Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: lytiniai santykiai po gimdymo
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
nanainis
QUOTE(modestasta @ 2008 06 24, 22:21)
Iki nestumo musu sexa galejau vertinti kokiais 6-7 balais, o dabar visais 10  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif tik mums po gimdymo teko ilgokai nesimatyt tai pradzioj kiek susvetimeje jautimes, bet paskui greit isivaziavom rolleyes.gif
Kettim
O kiek kartu per savaite jus mylites.Mes taip pat kaip ir pries nestuma viena karta i savaite ir visa laika sekmadieniais,nes vyras kitomis dienomis yra pavarges,sunkiai dirba,mums po 23 metus.Ar ir jus panasiai.Tiesa dabar neiseina myletis nes man dar plysimai nesugijo,kai tik pasimylim pradedu truputuka kraujuoti,bet kartais neistveriam tai sugriesijam.
nanainis
QUOTE(Kettim @ 2008 06 25, 15:51)
O kiek kartu per savaite jus mylites.Mes taip pat kaip ir pries nestuma viena karta i savaite ir visa laika sekmadieniais,nes vyras kitomis dienomis yra pavarges,sunkiai dirba,mums po 23 metus.Ar ir jus panasiai.Tiesa dabar neiseina myletis nes man dar plysimai nesugijo,kai tik pasimylim pradedu truputuka kraujuoti,bet kartais neistveriam tai sugriesijam.
*

musu amzius buvo su pirmu nestuke.gif panasus kaip judvieju, vyras dirbo 7 dienas per savaite sunku fizini darba, bet niekaip neiseidavo maziau nei 3kartus savaitej blush2.gif dabar su antru nestuke.gif reciau (bijom paskatint gimdyma) , bet po gimdymo atsigriebsim biggrin.gif kazkaip kad ir pavarge abu budavom, bet kas liecia lova, tai ten veiksmui kliutis tik alkoholio nemazas kiekis pas mus tongue.gif o tu save verciau kol nesugijus pasaugok mirksiukas.gif
AusraR
QUOTE(Kettim @ 2008 06 25, 15:51)
*

na mes pries nestuma tai apie tris kartus, nestumo metu kaip kada, du tris, dabar vaikiukai ir nuovargis tai gaunasi tik viena, du smile.gif
Kettim
[quote=laurin22,2008 06 25, 19:39]
musu amzius buvo su pirmu nestuke.gif panasus kaip judvieju, vyras dirbo 7 dienas per savaite sunku fizini darba, bet niekaip neiseidavo maziau nei 3kartus savaitej blush2.gif dabar su antru nestuke.gif reciau (bijom paskatint gimdyma) , bet po gimdymo atsigriebsim biggrin.gif kazkaip kad ir pavarge abu budavom, bet kas liecia lova, tai ten veiksmui kliutis tik alkoholio nemazas kiekis pas mus tongue.gif o tu save verciau kol nesugijus pasaugok mirksiukas.gif
*

[/qu
O kada jums sugijo?As jau bijau,kad visa laika taip ir bus. g.gif
Milioke
mes tai karta i savaite mylimes:verysad: , pries nestuma mylejomes kas antra diena, vyras atshalo, jau atsibosta rodyti demesi, tai dabar laukiu kada jisai griebsis inciatyvos. aisku kalbejomes del to kas jam yra, kodel maziau nori ir pan, kaltina darba, siaip as esu 25 metu o jisai 29, gal sakau sensta todel maziau nori g.gif, arba as atsibodau verysad.gif ...
...o po gimdymo pradejom myletis po 6sav kada pilnai jauciausi saugi,o sugijo turbut apie 2sav. buvau kirpta apie 10cm..
Kettim
QUOTE(Milioke @ 2008 06 26, 12:58)
mes tai karta i savaite  mylimes:verysad: , pries nestuma mylejomes kas antra diena, vyras atshalo, jau atsibosta rodyti demesi, tai dabar laukiu kada jisai griebsis inciatyvos. aisku kalbejomes del to kas jam yra, kodel maziau nori ir pan, kaltina darba, siaip as esu 25 metu o jisai 29, gal sakau sensta todel maziau nori g.gif, arba as atsibodau verysad.gif ...
...o po gimdymo pradejom myletis po 6sav kada pilnai jauciausi saugi,o sugijo turbut apie 2sav. buvau kirpta apie 10cm..
*

Mes irgi po 6 savaiciu bandem myletis,bet truputuka pradzioi skaudejo,po to skausmo nebejutau labai malonu buvo po tiek laiko.Vyras sako,kad jam niekas nepasikeite nors 12kg.dar like nuo gimdymo,as labai kompleksuoju todel atrodo,kad ir jam nepatinku.Ir dar mums visa laika buna taip,kai jis nori as nenoriu,kai as noriu jis nenori,kaip koks zaidimas.Draugyste pradzioj myledavomes beveik kiekviena diena,o dabar apie 3 metus tik karta i savaite.Esam labai atsale verysad.gif .
LaPerla22
Na, mano vyras manes norejo ir per nestuma, ir po gimdymo, jo zodziais tariant-gimdziau ar ne, jis jokio skirtumo nemato ir nejaucia. O as jauciu, vis dar nelabai noriu.
Kettim
QUOTE(LaPerla22 @ 2008 06 26, 14:08)
Na, mano vyras manes norejo ir per nestuma, ir po gimdymo, jo zodziais tariant-gimdziau ar ne, jis jokio skirtumo nemato ir nejaucia. O as jauciu, vis dar nelabai noriu.
*

Pas mus ir pries nestuma ir per nestuma ir po jo vis tas pats 1 kartas i savaite.
rosenka
Labutes,
Po gimdymo tai vyras, kaip katinas nuo valerijonu, prilipes, nors ir iki tol nebuvo problemu. Kazkaip neisivaizduoju karto i savaite ar para... Tiesa dar like 6 kg, tai truputi suapvalejusi, vis kompleksuoju, bandau sukusti, tai neleidzia, sako jog ir tokia grazi, ir jog nebandyciau kudintis biggrin.gif
Keiti
Na mums nei pirmas, nei antras gimdymai nesutrukdė. Šįkart gydytojai rekomendavo mylėtis po 6 sav., bet neišlaukėm biggrin.gif Po 4 savaičių jau pasimylėjom.
Pinka
Nu as irgi buvau kirpta, tai lygiai 6 savaites ir nieko nedarem, norejau tikrai gerai sugyti ir nuejus pas gydytoja tik tada buvo pirmas kartas. Nors man pirmas kartas buvo lengvesnis negu po gimdymo pirmas kartas lotuliukas.gif Kazkaip paskaudeno dar kelis kartus, o dabar tik prdzioje ir poto viskas gerai blush2.gif Jau 2,5 menesiuko, o mylimes irgi po koki karteli i savaite, vyras noretu daugiau , bet kad mazas vaikas kazkaip nuvargina per diena, kad tik miegoti ar ramiai paguleti ir paziureti TV norisi man... g.gif
-->BLOOONDINKA<--
QUOTE(rosenka @ 2008 06 26, 14:13)

Po gimdymo tai vyras, kaip katinas nuo valerijonu,
*

drinks_cheers.gif mums lygiai tas pats, kazkoks sekso manjakas pasidare lotuliukas.gif nors dirba po10-12 val per dena. miega aukoja del sex , as ji varau miegot kad ansti keltis i darba o jis neklauso cool.gif
ramintukė28
Niekas nepasikeitė, viskas liko taip pat thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
RSebes
smagu kad taip visoms gerai smile.gif na as ir nesiskundziu biggrin.gif pirma kart pasimylejom po 7sav. ir vyras liko patenkintas, nors pati bijojau, kad nepatiks g.gif , bet uzsimine kad dar geriau nei pries tai tongue.gif , matyt netycia siusiaurino kai siuvo lotuliukas.gif
*Jonė*
Kartu jau 5m,bet dar taip nebuvo,kad manes vyras nenoretu biggrin.gif ,po gimdymo kaip tik laukdavo kada jau cia bus galima ax.gif Nespejus man pagimdyti pirma sunu,jis jau pas daktare klause:Kada bus galima myletis? lotuliukas.gif O MAN,TAI POPA SOPA BUVO lotuliukas.gif .Siaip tai man buvo buvo dinges noras,nors ir taip nesu labai karsta
Kettim
Mes turbut per 8 metus kartu atsalom verysad.gif Gal jums taip buvo?Kaip vel suzadinot aistra? g.gif
tomulexxx
na mums del mylejimosi problemu nebuvo tiek iki gimdymo pabaigos, tiek porai savaiciu po gimdymo(buvo cz) ax.gif thumbup.gif neturiu kuo skustis, na nebent jis galetu manim pasiskust, kad gal pas mane noras siek tiek sumazejes, bet manau laikui begant viskas grys i senas vezias ax.gif
Pinka
QUOTE(Kettim @ 2008 06 28, 15:04)
Mes turbut per 8 metus kartu atsalom verysad.gif Gal jums taip buvo?Kaip vel suzadinot aistra? g.gif
*

Ketty, na mes su vyru irgi 8 metai kartu, si sestadieni 5 metai kaip vede 4u.gif Aistrai suzadinti manau tinka daug kas, kad ir isejimas tik dviems i kina o poto i koki restorana, pasipuosti, kad atrodytumet ne kasdieniskai, vyrui bus smagu paziureti o ir paciai gera ant sirdies kad vyras ziuri tongue.gif . Ar i kokia pirti su medaus masazais padarant vienas kitam, gal koks isvaziavimas paprastas i miska kur nieko aplink nera, o jus pabukit "paleistuve" blush2.gif ir isprievartaukit savo vyra prie kokio medzio biggrin.gif . Na manau daug ko galima prigalvoti tik noro reikia. Sekmes bandymuose 4u.gif
rosenka
QUOTE(Pinka @ 2008 07 01, 12:33)
Ketty, na mes su vyru irgi 8 metai kartu, si sestadieni 5 metai kaip vede 4u.gif  Aistrai suzadinti manau tinka daug kas, kad ir isejimas tik dviems i kina o poto i koki restorana, pasipuosti, kad atrodytumet ne kasdieniskai, vyrui bus smagu paziureti o ir paciai gera ant sirdies kad vyras ziuri  tongue.gif . Ar i kokia pirti su medaus masazais padarant vienas kitam, gal koks isvaziavimas paprastas i miska kur nieko aplink nera, o jus pabukit "paleistuve" blush2.gif  ir isprievartaukit savo vyra prie kokio medzio biggrin.gif . Na manau daug ko galima prigalvoti tik noro reikia. Sekmes bandymuose 4u.gif
*

Saunuole thumbup.gif
Pinka
QUOTE(rosenka @ 2008 07 01, 14:42)
Saunuole  thumbup.gif
*

sunglasses2.gif
malienka
QUOTE(Kettim @ 2008 06 28, 15:04)
*

Na, mes su vyru kartu jau daugiau nei 13 metu.Na nebuvo to.Ka patart g.gif Pabandykit suzadinti aistra, iseidami kur drauge, issilkalbekit nuosirdziai, issakykit ko vienas is kito noretumet, pasakyk ko pasiilgai.Ieskokit naujoviu, dazniau bukit kartu, viskas turi susitvarkyt.Sekmes 4u.gif
Vijora
pries gimdyma viskas buvo puiku,bet po verysad.gif cia is mano puses.Atsalau,maniau,kad praeis,kai maziuke paaugs,bet greit jau 3metai kai neturiu ypatingai didelio noro myletis verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Miegaliuke S
QUOTE(Vijora @ 2008 07 01, 19:16)
pries gimdyma viskas buvo puiku,bet po verysad.gif cia is mano puses.Atsalau,maniau,kad praeis,kai maziuke paaugs,bet greit jau 3metai kai neturiu ypatingai didelio noro myletis verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
*

O vyra stai jaucia verysad.gif
Vijora
Jaucia jaucia verysad.gif ir kalbames apie tai,bet nezinau kas man yra,rodos,kad galeciau ir be sexo gyvent verysad.gif
rosenka
QUOTE(Pinka @ 2008 07 01, 12:33)
Ketty, na mes su vyru irgi 8 metai kartu, si sestadieni 5 metai kaip vede 4u.gif  Aistrai suzadinti manau tinka daug kas, kad ir isejimas tik dviems i kina o poto i koki restorana, pasipuosti, kad atrodytumet ne kasdieniskai, vyrui bus smagu paziureti o ir paciai gera ant sirdies kad vyras ziuri  tongue.gif . Ar i kokia pirti su medaus masazais padarant vienas kitam, gal koks isvaziavimas paprastas i miska kur nieko aplink nera, o jus pabukit "paleistuve" blush2.gif  ir isprievartaukit savo vyra prie kokio medzio biggrin.gif . Na manau daug ko galima prigalvoti tik noro reikia. Sekmes bandymuose 4u.gif
*

biggrin.gif Tik su mišku atsargiai.... Viskas gerai ten, tik pasirinkit tinkama vieta tongue.gif Mes su vyru prieš pora metu bandėm paišdykauti miške , tik va, šunį nusivežėm.., o tas iškapstė širšių lizdą - pačiam smagume, tad teko lėkti mašinon kiek įkabinom lotuliukas.gif Šunį taip sugėlė, kad tik akys nepaliestos liko, man kliuvo i nugara, vyrui niekur... Bet po šiai dienai atsimenam su didžiausia šypsena thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

Mintis gera...
Shiraz
man menesi neramu buvo, lyg vyras saltesnis buvo, bet pasirodo, itampa, taikymasis prie naujo ritmo ir t.t. uztat dabar thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
AusraR
mes tai abu karsti, net daktaro nurodymu nesilaikom, tik kad musu vaikiukai nevisada leidzia pasidziaugt kai norisi wink.gif
joviliukste
QUOTE(AusraR @ 2008 07 02, 10:43)
mes tai abu karsti, net daktaro nurodymu nesilaikom, tik kad musu vaikiukai nevisada leidzia pasidziaugt kai norisi wink.gif
*

hihihi.gif pas mu tas pats....
Shiraz
cia gal neypatingai i tema, bet visgi, as irgi neislaikiau tu rekomenduojamu 6 savaiciu, 5 su puse pirma kart, bet idomu ar nieko baisaus, ar nepavojinga sveikatai, ir toliau noriu, bet kad kazkaip su kraujuku tepa, tai bijau verysad.gif
AusraR
QUOTE(baggyra55 @ 2008 07 02, 14:13)
cia gal neypatingai i tema, bet visgi, as irgi neislaikiau tu rekomenduojamu 6 savaiciu, 5 su puse pirma kart, bet idomu ar nieko baisaus, ar nepavojinga sveikatai, ir toliau noriu, bet kad kazkaip su kraujuku tepa, tai bijau verysad.gif
*

mums liepe laikytis du menesius, istverem dvi su puse savaites. Nezinau kas dabar bus bet kol kas nenumiriau lotuliukas.gif
Kettim
aciu visoms uz patarimus,tik su tuo misku tikrai pavojinga,dar kokia erke i uzpakali isisiurbs lotuliukas.gif Vyrui greit atostogos,o as zinau,kas buna,kai jis pailsi,kelis kart dienoi nori doh.gif .O as visiskai nenoriu,man atrodo,kad nei tas miskas man apetito nepakels,tik baime del tu erkiu ar sirsiu bus. lotuliukas.gif Ir vaikucio palikt niekam nenoriu. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(baggyra55 @ 2008 07 02, 15:13)
*

Mes islaukem sesias savaites,bet irgi tepe,tik po paskutinio pasimylejimo kraujo nebebuvo. thumbup.gif Turetu ir tau greit praeiti.Skausmas ir man dar nepraejo,gerai,kad tik pradzioj skauda.
**varnalesa**
QUOTE(Vijora @ 2008 07 01, 19:16)
pries gimdyma viskas buvo puiku,bet po verysad.gif cia is mano puses.Atsalau,maniau,kad praeis,kai maziuke paaugs,bet greit jau 3metai kai neturiu ypatingai didelio noro myletis verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
*

pazystamas jausmas blush2.gif

QUOTE(rosenka @ 2008 07 02, 08:17)
biggrin.gif  Tik su mišku atsargiai.... Viskas gerai  ten, tik pasirinkit tinkama vieta tongue.gif  Mes su vyru prieš pora metu bandėm paišdykauti miške , tik va, šunį nusivežėm.., o tas iškapstė širšių lizdą  - pačiam smagume, tad teko lėkti mašinon kiek įkabinom lotuliukas.gif  Šunį taip sugėlė, kad tik akys nepaliestos liko, man kliuvo i nugara, vyrui  niekur... Bet po šiai dienai atsimenam su didžiausia šypsena  thumbup.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Mintis gera...
*

lotuliukas.gif
Shiraz
uoj su tais miskais buna bigsmile.gif
mes praeitais metais per vyro gimtadieni sugalvojom ant ezero kranto miske smileysex.gif
tai va rezultatas lygiai uz 9 menesiu 2.gif
viljana
as tai is po mergaites kaip atsalau tai net baisu , atrodo kad vyro kaip ir nereiketu ,tik tiek kad zinai kad reikia ,galvoju gal pagimdysiu antra kas pasikeis bet niekas nesikeicia doh.gif manau kad tai hormonai gal ar kokios psichologines problemos net nezinau ,bet tiksliai zinau kad tai negerai musu seimai verysad.gif
Milioke
o ka daryti kaip moteris daugiau nori negu vyras doh.gif , pasimylim viena karta ir viskas, o as dar noreciau, anksciau ne taip norejau, dabar esu kaip vyras kas 5min galvoju apie seksa. Kartu jau 8metai. Gal vyrui ten per platu, gal jis malonumo nejaucia todel nenori taip daznai, nors sake kad viskas tvarkoj, ech zmogus toks sutverimas kad jam niekad nebus gerai biggrin.gif
Buzulkaa
kai naudojau KT man ir nebuvo to noro,o kai tik pakeiciau Kt ir KZ tai iskart gyvenimas pagerejo biggrin.gif noriu kasdien,ir tik laukiu kada vyras grys..o kunas ir jautresnis patapo,nes kai KT geriau nebuvo malonu,krutys jautrios prisilietimam... po gimdymo matyt buvo per didele doze hormonu,daba viskas liux mirksiukas.gif
rosenka
QUOTE(baggyra55 @ 2008 07 03, 14:56)
uoj su tais miskais buna bigsmile.gif
mes praeitais metais per vyro gimtadieni sugalvojom ant ezero kranto miske smileysex.gif
tai va rezultatas lygiai uz 9 menesiu  2.gif
*

thumbup.gif Sveikinimai thumbup.gif
puuupi
Maniskis ratus sukt aplink pradejo, kai tik pargrizom is ligonines, bet puikiai zinojo, kad dar anksti biggrin.gif Islaukem, kol trys savaites bus praejusios.Biskiuka prisibijojau, bet pasirodo nebuvo ko bigsmile.gif
Primadona-A
Mano libido gerokai didesnis nei buvo pries nestuke.gif jau tada nesiskundziau nenoru...o dabar vien tik noras, noras, noras blush2.gif
Shiraz
QUOTE(puuupi @ 2008 07 13, 09:40)
Maniskis ratus sukt aplink pradejo, kai tik pargrizom is ligonines, bet puikiai zinojo, kad dar anksti biggrin.gif Islaukem, kol trys savaites bus praejusios.Biskiuka prisibijojau, bet pasirodo nebuvo ko  bigsmile.gif
*

na va, o as net 5,5 sav islaukiau, bet dabar gailiuosi, nes prasidejo tepliojimai krauju, gal kas pasizeisde g.gif buvau pas gydytoja, nieko nerade, tik zvakiu israse, bet nieko jos ten nepadejo schmoll.gif
vyras tai atrodo daugiau nori nei pries gimdyma, as irgi ax.gif
freimule
QUOTE(Milioke @ 2008 07 04, 11:54)
o ka daryti kaip moteris daugiau nori negu vyras  doh.gif , pasimylim viena karta ir viskas, o as dar noreciau, anksciau ne taip norejau, dabar esu kaip vyras kas 5min galvoju apie seksa. Kartu jau 8metai. Gal vyrui ten per platu, gal jis malonumo nejaucia todel nenori taip daznai, nors sake kad viskas tvarkoj, ech zmogus toks sutverimas kad jam niekad nebus gerai  biggrin.gif
*

Ta pati situacija. Tik man gimdymas ant nosies, bet va su vyru tai ir iki nestuke.gif kartą į savaitę, nes jis nenori. Kai šnekėjom, tai vis ramindavo-viskas man gerai, tiesiog toks esu. Sakydavo, kad jei kokias 4 dienas iš eilės pasimylėtume, tai paskui pusę metų į mane negalėtų žiūrėti biggrin.gif nu vat yra moterų, kurios to nenori ir kurioms to nereikia, yra ir tokių pat vyrų. Nespaudžia jiems, nors tu ką lotuliukas.gif na per 8 metus jau pati turėjai tai suprasti. Nebent TB kitokios problemos kamuoja..
<nemiga<pievoje<
naktinėju.
vyrą jau iš gailesčio nuvariau miegoti.
mažutė miega.
kas kelios minutės pasigirsta gailus verksmas, tada supukši ir vėl verkia. jei nepribėgu pasupti ant rankų, tai užsiverkia taip, kad jau nebemiega.
pučia pilvuką.
išbandėm jau espumisan, sab simplex, pankolių arbatą, niekas nepadeda, matyt, tiesiog reikia išaugti, tai ir lakstau dabar kas kelios minutės: prie arbatos, prie kompo, prie mažės verkiančios.
geriausiu atveju po dvyliktos užmigs jau ramiai.
iš tiesų tik pavargimas dabar, ryoj vėl atsikelsiu ir su šypsena imsiu mažutę, o dabar jau kai sūpuoju tai mąstau, kad gerai auginu rankų raumenis smile.gif
įdomu, kaip po metų atrodys rankos, na, turbūt tikrai ne taip, kaip atrodė vyro išlepintos nėštukės rankos smile.gif
kaip laukiu, kai išaugsim tą pilvuką.
tikiuosi, neteks iškart pereiti prie dantukų, nes kitaip intymų gyvenimą teks pamiršti vos ne metams doh.gif doh.gif doh.gif
asta sal
paskaitinejau ir labai gaila kad mes kankinames. mums pries vaikeli nebuvo jokiu problemu bet kuo toliau tuo mums blogiau nes vyras nori sekso o as visiskai jo nenoriu ir kuo toliau tuo labiau mes del to buname nepatenkinti ir kila pikciai al patarti galite nes askazkaip vengiu atrodo jau vyro, norisi eiti miegoti anksciau ir taip toliau issisukinejimai
Inesa84
o va as cia dziaugiaus,kad norim,bet kai praejo 6sav.ir kai jau priejom prie to nieko nesigavo jam sad.gif ni ir matau,kad kazkas netaip ,nors jis sako,kad nori,bet as matau,kad ne.tik nenori izeist manes,o as noriu 4u.gif nu nzn kaip cia bus daba,dar 8kg virsaus yra ir pati pradedu deprasuot,kad nepatinku jam tokia,nesu seksuali dabar figura susigadinus,strijos,supliuskus visa cry.gif jauciu,kad nebetraukiu jo kaip pries nestuma. verysad.gif
Shiraz
QUOTE(Inesa84 @ 2008 07 14, 13:01)
o va as cia dziaugiaus,kad norim,bet kai praejo 6sav.ir kai jau priejom prie to nieko nesigavo jam sad.gif ni ir matau,kad kazkas netaip ,nors jis sako,kad nori,bet as matau,kad ne.tik nenori izeist manes,o as noriu 4u.gif nu nzn kaip cia bus daba,dar 8kg virsaus yra ir pati pradedu deprasuot,kad nepatinku jam tokia,nesu seksuali dabar figura susigadinus,strijos,supliuskus visa cry.gif jauciu,kad nebetraukiu jo kaip pries nestuma. verysad.gif
*

tik nesinervink 4u.gif
gal TB nesigavo del kokiu kitokiu priezasciu, nekaltink saves schmoll.gif
vyrai isivaizduoja, kad gimsta vaikas, o viskas turi buti taip kaip buvo pries nestuma doh.gif
bet cia ne tik taviskis toks smile.gif
mes pacios kankinames del pakitusio kuno, o jei dar matai, kad ne tik tau bet ir aplinkiniams tai maiso, isviso i depresija pult galima, taciau...juk taip neamzinai rolleyes.gif as ir pati dar visai neseniai depresavau, o dabar tik ir laukiu, kai pradesiu sportuot, nusipirksiu nauju rubu ir t.t. ax.gif
pabandyk surengt mini vakariene prie zvakiu, apsirenk kazka grazaus, isgerkit kokio sampano siek tiek ir pamatysi kaip viskas bus thumbup.gif
jurginux
QUOTE(asta sal @ 2008 07 14, 12:49)
paskaitinejau ir labai gaila kad mes kankinames. mums pries vaikeli nebuvo jokiu problemu bet kuo toliau tuo mums blogiau nes vyras nori sekso o as visiskai jo nenoriu ir kuo toliau tuo labiau mes del to buname nepatenkinti ir kila pikciai al patarti galite nes askazkaip vengiu atrodo jau vyro, norisi eiti miegoti anksciau ir taip toliau issisukinejimai
ir man taip buvo paprasciausiai mums mamoms rupi kiti dalykai kaip gimsta mazius,visos mintys sukasi apie leliu,bet paprasciausiai reikia save iveikti,pagalvoti apie vyra,ir po kiek laiko viskas stojo i savo vezes. biggrin.gif
Inesa84
as biski supanikavau doh.gif vakar pasnekejau su SB ir nuramino jis mane,kad nenusisnekeciau biggrin.gif nori jis manes tik bijo pats,kad neskaudetu ar dar kokiu nepatogumu nebutu,tai vakare pabandem smileysex.gif ir viskas buvo ciki 4u.gif ax.gif dabar nusiraminau karsta.gif
S*a*n*d*r*a
pasiskaitinejau cia..ir truputuka issigandau..pries nestuma ir ypac per ji buvau tikra seksomane 4u.gif bet su vyru myledavomes viena du kartus i savaite wub.gif nors liko iki gimdymo dar menuo, nebesimylime visai, pasak MB negalima..ir kas jam ikale tokia minti i galva g.gif i as dar melai paisdykauciau..jej jau dabar tai yra, ta net neisivaizduoju kas po gimdymo laukia musu lytinio gyvenimo..

viliuosi kad visom mamytem turinciom problemu su tuo susitvarkys viskas thumbup.gif
Shiraz
QUOTE(Inesa84 @ 2008 07 15, 11:47)
as biski supanikavau doh.gif vakar pasnekejau su SB ir nuramino jis mane,kad nenusisnekeciau biggrin.gif nori jis manes tik bijo pats,kad neskaudetu ar dar kokiu nepatogumu nebutu,tai vakare pabandem smileysex.gif ir viskas buvo ciki  4u.gif  ax.gif dabar nusiraminau karsta.gif
*

drinks_cheers.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.