Ech...geismas geismu, bet vaikai iki komos nuvaro, tai jegu nebelieka...
Su vyru viskas tvarkoj nuo pat pradziu buvo, tik man noras gryzo tik po puses metu po gimdymo
Vyras geidžia ir labai, o man hormonai siautėja vis dar
Pradzia po gimdymo buvo kiek sunki, per nestuma visiskai nebebuvo like man geismo, tad ilgas susilaikymas vyrui isejo ir reikejo sugrizti, taip sakant, i vezias
Pritariu
Merginos, help - tos, kurioms noras po gimdymo dingęs - ką darot, kad sugrįžtų???
Turiu nuostabų vyrą, puikų vaiką ir 0 aistros... Atrodo, viską išbandėm QUOTE(meilutė @ 2010 12 18, 23:20) O man tai pačiai nėra didelio noro Tikriausiai. Iš vienos nemaitinančios mamytės girdėjau, kad irgi noras dingęs, bet ji kaltina kontraceptines. Taigi, čia irgi hormonai. QUOTE(Murlyka @ 2010 04 10, 17:42) Tikiuosi, kad jums šis reikaliukas susitvarkė QUOTE(krisstinnaa @ 2008 04 28, 11:53) Sveiki, po gimdymo praejo jau 9 men., bet vis dar yra problemu del mylejimosi. As nuo pat pirmu dienu noriu ir net nestumo metu norejau myletis, taciau jauciu, kad jis atsales ir nebenori..Bandau suprasti kas jam pasikeite ir bandem kalbeti bet jis neprisileidzia sia tema ir sako, kad nieko nepasikeite arba kad as nenormali nes noriu daug. Nors lyginant su anksciau, tai dabar nenormaliai mazai as dabar nescia taip ziauriai noriu, o manes niekas negirdi....neidomu jam visiskai.... QUOTE(samantyte @ 2011 03 11, 20:17) isivaizduoju kaip sunku turetu buti kai taip yra esu girdejus, kad vyrai prisimasto, kad vaikui kas nors atsitiks...as klausiau jo ar del to...sake ne...bet matosi, kad prisimastes kazkokiu nesamoniu yra QUOTE(Hedra:) @ 2011 03 11, 19:27) esu girdejus, kad vyrai prisimasto, kad vaikui kas nors atsitiks...as klausiau jo ar del to...sake ne...bet matosi, kad prisimastes kazkokiu nesamoniu yra jo jo buna maniskis ir bijojo is pradzios kol nepamate laidos ar skraipsnio nepaskaite kad sex naudingas nesciai moteriai
manęs nėštumo metu ir po gimdymo net pusė metų vyras nenorėjo paliesti..
labuka, samantyte!
na, as 3sav siaip ne taip istveriau po gimdymo
maniskis tai vos 2 savaites iskentejo be myliuko. tik kad man naktim miego trukdavo, tai ir noro didelio nebuvo. bet dar nesu pasakiusi ne
Esu iš tų santūriųjų moterų, ar per nėštumą, ar po jo.
Mano nuomone, visi daro kaip kam patogiau. Mano abu nėštumai komplikuoti, tai pirmais mėnesiais beveik nebuvo lyt. santykių. Bet vyras tikrai nesiskundė, o net mane ramino, kad gal dar nesaugu ir gali grėsti persileidimas. Jei gimdymas be plyšimų, be CP, tai manau, kad tikrai drąsiai galima mylėtis. O kad negeistų vyras - Pregnant woman, walking down the street Žodžiu, pervargimas, bloga savijauta, sveikatos problemos, tai normalu
Pas mus niekas nepasikeite, vyro noras nesumazejo, tik as siek tiek kompleksuoju del pasikeitusios figuros ir suglebusio pilvuko, bet vyras visada mane palaiko, ramina, kad jam esu grazi ir tai svarbiausia
Mano žmona šiuo metu laukiasi, bet jokių problemų nėra. Pirmaisiais nėštumo mėnesiais viskas vyko kaip ir anksčiau, bet kai pilvukas padidėjo aš pats pradėjau nerimauti, kad nepakenkti, tačiau atsargiai, kaip suvalkiečiai sako: povaliai, povaliai
Tiesa pasakius, ne vyrui sumazejo noras myletis, o man... kazkaip visiskai to nebenoriu, nebenoriu save nuogos parodyti, nes geda...gedijuosi savo kuno po gimdymo...bet tikiuosi viskas susitvarkys...
QUOTE(Aijgozel @ 2011 04 19, 10:44) Tiesa pasakius, ne vyrui sumazejo noras myletis, o man... kazkaip visiskai to nebenoriu, nebenoriu save nuogos parodyti, nes geda...gedijuosi savo kuno po gimdymo...bet tikiuosi viskas susitvarkys... nepergyvenk ir man buvo taip dar blogiau
tfu tfu tfu pas mus su lovos reikalais viskas taip pat liko kaip ir pries nestuma. tiesa, dabar reikia derintis prie vaikelio, kai miega. expromtu nebebuna
mano vyras jau su nekantrumu laukia tos dienos kai galesime vel dziaugtis meile
nors kartais vyrų didžiąsias galvas valdo mažoji
[/quote] liuks pasakyta, sventa teisybe
pas mus irgi viskas gerai, net geriau negu pries nestuma, cia jau as apie save ir malonuma kalbu
as jau po gimdymo praejus savaitei vos tvardziausi pirmi kartai buvo kiek keistoki, bet kai vyras supratingas viskas iseina puikiai o kad ekspromtu jau retai kada galim sau leist tikra teisybe, nebent mazajai pietu miegelis QUOTE(Aijgozel @ 2011 04 19, 11:44) Tiesa pasakius, ne vyrui sumazejo noras myletis, o man... kazkaip visiskai to nebenoriu, nebenoriu save nuogos parodyti, nes geda...gedijuosi savo kuno po gimdymo...bet tikiuosi viskas susitvarkys... lygi taip ir jauciuosi kaip tu sakai,as is vis nebenoriu,man pasidare nebemalonu suglebusio kuno QUOTE(sarafea @ 2011 04 20, 22:05) suprantu jus, bet tam nereikia pasiduot suglebimui QUOTE(sileste @ 2011 04 21, 21:26) suprantu jus, bet tam nereikia pasiduot suglebimui kazkaip viskas sukasi tik apie vaikus,apie savo kuna neber kada pagalvot kai jegu neber.O pastangu stangrumui daug reikia.Na bet kada nors atsigausiu,tai tikrai.
Kai pagalvoju tai sexas po vaikelio gimimo tikrai pagerejo
pas mus ir niekas nepakito.
Ir dar kaip,tik as nenoriu
nors jau maziukui ir 5 menesiai, bet noro taip ir nera
Jau septyni menesiai dukrytei, bet dar nei kart po gimdymo.. Svoris toks kaip pries nestuma, tik pilvas ne toks. Klausiau vyro kas yra, kas ne taip, tipo viskas gerai, o kodel nenori jis myletis ir neaisku. Siaip nakti nesikelia kai pradeda dukryte verkt, nes man atrodo kad visa diena turi dirbt tai as visad keliuos. Neturetu labiau pavargt negu iki dukrytes gimimo.. Siaip jau kaip ir susitaikiau su ta mintim kad jau nebeilgai turbut po vienu stogu gyvensim, nes nelabai tikiu kad neina i kaire
QUOTE(baisa-pabaisa @ 2011 05 04, 15:54) Jau septyni menesiai dukrytei, bet dar nei kart po gimdymo.. Svoris toks kaip pries nestuma, tik pilvas ne toks. Klausiau vyro kas yra, kas ne taip, tipo viskas gerai, o kodel nenori jis myletis ir neaisku. Siaip nakti nesikelia kai pradeda dukryte verkt, nes man atrodo kad visa diena turi dirbt tai as visad keliuos. Neturetu labiau pavargt negu iki dukrytes gimimo.. Siaip jau kaip ir susitaikiau su ta mintim kad jau nebeilgai turbut po vienu stogu gyvensim, nes nelabai tikiu kad neina i kaire Kaip gaila, užjaučiu O ar bandei jį vilioti? Nėštumo metu irgi taip buvo? QUOTE(Simuute @ 2011 05 04, 15:03) Kol buvau
mes su vyru po dukrytes atsiradimo neiskentem net menesio, po kokiu 3 savaiciu pabandem pasimyleti ir taip patiko,kad kartodavom kas vakara net po kelis kartus
Ir labai nuosirdziai uzjauciu tas moteris,kurioms su vyru kazkas pasikeicia santykiuose, tikrai sutinku su nuomone,kad jei zmones myli vienas kita tai turi abu stengtis,o ne vienas. QUOTE(baisa-pabaisa @ 2011 05 04, 16:13) Kol buvau Nu jo, abu turi stengtis, jis turi žinoti kaip blogai tu dėl to jautiesi. Tėveliams irgi būna pogimdyvinė depresija, gal jam ji tiesiog užsitęsė? Stiprybės Tau
Po gimdymo bijojo lyst prie manes...
bet veliau kai pabandem tai suprato ,kad viskas tas pats
Mielos moterys,
Skaitau Jūsų visų istorijas ir už vienas labai džiaugiuosi, o dėl kitų nuoširdžiai gaila. Bet noriu, kad nuoširdžiai sau atsakytumėte, ar pradėdamos draugauti, tekėdamos, prabūdamos kartu su tuo žmogumi keletą metų nematėte, koks tas žmogus? Tas žmogus paskaitė? Ar nenorėdavote matyti? Gal matydavote tik tas gerąsias savybes, nepaisydamos blogųjų? Ir gal tos gerosios blogųjų neatsveria. Jeigu vyras, vaikinas po kelerių metų buvimo kartu nebelabai nori su Jumis šnekėtis, nepadeda Jums namų ruošos darbuose, tai ar jis ims ir pradės Jums padėti tuomet kai pagimdysite? Ar tas, kuris tingi išplauti indus (visuomet), kelsis naktį pamaitinti mažylį? Ar tas, kuris vengia su Jumis bet kokių gilesnių pokalbių kalbėsis su Jumis tuomet, kai atsiras būtinas reikalas kalbėti ir išsikalbėti? Ir netiesa, kad smulkmenos nesvarbios, nes būtent tos smulkmenos, kai jos susideda ir griauna viską. Jei laikote augintinį ir vyras/vaikinas nesibodi išvalyti smėlio dėžutės, ar išmesti iš jos tą nekvepiantį, turinį, tai tikrai galima turėti vilties, kad ir mažyliui sauskelnes pakeis. O jei pamatęs privemtą katiniuko balutę pats ima vos ne vemti, tai ar tikrai Jūs tokios naivios ir nepagalvojate, jog, ko gero, ir sauskelnių vaikui nekeis. Juk čia viskas susideda. Jei Jūsų vyrui bjauru klausytis kaip pasakojate apie mėnesines, tai gal tegul jis geriau ir gimdyme nedalyvauja. Juk jei nesigeba priimti natūraliai visų biologinių procesų, tai tikrai gali tokio įvykio neatlaikyti. Jei sulaukiate pagalbos, kai ruošiate pietus, tvarkote namus, tai galite tikėtis, jog vyras jums padės ir tuomet, kai pačiai bus sunku tai daryti. Jei vyras rūpinasi Jumis kai sergate, tai rūpinsis ir kai po gimdymo negalėsite pajudėti, kai jausitės silpnos ir t.t... Atkreipkit į visas smulkmenas dar tik pradėjusios draugauti. Ir nesakykite, kad pradžioje viskas kitaip, neva laksto, rūpinasi, gėlės ir t.t... ne gėlės ir ne merginimas esmė. Esmė yra susirasti šeimynišką žmogų, kuriam namų ruoša kartu su Jumis būtų maloni. Ech... Kiek daug galėčiau apie tai kalbėti.
pas mus niekas nepasikeitė
pas mus gal truptėli pasikeitė,aš nebelabai noriu,bet po truputį noras atsiranda jau
QUOTE(baisa-pabaisa @ 2011 05 04, 15:13) Kol buvau Tikrai gaila, kai sulaukus stebukliuko, dziaugsma temdo tarpusavio santykiai. Laikykis
niekas nepasikeite...
|