Neperseniausiai teko susipažint su žmogumi vardu Gema. Pasidomėjau ką reiškia ir štai ką radau Gema (04.15) lotynų: gemma brangakmenis
Kaip jums šis vardas? Ar teko sutikt žmonių tokiu vardu?
Neperseniausiai teko susipažint su žmogumi vardu Gema. Pasidomėjau ką reiškia ir štai ką radau Gema (04.15) lotynų: gemma brangakmenis
Kaip jums šis vardas? Ar teko sutikt žmonių tokiu vardu?
pažinojua vieną moteriškę vyresnio amžiaus. keistas man tas vardas, nepratusi ausis prie tokio. bet šiaip nelabai
man tai negražus
QUOTE(Isila @ 2008 04 30, 12:46) pažinojua vieną moteriškę vyresnio amžiaus. keistas man tas vardas, nepratusi ausis prie tokio. bet šiaip nelabai Man irgi pradžioj buvo keistas, bet po to kažkaip ausis priprato, tai pusė bėdos toks.. Gemà ant akmens išraižytas mеno kūrinys. Gemos būna dviejų rūšių kamėjos ir intalijos. Kamėja iškilus akmens raižinys, intalija įdubęs. Santykis tarp kamėjos ir intalijos toks pats kaip ir tarp bareljefo (virš fono iškilusi skulptūra) ir kontrreljefo (fone įgilinta skulptūra).
MB pussesere tokiu vardu
Dėstytoją turėjau Gemma
viena daktare zinau gema,jai tinka,bet vaikui nerinkciau
šiuo vardu esu sutikus tik pagyvenusių moteriškių. man jis prie lietuviškos pavardės juokingai skamba, o va kokioj amerikėj ar db - labai nielko. graži reikšmė, o ir skamba jaunatviškai, smagiai
Man primena žodį gematoma (t y mėlynė)
O man su gemalu asocijuojasi
Moterys amžiuje su tokiu vardu.Man labai negražus ,nes asocijuojasi su gemalu,išgama..
ai man ir nelabai :-) jei butu amerikiete ir tarimas butu dzema, tai gal ir nieko, bet lietuvaitei nelabai :-)
Teko dirbti kartu ir su Gemma ir Gema, bet UK tariama Dzema, kai anglems tai visiskai normalus vardas. O Lietuvoje gan keistai skamba
nepatinka
As dvi pazinojau, abi lietuves, ne viena nebuvo labai maloni
mūsų mikrorajone gyvena dvi Gemos
laba
taip teko..ir netdgi pazystu moteri vardu Germa, siaip vardas man visai graziai skamba, toks vardas niekada neleistu pamirsti tokio zm
man negražus
Mano vokieciu mokytoja buvo Gema ir vien ja atsiminus vardas man nekoks
nepatinka ir man toks vardas
mano mama jaunystėj turėjo draugę Gemą, vadino Gemute. Keistas vardas, bet ne baisus.
Visai nieko
pazistu viena vyresnio maziaus moteriske Gema
Girdėjau - mano klasiokės sesuo buvo Gema - dabar jai apie 38-40 metų
E. M. Remarkas parase knyga, kuria pavadino Gema, apie moteri... na paskaitykite, tikrai verta demesio knyga, savo dukrai neduociau tokio vardo, na paskaitykit ir suprasit
Pirmą kartą girdžiu tokį vardą, nei šioks nei toks
zinau moteriske vardu Gemma (atkreipk demesi - mm). man negrazu, skamba kaip mandravojimas.
Pirma karta toki varda girdziu
Sutikt neteko, tik vardu kalendoriuje maciau toki varda. Na skamba kaip gemalas...
Gal kazkokia kalba jis ir reiskia brangakmeni, bet lietuvoj jis neskamba graziai.
Sutikti neteko, todėl pirma mintis - piktoji Džema iš filmuko "Sabrina"
Man šis vardas labiau tinka angliškam variante, bet neblogas ir lietuviškai.
Gema kazlauskiene alytaus miesto vyr architekte - kieta boba
teko girdėti
Germa teko girdet, bet ir tai ga cia trumpinys?
Na man asmeniškai vardas tikrai ne prie širdies..
vardas siaip idomus, keistas... pazystu moteri tokiu vardu -labai miela ir maloni, gal todel ir vardas nekelia jokiu blogu minciu ar asociaciju
aš tai Gimą pažįstu
Hansa banke tokiu vardu moteris dirbo, labaiman ji miela pasirode
Gema - pirmas žodis asocijuojasi "gemalas" arba iš rusų filmuko krokodilas Gena. Kažkaip nelabai
Man ir Gemalas
Pazistu moteri vardu Gema... Labai darbsti,maloni moteris
Paauglystėje vieną Gemą pažinojau - brolio panelę
Dabar žinau esant Gemą Umbrasienę - Panevėžio apskrities viršininkę Nepasakyčiau, jog tai pats gražiausias vardas
nu neeeaaaa
Nesu tokio vardo girdėjusi, bet man nepatinka
vardo reiksme labai grazi- brangenybe, bet pats vardas tai jau
baisokas
Mano mamos pažįstama vardu GEMA, labai maloni,gera moteris,tokia paprasta,neišsišokėlė
Pirmą kartą girdžiu tokį vardą.Nekelia jokių asociacijų,susižavėjomo taip pat.
man pirma asociacija - Gema Jurkūnaitė. Kažkaip niekada nepagalvojau apie vardo gražumą
|