QUOTE(Ziuokute @ 2011 10 18, 15:46) na dvi dienas nieko nesakau is eiles, bet jei reiktu tris keturias, tai jokio malonumo nebelieka, kazkoks mechaninis darbas man gaunasi  su vyru isbandem ivairiai ir kiekviena diena ir visai neskaiciuoti, bet vis uztaikydavom ant O, pas kutini kart kai neskaiciavom tai buvo pavyke, tik gaila neilgai pasidziaugem ta laime....  Na matai kiekvienam sava praktika, man pavyko pastoti tik TAI darant tam tikru budu, darem kas antra diena jei gerai pamenu per vaisingas dienas, per nevaisingas ivairiai. Taigi dalinai tai ir buvo darbas, bet man tai netrukdo kaip ir MB
labas rytas, vakar mano OT buvo ryskus ryskus kaip ziuokutes  Jau bijojau nesulaukti tokio rezultato, bet va ir turiu  Dabar lauksiu požymių pačios ovuliacijos, ir dar šiandien kartosiu OT, pažiūrėt ar jau LH bus nuslūgęs. Taip smagu suprasti kas darosi savam kūne ir jį pažinti
Ziuokute
2011 10 19, 10:49
QUOTE(Majaj @ 2011 10 19, 08:56) labas rytas, vakar mano OT buvo ryskus ryskus kaip ziuokutes  Jau bijojau nesulaukti tokio rezultato, bet va ir turiu  Dabar lauksiu požymių pačios ovuliacijos, ir dar šiandien kartosiu OT, pažiūrėt ar jau LH bus nuslūgęs. Taip smagu suprasti kas darosi savam kūne ir jį pažinti  pas mane jau kaip ir blankesnis nei vakar, o ir gimdos kaklelis kietokas, taip kad as speju jau po O
QUOTE(Ziuokute @ 2011 10 19, 11:49) pas mane jau kaip ir blankesnis nei vakar, o ir gimdos kaklelis kietokas, taip kad as speju jau po O  Bet ar gali O įvykti taip greitai, 24 val bėgyje po teigiamo testo? Visur rašo kad 24-36 val intervale? Ne šiandien turėtų ji vykti?
Ziuokute
2011 10 19, 11:05
QUOTE(Majaj @ 2011 10 19, 11:56) Bet ar gali O įvykti taip greitai, 24 val bėgyje po teigiamo testo? Visur rašo kad 24-36 val intervale? Ne šiandien turėtų ji vykti?  nezinau, vakar neisejo ND atlikti, MB labai nervuotas buvo, tai sake siandien smonai atsilygins  Virsuje vakarykscias OT, o apatinis tai siandien darytas.... Ka manot?
QUOTE(Ziuokute @ 2011 10 19, 12:05) nezinau, vakar neisejo ND atlikti, MB labai nervuotas buvo, tai sake siandien smonai atsilygins  Virsuje vakarykscias OT, o apatinis tai siandien darytas.... Ka manot? Jei gerai suprantu, tai siandien ryskesnis, ar ne? Pasimečiau kuri yra kontrolinė jusotelė
Ziuokute
2011 10 19, 11:23
QUOTE(Majaj @ 2011 10 19, 12:21) Jei gerai suprantu, tai siandien ryskesnis, ar ne? Pasimečiau kuri yra kontrolinė jusotelė  kontroline tam gale, kur melynas galiukas, o T juostele kur merki i siusiuka  as tai sakyciau, kad siandien ciut ciut blankesnis T nei C siandieninio OT
QUOTE(Ziuokute @ 2011 10 19, 12:23) kontroline tam gale, kur melynas galiukas, o T juostele kur merki i siusiuka  as tai sakyciau, kad siandien ciut ciut blankesnis T nei C siandieninio OT  Na taip, panašu, bet man tai labiau vienodo ryškumo atrodo
Laurutė
2011 10 19, 14:22
QUOTE(Ziuokute @ 2011 10 19, 11:23) kontroline tam gale, kur melynas galiukas, o T juostele kur merki i siusiuka  as tai sakyciau, kad siandien ciut ciut blankesnis T nei C siandieninio OT  nežinau, bet man tai atrodo vienodos ir vakar ir šiandien  tai šiandien vyras kai atsilygins su kaupu  tai ir sulauksi NT dviejų linijų pamatysi, kaip sakau taip ir bus sekmės jums ND
Ziuokute
2011 10 19, 16:15
QUOTE(Laurutė @ 2011 10 19, 15:22) nežinau, bet man tai atrodo vienodos ir vakar ir šiandien  tai šiandien vyras kai atsilygins su kaupu  tai ir sulauksi NT dviejų linijų pamatysi, kaip sakau taip ir bus sekmės jums ND  aciu uz palinkejima  ir jums vioms to paties linkiu mergaites
wildulyte
2011 10 20, 11:51
Labas mamos ir būsimos mamytės Turiu tokį klausimą...prieš tris mėnesius pastojau, tačiau apie 4 savaitę įvyko persileidimas...viskas išsivalė ir mėnesinės vėl kaip laikrodukas. Nuolat jaučiu ovuliacijos laiką arba bent jau kątik praėjusios ovuliacijos pasekmes (skaudanti krūtinė, baltos išsskyros), tačiau šį mėnesį su vyru vėl nusprendėme mėginti gaudyti žirniuką ir pagal mano skaičiavimus ND darėme per vaisingas dienas...ir Išskyros atrodo buvo vaisingos, tačiau nei anksčiau nei vėliau po to nejaučiau jokių krūtinės skausmų, ko iki šiol niekada nebuvo...net šiandien, kai turėjo prasidėt mmm aš jos praktiškai nejaučiu (nors mano mmm labai tikslios visda ir savaitę prieš mmm visuomet ji padidėja ir jaučiasi tempimas)...ar gali būti, kad būtent šį mėnesį neįvyko ovuliacija ar čia šiaip man pirmą kartą tokie cirkai ir tai normalu?gal kuri susidūrėte?
QUOTE(wildulyte @ 2011 10 20, 12:51) Labas mamos ir būsimos mamytės Turiu tokį klausimą...prieš tris mėnesius pastojau, tačiau apie 4 savaitę įvyko persileidimas...viskas išsivalė ir mėnesinės vėl kaip laikrodukas. Nuolat jaučiu ovuliacijos laiką arba bent jau kątik praėjusios ovuliacijos pasekmes (skaudanti krūtinė, baltos išsskyros), tačiau šį mėnesį su vyru vėl nusprendėme mėginti gaudyti žirniuką ir pagal mano skaičiavimus ND darėme per vaisingas dienas...ir Išskyros atrodo buvo vaisingos, tačiau nei anksčiau nei vėliau po to nejaučiau jokių krūtinės skausmų, ko iki šiol niekada nebuvo...net šiandien, kai turėjo prasidėt mmm aš jos praktiškai nejaučiu (nors mano mmm labai tikslios visda ir savaitę prieš mmm visuomet ji padidėja ir jaučiasi tempimas)...ar gali būti, kad būtent šį mėnesį neįvyko ovuliacija ar čia šiaip man pirmą kartą tokie cirkai ir tai normalu?gal kuri susidūrėte?  O tai nemanai, kad gali vėl būti nėščia? ovuliacija gali ir neįvykti kartais, tas tiesa, bet nemanau, kad dėl to simptomai taip stipriai dingtų
wildulyte
2011 10 20, 11:57
Nėštumo aš be abejo tikiuosi  tiesiog kai pirmą kartą pastojau viskas vyko įprastai tik krūtinę kaip pradėjo skaudėti prieš mmm, taip ir nebenustojo iki pat tol, kol žirniukas pabėgo...užtai ir galvoju ar čia normalu...ar galiu išvis tikėtis, kad laukiuos  Ryt mėginsiu testą pasidaryt, bet kažkaip keistai čia man viskas
QUOTE(wildulyte @ 2011 10 20, 12:57) Nėštumo aš be abejo tikiuosi  tiesiog kai pirmą kartą pastojau viskas vyko įprastai tik krūtinę kaip pradėjo skaudėti prieš mmm, taip ir nebenustojo iki pat tol, kol žirniukas pabėgo...užtai ir galvoju ar čia normalu...ar galiu išvis tikėtis, kad laukiuos  Ryt mėginsiu testą pasidaryt, bet kažkaip keistai čia man viskas  Aš pati bandau pastoti po persileidimo, dabar man ciklo 20 diena, ka tik po ovuliacijos as, tai lauksiu ir stebesiu kuna, ir aisku vertinsiu rezultata - jei nescia tai kokie nestumo pozymiai, jei ne - kaip tas ciklas klojasi  Bet va negaliu pasakyt ar gali krutine nesijausti, pabandykit NT ir suzinosim kas kaip
Nightmoon
2011 10 20, 13:59
QUOTE(&deimantelis& @ 2010 01 18, 17:22) Sveikos,as jau visai baigiu susipainiot,kai pradejau save labiau stebet,tai atrodo niekas man nebesutampa,nei o, nei gleives  bet matyt reikia laiko save suprast,nes organizmas pas visus skirtingas  yep man greives gerosios buna ilgiau nei pagal paskaičiavimus jog baigiaisi ovuliacija pirmo vaikelio susilaukem jeu galima sakyti kai pagal skaičiavimus man jau nebevaisingos dienos buvo... Mes tioesiog gaminomn ir viskas savaite beibi nes nors mano ciklas ir gana vienodai tesiasi 26-27 dienas bet gleives neatitinka
Smilga83
2011 10 23, 10:27
O man pvz labai idomiai su ta ovuliacija ir jos simptomais. Buvo laikas kai aiskiai jausdavau visus galimus O simptomus: daug skaidriu isskiru, sonu ar strenu paskaudenimas itr t.t. Po to viena cikla pries O emiau nieko nebejausti arba bent tie simptomai pasidare nezymus. Issigandau, kad O isvis nevyksta, bet matuoju BT ir pagal tai lyg viskas ir OK.
Laurutė
2011 10 23, 21:00
Man gleivės taip pat neatitinka, o vakar OT parodė lyg ir dvi linijas, bet ta testinė tokia kaip ir nelabai ryški (buvo 18 c.d ), o šiandien liko tik viena linija...tai netr ir nesuprantu, čia buvo ovuliacija... ar kas...???
QUOTE(Laurutė @ 2011 10 23, 22:00) Man gleivės taip pat neatitinka, o vakar OT parodė lyg ir dvi linijas, bet ta testinė tokia kaip ir nelabai ryški (buvo 18 c.d ), o šiandien liko tik viena linija...tai netr ir nesuprantu, čia buvo ovuliacija... ar kas...??? O tai kiek dienų iš eilės darėt OT? Nuo kurios CD pradėjot ir kokie buvo visų OT rezultatai?
Laurutė
2011 10 24, 19:10
QUOTE(Majaj @ 2011 10 24, 09:43) O tai kiek dienų iš eilės darėt OT? Nuo kurios CD pradėjot ir kokie buvo visų OT rezultatai? pradėjau daryti OT nuo 13 cd., 5 dienas išeilės dariau OT, visi buvo neigiami, 18 cd. parodė dvi linijas, bet nelabai ryški, 19 cd. liko tik viena linija, 20 cd. taip pat viena...
naujokas998
2011 10 24, 21:10
Sveikos, Pradesiu nuo to, kad mano ciklas 43-46 dienos. Buvau pas gydytoja ir ji sake, kad esu sveika, tiesiog turiu nustoti stresuoti ir atsipalaiduoti, ta ir bandau daryti. Nusipirkau ovuliacinius testus. Esu uzsiregistravusi prisimink.lt ir pagal si kalendoriu ovuliacija turejo buti spalio 13 d. OT buvo ryskokas, tai maniau, kad ovuliacija ivyko. Kruopsciai atlikinejom nd. Bet sestadieni labai baisiai pasijauciau ir nesupratau kas cia man darosi, galvojau, kad pradesiu sirgti, nes slapumas pasijaute, labai skaudejo sonus, maude pilvo apacia. Bet nuejus i tualeta supratau, kad man ivyko ovuliacija. Nulekiau namo ir pasidariau OT ir jis is karto parode dvi ryskias juosteles. Tai supratau, kad prisimink.lt suklaidino mane  Tai dabar laukiu rezultatu, nes mm turetu ateiti sestadieni. Tikiuosi, kad neateis
QUOTE(naujokas998 @ 2011 10 24, 22:10) Sveikos, Pradesiu nuo to, kad mano ciklas 43-46 dienos. Buvau pas gydytoja ir ji sake, kad esu sveika, tiesiog turiu nustoti stresuoti ir atsipalaiduoti, ta ir bandau daryti. Nusipirkau ovuliacinius testus. Esu uzsiregistravusi prisimink.lt ir pagal si kalendoriu ovuliacija turejo buti spalio 13 d. OT buvo ryskokas, tai maniau, kad ovuliacija ivyko. Kruopsciai atlikinejom nd. Bet sestadieni labai baisiai pasijauciau ir nesupratau kas cia man darosi, galvojau, kad pradesiu sirgti, nes slapumas pasijaute, labai skaudejo sonus, maude pilvo apacia. Bet nuejus i tualeta supratau, kad man ivyko ovuliacija. Nulekiau namo ir pasidariau OT ir jis is karto parode dvi ryskias juosteles. Tai supratau, kad prisimink.lt suklaidino mane  Tai dabar laukiu rezultatu, nes mm turetu ateiti sestadieni. Tikiuosi, kad neateis  O kuri ciklo diena buvo kaip pajutote ovuliaciją? Ar testas buvo stipriai ryškus? Šeip jau testas nerodo ovuliacijos, o tik įspėja, kad ji bus 16-48 val bėgyje. Taip pat nuo ovuliacijos dienos lygiai po 14 dienų +/- 1-2 d prasideda mm, todėl nebūtinai tos skaičiuoklės sako tiesą, nes ciklai kartais užsitempia dėl stresų ir pan.
naujokas998
2011 10 25, 10:23
QUOTE(Majaj @ 2011 10 25, 09:28) O kuri ciklo diena buvo kaip pajutote ovuliaciją? Ar testas buvo stipriai ryškus? Šeip jau testas nerodo ovuliacijos, o tik įspėja, kad ji bus 16-48 val bėgyje. Taip pat nuo ovuliacijos dienos lygiai po 14 dienų +/- 1-2 d prasideda mm, todėl nebūtinai tos skaičiuoklės sako tiesą, nes ciklai kartais užsitempia dėl stresų ir pan. 32CD ir testas buvo tikrai ryskesnis uz kontroline linija, nezinau ar gerai issireiskiau  Jo zinau, kad testas ispeja, kad ovuliacija bus per artimiausias 16-48 val., tai mes su vyru tada nd atlikinejome
QUOTE(naujokas998 @ 2011 10 25, 11:23) 32CD ir testas buvo tikrai ryskesnis uz kontroline linija, nezinau ar gerai issireiskiau  Jo zinau, kad testas ispeja, kad ovuliacija bus per artimiausias 16-48 val., tai mes su vyru tada nd atlikinejome  Taip išeina Jūsų ciklas būna 46 dienų ilgio ?
Mergaites, o gal zinot kas parduoda is vilnieciu OT. Noreciau nusipirkti kokius 3-4 testukus? gal kuri atsisiunte daugiau ir galetu padeti taip skubiai... Maniskiai labai ilgai keliauja is ebay, o ovuliacija turi buti siom dienom..
naujokas998
2011 10 25, 15:40
QUOTE(Majaj @ 2011 10 25, 11:28) Taip išeina Jūsų ciklas būna 46 dienų ilgio ? Taip, rasiau anksciau, kad mano ciklas toks ilgas
Ilmuliux
2011 10 25, 20:40
sveikutes,
per 7 planavimo menesius si menesi jauciu ovuliacija ir labai stipriai pasidariau OT jis teigiamas, bet kazkaip keistai velu ovuliacijai sakyciau nes ciklas 29-31 diena o siandien jau 19 CD ar nevelu? jei siandien OT teigiamas tai reikia ND daryt siandien ir ryt ar ilgiau? ech tiek klausimu atrodo lyg pirma vaika planuociau
tikiuosi jusu konsultacijos ir patarimo
_Smalsutė_
2011 10 25, 20:45
QUOTE(Ilmuliux @ 2011 10 25, 21:40) bet kazkaip keistai velu ovuliacijai sakyciau nes ciklas 29-31 diena o siandien jau 19 CD ar nevelu? Nevėlu.
naujokas998
2011 10 25, 21:44
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 10 25, 21:45) Nevėlu.  Tikrai nevelu
LeSecret
2011 10 26, 14:02
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 10 25, 21:45) Nevėlu.  QUOTE(naujokas998 @ 2011 10 25, 22:44) Tikrai nevelu  Ir jusu manymu po kiek laiko normalu yra pasirodyt menesinem jei ciklas 29d.?
QUOTE(LeSecret @ 2011 10 26, 15:02) Ir jusu manymu po kiek laiko normalu yra pasirodyt menesinem jei ciklas 29d.? 14 dienų po ovuliacijos mėnesinės turi pasirodyt visoms,. čia yra taisyklė, ir ji galioja visiems ciklams
_Smalsutė_
2011 10 26, 20:18
QUOTE(LeSecret @ 2011 10 26, 15:02) Ir jusu manymu po kiek laiko normalu yra pasirodyt menesinem jei ciklas 29d.? Kaip jau esu šioje temoje minėjusi, mėnesinėms, nepriklausomai nuo ciklo ilgio, pasirodyti normalu po 9-16 dienų nuo ovuliacijos. Tiksliau, nuo BT pakilimo, nes tikslų ovuliacijos laiką nustatyti galima tik kiaušidžių ultragarsiniu tyrimu. Gleivių piko diena ir tokie požymiai, kaip ovuliacinis skausmas ir t.t., gali varijuoti BT pakilimo atžvilgiu, todėl net ir šios ribos nėra labai griežtos. Be to, yra ir išimčių - pvz. pirmieji ciklai po gimdymo dažniausiai būna su dar labiau sutrumpėjusia liuteinine faze, t.y. nesiekiančia nė 9 d., o artima žemesniajai ribai neretai išsilaiko visą žindymo laikotarpį. Bet jau kartojuosi... Papildyta:QUOTE(Majaj @ 2011 10 26, 15:07) 14 dienų po ovuliacijos mėnesinės turi pasirodyt visoms,. čia yra taisyklė, ir ji galioja visiems ciklams  Netiesa.
LeSecret
2011 10 26, 21:02
Gerai,papasakosiu kaip man si cikla gavosi ir gal galesite ka pakomentuot.. Buvau nuejus pie 1-1,5men pas gyne,ji padare tyrima prolaktino,jis padidejes,virs 800.. Geriau bromkriptina menesi,dar nepraejus menesiui papuoliau dar pas kita gynekologe,ji apziuros metu,apziurejo kiausides,ir pasake,kad auga folikulas,yra 16 ar 18 ten kazko,mmm ar ko,nesvarbu ir pasake,kad ovuliacija vyksta kai jis uzauga iki 20..Tai reiskia kad po 2-3 dienu ji bus ir galim kibt i darbus,mes tai kibom,bet kas nustebino,ta zadeta ovuliacija turejo buti kazkur nuo 16spalio,o 22-23spalio parejo mmm  Tai va ir nieko as cia nesupratau..
_Smalsutė_
2011 10 26, 21:26
QUOTE(LeSecret @ 2011 10 26, 22:02) Gerai,papasakosiu kaip man si cikla gavosi ir gal galesite ka pakomentuot.. Buvau nuejus pie 1-1,5men pas gyne,ji padare tyrima prolaktino,jis padidejes,virs 800.. Geriau bromkriptina menesi,dar nepraejus menesiui papuoliau dar pas kita gynekologe,ji apziuros metu,apziurejo kiausides,ir pasake,kad auga folikulas,yra 16 ar 18 ten kazko,mmm ar ko,nesvarbu ir pasake,kad ovuliacija vyksta kai jis uzauga iki 20..Tai reiskia kad po 2-3 dienu ji bus ir galim kibt i darbus,mes tai kibom,bet kas nustebino,ta zadeta ovuliacija turejo buti kazkur nuo 16spalio,o 22-23spalio parejo mmm  Tai va ir nieko as cia nesupratau..  Kadangi tai atvejis su patologija, komentuoti nedrįsčiau, bet šiaip prolaktinas yra tas hormonas, kuris žindančiai moteriai skatina pieno gamybą, tad gal ir nieko nuostabaus, jog liuteininė fazė sutrumpėjusi. Manau derėtų apie šį pastebėjimą užsiminti savo gydytojai, nes apskritai trumpa liuteininė fazė nėra geras ženklas planuojant nėštumą.
LeSecret
2011 10 26, 21:42
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 10 26, 22:26) Kadangi tai atvejis su patologija, komentuoti nedrįsčiau, bet šiaip prolaktinas yra tas hormonas, kuris žindančiai moteriai skatina pieno gamybą, tad gal ir nieko nuostabaus, jog liuteininė fazė sutrumpėjusi. Manau derėtų apie šį pastebėjimą užsiminti savo gydytojai, nes apskritai trumpa liuteininė fazė nėra geras ženklas planuojant nėštumą. O kuom nera geras zenklas,pasidalinkit,as nieko neismanau..
Po O nebuvo isskyru visai  sendien 6DPO ir va dabar atsirado biski isskyru  ka tai galetu reikst?
_Smalsutė_
2011 10 31, 21:03
QUOTE(smeli @ 2011 10 31, 21:45) Po O nebuvo isskyru visai  sendien 6DPO ir va dabar atsirado biski isskyru  ka tai galetu reikst? Nereiškia nieko - normalus ciklas.  (Ar jau laukiesi, šis požymis nepasakys). Papildyta:QUOTE(LeSecret @ 2011 10 26, 22:42) O kuom nera geras zenklas,pasidalinkit,as nieko neismanau.. Itin trumpa liuteininė fazė susijusi su didesne rizika prarasti jau pradėtą gyvybę...
Gal kas žinoti, ką reiškia kiaušinio baltymo konsistencijos išskyros, tačiau turinčios vos vos rusvą atspalvį ir pasirodančios vieną dieną apie ciklo vidurį ???
Laurutė
2011 11 01, 12:32
sveikos, noriu pasikonsultuoti  ciklas 26 d. ovuliacija buvo (OT- dvi linijos,bet ne ryški antra) 18 cd. , o po 8 dienų prasidėjo mm. Ar taip gali vėlai būti O ?
QUOTE(Gule @ 2011 11 01, 13:09) Gal kas žinoti, ką reiškia kiaušinio baltymo konsistencijos išskyros, tačiau turinčios vos vos rusvą atspalvį ir pasirodančios vieną dieną apie ciklo vidurį ???  gali būt ovuliacija
QUOTE(fishke @ 2011 11 01, 14:12) gali būt ovuliacija  Aš ir taip galvodavau, kol nesidariau ovul. testų. Tokių išskyrų vis turiu prieš tai, kol dar OT rodo labai blankią juostelę. Iki šiol nerandu atsakymo, koks tai ženklas/
naujokas998
2011 11 01, 17:13
QUOTE(Gule @ 2011 11 01, 13:09) Gal kas žinoti, ką reiškia kiaušinio baltymo konsistencijos išskyros, tačiau turinčios vos vos rusvą atspalvį ir pasirodančios vieną dieną apie ciklo vidurį ???  Nu turetu buti Ovuliacija
QUOTE(naujokas998 @ 2011 11 01, 18:13) Nu turetu buti Ovuliacija  Radau internete gydytojo komentarą, kad prieš ovuliaciją dėl padidėjusio estrogeno kiekio gali pasirodyti šiek tiek kraujingų išskyrų. Tai gal čia ir bus tas atvejis man?
QUOTE(Gule @ 2011 11 01, 14:49) Aš ir taip galvodavau, kol nesidariau ovul. testų. Tokių išskyrų vis turiu prieš tai, kol dar OT rodo labai blankią juostelę. Iki šiol nerandu atsakymo, koks tai ženklas/ Tai ženklas kad tuoj bus ovuliacija, nes man vieną dieną stipriau pasirodė išskyrų, o kitą dieną jau OT ryškus teigiamas, dar kitą dieną ovuliacija įvyko.
QUOTE(Majaj @ 2011 11 02, 09:57) Tai ženklas kad tuoj bus ovuliacija, nes man vieną dieną stipriau pasirodė išskyrų, o kitą dieną jau OT ryškus teigiamas, dar kitą dieną ovuliacija įvyko. Vaisingomis dienomis pas mane net keletą dienų gausu išskyrų, bet vieną dieną (1x dienoje) pasirodo kiaušinio baltymo konsistencijos, bet ne skaidrios, o vos vos rusvos išskyros. Kitomis dienomis jau eggwhite. Iš ko sprendi, kad įvyko ovuliacija ?
QUOTE(Gule @ 2011 11 02, 12:16) Vaisingomis dienomis pas mane net keletą dienų gausu išskyrų, bet vieną dieną (1x dienoje) pasirodo kiaušinio baltymo konsistencijos, bet ne skaidrios, o vos vos rusvos išskyros. Kitomis dienomis jau eggwhite. Iš ko sprendi, kad įvyko ovuliacija ? Pajutau maudenimus, skaudėjo spenelius, o paskui staigiai viskas nurimo, ir OT testai jau buvo neigiami  Tai ir reiškia kad įvyko. Aišku, gali kaiušinėlis ir neištrūkti, bet visgi jaučiasi kad jau vaisingiausios dienos praėjo  plius man skauda darant ND per vaisingas dienas
QUOTE(Majaj @ 2011 11 02, 12:18) Pajutau maudenimus, skaudėjo spenelius, o paskui staigiai viskas nurimo, ir OT testai jau buvo neigiami  Tai ir reiškia kad įvyko. Aišku, gali kaiušinėlis ir neištrūkti, bet visgi jaučiasi kad jau vaisingiausios dienos praėjo  plius man skauda darant ND per vaisingas dienas  Man skaudeno tai vieną kiaušidę, tai kitą, tai abi keletą dienų, tačiau vakar jaučiau tempimą visoj papilvėj ir kas keiščiausia vakare kurį laiką dilgčiojo viena krūtis. OT dariausi, gana ryškus, žiūrėsiu, ką šiandien rodys. Dar ir eggwhite buvo vakar. Kaklelis šiandien labai aukštai. Beveik metai stebiu save, bet man ta O vis dar ne iki galo aiški, kada ji įvyksta
QUOTE(Gule @ 2011 11 02, 12:37) Man skaudeno tai vieną kiaušidę, tai kitą, tai abi keletą dienų, tačiau vakar jaučiau tempimą visoj papilvėj ir kas keiščiausia vakare kurį laiką dilgčiojo viena krūtis. OT dariausi, gana ryškus, žiūrėsiu, ką šiandien rodys. Dar ir eggwhite buvo vakar. Kaklelis šiandien labai aukštai. Beveik metai stebiu save, bet man ta O vis dar ne iki galo aiški, kada ji įvyksta  Aš to momento irgi nejaučiu kada ji išpuola  bet vat tos kelios vaisngosios dienos jauciasi, ir kai jos praeina irgi jauciasi  Tai taip ir suprantu kad buvo O. Va dabar sulauksiu mmm ir suskaiciuosiu 14 dienu atgal, tai ta diena ir bus O diena, tai ziuresiu kaip atitiks OT rezultata
naujokas998
2011 11 02, 11:47
QUOTE(Gule @ 2011 11 02, 12:37) Man skaudeno tai vieną kiaušidę, tai kitą, tai abi keletą dienų, tačiau vakar jaučiau tempimą visoj papilvėj ir kas keiščiausia vakare kurį laiką dilgčiojo viena krūtis. OT dariausi, gana ryškus, žiūrėsiu, ką šiandien rodys. Dar ir eggwhite buvo vakar. Kaklelis šiandien labai aukštai. Beveik metai stebiu save, bet man ta O vis dar ne iki galo aiški, kada ji įvyksta  As irgi neatkreipdavau demesio, kada ivyksta O, bet man geriausiai padejo OT ir saves stebejimas Papildyta:QUOTE(Majaj @ 2011 11 02, 12:41) Aš to momento irgi nejaučiu kada ji išpuola  bet vat tos kelios vaisngosios dienos jauciasi, ir kai jos praeina irgi jauciasi  Tai taip ir suprantu kad buvo O. Va dabar sulauksiu mmm ir suskaiciuosiu 14 dienu atgal, tai ta diena ir bus O diena, tai ziuresiu kaip atitiks OT rezultata  O tikrai visoms O buna likus 14 d. iki mmm?  Lyg skaiciau, kad ne visoms
Va va, ir man įdomu, ar būtinai O būna likus 14-16 dienų iki mėnesinių ???
QUOTE(Gule @ 2011 11 02, 12:52) Va va, ir man įdomu, ar būtinai O būna likus 14-16 dienų iki mėnesinių ??? Tai nėra taisyklė  14 tiesiog taip sakoma, bet gali svyruoti 1-2 dienas, dėl įvairių pakitimų svyruoja ir daugiau.
|
|