Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Saldumynai kuriems sakote "fe,fu,fui,vei pf" ir pn
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
joge
QUOTE(Noa @ 2008 05 17, 20:39)
Nemėgstu plaktos grietinėlės ir riebių kremų... Bet pats šlykščiausias valgytas saldumynas - tai tokie juodi guminukai, nė tai anyžiniai, nė tai iš padangos, nežinau iš ko, bet šlykštūs nežmoniškai. Jų būna Maximose visokiuose tuose guminukų rinkiniuose, tai jau kaaai pataikai - nei ryt, nei spjaut...  doh.gif Sako, švedai juos labai mėgsta, ten jų nacionaliniai... Nu kaip gerai, kad aš ne švedė wacko.gif
*

Aha, šlykštūs jie labai .Gal tikrai iš padangos pagaminti doh.gif
Maliku
Anyžiniai saldainiai, saldainiai su marcipanais, rytietiški saldumynai, medus, saldainiai su alkoholiu viduje, juodas šokoladas, "Obelėlė" ir saldainiai su vafliais: "Ananasiniai" ir pan. smile.gif
Bittersweet
o man anyziai labai patinka wub.gif

negaliu pakest:
metiniu saldainiu, metiniu sokoladu ir pan
riebiu sviestiniu tortu. nors tortu ir siaip nemegstu
is vaikystes pamenu itin slykstus buvo karvutes saldainiai
cukraus vatos
Gintaro lašas
Nemėgstu sviestinio kremo, griliažinio torto (brrr, dar iš sovietmečio prisimenu), mėtinio ir balto šokolado, visokio korėto šokolado (ir kas per nesąmonė, tiesiog gerus produktus gadina) schmoll.gif Labai nemėgstu visokių kvapų tešloje ir vanilinio cukraus
Juodi guminukai - iš saldymedžio; man jie patys skaniausi, kitų galėtų ir nebūti, o anyžiniai saldainiai labai padėjo pirmąjį nėštumo trimestrą, jei tik šleikštulys užeidavo - saldainukas į burną, ir viskas thumbup.gif
Šiaip esu smaližė, todėl beveik visa kita (kas aukščiau kitų mamyčių išvardinta) valgyti galima, jei ko nors geresnio namie daugiau nėra....
Raseliuke
aš nemėgstu anyžinių saldainių, saldainių su žele įdaru, viskas kas yra su zefyrais, razinų.
indria
siaubas kokios cia saldainiu nemegejos visos biggrin.gif as tai tik anyziniu saldainiu navalgau ax.gif nu ir dar ledau su razinom nelabai.. bet razinas isrankioju (MB atiduodu biggrin.gif ) ir ledus suvalgau ax.gif zodziu, mes siaip abu labai smaliziai, kaip
MB sako, jei saldu negali but neskanu lotuliukas.gif
Tropikana
Anyžinių saldainių ir anyžių degtinės. Fui schmoll.gif
Meilute
Nemegstu imbieriniu saldainiu, sausainiu ir kitko is imbiero
Irunia
Zefyrų, paukščių pieno, saldainių su žele įdaru, sviestinių tortų.

O cukruotą imbierą kaip tik dabar valgau thumbup.gif niam niam thumbup.gif
pincius
visi zemes sausainiai,isskyrus sluoksniuotos teslos ir PIM's,po to nepatinka KARVUTE, SNICKERS,MEGSTU...apie kitus reiks dar pagalvoti ko as cia nemegstu...jei rimtai dar labai retas koks pyragas man patinka blush2.gif
Milagra
Aš iš viso saldumynų nemėgstu ax.gif Tiksliau, mėgstu nesaldžius saldumynus tongue.gif
Groove
QUOTE(Milagra @ 2008 06 24, 18:25)
Aš iš viso saldumynų nemėgstu  ax.gif Tiksliau, mėgstu nesaldžius saldumynus  tongue.gif
*

O kaip tokie turėtų atrodyti? user posted image
Makalius
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 04 28, 18:00)
NU taip, jau Nomedos saldainiai tai kazkoks visiskas nesusipratimas, paklause reklamos kazkada puolėme pirkti, dar be to atsiminėme senovėje kai ją valgėme, ir viską teko išmesti. Tikrai labai žiauriai neskanūs. O daugiau tai labai nemėgstu čiulpinių saldainių jokių, dantis tik gadina. Ir dar... dar... Kad gal daugiau ir viską mėgstu, a, dar aišku šokolado su razinomis, nesąmonė kažkokia tongue.gif
*

Nomedos saldainiai nuostabūs, super, ir dar JOVARAS yra nerealu blush2.gif wub.gif
Braškinė123
As irgi nemegstu nei "Nomedos", nei "Jovaro". Labai nepatinka griliazinai tortai... schmoll.gif
Pašol
yra legendinis saldumynas, kurio negaliu pakęst didis.gif tai tokie juodi guminukai, man jų visad iš Švedijos parveža scare.gif nu bet jau tooookia baisuma, man jie žuvim, ar kokiu biesu duoda, net šuo nevalgo doh.gif
matau jūsų apie juos pakalbėta biggrin.gif
ir taip pat nuoširdžiai nevalgau Snickersų, vien kvapas ko vertas schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2008 05 17, 20:39)
Bet pats šlykščiausias valgytas saldumynas - tai tokie juodi guminukai, nė tai anyžiniai, nė tai iš padangos, nežinau iš ko, bet šlykštūs nežmoniškai. Jų būna Maximose visokiuose tuose guminukų rinkiniuose, tai jau kaaai pataikai - nei ryt, nei spjaut...  doh.gif Sako, švedai juos labai mėgsta, ten jų nacionaliniai... Nu kaip gerai, kad aš ne švedė wacko.gif
*

apie tuos ir kalbu doh.gif doh.gif jau kai pirmą kart man jų parvežė, ir paragavau, tai tiesiai spjoviau ant grindų, ir gėriau iš krano, bet net išspjaut buvo ne išeitis-ilgai dar tą skonį jaučiau doh.gif et, mama vėl greit iš Švedijos parkeliaus, vėl tuos juodulius reiks iš guminukų rinkinių atrinkinėt scare.gif
Wyšnia
QUOTE(Makalius @ 2008 07 09, 23:23)
Nomedos saldainiai nuostabūs, super, ir dar JOVARAS yra nerealu  blush2.gif  wub.gif
*

MAn ir šitie saldainiai nuostabūs wub.gif :ax:Ir žiauriai nekenčiu tų anyžinių saldainių, nieko negali būti blogiau už juos blink.gif
@adrij@
Supykina pagalvojus apie saldainiu Karvute wacko.gif
Braškinė123
[quote=Pašol,2008 07 10, 19:25]
yra legendinis saldumynas, kurio negaliu pakęst didis.gif tai tokie juodi guminukai, man jų visad iš Švedijos parveža scare.gif nu bet jau tooookia baisuma, man jie žuvim, ar kokiu biesu duoda, net šuo nevalgo doh.gif

Specifinis skonis jų, tai lakricos guminukai ax.gif .
silsta
QUOTE(katutis @ 2008 05 19, 01:00)
nemėgstu riebių, šokoladinių ir su riešutais tortų - šitie kelia didžiausią feeeee, marcipanų, kietų karvučių, Kregždutės, Pupos ir panašių saldainių, apskritai Kauno gamybos šokoladas man neskanus biggrin.gif
*

Kauno gamybos sokoladas KARUNA - auksciausias ivertinimas. Nerandu geresnio sokolado....
@adrij@
Gal zimote ,koks idijotas sugalvojo gaminti Gematogena ? stupid.gif
Toli
QUOTE(silsta @ 2008 07 11, 20:34)
Kauno gamybos sokoladas KARUNA - auksciausias ivertinimas. Nerandu geresnio sokolado....
*

Nevalgei belgisko. Po belgisko, Karuna kaip vasko drozles. tongue.gif
brashke77
Pauksciu pienas , plakta grietinele- fui fui fui!
Ruttaa
nemegstu griliaziniu saldainiu, fuu biggrin.gif
simre
Medaus tortas- daiktas nevalgomas schmoll.gif Jokiom aplinkybėm. schmoll.gif
lektuvelis
viskas kas su kokosais doh.gif
ir sokolado su razinom, dar su dzemais nalabai ka megstu
Keith
Keista, koks skirtingas žmonių skonis! Aš pavyzdžiui dievinu juodąjį kartųjį šokoladą, jis man toks tikras, grynas. Tik jį galiu valgyt ir mėgautis... O pieniškas, tai kažkokia nesąmonė, tenesupyksta jo mėgėjai... Skanu ir Nomeda, ir karvutė, paragaukit šiuolaikinės, tokios, kur karamelė atsikandus saldainį varva, Norfoj yra, pamatysit, niamu niamu.

Nemėgstu grietinėlės, todėl ir tortų su grietinėlėm, šmėlėm neeee. Ir šiaip tortai šiuolaikiniai mane vimdo, riebūs, neskanūs. Nu nebent jei tų kremų visokių nėra, tai tada viskas ok. Ir pritariu dėl paukščių pieno, nelb jis man... Kokoso aš irgi ne mėgėja drinks_cheers.gif todėl nesuprantu žmonių, kurie jį dievina

Griliažas, hematogenas kartais yra nuostabus skanėstas. Anksčiau aš žiauriai nekenčiau hematogeno, bet dabar fainas dalykas, visgi geriau nei šokoladas (kcal atžvilgiu), o juk panašus...

Mano aplinkoj daug kas nemėgsta Kregždutės, o mano mamai lb patinka. Man ir toks nieko, bet kad jau lb lb tai ne. Belgiškas šokoladas yra gėris, nėra ko lygint su tom karūnom, nors, atvirai pasakius, juodas karūnos šokoldas tikrai neblogas, visi kiti.. blush2.gif
svytejimas ezero dugne
Aš nekenčiu ir labai pykstu ant visų saldumynų, kuriuose padauginta sukraus- deja, parduotuvėse visi saldumynai visada būna tooookie saldūs, kad net gerklę graužia, pykina ir tas cukrus užgožia visų ingridientų skonį- ir gaunasi toks nuobodus, nuvalkiotas ir vienodas gryno cukraus skonis- lyg kitų produktų nebūtų dėta, nes jų visai nesijaučia per tą cukrų.. Kai gaminu namie pagal kokius receptus, tai dedu cukraus gal tik trečdalį viso nurodyto recepte kiekio, nes kitaip man būna per saldu... Pirkti- beveik niekada neperku, arba žinau keletą rūšių saldumynų, kurie nesaldūs, ir perku tik juos, bet jų yra vienetai, ir dažniausiai labai brangūs- nes cukrus pigus ir sunkus, o jei cukraus mažai, o daug kitų gerų, brangių produktų- išeina brangiau toks nepersaldintas gaminys.

Dėl šių priežasčių labai mėgstu kuo kartesnį šokoladą- perku IKI tokį prancūzišką, kuris beveik be cukraus ir be saldiklių- t.y. kartesnis negu kartus-gryn kaip be cukraus skonis (nepalyginsi su tais mums žinomais kitais cukriniais "karciaisiais")- man jis -šokolado idealas, bet plonytė plytelė kainuoja dešimt litų verysad.gif
@adrij@
O zinote kodel jie tokie saldus ? ,nes cukrus yra kaip koncervantas ,visi gaminiai gali stoveti daug ilgiau ,as pavyzdiui negaliu paimti burna tu atvestiniu biskvitiniu vyniotiniu jaaaaau taips saldu ,kad valgant net nosi prakaitas ismusa lotuliukas.gif ,galiojimo laikas apie metus kur tai matyta doh.gif doh.gif doh.gif .Zodziu tai nevalgomas daminys schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif .O juodas virs 80 % kartusis sokoladas nestuke.gif ,nors kainele tai joooooo doh.gif .O belgisko niekada neragavau is kur jo gauti ? bigsmile.gif
dlambliukas
Negaliu pakęsti saldumynų, kuriuose yra anyžiaus blink.gif nu jau tokia šlikštybė doh.gif o MB tai patys mėgstamiausi su anyžiais doh.gif
Kabuki
QUOTE(dlambliukas @ 2008 07 21, 18:47)
Negaliu pakęsti saldumynų, kuriuose yra anyžiaus blink.gif nu jau tokia šlikštybė doh.gif o MB tai patys mėgstamiausi su anyžiais doh.gif
*

va ir man su saldumynais taip pat biggrin.gif
Milagra
QUOTE(aviete5 @ 2008 06 24, 19:21)
O kaip tokie turėtų atrodyti? user posted image
*

Turėtų atrodyti ne taip kaip aprašė svytejimas ezero dugne smile.gif
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 07 21, 03:18)
Aš nekenčiu ir labai pykstu ant visų saldumynų, kuriuose padauginta sukraus- deja, parduotuvėse visi saldumynai visada būna tooookie saldūs, kad net gerklę graužia, pykina ir tas cukrus užgožia visų ingridientų skonį- ir gaunasi toks nuobodus, nuvalkiotas ir vienodas gryno cukraus skonis- lyg kitų produktų nebūtų dėta, nes jų visai nesijaučia per tą cukrų.. Kai gaminu namie pagal kokius receptus, tai dedu cukraus gal tik trečdalį viso nurodyto recepte kiekio, nes kitaip man būna per saldu...  Pirkti- beveik niekada neperku, arba žinau keletą rūšių saldumynų, kurie nesaldūs, ir perku tik juos, bet jų yra vienetai, ir dažniausiai labai brangūs- nes cukrus pigus ir sunkus, o jei cukraus mažai, o daug kitų gerų, brangių produktų- išeina brangiau toks nepersaldintas gaminys.

Dėl šių priežasčių labai mėgstu kuo kartesnį šokoladą- perku IKI tokį prancūzišką, kuris beveik be cukraus ir be saldiklių- t.y. kartesnis negu kartus-gryn kaip be cukraus skonis (nepalyginsi su tais mums žinomais kitais cukriniais "karciaisiais")- man jis -šokolado idealas, bet plonytė plytelė kainuoja dešimt litų verysad.gif
*

Tas kartusis šokoladas super thumbup.gif Niam niam wub.gif
Dar prie nesaldžių saldumynų priskirčiau kai kuriuos guminukus vaisinius ir pan.
Džiovinti vaisiai ir panna cotta wub.gif
lapute33
O as tai nepakenciu parduotuviniu tortu su sviestiniu kremu wacko.gif ir is viso dauguma pirktiniu tortu kazkoks nesusipratimas schmoll.gif
Schroedingers Cat
Nekenčiu zefyrų ir į juos panašių guminukų. Taip pat kisieliaus. Nemėgstu labai kremiškų ledų (tik pieniškus ir šerbetus), bet kokių desertų su riešutais (nebent būtų sumalti ir praradę "riešutišką" pavidalą).
Taip pat nemėgstu sviestinių ar giretininių kremų ir bezė papuošimų ant tortų. Ir apskritai perriebintų tortų, jei gaivumo nors kiek trūksta, tai jau geriau išvis be torto ką nors švęsti.
Abai
Nemegstu saldumynu, kuriuose yra razinu (sokolade, leduose, tortuose pyraguose - fui). Chalvai taip pat sakau ne schmoll.gif
varhay
as tai nemegstu bandeliu su varske net nupurto pagalvojus feee schmoll.gif
@adrij@
O man be galo neskani ta mase kuria tortus "apkloja" ,fui schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
rasiux-
Man nieko nėr baisiau už saldainius Kregždutė ir dar tokius (iš vaikystės prisiminus net nupurto)- kažkokie želatininiai aplipdyti cukrumi ... O šiap labai nemėgstu jokių sausainių, bandelių ir tortų, kur yra įdėta uogienės.
einareja
Nemėgstu saldainių su linų sėmenimis schmoll.gif , o šiaip daugelį kitų saldumynų kurių jūs nevalgote-valgau aš biggrin.gif Tuoj padiktuosiu adresą , kuriuo galite man atsiųsti tai .... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
dzestina
as tai nemegstu tortu jaunyste.man tas baltas plakinys fui koks neskanus
dominique
Saldumynams išranki tikrai neesu,bet nuo chalvos man net negera schmoll.gif visokios sudžiuvusios bulkos su įdarais kažkokiais, nei šiokiais ne tokiais irgi - ne rolleyes.gif
Rytinė pašvaistė
Nemėgstu saldainių kurių įdaras želinis arba paukščių pienas ir viskas kas į jį panašu. Tai pat nemėgstu chalvos, visokių džiovintų vaisių(ypač džiovintų abrikosų, datulių). Feeee
indria
jus vardinat ko nemegstat, o man seile varva beskaitant lotuliukas.gif kaip MB sako, neskaniu saldumynu nera biggrin.gif tik va gal tie saldainiai "melodija" ir anyziniai schmoll.gif
Pliushke
Nemegstu baltojo sokolado, tortu sviestinio kremo. Nekenciu medaus schmoll.gif
londonas
laaabai nemegstu anyziniu saldainiu ir irisu, fui ...
love.
Negaliu pakest juodojo sokolado schmoll.gif
Athena
Chalva ir želiniai saldainiai yra nevalgomi. Taip pat Kregždutė saldainiai.
inga222
Braskiniu ledu, saldainiu ,Kregzdute, ir anyziniu.Vaisiniu tortu. fui fui rolleyes.gif
nataliuncik
Aš labai mėgstu juoda šokoladą, o va pieniškas tai...Dar nelabai patinka saldainiai su baltu įdaru(neprisimenu pavadinimo), o šiaip visi saldumynai skanus(neskaitau tu „lėvu“, kur iš pigiu, nes ten net šokoladu nekvepia) juk viskas priklauso nuo nuotaikos. Karta galima Nomedą suvalgyt, o kita karta ja net į burna nepaimsi...
Koruklu
Neskaniausia man tai visi tie pudingai, kur nei spalvos normalios, nei skonio, tik drebulys kazkoks! blink.gif
Vedile
nemegstu anyžinių saldainių unsure.gif ir džiovintų vaisių blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.