Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikai ir ledai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Vaima
Ledų duodam nuo kokių 8 mėn, pamato kai dičkiai skanauja reikia ir jam lotuliukas.gif , truputėli atšildau ir skanaujam thumbup.gif
Austre 123
Ledu daviau truputi tik viena karta ir šiaip sau g.gif nes mes nemėgstam tai ir neperkam
ievakoln
Paragaujam mes jau seniai, patinka!Bet visa leda, manau, dar anksti..
EDCKA
Maniske dar neturi metuku,bet tuoj bus,o ledus valge sese ir tiesiog davem pabandyti,nu zinot tokia ji buvo laiminga vaiksto sau ir laizo,tik va po to kai teko juos grazinti sesei ,tai buvo asaru verysad.gif
vyšniux
As metuku pirma kart daviau palaizyti,bet visai nesuzaveta liko rolleyes.gif
kristinka
sunus valgo jau nuo metuku,vasara valgom lauke,dabar pries kelias dienas tetusis parnese ledu tai daviau paragaut ir mazajai,na patiko tai ir lankstesi, bigsmile.gif kad tik duociau ledu bigsmile.gif
Margarita 25
Pradejau duo vasara nuo 10men kazkur biski paragaut tai patiko. smile.gif
modestasta
O mes tik visai nesenai paragavom, bet nepasakyciau, kad patiko g.gif
Luana
kai mes valgom tai ir mažajai duodam paragaut wub.gif jai labai patinka, tik niekas daug neduoda, tik truputį palaižyt
Rene
As savo mazajai ledu daviau paragaut pries kelias dienas (mums uz keliu dienu bus 1 m. ir 4 men.) ir jai labai patiko thumbup.gif
dlambliukas
Mes šiandien pirmą kartą paragvome ledų, mažiui visai patiko wub.gif davėm jau gerokai aptirpusius, kabliavo šaukštuku ir šypsojosi wub.gif
inqusiux
mano vaikis kai pamato,kai tetis is dezutes kabina ledus ,tai net visas dreba bigsmile.gif duodu tik sauksteli lyztelt su trupuciuka atitirpusiais ledais,tai jeigu nespeju jam laiku ikist i burna,triuksmas-rankyte i stala duoda doh.gif nu vaizdelis tai geras tongue.gif
bent jau cia,airijoj, tai turbut kokiam ne metu neturinciam pypliuj,sedinciam vezime,iteikta porcija ledu ir nesvarbu,kad ne vasara ir kad be kojiniu,o kojos melynos doh.gif ...o mazius taip smagiai pasivalges...kad ne veido nebematyti lotuliukas.gif biggrin.gif Nu man tai baisu blink.gif o jie sau neima i galva,nes istisus metus nosys varva mirksiukas.gif
Juritele
As ir vakar daviau ledu savo dukrytei,jai dabar 1m 3 sav,kazinau patiko,ziuresim ar nesusirgs, nes laizyti dar nelabai iseina ax.gif
libero
as irgi jau daviau ragauti ledu savo maziukui,pirma kart paragaves ir pajutes kad labai salta,gerokai nusipurte biggrin.gif bet veliau suprates kad visdelto skanu,pamates nebeatsiga biggrin.gif
*Lina*
mano mergytė labai mėgsta ledus, tai jei pati valgau duodu ir jai
Aniukes mama
O man tai vaikystėje ledais anginą gydė lotuliukas.gif Vot tai man tas vaistas patiko. tai daktaras sakė, jog ledus reikia laizyti kai yra vėsu, kad organizmui nebūtų šoko (gerklei), o per karščius šiltus gėrimus, tai neturės vaikučiai problemų dėl gerklyčių. Taip ir išgytė amžiams. Tai saviškei nuo metukų nebijojau duoti, tik stengiuosi neduoti, kai labai karšta ir kai pati sušilusi. blush2.gif
Alantė
Aš tai savo dukrytei neduodu ledų. Pirma - bijau kad nesusirgtų, antra- kokia nauda vaiko organizmui ?
Aniukes mama
QUOTE(Ulanakė @ 2007 05 31, 20:22)
Aš tai savo dukrytei neduodu ledų. Pirma - bijau kad nesusirgtų, antra- kokia nauda vaiko organizmui ?
*

Pirmiausia tai grūdinimas. Apie kitą naudą buvo rašyta MAŽYLIJE, bet tiesa pasakius nebepamenu kas ten g.gif . jei užtiksiu kuriam nors, parašysiu, bet tikrai jie yra geriau nei sladainiai blush2.gif
Manaska
as pora kartu daviau paragaut ledu saviskei (sauksteli arbatin)ir abi naktys buvo musu tragiskos blink.gif doh.gif reke vaikas...itariu pilvuka skaudejo unsure.gif
elve
QUOTE(Ulanakė @ 2007 05 31, 18:22)
*

Kažin, o kas ten tokio nenaudingo organizmui leduose g.gif
Alantė
QUOTE(elve @ 2007 06 15, 22:05)
Kažin, o kas ten tokio nenaudingo organizmui leduose g.gif
*

Na kiekviena mama savo vaiką augina, auklėja ir maitina savaip. Kiekviena mama geriausiai žino koks maistas tinka ir patinka jos vaikui. kiekviena norime kad mūsų vaikas būtų sveikas. Savo vaikams stengiuosi duoti toki maistą kurio sudėtyje būtų kuo daugiau vitaminų ir mikroelementų, kad maistas būtų kuo natūralesnis. Na ledai kaip ir saldainiai vaikams labai patinka, bet jų sudėtyje niera nieko naudingo.
Rene
QUOTE(Ulanakė @ 2007 06 16, 17:52)
Na kiekviena mama savo vaiką augina, auklėja ir maitina savaip. Kiekviena mama geriausiai žino koks maistas tinka ir patinka jos vaikui. kiekviena norime kad mūsų vaikas būtų sveikas. Savo vaikams stengiuosi duoti toki maistą kurio sudėtyje būtų kuo daugiau vitaminų ir mikroelementų, kad maistas būtų kuo natūralesnis. Na ledai kaip ir saldainiai vaikams labai patinka, bet jų sudėtyje niera nieko naudingo.
*

o kodel nera nieko naudingo? pasigaminkit pacios, be jokiu E, ir busit tikros, kad vaikas gavo KALCIO smile.gif O ir gerklyte ledais gerai grudinti, tik aisku su saiku bigsmile.gif
Babe
As kai pati ledus valgau ir maziui duodu paragauti, ir jam aisku patinka, atskirai jam dar neperku nes dar mazas ir nemoka valgyti smile.gif isivaizduoju koks jis butu jei butum valges pats lotuliukas.gif
Karinga
QUOTE(Ulanakė @ 2007 05 31, 19:22)
*

blink.gif Kaip kokia nauda vaiko organizmui? o kokia nauda pienas vaiko organizmui? Is ko daromi ledai? Juk buna grietininiai ir pieniski, nekalbu apie tuos is vaisiu. doh.gif Nors pati pirma karta vaikui nupirkau ir daviau leda, kai jai suejo du metukai. ir netodel, kad ledai butu nesveika valgyti, paprasciausiai nepirkadavom.
lyra
Vyresniąjam duodam dažnai, bet stengiamės, kad nebūtų lediniai, o šiek tiek patirpę. Tokie ne tik skanu, bet ir gerklytei gerai... O ir mažiukui mūsų palaižyti duodam truputėlį biggrin.gif
Olimpiete
ledu duodam mazdaug nuo metu laiko, tik kai patys valgom, nes praso. duodam patirpusius, su sauksteliu, paciam kasti - ne.
ingridatam
ledu daviau as ir praeita vasara, o sia davaiu paciam valgyt, bet jis nevalge doh.gif kadangi nemoka ju laizyti, tai kanda juos.....o dantukai sala ir meta leda kuo tolyn blush2.gif
Svasti
Specialiai vaikui neperku, bet jeigu valgom patys, tai tenka dalintis. Ledų dideliu blogiu nelaikau - ir gerklytę pasigrūdina, ir kalcio gauna bent kiek (nes maniškis beveik nepripažįsta jokių pieno produktų).
namiseda
Jo,vakar du šaukštelius suvalgėm,o šiandien storai kostim... g.gif Gal tai tik sutapimas g.gif
raciren
as ledu pradejau duot tik sia vasara, bet jau tokius truputy patirpusius smile.gif ir tik grietininius (nes manau plombyras, jam per riebus blush2.gif )
edisada
Duodam palaižyt, gal nuo metukų.. Truputį, ir tai daugiau patirpusius.
Kaip neduosi, stovėsi ir į akis laižysi g.gif

O nauda? Sotu.. Kažkada skaičiau, kad vaikui pusė porcijos plombyro, tas pats kaip lėkšė kokio patiekalo.. Pažiūrėkit, kiek juose kalorijų, riebalų, baltymų..
Nemarioji
Aš daviau mažajai ledų pieniškų sulaukus vienerių metų..labai patiko,tai ir toliau duodu tokių patirpusių...
Ikulia
Duodam palaizyti, paragauti nuo metuku, bet laaaabai nedaug smile.gif
tytuka
Maniskis tik siais metais pradejo ledus valgyti. Labiausiai jam patinka valgyt namuose is puodeliu aptirpusius ledus. O perkant paskaitau kuriu sudetis naturalesne, tuos ir imu bigsmile.gif
vyšniux
Musiske ir labai megsta aptirpusius ledus.Nutaiso,tokia patenkinta sypsena ir kerta is puodeliu essen.gif .Skanu biggrin.gif
2006
QUOTE(Ikulia @ 2007 06 28, 23:10)
Duodam palaizyti, paragauti nuo metuku, bet laaaabai nedaug smile.gif
*

ir as taip darau, nes stovi ir laukia i akys ziuri kaip alkanas suniukas, na kaip neduosi, bet laaabai mazai, mums 1.4 metu rolleyes.gif
gieruze
mano dukryte ledus laizytu pradejo kazkur nuo 10 menesiu. dabar jai jau 1m.10men. , valgo savarankiskai,ledas rankytese, be problemu biggrin.gif
vilma*
Maniskiui dabar 1 metai ir 10 menesiu ir mes ledu dar nevalge, tik karta daviau paragaut.
Siaip jis jokio noro nerodo ir as sakiau dar sia vasara neduosiu, nes jam ir taip labai daznai gerkle raudona buna verysad.gif .
Nu nebent prades labai prasyt tai tada gal ir duosiu g.gif
Kam
As savo paneliai paragaut ledu daviau kai buvo karstos dienos tai labai patiko Seip atskirai ledo tai neperku kartu laizom o kai nedaug lieka atiduodu pribaigt Seip tai labai patinka jei mato leda mano rankoi tai jau privalau duot smile.gif
saldumelisss
su nekantrumu laukiam vasaros ragausim ir mes ledu thumbup.gif
Asta
QUOTE(vilma* @ 2007 07 13, 11:36)
Maniskiui dabar 1 metai ir 10 menesiu ir mes ledu dar nevalge, tik karta daviau paragaut.
Siaip jis jokio noro nerodo ir as sakiau dar sia vasara neduosiu, nes jam ir taip labai daznai gerkle raudona buna  verysad.gif  .
Nu nebent prades labai prasyt tai tada gal ir duosiu  g.gif
*

Kai kurie medikai sako, jog po truputį ledų kartais kaip tik gerai - gerklytė užsigrūdina ir paskui būna atsparesnė ax.gif
mylimuke
Aną vasarą per maža dar buvo, šią gal duosiu truputį pačepsėt biggrin.gif
virginija.k
Kai mažei buvo 1 m vyras davė paragaut ledų. Buvo gražu žiūrėt kaip ji valgė thumbup.gif .
awiux
mes ladų ragavom vasarą,buvo virš metų thumbup.gif ...labai patiko o ir sweika grūdint gerklytę... thumbup.gif
Perlute
Mes valgom ledus nuo 11men,labai megsta senai valgo savarankiskai ir aplaizyto ledo neikisi schmoll.gif nuperku pakeli tu mazuciu "miau" ledu ir duodu kelis kart per savaite,bebuvo kad nuo ledu susirgtu thumbup.gif
spindulka
Paskaičiau,ir nusprendžiau aš duoti saviškei ledų blush2.gif bijojau nes gerklė linkus raudonuot nuo menkiausio peršalimo,pradėjom nuo kelių palaižymų,taip didinsiu,o jau vasara duosiu laisvai thumbup.gif
Magnifique
Dicke jau senai valgo ledus,bet kadangi tie parduotuviniai tokie nenaturalus ir pilni visokiu E,tai perkam VCUP.Ten yra naturalus jogurtiniai katik padaryti ledai...kai nuperkam tai jau valgo kad net ausys linksta lotuliukas.gif
Nemarioji
sveikutės,

Manoji ledus valgo nuo metukų ir tų eskimo visą porcija suvalgo ax.gif Aš truputėlį pratirpinu ir ta tik duodu...
Austre 123
O mes nelabai prie ledų .O kita karta ir vaistas jis yra lotuliukas.gif
Amelita
Mes duodame tik palaizyti. Suvalgo gal kokius 2-3 kasnelius, bet ledus tik laizo.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.