QUOTE(lienocka @ 2006 05 08, 18:42) Labai liuks nes kaip tik jo man Klaipedoj ir reikia. Aciu uz informacija reiks varyt i ta parduotuve nes kazkaip ji buvo is galvos isejus o kitose dairiaus nemaciau. Dar karta aciu. jei nusipirksi - parašyk į forumą ok? nes mes irgi ieškom tokio, bet šiauliuose jų neikur nerandam  teks važiuot į kitą miestą
pakalnutė
2006 05 09, 13:32
lienocka
2006 05 09, 15:23
Na va mes jau ratuotos. Is pradziu galvojau, kad jo labiau man reikia o ne dukrai juk dar tik 10 men neseniai buvo, o gamintojo aprasyme raso nuo 18 men, taciau kai as ja ten isodinau tai reikejo pamatyti jos sypsena ir susidomejima  . Ka tik is lauko parejom labai daiktas  .
QUOTE(lienocka @ 2006 05 09, 16:23) Na va mes jau ratuotos. Is pradziu galvojau, kad jo labiau man reikia o ne dukrai juk dar tik 10 men neseniai buvo, o gamintojo aprasyme raso nuo 18 men, taciau kai as ja ten isodinau tai reikejo pamatyti jos sypsena ir susidomejima  . Ka tik is lauko parejom labai daiktas  . tai klaipėdoj nusipirkot?  o kažin ar mums liko?
QUOTE(pakalnutė @ 2006 05 06, 09:56) Mes pirkom Klaipėdoje , Daukanto gatvėje. Mokėjom 138Lt. Bet vienai mamytei užrodžiau ir per skelbiu .lt (http://www.skelbiu.lt/browse.php?category_id=69) Vilniuje nusipirko. Įmečiau nuoroda  , vis pasižiūrėk. Kad greičiau būtų, paieškose nurodyk triratukai ir kai bus kas ,tau parodys. Dėkui už nuoroda, mes kaip tik ir įsigijom vakar šį dviratuką  o dviratukas nerealus, vokiškas, masyvus, galima sakyti naujutėlaitis, nes prieš tai vaikiukas važinėjo tik kambaryje
lienocka
2006 05 10, 16:33
Dar maciau yra du tokie patys ir dar kitokiu buvo.
QUOTE(lienocka @ 2006 05 10, 17:33) Dar maciau yra du tokie patys ir dar kitokiu buvo. o ten jie yra padėvėti ar ne?  vyro pusbrolis sakė, žino tą parduotuvę, bet ten ne nauji man tai ir padėvėtas tiktų - kad tik nenudrenktas būtų
lienocka
2006 05 11, 07:51
Manau, kad ten yra visokiu prekiu ir padevetu ir nauju. Na o sie triratukai man rodos kad nauji. Anksciau ten pirkom Fiser Price karusele tai buvo deveta.
pakalnutė
2006 05 11, 10:06
QUOTE(lienocka @ 2006 05 09, 15:23) Na va mes jau ratuotos. Is pradziu galvojau, kad jo labiau man reikia o ne dukrai juk dar tik 10 men neseniai buvo, o gamintojo aprasyme raso nuo 18 men, taciau kai as ja ten isodinau tai reikejo pamatyti jos sypsena ir susidomejima  . Ka tik is lauko parejom labai daiktas  . QUOTE(Linjus @ 2006 05 09, 17:06) tai klaipėdoj nusipirkot?  o kažin ar mums liko? Savininkas sakė, kad dabar pati populiariausia prekė,tai dabar gal daugiau užsiveža  (mes ten ir žaislus perkame) QUOTE(Tarantula @ 2006 05 10, 07:29) Dėkui už nuoroda, mes kaip tik ir įsigijom vakar šį dviratuką  o dviratukas nerealus, vokiškas, masyvus, galima sakyti naujutėlaitis, nes prieš tai vaikiukas važinėjo tik kambaryje O su tuo triratuku gali ir po kambarius važinėti.Ratai  , negadina grindų dangos. Tai vaikiukai galės džiaugtis savo triračiais visus metus
skambino iš klaipėdos vyro pusbrolis, tai sakė kad yra dar tokių triratukų, tik jie ne hauck firmos  ar iš tikro jie ne hauck, bet vokiški. aš jam foto nusiunčiau tai sakė, lygiai toks pat. o kokie ratai - guminiai ar plastmasiniai? ar tarška važiuojant gatve?
O mes ieškom savo panai DVIratuko su pridedamais ratukais. Gal kas norėtumėt parduot?
smilciukas
2006 06 29, 22:27
QUOTE(pakalnutė @ 2006 05 05, 10:48) Mes turim tokį http://www.hauck-group.de/en/detail.asp?PL...51&ARTNR=893012  Mažiukė pradėjo juo važinėti nuo 11mėn Čia gali ir mama stumti, o paskui pats vaikutis vairuoti. Džiaugiamės savo pirkiniu, o pradėjom tokiu domėtis pasiskaite šiame forume  Kur toki gauti Kaune  Kalnieciuose panasu maciau,tik prancuziskas uz 150 lt.,be saugos dirzu
Gal galėtumėt rekomenduoti konkretų pavadinimą dviratuko su pidedamais ratukais 4m. vaikui Gal toks? Ar toks?
_Laumė_
2007 01 26, 10:00
QUOTE(pakalnutė @ 2006 05 05, 10:48) Mes turim tokį http://www.hauck-group.de/en/detail.asp?PL...mp;ARTNR=893012  Mažiukė pradėjo juo važinėti nuo 11mėn Čia gali ir mama stumti, o paskui pats vaikutis vairuoti. Džiaugiamės savo pirkiniu, o pradėjom tokiu domėtis pasiskaite šiame forume  na, aš šitu irgi susidomėjau  bet turiu klausimų, gal į juos man galėsite atsakyti 1. visų pirma, pasigedau ,,padėkliukų" kojytėms susidėti, ta prasme, kai nemina (o greičiausiai dar ilgai nemins pedalų...), kad nereikėtų vaikui kojų laikyti priekyje ant pedalų, o galėtų susidėti jas ant tų ,,padėkliukų"... 2. ar pasieks 1,5 metų vaikas tuos priekinius pedalus??? Nes jei nepasieks, tai kur vaikui kojas laikyti 3. ar pripučiami ratai? ar plasmasiniai su guminiu pagrindu? ar tiesiog plasmasiniai? (aktualus klausimas gyvenant kaime...) 4. ir paskutinis - kur tokį įsigyti Vilniuje? Per internetą užsisakinėti vistik labai brangu...
_mamka_
2007 02 26, 10:03
Gal kas nebevazinesit tokiu triratuku http://www.hauck-group.de/en/detail.asp?PL...mp;ARTNR=893012ir noretumet parduoti? Visur labai ieskom, o gimtadienis ant nosies
Linuska Z.
2007 04 04, 09:51
Gal kas turit parduot dviratuka 7 m. berniukui, musiski pavoge  , ieskom kito. Lauksiu pasiulymu i az, is anksto labai dekoju.
Mergaitės klaipiedietės, apie kokią čia parduotuvytę ėjo kalba Daukanto gatvėje? Gal kas tikslesnį adresą parašytų? Sūnus triratuku pradėjo važinėti maždaug nuo pusantrų metukų su trupučiu. Iš pradžių išmoko mint atbulas. Paskui į priekį riedėt pradėjo. Turėjom tokį draugo seną palikimą. Tikėjausi sesei paliks, bet drožė kiekvieną dieną ir vakar užsilenkė  Tai dabar laukia du pirkiniai- ir triratis, ir dviratis.
QUOTE(_mamka_ @ 2007 02 26, 10:03) Gal kas nebevazinesit tokiu triratuku http://www.hauck-group.de/en/detail.asp?PL...mp;ARTNR=893012ir noretumet parduoti? Visur labai ieskom, o gimtadienis ant nosies  Mes tokį turim. Tikrai labai fainas, kad žinotų mano pana, kiek aš ieškojau ir iš kur pargabentas tas dviratukas, gal daugiau dėmesio parodytų. Dar nupirkau mašiną kojomis stumtis tai iš vis dviratuką pamiršo
Kai dukrytė pradėjo tvirtai sėdėti nupirkom triratuką,kur yra kojytėm pasidėt,ir rankena stumti.Ten dar paspaudus muzikėlė groja.Triratukas labai patiko,veliau nuėmėm padėkliukus kojytėm,išmoko minti pati.Dabar 5mtukai jau važinėja su dviračiu.O triratukas,neblogai usilaikęs.Juo'' važinėja'' 9mėnesių broliukas.
Braškutė
2007 08 14, 21:19
nupirkom ta triratuka, nepasedi musu vyras nei minutes
O galit patart vaikui 2,5 metuku ir turejom triratuką bet pardavem nes jau kaip ir užaugo ir netilpo, bet mačiau mamytės veža tokio amžiaus vaika su triratukais, tai atseit skirti nuo 15 kg, gal žinot kur toki galima būtų isigit? nes dviratukas mums dar per anksti.
marconi
2008 04 23, 13:39
Mane irgi domina triratukas nuo 2 metuku, nes nupirkom dvirati tai visai nesidomi o lauke atimineja triratukus. I tuos maziukus triratukus dar telpam bet jai pirkt tai noretusi kazka skirta nuo 2 metuku ir ilgiau...
ingrida+2
2008 06 22, 10:50
parduodu dviratuką, mėlynos spalvos, beveik naujas, nes mano sūnelio jis visiškai nedomina, tiesiog stovi kambaryje ir tiek. lauke su dviratuku buvom išėję tik porą kartų. Dviratukas tinka vaikams nuo 2-3 metų iki kokių 5metų, aišku priklauso nuo vaiko. Yra pridedami ratukai. Mes Vilniuje.
kaip butu galima pamatyti ta jusu dviratuka, gal nuotraukyte kokia idetumret???
Mes nupirkom maziui dviratuka su prisukamais ratukais, kai jam buvo metai ir 9 menesiai. Tai prireike lygiai dvieju menesiu ir jis jau moka juo vaziuot.  Zodziu vyrukas dar neturi 2 metuku, o jau vaziuoja dviratuku Tikrai nesigailiu, kad nepirkau triracio stumdomo, nes i juos atsisedes jis reikalaudavo, kad ji stumtum ir visai nenorejo mint pats, ir nevisuose ir pedalus pasiekdavo.
meskiukasjau
2008 09 19, 15:29
pradzioj aisku kad triratuka stumiama is nugaros...
2-5 metų vaikams tai tik triratuką patarčiau pirkti. Tuos mažus dviratukus su prisukamais ratukais tai perkam tik dėl praktinių sumetimų,  nors niekad tų ratukų nė nenuimame(man tai taip ir atsitiko). Nes vyresniems jau toks ir nebetiktų- jiems jau r e i k i a tikro  , panaušaus į suaugusių dviratuko. O pasaulyje mažiams ir yra gaminami triračiai, nes stabilesni ir saugesni. Triratukų, beje, irgi yra visokių dydžių.
mama_gulbe
2008 10 09, 09:55
QUOTE(MEŠKA @ 2008 10 02, 12:33) 2-5 metų vaikams tai tik triratuką patarčiau pirkti. Tuos mažus dviratukus su prisukamais ratukais tai perkam tik dėl praktinių sumetimų,  nors niekad tų ratukų nė nenuimame(man tai taip ir atsitiko). Nes vyresniems jau toks ir nebetiktų- jiems jau r e i k i a tikro  , panaušaus į suaugusių dviratuko. O pasaulyje mažiams ir yra gaminami triračiai, nes stabilesni ir saugesni. Triratukų, beje, irgi yra visokių dydžių.  pritariu as gailiuosi kad pradzioj nepirkau triracio ir siaip dabar pirkciau tada kai vaiaks pats noretu nes tai ir nesukele per dizdiausio susidomejimo na bet gal ateity vazines
burbuliukas:)
2009 03 27, 14:59
Pradžioje pirksime stumiamą, o tik vėliau triratuką, kad pati mintų.
nykshtuke
2009 04 15, 14:53
o mes turime triratuką, tai gal ir norėtų minti jį, bet kadangi yra gan nedidelio ūgio, nepasiekia pedalų. antras dalykas - nepajėgia minti kai tie pedalai ant priekinio rato. o va jau pusę metų ieškau triračio su pedalais šone, ir nerandu. įtariu kad teks įsigyti dviratuką su gale dviem ratukais. tas blogiausiu atveju ir vėliau tiks.
ieglius
2009 04 16, 10:50
QUOTE(nykshtuke @ 2009 04 15, 16:53) o mes turime triratuką, tai gal ir norėtų minti jį, bet kadangi yra gan nedidelio ūgio, nepasiekia pedalų. antras dalykas - nepajėgia minti kai tie pedalai ant priekinio rato. o va jau pusę metų ieškau triračio su pedalais šone, ir nerandu. įtariu kad teks įsigyti dviratuką su gale dviem ratukais. tas blogiausiu atveju ir vėliau tiks. va va, ir as noreciau rasti toki "tarybini", kaip mes mazi vazinejom. triratukas, bet pedalai normaliam lygyje, o ne kazi kur ant priekinio rato, kaip cirke  nes man tai atrodo nesamone kazkokia, kaip gali vaikas mint, jei istieses kojas vos pedalus siekia  turejom mes ta trirati stumdoma, labai ji mego, bet jau noriu kad pati mokytusi vaziuoti
Berry22
2009 04 16, 12:18
Hmm, jei jau 2 metukai tai triračio pirkti neverta tikrai ,pirkit dvitaruka su pagalbiniais ratukais. Mes pirkom triratuka,metukų laiko mažiui ,jis skirtas nuo 10 mėnesių,su apsaugėlėm ir t.t. skirtas iki 3 metų ...
Mes tai isigyjome italiska triratuka ITALTRIKE, kadangi turime ir maximini tai tikrai galiu palyginti kokybe, neskaitant, kad maximinis byra akyse, be to nelabai saugus, priekinis ratas skersuoja, per velykas vaikas krito 3 kartus nuo jo, italiskas toks visai paprastas, bet stiliukas tai  , sunkesnis nei maximinis, bet ir saugesnis, tik mazesnis nei maximinis ir nelabai pavyksta su juo pavaziuoti kojomis (cia maniskis prates prie masinytes kur reikia pasispirti tai su maximiniu triratuku taip vis ir stumiasi, italiskame nepatogu tai daryti uz tai turi minti pedalus  ), na nezinau kaip ilgai jis mums laikys nes tik savaite kai turime, bet pakolkas man tai super, beja italiska reikia susirinkti patiems, bet mes su vyru kazkaip sugebejome  Kiek radau tai jais prekiauja http://www.gudragalvis.lt/prekes-aprasymas/002438.html ir http://www.dovanucentras.lt/triratukas-p-2...dr4vk681mkhcrk4tik pigiau gaunasi is paskutiniojo, nes gudragalvio mokesti siuntimo didelis.
QUOTE(nykshtuke @ 2009 04 15, 16:53) o mes turime triratuką, tai gal ir norėtų minti jį, bet kadangi yra gan nedidelio ūgio, nepasiekia pedalų. antras dalykas - nepajėgia minti kai tie pedalai ant priekinio rato. Nežinau nei vieno vaiko,kuriam būtų pavykę mint tokius triratukus  .Maniškiai triratuką naudojo kaip paspirtuką  .
Margita
2009 04 23, 09:51
Vakar savo trimetei nupirkau dviratuką su pagalbiniais ratukais.Šiaip pasirinkimas tikrai nedidelis,radau tik "Senukuose",reikia sulaukt savaitgalio ir žiūrėsim važiuos mano mergina,ar ne  .
elenele
2009 04 25, 14:44
SOS!!! Kur rasti pirkti triratuką, kur pedalai ne ant priekinio rato, o per vidury triratuko, kad nebūtų plastmasinis ir su tom baisiom galvom  Na toki tarybini. Maciau praeitą penktadienį Vilniuj vienas berniukas mažas važiavo Kalvarijų gatvėj su žaliu tokiu, o mama net nuimamą rankeną turėjo, bet mašina važiavau, negalėjau sustot paklaust, iš kur... HELP
gwidita
2009 04 26, 17:03
labas mamytes,tai sakote kad dvieju metu vaikiukui neverta pirkti triratuko?  bet jeigu jis nera sedejes ir mates tokios"technikos"ar nenukris nuo dviratuko kad ir su apsauginiais ratukais jis butu...as manau kad mano maziukui pradziai reikia su visom apsaugelem ir dirzais kad nenukristu  net nezinau koky pasirinkti
Mes pirksim triratuka, kad vaikas jaustusi gerai ir stabiliai. Dar butu labai gerai, kad butu, kur kojytes pasideti per viduri, nes pedalu dar nemoka ir neiseina naudoti pagal paskirti. Manau siai vasarai bus pats tas triratukas  .
gwidita
2009 04 26, 17:22
na as irgi manau kad reikia pradziai triratuko  svarbiausia kad sia vasarele atlaikytu o kitai galesim zvalgytis dviratuko
Na mano berniokas toks ne visai 3 metu tai tik mina triratuka kaip bite ir atbuliniu ir priekiniu  pasiteisino
Kas galetu patarti pagal ka reikia rinktis trimeciui dviratuka? Nes yra skirtingi remai,ratu dydziai,padangos pripuciamos,ar ne,kuo skiriasi? Biciau dekinga atsakiusiems i klausimus
QUOTE(gabute @ 2009 05 13, 17:49) Na mano berniokas toks ne visai 3 metu tai tik mina triratuka kaip bite ir atbuliniu ir priekiniu  pasiteisino o kokį tu pirkai? Gal kas žino, kur galima nusipirkti didesnį "barbie" dviratuką - šešių metų panai. Mažylė mano užsisakė gimtadienio dovaną
ausra111
2009 05 18, 17:43
Mane irgi domina, kur butu galima rasti triratuka, kur pedalai butu ne ant priekinio rato.Po dvieju savaiciu sunaus gimtadienis, o niekur nerandam.Gal galite padeti!!!!
mamkexx
2009 05 20, 13:41
Mes turim triratuka ir turim dviratuka su pridetais ratais. Mieliau vaziuoja triratuku ir pamina, pati galvojau kad jeigu pedalai bus ne ant priekinio rato tai bus patogiau, bet ne velnio. Kai sedasi ant dviracio, tai sedasi ant bagazines (kad butu toliau pedalai) ir tada mina
(miliviki)
2009 05 23, 15:31
mes tai nusipirkome is cipolino dviratuka triradi bolida...  su apsaugomis manau gerai bus sedejom pora kartu bet dar per mazos manau geriausia sodinti tik tada kai pradeda vaikscioti jau pats vaikiukas... Papildyta:QUOTE(semeskina @ 2009 05 23, 17:29) mes tai nusipirkome is cipolino dviratuka triradi bolida...  su apsaugomis manau gerai bus sedejom pora kartu bet dar per mazos manau geriausia sodinti tik tada kai pradeda vaikscioti jau pats vaikiukas...  nors tai asmeniskas jus reikalas kada sodinti...
Na reiktu ir mums jau apie 2-jo gimtadienio dovana pagalvoti, vis galvoju apie dvirati su pagalbiniais ratukais... bet nerandu tokio palei amziu
Triratukus, kur per vidurį pedalai mačiau www.gudragalvis.lt . Bet manau, kad priekyje ratai irgi neblogai. Mažas vaikas su triračiu ne tik važiuoja, bet ir sėdi ant jo ilsėdamasis, ir t.t Manau, kad kai kojytės truputi ištiestos, o ne sulenktos tai dar geriau.  Svarbu, kad stabilus būtų, nes ko tik jie neprigalvoja. Užtai aš- tik už triratuką.
(miliviki)
2009 05 29, 19:59
QUOTE(lsimute @ 2009 05 27, 11:31) Na reiktu ir mums jau apie 2-jo gimtadienio dovana pagalvoti, vis galvoju apie dvirati su pagalbiniais ratukais... bet nerandu tokio palei amziu tai pajieskokite cipoline arba vaikutije tikrai rasite....
Angeliocikas
2009 05 30, 12:40
pas mus dviratukas
dia.dia
2009 06 02, 16:53
Prisiskaiciau ivairiausiu nuomoniu ir visai pasimeciau  Mano dukrytei 1 m. ir 9 men. Koki triratuka jai pirkti, kad butu patogu vaziuoti juo?
|
|