As tai db nlb prisimenu, bet nemegstu juodo ar kartaus ar su riesutais ar razinom sokolado.,saldainio "Nomeda", saldainiu sokoladiniu ten su visokiom aguonom, metiniu visokiu zirniuku ar saldainiu, traskuciu ten tu pigiu optima linija,keksu nlb, nu o toliau nzn seip dar daug ko nemegstu tik neprisimenu, o jus?
NU taip, jau Nomedos saldainiai tai kazkoks visiskas nesusipratimas, paklause reklamos kazkada puolėme pirkti, dar be to atsiminėme senovėje kai ją valgėme, ir viską teko išmesti. Tikrai labai žiauriai neskanūs. O daugiau tai labai nemėgstu čiulpinių saldainių jokių, dantis tik gadina. Ir dar... dar... Kad gal daugiau ir viską mėgstu, a, dar aišku šokolado su razinomis, nesąmonė kažkokia
nemegstu visko kur yra riesutu
Dievinu nomeda saldainius
o man tai feee tortai ir pyragai su riebiais sviestiniais kremais
ir nuo vaikystės nemėgstu saldainių "Karvutė" ir tų,žalių su valerionų P.S. o Nomeda vaikystėje man buvo skanu QUOTE(Larissa @ 2008 04 28, 23:07) o man tai feee tortai ir pyragai su riebiais sviestiniais kremais ir nuo vaikystės nemėgstu saldainių "Karvutė" ir tų,žalių su valerionų P.S. o Nomeda vaikystėje man buvo skanu KArvutė ir šokoladai ir viskas kas su riešutais - nuostabiai skanu, bet va jau tortai su margarininiais kremais Dar man labai neskanu anyžiniai tie visokie lakricai
Man tai neskaniausi yra saldainiai tokie su sezamo seklomis
Man dar labai neskanu ledai su riešutais
Zana, gal anyžinius saldainukus turi omeny
Man galetu nebut israsta plakta grietinele. Nieko blogo bet ir nieko gero.
oho nesitikejau tiek daug atsakymu
aciu uz atsakymus
"Obelėlė" feeeee, zefyrai biškį feeee, sviestiniai tortai feeee, želė feee...
Nemegstu Nomedos ir Kregzdutes saldainiu, metiniu zirneliu, sokolado su metiniu idaru, plikytu sausainiu, spurgu, zagareliu, guminuku,o visa kita "eina"
pasiskaiciau priespaskutine zinute ir prisiminaiu torta Puriena Papildyta: QUOTE(einareja @ 2008 05 01, 14:39) aš.. dar nemėgstu čiulpinukų visokių, sintetinių guminukų ir rytietiškų skanėstų (nuga berods,kažkokių neskanių labai teko ragauti ...) pamenu lauktuves is Graikijos, tokie saldainiai biski guminiai be galo saldus ir roziu kvapo, fek neskanus tokie dalykai QUOTE(aguonele @ 2008 04 28, 20:54) o jei.. jei tik aš galėčiau, tai tik tokius apskritai ir valgyčiau, mėtiniai ledai, šokoladas su mėtom, pasaka šiaip stengiuos kuo mažiau aišku saldumynų, bet ko visai nemėgstu tai bulvių traškučiai, visai manęs nežavi jie ir laaaabai retai valgom, nebent kur nors, taip pat ledai su razinom...
niekad nemegau kregzdutes
o sokolado su metomis irgi nemegau, kol neparagavau After eight QUOTE(Zhuvycia @ 2008 04 28, 23:57) O man kaip tik anyzius super QUOTE(grange @ 2008 05 03, 22:48) o jei.. jei tik aš galėčiau, tai tik tokius apskritai ir valgyčiau, mėtiniai ledai, šokoladas su mėtom, pasaka šiaip stengiuos kuo mažiau aišku saldumynų, bet ko visai nemėgstu tai bulvių traškučiai, visai manęs nežavi jie ir laaaabai retai valgom, nebent kur nors, taip pat ledai su razinom... Man irgi šokoladas su mėtiniu įdaru pats skaniausas
As valgau visus saldumynus ir man laba skanu, tik isskyrus saldainius "Migle" - nezinau ko i juos deda, bet man jie tikrai feeeeeee
Negaliu pakęst senų Karvučių, kur įdaras jau toks kietas, susicukravęs
lakricai fee fui viau
Morengai ir viskas su jais
Nemėgstu plaktos grietinėlės ir riebių kremų... Bet pats šlykščiausias valgytas saldumynas - tai tokie juodi guminukai, nė tai anyžiniai, nė tai iš padangos, nežinau iš ko, bet šlykštūs nežmoniškai. Jų būna Maximose visokiuose tuose guminukų rinkiniuose, tai jau kaaai pataikai - nei ryt, nei spjaut...
nemėgstu nieko su karamele, tortų su riebiu sviestiniu kremu
Sviestiniai pyragai,plakta grietinėlė, kazanakiai, chalva.... tofifee...
nemėgstu riebių, šokoladinių ir su riešutais tortų - šitie kelia didžiausią feeeee, marcipanų, kietų karvučių, Kregždutės, Pupos ir panašių saldainių, apskritai Kauno gamybos šokoladas man neskanus
cocacola , ryziu padingas ir sviestiniai tortai turbut patys nemegstamiausi dalykai
Man tai nepatinka marcipanai, karameliniai saldainiai su chalva, plakta grietinėlė
Negaliu apkesti razinu jie kaip sudziuve tarakonai ir dar zefyru ten kajp muilas
Nemėgstu anyžinių saldainių
nemegstu anyziau
negaliu pakesti medaus - tik kepiniai i kuriu pacia tesla dedamas medus ok belenko su cinamonu - ir baisiai nervina kad i taip mylima obuoliu pyraga visad jo prideda diziosios dalies dziovintu vaisiu - ypac bananu, papaju, ananasu.. belenkokiu bananu skonio saldumynu.
Viena karta teko paragauti Choco coko kavinukei marciopanini pyragaiti
O siaip saldumynus as megstu, niam, niam, niam
Nemegstu sviestiniu kremu fee..... kaip juos galima valgyt
saldainiu tokiu kaip" Kregzdute" maciau sitoj temoj jau populiari pasidare visokie zirniukai, ir zefylai nelabai.....dar baltas sokoladas nelabai ypac tada kai buna ant kokiu sausainiu...
Sviestiniai kremai tikrai feee... Dar nemėgstu saldainių "Obelėlė" ir pan. O šiaip tai mėgstu beveik viską, kas saldu
Tortai su džiovintoms slyvom
Niu ir dar visokios "Nomedos", "Obelėlės" ir pan.
Nemegstu sviestinio kremo
chalvos, obeleliu, nomedu, pyragu su uogienem, riebiais kremais, plaktos grietineles, juodo sokolado, zefyru...
Neapkenciu anyziniu gaminiu ir dar solmiak , net nezinau vertimo , bet uzsienyje daznas reiskinys ir man asmeniskai #1 blogiausiu sarase
Labai nemėgstu keksiukų ar keksų su razinom, tuo labiau šokolado su tuo pačiu brudu.
Aš daug ko nemėgstu
Nemėgstu ir aš sviestinių kremų. O jau kai pamatau cukraus vatą, norisi kuo toliau bėgt.
As nemegstu rytietisko saldumyno rachtlakumo (tokia tasi saldi mase feee), "Obelele" saldainiu
as dar stebiuosi kaip Obelele nebankrutuoja, nes tikrai
obeleles ir as nemegstu
Oj labai daug ko nemėgstu...
iš eiles: 1.Anyžinių gaminių(kaip tik dėzutė voliojas stalčiuj..tik neatsimenu kiek jau laiko) 2.Bet kokio kartaus ar juodo šokolado..fee 3.Bet kokių gaminių su razinom(jeigu norit susipykt pasiūlykyt razinu..tris metus nekalbėsiu) 4.Sviestinių kremų ir visko kas su jais susiję 5.Šokolado su mėta ir avietėm(negaliu net iš tolo ziūrėt) 6.,,Nomedos" saldainiu(jau geriau bėgčiau į mišką negu juos valgyčiau) 7,,Obelėlės"saldainiu 8.,,Miglės "saldainiu(ir tikrai kaltas ne vardas) 9.Medaus 10.Tų juodų guminukų(kur jūs rašėt kad jie kažkieno nacionaliniai) 11.Chalvos 12.Ir tų pyragų kur panašu į duoną Atrodo viskas o jeigu ką ir praleidau tai pamiršau.
Saldymedžio juostelės - fe,fui,viau
|