Kai laukiau tavęs...Kai laukiau tavęs, mano pilvukas lipo ant nosies,  bet tai mums netrukdė keliauti ir linksmintis, patyrėme daug smagių akimirkų kartu! Kai laukiausi, tavo tėtis ir sesė glausdavosi prie mano pilvuko su tavimi pakalbėti. Glostydama pilvelį, rašydavau tau dienoraštį. Kai laukiau tavęs, neslėpiau savo gražaus arbūziuko ir mėgau fotografuotis, todėl kada nors parodysiu tau, kokia buvo mūsų pradžių pradžia
Turbūt kiekviena moteris savo albume turi ne vieną nuotrauką, kurioje įsiamžino nėščia. Skelbiame naują fotokonkursą esamoms ir buvusioms nėštukėms "Kai laukiau tavęs... Siųskite nuotrauką, kurioje jau labai aiškiai matyti, jog esate nėščia. Stenkitės atrinkti konkursui tokią nuotrauką, kuri būtų kuo įdomesnė savo siužetu, situacija, nuotaika. Į nėštukių paradą priimsime įvairaus stiliaus nuotraukas tiek vadinamo sudvasinto laukimosi, tiek linksmas crazy interpretacijas, tiek įdomius buitinius vaizdelius. Nuotraukos, kuriose matyti vien tik nėščiosios pilvukas nebus tvirtinamos, norime pasigrožėti ne tik jais, bet ir būsimomis mamytėmis! Primename, kad dėl nuotraukų tinkamumo konkursui (temos atitikimo, reikalavimų nuotraukoms paisymo, estetiškumo, nuobodumo/įdomumo ir pan.) galutinį sprendimą priima ir savo nuožiūra nuotraukas tvirtina/ netvirtina forumo administratoriai. Susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis galite čia taisyklėsSugalvokite nuotraukai kuo šmaikštesnį, originalesnį pavadinimą, taip pelnysite konkurse daugiau dėmesio ir balsų! Siųskite nuotraukas fotokonkursui 2005 05 01 2005 05 15. Balsuosime už 3 labiausiai patikusias nėštukių nuotraukas 2005 05 16- 2005 05 20.Dalyvaukite ir laimėkite šaunų Alma littera leidyklos įsteigtą prizą - puikų vadovą "Motina ir vaikas"!Sėkmės konkurse!
Tikrai smagus konkurselis buvusioms ir esamoms nestukems
Smagus konkursas  Nedaug dar nuotraukyciu, bet visos smagios  Labai faina "Linksmas pilvuzas"
Aistilė
2005 05 02, 07:42
Nuotraukytes  tik gaila, kad kol kas jų nedaug. O aš negalėsiu šiame konkurse nei dalyvauti, nei baluoti, nes dar nebuvau ir nesu  ir per patį balsavimą atostogausiu ir būsiu išvykusi
nu va, laukiam saviškės patvirtinimo, tikiuosi patvirtins
Kazimiera d'Artanjan
2005 05 02, 09:13
Oi, gal ir aš sudalyvausiu, tik va, nuotraukas turiu tik fotosesijos  kažkaip pati namie nesifotografavau. O tiek protestavau prieš surežisuotus kadrus
QUOTE(Kopa @ 2005 05 02, 10:13) Oi, gal ir aš sudalyvausiu, tik va, nuotraukas turiu tik fotosesijos  kažkaip pati namie nesifotografavau. O tiek protestavau prieš surežisuotus kadrus 
O man fotosesiju nuotraukos labai siltos ir mielos, siuo metu matau dvi nuotraukytes is fotosesiju. balsuodama as ziuriu i bendra vaizda, o ne i tai nuotrauka daryta profesionalo ar ne
QUOTE(californiagirl @ 2005 05 02, 00:31) Smagus konkursas  Nedaug dar nuotraukyciu, bet visos smagios  Labai faina "Linksmas pilvuzas"  na man ta irgi
Kazimiera d'Artanjan
2005 05 02, 11:16
QUOTE(Chilli @ 2005 05 02, 10:49) Nu, Chili, kai tave nugalėsiu, tada juoksis paskutinis  (dideli užmojai, ane?) Dvi radau nieko, vakare tarsiuosi su chebra, kurią įkelti
QUOTE(Kopa @ 2005 05 02, 12:16) Nu, Chili, kai tave nugalėsiu, tada juoksis paskutinis  (dideli užmojai, ane?) Dvi radau nieko, vakare tarsiuosi su chebra, kurią įkelti  nu šitam konkurse tai tikrai mane apdėsi - nieko įspūdingo neįdėjau, bet vis sudalyvausiu sakau savam stiliuj
Kazimiera d'Artanjan
2005 05 02, 11:49
O anuose konkursuose tikėjaisi prizinių vietų? Tikiu, kad irgi nea, bet yra, kaip yra. Gražios nuotraukos, sveikinu, beje
QUOTE(Kopa @ 2005 05 02, 12:49) O anuose konkursuose tikėjaisi prizinių vietų? Tikiu, kad irgi nea, bet yra, kaip yra. Gražios nuotraukos, sveikinu, beje  nesitikėjau bet nėštukių tikrai yra išradingesnių negu aš vyras tingėdavo fotkint mane, o fotosesijoj nesudalyvavau, tai turiu vos kelias fotkes
sėkmės nėštukėms, buvusioms ir esamoms, šitame konkurse
LOCKETS
2005 05 02, 13:16
aš tai turbūt nedalyvausiu - mano nuotraukos labai paprastos lyginant su jau patvirtintomis, studijinėmis o prie galo būt nenoriu
Zanetux, siųsk, nedvejok  man asmeniškai mielesnės ir šiltesnės nestudijinės nuotraukos  O studijinės tai visos tokios... labai jau tokiu nenatūraliu atidirbimu atsiduoda. Aišku, nieko nenoriu įžeist  Man visos nėštukės gražios
LOCKETS
2005 05 02, 13:26
QUOTE(Supergirl @ 2005 05 02, 14:20) Zanetux, siųsk, nedvejok  man asmeniškai mielesnės ir šiltesnės nestudijinės nuotraukos  O studijinės tai visos tokios... labai jau tokiu nenatūraliu atidirbimu atsiduoda. Aišku, nieko nenoriu įžeist  Man visos nėštukės gražios  na, reikės nusiskanuot, nes dar tada skaitmeninio fotiko neturėjom  Tiesa, man tos studijinės laabai gražios  , bet kad su jom konkuruot - tai tas pats, kas pūsti prieš vėją
Zanetux, o tu nevark - nufotkink su skaitmeniniu tą paprastą fotkę ir įdėk gražiai apkarpiusi - kitas vaizdas bus man visos nėštukės gražios, kokia fotkė bebūtų - ar studijinė ar ne daug ką lemia ir pavadinimas o gale buvau ir aš - nu ir kas čia tokio - visi priekyje būti juk negali
Zanetux, bet juk studijinės retai kada laimi. Be to pas žmones skirtingi vertinimo kriterijai. Vieniems reikia, kad nuotrauka būtų graži, kitiems, kad prikolna, tretiems, kad įdomi. Nugi matai, rašo žmogus, kad studijinės nepatinka Man asmeniškai ir tos ir anos gali būt gražios ir negražios arba į temą ir nevisai
LOCKETS
2005 05 02, 13:45
o kuri ewos foto?
Racegirl
2005 05 02, 14:05
nu jau pažinau pilvotas Chilli, SB, ir Arą įdėsiu ir aš savo pilvą
QUOTE(Zanetux @ 2005 05 02, 13:45) Joo, šitoj temoj nepataikyt į temą sunku  Tuo labiau, kad vienas iš reikalavimų, kad matytūsi nėštuminis pilvukas Bet aš apskritai apie konkursus kalbėjau Chilli, niugi bent jau aš nelabai noriu būt įvardinta, kas pažins, tas pažins
LOCKETS
2005 05 02, 14:09
QUOTE(Chilli @ 2005 05 02, 14:47) o kuri ewos foto? ewa viešai turbūt neišsiduos...
ta "Atokvėpis" kaip man primena tą savijautą, kai gryždavau nusikalus po paskaitų su didžiuliu savo pilvu, ir norėdavosi prisėsti
QUOTE(ewa @ 2005 05 02, 14:46) Nugi matai, rašo žmogus, kad studijinės nepatinka Man asmeniškai ir tos ir anos gali būt gražios ir negražios arba į temą ir nevisai  Čia turbūt apie mane  Nugi tikrai nerašiau, kad studijinės nepatinka  Aišku, kad jos yra gražesnės... bet čia man labiau patinka paprastumas. Norisi, kad visų galimybės būtų lygios Beje, tavo nuotrauka tikrai graži
brangute
2005 05 02, 19:08
Kur aš mačiau tą mamytę iš nuotraukos "Aš tavo mažytis pasaulis, tu- mano gražiausia viltis". Labai matytas veidas. Labai graži foto. Dar "atokvėpis" superinė  . Niu, kaip gaila, turėjau pilvuką keturis kart  , bet fotkės normalios nei vienos  Na, yra ten pora tokiu, giliai po sarafanais paslėptų. gal bandyt??
QUOTE(Racegirl @ 2005 05 02, 14:05) nu jau pažinau pilvotas Chilli, SB, ir Arą įdėsiu ir aš savo pilvą  o manes neradai
SuperBaba
2005 05 02, 21:34
QUOTE(ewa @ 2005 05 02, 15:09) Chilli, niugi bent jau aš nelabai noriu būt įvardinta, kas pažins, tas pažins  pazinom pazinom, tavo fotke labai labai-galiu pasakyti, kad del balso jai jau apsisprendziau QUOTE(babuska @ 2005 05 02, 20:23) Uztai as tave babulia radau, labai grazus pilvuzas apsivalges bandeliu su pienu
" Veidrodinis atspindys"-  foto. Reklaminė
SuperBaba
2005 05 02, 21:48
QUOTE(Elina @ 2005 05 02, 22:36) " Veidrodinis atspindys"-  foto. Reklaminė  Itariu zinau kas ta nuotraukele fotkino
QUOTE(brangute @ 2005 05 02, 19:08) Kur aš mačiau tą mamytę iš nuotraukos "Aš tavo mažytis pasaulis, tu- mano gražiausia viltis". Labai matytas veidas. Labai graži foto. Dar "atokvėpis" superinė  . Niu, kaip gaila, turėjau pilvuką keturis kart  , bet fotkės normalios nei vienos  Na, yra ten pora tokiu, giliai po sarafanais paslėptų. gal bandyt?? Man buten tavo paminetos nuotrakos pacios graziausios.Nuotrauka "Aš tavo mažytis pasaulis, tu- mano gražiausia viltis" - man asmeniskai labai silta, miela, dvelkia, ramumu, moteriskumu. O "Atokvepis" -
Ech, o mano pilvuza vyras buvo labai labai fainai ishpaishes, nu bet gi nufotkino be galvos
Kazimiera d'Artanjan
2005 05 03, 07:52
QUOTE(Eos @ 2005 05 02, 23:11) Ech, o mano pilvuza vyras buvo labai labai fainai ishpaishes, nu bet gi nufotkino be galvos ar būtina galva? Svarbiau pilvukas
QUOTE(babuska @ 2005 05 02, 20:23) nu kur čia tavęs nepastebėsi
QUOTE(Kopa @ 2005 05 03, 08:52) ar būtina galva? Svarbiau pilvukas  taisyklėse parašyta, kad būtina visa mama
Kazimiera d'Artanjan
2005 05 03, 08:13
QUOTE(Chilli @ 2005 05 03, 09:09) taisyklėse parašyta, kad būtina visa mama ajajai
QUOTE(Kopa @ 2005 05 03, 09:13) ajajai  dapaišyk
Kazimiera d'Artanjan
2005 05 03, 09:40
šito tai tikrai taisyklės neleidžia
QUOTE(Kopa @ 2005 05 03, 10:40) šito tai tikrai taisyklės neleidžia  ai, nieks nepastebės
QUOTE(Chilli @ 2005 05 03, 09:09) taisyklėse parašyta, kad būtina visa mama Na ir kas, tai kodėl patvirtinta tiek nuotraukų, kur kojų nesimato? Kojos irgi mamos detalė, nu  Nesakykit, kad nesvarbi, kai kuriems diedams netgi gerokai svarbesnė už galvą  Tai jei tvirtina be kojos, turi tvirtint ir be galvos, kad diskriminacijos nebūtų
Kita vertus be veido galima tiek nuotraukų iš interneto išlupti, o kas ten atskirs, kad pilvelis ne toks  O va su snukeliu jau nelabai ką beabgausi
Kazimiera d'Artanjan
2005 05 03, 11:04
Linksmasis pilvūzas nu ten pilvukas, kaip balionas, jėėė... Net sunku patikėt, kad tikras
Garbės žodis, būčiau vyras, tai turbūt pagalvočiau, kaip ten tos moterys su tokiais pilvais ir bepaeina
LOCKETS
2005 05 03, 15:38
QUOTE(rozyte @ 2005 05 03, 16:26) Siūlyčiau pasižiūrėti jų fotkes sk. "Štai mes kokie!" ir tada gal atpažinsi Aš tai žinau, bet nesakysiu
Aš ten lankiausi jau ne sykį,na bet konkurse Chillytės nerandu  Kur gi ji?
Racegirl
2005 05 03, 16:56
QUOTE(Eos @ 2005 05 02, 22:11) Ech, o mano pilvuza vyras buvo labai labai fainai ishpaishes, nu bet gi nufotkino be galvos gal avataras tavo buvo anksčiau? prisimenu... labai liuks babuska, nu dar paieškosiu, gal rasiu tave
|
|