Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Fotokonkursas: "Kai laukiau tavęs..."
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Aurėja
Kai laukiau tavęs...

Kai laukiau tavęs, mano pilvukas “lipo ant nosies”, nestuke.gif bet tai mums netrukdė keliauti ir linksmintis, patyrėme daug smagių akimirkų kartu! Kai laukiausi, tavo tėtis ir sesė glausdavosi prie mano pilvuko su tavimi pakalbėti. Glostydama pilvelį, rašydavau tau dienoraštį. Kai laukiau tavęs, neslėpiau savo gražaus “arbūziuko” ir mėgau fotografuotis, todėl kada nors parodysiu tau, kokia buvo mūsų “pradžių pradžia”…

Turbūt kiekviena moteris savo albume turi ne vieną nuotrauką, kurioje įsiamžino nėščia. Skelbiame naują fotokonkursą esamoms ir buvusioms “nėštukėms” – "Kai laukiau tavęs...” Siųskite nuotrauką, kurioje jau labai aiškiai matyti, jog esate nėščia. Stenkitės atrinkti konkursui tokią nuotrauką, kuri būtų kuo įdomesnė savo siužetu, situacija, nuotaika.
Į nėštukių paradą priimsime įvairaus stiliaus nuotraukas – tiek vadinamo “sudvasinto” laukimosi, tiek linksmas “crazy” interpretacijas, tiek įdomius buitinius vaizdelius.

Nuotraukos, kuriose matyti vien tik nėščiosios pilvukas nebus tvirtinamos, norime pasigrožėti ne tik jais, bet ir būsimomis mamytėmis!

Primename, kad dėl nuotraukų tinkamumo konkursui (temos atitikimo, reikalavimų nuotraukoms paisymo, estetiškumo, nuobodumo/įdomumo ir pan.) galutinį sprendimą priima ir savo nuožiūra nuotraukas tvirtina/ netvirtina forumo administratoriai.

Susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis galite čia taisyklės

Sugalvokite nuotraukai kuo šmaikštesnį, originalesnį pavadinimą, taip pelnysite konkurse daugiau dėmesio ir balsų!

Siųskite nuotraukas fotokonkursui 2005 05 01 – 2005 05 15.
Balsuosime už 3 labiausiai patikusias nėštukių nuotraukas 2005 05 16- 2005 05 20.

Dalyvaukite ir laimėkite šaunų Alma littera leidyklos įsteigtą prizą - puikų vadovą "Motina ir vaikas"!

Sėkmės konkurse!
Medona
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif puikus konkursa!
jau spejom sudalyvauti tongue.gif smile.gif
Tafi
Tikrai smagus konkurselis buvusioms ir esamoms nestukems 4u.gif
c-girl
Smagus konkursas thumbup.gif Nedaug dar nuotraukyciu, bet visos smagios thumbup.gif Labai faina "Linksmas pilvuzas" ax.gif 4u.gif
kajote
Tikrai smagus konkursas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Turiu daug nuotrauku, kai buvau nestuke.gif tik belieka issirinkti geriausia doh.gif
Aistilė
Nuotraukytes thumbup.gif tik gaila, kad kol kas jų nedaug. O aš negalėsiu šiame konkurse nei dalyvauti, nei baluoti, nes dar nebuvau ir nesu nestuke.gif ir per patį balsavimą atostogausiu ir būsiu išvykusi cry.gif
Čili
nu va, laukiam saviškės patvirtinimo, tikiuosi patvirtins g.gif
Kazimiera d'Artanjan
Oi, gal ir aš sudalyvausiu, tik va, nuotraukas turiu tik fotosesijos doh.gif kažkaip pati namie nesifotografavau. O tiek protestavau prieš surežisuotus kadrus doh.gif
Čili
QUOTE(Kopa @ 2005 05 02, 10:13)
Oi, gal ir aš sudalyvausiu, tik va, nuotraukas turiu tik fotosesijos doh.gif kažkaip pati namie nesifotografavau. O tiek protestavau prieš surežisuotus kadrus doh.gif
*

hah.gif
Tafi
O man fotosesiju nuotraukos labai siltos ir mielos, siuo metu matau dvi nuotraukytes is fotosesiju. balsuodama as ziuriu i bendra vaizda, o ne i tai nuotrauka daryta profesionalo ar ne 4u.gif
patri
QUOTE(californiagirl @ 2005 05 02, 00:31)
Smagus konkursas thumbup.gif  Nedaug dar nuotraukyciu, bet visos smagios thumbup.gif  Labai faina "Linksmas pilvuzas" ax.gif  4u.gif
*

na man ta irgi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kazimiera d'Artanjan
QUOTE(Chilli @ 2005 05 02, 10:49)
hah.gif
*

Nu, Chili, kai tave nugalėsiu, tada juoksis paskutinis biggrin.gif(dideli užmojai, ane?) Dvi radau nieko, vakare tarsiuosi su chebra, kurią įkelti smile.gif
Čili
QUOTE(Kopa @ 2005 05 02, 12:16)
Nu, Chili, kai tave nugalėsiu, tada juoksis paskutinis biggrin.gif(dideli užmojai, ane?) Dvi radau nieko, vakare tarsiuosi su chebra, kurią įkelti smile.gif
*

nu šitam konkurse tai tikrai mane apdėsi - nieko įspūdingo neįdėjau, bet vis sudalyvausiu sakau savam stiliuj nail.gif biggrin.gif
Kazimiera d'Artanjan
O anuose konkursuose tikėjaisi prizinių vietų? Tikiu, kad irgi nea, bet yra, kaip yra. Gražios nuotraukos, sveikinu, beje 4u.gif
Čili
QUOTE(Kopa @ 2005 05 02, 12:49)
O anuose konkursuose tikėjaisi prizinių vietų? Tikiu, kad irgi nea, bet yra, kaip yra. Gražios nuotraukos, sveikinu, beje 4u.gif
*

nesitikėjau ax.gif bet nėštukių tikrai yra išradingesnių negu aš biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif vyras tingėdavo fotkint mane, o fotosesijoj nesudalyvavau, tai turiu vos kelias fotkes cry.gif

sėkmės nėštukėms, buvusioms ir esamoms, šitame konkurse 4u.gif 4u.gif
LOCKETS
aš tai turbūt nedalyvausiu - mano nuotraukos labai paprastos lyginant su jau patvirtintomis, studijinėmis blush2.gif
o prie galo būt nenoriu schmoll.gif
Jicky
Zanetux, siųsk, nedvejok mirksiukas.gif man asmeniškai mielesnės ir šiltesnės nestudijinės nuotraukos ax.gif O studijinės tai visos tokios... labai jau tokiu nenatūraliu atidirbimu atsiduoda. Aišku, nieko nenoriu įžeist 4u.gif Man visos nėštukės gražios wub.gif
LOCKETS
QUOTE(Supergirl @ 2005 05 02, 14:20)
Zanetux, siųsk, nedvejok  mirksiukas.gif  man asmeniškai mielesnės ir šiltesnės nestudijinės nuotraukos  ax.gif  O studijinės tai visos tokios... labai jau tokiu nenatūraliu atidirbimu atsiduoda. Aišku, nieko nenoriu įžeist  4u.gif  Man visos nėštukės gražios  wub.gif
*

na, reikės nusiskanuot, nes dar tada skaitmeninio fotiko neturėjom ax.gif
Tiesa, man tos studijinės laabai gražios thumbup.gif , bet kad su jom konkuruot - tai tas pats, kas pūsti prieš vėją ax.gif laugh.gif
Čili
Zanetux, o tu nevark - nufotkink su skaitmeniniu tą paprastą fotkę ir įdėk gražiai apkarpiusi - kitas vaizdas bus mirksiukas.gif thumbup.gif man visos nėštukės gražios, kokia fotkė bebūtų - ar studijinė ar ne thumbup.gif daug ką lemia ir pavadinimas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
o gale buvau ir aš - nu ir kas čia tokio - visi priekyje būti juk negali 4u.gif
ewa
Zanetux, bet juk studijinės retai kada laimi. Be to pas žmones skirtingi vertinimo kriterijai. Vieniems reikia, kad nuotrauka būtų graži, kitiems, kad prikolna, tretiems, kad įdomi. Nugi matai, rašo žmogus, kad studijinės nepatinka schmoll.gif schmoll.gif
Man asmeniškai ir tos ir anos gali būt gražios ir negražios arba į temą ir nevisai smile.gif
LOCKETS
QUOTE(ewa @ 2005 05 02, 14:46)
Zanetux, bet juk studijinės retai kada laimi. Be to pas žmones skirtingi vertinimo kriterijai. Vieniems reikia, kad nuotrauka būtų graži, kitiems, kad prikolna, tretiems, kad įdomi. Nugi matai, rašo žmogus, kad studijinės nepatinka  schmoll.gif  schmoll.gif
Man asmeniškai ir tos ir anos gali būt gražios ir negražios arba į temą ir nevisai  smile.gif
*

4u.gif Tavo foto man labai patinka wub.gif
turbūt šiame konkurse nuotraukų ne į temą nelabai bus ax.gif wub.gif
nebent aš dabar nusifotkinčiau...be pilvuko blush2.gif ax.gif
Čili
o kuri ewos foto? ax.gif
Racegirl
nu jau pažinau pilvotas Chilli, SB, ir Arą 4u.gif
įdėsiu ir aš savo pilvą biggrin.gif
ewa
QUOTE(Zanetux @ 2005 05 02, 13:45)
4u.gif Tavo foto man labai patinka wub.gif
turbūt šiame konkurse nuotraukų ne į temą nelabai bus ax.gif  wub.gif
nebent aš dabar nusifotkinčiau...be pilvuko blush2.gif  ax.gif
*

Joo, šitoj temoj nepataikyt į temą sunku doh.gif Tuo labiau, kad vienas iš reikalavimų, kad matytūsi nėštuminis pilvukas smile.gif
Bet aš apskritai apie konkursus kalbėjau smile.gif
Chilli, niugi bent jau aš nelabai noriu būt įvardinta, kas pažins, tas pažins ax.gif
LOCKETS
QUOTE(Chilli @ 2005 05 02, 14:47)
o kuri ewos foto? ax.gif
*

ewa viešai turbūt neišsiduos...
Čili
ta "Atokvėpis" kaip man primena tą savijautą, kai gryždavau nusikalus po paskaitų su didžiuliu savo pilvu, ir norėdavosi prisėsti ax.gif
thumbup.gif
Jicky
QUOTE(ewa @ 2005 05 02, 14:46)
Nugi matai, rašo žmogus, kad studijinės nepatinka  schmoll.gif  schmoll.gif
Man asmeniškai ir tos ir anos gali būt gražios ir negražios arba į temą ir nevisai  smile.gif
*

Čia turbūt apie mane ax.gif Nugi tikrai nerašiau, kad studijinės nepatinka schmoll.gif Aišku, kad jos yra gražesnės... bet čia man labiau patinka paprastumas. Norisi, kad visų galimybės būtų lygios 4u.gif
Beje, tavo nuotrauka tikrai graži good.gif
brangute
Kur aš mačiau tą mamytę iš nuotraukos "Aš tavo mažytis pasaulis, tu- mano gražiausia viltis". Labai matytas veidas. Labai graži foto. Dar "atokvėpis" superinė thumbup.gif .
Niu, kaip gaila, turėjau pilvuką keturis kart biggrin.gif , bet fotkės normalios nei vienos cry.gif Na, yra ten pora tokiu, giliai po sarafanais paslėptų. gal bandyt??
Medona
QUOTE(Racegirl @ 2005 05 02, 14:05)
nu jau  pažinau pilvotas Chilli, SB, ir Arą 4u.gif
įdėsiu ir aš savo pilvą biggrin.gif
*

o manes neradai cry.gif cry.gif cry.gif
Medona
grazios visos nuotraukos, nes tos akimirkos wub.gif wub.gif wub.gif atrode taip ilgai buvome nescios , o dabar kaip prisimini, tai kaip greit prabego... biggrin.gif
SuperBaba
QUOTE(ewa @ 2005 05 02, 15:09)
Chilli, niugi bent jau aš nelabai noriu būt įvardinta, kas pažins, tas pažins  ax.gif
*

pazinom pazinom, tavo fotke labai labai-galiu pasakyti, kad del balso jai jau apsisprendziau mirksiukas.gif
QUOTE(babuska @ 2005 05 02, 20:23)
o manes neradai cry.gif  cry.gif  cry.gif
*

Uztai as tave babulia radau, labai grazus pilvuzas apsivalges bandeliu su pienu thumbup.gif
Elina
" Veidrodinis atspindys"- thumbup.gif foto. Reklaminė thumbup.gif
SuperBaba
QUOTE(Elina @ 2005 05 02, 22:36)
" Veidrodinis atspindys"- thumbup.gif  foto. Reklaminė thumbup.gif
*

Itariu zinau kas ta nuotraukele fotkino thumbup.gif
Tafi
QUOTE(brangute @ 2005 05 02, 19:08)
Kur aš mačiau tą mamytę iš nuotraukos "Aš tavo mažytis pasaulis, tu- mano gražiausia viltis". Labai matytas veidas. Labai graži foto. Dar "atokvėpis" superinė thumbup.gif .
Niu, kaip gaila, turėjau pilvuką keturis kart biggrin.gif , bet fotkės normalios nei vienos cry.gif Na, yra ten pora tokiu, giliai po sarafanais paslėptų. gal bandyt??
*

Man buten tavo paminetos nuotrakos pacios graziausios.Nuotrauka "Aš tavo mažytis pasaulis, tu- mano gražiausia viltis" - man asmeniskai labai silta, miela, dvelkia, ramumu, moteriskumu. O "Atokvepis" - thumbup.gif
Eos
Ech, o mano pilvuza vyras buvo labai labai fainai ishpaishes, nu bet gi nufotkino be galvos cry.gif
Kazimiera d'Artanjan
QUOTE(Eos @ 2005 05 02, 23:11)
Ech, o mano pilvuza vyras buvo labai labai fainai ishpaishes, nu bet gi nufotkino be galvos cry.gif
*

ar būtina galva? Svarbiau pilvukas mirksiukas.gif
Čili
QUOTE(babuska @ 2005 05 02, 20:23)
o manes neradai cry.gif  cry.gif  cry.gif
*

nu kur čia tavęs nepastebėsi doh.gif doh.gif
Čili
QUOTE(Kopa @ 2005 05 03, 08:52)
ar būtina galva? Svarbiau pilvukas mirksiukas.gif
*

taisyklėse parašyta, kad būtina visa mama g.gif
Kazimiera d'Artanjan
QUOTE(Chilli @ 2005 05 03, 09:09)
*

ajajai cry.gif
Čili
QUOTE(Kopa @ 2005 05 03, 09:13)
ajajai cry.gif
*

dapaišyk ax.gif biggrin.gif
Kazimiera d'Artanjan
šito tai tikrai taisyklės neleidžia schmoll.gif
Čili
QUOTE(Kopa @ 2005 05 03, 10:40)
šito tai tikrai taisyklės neleidžia schmoll.gif
*

ai, nieks nepastebės biggrin.gif
Noa
QUOTE(Chilli @ 2005 05 03, 09:09)
*

Na ir kas, tai kodėl patvirtinta tiek nuotraukų, kur kojų nesimato? Kojos irgi mamos detalė, nu biggrin.gif Nesakykit, kad nesvarbi, kai kuriems diedams netgi gerokai svarbesnė už galvą laugh.gif Tai jei tvirtina be kojos, turi tvirtint ir be galvos, kad diskriminacijos nebūtų biggrin.gif
ewa
Kita vertus be veido galima tiek nuotraukų iš interneto išlupti, o kas ten atskirs, kad pilvelis ne toks g.gif g.gif O va su snukeliu jau nelabai ką beabgausi g.gif
Kazimiera d'Artanjan
Linksmasis pilvūzas

nu ten pilvukas, kaip balionas, jėėė... Net sunku patikėt, kad tikras doh.gif
Jicky
Garbės žodis, būčiau vyras, tai turbūt pagalvočiau, kaip ten tos moterys su tokiais pilvais ir bepaeina unsure.gif biggrin.gif
Rožytė
Babuska,SB,Viltele,Ara atpažinau.Na bet kur Chilli doh.gif doh.gif blink.gif
LOCKETS
QUOTE(rozyte @ 2005 05 03, 16:26)
Babuska,SB,Viltele,Ara atpažinau.Na bet kur Chilli  doh.gif  doh.gif  blink.gif
*

Siūlyčiau pasižiūrėti jų fotkes sk. "Štai mes kokie!" ir tada gal atpažinsi mirksiukas.gif
Aš tai žinau, bet nesakysiu tease.gif mirksiukas.gif
Rožytė
Aš ten lankiausi jau ne sykį,na bet konkurse Chillytės nerandu cry.gif Kur gi ji? cry.gif
Racegirl
QUOTE(Eos @ 2005 05 02, 22:11)
*

gal avataras tavo buvo anksčiau? prisimenu... labai liuks 4u.gif

babuska, nu dar paieškosiu, gal rasiu tave ax.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.