Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: SOS! reikia pagalbos.priemimas i darzeli
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai
simutesto
sveikos gal kas padesir informuos ziopliuke blush2.gif man mergyte registruota Klaipedoje, gyvenam Vilniuje, nuomojam buta cia, ar mus priimtu koks valstybinis darzelis? verysad.gif privaciuse labai jau brangu nrs ir faina, nera galimybiu dabar. mano dukrytei dabar jau 1m 5 men. beveik.
Anakondaaz
QUOTE(simutesto @ 2008 04 30, 00:27)
sveikos gal kas padesir informuos ziopliuke  blush2.gif  man mergyte registruota Klaipedoje,  gyvenam Vilniuje, nuomojam buta cia, ar mus priimtu koks valstybinis darzelis?  verysad.gif  privaciuse labai jau brangu nrs ir faina, nera galimybiu dabar. mano dukrytei dabar jau 1m 5 men. beveik.
*

mūsų situacija panaši buvo - priėmė, tik nuomojamo buto šeimininkas lapelį parašė, kad tokie ir tokie, su tiek ir tiek vaikų nuomojasi pas jį butą. Viskas. Mūsų darželio direktorei užteko tiek. Lankom darželį nuo rudens mirksiukas.gif
martusha
Man atrodo vilniuje daug ku nereikia pazymos kur esate uzregistruoti, uzsirasant i darzeli reikes tik pasakyt adresa, kur dabar gyvenate, o ar cia jusu butas ar nuomojamas niekas netikrins, ir niekam nerupes. o is dokumentu taii reikes pateikti tik tevu pasu kopijas ir vaiko gim liudijimo kopija, na ir pazyma apie sveikata.
o siaip nueik i bet koki darzeli, kuris yra arciausiai kad butu patogu ten vedziot vaika, ir ten viska suzinosi tiksliai smile.gif
Upokšnis
QUOTE(martusha @ 2008 05 18, 16:28)
Man atrodo vilniuje daug ku nereikia pazymos kur esate uzregistruoti, uzsirasant i darzeli reikes tik pasakyt adresa, kur dabar gyvenate, o ar cia jusu butas ar nuomojamas niekas netikrins, ir niekam nerupes. o is dokumentu taii reikes pateikti tik tevu pasu kopijas ir vaiko gim liudijimo kopija, na ir pazyma apie sveikata.
o siaip nueik i bet koki darzeli, kuris yra arciausiai kad butu patogu ten vedziot vaika, ir ten viska suzinosi tiksliai smile.gif
*

Jei norinčių vaikų nedaug - gal ir neprašys. O tankiai apgyvendintuose rajonuos (Pašilaičiai, Žirmūnai) pažymų reikalauja, nes norinčių į darželį labai daug unsure.gif
simutesto
verysad.gif reiks bandyt eiti, tik kad mes gyvenam fabijoniskese doh.gif cia vaiku tai begales. tai aplinkui nera sansu pakliut, dar mergaiciukei man jau 1.5 metu. tai jau prazioplinau man rods darzeli. na ka darysi, nebandysi nezinosi, keliausiu i darzelio paieska, gal pasiseks ir rasim miela darzeli kur nors aplinkiniuose rajonuose, nes salia tai vietu nulis man atrodo. g.gif
nep
QUOTE(Anakondaaz @ 2008 04 30, 08:34)
mūsų situacija panaši buvo - priėmė, tik nuomojamo buto šeimininkas lapelį parašė, kad tokie ir tokie, su tiek ir tiek vaikų nuomojasi pas jį butą. Viskas. Mūsų darželio direktorei užteko tiek. Lankom darželį nuo rudens  mirksiukas.gif
*

O gal kas galite pasakyti, ar ta rasta is nuomojamo buto seimininkes reikia pas notara koki patvirtinti. Ar uztenka tik siaip parasyti ant lapo ir nuomos sutarti parodyti
ernoja
QUOTE(nep @ 2010 01 23, 16:59)
O gal kas galite pasakyti, ar ta rasta is nuomojamo buto seimininkes reikia pas notara koki patvirtinti. Ar uztenka tik siaip parasyti ant lapo ir nuomos sutarti parodyti
*

Nieko man nereikėjo, niekas net neklausė. deklaruota vieta vienam mieste, gyvenam Kaune. Parašiau adresą, kur gyvenam, ir viskas g.gif
mamairma
Jei mamytems butu poreikis, savo namuose kartu su 7 men. suneliu galeciau priziureti ir jusu mazyli 4u.gif Kiekviena diena ar keletui valandu. Esu soc.pedagoge-psichologe, gyvenam Fabijoniskese, taigi jei kils bedu del vaiku prieziuros, drasiai kreipkites, butinai padesiu mirksiukas.gif
pukuotukas
Musu situacija tokai pat , esam registruoti kitam mieste bet Klaipedoje gyvename jau 7m. tai kai rasiau vaika i darzeli tiesiog nurodziau adresa kur gyename ir daugiau nieko nekomentavau - viskas buvo gerai niekas nieko nesake ir neieskojo mirksiukas.gif
egle50
na, musu dok irgi prieme ne pagal gyvenaji rajona, bet po metu pasiteiravus apie eile suzinojom, kad prasymas net nebuvo registruotas blink.gif va cia tai naujiena kaip is giedro dangaus... tai ko is viso vaiko dokumentus prieme?? kodel neinformavo, jei tik veliau pasizurejo?? juo labiau, kad vaika registravom i alergiska grupe, juk del sveikatos ir rasem i ta darza, pagal gyvenamaji rajona tokio sgrupes net nebutu... ka riekes daryti?? verysad.gif galvoju, gal kur kreiptis, nes prasymo kopija su zyma, kad priduota tai juk turim...
Upokšnis
QUOTE(egle50 @ 2010 02 02, 13:58)
na, musu dok irgi prieme ne pagal gyvenaji rajona, bet po metu pasiteiravus apie eile suzinojom, kad prasymas net nebuvo registruotas blink.gif  va cia tai naujiena kaip is giedro dangaus... tai ko is viso vaiko dokumentus prieme?? kodel neinformavo, jei tik veliau pasizurejo?? juo labiau, kad vaika registravom i alergiska grupe, juk del sveikatos ir rasem i ta darza, pagal gyvenamaji rajona tokio sgrupes net nebutu... ka riekes daryti??  verysad.gif galvoju, gal kur kreiptis, nes prasymo kopija su zyma, kad priduota tai juk turim...
*

Kreipkitės į savivaldybę, paaiškinsit situaciją mirksiukas.gif Galit kreiptis raštu ir pateikti prašymo kopiją mirksiukas.gif Bus lengviau įrodyti, kad tikrai kreipiatės ir prašymas buvo priimtas. Čia administracijos kaltė, kad priimtas prašymas, o į eilę neįrašytas ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.