QUOTE(Noa @ 2008 05 17, 20:39) Nemėgstu plaktos grietinėlės ir riebių kremų... Bet pats šlykščiausias valgytas saldumynas - tai tokie juodi guminukai, nė tai anyžiniai, nė tai iš padangos, nežinau iš ko, bet šlykštūs nežmoniškai. Jų būna Maximose visokiuose tuose guminukų rinkiniuose, tai jau kaaai pataikai - nei ryt, nei spjaut...  Sako, švedai juos labai mėgsta, ten jų nacionaliniai... Nu kaip gerai, kad aš ne švedė  Aha, šlykštūs jie labai .Gal tikrai iš padangos pagaminti
Anyžiniai saldainiai, saldainiai su marcipanais, rytietiški saldumynai, medus, saldainiai su alkoholiu viduje, juodas šokoladas, "Obelėlė" ir saldainiai su vafliais: "Ananasiniai" ir pan.
Bittersweet
2008 06 16, 18:52
o man anyziai labai patinka negaliu pakest: metiniu saldainiu, metiniu sokoladu ir pan riebiu sviestiniu tortu. nors tortu ir siaip nemegstu is vaikystes pamenu itin slykstus buvo karvutes saldainiai cukraus vatos
Gintaro lašas
2008 06 18, 14:58
Nemėgstu sviestinio kremo, griliažinio torto (brrr, dar iš sovietmečio prisimenu), mėtinio ir balto šokolado, visokio korėto šokolado (ir kas per nesąmonė, tiesiog gerus produktus gadina)  Labai nemėgstu visokių kvapų tešloje ir vanilinio cukraus Juodi guminukai - iš saldymedžio; man jie patys skaniausi, kitų galėtų ir nebūti, o anyžiniai saldainiai labai padėjo pirmąjį nėštumo trimestrą, jei tik šleikštulys užeidavo - saldainukas į burną, ir viskas Šiaip esu smaližė, todėl beveik visa kita (kas aukščiau kitų mamyčių išvardinta) valgyti galima, jei ko nors geresnio namie daugiau nėra....
Raseliuke
2008 06 18, 15:27
aš nemėgstu anyžinių saldainių, saldainių su žele įdaru, viskas kas yra su zefyrais, razinų.
siaubas kokios cia saldainiu nemegejos visos  as tai tik anyziniu saldainiu navalgau  nu ir dar ledau su razinom nelabai.. bet razinas isrankioju (MB atiduodu  ) ir ledus suvalgau  zodziu, mes siaip abu labai smaliziai, kaip MB sako, jei saldu negali but neskanu
Tropikana
2008 06 23, 20:20
Anyžinių saldainių ir anyžių degtinės. Fui
Meilute
2008 06 24, 14:37
Nemegstu imbieriniu saldainiu, sausainiu ir kitko is imbiero
Zefyrų, paukščių pieno, saldainių su žele įdaru, sviestinių tortų. O cukruotą imbierą kaip tik dabar valgau  niam niam
pincius
2008 06 24, 16:05
visi zemes sausainiai,isskyrus sluoksniuotos teslos ir PIM's,po to nepatinka KARVUTE, SNICKERS,MEGSTU...apie kitus reiks dar pagalvoti ko as cia nemegstu...jei rimtai dar labai retas koks pyragas man patinka
Milagra
2008 06 24, 17:25
Aš iš viso saldumynų nemėgstu  Tiksliau, mėgstu nesaldžius saldumynus
QUOTE(Milagra @ 2008 06 24, 18:25) Aš iš viso saldumynų nemėgstu  Tiksliau, mėgstu nesaldžius saldumynus  O kaip tokie turėtų atrodyti?
Makalius
2008 07 10, 00:23
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 04 28, 18:00) NU taip, jau Nomedos saldainiai tai kazkoks visiskas nesusipratimas, paklause reklamos kazkada puolėme pirkti, dar be to atsiminėme senovėje kai ją valgėme, ir viską teko išmesti. Tikrai labai žiauriai neskanūs. O daugiau tai labai nemėgstu čiulpinių saldainių jokių, dantis tik gadina. Ir dar... dar... Kad gal daugiau ir viską mėgstu, a, dar aišku šokolado su razinomis, nesąmonė kažkokia  Nomedos saldainiai nuostabūs, super, ir dar JOVARAS yra nerealu
Braškinė123
2008 07 10, 16:59
As irgi nemegstu nei "Nomedos", nei "Jovaro". Labai nepatinka griliazinai tortai...
yra legendinis saldumynas, kurio negaliu pakęst  tai tokie juodi guminukai, man jų visad iš Švedijos parveža  nu bet jau tooookia baisuma, man jie žuvim, ar kokiu biesu duoda, net šuo nevalgo matau jūsų apie juos pakalbėta ir taip pat nuoširdžiai nevalgau Snickersų, vien kvapas ko vertas Papildyta:QUOTE(Noa @ 2008 05 17, 20:39) Bet pats šlykščiausias valgytas saldumynas - tai tokie juodi guminukai, nė tai anyžiniai, nė tai iš padangos, nežinau iš ko, bet šlykštūs nežmoniškai. Jų būna Maximose visokiuose tuose guminukų rinkiniuose, tai jau kaaai pataikai - nei ryt, nei spjaut...  Sako, švedai juos labai mėgsta, ten jų nacionaliniai... Nu kaip gerai, kad aš ne švedė  apie tuos ir kalbu  jau kai pirmą kart man jų parvežė, ir paragavau, tai tiesiai spjoviau ant grindų, ir gėriau iš krano, bet net išspjaut buvo ne išeitis-ilgai dar tą skonį jaučiau  et, mama vėl greit iš Švedijos parkeliaus, vėl tuos juodulius reiks iš guminukų rinkinių atrinkinėt
QUOTE(Makalius @ 2008 07 09, 23:23) Nomedos saldainiai nuostabūs, super, ir dar JOVARAS yra nerealu  MAn ir šitie saldainiai nuostabūs  :ax:Ir žiauriai nekenčiu tų anyžinių saldainių, nieko negali būti blogiau už juos
@adrij@
2008 07 10, 23:23
Supykina pagalvojus apie saldainiu Karvute
Braškinė123
2008 07 11, 18:14
[quote=Pašol,2008 07 10, 19:25] yra legendinis saldumynas, kurio negaliu pakęst  tai tokie juodi guminukai, man jų visad iš Švedijos parveža  nu bet jau tooookia baisuma, man jie žuvim, ar kokiu biesu duoda, net šuo nevalgo Specifinis skonis jų, tai lakricos guminukai  .
QUOTE(katutis @ 2008 05 19, 01:00) nemėgstu riebių, šokoladinių ir su riešutais tortų - šitie kelia didžiausią feeeee, marcipanų, kietų karvučių, Kregždutės, Pupos ir panašių saldainių, apskritai Kauno gamybos šokoladas man neskanus  Kauno gamybos sokoladas KARUNA - auksciausias ivertinimas. Nerandu geresnio sokolado....
@adrij@
2008 07 11, 20:20
Gal zimote ,koks idijotas sugalvojo gaminti Gematogena ?
QUOTE(silsta @ 2008 07 11, 20:34) Kauno gamybos sokoladas KARUNA - auksciausias ivertinimas. Nerandu geresnio sokolado.... Nevalgei belgisko. Po belgisko, Karuna kaip vasko drozles.
brashke77
2008 07 12, 09:35
Pauksciu pienas , plakta grietinele- fui fui fui!
nemegstu griliaziniu saldainiu, fuu
Medaus tortas- daiktas nevalgomas  Jokiom aplinkybėm.
lektuvelis
2008 07 14, 13:24
viskas kas su kokosais ir sokolado su razinom, dar su dzemais nalabai ka megstu
Keista, koks skirtingas žmonių skonis! Aš pavyzdžiui dievinu juodąjį kartųjį šokoladą, jis man toks tikras, grynas. Tik jį galiu valgyt ir mėgautis... O pieniškas, tai kažkokia nesąmonė, tenesupyksta jo mėgėjai... Skanu ir Nomeda, ir karvutė, paragaukit šiuolaikinės, tokios, kur karamelė atsikandus saldainį varva, Norfoj yra, pamatysit, niamu niamu. Nemėgstu grietinėlės, todėl ir tortų su grietinėlėm, šmėlėm neeee. Ir šiaip tortai šiuolaikiniai mane vimdo, riebūs, neskanūs. Nu nebent jei tų kremų visokių nėra, tai tada viskas ok. Ir pritariu dėl paukščių pieno, nelb jis man... Kokoso aš irgi ne mėgėja  todėl nesuprantu žmonių, kurie jį dievina Griliažas, hematogenas kartais yra nuostabus skanėstas. Anksčiau aš žiauriai nekenčiau hematogeno, bet dabar fainas dalykas, visgi geriau nei šokoladas (kcal atžvilgiu), o juk panašus... Mano aplinkoj daug kas nemėgsta Kregždutės, o mano mamai lb patinka. Man ir toks nieko, bet kad jau lb lb tai ne. Belgiškas šokoladas yra gėris, nėra ko lygint su tom karūnom, nors, atvirai pasakius, juodas karūnos šokoldas tikrai neblogas, visi kiti..
svytejimas ezero dugne
2008 07 21, 02:18
Aš nekenčiu ir labai pykstu ant visų saldumynų, kuriuose padauginta sukraus- deja, parduotuvėse visi saldumynai visada būna tooookie saldūs, kad net gerklę graužia, pykina ir tas cukrus užgožia visų ingridientų skonį- ir gaunasi toks nuobodus, nuvalkiotas ir vienodas gryno cukraus skonis- lyg kitų produktų nebūtų dėta, nes jų visai nesijaučia per tą cukrų.. Kai gaminu namie pagal kokius receptus, tai dedu cukraus gal tik trečdalį viso nurodyto recepte kiekio, nes kitaip man būna per saldu... Pirkti- beveik niekada neperku, arba žinau keletą rūšių saldumynų, kurie nesaldūs, ir perku tik juos, bet jų yra vienetai, ir dažniausiai labai brangūs- nes cukrus pigus ir sunkus, o jei cukraus mažai, o daug kitų gerų, brangių produktų- išeina brangiau toks nepersaldintas gaminys. Dėl šių priežasčių labai mėgstu kuo kartesnį šokoladą- perku IKI tokį prancūzišką, kuris beveik be cukraus ir be saldiklių- t.y. kartesnis negu kartus-gryn kaip be cukraus skonis (nepalyginsi su tais mums žinomais kitais cukriniais "karciaisiais")- man jis -šokolado idealas, bet plonytė plytelė kainuoja dešimt litų
@adrij@
2008 07 21, 09:45
dlambliukas
2008 07 21, 17:47
Negaliu pakęsti saldumynų, kuriuose yra anyžiaus  nu jau tokia šlikštybė  o MB tai patys mėgstamiausi su anyžiais
QUOTE(dlambliukas @ 2008 07 21, 18:47) Negaliu pakęsti saldumynų, kuriuose yra anyžiaus  nu jau tokia šlikštybė  o MB tai patys mėgstamiausi su anyžiais  va ir man su saldumynais taip pat
Milagra
2008 07 24, 11:06
QUOTE(aviete5 @ 2008 06 24, 19:21) O kaip tokie turėtų atrodyti?  Turėtų atrodyti ne taip kaip aprašė svytejimas ezero dugne  QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 07 21, 03:18) Aš nekenčiu ir labai pykstu ant visų saldumynų, kuriuose padauginta sukraus- deja, parduotuvėse visi saldumynai visada būna tooookie saldūs, kad net gerklę graužia, pykina ir tas cukrus užgožia visų ingridientų skonį- ir gaunasi toks nuobodus, nuvalkiotas ir vienodas gryno cukraus skonis- lyg kitų produktų nebūtų dėta, nes jų visai nesijaučia per tą cukrų.. Kai gaminu namie pagal kokius receptus, tai dedu cukraus gal tik trečdalį viso nurodyto recepte kiekio, nes kitaip man būna per saldu... Pirkti- beveik niekada neperku, arba žinau keletą rūšių saldumynų, kurie nesaldūs, ir perku tik juos, bet jų yra vienetai, ir dažniausiai labai brangūs- nes cukrus pigus ir sunkus, o jei cukraus mažai, o daug kitų gerų, brangių produktų- išeina brangiau toks nepersaldintas gaminys. Dėl šių priežasčių labai mėgstu kuo kartesnį šokoladą- perku IKI tokį prancūzišką, kuris beveik be cukraus ir be saldiklių- t.y. kartesnis negu kartus-gryn kaip be cukraus skonis (nepalyginsi su tais mums žinomais kitais cukriniais "karciaisiais")- man jis -šokolado idealas, bet plonytė plytelė kainuoja dešimt litų  Tas kartusis šokoladas super  Niam niam Dar prie nesaldžių saldumynų priskirčiau kai kuriuos guminukus vaisinius ir pan. Džiovinti vaisiai ir panna cotta
lapute33
2008 07 25, 09:39
O as tai nepakenciu parduotuviniu tortu su sviestiniu kremu  ir is viso dauguma pirktiniu tortu kazkoks nesusipratimas
Schroedingers Cat
2008 07 27, 13:45
Nekenčiu zefyrų ir į juos panašių guminukų. Taip pat kisieliaus. Nemėgstu labai kremiškų ledų (tik pieniškus ir šerbetus), bet kokių desertų su riešutais (nebent būtų sumalti ir praradę "riešutišką" pavidalą). Taip pat nemėgstu sviestinių ar giretininių kremų ir bezė papuošimų ant tortų. Ir apskritai perriebintų tortų, jei gaivumo nors kiek trūksta, tai jau geriau išvis be torto ką nors švęsti.
Nemegstu saldumynu, kuriuose yra razinu (sokolade, leduose, tortuose pyraguose - fui). Chalvai taip pat sakau ne
as tai nemegstu bandeliu su varske net nupurto pagalvojus feee
@adrij@
2008 08 02, 21:59
rasiux-
2008 08 02, 22:33
Man nieko nėr baisiau už saldainius Kregždutė ir dar tokius (iš vaikystės prisiminus net nupurto)- kažkokie želatininiai aplipdyti cukrumi ... O šiap labai nemėgstu jokių sausainių, bandelių ir tortų, kur yra įdėta uogienės.
einareja
2008 08 03, 10:10
dzestina
2008 08 06, 12:01
as tai nemegstu tortu jaunyste.man tas baltas plakinys fui koks neskanus
dominique
2008 08 06, 16:46
Saldumynams išranki tikrai neesu,bet nuo chalvos man net negera  visokios sudžiuvusios bulkos su įdarais kažkokiais, nei šiokiais ne tokiais irgi - ne
Rytinė pašvaistė
2008 08 07, 12:22
Nemėgstu saldainių kurių įdaras želinis arba paukščių pienas ir viskas kas į jį panašu. Tai pat nemėgstu chalvos, visokių džiovintų vaisių(ypač džiovintų abrikosų, datulių). Feeee
jus vardinat ko nemegstat, o man seile varva beskaitant  kaip MB sako, neskaniu saldumynu nera  tik va gal tie saldainiai "melodija" ir anyziniai
Pliushke
2008 08 15, 16:12
Nemegstu baltojo sokolado, tortu sviestinio kremo. Nekenciu medaus
londonas
2008 08 15, 17:04
laaabai nemegstu anyziniu saldainiu ir irisu, fui ...
Negaliu pakest juodojo sokolado
Chalva ir želiniai saldainiai yra nevalgomi. Taip pat Kregždutė saldainiai.
inga222
2008 08 15, 18:01
Braskiniu ledu, saldainiu ,Kregzdute, ir anyziniu.Vaisiniu tortu. fui fui
nataliuncik
2008 08 15, 18:08
Aš labai mėgstu juoda šokoladą, o va pieniškas tai...Dar nelabai patinka saldainiai su baltu įdaru(neprisimenu pavadinimo), o šiaip visi saldumynai skanus(neskaitau tu lėvu, kur iš pigiu, nes ten net šokoladu nekvepia) juk viskas priklauso nuo nuotaikos. Karta galima Nomedą suvalgyt, o kita karta ja net į burna nepaimsi...
Koruklu
2008 08 15, 18:13
Neskaniausia man tai visi tie pudingai, kur nei spalvos normalios, nei skonio, tik drebulys kazkoks!
nemegstu anyžinių saldainių  ir džiovintų vaisių
|
|