Sveikos ponios ir panelės. Gal kuri nors iš jūsų žino, kur Vilniuje galima pasidaryti dantų panoraminę nuotrauką. Gydytojas man sakė pasidaryti prieš implantaciją- tai dar po pusmečio reikės, bet būtų įdomu sužinoti ar reikalingas siuntimas? Kokia būtų kaina? ir t. t. Iš anksto dėkoju.
Daro Zalgirio Klinikoj, siuntimo nereikia, as mokejau ten 39.50 Lt.
QUOTE(Florestina @ 2008 04 29, 17:34) Sveikos ponios ir panelės. Gal kuri nors iš jūsų žino, kur Vilniuje galima pasidaryti dantų panoraminę nuotrauką. Gydytojas man sakė pasidaryti prieš implantaciją- tai dar po pusmečio reikės, bet būtų įdomu sužinoti ar reikalingas siuntimas? Kokia būtų kaina? ir t. t. Iš anksto dėkoju. Kiba ikalbejote gydytoja, kad kaip minimum panoramine nuotrauka reikalinga Jei implantuosites virsutini danti, verciau ikalbekite, kad jis jusu paprasytu pasidaryti kompiuterine tomograma. QUOTE(UnknownUser @ 2008 04 30, 01:21) Kiba ikalbejote gydytoja, kad kaip minimum panoramine nuotrauka reikalinga Jei implantuosites virsutini danti, verciau ikalbekite, kad jis jusu paprasytu pasidaryti kompiuterine tomograma. Jei rimtai- tai jis pats man pasiūlė, nes kai pasakiau apie šnypštimo problemą... Tai jau sakė, kad arti sinusas ir BŪTŲ GERAI jei galėčiau pasidaryti panoraminę nuotrauką. Šiaip mane priėmė ne implantologas, bet paprastas chirurgas (neseniai į kliniką atėjęs gydytojas). Implantuos tai kitas, na, tas kuris statė implantą anksčiau.
KAUNE panoramines nuotraukas daro klinika ,,extradent"
Papildyta: savanoriu pr. 104
Panevezyje panoramines nuotraukas daro Respublikos 68, bet reiketu tureti siuntima is gydytojo odontologo.
Esu girdejusi, kad negalima darytis panoramines nuotraukos maitinanciai mamai?!
Gal kaS tiksliai zinote apiee tai ka nors ? QUOTE(norala @ 2008 10 11, 16:54) Esu girdejusi, kad negalima darytis panoramines nuotraukos maitinanciai mamai?! Gal kaS tiksliai zinote apiee tai ka nors ? Sveikos, zinau tik dvi: viena Kaune sukileliu gatvej,o kita Vilniuje Zalgirio klinikoj. Pati dariausi kaune, tai ten siaip lb greitai. Kainos nepamenu, bet med.sesuo lb pikta
Man bendradarbė sakė, kad dar daro Vilniuje Klaipėdos g. Kaina 50 Lt.
QUOTE(Sophi @ 2008 10 12, 15:30) Man tik keista, kad klinikoje Eurodent implantus statės dvi mano kolegės ir vieną siuntė darytis nuotrauką į Žalgirio g., kitą į Klaipėdos. O man rytoj pas implantologą
Na štai, pasidariau panoraminę nuotrauką. Dariausi Žalgirio g. Mane labai maloniai aptarnavo, nors teko girdėti, kad viskas ten sovietinio lygio.
Buvau apie 09:00- tai visai nebuvo žmonių, po to jau ėmė rinktis. Bet ir implantologas sakė, kad geriausia eiti ryte iki 11:00 val. arba vakare. Nors man rodos, kad vakare kaip tik būtų daugiau žmonių, nes visi baigia darbus. QUOTE(Florestina @ 2008 10 21, 12:04) Na štai, pasidariau panoraminę nuotrauką. Dariausi Žalgirio g. Mane labai maloniai aptarnavo, nors teko girdėti, kad viskas ten sovietinio lygio. Buvau apie 09:00- tai visai nebuvo žmonių, po to jau ėmė rinktis. Bet ir implantologas sakė, kad geriausia eiti ryte iki 11:00 val. arba vakare. Nors man rodos, kad vakare kaip tik būtų daugiau žmonių, nes visi baigia darbus. Kiek kainavo ir ar reikejo siuntimo ? Nes ju psl. lyg tai raso, kad reikia siuntimo ? QUOTE(norala @ 2008 10 22, 11:46) Kainavo 39,50 Lt. Aš buvau be siuntimo ir padarė. Aš buvau parašiusi elektroninį paklausimą ir jums pridedu gautą atsakymą: Galima atvykti be siuntimo. Uzsirašyti iš anksto nereikia. Kai pasakiau, kad be siuntimo, tai pasakė, kad reiks mokėt. Bet vis tiek, jei siunčia privatininkas reikia mokėt. Jei siunčia valdiška poliklinika mokėt nereikia.
dar panoramines nuotraukas daro "Denticijoje" Grybo gatvėje
QUOTE(Bitute @ 2008 10 31, 18:56) dar panoramines nuotraukas daro "Denticijoje" Grybo gatvėje Aš pati nežinau, bet buvau sutikusi savo buvusią odontologę, kuri dirba poliklinikoje- tai ji man sakė, kad kvalai padariau; reikėjo ateiti pas ją, ji būtų parašiusi siuntimą ir būtų nereikėję mokėti. Aš nežinau, gal mūsų poliklinikojas irgi daro nuotraukas, nes neseniai jie ten visokios naujos aparatūros prisipirko...
Darysiu Pilėnei - Papilėnų g. 2. Ten ir konsultuosiu dėl implantacijos
www.pilene.lt Patiko, kad ten galima viską iš karto padaryti. Jei negalima bus padaryti momentinę implantaciją, šaknį taip pat ten iš karto rausiu QUOTE(meita @ 2008 11 03, 21:20) Darysiu Pilėnei - Papilėnų g. 2. Ten ir konsultuosiu dėl implantacijos www.pilene.lt Patiko, kad ten galima viską iš karto padaryti. Jei negalima bus padaryti momentinę implantaciją, šaknį taip pat ten iš karto rausiu Netyčia nesupainiojai ko nors? Pirmiasia reikia išrauti, o tada implantuoti. Mano gydytojas irgi neneigia to fakto, kad galima viską iš karto padaryti. Bet sako, kad darant viską etapais yra patikimiau. T. y. geriau laikys, bet kiek žmonių- tiek nuomonių... QUOTE(Florestina @ 2008 11 03, 21:27) Netyčia nesupainiojai ko nors? Pirmiasia reikia išrauti, o tada implantuoti. Mano gydytojas irgi neneigia to fakto, kad galima viską iš karto padaryti. Bet sako, kad darant viską etapais yra patikimiau. T. y. geriau laikys, bet kiek žmonių- tiek nuomonių... Klausiau gydytojo patarimo, pasakė, kad geriau pirmiausiai ateiti į konsultaciją ir jau tada žiūrėti, nes dantis man sulužo tik 1,5 mėn atgal...dėl to, manau, geriau pirmiasiai pasikonsultuot ir jau tada spręsti. Be to, yra galimybė, kad galima bus padaryti momentinę implantacija kai dantis raunamas ir iš karto į tą pačią vietą dedamas srieginis implantas (bet tikimybė labai nedidelė, bet vis tiek yra) QUOTE(meita @ 2008 11 03, 22:08) Klausiau gydytojo patarimo, pasakė, kad geriau pirmiausiai ateiti į konsultaciją ir jau tada žiūrėti, nes dantis man sulužo tik 1,5 mėn atgal...dėl to, manau, geriau pirmiasiai pasikonsultuot ir jau tada spręsti. Be to, yra galimybė, kad galima bus padaryti momentinę implantacija kai dantis raunamas ir iš karto į tą pačią vietą dedamas srieginis implantas (bet tikimybė labai nedidelė, bet vis tiek yra) Aš taip supratau, kad jau kalbėjai su gydytoju. Iš karto galima implantuoti tik priekinius dantis (taip man sakė gydytojas), o geriausia pereik į kitą temą. Yra tema apie protezavima Implantai ir dantų protezavimas. QUOTE(bitute1219 @ 2008 10 11, 17:06) Sveikos, zinau tik dvi: viena Kaune sukileliu gatvej,o kita Vilniuje Zalgirio klinikoj. Pati dariausi kaune, tai ten siaip lb greitai. Kainos nepamenu, bet med.sesuo lb pikta O kur kaune sukilėlių gatvėje?? gal galima tikslesnį adresą sužinoti??? GAlbūt ir daugiau galima vietų kur tas nuotraukas daro suzinoti??
Va ir as jau pasidariau ta nuotrauka zalgirio ligoninej vln.Man gydytoja dave siuntima tai as uz ja sumokejau 5lt su centais.Tie 5lt tai gavosi uz sunaudotas medziagas
QUOTE(zirzilialia @ 2008 11 18, 10:42) O kur kaune sukilėlių gatvėje?? gal galima tikslesnį adresą sužinoti??? GAlbūt ir daugiau galima vietų kur tas nuotraukas daro suzinoti?? Aš šiandien dariausi ten Panoramine lygtais 45lt, o aš dariausi ir šonine tai 40lt, na arba atvirkščiai kainos QUOTE(ou_jeaa @ 2008 12 03, 14:05) Aš šiandien dariausi ten Panoramine lygtais 45lt, o aš dariausi ir šonine tai 40lt, na arba atvirkščiai kainos O kaip tos panoraminės nuotraukos apskirtai daromos? Kaip vyksta pats procesas? QUOTE(Vasaroti @ 2009 01 07, 15:13) Pabandžiau rasti internete, kaip atrodo aparatas: http://www.youtube.com/watch?v=cAX8Q1UiF2s Ten stovi ir lauki kol apsisuks aparatas. Atliekama gana greitai. QUOTE(Florestina @ 2009 01 07, 15:21) Pabandžiau rasti internete, kaip atrodo aparatas: http://www.youtube.com/watch?v=cAX8Q1UiF2s Ten stovi ir lauki kol apsisuks aparatas. Atliekama gana greitai. Darbe neveikia flash'as.. QUOTE(ou_jeaa @ 2009 01 07, 19:09) Kazinau, pastato,susako i kur ziuret ,kaip stovet ir vsio, isikandi ten kazka i dantis ,apvaziuoja aparatas aplink galva ir viskas Dariausi vakar panoraminę nuotrauką.. QUOTE(Vasaroti @ 2009 01 09, 10:37) Dariausi vakar panoraminę nuotrauką.. man ir baisu buvo QUOTE(ou_jeaa @ 2009 01 09, 19:24) Na garsai tai ga ir ne patys ispudingiausi darantis nuotarauka, bet ten viskas greitai labai.. sunkiausia gal nesujudeti... kol tas aparatas neapsisuka... bet nieko baisaus ten nera... jur visi rentgenai labai panašus.... Beje Kaune panoramine nuotrauka galima pasidaryti KMUK, tuomet poliklinikoje Vytauto g. prie stoties turgaus... bei dainavos poliklinikoje. .. Gal kam nors pravers ši info... QUOTE(zirzilialia @ 2009 01 10, 14:31) Na garsai tai ga ir ne patys ispudingiausi darantis nuotarauka, bet ten viskas greitai labai.. sunkiausia gal nesujudeti... kol tas aparatas neapsisuka... bet nieko baisaus ten nera... jur visi rentgenai labai panašus.... Beje Kaune panoramine nuotrauka galima pasidaryti KMUK, tuomet poliklinikoje Vytauto g. prie stoties turgaus... bei dainavos poliklinikoje. .. Gal kam nors pravers ši info... Na ,aš tokia esu, aš bijau labai daug dalykų, nuo rentgeno aparato,iki aukščio, mašinu, bei panašių daiktų
Mažeikiuose visai nedaro, ortodontė siūlė važiuot į Klaipėdą ar į Šiaulius...
Kadangi Saulės mieste mokiausi, tą miestą neblogai pažįstu, važiavau į Šiaulius. Adreso net nežinau, bet žinau, kur nuvažiuoti
Hm..neseniai nuejau pas odontologe paprasyti siuntimo panoraminei dantu nuotraukai...bet ji pasake, kad bet kokiu atveju reikes moketi
Prieš porą savaičių su gyd. siuntimu dariausi Žalgiry, 58,5 Lt sumokėjau.
Vilniuje dariausia pileneje o siauliuose odotologijos klinikoje[sumokejau tik 22lt ]
QUOTE(linagud @ 2009 01 28, 22:20) danvitej neseniai dariausi (bokstu g. 18), o kiek kainuoja tai nzn, as uz pirmaja konsultacija + dantu spaudus nueme + 2 nuotraukas (viena is priekio, kita is sono) viso sumokejau 200 Lt
Šiandien dariausi panoraminę Žalgirio g. Mokėjau 57,86 Lt. Padarytų iš karto 58 Lt, o dabar ...
Ka paskutiniu metu daresi Vilniuje ar jau be 50 Lt .niekur nedaro
QUOTE(Asio @ 2009 05 19, 11:40) Dabar visur pakilę kainos, anksčiau Žalgirio g. pigiausia buvo. Tai manau, kad ir dabar taip. Dabar padidejo PVM medicinos paslaugom (man sesuo taip sakė, o ji medikė), už tai ir kaino išaugo. Aš dariausi prieš tris savaites Žalgirio g. Mokėjau 57,86 Lt. QUOTE(Asio @ 2009 05 19, 12:40) "Dantis", pasirodo, daro už 43 Lt (bendradarbė šiandien kaip tik ten eina). QUOTE(Borzika @ 2009 05 26, 14:07) Bet ar daro be siuntimo. QUOTE(Varpelis @ 2009 02 23, 17:37) Ir be siuntimo kazkaip panasiai kainuoja QUOTE(Divaaa @ 2009 02 23, 22:46) Vilniuje kiek kainavo? QUOTE(Borzika @ 2009 05 26, 15:07) Jo, mes ten ir ejome, tik ten ilgai uztrunka ir jei kas darosi panoramine tai reikia laukti kol išryškins ir tik tada gali fotografuoti... o ryškinimas apie 15 minuciu trunka... Gerai prieš mus nieko nebuvo, bet kiti ilgokai laukė... |