nuo saves paragauti duodu nuo kokiu metuku ir 2 men
ledus pradejo valgyt sia vasara.. suvalgo beveik visa porcija,o jei ant pagaliuko tai ir visa suvalgo.. kai nueinam i parduotuve vis skanduoja :le-du le-du!!!
pirma karta paragavo kazkur 8 menesiu
me skanaujam pilna burna nuo 1 metuku
Prieš porą mėnesių paragavo - nesuprato, kas čia per daiktas
Šiaip retkarčiais duodam ledų kokteilio pavidalu (su pienu ir miško uogom), arba aptirpusių porą šaukštelių
Maniskei tuoj metukai,pries pora savaiciu pirma karta palaize ledu,as valgiau ji labai gailiomis akelemis ziurejo tai ir pagailo vaiko
Maniškis paragavo jau virš metų būdamas, pirmą kartą išsigando, o dabar valgo, duodu visą vafliniam puodely. Pradžioj net atsikąsti neduoda, o paskui to vaflio dugną nukramto, ir kai jau pakankamai susimurzina, atiduoda ledą man
valgom nuo 1-tuku,vasara kasdien,ziema stengiames apsieit
Dukrytė paragavo praeitą vasarą būdama ~10 mėn. Nebuvo labai didelio susižavėjimo, bet vis prašydavo palaižyt, kai aš juos valgydavau. Na, o šią vasarą prašo kone kasdien.
mes jau sulauke 1m valgem visa porcija. siemet jau mums 2m tai per savaite po porcija ledu suvalgom
pas mus ledu kameroj visada yra. ir gudruole tai zino. bet zino ir tai kad reikia pasiprasyti pries imant
Ragaujam nuo metuku, ir dabar turiu kameroj padejus maziuku "miau", ir pati suvalgau
Mes ledu dar nevalgem, bet esu davusi nuo ledu kokteilio ta putele, kuri susidaro plakant kokteili, tai buvo labai patenkinta ir valge pasicepsedama
Mums jau 2 metukai, bet ledu yra gavusi tik tokiu aptirpusiu ir tai tik kelis saukstelius, nes manes nezavi ledu sudetine dalis, kai turim naminiu pasidare, gauna daugiau, bet didelio noro nerodo ju atzvilgiu, tai ir nekisu be reikalo
|