisiurbs
Papildyta: QUOTE(baggyra55 @ 2008 07 02, 15:13) cia gal neypatingai i tema, bet visgi, as irgi neislaikiau tu rekomenduojamu 6 savaiciu, 5 su puse pirma kart, bet idomu ar nieko baisaus, ar nepavojinga sveikatai, ir toliau noriu, bet kad kazkaip su kraujuku tepa, tai bijau Mes islaukem sesias savaites,bet irgi tepe,tik po paskutinio pasimylejimo kraujo nebebuvo. QUOTE(Vijora @ 2008 07 01, 19:16) pries gimdyma viskas buvo puiku,bet po pazystamas jausmas QUOTE(rosenka @ 2008 07 02, 08:17) Mintis gera...
uoj su tais miskais buna
mes praeitais metais per vyro gimtadieni sugalvojom ant ezero kranto miske tai va rezultatas lygiai uz 9 menesiu
as tai is po mergaites kaip atsalau tai net baisu , atrodo kad vyro kaip ir nereiketu ,tik tiek kad zinai kad reikia ,galvoju gal pagimdysiu antra kas pasikeis bet niekas nesikeicia
o ka daryti kaip moteris daugiau nori negu vyras
kai naudojau KT man ir nebuvo to noro,o kai tik pakeiciau Kt ir KZ tai iskart gyvenimas pagerejo
Maniskis ratus sukt aplink pradejo, kai tik pargrizom is ligonines, bet puikiai zinojo, kad dar anksti
Mano libido gerokai didesnis nei buvo pries
QUOTE(puuupi @ 2008 07 13, 09:40) Maniskis ratus sukt aplink pradejo, kai tik pargrizom is ligonines, bet puikiai zinojo, kad dar anksti na va, o as net 5,5 sav islaukiau, bet dabar gailiuosi, nes prasidejo tepliojimai krauju, gal kas pasizeisde vyras tai atrodo daugiau nori nei pries gimdyma, as irgi QUOTE(Milioke @ 2008 07 04, 11:54) o ka daryti kaip moteris daugiau nori negu vyras Ta pati situacija. Tik man gimdymas ant nosies, bet va su vyru tai ir iki
naktinėju.
vyrą jau iš gailesčio nuvariau miegoti. mažutė miega. kas kelios minutės pasigirsta gailus verksmas, tada supukši ir vėl verkia. jei nepribėgu pasupti ant rankų, tai užsiverkia taip, kad jau nebemiega. pučia pilvuką. išbandėm jau espumisan, sab simplex, pankolių arbatą, niekas nepadeda, matyt, tiesiog reikia išaugti, tai ir lakstau dabar kas kelios minutės: prie arbatos, prie kompo, prie mažės verkiančios. geriausiu atveju po dvyliktos užmigs jau ramiai. iš tiesų tik pavargimas dabar, ryoj vėl atsikelsiu ir su šypsena imsiu mažutę, o dabar jau kai sūpuoju tai mąstau, kad gerai auginu rankų raumenis įdomu, kaip po metų atrodys rankos, na, turbūt tikrai ne taip, kaip atrodė vyro išlepintos nėštukės rankos kaip laukiu, kai išaugsim tą pilvuką. tikiuosi, neteks iškart pereiti prie dantukų, nes kitaip intymų gyvenimą teks pamiršti vos ne metams
paskaitinejau ir labai gaila kad mes kankinames. mums pries vaikeli nebuvo jokiu problemu bet kuo toliau tuo mums blogiau nes vyras nori sekso o as visiskai jo nenoriu ir kuo toliau tuo labiau mes del to buname nepatenkinti ir kila pikciai al patarti galite nes askazkaip vengiu atrodo jau vyro, norisi eiti miegoti anksciau ir taip toliau issisukinejimai
o va as cia dziaugiaus,kad norim,bet kai praejo 6sav.ir kai jau priejom prie to nieko nesigavo jam
QUOTE(Inesa84 @ 2008 07 14, 13:01) o va as cia dziaugiaus,kad norim,bet kai praejo 6sav.ir kai jau priejom prie to nieko nesigavo jam tik nesinervink gal TB nesigavo del kokiu kitokiu priezasciu, nekaltink saves vyrai isivaizduoja, kad gimsta vaikas, o viskas turi buti taip kaip buvo pries nestuma bet cia ne tik taviskis toks mes pacios kankinames del pakitusio kuno, o jei dar matai, kad ne tik tau bet ir aplinkiniams tai maiso, isviso i depresija pult galima, taciau...juk taip neamzinai pabandyk surengt mini vakariene prie zvakiu, apsirenk kazka grazaus, isgerkit kokio sampano siek tiek ir pamatysi kaip viskas bus QUOTE(asta sal @ 2008 07 14, 12:49) paskaitinejau ir labai gaila kad mes kankinames. mums pries vaikeli nebuvo jokiu problemu bet kuo toliau tuo mums blogiau nes vyras nori sekso o as visiskai jo nenoriu ir kuo toliau tuo labiau mes del to buname nepatenkinti ir kila pikciai al patarti galite nes askazkaip vengiu atrodo jau vyro, norisi eiti miegoti anksciau ir taip toliau issisukinejimai ir man taip buvo paprasciausiai mums mamoms rupi kiti dalykai kaip gimsta mazius,visos mintys sukasi apie leliu,bet paprasciausiai reikia save iveikti,pagalvoti apie vyra,ir po kiek laiko viskas stojo i savo vezes.
as biski supanikavau
pasiskaitinejau cia..ir truputuka issigandau..pries nestuma ir ypac per ji buvau tikra seksomane
viliuosi kad visom mamytem turinciom problemu su tuo susitvarkys viskas |