QUOTE(naujokas998 @ 2011 11 08, 23:36) Tokiose situacijose nieko negalima kaltinti  Bet netikiu, kad pastojimas yra tiesiog sekmes dalykas  O kaip pavadinti tokį dalyką, kai pora visą laiką saugojusi nesisaugojo vieną naktį ir pastojo neplanuotai nelauktai? vieną vienintelį kartą padarė ND ?  Lyginant su tokiom kaip aš, kurios bando bet nesigauna, tokios moterys turi džiaugtis, kad sėkmė nusišypsojo, kad abu esat sveiki, ir geru laiku gavosi  Tam kad pastoti turi sutapti daug faktorių, todėl ne visiems gal ir pavyksta tą tinkamiausią laiką pagauti ir padaryti ND. Sėkmė yra, kad nesunkiai užkibot ir Jūs, nes jeigu pastebėjote, pastot moterims tampa vis sunkiau, o jeigu pastoja - išnešioti, nes tiek nevaisingų porų tiek natūralių persileidimų didėja..o nuo tokių gamtos klaidų nė viena neesam apsaugota. Todėl Jums linkiu nesigręžioti atgal, pastojot - džiaukitės! Saugokit savo žirniuką, ir tikėkitės geriausio. Samona tai gal jau laukiatės ?  Šeip jeigu nesuprantat savo ciklo, veskite kalendorių, kur kasdien žymėtis savo savijautą, išskyras ir pan. Dar nepamaišytų OT darytis, ir žiūrėt kaip pagal požymius sutampa OT rezultatas.
_Smalsutė_
2011 11 09, 10:59
QUOTE(Majaj @ 2011 11 09, 10:11) jeigu pastebėjote, pastot moterims tampa vis sunkiau, o jeigu pastoja - išnešioti, nes tiek nevaisingų porų tiek natūralių persileidimų didėja..o nuo tokių gamtos klaidų nė viena neesam apsaugota. Kažin ar labai protinga dėl kontracepcijos pramonės ir kitų civilizacijos "gėrių" kaltinti gamtą...
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 11 09, 11:59) Kažin ar labai protinga dėl kontracepcijos pramonės ir kitų civilizacijos "gėrių" kaltinti gamtą... Brangioji, aš visą gyvenimą saugojausi prezervatyvais, nes nuodytis man buvo nepriimtina chemine kontracepcija, tad nebūtina taip kategoriškai "stūmti" iš karto, kai net nežinot, kaip kas gyvena.
naujokas998
2011 11 09, 11:10
QUOTE(Majaj @ 2011 11 09, 10:11) O kaip pavadinti tokį dalyką, kai pora visą laiką saugojusi nesisaugojo vieną naktį ir pastojo neplanuotai nelauktai? vieną vienintelį kartą padarė ND ?  Lyginant su tokiom kaip aš, kurios bando bet nesigauna, tokios moterys turi džiaugtis, kad sėkmė nusišypsojo, kad abu esat sveiki, ir geru laiku gavosi  Tam kad pastoti turi sutapti daug faktorių, todėl ne visiems gal ir pavyksta tą tinkamiausią laiką pagauti ir padaryti ND. Sėkmė yra, kad nesunkiai užkibot ir Jūs, nes jeigu pastebėjote, pastot moterims tampa vis sunkiau, o jeigu pastoja - išnešioti, nes tiek nevaisingų porų tiek natūralių persileidimų didėja..o nuo tokių gamtos klaidų nė viena neesam apsaugota. Todėl Jums linkiu nesigręžioti atgal, pastojot - džiaukitės! Saugokit savo žirniuką, ir tikėkitės geriausio. Samona tai gal jau laukiatės ?  Šeip jeigu nesuprantat savo ciklo, veskite kalendorių, kur kasdien žymėtis savo savijautą, išskyras ir pan. Dar nepamaišytų OT darytis, ir žiūrėt kaip pagal požymius sutampa OT rezultatas.
Forinta
2011 11 09, 11:22
QUOTE(Majaj @ 2011 11 09, 11:08) Brangioji, aš visą gyvenimą saugojausi prezervatyvais, nes nuodytis man buvo nepriimtina chemine kontracepcija, tad nebūtina taip kategoriškai "stūmti" iš karto, kai net nežinot, kaip kas gyvena.
_Smalsutė_
2011 11 09, 11:22
QUOTE(Majaj @ 2011 11 09, 12:08) Brangioji, aš visą gyvenimą saugojausi prezervatyvais, nes nuodytis man buvo nepriimtina chemine kontracepcija, tad nebūtina taip kategoriškai "stūmti" iš karto, kai net nežinot, kaip kas gyvena. Yra dar toks dalykas, kaip pvz. aplinkos estrogenizacija (su kontraceptikus vartojančių moterų šlapimu estrogenų patenka į aplinką, nedidelėmis koncentracijomis į geriamąjį vandenį ir ratas sukasi). Tiesiog norėjau pastebėti, kad gamta čia mažai kuo dėta - žmonija pati priėjo tiek prie tokius mastus įgaunančių problemų, tiek prie požiūrio į naują gyvybę kaip į "pasigamintiną" produktą.
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 11 09, 12:22) Yra dar toks dalykas, kaip pvz. aplinkos estrogenizacija (su kontraceptikus vartojančių moterų šlapimu estrogenų patenka į aplinką, nedidelėmis koncentracijomis į geriamąjį vandenį ir ratas sukasi). Tiesiog norėjau pastebėti, kad gamta čia mažai kuo dėta - žmonija pati priėjo tiek prie tokius mastus įgaunančių problemų, tiek prie požiūrio į naują gyvybę kaip į "pasigamintiną" produktą. Dėl šito pilnai sutinku, žmonės nelabai masto, kokios tolimesnėje ateityje tokio gyvenimo pasekmės bus.
"Mimiuke"
2011 11 09, 15:11
QUOTE(Majaj @ 2011 11 08, 10:39) Tai samgu, kad neskubat, čia dauguma skuba ir nori greičiau pasidaryti leliuką, ypač pirmąjį.  sveikute, as nesakau kad nenoriu, aisku noriu kad butu greiciau, bet kaip supratau is patirties, viskam gyvenime yra savas laikas,gal todel siek tiek kantrybes yra, nes as vis skaiciuoju ir OT darau, ir ND atrodo geri, bet va nepavyksta ir viskas, nes tam iki siol nebuvo laikas, nes sie metai buvo be galo sunkus, mergyte sirgo isvien ir as kartu, tai vis sakiau gerai kad nepavyko, poto sunkiai susirgo artimas zmogus, jei buciau tuomet pastojus, tai tikrai butu ivykes persileidimas, nes jau ir taip be galo sunku buvo, poto dar man nosi operavo, tai ir vel sakiau gerai kad nepavyko ir t.t. todel manau,kad kai bus tam skirta, vel supuosi leliuka. dabar bent jau cia vokietijoje pamazu ruosiames kaledoms, cia truputi anksciau viska puosia, tai va man vel bus uzsiemimas. kiek laiko jus bandot?
QUOTE(baba1 @ 2011 11 09, 16:11) sveikute, as nesakau kad nenoriu, aisku noriu kad butu greiciau, bet kaip supratau is patirties, viskam gyvenime yra savas laikas,gal todel siek tiek kantrybes yra, nes as vis skaiciuoju ir OT darau, ir ND atrodo geri, bet va nepavyksta ir viskas, nes tam iki siol nebuvo laikas, nes sie metai buvo be galo sunkus, mergyte sirgo isvien ir as kartu, tai vis sakiau gerai kad nepavyko, poto sunkiai susirgo artimas zmogus, jei buciau tuomet pastojus, tai tikrai butu ivykes persileidimas, nes jau ir taip be galo sunku buvo, poto dar man nosi operavo, tai ir vel sakiau gerai kad nepavyko ir t.t. todel manau,kad kai bus tam skirta, vel supuosi leliuka. dabar bent jau cia vokietijoje pamazu ruosiames kaledoms, cia truputi anksciau viska puosia, tai va man vel bus uzsiemimas. kiek laiko jus bandot? Na taip, jau kuo toliau, tuo labiau suprantu, kad bus kai reiks, mes dar neilgai bandom. Nuo vestuvių (gegužės mėn.), ir jau buvau pastojus, bet deja nesėkmingai. Bijau, kad nepasikartotų, bet kartu labai noriu. Stengiuosi kontroliuoti save, ir susitaikyti su mintim, kad bus kai dievas duos  Nėra lengva, bet reik kažkaip guostis save
QUOTE(Majaj @ 2011 11 09, 09:11) Samona [/b]tai gal jau laukiatės ?  Šeip jeigu nesuprantat savo ciklo, veskite kalendorių, kur kasdien žymėtis savo savijautą, išskyras ir pan. Dar nepamaišytų OT darytis, ir žiūrėt kaip pagal požymius sutampa OT rezultatas. Neįsivaizduoju  Šiandien 23 CD- tai dar anksti testuotis Bet tas skausmas truko apie parą laiko- tai gal tikrai vėlyva O vyko.. nes ir klampių išskyrų labai daug buvo, tai į implantaciją nepanašu Kuo giliau į mišką- tuo daugiau medžių, žodžiu
QUOTE(Samona @ 2011 11 10, 21:44) Neįsivaizduoju  Šiandien 23 CD- tai dar anksti testuotis Bet tas skausmas truko apie parą laiko- tai gal tikrai vėlyva O vyko.. nes ir klampių išskyrų labai daug buvo, tai į implantaciją nepanašu Kuo giliau į mišką- tuo daugiau medžių, žodžiu  Na taip būna visko  Kai nereikia tas ciklas ima ir sudurniuoja  Man panašiai gali būti, bet paaiškės po savaitės
Sveikutes, as du kartus gyvenime pastojau po vieno karto  gaila, kad pastaraji persileidau, tai buvo birzelio menesi  o si menesi, tikiuosi, pavyks. Mylimes mes ir taip daznokai, tai kaip ir dirbt tuo klausimu nezadu, bet tikiuosi, geru rezultatu  paziuresim ar trecias kartas bus toks pats sekmingas
naujokas998
2011 11 16, 22:58
QUOTE(Lionesss @ 2011 11 16, 22:03) Sveikutes, as du kartus gyvenime pastojau po vieno karto  gaila, kad pastaraji persileidau, tai buvo birzelio menesi  o si menesi, tikiuosi, pavyks. Mylimes mes ir taip daznokai, tai kaip ir dirbt tuo klausimu nezadu, bet tikiuosi, geru rezultatu  paziuresim ar trecias kartas bus toks pats sekmingas 
Delphine
2011 11 17, 16:41
Sveikos! Norejau pasitikslinti jusu: gali buti kad vakar vyko O. Snd pasirode jau laselis kreminiu isskyru. Zinau, kad po O dar minimum viena diena buna vaisinga. Ar verta snd atlikinet dar ND ar tai, kad pasirode kremines isskyros reiskia, kad jau kaip ir nebevaisinga? Aciu uz patarimus
QUOTE(Uogiene @ 2011 11 17, 17:41) Sveikos! Norejau pasitikslinti jusu: gali buti kad vakar vyko O. Snd pasirode jau laselis kreminiu isskyru. Zinau, kad po O dar minimum viena diena buna vaisinga. Ar verta snd atlikinet dar ND ar tai, kad pasirode kremines isskyros reiskia, kad jau kaip ir nebevaisinga? Aciu uz patarimus  Darykit aišku, spėsite arba ne
QUOTE(Uogiene @ 2011 11 17, 18:41) Sveikos! Norejau pasitikslinti jusu: gali buti kad vakar vyko O. Snd pasirode jau laselis kreminiu isskyru. Zinau, kad po O dar minimum viena diena buna vaisinga. Ar verta snd atlikinet dar ND ar tai, kad pasirode kremines isskyros reiskia, kad jau kaip ir nebevaisinga? Aciu uz patarimus  Nepykit, bet "ar verta daryti namu darbus" man taip ziauriai skamba, o gal tiesiog mylekite savo zmogu dazniau, nes kai jau tai tampa darbu  man biski nesuprantama. Suprantu tik tada kai yra bedu su vaisingumu. Mylekites vaisingomis dienomis kasdien, ar kas antra ir manau bus gerai.
Delphine
2011 11 17, 17:47
QUOTE(Lionesss @ 2011 11 17, 17:48) Nepykit, bet "ar verta daryti namu darbus" man taip ziauriai skamba, o gal tiesiog mylekite savo zmogu dazniau, nes kai jau tai tampa darbu  man biski nesuprantama. Suprantu tik tada kai yra bedu su vaisingumu. Mylekites vaisingomis dienomis kasdien, ar kas antra ir manau bus gerai. Lionesss, su visa pagarba, as BE ABEJO suprantu jusu pastebejima. Tik nepykit, nemaniau kad nestukiu planavimo forume uzduodama klausima ir vartodama tipinius SM forumo zodzius, tokius kaip ND, dar turiu pateikti savo asmenine su vyru vaisingumo ir visu menesiu isklotine, per kuriuos vis bandau pastoti, kad nesulaukciau moralizuojanciu komentaru del to, kaip sneku ar mastau... Juk taip snekama su tam tikra lengva jumoro potekste, nereikia taip rimtai sureiksmint zodzius- juk visos mes suprantame, kad vaikai ateina is meiles, ir visos to siekiame siame forume. Bet ne visom iseina iskart, kitos ir kelerius metus megina, gal ne veltui mylejimasis uzvadintas namu darbais cia...kad ir kaip nesmagiai skambetu, bet tokia tiesa...
QUOTE(Uogiene @ 2011 11 17, 19:47) Lionesss, su visa pagarba, as BE ABEJO suprantu jusu pastebejima. Tik nepykit, nemaniau kad nestukiu planavimo forume uzduodama klausima ir vartodama tipinius SM forumo zodzius, tokius kaip ND, dar turiu pateikti savo asmenine su vyru vaisingumo ir visu menesiu isklotine, per kuriuos vis bandau pastoti, kad nesulaukciau moralizuojanciu komentaru del to, kaip sneku ar mastau... Juk taip snekama su tam tikra lengva jumoro potekste, nereikia taip rimtai sureiksmint zodzius- juk visos mes suprantame, kad vaikai ateina is meiles, ir visos to siekiame siame forume. Bet ne visom iseina iskart, kitos ir kelerius metus megina, gal ne veltui mylejimasis uzvadintas namu darbais cia...kad ir kaip nesmagiai skambetu, bet tokia tiesa... O kas jusu praso isklotines?  niekur nepareikalvau man surasyt, kaip kiek ir kokiom pozom  as tik pakomentavau posta, kuris man pasirode neskaniai, persiprasau, dabar zinosiu, kad cia tiesiog toks bendravimas planuojant  o is tikruju love love love  gal jei man nepavyks kokius metus ir as taip pat rasysiu ir galvosiu.
Delphine
2011 11 17, 18:41
QUOTE(Lionesss @ 2011 11 17, 19:36) O kas jusu praso isklotines?  niekur nepareikalvau man surasyt, kaip kiek ir kokiom pozom  as tik pakomentavau posta, kuris man pasirode neskaniai, persiprasau, dabar zinosiu, kad cia tiesiog toks bendravimas planuojant  o is tikruju love love love  gal jei man nepavyks kokius metus ir as taip pat rasysiu ir galvosiu. ne ne, geriau jau pavyktu is karto!
labas vakaras as gal ne i ta tema ilindau,bet noreciau pasiteirauti {jei ne i sia tema nepykit  } mes su vyru pradejom kviesti gandrus nuo praeito ciklo,viskas buvo tvarkoj{su isskirom} o si cikla praejus savaitei po menstruaciju pradejo teplioti rudom isskirom{kaip pries menesines} ar tai normolu,ar vertetu susirupinti...?
QUOTE(Uogiene @ 2011 11 17, 20:41) ne ne, geriau jau pavyktu is karto!  Noreciau, del daugelio priezasciu, bet kaip Dievas duos  dabar man O arteja, bet kadangi mano mmm baisiai nereguliarios, tai fig suprasi, kada cia tos vaisingos dienos. Bandau isiklausyt i kuna, tempia krutis ir kazkokia isteriska darausi  pastoti tikrai dar negalejau, nes 4d. mmm tik buvo
Delphine
2011 11 17, 20:04
QUOTE(millaa @ 2011 11 17, 20:27) labas vakaras as gal ne i ta tema ilindau,bet noreciau pasiteirauti {jei ne i sia tema nepykit  } mes su vyru pradejom kviesti gandrus nuo praeito ciklo,viskas buvo tvarkoj{su isskirom} o si cikla praejus savaitei po menstruaciju pradejo teplioti rudom isskirom{kaip pries menesines} ar tai normolu,ar vertetu susirupinti...? sveika as nesu medike ir nieko ypatingai protingo ar naudingo gal nepasakysiu, tik faktas, kad pasirodes kraujukas- nera itin geras pozymis. Galima be abejo itarti endometrioze, nes kiek zinau, kad tada teplioja taip rudai ir pries ir po mmm, ar siaip vidury ciklo. Kartais tepliojimas reiskia cistas. Bet kad neprisigalvot, geriausia ginekologes pasiteirauti. Tik zinau, kad jei viskas fiziologiskai pas tave tvarkoj ir jokiu endometrioziu nera, ar bent jau NIEKADA netepdavo anksciau, tai gine atsakytu nepergyvent, kad teplioja..Pasitaiko... ir tikiu, kad pridurtu, kad cia gali buti nuo kokiu nors nerviniu aplinkybiu. Mano drauge ginekologiskai buvo tvarkinga, bet jai tepliodavo- isiaiskino, kad nuo seimoje patiriamo streso su vyru (ne veltui teigiama, kad esant problemoms su vyriskiais, moterims kerta per moteriskus organus). Retais atvejais, pradejusioms planuoti vaikeli, kai kuriom nuo to didelio noro ar itampos, buna kunas sposu pridaro  Ir paskutinis pastebejimas- pasidaryk del visa ko NT, net jei ir buvo mmm  (cia ne mano zodziai, o ginekologes, kuri patare draugei, kai panasi situacija buvo. Ir jeigu ka, uzsirasyk konsultacija pas gine, jei tepliojimas pasikartos) Papildyta:QUOTE(Lionesss @ 2011 11 17, 20:35) Noreciau, del daugelio priezasciu, bet kaip Dievas duos  dabar man O arteja, bet kadangi mano mmm baisiai nereguliarios, tai fig suprasi, kada cia tos vaisingos dienos. Bandau isiklausyt i kuna, tempia krutis ir kazkokia isteriska darausi  pastoti tikrai dar negalejau, nes 4d. mmm tik buvo Kaip matau, berniukas preitais metais pasauli isvydo, kaip gerai  Linkiu sekmes laukiant antrojo vaikelio! Jei nera skubos reikalo, galima atsiduoti tiesiog malonumui mylintis ir kada ateis, tada ateis.. Jei norisi greiciau, manau protingiausia sekti isskyras, temperatura arba tiesiog vidury ciklo (mazdaug plius minus primesti) naudoti OT vaisingoms dienoms nustatyti, nes is tiesu turetu but sunku nustatyti O, kai nereguliarus ciklas... Su tais pojuciais, toks irgi slidus reikalas, viena menesi galima pajausti, kita menesi nebutinai..bet jei jauti, manau pats tas laikas
QUOTE(Uogiene @ 2011 11 17, 22:04) Kaip matau, berniukas preitais metais pasauli isvydo, kaip gerai  Linkiu sekmes laukiant antrojo vaikelio! Jei nera skubos reikalo, galima atsiduoti tiesiog malonumui mylintis ir kada ateis, tada ateis.. Jei norisi greiciau, manau protingiausia sekti isskyras, temperatura arba tiesiog vidury ciklo (mazdaug plius minus primesti) naudoti OT vaisingoms dienoms nustatyti, nes is tiesu turetu but sunku nustatyti O, kai nereguliarus ciklas... Su tais pojuciais, toks irgi slidus reikalas, viena menesi galima pajausti, kita menesi nebutinai..bet jei jauti, manau pats tas laikas  Kai vaikas ne pirmas, tai ner truks plys, kaip buvo su pirmu, taciau, kad ir del elementariai materialu dalyku noretusi greiciu. Na, kad tuo pciu dekretu iseit ir nebutu pertrauku jokiu. Aisku, anskciau sakiau, kad 4-5 metai iki kito turetu praeiti, bet kazkaip pajauciau, kad noriu ir galiu dabar. Pirmas jau ugtelejes, darosi vis protingesnis, o ir vaikams bus smagiau augti kartu. Na jo, mes tai  kas antra diena kaip minimum ir su pirmu taip pat pastojau. Labai noreciau jau iki naujuju  tik labai bijau, kad nebutu kaip birzeli, buvo pakibes netyciukas ir persileidau, buvo baisiai skaudu. O jus seniai planuojat?
meskiniukas
2011 11 20, 13:26
as buwau garantuota kad man O buna 14 - 15 cd,pasirodo ne  man O su tokiais dziaugsmais praeina kad neduok dieve...tai va,si menesi skausmai prasidejo 15cd,na ka galwoju ovuliacija, skauda pilva ..pasidarau testuka,ogi I,kita diena skauda dar labiau, 16 cd,ir vel I,ne nu galwoju nesamones cia tie testai rodo,skausmas lyg aprimo,bet ir wel prasidejo. tai wa tik vakar 19cd,kai pasidariau O testuka buwo II,bet jau wakar is skausmo norejos tik gulet,labai pykino..sendie jau mazai skauda
Vakar daug skaiciau apie tai, kad moterys pastoja iskart po mmm, arba pries pat jas  tad isvada persasi, kad  reik istisa menesi, nes mazdaug visos tikisi, kad ciklo viduryje vaisinga, o pasirodo ne  man pagal viska kaip tik dabar vaisingos dienos prasideda, bet as ir jauciu. Man visada maudena pilva pries O, jautri krutine  ir jau Gruodzio pirmom dienom gadinsiu NT
meskiniukas
2011 11 20, 13:47
QUOTE(Lionesss @ 2011 11 20, 14:43) Vakar daug skaiciau apie tai, kad moterys pastoja iskart po mmm, arba pries pat jas  tad isvada persasi, kad  reik istisa menesi, nes mazdaug visos tikisi, kad ciklo viduryje vaisinga, o pasirodo ne  man pagal viska kaip tik dabar vaisingos dienos prasideda, bet as ir jauciu. Man visada maudena pilva pries O, jautri krutine  ir jau Gruodzio pirmom dienom gadinsiu NT  na man gruodzio 1 mm turi but,tai gadinsiu ir as jei nesulauksiu
QUOTE(meskiniukas @ 2011 11 20, 15:47) na man gruodzio 1 mm turi but,tai gadinsiu ir as jei nesulauksiu  O siaip seniai planuojat? Lengvai kimba? As tai is tu kurios lengvai. Nenustebciau, jei is pirmo men pasisektu, vaikiuka kuri jau turim is pirmo menesio, kai saziningai  gavom. O va du kart esu is vieno nesaugaus karto pastojus, bet nesekmingas nestumas buvo, to ir dabar labai bijau...
meskiniukas
2011 11 20, 14:01
QUOTE(Lionesss @ 2011 11 20, 14:50) O siaip seniai planuojat? Lengvai kimba? As tai is tu kurios lengvai. Nenustebciau, jei is pirmo men pasisektu, vaikiuka kuri jau turim is pirmo menesio, kai saziningai  gavom. O va du kart esu is vieno nesaugaus karto pastojus, bet nesekmingas nestumas buvo, to ir dabar labai bijau...  na pirmoji uzkibo gal per kelis menesius,antroji is pirmo menesio  o si kart tai nzn kaip bus,ana menesi labai nesistengem tai nieko,buwau katik nustojus kt wartot,sis menuo antras,kas keisciausia man labai krutine tempi,o mm tik uz 10 dienu turi but
QUOTE(meskiniukas @ 2011 11 20, 16:01) na pirmoji uzkibo gal per kelis menesius,antroji is pirmo menesio  o si kart tai nzn kaip bus,ana menesi labai nesistengem tai nieko,buwau katik nustojus kt wartot,sis menuo antras,kas keisciausia man labai krutine tempi,o mm tik uz 10 dienu turi but O tai irgi sukibimas geras Gal jau ir sedi kas pilvukyje tadu
meskiniukas
2011 11 20, 14:29
QUOTE(Lionesss @ 2011 11 20, 15:16) O tai irgi sukibimas geras Gal jau ir sedi kas pilvukyje tadu  bet testukas O tik vakar parode,o tempia krutine jau nuo wakar
Forinta
2011 11 20, 14:33
Gal cia ovuliacijos pozymiai, o ne nestumo
meskiniukas
2011 11 20, 15:16
QUOTE(Forinta @ 2011 11 20, 15:33) Gal cia ovuliacijos pozymiai, o ne nestumo  tai tikriausiai taip ir yra,tiek kad per O as ju niekad nejausdawau,nors dar pries 4 metus as nejausdawau ir O,ko tik nebuna..
QUOTE(meskiniukas @ 2011 11 20, 17:16) tai tikriausiai taip ir yra,tiek kad per O as ju niekad nejausdawau,nors dar pries 4 metus as nejausdawau ir O,ko tik nebuna..  Nezinosi, kaip ir minejau nemazai moteru pastoja is karto po menesiniu
meskiniukas
2011 11 20, 18:51
QUOTE(Lionesss @ 2011 11 20, 18:39) Nezinosi, kaip ir minejau nemazai moteru pastoja is karto po menesiniu  ka gali zinot kaip cia bus,namu darbu buwo nemazai
QUOTE(Lionesss @ 2011 11 20, 16:39) Nezinosi, kaip ir minejau nemazai moteru pastoja is karto po menesiniu  As viena is tu
QUOTE(meskiniukas @ 2011 11 20, 20:51) ka gali zinot kaip cia bus,namu darbu buwo nemazai  Siandien nusipirkau 2 NT, gadinsiu po kokiu 10 dienu  jei sulauksiu, ot liga cia yr QUOTE(Catty @ 2011 11 20, 21:30) As viena is tu  Na va, prasau. O kaip jus zinote, kad butent po mmm pastojote?
Citrinele
2011 11 20, 21:34
Sveikos, Noreciau ir as jungtis prie tyrinejanciu gleives  as bandau stebeti gleives ir pastoti jau keturis ciklus. Bandziau ir temperaturos matavima, bet daznai pramiegodavau, todel netikslios budavo kreives. maniau, kad gleiviu stebejimas bus paprastesnis. Ciklas reguliarus, apie 30 dienu, visada pastebiu Kai buna kiausinio baltymo gleives, mazdaug 17-19 ciklo dienomis. Tada ir Namu darbus atliekame  bet vis dar nepavyko  visada maniau, kad jei jau ND per vaisingas dienas atlikti, tai jau 100% kad pastojau. Kaip suprantu, CIA ir daugiau jusu bandote kelis ciklus, per vaisingas dienas, ir nieko. Kazi kodel sitaip?
QUOTE(Citrinele @ 2011 11 20, 23:34) Sveikos, Noreciau ir as jungtis prie tyrinejanciu gleives  as bandau stebeti gleives ir pastoti jau keturis ciklus. Bandziau ir temperaturos matavima, bet daznai pramiegodavau, todel netikslios budavo kreives. maniau, kad gleiviu stebejimas bus paprastesnis. Ciklas reguliarus, apie 30 dienu, visada pastebiu Kai buna kiausinio baltymo gleives, mazdaug 17-19 ciklo dienomis. Tada ir Namu darbus atliekame  bet vis dar nepavyko  visada maniau, kad jei jau ND per vaisingas dienas atlikti, tai jau 100% kad pastojau. Kaip suprantu, CIA ir daugiau jusu bandote kelis ciklus, per vaisingas dienas, ir nieko. Kazi kodel sitaip? As ir taip maniau, jei moteris ir vyras sveiki, tai sast ir viskas, o pasirodo buna kitaip...buna visiskai sveiki, o po kelis metus bando...baisu  noreciau, kad visoms gerai kibtu
meskiniukas
2011 11 21, 08:02
QUOTE(Citrinele @ 2011 11 20, 22:34) Sveikos, Noreciau ir as jungtis prie tyrinejanciu gleives  as bandau stebeti gleives ir pastoti jau keturis ciklus. Bandziau ir temperaturos matavima, bet daznai pramiegodavau, todel netikslios budavo kreives. maniau, kad gleiviu stebejimas bus paprastesnis. Ciklas reguliarus, apie 30 dienu, visada pastebiu Kai buna kiausinio baltymo gleives, mazdaug 17-19 ciklo dienomis. Tada ir Namu darbus atliekame  bet vis dar nepavyko  visada maniau, kad jei jau ND per vaisingas dienas atlikti, tai jau 100% kad pastojau. Kaip suprantu, CIA ir daugiau jusu bandote kelis ciklus, per vaisingas dienas, ir nieko. Kazi kodel sitaip? pagal gleiwes as galwa dejau kad mano O buna 14-15 cd,bet ovuliacinis testas parode II 19cd,tai ovuliacija turejo iwykt per artimiausias 24 val,ar kazkas panasaus,ir kas keisciausia,tas dienas buwo maziau gleiwiu nei 14-15,taigi net nebuciau pagalwojus
Citrinele
2011 11 21, 08:15
QUOTE(Lionesss @ 2011 11 20, 23:24) As ir taip maniau, jei moteris ir vyras sveiki, tai sast ir viskas, o pasirodo buna kitaip...buna visiskai sveiki, o po kelis metus bando...baisu  noreciau, kad visoms gerai kibtu as irgi taip maniau, kazkaip neskubejau vis. atrode, jei ne is pirmo ciklo, tai is antro tikrai pavyks  beje, man jau 30, bet manau tai neturetu buti kliutis, jei ciklas regurialus ir pagal gleives matau, kad ovuliacija vyksta. mano ginekologes patarimas buvo pagerti menesi KT ir tik jas baigus pradeti namu darbus. tuomet atseit labai didele tikimybe per ta pirma cikla pastoti. bet as nenoriu ju gerti. geriau anksciau keleta metu, o paskui kai nustojau tai ciklas visai neregurialus buvo (nuo 38 iki 66 dienu) apie metus laiko, labai riebalavosi plaukai, odos bukle buvo tiesiog tragiska. dabar jau viskas susitvarke ir ciklas visada reguliarus, kazkaip man baisu tas KT gerti, net ir viena menesi. o jei vel viskas issiderins  gal kuri bandete sitaip su KT? Papildyta:QUOTE(meskiniukas @ 2011 11 21, 09:02) pagal gleiwes as galwa dejau kad mano O buna 14-15 cd,bet ovuliacinis testas parode II 19cd,tai ovuliacija turejo iwykt per artimiausias 24 val,ar kazkas panasaus,ir kas keisciausia,tas dienas buwo maziau gleiwiu nei 14-15,taigi net nebuciau pagalwojus  as kartais irgi pagalvoju,kad gal O buna kelios dienos pries ar po gleiviu  reiketu bent temperatura saziningai visa menesi pamatuoti, bent galeciau palyginti duomenis
QUOTE(Citrinele @ 2011 11 21, 09:15) as kartais irgi pagalvoju,kad gal O buna kelios dienos pries ar po gleiviu  reiketu bent temperatura saziningai visa menesi pamatuoti, bent galeciau palyginti duomenis  Aš du ciklus stebiu save ir žymiuosi, tai O būna būtent po gleivingų dienų, netgi 3ią dieną po pirmųjų gleivių. Jūs išbandykite OT pirma, ir kai jaua tliksite ND kelis ciklus iš eilės tikrai prieš O dienas sąžiningai, ir jeigu nepastosit, imkitės rimtesnių metodų
Citrinele
2011 11 21, 09:19
QUOTE(Majaj @ 2011 11 21, 09:55) Aš du ciklus stebiu save ir žymiuosi, tai O būna būtent po gleivingų dienų, netgi 3ią dieną po pirmųjų gleivių. Jūs išbandykite OT pirma, ir kai jaua tliksite ND kelis ciklus iš eilės tikrai prieš O dienas sąžiningai, ir jeigu nepastosit, imkitės rimtesnių metodų  butinai isigysiu OT ir bandysiu ziureti kaip ir kas  kiekviena menesi vis budavo vandeningu gleiviu, o po ju - tirstos, tasios kiausinio baltymo gleives. o dar kai pasirodo tos kiausinio baltymo tai ir noras uzeina labai  jau galvojau, kad tikrai turi uzkibt... Beje, o kur ir po kiek perkate OT?
QUOTE(Citrinele @ 2011 11 21, 10:19) butinai isigysiu OT ir bandysiu ziureti kaip ir kas  kiekviena menesi vis budavo vandeningu gleiviu, o po ju - tirstos, tasios kiausinio baltymo gleives. o dar kai pasirodo tos kiausinio baltymo tai ir noras uzeina labai  jau galvojau, kad tikrai turi uzkibt... Beje, o kur ir po kiek perkate OT? Siunčiausi iš UK - gavosi maždaug po 1 lt už testą (ir OT ir NT), turiu atliekamų jei sudomintų
Citrinele
2011 11 21, 09:36
QUOTE(Majaj @ 2011 11 21, 10:22) Siunčiausi iš UK - gavosi maždaug po 1 lt už testą (ir OT ir NT), turiu atliekamų jei sudomintų  as ne lt gyvenu jauciu neapsimoketu pinigu pervedimas ir siuntimas o tu jau  ?
QUOTE(Citrinele @ 2011 11 21, 10:36) as ne lt gyvenu jauciu neapsimoketu pinigu pervedimas ir siuntimas o tu jau  ? Ne dar, bet labai stengiuosi, šiuo metu man O metas, arba jau po O.
Citrinele
2011 11 21, 10:30
QUOTE(Majaj @ 2011 11 21, 10:52) Ne dar, bet labai stengiuosi, šiuo metu man O metas, arba jau po O. tuomet sekmes  labai linkiu, kad si karta nesulauktum mmm
QUOTE(Citrinele @ 2011 11 21, 11:30) tuomet sekmes  labai linkiu, kad si karta nesulauktum mmm  Dėkui
QUOTE(Citrinele @ 2011 11 21, 10:15) gal kuri bandete sitaip su KT? Papildyta:as kartais irgi pagalvoju,kad gal O buna kelios dienos pries ar po gleiviu  reiketu bent temperatura saziningai visa menesi pamatuoti, bent galeciau palyginti duomenis  nebandeme, bet zinau, kad po kontraceptiku isauga tikimybe. As pries esu tablietkas, bet jei jau kitaip nepavyktu, tai meginciau. As isvis nepasitkiu niekuom, nei OT, nei NT, nei gleivem Man balandzio menesi 6 NT rode nestuma, kurio nebuvo O del tu ovuliaciju, turbut nustebtume jei tiksliai zinotume, kaip pas visas skirtingai ir jokios taisykles ner. Ale va as ir jauciu, kad man dabar, nes tik karta menesi duria sonus
admin*1
2011 11 21, 11:37
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|