Nemėgstu šokoladinių ledų, tortų ir labai šokoladinių saldainių, triufelių, "Kregždutės"
Dabar nemegstu visu tu a'la ananasiniu saldainiu, ir visu kitu, i juos panasiu... Ir aplamai: dabar lietuvisku saldainiu kokybe yra ziauriai suprastejusi. Net nereikia lyginti, kokie jie buvo pries 20 m. ir dabar. Kad ir tie patys anansiniai, meska siaureje, kregzdute ( tikras sokoladas su daug, daug riesutu) ... O koks buvo skanus Varinis raitelis ar kiti saldainiai su likeriu
Likeriai- tai likeriai, tikri, su vaisiu sultimis, juodas karstelejes sokoladas trekst- pasijunta cukraus kruopeliu saldumas ir tada pasipila vaisiu gaiva ir po to lengvas alkoholio stiprumas apsvaigina mintis... O dabar- vienodas uzpilas, vienodas idaras- kazkokia saldi kakavos sviesto kose, o likeriai- sintetiniai priedai- kazkokia saldainiu parodija
Aišku yra ko nemėgstu, yra kam teikiu pirmenybę, bet nėra tokiu saldumynų kurių iš bėdos negalėčiau suvalgyti (kai cukraus kraujyje pritrūksta
Bet man paskutinis reikalas šerbetai, musai ir visokie pudingai, šituos tik iš didelio bado galiu vartoti
Griliažinių saldainių. Ir dar - pritariu sakančioms, kad saldainių kokybė laaaaaaaabai suprastėjo. Valgau juos, bet tik kai yra būtinybė - draugė prie kavos vaišina ir nėra jiems alternatyvos.
Zefyrų
Kartaus, juodo šokolado nemėgstu
grilijaziniai saldainiai,plykyti pyragaiciai
Nevalgau anyziniu saldainiu
As taip pat nemegstu anyziniu saldumynu, saldainiu kregzdute ir tu maximiniu, be pavadinimo, kur su kiekviena svente juos pigiai pardavineja tik popieriuka pakeicia(buvo kalediniai, velykiniai) panasus i kregzdute
Anyžiniai saldainiai, saldainiai su mėtomis, plikyti pyragaičiai ir visokie sviestiniai tortai...
fui yra baltas ''sokoladas'',nes sokoladu jo nepavadinsi
Nepernešu tortų,kur biskvito mažai,o pertepimų daug. Grietineles ir t.t.
nevalgau zefyru,nemegstu meduoliu,tu paprastu "gaideliu""selgos" sausainiu,kregzduciu,sokoladu,zodziu daug ko...
fui yra baltas ''sokoladas''
Fui yra - Kregzdute ir kiti i ja panasus dariniai
Dar slykstus labai yra margarininiai kremai
Kregždutė fūū, poto graikiški ar tai turkiški salgumynai kažkokie su rožių lapais ar kuom ten ir riešutais, tokie želiniai
anyžiniai, mėtiniai saldainiai
Iš didelio bado galiu valgyti visus saldumynus (
Saldumynu su razinom, saldainiu kregzdute ir anyziniu.
As sakau fuuu marcipanams viskuo kas su marcipanu ir baltui sokoladui
saldus vafliai ir zefyrai - fui fui
obelėlė saldainiai feu
Fuuu-Kregzdute ir ivairus marcipaniniai. Ir kas juos gali valgyt
Fui pieniškam ir baltam šokoladui
Juodam šokoladui,rafaelui,saldainiam su razinom, kregždutei ir ananasui (geltonuose popierėliuose),meduoliams,zefyrams,saldainiams,kur prie bažnyčių per atlaidus pardavinėja,anyžiniams,saldainiui nomeda,nutellai ir dar labai nemėgstu,kur ant tortų tos visos gėlytės ir kiti papuošimai būna
Juodajam šokoladui ir visiems šokoladiniams kepiniams
saldainiai kregzdute, marcipanas, is vaikystes purto prisiminus obuoliu suri bei anyziniu saldainiu
Labai nemėgstu tokių juodų guminukų
Nemėgstu sviestinių torto kremų, juodojo šokolado. Daugiau lyg ir nieko.
Nemėgstu zefyrų.
Triufeliai
saldumynai su marcipanu patys neskaniausi. net pagalvojus nupurto
zefyrai
Fu juodasis ir baltasis šokoladas
FUUUUUUU:
1. Baltas šokoladas. 2. Turkiški saldainiai. 3. Sausainiai ir pyragai su riešutais ir razinom. 4. Saldainiai griliažiniai. 5. Sviestiniai tortai ir pyragai (kur pertepimai su sviestu). 6. Morenginiai tortai (ala jaunystė ar kažkas panašaus, tokie balti, traškūs)
Nevalgoma yra Kregzdute
Saldainiai kregždutė ir ananasas, baltas šokoladas, bei saldainiai ir šokoladai su skystu uogų ir kitais įdarais
QUOTE(Modita @ 2011 08 10, 15:10) Cit, neburnokit ant obelėlės! Mano vyro megstamiausi Aš tai nemėgstu sviestinių torto įdarų, anyžinių ir imbierinių saldainių. Griliažo jei galiu - nevalgau. Bet turiu giminių, kurie juos laaaaabai dievina ir vaišina, siūlo per jėgą. O aš nedrįstu pasakyti, kad man jų geriau nebūtų
o man pats neskaniausias dalykas is saldumynu yra morenginis tortas, morengas. tikras didelis FUI
Nemegstu paprastu tu sausainių pokeliuose ir tu senovinių vafliųku , kur mums kišdavo. Dar Pyrago naujieneles kažkoks nesusipratimas man ten keistas biskvitas šokoladas ir sviestas neaišku su kuo? jau jeriau suvorovo sausainį suvalgyt. Dar velykine boba , nu nežinau man jos gali ir nebuti, sausa didžiule bulka ir nevisada nusisekusi. Tai kai mama asako atvykti ir praneša ,kad boba iškepė brr , bet jai neakau kad valgydama springstu. Dar Magde pyragas toks pusiau fe, ir tortas jaunyste nesusipratinas visai , tokie kieti biskvitai ir dar su zafyru sulipdyti , nu trenk į siena ir tai neištiž.
Šokoladinių kepinių gali nebut kaip ir šokoladinių ledu, ir juodojo šokolado fe, o jei dar kur rašo daug kakavos visai . Tikru lakris ir ne fui , per stipru, va tie senoviniai anyžiniai jei kada kas pavaišina gerai skanu, Ir tortu pagamintu iš tu parduotuvinių sintetiniu padalintu biskvitu , saldžios pieniškos sriubos , nu jei dar prisiminsiu parašysiu ... Papildyta: Ai va dar saldainių kregždute ir OBELELE fuii ir tu vežiuku nemegstu . Kai mano uošviene išgirdo ,kad fui sakė išpuikus senais laikais tai buvo deficitas ir skaniausias saldainis , tipo dar nepatenkinta liko
Viskas kas is marcipanu
Nu tiesiog negaliu pakęsti riebių pyragų ir tortų...
QUOTE(Evelinčiksa @ 2011 08 27, 12:55) Dar Magde pyragas toks pusiau fe, ir tortas jaunyste nesusipratinas visai , tokie kieti biskvitai ir dar su zafyru sulipdyti , nu trenk į siena ir tai neištiž. paskaičius temą net susimąsčiau, kad turbūt esu laaabai neišranki saldumynams. Mėgstu ir daugumos išdėtas į šuns dienas "Kregždutes", ir zefyrus, griliažią, Nomedą ir kt., skanauju visko po truputį, su saiku, stengiuosi nepersismaližiauti. Na, o ko atsisakyčiau šiuo metu tai turbūt saldainių "Šiaurinė meška" po tų visų akcijų su kirmėlėm
Aš nemėgstu nieko su marcipanais, tiesiog feee
morengai ir nemanau, kad patitų vėl, vieną kart turbūt tevalgius...
Sakau fu juodam sokoladui,kakavai ir daugumai produktu su jais
oi dar pamirsau pamineti saldainius Karvute ,baisiau tik Obelele tera
man tiesiog gėda, kad nesu labai išranki.. bet zefyrų tai nekenčiu
|