Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
tasha
QUOTE(liepsnele @ 2008 08 28, 00:31)
Tai cia pacios taip isradot, net tai kad kokiais medicininiais tyrimais paremta  bigsmile.gif ?
Gali but, tik va man su saves stebejimu sudetingiau, nes man iki kol tikrosios mmm islenda, tai vis pateplioja  unsure.gif (cia man vietoj to jusu matomo vandenelio tokis "dziaugsmas"  doh.gif )
*

Neisradom, kazkur buvo rastas straipsnis, kur paaiskinta, kad jei nera nestumo, geltonkunis zuva ir iskeliauna skystymelio pavidalu, dazniausiai diena pries ir mm diena. Kai rasiu butinai ikelsiu cia nuoroda 4u.gif
Del patepliojimu g.gif na reiks pasiknysti internete, nors manau, tai tiesiog fiziologija tokia rolleyes.gif
Alchemie
man kaip kada, kai nakvisas geriau, tai nei pamaudimu, nei pms, nei patepliojimu nebuna, o jei negeriu, tada buna irgi, kad pateplioja pora dieneliu, o tada jau patopai pora naktu.
Siaip neseniai baigiau gerti welwoman vitaminus, dabar geriu tik foline rugsti ir kalci, tai kada mm turetu buti tik pagal ciklo ilgi galiu spresti, nes manau, akd neturetu buti pms..o gal jo ir del kitu priezasciu nebus bigsmile.gif
christel
QUOTE(tasha @ 2008 08 28, 03:34)
Neisradom, kazkur buvo rastas straipsnis, kur paaiskinta, kad jei nera nestumo, geltonkunis zuva ir iskeliauna skystymelio pavidalu, dazniausiai diena pries ir mm diena. Kai rasiu butinai ikelsiu cia nuoroda 4u.gif
Del patepliojimu g.gif  na reiks pasiknysti internete, nors manau, tai tiesiog fiziologija tokia rolleyes.gif
*

bet jei SM paskaitytumete apie isskyras nestumo metu (ypac pradzioje) , tai irgi rastumete, kad skystos kaip vandenelis buna. Tai kad cia nieko zinoti negali.
Alchemie
as cia uzsimaniau ifo apie labai trumpa laikotarpi blush2.gif , kai dar neveluoja mm, bet jau galetu buti implantacija, t.y. sakysim pirma nestumo savaite, ar keiciasi ar ne..o jau kai veluoja mm tai kaip minejau toks vaizdas vis, kad ten bega vandenelis, kaip jau ir kitos minejo
Aune
QUOTE(Alchemie @ 2008 08 28, 10:44)
as cia uzsimaniau ifo apie labai trumpa laikotarpi blush2.gif , kai dar neveluoja mm, bet jau galetu buti implantacija, t.y. sakysim pirma nestumo savaite, ar keiciasi ar ne..o jau kai veluoja mm tai kaip minejau toks vaizdas vis, kad ten bega vandenelis, kaip jau ir kitos minejo
*

aha... ir man idomu... Kaip su tom gleivem, kai "svieziai" pastojusi, ir iki mm termino dar kelios dienos...
Alchemie
Dabar pas mane tokios baltos, kosles pavidalo, tirstos, negausios..ziuresime, kaip bus toliau, NT zadu darytis rugsejo 2 d. (cia bus 8 dienos po O)
Ramshke
Na man irgi idomu kaip cia buna. Ar gali buti tasiu gleiviu is karto po pastojimo, nes pas mane kaip ir turetu O buti praejus, o gleiviu vis dar yra? g.gif
Alchemie
blush2.gif pas mane jau pasikeite..dabar negausios gelsvos..konsistencijos negaliu pasakyti, susigere i iklota
Ramske, dar po O gali buti keleta dienu tasiu, man atrodo
O tu speji, kad praejo O, ar dareisi OT?
Be to pastojimas skaitosi, kai apvaisintas kiausinelis 'isirausia" i gimda, t.y. po kokiu 8 dienu po O.
Ramshke
Na tik speju, bet visa laika maniau, kad savo cikla pakankamai gerai zinau ir taip anksciau nebudavo. Ir siaip kazkokie keisti dalykai paskutiniu metu su organizmu dedasi, tai ir pagalvojau, gal cia taip anksti gali sureaguoti i pastojima. g.gif
saulyte2
ar gali būti du kartus O g.gif man buvo vaisingos gleivės ir 9ckd. skaudėjo dešinį šoną labai, galvoju kad įvyko tikrai O ,nes kita dieną pasikeitė gleivės tokios balzganos, vakar buvo 13ckd. ir kaip skaudėjo vėl pilvo apačia ir dešinį šoną, negi vėl buvo O g.gif blink.gif
Minlina
vis pasiskaitau apie tuos sono skaudejimus ir pagalvoju, kad tarkim man, niekad to nera buve smile.gif idomiai
Alchemie
sona gali skaudeti del O ir del sakysim slapimtakiu uzdegimo. Siaip jei ivyko apvaisinimas, tai bent kiek pamenu abu sykius per mm kad jaumm tempia pilvo apacia, bet ju vis ner.
Ramshke, o kas tau dedasi?
Pvz. mano organizmas labai reaguoja i rudens ir pavasario sezona, net ciklo ilgiai keiciasi. dart organizmas reaguoja i nuovargi ir stresa..nu bet jei patapai nestuke.gif tai irgi organizmui stresas, nes reikia persitvarkyti, hormoniniai pakitimai vyksta, delto buna daznai, kad lauzia prie miego, bet dar ne tokioje ankstyvoje fazeje
zorzet
Sveikos Merginos!
Noriu sužinoti jūsų nuomone tokiu delikačiu klausimu: kaip ir kada jūs tikrinate gleives? Perknisau visą forumą, o apie tai neradau nė žodžio. doh.gif
Aš tai pirštuku ir vakare. Atrodo, kad aš kiekvieną ciklo dieną šlapia g.gif
Anksčiau žiūrėdavau kaip kelnaites teplioja, bet tada susidarydavo toks vaizdas, kad dažniausiai nėra jokių išskyrų. blink.gif
rasiux000
QUOTE(zorzet @ 2008 09 01, 10:02)
Sveikos Merginos!
Noriu sužinoti jūsų nuomone tokiu delikačiu klausimu: kaip ir kada jūs tikrinate gleives? Perknisau visą forumą, o apie tai neradau nė žodžio.  doh.gif
Aš tai pirštuku ir vakare. Atrodo, kad aš kiekvieną ciklo dieną šlapia  g.gif
Anksčiau žiūrėdavau kaip kelnaites teplioja, bet tada susidarydavo toks vaizdas, kad dažniausiai nėra jokių išskyrų.  blink.gif
*

Pirmam puslapi viskas graziai yra parasyta ir paaiskinta mirksiukas.gif
tasha
QUOTE(zorzet @ 2008 09 01, 09:02)
Sveikos Merginos!
Noriu sužinoti jūsų nuomone tokiu delikačiu klausimu: kaip ir kada jūs tikrinate gleives? Perknisau visą forumą, o apie tai neradau nė žodžio.  doh.gif
Aš tai pirštuku ir vakare. Atrodo, kad aš kiekvieną ciklo dieną šlapia  g.gif
Anksčiau žiūrėdavau kaip kelnaites teplioja, bet tada susidarydavo toks vaizdas, kad dažniausiai nėra jokių išskyrų.  blink.gif
*

Man gine sake, kad stebeti gleives reiktu po piet, is ryto dusas, iki pietu juk vis tiek eini i WC ir po pietu jau turetu viskas but issivale, vadinasi jau matysi tikras gleives. As dar ir apsisluostau specialiom imtymiai higienai skirtom servetelem, ir po kokios valandos jau pasitikrinu kokios isskyros. Siaip kai buna O, pas mane labiai gausiai buna isskyru, tu tokiu tasiu ir skaidriu. Kitom dienom per daug nesigilinu ar jos kremines ar lipnios, is esmes juk tik skystos-skaidrios ir kaip kiausinio baltymas-tasios, skaidrios yra tos kurios vaisingos rolleyes.gif
zorzet
QUOTE(rasiux000 @ 2008 09 01, 14:26)
Pirmam puslapi viskas graziai yra parasyta ir paaiskinta  mirksiukas.gif

Deja, rasiux000, pirmame puslapyje ne viskas parašyta. Kažkur forume merginos davė interneto adresą, iš kurio ir buvo paimta informacija pirmama puslapiui, tik ne visa: Gimdos kaklelio gleivės
Ugniukė
QUOTE(tasha @ 2008 09 01, 16:03)
Man gine sake, kad stebeti gleives reiktu po piet, is ryto dusas, iki pietu juk vis tiek eini i WC ir po pietu jau turetu viskas but issivale, vadinasi jau matysi tikras gleives. As dar ir apsisluostau specialiom imtymiai higienai skirtom servetelem, ir po kokios valandos jau pasitikrinu kokios isskyros. Siaip kai buna O, pas mane labiai gausiai buna isskyru, tu tokiu tasiu ir skaidriu. Kitom dienom per daug nesigilinu ar jos kremines ar lipnios, is esmes juk tik skystos-skaidrios ir kaip kiausinio baltymas-tasios, skaidrios yra tos kurios vaisingos rolleyes.gif
*

Aš irgi tik vaisingas gleives seku. Kažkaip specialiai net nežiūriu, bet jaučiu kokias 4 dienas iki piko, kaip vis gausėja tų slidžių gelivių, kol vieną rytą per mėnesį (kai būna pats pikas) tai net plaukiu nuo jų ax.gif
Alchemie
o man siaip dabar beveik jokiu nera..vakar su vyru ND atlikome, tai visa nakti plaukiau blink.gif nesupratau nuo ko cia taip blink.gif
Ugniukė
QUOTE(Alchemie @ 2008 09 02, 09:01)
o man siaip dabar beveik jokiu nera..vakar su vyru ND atlikome, tai visa nakti plaukiau blink.gif nesupratau nuo ko cia taip blink.gif
*

Turbūt nuo vyro spermiukų smile.gif
tasha
QUOTE(zorzet @ 2008 09 02, 07:11)
Deja, rasiux000, pirmame puslapyje ne viskas parašyta. Kažkur forume merginos davė interneto adresą, iš kurio ir buvo paimta informacija pirmama puslapiui, tik ne visa: Gimdos kaklelio gleivės
*

Tikrai ne visa informacija pirmam puslapiuke, nes bandziau susirankioti is ansktesnes temukes viska, deja ne viska radau. Sita nuoroda ikeliu i pirma puslapiuka, kad visoms naujai atejusioms butu aiskiau 4u.gif Aciu
marmari
QUOTE(liepsnele @ 2008 08 28, 02:31)
Tai cia pacios taip isradot, net tai kad kokiais medicininiais tyrimais paremta  bigsmile.gif ?
Gali but, tik va man su saves stebejimu sudetingiau, nes man iki kol tikrosios mmm islenda, tai vis pateplioja  unsure.gif (cia man vietoj to jusu matomo vandenelio tokis "dziaugsmas"  doh.gif )
*

Tas patepliojimas prieš mmm gali būti rimtos ligos ženklas.
Alchemie
tai va, man vandenelio ner, vis buvo labai negausios gelsvos isskyros, siandien tipo jau turetu buti mm, bet nera, o testas rodo I..nu tai dar turiu dvi rpielaidas, testas brokuotas arba ciklas prasitese..matysim po triju dienu
Linutas
QUOTE(Alchemie @ 2008 09 06, 08:46)
tai va, man vandenelio ner, vis buvo labai negausios gelsvos isskyros, siandien tipo jau turetu buti mm, bet nera, o testas rodo I..nu tai dar turiu dvi rpielaidas, testas brokuotas arba ciklas prasitese..matysim po triju dienu
*

Tikrai gali bandyti poryt vel testuotis blush2.gif O kaip krutine? blush2.gif
Dabar pradedu stebeti si reiskini(krutines jautruma) , kaip jis koreliuojasi su nestumu ax.gif
Ugniukė
QUOTE(Linutas @ 2008 09 07, 18:12)
Tikrai gali bandyti poryt vel testuotis  blush2.gif O kaip krutine?  blush2.gif
Dabar pradedu stebeti si reiskini(krutines jautruma) , kaip jis koreliuojasi su nestumu  ax.gif
*

Man su pirmu krūtinę tai skaudėjo nerealiai, bet man ir šiaip iki pirmo nėštumo prieš kiekvienas mėnesines padidėdavo ir skaudėdavo, bet ne taip smarkiai, kaip pastojus. O va po gimdymo, tai krūtinė nebūna skausiminga, prieš mmm niekad niekas nesikeičia. Įdomu, kaip bus, kai pastosiu g.gif bigsmile.gif
Alchemie
Siuo taveju krutine nera didelis rodiklis. As baigiau gerti vitaminus su nakvisomis, kas nuima sakysim pms simptomus, krutines skausma, pilvo tempima. man kazkada krutine labai skaudejo, bet tai buvo streso pozymis, kaip gine sake ir tada liepe gerti nakvisas. Dabar krutine kazkiek jautri, bet tai ir pries mm tokia gali buti, kiek padidejusi ir jautresne. Man su antru krutine nebuvo kazkaip ypatingai jautri, tikpaskui jau po kokiu 6 savaiciu buvo ojojo, bet pradzioje net nemaniau, akd laukiuosi..taigi tiesiog dabar sedziu ir laukiu..informuosiu kas ir kaip 4u.gif siaip..aciu, akd esate kartu..nes kartais tikrai sunku..sitas laukimas man kitoks, nes zinau, ka reiskia netekti
Ninkasi
Sveikos,

niu zinokit nebesuprantu, na pas mane l. ilgi ciklai tai stebiu BT ir gleives bandau stebėt, jos tokios na kaip ir baltos būtų tokiais gabaliukais blush2.gif OT antra juostele neryski, ir va BT g.gif bet siandien taip rudai biski patepliojo tai isvis g.gif kazi kas cia vyksta
user posted image
Alchemie
Tai manau, kad tau mm atkeliavo..kaip ir man...man BT nukrito iki 36.7, kai buvo pries tai 36.9
O baltos tai nera vaisingos
Ninkasi
QUOTE(tasha @ 2008 04 30, 20:26)
Senoji tema cia
I stadija (iki ovuliacijos)
(menstruacijos, 1-4 ciklo diena) -Nevaisinga
Sausa (nuo 4 dienos iki ovuliacijos)-Nevaisinga

II stadija (ovuliacijos)
  Baltos, negausios, balzganos, gali būti dribsniais -Vaisinga
*

o cia 1 psl. raso, kad vaisingos g.gif ar kazka ne taip suprantu
Linutas
QUOTE(Alchemie @ 2008 09 07, 20:38)
Siuo taveju krutine nera didelis rodiklis. As baigiau gerti vitaminus su nakvisomis, kas nuima sakysim pms simptomus, krutines skausma, pilvo tempima. man kazkada krutine labai skaudejo, bet tai buvo streso pozymis, kaip gine sake ir tada liepe gerti nakvisas. Dabar krutine kazkiek jautri, bet tai ir pries mm tokia gali buti, kiek padidejusi ir jautresne. Man su antru krutine nebuvo kazkaip ypatingai jautri, tikpaskui jau po kokiu 6 savaiciu buvo ojojo, bet pradzioje net nemaniau, akd laukiuosi..taigi tiesiog dabar sedziu ir laukiu..informuosiu kas ir kaip 4u.gif siaip..aciu, akd esate kartu..nes kartais tikrai sunku..sitas laukimas man kitoks, nes zinau, ka reiskia netekti
*

tikrai labai idomu palyginti, kaip pas kiekviena buna, ir tikrai po O smegenys man susisuka, negaliu negalvoti, gal jau, todel paranojiskai stengiesi ieskoti kokiu nors pozymiu. Man irgi malonu, kai cia kitos pasidalina savo patirtimi 4u.gif
As taip pat geriu nakvisu alieju, tai gal todel man nieko neskauda unsure.gif (cia jau kitos dziaugtusi blush2.gif )
Po 6 nestumo sav sakai buvo labai jautri krutine g.gif Cia skaiciuojant nuo pirmos mmm dienos? Ar kiek mazdaug buvo paciam nestumo laikui? Nes, pas mane O vyksta trecia sav po mmm, taigi dabar dar tik 9 DPO blush2.gif Ir testa sugadinau - jis neigiamas.

QUOTE(Alchemie @ 2008 09 08, 18:07)
Tai manau, kad tau mm atkeliavo..kaip ir man...man BT nukrito iki 36.7, kai buvo pries tai 36.9
O baltos tai nera vaisingos
*

g.gif Nelabai dar paziurek, ankstoka mmm - tik 16 CD g.gif
Skyciau O , bet jei testas neigiamas.. g.gif
Alchemie
man kazkaip baltos jau buvo i pabaiga ciklo ir virto gelsvom vos matomom ir tai buvo jau seniai po O..delto sakau, kad nevasingos..cia manau, kad sunku nuspresti..sorry, jei subalamutinau. Nu patepliojimai gali buti arba del uzdegimo, arba su O, arba koks anovuliacinis ciklas ir mm tada negausios..bet cia tik mano prielaidos
tasha
QUOTE(Ninkasi @ 2008 09 08, 17:12)
Sveikos,

niu zinokit nebesuprantu, na pas mane l. ilgi ciklai tai stebiu BT ir gleives bandau stebėt, jos tokios na kaip ir baltos būtų tokiais gabaliukais blush2.gif  OT antra juostele neryski, ir va BT  g.gif  bet siandien taip rudai biski patepliojo tai isvis  g.gif  kazi kas cia vyksta
*

O tie patepliojimai pas tave kiekviena cikla buna, ar tik si sitaip? Nes visi tokie patepliojimai tikrai nera gerai, reiktu pas gine unsure.gif

QUOTE(Ninkasi @ 2008 09 08, 18:51)
o cia 1 psl. raso, kad vaisingos g.gif  ar kazka ne taip suprantu
*

As sukeliau sita inormacija is vieno sveikatos puslapio, bet vis tik asmeniskai manau, kad baltos isskyros tikrai nera vaisingos, vaisingos skaidrios, kaip vandenelis arba kaip kiausinio baltymas. 4u.gif
Alchemie
siaip baltos gali buti dar ir kokio uzdegimo priezastis..nenoriu gasdinti bet manau,akd jei del to patepliojimo nueitum pas gine tai isaiskintu ir patepliojimus ir isskyru reiskme..nes jei koks uzdegimukas, geriau jau isigydyti, negu paskui rizikuoti
- hal -
man su pirmu suneliu iki 10 savaites testas rode neigiama,o antram nestume iki 7 savaites testai rode taip pat neigiama rezultata.kad laukiuosi supratau is skaudancios krutines irkad per para ismiegodavau po 16ka valandu ir dar niekaip negaledavau atsikelti smile.gif .
su dvinukais pastojau labai sunkiai ir deja nesekmingai..
labai gausios baltos iskyros nera gerai,vertetu apsilankyti pas gine.
*weita*
pas mane balksvos skiriasi jos palaipsniui ,o kokios normalios turi but tai net nzn lotuliukas.gif visada tokios po gimdymo budavo 4u.gif o su vaisingom tai lyg ir viskas normliai ,nes pastebiu jas kaiip trynio baltyma rolleyes.gif
*weita*
sveikos:) O ar gali but kad 9 DPO dar iseidineja vaisingos gleives g.gif ,nes kazko jos nesibaigia ,idomiai ,plius dar tokios susimaisiusios su baltom isskyrom ,ir gauasi tasios doh.gif ...cia taip normalu g.gif
liepsnele
QUOTE(*weita* @ 2008 09 19, 13:56)
sveikos:) O ar gali but kad 9 DPO dar iseidineja vaisingos gleives g.gif ,nes kazko jos nesibaigia ,idomiai ,plius dar tokios susimaisiusios su baltom isskyrom ,ir gauasi tasios doh.gif ...cia taip normalu g.gif
*

gal cia "namu darbai" taip iseidineja greiciau mirksiukas.gif ?
*weita*
QUOTE(liepsnele @ 2008 09 19, 21:42)
gal cia "namu darbai" taip iseidineja greiciau  mirksiukas.gif ?
*

tai vat kad PO o nd ,NETUREJOM blush2.gif ....AI TIEK TO ,BEGSIU PIMADIENI PAS GINE ...PRAOFILAKTISKAI doh.gif
AiNi
Mergytės, va dabar po tiek dienų pilvo maudimo pastebėjau labai tąsias skaidrias gleives, o CD 38 ..... BT grafike man babyplan.ru iki šiol žymi anovuliacinį . Ar gali būti , kad tik šiandien tokia pavėlavusi O ? blink.gif
*weita*
QUOTE(Nanda @ 2008 09 20, 17:28)
Mergytės, va dabar po tiek dienų pilvo maudimo pastebėjau labai tąsias skaidrias gleives, o CD 38 ..... BT grafike man babyplan.ru iki šiol žymi anovuliacinį . Ar gali būti , kad tik šiandien tokia pavėlavusi O ? blink.gif
*

JEI MATAI TASIAS GLEIVES ,REISKIA VASINGAS DIENAS,O ARBA BUS ARBA JA BUVO unsure.gif
tasha
QUOTE(Nanda @ 2008 09 20, 18:28)
*

Visko gali buti, nors ir labai paveluotai, bet gal tavo O atkeliauna. Siulau ND butinai siandien, ir bus matyt kokia BT tavo rytoj bus. Gal dar nereiks nurasyti sito ciklo 4u.gif
*weita*
tasha znau kad tu fertilycio meistre 4u.gif jei bt kyla tai fertilistis brezia menesines dar veliau?cia pas visas taip ,ir a galima juotyket nes siaip turi man but 23 ,ir jis taip visada breze o siandie nugreze kad 25 ?
sorry kad ne i tema blush2.gif
AiNi
QUOTE(tasha @ 2008 09 20, 18:44)
Visko gali buti, nors ir labai paveluotai, bet gal tavo O atkeliauna. Siulau ND butinai siandien, ir bus matyt kokia BT tavo rytoj bus. Gal dar nereiks nurasyti sito ciklo 4u.gif
*

Aš tiek prisiverkiau BT temelėj su savo grafiku, kad jau nesitiki kažko, bet ND tikrai bus biggrin.gif Ačiū tau 4u.gif
tasha
QUOTE(*weita* @ 2008 09 20, 18:49)
tasha znau kad tu fertilycio meistre 4u.gif  jei bt kyla tai fertilistis brezia menesines dar veliau?cia pas visas taip ,ir a galima juotyket nes siaip turi man but 23 ,ir jis taip visada breze o siandie nugreze kad 25 ?
sorry kad ne i tema blush2.gif
*

Fertility rodo teoriniu mm data, bet ne pagal BT kylima, o pagal ivykusios O diena, jei anksciau nesi pildzius grafikelio fertility tiesiog paims vidutine II faze 14 dienu ir pagal tai apskaiciuos teorines mm, jei jau ne pirma menesi pildai fertility orentuojasi i pres tai buvusi grafikeli,kokio ilgio pas tave II faze ir pagal tai nurodo teroriniu mm diena. Fertility tikrai pasitiketi galima 4u.gif
Jei nori,kad ka nors konkreciau pakometuociau, reiktu pasiziureti i tavo grafikeli. Jei gali idek i BT matuojanciu temuke, panagrinesim 4u.gif
AiNi
Mergytės, ar gali būti prieš mmm tąsios skaidrios gleivės porą dienų, bet negausiai labai, o po to sausa vėl kaip ir prieš tai ? unsure.gif Kiek žinau prieš mmm drėgnumas atsiranda, bet sausa nebūna... g.gif ar ne?
tasha
QUOTE(Nanda @ 2008 09 22, 18:32)
Mergytės, ar gali būti prieš mmm tąsios skaidrios gleivės porą dienų, bet negausiai labai, o po to sausa vėl kaip ir prieš tai ?  unsure.gif Kiek žinau prieš mmm drėgnumas atsiranda, bet sausa nebūna...  g.gif  ar ne?
*

Sausa gali buti 4u.gif Ir slapia gali buti pries mmm 4u.gif Nu bet pas tave , tai labai sudetinga si cikla viskas unsure.gif
AiNi
QUOTE(tasha @ 2008 09 22, 18:41)
Sausa gali buti 4u.gif  Ir slapia gali buti pries mmm 4u.gif  Nu bet pas tave , tai labai sudetinga si cikla viskas unsure.gif
*

tasha, aš jau nežinau ko ir laukti... neramiai stebiu save ir galvoju ar čia mano O buvo, ar mmm artėja verysad.gif Dabar dar nuo pietų prasidėjo trumpučiai pilvo maudimai kaip prieš mmm, bet po tų eggwhite vėl sausa ir pasimečiau g.gif
*weita*
as nuo O turejau gleives iki uzvakar ,maisytos su normlaliom isskyrom ,to prezastis nestuke.gif manau ,nes anksciau taip nebudavo g.gif
tasha
QUOTE(Nanda @ 2008 09 22, 18:46)
tasha, aš jau nežinau ko ir laukti... neramiai stebiu save ir galvoju ar čia mano O buvo, ar mmm artėja  verysad.gif  Dabar dar nuo pietų prasidėjo  trumpučiai pilvo maudimai kaip prieš mmm, bet po tų eggwhite vėl sausa ir pasimečiau  g.gif
*

Kad ne nezinau ka tau ir pasakyti unsure.gif Gal tik palinketi,kad greiciau mm ateitu ir naujas ciklas prasidetu ir butu normalus 4u.gif
AiNi
QUOTE(tasha @ 2008 09 22, 18:50)
Kad ne nezinau ka tau ir pasakyti unsure.gif  Gal tik palinketi,kad greiciau mm ateitu ir naujas ciklas prasidetu ir butu normalus 4u.gif
*

Ačiū už palaikymą 4u.gif tik to ir laukiu jau dabar
tasha
QUOTE(*weita* @ 2008 09 22, 18:49)
as nuo O turejau gleives iki uzvakar ,maisytos su normlaliom isskyrom ,to prezastis nestuke.gif manau ,nes anksciau taip nebudavo g.gif
*

Tu save stebek, tikiuosi tikrai esi nestuke.gif ir po dar keleta dienu galesi aprasyti kokios isskyros pas tave 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.