Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dukra 7metų nenori eiti mokyklon
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Pages: 1, 2, 3
sena niekšė
QUOTE(Sate @ 2010 02 24, 21:17)
Nutylima kiek tik išeina, o įžūlumo ....niekas nemoko, tik reikalauja... O kaip aš savo vaiką to išmokysiu jei pati nemoku ir kažkaip apseinu dar be to . Rašei, kad šalį skandinu ir protingą vaizduoju....o aš tik noriu kad kas nors būtų daroma civilizuotai...nu ne visi vienodai įžūlūs ir dabar dar tėvus dėlto kaltinti...
*

Sate, nepykit, bet jūsų pasikartojančios žinutės su reklamom... užkniso dry.gif

dėl įžūlumo. už savo vaikus reikia kovoti. jūs nekovosit, niekas kitas juo labiau to nedarys. žiūrėkit, visokius nusikaltėlius artimieji nagais dantimis nuo atsakomybės gina. o kodėl teisus, doras žmogus turi tylėti ir kentėti kada jam kažkas ant galvos šika? šiks ir toliau.
Sate
Aš ne reklamą paplatinau, o prašiau peticiją pasirašyti. Kokia čia jum reklama? O dėl to įžūlumo, tai perdaug vargo ...be to vaiką užsisėda iškart. Vistiek mokyklą reikia keisti ir skubiau. Ta mergaitė iš Jonavos gal tris mokyklas pakeitė ir visur ją persekiojo....apkalbinėjo..Baisu...,o jūs dar apie reklamą kalbate kažkokią. Reklamą, jei ką, pačios sau darote blush2.gif
sena niekšė
pasikartojančios žinutės su linkais tai jau kaip ir reklama. tai tiek.

O dėl to įžūlumo, tai perdaug vargo ...

visi bijo ir nenori vargo. net dėl savo vaikų dry.gif
Sate
O daug žinai, kad kas ką laimėjo? Mokytojų iš darbo niekas nemeta, nebaudžia, policijai reikia įrodymų ir rimtų. Kol triukšmą kelsi, vaiką ir užmušti gali. Maniškė keitė mokyklą, po to šiek tiek keliu triukšmą...Dukra dabar bijo mikriuku namo važiuoti. Ją apkalbėjo naujoje mokykloje buvusios mokyklos mokiniai, senojoje mokykloje buvo paplatinta sudarkyta dukros nuotrauka ir po ja užrašyta -"kalė"... Va ir kelk triukšmą schmoll.gif
...kad ir lėčiausias, geriausias vaikas, o vistiek atsikerta...
Laimė, kad naujos mokyklos mokiniai ne tokie "vieningi" kaip Jonavoje..
Kalta dukra kad pasiskundė, kad užtarė klasiokę, kuri buvo spardoma, kad fyfomis mergas išvadino jau gale metų, kad neslėpė nuo nieko- kodėl mokyklą keitė.Gal dar dėl ko kalta...vaikai atsikerta g.gif
Neužtenka man vien peticiją pasirašyti.Aš čia neparašiau dar bandymų kalbėtis ..aiškintis.
Liutaure
Tikrai netylėčiau blink.gif Košmaras, tokiai pedagogei iš darbo lekt laikas, maža nepasirodytų
Noriu_padovanoti
QUOTE(zilsta @ 2008 04 30, 23:57)
ji pradejo man pasakoti,kad pamirso namie spalvotus piestukus ir dar berniukas kazkoks pamirso,tai mokytoja atsistojo pries visa klase ir pasake : KAS GALI PASKOLINTI PIESTUKU SITIEMS UBAGAMS . TAi ji man dar kelias dienas kartojo,kad ji ne ubage,kodel mokytoja ja taip pavadino.
is mokyklos pradejo nesti blogus pazymius ( raides raso). tai as kalbejausi su dukra ir issiaiskinom,kad viskas tas prasidejo nuo to kai ji pasake mokytojai,kad greit jau nebesimokys sitoje mokykloje (mes kraustomes i kita vieta gyventi ir keisim mokykla).

*

Paskaičiau ir išsigandau, nes pasirodė, kad žinau, apie kokią mergytę kalbama (po 1 kl. išėjo), o svarbiausia, pedagogės leksikonas labai girdėtas g.gif g.gif Pati domiuosi klasės ir mokyklos gyvenimu, ne vien savo vaiku, kas skriaudžiamas, kas užgauliojamas, kaip mokytoja bendrauja su vaikais, kaip sprendžia jų tarpusavio konfliktus ir ar išvis sprendžia, nes nuo to priklauso atmosfera klasėje, o jiems juk mokytis kartu dar n metų. Jei matau neteisybę ir patyčias iš mokytojų pusės, einu aiškintis ir dėl svetimų vaikų, man gaila visų, nes būna, kad vaikai tiesiog nežino kam skųstis arba priima mokytojų užgauliojimus kaip normą, tėvams skųstis bijo, nes 'jei mokytoja mane apibarė, vadinasi, aš blogas', ir jie net nepagalvoja, kad mokytoja buvo neteisi (juk pedagogė! suaugęs žmogus! autoritetas! ji neklysta! ji nesikeikia!). Ir su vaikų tėvais pasikalbu, nes tėvai dažniausiai net nežino, ką pedagogės sau leido jų atžalų adresu. Teko ne kartą prašyti mokytojų, kad nevadintų vaikų storuliais, invalidais, debilais, glušiais, jų tėvų - vargšais ir t.t., nes mažiukai labai skaudžiai reaguoja į tokias replikas, tarkim, mokytoja negražiai pavadino vieną vaiką, bet išsigando visi - "kitą kartą mokytoja taip negražiai gali pasakyti ir man" verysad.gif Be to, mokytoja šitaip duoda bendravimo toną visoje klasėje ir man paskui keista, tiesiog juokas pro ašaras, kaip bando vykdyti mokyklinę Olweuso programą prieš patyčias, o per susirinkimus tėvams atsiskaitinėja, nors tu žinai, kokia situacija yra iš tikrųjų... verysad.gif Klasės mokytoja buvo ir mano vaiką negražiai pavadinusi (nesuprato dėstomo dalyko), grįžo verkdamas, man buvo šokas, nes visad mokiau ją gerbti, būti mandagiam, o štai gavom kaip skuduru per veidą. Kokie prisiminimai liks visam gyvenimui? verysad.gif Paskui mokytoja įraitė atsiprašymą į pasiekimų knygelę, bet, kaip sakoma, šaukštai po pietų, žala padaryta verysad.gif Pati buvau pradinukė tarybinėj mokykloj, bet tuometinės mokytojos niekad neleisdavo sau įžeisti vaiko (ne subarti, o būtent įžeisti!) verysad.gif Tiesiog tėvai turėtų laikytis išvien, informuoti vieni kitus, domėtis, kalbėtis, kas vyksta klasėje ir demonstruoti nepakantumą užgauliojimams, t.y. ir mokytojai, ir mokiniai turi jausti, kad tėvai seka situaciją klasėje ir netoleruoja patyčių - nei tarp vaikų, nei tarp vaikų ir mokytojų. Jei tėvai neaktyvūs, kreiptis į pavaduotojus, direktorius ir pan. Taip ir šiuo atveju (nors jau keli metai praėjo) mamytė turėjo ne likti nuošaly, o eiti drąsiai pas mokytoją ir pasikalbėti. Mokytojai būtų buvę gėda ir neįsivaizduoju, kad dukters byloje būtų atsiradęs netinkamas įrašas. g.gif Dabar, kaip sakoma, valdo ne įrašai, o mokinio krepšelis mirksiukas.gif
barborab
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2010 09 29, 17:44)
Paskaičiau ir išsigandau, nes pasirodė, kad žinau, apie kokią mergytę kalbama (po 1 kl. išėjo), o svarbiausia, pedagogės leksikonas labai girdėtas  g.gif  g.gif Pati domiuosi klasės ir mokyklos gyvenimu, ne vien savo vaiku, kas skriaudžiamas, kas užgauliojamas, kaip mokytoja bendrauja su vaikais, kaip sprendžia jų tarpusavio konfliktus ir ar išvis sprendžia, nes nuo to priklauso atmosfera klasėje, o jiems juk mokytis kartu dar n metų. Jei matau neteisybę ir patyčias iš mokytojų pusės, einu aiškintis ir dėl svetimų vaikų, man gaila visų, nes būna, kad vaikai tiesiog nežino kam skųstis arba priima mokytojų užgauliojimus kaip normą, tėvams skųstis bijo, nes 'jei mokytoja mane apibarė, vadinasi, aš blogas', ir jie net nepagalvoja, kad mokytoja buvo neteisi (juk pedagogė! suaugęs žmogus! autoritetas! ji neklysta! ji nesikeikia!). Ir su vaikų tėvais pasikalbu, nes tėvai dažniausiai net nežino, ką pedagogės sau leido jų atžalų adresu. Teko ne kartą prašyti mokytojų, kad nevadintų vaikų storuliais, invalidais, debilais, glušiais, jų tėvų - vargšais ir t.t., nes mažiukai labai skaudžiai reaguoja į tokias replikas, tarkim, mokytoja negražiai pavadino vieną vaiką, bet išsigando visi - "kitą kartą mokytoja taip negražiai gali pasakyti ir man" verysad.gif Be to, mokytoja šitaip duoda bendravimo toną visoje klasėje ir man paskui keista, tiesiog juokas pro ašaras, kaip bando vykdyti mokyklinę Olweuso programą prieš patyčias, o per susirinkimus tėvams atsiskaitinėja, nors tu žinai, kokia situacija yra iš tikrųjų...  verysad.gif Klasės mokytoja buvo ir mano vaiką negražiai pavadinusi (nesuprato dėstomo dalyko), grįžo verkdamas, man buvo šokas, nes visad mokiau ją gerbti, būti mandagiam, o štai gavom kaip skuduru per veidą. Kokie prisiminimai liks visam gyvenimui?  verysad.gif Paskui mokytoja įraitė atsiprašymą į pasiekimų knygelę, bet, kaip sakoma, šaukštai po pietų, žala padaryta  verysad.gif Pati buvau pradinukė tarybinėj mokykloj, bet tuometinės mokytojos niekad neleisdavo sau įžeisti vaiko (ne subarti, o būtent įžeisti!)  verysad.gif Tiesiog tėvai turėtų laikytis išvien, informuoti vieni kitus, domėtis, kalbėtis, kas vyksta klasėje ir demonstruoti nepakantumą užgauliojimams, t.y. ir mokytojai, ir mokiniai turi jausti, kad tėvai seka situaciją klasėje ir netoleruoja patyčių - nei tarp vaikų, nei tarp vaikų ir mokytojų. Jei tėvai neaktyvūs, kreiptis į pavaduotojus, direktorius ir pan. Taip ir šiuo atveju (nors jau keli metai praėjo) mamytė turėjo ne likti nuošaly, o eiti drąsiai pas mokytoją ir pasikalbėti. Mokytojai būtų buvę gėda ir neįsivaizduoju, kad dukters byloje būtų atsiradęs netinkamas įrašas.  g.gif Dabar, kaip sakoma, valdo ne įrašai, o mokinio krepšelis  mirksiukas.gif
*

pritariu 4u.gif musu mokytoja aciu dievui buvo normali. tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.