Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Saldumynai kuriems sakote "fe,fu,fui,vei pf" ir pn
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Karolina12
As tai db nlb prisimenu, bet nemegstu juodo ar kartaus ar su riesutais ar razinom sokolado.,saldainio "Nomeda", saldainiu sokoladiniu ten su visokiom aguonom, metiniu visokiu zirniuku ar saldainiu, traskuciu ten tu pigiu optima linija,keksu nlb, nu o toliau nzn seip dar daug ko nemegstu tik neprisimenu, o jus? blush2.gif tongue.gif
Zhuvycia
NU taip, jau Nomedos saldainiai tai kazkoks visiskas nesusipratimas, paklause reklamos kazkada puolėme pirkti, dar be to atsiminėme senovėje kai ją valgėme, ir viską teko išmesti. Tikrai labai žiauriai neskanūs. O daugiau tai labai nemėgstu čiulpinių saldainių jokių, dantis tik gadina. Ir dar... dar... Kad gal daugiau ir viską mėgstu, a, dar aišku šokolado su razinomis, nesąmonė kažkokia tongue.gif
Karolina12
tongue.gif nju jooo biggrin.gif Kas dar pries nomeda?
Linsta
nemegstu visko kur yra riesutu
aguonele
Dievinu nomeda saldainius wub.gif kilogramais tempiu juos ... bet va del manes gali nebuti jokiu sokoladu. Negaliu sakyti , kad jie fe (taip niekad apie maista nesakau), bet man jie nesukelia jokiu pagundu schmoll.gif ko tikrai nevalgau tai visokiu sokoladu su metomis
Larissa
o man tai feee tortai ir pyragai su riebiais sviestiniais kremais schmoll.gif koks griljažinis,jei dar kokios IĮ pagamintas kad būtų kuo pigiau,ir tas kremas iš margarino ar neaiškios kilmės sviesto...brrrr
ir nuo vaikystės nemėgstu saldainių "Karvutė" ir tų,žalių su valerionų schmoll.gif mama visada pirkdavo ir galėjo būti tikra,kad niekur jos nedings lotuliukas.gif
P.S. o Nomeda vaikystėje man buvo skanu g.gif o nesenai nusipirkau,tai vos viso veido nuo tokio saldumo nesutraukė ir viena vieta vos nesulipo tongue.gif
Zhuvycia
QUOTE(Larissa @ 2008 04 28, 23:07)
o man tai feee tortai ir pyragai su riebiais sviestiniais kremais  schmoll.gif koks griljažinis,jei dar kokios IĮ pagamintas kad būtų kuo pigiau,ir tas kremas iš margarino ar neaiškios kilmės sviesto...brrrr
ir nuo vaikystės nemėgstu saldainių "Karvutė" ir tų,žalių su valerionų  schmoll.gif mama visada pirkdavo ir galėjo būti tikra,kad niekur jos nedings  lotuliukas.gif
P.S. o Nomeda vaikystėje man buvo skanu  g.gif o nesenai nusipirkau,tai vos viso veido nuo tokio saldumo nesutraukė ir viena vieta vos nesulipo  tongue.gif
*

KArvutė ir šokoladai ir viskas kas su riešutais - nuostabiai skanu, bet va jau tortai su margarininiais kremais schmoll.gif Kartą, dar senais senais laikais, mamytė buvo užsakiusi tokį tortą, nes laukėme daug svečių. Buvo nuostabiai gražus, su daugybe rožių ir t.t. Bet svečiai neatvyko, ir turėjome trise doroti tą tortą. Pasirodė grynių gryniausias sumuštinis - margarinas su duona, nes ir biskvitas buvo kažkoks juodas, be cukraus. Tai mama sumalė visą ir padarė iš jo bulvytes, va tada buvo skanu biggrin.gif

Dar man labai neskanu anyžiniai tie visokie lakricai
freimule
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 04 28, 22:57)

*

Nu mama tavo saunuole bigsmile.gif anyžių aš irgi nepernešu schmoll.gif o šiaip jei namie nėra nieko saldaus, tai man tiks viskas, ką vyras parneš biggrin.gif nes turbūt galėčiau gyventi saldumynais biggrin.gif
Mimuke
QUOTE(ziuzete @ 2008 04 28, 20:36)
nemegstu visko kur yra riesutu
*

o, kaip gerai, man daugiau liks biggrin.gif
juokauju wink.gif
p.s. as tai labai megstu saldumynus su riesutukais wub.gif
Zana
Man tai neskaniausi yra saldainiai tokie su sezamo seklomis schmoll.gif ir yra tokie saldainiukai suomiski lygtais , juodos spalvos tokie , guminiai bigsmile.gif ....Ne uz ka nevalgau nors saldumynus tiesiog dievinu g.gif
lineva
Man dar labai neskanu ledai su riešutais schmoll.gif tada nemėgstu tortų bulkinių su sviestiniu kremu arba kokia grietinėle nevykusia, praktiškai visi pirktiniai tortai man neskanūs blush2.gif , kas dar g.gif
Zana, gal anyžinius saldainukus turi omeny g.gif
nouvelle
Man galetu nebut israsta plakta grietinele. Nieko blogo bet ir nieko gero.
einareja
QUOTE(Karolina12 @ 2008 04 28, 21:00)
tongue.gif  nju jooo biggrin.gif Kas dar pries nomeda?
*

aš.. ax.gif
dar nemėgstu čiulpinukų visokių, sintetinių guminukų ir rytietiškų skanėstų (nuga berods,kažkokių neskanių labai teko ragauti ...)
Karolina12
oho nesitikejau tiek daug atsakymu drinks_cheers.gif
aciu uz atsakymus biggrin.gif
arabeska
ax.gif visiškai nevalgau sausainių, jų gali visiškai nebūti...tortus ir pyragus laaabai retai...
Vicious Vici
"Obelėlė" feeeee, zefyrai biškį feeee, sviestiniai tortai feeee, želė feee...
Afterglow
Nemegstu Nomedos ir Kregzdutes saldainiu, metiniu zirneliu, sokolado su metiniu idaru, plikytu sausainiu, spurgu, zagareliu, guminuku,o visa kita "eina" biggrin.gif
pasiskaiciau priespaskutine zinute ir prisiminaiu torta Puriena doh.gif ir saldainius Obelele schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(einareja @ 2008 05 01, 14:39)
aš.. ax.gif
dar nemėgstu čiulpinukų visokių, sintetinių guminukų ir rytietiškų skanėstų (nuga berods,kažkokių neskanių labai teko ragauti ...)
*

pamenu lauktuves is Graikijos, tokie saldainiai biski guminiai be galo saldus ir roziu kvapo, fek neskanus tokie dalykai unsure.gif
grange
QUOTE(aguonele @ 2008 04 28, 20:54)
  schmoll.gif ko tikrai nevalgau tai visokiu sokoladu su metomis
*

o jei.. jei tik aš galėčiau, tai tik tokius apskritai ir valgyčiau, mėtiniai ledai, šokoladas su mėtom, pasaka wub.gif

šiaip stengiuos kuo mažiau aišku saldumynų, bet ko visai nemėgstu tai bulvių traškučiai, visai manęs nežavi jie ir laaaabai retai valgom, nebent kur nors, taip pat ledai su razinom...
Nota
niekad nemegau kregzdutes doh.gif ir tu visokiu zirniuku saldziu..nepakenciu sokolado su razinomis ir ledu su razinomis arba kazkokiais ten spalvotais zirniukais g.gif
o sokolado su metomis irgi nemegau, kol neparagavau After eight wub.gif
eya
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 04 28, 23:57)
*

O man kaip tik anyzius super wub.gif Karta svedijoj budama atradau ledu su lakrica, susilydziau wub.gif wub.gif Nemegstu dalyku su razinom ir metiniu sokoladu. kazkoks nesusipratimas doh.gif dar nemegstu, kai tortuose daug riebaus kremo. ir cukraus pudros, kai buna saldumynai pabarstyti cool.gif
sausine
QUOTE(grange @ 2008 05 03, 22:48)
o jei.. jei tik aš galėčiau, tai tik tokius apskritai ir valgyčiau, mėtiniai ledai, šokoladas su mėtom, pasaka  wub.gif

šiaip stengiuos kuo mažiau aišku saldumynų, bet ko visai nemėgstu tai bulvių traškučiai, visai manęs nežavi jie ir laaaabai retai valgom, nebent kur nors, taip pat ledai su razinom...
*

Man irgi šokoladas su mėtiniu įdaru pats skaniausas thumbup.gif .O plaktos grietinėlės tai apskritai gali nebūti,ir visokių riebaluose virtų spurgų ir žagarėlių.
Povila$
As valgau visus saldumynus ir man laba skanu, tik isskyrus saldainius "Migle" - nezinau ko i juos deda, bet man jie tikrai feeeeeee doh.gif
Papugele
Negaliu pakęst senų Karvučių, kur įdaras jau toks kietas, susicukravęs doh.gif
Tarakoniukass
lakricai fee fui viau schmoll.gif ir juodo sokolado nekenciu.
Utiuitiutė
Morengai ir viskas su jais user posted image
Noa
Nemėgstu plaktos grietinėlės ir riebių kremų... Bet pats šlykščiausias valgytas saldumynas - tai tokie juodi guminukai, nė tai anyžiniai, nė tai iš padangos, nežinau iš ko, bet šlykštūs nežmoniškai. Jų būna Maximose visokiuose tuose guminukų rinkiniuose, tai jau kaaai pataikai - nei ryt, nei spjaut... doh.gif Sako, švedai juos labai mėgsta, ten jų nacionaliniai... Nu kaip gerai, kad aš ne švedė wacko.gif
Zlata
nemėgstu nieko su karamele, tortų su riebiu sviestiniu kremu schmoll.gif, tortai su riešutais irgi nini schmoll.gif morengai išvis nesąmonė totali. Iš saldainių Kregždutės, Karvutės ir griliažas didelis fuuuuuu.... bebe.gif
solo
Sviestiniai pyragai,plakta grietinėlė, kazanakiai, chalva.... tofifee... blink.gif
Satura
nemėgstu riebių, šokoladinių ir su riešutais tortų - šitie kelia didžiausią feeeee, marcipanų, kietų karvučių, Kregždutės, Pupos ir panašių saldainių, apskritai Kauno gamybos šokoladas man neskanus biggrin.gif
Karjeriste
cocacola , ryziu padingas ir sviestiniai tortai turbut patys nemegstamiausi dalykai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
agida
Man tai nepatinka marcipanai, karameliniai saldainiai su chalva, plakta grietinėlė
Amarkize
Negaliu apkesti razinu jie kaip sudziuve tarakonai ir dar zefyru ten kajp muilas blink.gif schmoll.gif
Akrila
Nemėgstu anyžinių saldainių ax.gif
moodring
nemegstu anyziau
negaliu pakesti medaus - tik kepiniai i kuriu pacia tesla dedamas medus ok
belenko su cinamonu - ir baisiai nervina kad i taip mylima obuoliu pyraga visad jo prideda
diziosios dalies dziovintu vaisiu - ypac bananu, papaju, ananasu..
belenkokiu bananu skonio saldumynu.
ingeborge
Viena karta teko paragauti Choco coko kavinukei marciopanini pyragaiti bebe.gif Tokia slyksciai saldi ir beskone mase, kad nuo to karto viskas kas su marcipanais man kelia nepasitikejima ir dideles abejones schmoll.gif
O siaip saldumynus as megstu, niam, niam, niam rolleyes.gif tongue.gif
kedute
Nemegstu sviestiniu kremu fee..... kaip juos galima valgyt blink.gif
saldainiu tokiu kaip" Kregzdute" maciau sitoj temoj jau populiari pasidare biggrin.gif
visokie zirniukai, ir zefylai nelabai.....dar baltas sokoladas nelabai ypac tada kai buna ant kokiu sausainiu...
dekoratyvine
Sviestiniai kremai tikrai feee... Dar nemėgstu saldainių "Obelėlė" ir pan. O šiaip tai mėgstu beveik viską, kas saldu blush2.gif
cheery
Tortai su džiovintoms slyvom schmoll.gif
Niu ir dar visokios "Nomedos", "Obelėlės" ir pan. ax.gif
Sati
Nemegstu sviestinio kremo wacko.gif saldainiu "Nomeda","Obelele" ir juodo sokolada"Karuna" schmoll.gif
ooo
chalvos, obeleliu, nomedu, pyragu su uogienem, riebiais kremais, plaktos grietineles, juodo sokolado, zefyru...
Aasimah
Neapkenciu anyziniu gaminiu ir dar solmiak , net nezinau vertimo , bet uzsienyje daznas reiskinys ir man asmeniskai #1 blogiausiu sarase ax.gif ir kaip kurios sake , sviesto pertepimai yra nusikaltimas ! ax.gif
Groove
Labai nemėgstu keksiukų ar keksų su razinom, tuo labiau šokolado su tuo pačiu brudu. wacko.gif
mammka
Aš daug ko nemėgstu tongue.gif .Kas su razinom- pirmoj vietoj schmoll.gif .Kas su žele surišta nelabai.Priklauso dar nuo kitų ingridientų.Žodžiu lepi esu lotuliukas.gif .Saldumynai ne pirmoj vietoj.
domisodo
Nemėgstu ir aš sviestinių kremų. O jau kai pamatau cukraus vatą, norisi kuo toliau bėgt. wacko.gif
*zvaigzde*
As nemegstu rytietisko saldumyno rachtlakumo (tokia tasi saldi mase feee), "Obelele" saldainiu
Afterglow
as dar stebiuosi kaip Obelele nebankrutuoja, nes tikrai doh.gif
Povila$
QUOTE(Afterglow @ 2008 06 06, 21:40)
as dar stebiuosi kaip Obelele nebankrutuoja, nes tikrai doh.gif
*

kaip keista, man Obelele labai skanu thumbup.gif
Sagittarius
obeleles ir as nemegstu schmoll.gif bet dar labiau nemegstu anyziniu saldainiu, ir dar vienas baisus dalykas tai razinos leduose ir sokoladuose ax.gif o kas liecia pyragelius - tai labai neskanus kreminiai ir riebus...ai dar juodas sokoladas, nors jei didelis badas angliavandeniu, tai tada is bedos ir juodas sunaikinamas biggrin.gif
Miglė :]
Oj labai daug ko nemėgstu... g.gif
iš eiles:
1.Anyžinių gaminių(kaip tik dėzutė voliojas stalčiuj..tik neatsimenu kiek jau laiko) blush2.gif
2.Bet kokio kartaus ar juodo šokolado..fee
3.Bet kokių gaminių su razinom(jeigu norit susipykt pasiūlykyt razinu..tris metus nekalbėsiu)
4.Sviestinių kremų ir visko kas su jais susiję
5.Šokolado su mėta ir avietėm(negaliu net iš tolo ziūrėt)
6.,,Nomedos" saldainiu(jau geriau bėgčiau į mišką negu juos valgyčiau)
7,,Obelėlės"saldainiu
8.,,Miglės "saldainiu(ir tikrai kaltas ne vardas)
9.Medaus
10.Tų juodų guminukų(kur jūs rašėt kad jie kažkieno nacionaliniai)
11.Chalvos
12.Ir tų pyragų kur panašu į duoną
Atrodo viskas o jeigu ką ir praleidau tai pamiršau.
biggrin.gif thumb_yello.gif
Žinoma
Saldymedžio juostelės - fe,fui,viau wacko.gif chalva,nesvarbu kokia irgi fuuu,avižiniai sausainiai kažkoks nesusipratimas wink.gif o dar viena bjaurastis tai - bet kokie džiovinti vaisiai ar riešutai glaisyti šokoladu scare.gif doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.