Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dantų panoraminė nuotrauka
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas odontologei
Pages: 1, 2
Florestina
QUOTE(Kašariukė @ 2009 05 29, 14:35)
Ir be siuntimo kazkaip panasiai kainuoja

*

Taigi rašiau: 57,86 Lt rolleyes.gif . Man jau nebereiks daugiau.
japoniuke1
Žalgirio klinikoje mokėjau kažkur 70 litų už panoraminę nuotrauką, tiesiog daugiau nebežinojau kur daugiau daro. Matau kad permokėjau g.gif , tik žinoma jokių eilių nebuvo ir greit padaro. Siuntimo nereikia.
Florestina
QUOTE(japoniuke1 @ 2009 06 02, 14:51)
Žalgirio klinikoje mokėjau kažkur 70 litų už panoraminę nuotrauką, tiesiog daugiau nebežinojau kur daugiau daro. Matau kad permokėjau g.gif , tik žinoma jokių eilių nebuvo ir greit padaro. Siuntimo nereikia.
*

Eilės čia jau sėkmės dalykas. Kai aš rudenš buvau irgi nebuvo, o pavasarį buvo. Abu kartus Žalgirio g. dariausi.
wajew
ar reikalinga kartoti panoraminę nuotrauką, dariau sausio mėn., bet vyko daug pokyčių, apatinį žandikaulį susitvarkiau, o va po pusės metų dės implantus, ar reikalinga nuotrauka ar konmpiuterinę tomografiją darytis ir kas ją daro, ar reikia savo gydytojui sakyti?
bitute1219
Dabar visokias ivairiausias rentgeno nuotraukas VIC'e daro, ir i CD iraso 4u.gif tiksliau gal pasiteiraukit, bet dabar nuolat ten darausi smile.gif tiesa, tai nera gerai, nes tuoj svytesiu, bet reikejo, nieko nepadarysi... ax.gif
wajew
QUOTE(bitute1219 @ 2009 06 06, 15:18)
Dabar visokias ivairiausias rentgeno nuotraukas VIC'e daro, ir i CD iraso  4u.gif  tiksliau gal pasiteiraukit, bet dabar nuolat ten darausi smile.gif tiesa, tai nera gerai, nes tuoj svytesiu, bet reikejo, nieko nepadarysi... ax.gif
*

Bitute, čia Vilniuj daro?
Aš važinėju į Kauną, anksčiau Kaune dariau Sukilėlių 51, o kaip su kompiuterine tomografioja, ar pagal savo norą irgi kaip panoraminę galima pasidaryti?
bitute1219
tomografija tikrai daro VIC (vicklinika.lt), nes man neseniai dare, net du kartus, ir i cd iraso, be to labai gerai, nes bet kada tau prireikus tos foto, gali ateiti ir pasiimti. O del panoramines, tai jas irgi daro, bet cia man regis jie viska i cd sukelineja, na nedaro tu nuotrauku, kur poliklinikose. O sukileliu pr kaune as irgi dariausi du kartus, bet mane ta sesele taip sunervino abu kartus, kad as verciau keliais litais brangiau vilniuj sumoket pasiryzus buvau doh.gif nesuprantu tokio darbo... Na bet nesvarbu cool.gif
prekestolen
QUOTE(Kašariukė @ 2009 05 29, 14:35)
Jo, mes ten ir ejome, tik ten ilgai uztrunka ir jei kas darosi panoramine tai reikia laukti kol išryškins ir tik tada gali fotografuoti... o ryškinimas apie 15 minuciu trunka... Gerai prieš mus nieko nebuvo, bet kiti ilgokai laukė...
*

Aš irgi čia dariausi, Dantis Vilniaus g 25, ir man labai greit viską padarė. Eilutėj laukiau gal 5 min, nes turėjo pakeisti kasetes ar ką ten, na paruosti aparatą panoraminės darymui. Pačios foto irgi laukėm tikrai neilgai, nes buvau su mažu 1.5 metuku vaiku, tai pamenu kad jai nepabodo laukti, tai reiškiasi tikrai neilgai laukėm, gal max 10 min. rolleyes.gif Kaina mažesnė nei žalgiryje, apie eiles išvis nekalbu nes jos nebuvo. Lankiausi ten šią žiemą. Siuntimo neturėjau jokio.
Florestina
QUOTE(wajew @ 2009 06 06, 11:46)
ar reikalinga kartoti panoraminę nuotrauką, dariau sausio mėn., bet vyko daug pokyčių, apatinį žandikaulį susitvarkiau, o va po pusės metų dės implantus, ar reikalinga nuotrauka ar konmpiuterinę tomografiją darytis ir kas ją daro, ar reikia savo gydytojui sakyti?
*

Man reikėjo prieš implantaciją vėl daryti panoraminę, o protezavimui jau nebereikės.
jukviuks
QUOTE(linagud @ 2009 01 28, 22:20)
4u.gif Sveikutės! Gal žinote, kur galima Klaipėdoje pasidaryti panoraminę nuotrauką ir kiek tai kainuoja?
*

As panoramine rentgeno nuotrauka Klaipedoje dariausi Klaipedos ortodontijos centre, Taikos 12
Brudi
Kaune, Dainavos p-koje dariausi panoramine, tai kainavo 37lt. Padare greitai, per 5min.
Florestina
Jau daro panoramines nuotraukas ir Gidentoje. Mamai vakar darė, sakė kad 50 Lt mokėjo. Tik nežinau ar daro visiems, ar tik savo pacientams. Tas nuotraukas jie įmeta tiesiai į kompiuterį. g.gif
viktorija_vick
QUOTE(Florestina @ 2009 12 17, 17:12)
Jau daro panoramines nuotraukas ir Gidentoje. Mamai vakar darė, sakė kad 50 Lt mokėjo. Tik nežinau ar daro visiems, ar tik savo pacientams. Tas nuotraukas jie įmeta tiesiai į kompiuterį. g.gif
*

Vilniuje, Polocko g.21. Vilniaus implantologijos centre. Ten krutas labai aparatas stovi, tik kainos nelabai zinau... unsure.gif ten ir panoramine, ir tomografine daro. Uzraso iCD smile.gif
Florestina
QUOTE(viktorija_vick @ 2010 02 05, 19:29)
Vilniuje, Polocko g.21. Vilniaus implantologijos centre. Ten krutas labai aparatas stovi, tik kainos nelabai zinau...  unsure.gif  ten ir panoramine, ir tomografine daro. Uzraso iCD  smile.gif
*

Matai aš Gidentos pacientė- tai džiaugiuosi, kad į Žalgirio nereikia važiuoti.
renatuxaass
zalgirio klonikose dabar atpige, nezinau del ko bet pats gydytojas sako cia tau labai pigiai kainuos,8lt sumolejau( 7su centais)o kitur sako butum 50lt sumokejus
Florestina
QUOTE(renatuxaass @ 2010 04 26, 10:13)
zalgirio klonikose dabar atpige, nezinau del ko bet pats gydytojas sako cia tau labai pigiai kainuos,8lt sumolejau( 7su centais)o kitur sako butum 50lt sumokejus
*

Tai gal jus siuntė iš valdiškos gydymo įstaigos.
renatuxaass
QUOTE(Florestina @ 2010 04 26, 11:22)
Tai gal jus siuntė iš valdiškos gydymo įstaigos.
*

as toje pacioje poliklinikoje pas pariodontologa ejau, jis iskart pasiunte pasidaryti nutorauka, ir kiek maciau ten visi tiek mokejo, nezinau ar jie visi is valdisku kliniku
Florestina
QUOTE(renatuxaass @ 2010 05 04, 15:21)
as toje pacioje poliklinikoje pas pariodontologa ejau, jis iskart pasiunte pasidaryti nutorauka, ir kiek maciau ten visi tiek mokejo, nezinau ar jie visi is valdisku kliniku
*

Tai ten pagrinde ir eina tie vietiniai pacientai. Nes kai pasakiau, kad be siuntimo sakė pasidaryti , iš karto kita kaina būna.
renatuxaass
QUOTE(Florestina @ 2010 05 04, 16:48)
Tai ten pagrinde ir eina tie vietiniai pacientai. Nes kai pasakiau, kad be siuntimo sakė pasidaryti , iš karto kita kaina būna.
*

tai bet vistiek jus juk pati nesusigalvojote ta nuotrauka pasidaryt del idomomo , kazkas jus siuncia ja pasidaryti, tai kodel tas kazkas ir siuntimo neparaso?kodel tada jus be siuntimo?juk privaciuose kabinetuose dirbancios gydytojos ir siuntimus isduoda
Kalpana
"Valdiškose" įstaigose, kurios sudariusios sutartį su Ligonių kasomis, siuntimai iš privačių kabinetų, nesudariusių sutarties su Ligonių kasa, negalioja. T. y., siuntimas galioja, į jį dėmesį kreipia, bet mokėti reikia pilną kainą už tyrimus ir gydymą, nes šiuo atveju Ligonių kasos nieko nekompensuoja.
Florestina
QUOTE(renatuxaass @ 2010 05 09, 19:25)
tai bet vistiek jus juk pati nesusigalvojote ta nuotrauka pasidaryt del idomomo , kazkas jus siuncia ja pasidaryti, tai kodel tas kazkas ir siuntimo neparaso?kodel tada jus be siuntimo?juk privaciuose kabinetuose dirbancios gydytojos ir siuntimus isduoda
*

Man gydytojas pasakė taip: galiu parašyt siuntimą, bet daro ir be jo. Ir kadangi jis man nurodė kainą, kurią ir sumokėjau reiškia, kad jei eini iš privataus- tai ir moki už viską. Dabar jau nereikia važiuoti į Žalgirio, klinika kurioj lankausi, patys nusipirko aparatą.
kumeliukas
Zalgirio klinikoje be gydytojo siuntimo 57.86 lt. O klinikoje "Dantis" Vilniaus g.- 55lt. (nors ju puslapyje nurodyta mazesne kaina)
in@
Parasykite, prasau, kaunieciai, kur ir kaip (detaliau) i az galima, pasidaryti panoramine nuotrauka nemokamai Kaune. Kodel vieni daro nemokamai, kiti moka taip brangiai smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.