Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Judesiukai 30 nėštumo savaitę
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
robertukas
labukas noreciau paklausti kokio daznumo turetu buti vaikiuko judesiai 30nestumo sav smile.gif
nes man atrodo kad ju biski paretejo anksciau duodavosi stipriau o dabar kaip ir reciau g.gif
taineramu pasidare. o gal tiesiok jam maza vietos todel juda maziau g.gif
meskiniukas
QUOTE(robertukas @ 2008 04 30, 11:48)
labukas noreciau paklausti kokio daznumo turetu buti vaikiuko judesiai 30nestumo sav  smile.gif
nes man atrodo kad ju biski paretejo anksciau duodavosi stipriau o dabar kaip ir reciau  g.gif
taineramu pasidare. o gal tiesiok jam maza vietos todel juda maziau g.gif
*

na jei ju sumazejo nezymiai tai nieko tokio,su laiku mazes,nors wietos jam dar pakanka,o jei zymiai sumazejo tai geriau nubek pasitikryt g.gif
SILVIA
jei atsigulusi ant kairio šono per pusę valandos suskaiciuoji 5 judesiukus, gali būti rami-viskas tvarkoje.
jei ne- paskaiciuok dar pusvalandi. žodžiu, per valandą turėtų būti ne mažiau 10 judesėlių.
robertukas
kai atsigulu skaiciuoti ir glostau pilvuka kalbinu tada juda ir tikrai butu penki judesiukai 4u.gif bet jai nesnekinu neglostau tada gal ir nebutu penkiu judesiuku tai nezinau ar kai kalbini ar tada skaitosi tie judesiukai ar reikia ramei gulet ir nekalbinant skaicioti g.gif
BrAiVa
QUOTE(robertukas @ 2008 05 02, 07:56)
kai atsigulu skaiciuoti ir glostau pilvuka kalbinu tada juda ir  tikrai butu penki judesiukai  4u.gif bet jai nesnekinu neglostau tada gal ir nebutu penkiu judesiuku tai nezinau ar kai kalbini ar tada skaitosi tie judesiukai ar reikia ramei gulet ir nekalbinant skaicioti g.gif
*

skaitosi smile.gif man akušerė liepė kalbinti pilvinuką, skaičiuojant judesiukus mirksiukas.gif
baikscioji
man tai neliepe skaiciuti,bet ir neklausiau,nes pas mane tai stipriai juda biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Zosytee
o tai nesvarbu kada skaiciuoti? pas mane ant kairo sono tikrai nbus 10 per val. ir kas tada? ka tai reiskia? ir dar buna tokie ritmingi, silpnus, kas sekude, ju labai daug, ir gali but apie 10-15 min.?
robertukas
ritmingi ir silpni gali buti vaiko zaksuliukas smile.gif
apapujoputa
pas mane labai keistai su judesiukais.... juos pradejau jaust labai anksti nuo 15 savaites duodavosi kaip paseles iki 20 savaites,tada aprimo ir dabar jauciu labai labai retai buvau issigandus nulekiau pas gydytoja pasitikrint,bet daktere tik pasijuoke kad tokio mazo nestumo as dar nieko nesuprantu apie judesius..... verysad.gif daktare net neapziurejo manes normaliai todel jauciuos labai pasimetus .....
*Nastiushka*
o as niekada neskaiciuoju judesiuku, leliukas gan reguliariai ir stipriai dabar jau juda, kad neabejoju, jog jam viskas gerai ax.gif
cavalli
As neskaiciuoju judesiuku, bet jei juda maziau tai sunerimstu unsure.gif Tada pridedu ranka prie pilvuko ir biski visu delnu svelniai paspaudziu, iskart pradeda judeti arba, jaucias kaip sukasi i kita poza, nes turbut nepatogu jam, kai as spusteliu rolleyes.gif O siaip juda normaliai, kartais net sunku man, kai uzjuda doh.gif
liti
o man iškilo klausimas dėl judesių pobūdžio. aknsčiau jausdavau kaip lelius įspiria, o dabar tai tiesiog pivas banguoja, kilnojasi, bet visai kitaip. toks jausmas, kad lelius makaluojasi, įsiremia į pilvą, bet tikrai nesispardo. Kokio pobūdžio judesius jūs jaučiat?
Katukė
Kuo didesnis nėštumas, tuo mažiau lėlytei vietos verysad.gif . Todėl ir muistosi, o ne spardosi, juk nėra kaip užsimoti lotuliukas.gif
Aš judesius skaičiuoju tik kai rečiau ar silpniau juda, bet po 15min. jau būnu suskaičiavus 10 ar daugiau. Vadinasi viskas tvarkoj.
kazkasatsitiko
QUOTE(Drambliuk @ 2008 05 07, 08:03)
o tai nesvarbu kada skaiciuoti? pas mane ant kairo sono tikrai nbus 10 per val. ir kas tada? ka tai reiskia? ir dar buna tokie ritmingi, silpnus, kas sekude, ju labai daug, ir gali but apie 10-15 min.?
*

skaiciuoti reikia tada,kad maziukas yra judrumo busenoj,prabudes,kai jau jauti,kad jis judet pradeda,jei 10 per valanda ner,reiktu po poros valandu dar pabandyt (manau,kai vel pajunti,kad jis atsibudo). Jei ir tada nera,turi buti bent 10 aiskiu judesiu per diena,bent jau man taip gydytoja aiskino mirksiukas.gif
Jazza
Taip man irgi akušerė aiškino, kad jeigu lialius aiškiai pajuda 10 kartų per dieną, tai viskas tvarkoj. Man davė net lapą tokį, kuriame reikia pažymėti iki kurios valandos pajutau 10 judesiukų. Bet maniškis, bent kol kas, tai tikras vikruolis, atkala mamytei į šonkaulius kaip didelis wub.gif nestuke.gif Pakalbinti, paglostyti, paraginti pajudėti, tai tikrai niekada nepakenks, juk mažius viską girdi ir jaučia wub.gif
olajju
o tie 10 judesiukai per valanda būtent nuo 30 savaitės ar ir anksčiau galima pvz. 25 savaitę pradėt skaičiuot juos?
robertukas
daktarai liepe nuo 32sav bet tu gali ir anksciau mirksiukas.gif
megute
man jau 5diena kai jis nesispardo. verysad.gif pries tai kaip spardes .o db nebe nesuprantu..tik eina garsai visokie is pilvo ir bangoja..ar taip turi but?7-8men?
robertukas
tai tu isvis nejauti vaiko judesiuku?jai taip eik kuo greiciau pas daktare.dar pabandyk atsigulus 30min ramei pagulet ir paziuret ar nejuda jai ne skubek tikrintis
megute
na vakar kai prasiau cia i foruma.tai kai uzjudejo.. biggrin.gif spardos.jauciu..bet kazi ko tas kitas dienas nejudejo.. g.gif tik pabanguodavo.. nestuke.gif gal cia taip turi but videlto ne 5-6men.. g.gif
Wiltene
man kaip tik 30 sav. ir maniskis isdykelis tai duodasi be sustojimo, net kartais sonus skauda nuo tiek stipriu smugiu biggrin.gif
egliux&darius
man jau 5diena kai jis nesispardo. verysad.gif pries tai kaip spardes .o db nebe nesuprantu..tik eina garsai visokie is pilvo ir bangoja..ar taip turi but?7-8men?

man irgi buna dienu ka pilvinukas tik banguoja, bet tai manyciau nieko blogo, nes jis vis tik juda, o va kai jau isvis nebutu jokiu anei bangavimu tada jau reiktu susirupint, nors del visa pikta gali savo ginei pasipasakot kad butu ramiau 4u.gif
robertukas
QUOTE(megute @ 2008 11 10, 01:29)
*

gal tiesiok vaikiukas ilsejosi ar buvo nusisukes ir soarde i nugara ax.gif
erikared
QUOTE(robertukas @ 2008 11 11, 10:11)
gal tiesiok vaikiukas ilsejosi ar buvo nusisukes ir soarde i nugara  ax.gif
*

Bet juk nueiti iki daktarytes trunka taip neilgai, jai uztenka tik paklausyti sirdeles ritma, kad suprastu ar leliukui viskas gerai....
robertukas
QUOTE(erikared @ 2008 11 11, 14:00)
Bet juk nueiti iki daktarytes trunka taip neilgai, jai uztenka tik paklausyti sirdeles ritma, kad suprastu ar leliukui viskas gerai....
*

del sito nesiginciju daktares apziura niekada nepakenke ax.gif
megute
QUOTE(erikared @ 2008 11 11, 15:00)
*

na jai gyvenciau leituvoj taikrai nueiciau pas gyditoja. rolleyes.gif bet nebera ko jaudintis nes viskas gerai.lelis turbut ilsejos..nes pries tas dienas jis lb judejo.ir tuolabiau kad as dar dirbu..tai gal pervargus buvau. rolleyes.gif nestuke.gif
Wiltene
QUOTE(egliux&darius @ 2008 11 10, 21:14)

man irgi buna dienu ka pilvinukas tik banguoja, bet tai manyciau nieko blogo, nes jis vis tik juda, o va kai jau isvis nebutu jokiu anei bangavimu tada jau reiktu susirupint, nors del visa pikta gali savo ginei pasipasakot kad butu ramiau 4u.gif
*

vien bangavimo tikrai nepakanka schmoll.gif man jau ne viena gine ta pasake aiskindamos apie judesius, turi but ir kitokio pobudzio judesiukai kaip spyriai ar zagsejimas
megute
QUOTE(baltas_angelas @ 2008 11 15, 15:40)
vien bangavimo tikrai nepakanka  schmoll.gif  man jau ne viena gine ta pasake aiskindamos apie judesius, turi but ir kitokio pobudzio judesiukai kaip spyriai ar zagsejimas
*

lotuliukas.gif na seip mano manymu pas visas skirtingas nestumas ir vaiko judesiai.pas vena biski juda pas kita lb juda kita vos neverkia ankiek spardo..na seip realiai pamastyk man tas pilvas tik bangavo o db kaip spardos patikek.ir guledama ant sono ne 5 spirius pajuntu maziausei 20 lotuliukas.gif g.gif tai ka tie gyditojai sneka neviskas.. doh.gif
Papildyta:
norejau paklausti.man visa nakti pilvo apacia sutrauke atleidzia, pilva skaudejo..kaip meslungis..ir visa nakti kazkur 7ryto bage traukti .vaikas kaip spardes...ar gali but kad netikrieji saremiai saremiai??? g.gif
kristinita
QUOTE(megute @ 2008 11 15, 23:18)
lotuliukas.gif na seip mano manymu pas visas skirtingas nestumas ir vaiko judesiai.pas vena biski juda pas kita lb juda kita vos neverkia ankiek spardo..na seip realiai pamastyk man tas pilvas tik bangavo o db kaip spardos patikek.ir guledama ant sono ne 5 spirius pajuntu maziausei 20 lotuliukas.gif  g.gif tai ka tie gyditojai sneka neviskas.. doh.gif
Papildyta:
norejau paklausti.man visa nakti pilvo apacia sutrauke atleidzia, pilva skaudejo..kaip meslungis..ir visa nakti kazkur 7ryto bage traukti .vaikas kaip spardes...ar gali but kad netikrieji saremiai saremiai??? g.gif
*

man ir tas pats... g.gif tai paskauda-tai mėšlungis traukia, o dar ir karštis nupila, kai gimda susitraukia doh.gif na bet aš manau, kad man kokie paruošiamieji ax.gif juolab, kad antradieni pas ginę-tai anksčiau ir nevažiuosiu į ligoninę, nes jos ten mėgsta be priežasties guldyti unsure.gif o dėl judesių-tai man ir jau dažniausiai bangavimas jaučiasi...būna įspiria ir gana stiprokai, bet daug rečiau nei prieš mėn...na žagsėti žagsi, bet ir rečiau...žodžiu keisčiausia, kad jis kartais taip susisuka į kamuoliuką, kad vyras žiūri į pilvą ir patikėt negali blink.gif vienoj vietoj beveiuk pilvo nelieka, kitoj kalnas didžiausias blink.gif čia kažin taip turi būti?ir dar - mažylis dažniausiai juda dešinėje pusėje ir kartais taip įkala po dešine krūtine, kad iš skausmo viskas aptemsta g.gif jaučiu, kad mažučiui nebesaldu pas mane, vietos trūksta doh.gif
megute
QUOTE(kristinita @ 2008 11 16, 12:23)
man ir tas pats... g.gif  tai paskauda-tai mėšlungis traukia, o dar ir karštis nupila, kai gimda susitraukia doh.gif na bet aš manau, kad man kokie paruošiamieji ax.gif juolab, kad antradieni pas ginę-tai anksčiau ir nevažiuosiu į ligoninę, nes jos ten mėgsta be priežasties guldyti unsure.gif o dėl judesių-tai man ir jau dažniausiai bangavimas jaučiasi...būna įspiria ir gana stiprokai, bet daug rečiau nei prieš mėn...na žagsėti žagsi, bet ir rečiau...žodžiu keisčiausia, kad jis kartais taip susisuka į kamuoliuką, kad vyras žiūri į pilvą ir patikėt negali blink.gif vienoj vietoj beveiuk pilvo nelieka, kitoj kalnas didžiausias blink.gif čia kažin taip turi būti?ir dar - mažylis dažniausiai juda dešinėje pusėje ir kartais taip įkala po dešine krūtine, kad iš skausmo viskas aptemsta g.gif jaučiu, kad mažučiui nebesaldu pas mane, vietos trūksta doh.gif
*

geras pas mane ir taip yra. drinks_cheers.gif ax.gif tik kai vaikas susisuka i rutuliuka tai dazniausei per viduri buna..arba pabega i kaire ar i desne.. lotuliukas.gif bet sedi jis beveik visad po namo sirdim wub.gif as manua del tu kalnu turi but.. rolleyes.gif nes kai atsisedu ir rankas i nugaros puse atremiu pilvuka i prieki ispuciu ir matau tokius kalnus patikeke ..kur tas vaikas randas ir ka daro..bet poto is visu pusiu mane taip atspardo unsure.gif nestuke.gif beja kas pas tave gyvena pilvelyje berniukas ar mergaite? rolleyes.gif
diva3
Labai pavydziu toms mamytems pas kurias vaikeliai smarkiai juda. Su pirmu vaikeliu niekaip nepriskaiciuodavau reikiamo skaiciaus judesiuku, daznai lankiausi pas gine, viskas visad buvo gerai. g.gif
Ir dabar buna dienu kai juda dazniau, o buna kad prisinervuoju nejuokais unsure.gif
kristinita
QUOTE(megute @ 2008 11 16, 12:10)
geras pas mane ir taip yra. drinks_cheers.gif  ax.gif tik kai  vaikas susisuka i rutuliuka tai dazniausei per viduri buna..arba pabega i kaire ar i desne.. lotuliukas.gif bet sedi jis beveik visad po namo sirdim wub.gif as manua del tu kalnu turi but.. rolleyes.gif nes kai atsisedu ir rankas i nugaros puse atremiu pilvuka i prieki ispuciu ir matau tokius kalnus patikeke ..kur tas vaikas randas ir ka daro..bet poto is visu pusiu mane taip atspardo unsure.gif  nestuke.gif beja kas pas tave gyvena pilvelyje berniukas ar mergaite? rolleyes.gif
*

ginė sako berniukas bigsmile.gif įdomus dalykas tas pilvelis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(diva3 @ 2008 11 16, 12:16)
Labai pavydziu toms mamytems pas kurias vaikeliai smarkiai juda. Su pirmu vaikeliu niekaip nepriskaiciuodavau reikiamo skaiciaus judesiuku, daznai lankiausi pas gine, viskas visad buvo gerai. g.gif
Ir dabar buna dienu kai juda dazniau, o buna kad prisinervuoju nejuokais unsure.gif
*

manau nereikia nervuotis, nes mano viena pažįstama sakė iki septinto mėn beveik iš viso nejautė judesių unsure.gif , bet turi tokį padaužiuką, kad ūūū lotuliukas.gif o mano giė negalėjo patikėt, kad aš jau nuo ketvirto jutau, nors laukiuosi pirmą kartą ax.gif reiškias visoms skirtingai drinks_cheers.gif bet kiekvienai manau yra nerimas - sujudės, nesujudės, ką tame pilvelyje veikia, ar viskas gerai blush2.gif aš net naktį prasibudus kartais negaliu užmigt kols neatspardo vaikelis lotuliukas.gif reikia būt kuo ramesniom, nes visi nerimai dar tik prieš akis unsure.gif
megute
QUOTE(kristinita @ 2008 11 16, 14:22)
ginė sako berniukas  bigsmile.gif įdomus dalykas tas pilvelis ax.gif
Papildyta:
manau nereikia nervuotis, nes mano viena pažįstama sakė iki septinto mėn beveik iš viso nejautė judesių unsure.gif , bet turi tokį padaužiuką, kad ūūū lotuliukas.gif o mano giė negalėjo patikėt, kad aš jau nuo ketvirto jutau, nors laukiuosi pirmą kartą ax.gif  reiškias visoms skirtingai drinks_cheers.gif bet kiekvienai manau yra nerimas - sujudės, nesujudės, ką tame pilvelyje veikia, ar viskas gerai blush2.gif  aš net naktį prasibudus kartais negaliu užmigt kols neatspardo vaikelis lotuliukas.gif reikia būt kuo ramesniom, nes visi nerimai dar tik prieš akis unsure.gif
*

o man neivienas gyditojas nepasake kas nes vaikas nerodo..sedi kojas sugryzeves nuo pat atsiradimo pilve lotuliukas.gif bet jauciu berniuka ir lb noriu unsure.gif rolleyes.gif tai gal pas mane ir berniukas nestuke.gif ax.gif
kristinita
QUOTE(megute @ 2008 11 16, 14:12)
o man neivienas gyditojas nepasake kas nes vaikas nerodo..sedi kojas sugryzeves nuo pat atsiradimo pilve lotuliukas.gif bet jauciu berniuka ir lb noriu unsure.gif  rolleyes.gif tai gal pas mane ir berniukas nestuke.gif  ax.gif
*

na, nenoriu liūdint, bet žmonės kalba, kad kai nesimato-dažniausiai slypi mergytė blink.gif o man jau 20sav. pasakė, kad kiaušiukais mosakuoja lotuliukas.gif nors jau prieš tai daktarei sakiau, kad tikriausiai berniukas, nes nuojauta labai kuždėjo nestuke.gif
megute
QUOTE(kristinita @ 2008 11 16, 15:50)
na, nenoriu liūdint, bet žmonės kalba, kad kai nesimato-dažniausiai slypi mergytė blink.gif o man jau 20sav. pasakė, kad kiaušiukais mosakuoja lotuliukas.gif nors jau prieš tai daktarei sakiau, kad tikriausiai berniukas, nes nuojauta labai kuždėjo nestuke.gif
*

biggrin.gif he he he mano lelis prasizerges..tik blauzdas sukrixeves ir klyne tamsu neko nesimato todel neimanoma pamatyt man rode daktare..ir berniukai visad sedi prasizerge gi. rolleyes.gif bet vena kart buvo bairis..kad gyditoja priartino klina. o ten neko nesimate tai ji ziurejo i pilva ir sako pasirodyk pasirodyt as pakeliau akis i ekrana ir maciau kiausinius pele..taip gerai..ir gyditoja pakele galva ziuri nesupratus norejo ar sustabdyt vaizda ar ka ten ir vaikas vel paslepe viska..tai gyditoja nezinojo kur akiu padet visa raudona sako matei sujudejo..tai lb susiparinus buvau..ir kekviena kart iseidama is eko verkiu nes neks nepasako kas..o man lb smalsu.ir buvau lb susinervinus pasakiau pilvuj kad neka nepirksiu kol nepasirodys..po to karto 2kar dar dare eko vistiek neina pamatyt.. g.gif tai ta prisimenu kaip snd lotuliukas.gif o gal mane kaip sakant pragliuzino doh.gif nu jauciu nuo pat nestumo dienu berniuka rolleyes.gif
kristinita
QUOTE(megute @ 2008 11 16, 15:01)
biggrin.gif he he he mano lelis prasizerges..tik blauzdas sukrixeves ir klyne tamsu neko nesimato todel neimanoma pamatyt man rode daktare..ir berniukai visad sedi prasizerge gi. rolleyes.gif bet vena kart buvo bairis..kad gyditoja priartino klina. o ten neko nesimate tai ji ziurejo i pilva ir sako pasirodyk pasirodyt as pakeliau akis i ekrana ir maciau kiausinius pele..taip gerai..ir gyditoja pakele galva ziuri nesupratus norejo ar sustabdyt vaizda ar ka ten ir vaikas vel paslepe viska..tai gyditoja nezinojo kur akiu padet visa raudona sako matei sujudejo..tai lb susiparinus buvau..ir kekviena kart iseidama is eko verkiu nes neks nepasako kas..o man lb smalsu.ir buvau lb susinervinus pasakiau pilvuj kad neka nepirksiu kol nepasirodys..po to karto 2kar dar dare eko vistiek neina pamatyt.. g.gif tai ta prisimenu kaip snd lotuliukas.gif o gal mane kaip sakant pragliuzino doh.gif nu  jauciu nuo pat nestumo dienu berniuka rolleyes.gif
*

nuojauta geras dalykas lotuliukas.gif kaip ne keista, bet ji dažnai pasiteisina bigsmile.gif op vat mes pripirkom mėlynų rūbelių, o dar bus koks bajeris, kad mergytė gims 4u.gif ...nes ir echo ne visada teisybę rodo bigsmile.gif na bet svarbiausia, kad gimtų vaikelis sveikas smile.gif o visa kita-tai niuansai drinks_cheers.gif

o tiesa būsimos mamytės-ar jūs skaičiuojate judesius kiekvieną dieną?ar tik paskaičiuojat sunerimus? unsure.gif
kareivike
nu pas mane tai buna dienu kai tikrai tingiai juda, bet buna kai skauda visi sonai doh.gif
atide1985
na pas mane irgi visaip, ir tingiai sujuda, ir kartais labiau smile.gif
virdzexx
o mansikis iki 30 savaites judejo ziauriai, bet paskui kazkas pasikeite, dabar juda bet kazkokie svelnesni, daugiau plaukiojimo judesiukai, mazai ispiria, gal vel zemyn kojom guli, tai ir nesijaucia? g.gif
Boruzele***
Spardosi tai neblogai, daugiausia vakare, kai einu miegoti nestuke.gif smile.gif dabar kazkaip pradejo kieteti pilvukas ir mausti pilva unsure.gif blink.gif tai ka cia reiskia, parosiamieji saremiai? g.gif
awileee
na ir as nelabai jauciu tu judesiuku verysad.gif verysad.gif verysad.gif
tai net nzn ar cia gerai ar cia blogai atrodo kol mazesnis buvo labiau davesi ten pilvelyje o dabar kazko aprimo ir mano manymu gana retokai bepajuntu
atide1985
QUOTE(awileee @ 2009 05 22, 14:11)
na ir as nelabai jauciu tu judesiuku verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
tai net nzn ar cia gerai ar cia blogai atrodo kol mazesnis buvo labiau davesi ten pilvelyje o dabar kazko aprimo ir mano manymu gana retokai bepajuntu
*

na as savo angeleli isvis retai jausdavau, nepergyvenk, manau, kad viskas gerai, tikrai nevisi duodasi kaip pasele mirksiukas.gif svarbu, kad jauti, dazniau ar reciau smile.gif
awileee
QUOTE(atide1985 @ 2009 05 22, 17:53)
na as savo angeleli isvis retai jausdavau, nepergyvenk, manau, kad viskas gerai, tikrai nevisi duodasi kaip pasele mirksiukas.gif svarbu, kad jauti, dazniau ar reciau smile.gif
*

Na aisku labai tikiuos, kad viskas gerai smile.gif gal ir daktarai mazokai info suteikia apie tuos judesius ir ju daznuma ir t.t..., bent jau man tai niekas nieko neaiskino kiek turetu buti ir kaip daznai
AMON
as irgi labai retai jauciu judesius, dazniausiai ryte, o gydytoja sako, kad letokas..nezinau ar tai gerai ar nelabai. mums jau 30-a savaite, bet judesiu nei padaugejo, nei stipresni pasidare..
Boruzele***
Mano kai mazius sujuda, tai kartais isgirstu toki labai keista garsa g.gif atrodo, kad gal kaulai sutraska....nzn net kaip paaiskinti blush2.gif toks garsas ''cik''....o gal ten vandenis taip...neisivaizduoju....Merginos,gal kam taip buvo? nestuke.gif 4u.gif
maidala
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 06 05, 11:59)
Mano kai mazius sujuda, tai kartais isgirstu toki labai keista garsa g.gif  atrodo, kad gal kaulai sutraska....nzn net kaip paaiskinti blush2.gif  toks garsas ''cik''....o  gal ten vandenis taip...neisivaizduoju....Merginos,gal kam taip buvo? nestuke.gif  4u.gif
*

na man taip nebuvo, bet manau nepergyvenk, juk visi mes skirtingi.
O musu mazius tai smagiai duodasi, jau kartais prasau kad aprimtu, nes i sonkaulius isispiria, tai kartais ir suskausta. sako jei taip pilve duodasi tai ir gimes nebus ramus. Na matysim, ar cia tiesa biggrin.gif
Laura01
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 06 05, 11:59)
Mano kai mazius sujuda, tai kartais isgirstu toki labai keista garsa g.gif  atrodo, kad gal kaulai sutraska....nzn net kaip paaiskinti blush2.gif  toks garsas ''cik''....o  gal ten vandenis taip...neisivaizduoju....Merginos,gal kam taip buvo? nestuke.gif  4u.gif
*

aha blink.gif man irgi taip pat, net baisu buvo pasidare, nezinau kas tai, neskaiciau niekur, reikia pas gydytoja paklaust gal? g.gif
Boruzele***
QUOTE(Laura01 @ 2009 06 05, 11:20)
aha  blink.gif  man irgi taip pat, net baisu buvo pasidare, nezinau kas tai, neskaiciau niekur, reikia pas gydytoja paklaust gal? g.gif
*

Vat ir man idomu pasidare g.gif tikiuosi nieko blogo nestuke.gif 4u.gif
atide1985
QUOTE(bubuke @ 2009 06 05, 11:50)
as irgi labai retai jauciu judesius, dazniausiai ryte, o gydytoja sako, kad letokas..nezinau ar tai gerai ar nelabai. mums jau 30-a savaite, bet judesiu nei padaugejo, nei stipresni pasidare..
*

na as iki pat galo nelabai jutau judesius. Taip kad nera ko pergyventi mirksiukas.gif vieni labai duodasi, kiti - ne.
Keja
QUOTE(atide1985 @ 2009 06 05, 12:01)
na as iki pat galo nelabai jutau judesius. Taip kad nera ko pergyventi mirksiukas.gif  vieni labai duodasi, kiti - ne.
*

Mano pirmoji buvo rami kaip belgas lotuliukas.gif o va antroji pupa karatiste nuo 16 sav., kai duodavao tai atrodo apsisisiosi lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.