niamniuskyte
2008 04 29, 16:01
Sveikos  Noreciu isgirsti ir jusu pasisakymus kokia poza miega jusu vaikai?Maniske jau nuo kokiu 9men visa laika nakti miega atkisusi uzpakaliuka,lyg ant keliu pasvirusi,kaip kniupscia  Ar ir jusu vaikuciai miega taip?As kai pamatau jog ji taip miega paguldau ant sonelio,man pagal save atrodo,kad nepatogu taip miegoti,bet gal vaikui kaip tik patogu ? Aciu uz jusu pasisakymus
nesekme
2008 04 29, 17:05
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 04 29, 18:01) Sveikos  Noreciu isgirsti ir jusu pasisakymus kokia poza miega jusu vaikai?Maniske jau nuo kokiu 9men visa laika nakti miega atkisusi uzpakaliuka,lyg ant keliu pasvirusi,kaip kniupscia  Ar ir jusu vaikuciai miega taip?As kai pamatau jog ji taip miega paguldau ant sonelio,man pagal save atrodo,kad nepatogu taip miegoti,bet gal vaikui kaip tik patogu ? Aciu uz jusu pasisakymus  Labas.Mano nuo kokiu 5 men miega ant pilvo is pradziu buvo neramu nes buvau kazkur skaicius,kad padideja kudikiu mirties tikimybe.Paskui nusiraminau jug ji miega kaip jai patogiau ir nieko nepadarysi gali vartyt kiek nori.Mano mamai taip pat buvo keista kaip vaikas gali taip miegot ji irgi maniske apverte.Po keliu minuciu pana vel gulejo kaip jai patogiau.Mano taip pat miega ''rura'' pastacius.As pati megstu miegot ant pilvo.Kai laukiaus man tokio miegojimo truko labai.O kaip pati megsti miegot?Kaip pavyzdziuj miega vyras,o gal net mociute  Zodziu manau tegu miega taip kaip vaikui patogu jug kai nepatogu neuzmigsi
joviliukste
2008 04 29, 17:11
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 04 29, 14:01) Sveikos  Noreciu isgirsti ir jusu pasisakymus kokia poza miega jusu vaikai?Maniske jau nuo kokiu 9men visa laika nakti miega atkisusi uzpakaliuka,lyg ant keliu pasvirusi,kaip kniupscia  Ar ir jusu vaikuciai miega taip?As kai pamatau jog ji taip miega paguldau ant sonelio,man pagal save atrodo,kad nepatogu taip miegoti,bet gal vaikui kaip tik patogu ? Aciu uz jusu pasisakymus  sveikute, mano dukryte irgi miega tik taip  ir kai paguldydavau i viena puse, visada rasdavau ryte kitoje, tada paguldziau i ta kurioje rasdavau, ir nuo to laiko tik toj miega.sako vaikuciai jaucia kur geriausia  (kaip kaciukai ) mano lovoj ji visada atiduria gale koju  galvoju gal ir mum galvas reiktu i kita puse persideti
niamniuskyte
2008 04 29, 17:45
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2008 04 29, 18:05) Labas.Mano nuo kokiu 5 men miega ant pilvo is pradziu buvo neramu nes buvau kazkur skaicius,kad padideja kudikiu mirties tikimybe.Paskui nusiraminau jug ji miega kaip jai patogiau ir nieko nepadarysi gali vartyt kiek nori.Mano mamai taip pat buvo keista kaip vaikas gali taip miegot ji irgi maniske apverte.Po keliu minuciu pana vel gulejo kaip jai patogiau.Mano taip pat miega ''rura'' pastacius.As pati megstu miegot ant pilvo.Kai laukiaus man tokio miegojimo truko labai.O kaip pati megsti miegot?Kaip pavyzdziuj miega vyras,o gal net mociute  Zodziu manau tegu miega taip kaip vaikui patogu jug kai nepatogu neuzmigsi  Labas  Oi kaip nuraminot,kad ne mano vienintele taip miega...As lygiai taip pat kaip tu,megstu labai miegoti ant pilvo,nescia taip miegoi negaledavau...Vyras miega ant nugaros pagrinde,gal tikrai atsigime i mane,nors man mano mama sake,kad ir as taip maziuke budama miegodavau...
nesekme
2008 04 29, 20:12
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 04 29, 19:45) Labas  Oi kaip nuraminot,kad ne mano vienintele taip miega...As lygiai taip pat kaip tu,megstu labai miegoti ant pilvo,nescia taip miegoi negaledavau...Vyras miega ant nugaros pagrinde,gal tikrai atsigime i mane,nors man mano mama sake,kad ir as taip maziuke budama miegodavau...  Nu va kaip mamyte miega taip ir vaikas. Pav as megstu kefyra ir manoji megsta. Tai kokios mes tokie buna ir musu vaikai
Mano mazius irgi miega savo miciu atstates.Guldyk kaip nori,bet uzmiegs vis teik taip pat. Tuo labiau,kad kol uzmiega lovyte skersai isilgai ismaiso. Tai vakarai tikra cirka regim
Teresiukas
2008 05 01, 01:05
Mano zmogutis irgi miega ant pilvo,uzpakaliuka iskeles.Pries miega tai dar galvugaly visa chebra susodina(meskucius,katina,eziuka)  Vaizdelis-mirk is juoko  Vyras juokias,kad "musu vaikas kaip musulmonas"
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 04 29, 17:01) Sveikos  Noreciu isgirsti ir jusu pasisakymus kokia poza miega jusu vaikai?Maniske jau nuo kokiu 9men visa laika nakti miega atkisusi uzpakaliuka,lyg ant keliu pasvirusi,kaip kniupscia  Ar ir jusu vaikuciai miega taip?As kai pamatau jog ji taip miega paguldau ant sonelio,man pagal save atrodo,kad nepatogu taip miegoti,bet gal vaikui kaip tik patogu ? Aciu uz jusu pasisakymus  mano sunelis uzmiega lygiai taip pat
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 04 29, 18:01) visa laika nakti miega atkisusi uzpakaliuka,lyg ant keliu pasvirusi,kaip kniupscia Ir mūsų zuikis taip miega, o aš vėl jį paguldau ant šonelio  .Ir man patogu miegoti ant pilvo  .Būna kad ir kelis kartus per naktį vaikas atsiranda kitam gale, bet kad aš jį visaip mėginau guldyti jis vis tiek verčiasi.Kažkur skaičiau, kad vaiko galva miegant turi būti į rytus arba į šiaurę  .Ir dar mūsiškis labai mėgsta apsikabinti kaldrytės kraštą ir taip įsikniaubęs miegoti, nors aš negalėdavau priprasti ir dažnai žiūrėdavau kad jis neuždustų  , bet jam taip labai patinka ir dabar jau pastebėjau kad pats iškiša nosytę jei pasidaro per šilta
Svajūnė
2008 05 01, 16:49
Mūsų dukrytė dažniausiai miega ant nugarytės rankytes atmetusi prie galvytės į viršų (tipo, pasiduodu  ) arba ant šoniukų rankytės prie veiduko.
Nuo pirmos gimimo dienos mūsų kleckiukė miega ant pilvuko. Iš pradžių, tik gulėdavo, o apie šeštą mėnesį ir klūpsčia miega  . Klausėm medikų, sakė guldyti, kol naujagimė ant šoniukų, tai labai prastai miegodavo.Tik ant pilvuko geriausiai sekdavos. Ir iki šiol taip miega  . Nors nei vienas iš mūsų, t.y. tėvelių nemiegam, ji pasirinko būtent taip  .
ugniukas1
2008 05 02, 06:37
oij, maniškė miega visaip, skersai išilgai lovos  kol įsitaiso kokias dešimt pozų pakeičia
Renataly
2008 05 02, 22:54
QUOTE(Droo @ 2008 05 02, 11:42) oij, maniškė miega visaip, skersai išilgai lovos  kol įsitaiso kokias dešimt pozų pakeičia  Maniske taip pat. Tik dabar jau megsta vis ilgiau ant pilvuko miegoti .
Zuikis-Puikiss
2008 05 03, 11:29
Maniskis taipat labai jau vartosi kol isitaiso, dazniausiai tai tik ant pilvuko, arba ant nugarytes, gal tik pora kartu miegojo atkises uzpakaliuka
Sidabrinė
2008 05 03, 18:22
Dazniausiai ant sono kurio nors,arba ant nugarytes,retas atvejis ant pilvo
just mamukass
2008 05 03, 19:27
QUOTE(Sandruliukas @ 2008 05 03, 20:22) Dazniausiai ant sono kurio nors,arba ant nugarytes,retas atvejis ant pilvo  Maniskis, tai vartosi vartosi kol isitaiso ir miega uzpakali atkises ant keliuku
rikutis
2008 05 03, 21:11
mūsų kleckas užmiega tik antšoniuko, net vežimėlyje, o jau užmigęs vartosi nuo šono ant šono, kartais ir ant nugarytės miega
rugilaila
2008 05 04, 13:41
labas,  as sio forumo naujoke,todel idomios visos temos.Smagu skaityti.O mano mazyle uzmiega ant soniuko,o paskui visa nakti ivairiai vartosi.Siaip ji megeja nusikloti,o kai vel uzkloji,tai kelia kojas i virsu kol nuspiria antklode.  .taip visa nakti vyksta mankstos pratimai  .
Aistija
2008 05 06, 13:04
Maniske miega ant pilvuko dubciuka i visu iskelus  arba ant sono
warlyte2008
2008 05 06, 13:13
manoji dazniausiai ant pilvuko miega isikniaubus, nors paguldau ant nugarytes. jai patinka anaip turbut
Žlabera
2008 05 10, 22:14
Palei nuotaika ir nusikalimo lygi
welniukste
2008 05 11, 19:39
sweikos! mano mazius miega ant pilwuko atkises sawo graziaja,tai su wyru kas kart ziurim ir juokiames,ir galvojam,ar jam taip patogu
Akvilexxx
2008 05 11, 21:37
Užmiega dažniausiai ant nugarytės, bet šiaip tai labai mėgsta ant pilvuko, kaip ir mamytė
neringa_lt
2008 05 11, 22:40
Sveikos Maniskis tai miega ant pilvo ir ant soniuko  O kai mazas buvo ir uzpakaliuka i virsu pakeles miegodavo
Miega visaip ir ant sono,ir ant pilvo,ir ant nugaros,ir skersas,ir uzpakali pakeles.
vaivos juosta
2008 05 13, 17:55
Labiausiai mėgsta ant pilvo ( taip, kai aš ). O perpietės tai "nulūžo" šitaip
Maniškei nors jau 2 m ir 4 mėn, bet vis dar mėgstamiausia poza "atstačius patranką", kažkada senai, bandydavau ištiesinti kojytes, nes man atrodė labai nepatogu, bet viskas veltui, iškart vėl susiriedavo
Natoske
2008 05 23, 15:29
Musiskis isvis migruoja po lovyte,o miega tai ant pilvo,tai kniupscias,vienu zodziu makaluojas
Karalaitė
2008 05 23, 15:43
QUOTE(Natoske @ 2008 05 23, 16:29) Musiskis isvis migruoja po lovyte,o miega tai ant pilvo,tai kniupscias,vienu zodziu makaluojas  Ir mano. Tik migruoja per abi lovas: ir savo, ir mano
Julija@Mantas
2008 05 23, 15:46
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 05 13, 18:55) Labiausiai mėgsta ant pilvo ( taip, kai aš ). O perpietės tai "nulūžo" šitaip  sveikutes mano dziaugsmui 1,5 metuku. Taip kaip jus uzmiegat netycia, mano berniukas miega visada. Nuo pat mazumos , na kaip padaro kokia poza - noredamas taip nesusilankstytum. Kartais nakti net ateinu ji pataisyt, kad neuztirptu galunes. Ir svarbiausia, kad miega didelei lovoj, bet vis tiek isispraudzia i pati kampiuka
Rasinka
2008 06 04, 21:40
QUOTE(neringa_lt @ 2008 05 11, 23:40) Sveikos Maniskis tai miega ant pilvo ir ant soniuko  O kai mazas buvo ir uzpakaliuka i virsu pakeles miegodavo  mano irgi taip pat ir dabar miega dupciuku i virsu ir jam taip patogu
*ssuzzi*
2008 06 05, 14:52
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 05 13, 18:55) Labiausiai mėgsta ant pilvo ( taip, kai aš ). O perpietės tai "nulūžo" šitaip   maniske irgi taippat miega
Do_do_do
2008 06 06, 07:08
Mėstamiausia - "karališka" poza - ant nugaros, atmetus rankas  .
** Svaja**
2008 06 07, 09:40
Musiskis miega pagrinde ant pilvo  kaip as  ant nugaros retai ant sonelio beveik nemiega
QUOTE(just mamukass @ 2008 05 03, 20:27) Maniskis, tai vartosi vartosi kol isitaiso ir miega uzpakali atkises ant keliuku  maniskis irgi taip paciai miega
maniskis miega ivairiai migruoja po visa lovyte tai ant nugaros rankas iskeles i virsu tai ant sono tai kniupscias atstates uzpakaliuka ant sono zdziu visom pozom kokiom tik begalima
sigutee
2008 06 08, 12:56
Pas mus kazkokia avarija su tais miegais,jei miega lovytej,tai tik ant pilvuko,grazu ziuret,bet kad ilgai nemiega,keliasi ir keliasi,jau praradau vilti,kad kada ismiegos visa nakti
zuzana*
2008 06 09, 09:18
maniske irgi miega visom pozomir po visa lova.Ir lovyte jau tuoj maza bus
Astulka*
2008 06 09, 11:55
Maniskis ismiega visa nakti, daznai randu ant pagalves padetas kojytes
laauraa
2008 06 11, 18:47
Mūsiškė mažai po lovą migruoja, bet visko pasitaiko. Dažniausiai miega ant šoniuko, tačiau kai artėja pabudimo laikas, tai atsigula ant nugaros ir rankas padeda po galva.. kaip ir tėtis..
linosska
2008 06 11, 22:46
 mūsiskis po lovyte nemigruoja, bet vartaliojasi, tai ant pilvuko, tai ant soniuko, tai ant nugarites. Kartais visai i kamuoliuka susiriečia, užpakaliuka pastato  O kai ryte isikeliame i savo lova, tai mus is lovos pradeda stumti vyrukas
Amiletta
2008 06 12, 11:00
Visaip. Mėgiamiausia poza ant pilvuko. Dar būna šikniuką atsato.
mano tai miega labai ivairiai ir ant pilvo ir ant nugaros ir ant sono ir net kniupscia  kai pamatau kad kniupscia miega tai paguldau ant soniuko, bet po kurio laiko ve ziuriu kad taip miega, tai gal patogu tada vaikams taip miegoti
kaip įdomu  niekada negalvojau, kad tiek daug vaikų miega ant pilvukų  mano miega tik ant nugaros, "pasiduodu" poza, retkarčiais ant šono pasiverčia, bet trumpam
a.k.i.s.
2008 06 13, 23:46
nu dabar man bus ramu kad tiek vaiku miega kniupsti, nes mano abu vaikai miega ant pilvo uzpakaliukus atkise. su vyru pasikeisdami taisydavom, bet kai ateje vel rasdavom ta pati, nustojom..
Jurgutėlė
2008 06 14, 13:24
Mano sūnus miega visokiom pozom ,ir ant šoniuko ,ir ant nugarytės ,ir ant pilvuko.Tačiau naktį labai blaškosi ,duodasi ,randam ir kojų gale ,ir ant mūsų pagalvių ,nesuprantu kodėl ,iš pradžių maniau ,kad nuo karščio ,bet dabar tai jau nekaršta  Savo lovytėj išmiega tik iki kokių 3 ,paskui sako Apu ,ir parkeliauja pas mus
**Amore Dea**
2008 06 16, 14:11
 ,mano mazyle miega dazniausiai ant soniuko ir nugarytes.
manoji dazniausiai ant pilvo ir sikniuka iskelus
Gabija 7777
2008 06 17, 16:08
Sveiki  yra visiskai normalu  , nes kiekvienas vaikas miega kaip jam yra patogu,kaip ir suauges zmogus  mano dukryte  miega issisketusi per visa lova, jai visuomet yra mazai vietos  o kai budavo 1-metuku ji miegodavo atsisedusi  tad del to tikrai nereikia pergiventi
|
|