BooDeaD
2008 05 12, 21:16
QUOTE(Mariem @ 2008 05 12, 21:51) pasidalink patirtym, kaip augindama vaika sugebejei su kazkuo susipaznti.. as tai toliau smelio dezes nenueinu, ne todel kad nenoriu, galimybiu nera  Manau specialiai neiskojau... Tiesiog netycia susipazino, arba jau yra seni pazystami  Tik vat idomu ar atspejau
BooDeaD
2008 05 12, 21:36
QUOTE(BooDeaD @ 2008 05 12, 22:16) Manau specialiai neiskojau... Tiesiog netycia susipazino, arba jau yra seni pazystami  Tik vat idomu ar atspejau  Specialiai neieskojo!
mirksiuke
2008 05 12, 21:55
QUOTE(BooDeaD @ 2008 05 12, 22:48) Na matai  Net negalvojau kad taip gali atsitikti butent man  Labai dekoj uz komplimenta, bet istikruju neskaitau save ypatingu.. Tiesiog atlieko savo pareiga pries dukra, nes lb ja myliu todel cia man visai ne nasta. Bet labai dekoju uz siltus zodzius mano ex labai norejo vaiko,o kai vaikas gime išejo.  kada buvau nesčia,tičiojosi kaip galejo.mums jau 3,5 metu o vaikas tevo nepažista  nes tevas(jei ji taip galima vadint) nenori. ir tokiu tevu buna.liudna tai man labai malonu sužinot,kad yra dar geru vyru Papildyta:QUOTE(Mariem @ 2008 05 12, 22:51) pasidalink patirtym, kaip augindama vaika sugebejei su kazkuo susipaznti.. as tai toliau smelio dezes nenueinu, ne todel kad nenoriu, galimybiu nera 
QUOTE(BooDeaD @ 2008 05 12, 23:36) Specialiai neieskojo!  is kur zinote
BooDeaD
2008 05 12, 22:08
QUOTE(mirksiuke @ 2008 05 12, 22:55) mano ex labai norejo vaiko,o kai vaikas gime išejo.  kada buvau nesčia,tičiojosi kaip galejo.mums jau 3,5 metu o vaikas tevo nepažista  nes tevas(jei ji taip galima vadint) nenori. ir tokiu tevu buna.liudna tai man labai malonu sužinot,kad yra dar geru vyru Papildyta:   Aciu Na anksciau apie blogus vyrus tik girdejau.. o db skaitau realias istorijas, ir kaip is vyro puses bandau suvokti koks turi buti mastymas kad taip elgtis. Istikruju is mano draugu 100% niekas taip nepasielgtu, nors ka gali zinoti Ir sakyciau kad neprosali butu pataisymas i kodeksa... Nes kuo toliau tai jau pereina ribas.. o jei padarytu bausme, manau viskas butu kitaip. Kaip padare su girtais vairuotojais. ne 100% pagalba bet vistiek sumazina statistika!
apsikabinkim
2008 05 12, 22:13
Mano ex mane išstūmė iš savo gyvenimo, kai patyriau persileidimą po sumušimo. Kažkaip jam buvo vienodai, kad tai buvo bendras kurinys, neberūpėjo ir mano savijauta. Tik vėliau, suuostęs, kad mane palaiko pažįstami ir vienas draugas, jame pabudo pavydas ir pradėjo prašyti, kad viską pradėtume iš naujo. Manyje vis dar rusena šilti jausmai, bet protas sako visai ką kitą.
mirksiuke
2008 05 12, 22:15
QUOTE(BooDeaD @ 2008 05 13, 00:08) gal.bet taip nepadaris.kaškaip šituo atveju mamos nuskriaustos  o tevas jei ir pasiruodis,tai nemažai teisiu turi.kaškaip nežiurima i tai-kad mama vaika auklejo,gide.nemažai nervu ir ašaru praliejo.pasirode ir mes visi turim dekot kad jis skire mums demesio.bent taip sako instancijose  kaškaip neteisinga
BooDeaD
2008 05 12, 22:23
QUOTE(apsikabinkim @ 2008 05 12, 23:13) Mano ex mane išstūmė iš savo gyvenimo, kai patyriau persileidimą po sumušimo. Kažkaip jam buvo vienodai, kad tai buvo bendras kurinys, neberūpėjo ir mano savijauta. Tik vėliau, suuostęs, kad mane palaiko pažįstami ir vienas draugas, jame pabudo pavydas ir pradėjo prašyti, kad viską pradėtume iš naujo. Manyje vis dar rusena šilti jausmai, bet protas sako visai ką kitą.  as apakes...  Kodel moterys myli tik tai tuos kurie musa.. Skriaudzia... Palieka... O anie nevertina sito! Juk jeigu vyrai idetu pastangu i seima su tokia moterim cia butu ideali garmonija... Bet kai pasiziuri kad pats negali surasti normalios moters nors tu nieko nemusi o atvirksciai stengies rupintis tave vistiek palieka! Kazkos nesamoningas gyvenimo paradoksas... Mano nuomone, kad cia laikinas pavydas... Tokio vyro pavyda vertinu 0. Meile ir pavydas yra skirtingi dalykai man. Nors istikruju labai glaudziai susije Papildyta:QUOTE(mirksiuke @ 2008 05 12, 23:15) gal.bet taip nepadaris.kaškaip šituo atveju mamos nuskriaustos  o tevas jei ir pasiruodis,tai nemažai teisiu turi.kaškaip nežiurima i tai-kad mama vaika auklejo,gide.nemažai nervu ir ašaru praliejo.pasirode ir mes visi turim dekot kad jis skire mums demesio.bent taip sako instancijose  kaškaip neteisinga Kazka ne taip suzinojai... Tikrai kreipeis nepagal adresa! Tu gali atimti teises is jo gal ne vienu smugiu, bet padarius nedideli combo! Tad manau kad reiketu tau viska gerai suzinoti, ir tikra negali buti jokio tokio aspekto kad jis nemates vaiko galetu ji is taves atimti
mirksiuke
2008 05 12, 22:31
QUOTE(BooDeaD @ 2008 05 13, 00:23)  as apakes...  Kodel moterys myli tik tai tuos kurie musa.. Skriaudzia... Palieka... O anie nevertina sito! Juk jeigu vyrai idetu pastangu i seima su tokia moterim cia butu ideali garmonija... Bet kai pasiziuri kad pats negali surasti normalios moters nors tu nieko nemusi o atvirksciai stengies rupintis tave vistiek palieka! Kazkos nesamoningas gyvenimo paradoksas... Mano nuomone, kad cia laikinas pavydas... Tokio vyro pavyda vertinu 0. Meile ir pavydas yra skirtingi dalykai man. Nors istikruju labai glaudziai susije Papildyta:Kazka ne taip suzinojai... Tikrai kreipeis nepagal adresa! Tu gali atimti teises is jo gal ne vienu smugiu, bet padarius nedideli combo! Tad manau kad reiketu tau viska gerai suzinoti, ir tikra negali buti jokio tokio aspekto kad jis nemates vaiko galetu ji is taves atimti  kai aš padidinau alimentus jis kreipesi i VTAT su skundu kad aš neduodu jam vaiko.  nors kiek prašiau jo atvažiot pas vaika,nekart nebuvo.o ten paaiškino kad aš turiu ji vos ne su išskiestom rankom priimt  nežiuri i tai kad buvo smurto,kad nekart nebuvo pas vaika ir nepadedavo.o kai aš paklausiau jo --kam tai padarei?.jis atsake--nereikejo didint alimentus. po sprendimo jau praejo mienuo,jis net nekarto nepaskambino. man idomu,kam reikejo taip darit?
BooDeaD
2008 05 12, 22:48
QUOTE(mirksiuke @ 2008 05 12, 23:31) kai aš padidinau alimentus jis kreipesi i VTAT su skundu kad aš neduodu jam vaiko.  nors kiek prašiau jo atvažiot pas vaika,nekart nebuvo.o ten paaiškino kad aš turiu ji vos ne su išskiestom rankom priimt  nežiuri i tai kad buvo smurto,kad nekart nebuvo pas vaika ir nepadedavo.o kai aš paklausiau jo --kam tai padarei?.jis atsake--nereikejo didint alimentus. po sprendimo jau praejo mienuo,jis net nekarto nepaskambino. man idomu,kam reikejo taip darit? Seip kada man reikejo tai suzinojau toki dalykeli: As istikruju neatsimenu kurioj istaigoj taip dare... bet yra organizacija ar kazkas panashaus... Jinai tyria tokius dalykus. imanoma padaryti kad butu stebima kokia itaka tevas daro vaikui, kada lanko. Vaiku teisiu apsauga nedurniai... Reiktu viska suzinoti ir nueiti ne pas ta durne kuri tau tai pasake o pas normalu zmogu! Tik reikia neskubant viska suzinoti. Jei nori galiu siek tiek info surasti... o tada ziuresi ar tu to nori ar ne! Bet jei jis moka alimentus tai vadinasi teismo sprendima kad teises auginti tau atiduotos turi? Papildyta:QUOTE(apsikabinkim @ 2008 05 12, 23:13) Mano ex mane išstūmė iš savo gyvenimo, kai patyriau persileidimą po sumušimo. Kažkaip jam buvo vienodai, kad tai buvo bendras kurinys, neberūpėjo ir mano savijauta. Tik vėliau, suuostęs, kad mane palaiko pažįstami ir vienas draugas, jame pabudo pavydas ir pradėjo prašyti, kad viską pradėtume iš naujo. Manyje vis dar rusena šilti jausmai, bet protas sako visai ką kitą. Kodel nutylai... nepradink. Bendrauk cia! Lb gera vieta issipasakoti, bei atrasti vel gyvenimo tiksla!
mirksiuke
2008 05 12, 22:49
QUOTE(BooDeaD @ 2008 05 13, 00:43) Seip kada man reikejo tai suzinojau toki dalykeli: As istikruju neatsimenu kurioj istaigoj taip dare... bet yra organizacija ar kazkas panashaus... Jinai tyria tokius dalykus. imanoma padaryti kad butu stebima kokia itaka tevas daro vaikui, kada lanko. Vaiku teisiu apsauga nedurniai... Reiktu viska suzinoti ir nueiti ne pas ta durne kuri tau tai pasake o pas normalu zmogu! Tik reikia neskubant viska suzinoti. Jei nori galiu siek tiek info surasti... o tada ziuresi ar tu to nori ar ne! Bet jei jis moka alimentus tai vadinasi teismo sprendima kad teises auginti tau atiduotos turi? taip,beabejo.aš ir neprieštaručiau kad jis lankitu vaika.bet aš žinau kad jis atvažiuos pora kartu ir viskas.o vaikas poto kaip? kaip jam poto paaiškint kodel jo nera?kam traumot vaika. šeip sako kad tevas ne tas kuris pagimde,o tas kuris augina. atsiras manau kada nors toks
BooDeaD
2008 05 12, 22:53
QUOTE(mirksiuke @ 2008 05 12, 23:49) taip,beabejo.aš ir neprieštaručiau kad jis lankitu vaika.bet aš žinau kad jis atvažiuos pora kartu ir viskas.o vaikas poto kaip? kaip jam poto paaiškint kodel jo nera?kam traumot vaika. šeip sako kad tevas ne tas kuris pagimde.o tas kuris augina. atsiras manau kada nors toks  Tai aisku. Tokius kaip tavo ex ne tik tevais bet ir vyrais nlb pavadynsi. Vienu zodziu truksta zodziu O kad atsiras tai butinai  Nejaugi manai kad nera normaliu vyru? Myles ir augins! Ir globos jus!  Ir mes manau surasim sau mama.  Nes jau tikrai ne vakareliai galvoje, o mintys kaip db seiminine patirti pagerinti
mirksiuke
2008 05 12, 22:59
QUOTE(BooDeaD @ 2008 05 13, 00:53) Tai aisku. Tokius kaip tavo ex ne tik tevais bet ir vyrais nlb pavadynsi. Vienu zodziu truksta zodziu O kad atsiras tai butinai  Nejaugi manai kad nera normaliu vyru? Myles ir augins! Ir globos jus!  Ir mes manau surasim sau mama.  Nes jau tikrai ne vakareliai galvoje, o mintys kaip db seiminine patirti pagerinti  kaškaip aš žiuriu aplink,ir baisu darosi.  nusispjaut žmonem i šeima.svarbiau savo ambicijos.kaškur dingo pagarba ir draugiste, PASITIKEJIMAS .baisoka bandit dar
BooDeaD
2008 05 12, 23:05
QUOTE(mirksiuke @ 2008 05 12, 23:59) kaškaip aš žiuriu aplink,ir baisu darosi.  nusispjaut žmonem i šeima.svarbiau savo ambicijos.kaškur dingo pagarba ir draugiste, PASITIKEJIMAS .baisoka bandit dar  Baisu, sutinku bet tikrai yra ir normaliu zmnoniu! Reikia atidziau rinktis, neskubeti, isiziureti i juos, ir tada nesuklysi! Bet galu gale tikrai panoresi pabandyti, manau jau ir dabar tikrai nori tureti seima. As tikrai neprarandu vilties surasti gera antra puse, nes seimos db noriu daugiau uz viska! Ir nemazai del to paaukociau!
mirksiuke
2008 05 12, 23:09
QUOTE(BooDeaD @ 2008 05 13, 01:05) Baisu, sutinku bet tikrai yra ir normaliu zmnoniu! Reikia atidziau rinktis, neskubeti, isiziureti i juos, ir tada nesuklysi! Bet galu gale tikrai panoresi pabandyti, manau jau ir dabar tikrai nori tureti seima. As tikrai neprarandu vilties surasti gera antra puse, nes seimos db noriu daugiau uz viska! Ir nemazai del to paaukociau!  jo.gera kada yra šalia žmogus kurio galima pasitiket,pasidalint .ir augint vaikus lengviau. einu miegot,ryt(  jau šendien) i darba.labanakt
BooDeaD
2008 05 12, 23:12
QUOTE(mirksiuke @ 2008 05 13, 00:09) jo.gera kada yra šalia žmogus kurio galima pasitiket,pasidalint .ir augint vaikus lengviau. einu miegot,ryt(  jau šendien) i darba.labanakt  Tikra tiesa... Ypac apie vaikus  As irgi jau einu! Jau snaudziu Labos ir tau
apsikabinkim
2008 05 12, 23:17
Papildyta:Kodel nutylai... nepradink. Bendrauk cia! Lb gera vieta issipasakoti, bei atrasti vel gyvenimo tiksla! [/quote] Ačiū labai už palaikymą. Tik dabar net nežinau, ką dar pasakyti. Viskas įvyko taip žaibiškai. Tačiau nustebau... Kiek žmonių mane palaiko, kitaip nesugebėčiau, palūžčiau tą pačią akimirką...
BooDeaD
2008 05 13, 08:04
[quote=apsikabinkim,2008 05 13, 00:17] Papildyta:Kodel nutylai... nepradink. Bendrauk cia! Lb gera vieta issipasakoti, bei atrasti vel gyvenimo tiksla! [/quote] Ačiū labai už palaikymą. Tik dabar net nežinau, ką dar pasakyti. Viskas įvyko taip žaibiškai. Tačiau nustebau... Kiek žmonių mane palaiko, kitaip nesugebėčiau, palūžčiau tą pačią akimirką... [/quote] Rasyk cia, ir tikria bus lengviau... Kiek supratau viskas ivyko visai neseniai Todl nepradink ir dalyvauk bendravime! Pas mus cia gera kompanija....
*zvaigzde*
2008 05 13, 09:22
QUOTE(BooDeaD @ 2008 05 13, 09:04) Pas mus cia gera kompanija....  Tu sios kompanijos varomoji jega  Labas rytas visiems Linkiu, kad visu paliktu mamyciu ir teciu nuotaika butu tokia gera ir giedra kaip ir si diena (bent jau pro mano langa saule skaisciai sviecia  ) Zinot, kas man dabar skaudziausia - kad kai yra aptartas issiskyrimas, vyras pasidare toks geras, mielas ir svelnus, kad net nezinau, kur dingti  Nuo to man dvigubai sunkiau ir skaudziau, kad neuzilgo viso to neteksiu. Asaras jau isverkiau, liko toks bukas skausmas. Tarpais gyvenu, kaip iliuzijos pasaulyje - lygtais pas mus vel viskas gerai, snekame, sypsomes, juokaujame, kol neprisimenu, kad visa tai jau laikina
BooDeaD
2008 05 13, 09:25
QUOTE(*zvaigzde* @ 2008 05 13, 10:22) Tu sios kompanijos varomoji jega  Labas rytas visiems Linkiu, kad visu paliktu mamyciu ir teciu nuotaika butu tokia gera ir giedra kaip ir si diena (bent jau pro mano langa saule skaisciai sviecia  ) Zinot, kas man dabar skaudziausia - kad kai yra aptartas issiskyrimas, vyras pasidare toks geras, mielas ir svelnus, kad net nezinau, kur dingti  Nuo to man dvigubai sunkiau ir skaudziau, kad neuzilgo viso to neteksiu. Asaras jau isverkiau, liko toks bukas skausmas. Tarpais gyvenu, kaip iliuzijos pasaulyje - lygtais pas mus vel viskas gerai, snekame, sypsomes, juokaujame, kol neprisimenu, kad visa tai jau laikina  O tai kaip cia taip gali buti?? Cia jis specialiai?? Itikruju jei vel viskas gerai tai dar nevelu atgal sueit! Zmones kartais apsisprendzia paskutine minute...
*zvaigzde*
2008 05 13, 09:32
Skirtis ruosiames graziuoju, bent jau as nesudarinesiu jokiu kliuciu del vaiku Uz tai nesimusam, indu nedauzom, balso nekeliam Tik kaip visa tai reikes pasakyti vaikams  Sirdis plysta O kelio atgal greiciausiai nebera... Nors ka gali zinoti... Viespaties keliai nezinomi...
BooDeaD
2008 05 13, 09:32
QUOTE(*zvaigzde* @ 2008 05 13, 10:22) Tu sios kompanijos varomoji jega naman tiesiog patinka bendrauti ir tiek... Tuolab darbe turiu galimybe rsyti todel as beveik visa diena esu online QUOTE(*zvaigzde* @ 2008 05 13, 10:22) Linkiu, kad visu paliktu mamyciu ir teciu nuotaika butu tokia gera ir giedra kaip ir si diena (bent jau pro mano langa saule skaisciai sviecia  ) Jo siandien oras atrodo siltokas... nors ka tik is lauko atejes, ir man pasirode kad rytas kolkas saltokas, nors zadejo iki 17 silumos tai apie pietus manau jau bis silta...
isdykusi mamyte
2008 05 13, 12:15
QUOTE(Mariem @ 2008 05 12, 22:51) pasidalink patirtym, kaip augindama vaika sugebejei su kazkuo susipaznti.. as tai toliau smelio dezes nenueinu, ne todel kad nenoriu, galimybiu nera  viskas gavosi lb netiketai per draugus  tiesiog griebiau savo dukrele, vezimuka ir nuvaziavau su savo draugem ir draugais i iskyla.. o ten buvo jis...susipazinom  susirasinejom, susiskambinom..ir db keliausim i pasimatyma  nzn..mano dukryte dar palyginus lb maza, bet as ja visur veziojuos- i miesta, i iskylas, prie ezeru..buvom pries 2 sav sodyboj vienoj- zvejojom abi  i pirma zvejyba su dukrele ir mano tevais vaziavom, kai mazylei buvo 3 men  puikiai praleidom diena  aisku, man ta leidzia galimybes...turiu pas ka pasiskolint automobili arba galiu tiesiog paprasyt, kad nuvestu kazkur...nors ir pesciom su vezimuku daug kur nueinam...zodziu, vienoj vietoj nesedim
BooDeaD
2008 05 13, 12:28
QUOTE(isdykusi mamyte @ 2008 05 13, 13:15) viskas gavosi lb netiketai per draugus  tiesiog griebiau savo dukrele, vezimuka ir nuvaziavau su savo draugem ir draugais i iskyla.. o ten buvo jis...susipazinom  susirasinejom, susiskambinom..ir db keliausim i pasimatyma  nzn..mano dukryte dar palyginus lb maza, bet as ja visur veziojuos- i miesta, i iskylas, prie ezeru..buvom pries 2 sav sodyboj vienoj- zvejojom abi  i pirma zvejyba su dukrele ir mano tevais vaziavom, kai mazylei buvo 3 men  puikiai praleidom diena  aisku, man ta leidzia galimybes...turiu pas ka pasiskolint automobili arba galiu tiesiog paprasyt, kad nuvestu kazkur...nors ir pesciom su vezimuku daug kur nueinam...zodziu, vienoj vietoj nesedim  Tikrai isdykusi mamyte...  Aktyvus gyvenimo budas... Netycios pazyntis visada ir buna laimingiausios...  Tada dideles skemes
isdykusi mamyte
2008 05 13, 12:35
lb dekoju uz linkejimus taip, mudvi lb aktyvios- mane tevai taip augino, ir as mazyle taip auginsiu, kad gamta myletu, kad daug pamatytu, patirtu ..dar noriu palinketi stiprybes visom mamytem..ypac katik prisijungusiom-joms turbut siuo metu sunkiausia... ir teveliui, kuris cia visoms pakelia nuotaikas:D isties esu sokiruota kai kuriu istoriju..maniau, kad mano situacija lb baisi, bet matau, kad tokios baisybes vyksta kasdien ir tai labai liudina bet..nosis aukstyn!!gyvenimas tesiasi
BooDeaD
2008 05 13, 12:37
QUOTE(isdykusi mamyte @ 2008 05 13, 13:35) lb dekoju uz linkejimus taip, mudvi lb aktyvios- mane tevai taip augino, ir as mazyle taip auginsiu, kad gamta myletu, kad daug pamatytu, patirtu ..dar noriu palinketi stiprybes visom mamytem..ypac katik prisijungusiom-joms turbut siuo metu sunkiausia... ir teveliui, kuris cia visoms pakelia nuotaikas:D isties esu sokiruota kai kuriu istoriju..maniau, kad mano situacija lb baisi, bet matau, kad tokios baisybes vyksta kasdien ir tai labai liudina bet..nosis aukstyn!!gyvenimas tesiasi 
 Visas su dar nauja galir nelabai saulėta tačiau vis gi pavasario diena
IngridaMar
2008 05 13, 16:05
Labai dekoj uz komplimenta, bet istikruju neskaitau save ypatingu.. Tiesiog atlieko savo pareiga pries dukra, nes lb ja myliu todel cia man visai ne nasta. : Tiesiog puiku.. O kai pagalvoji kokių.. Ex prieš 5 mėn išėjo, sakė, kad mokės bankams, o aš pažadėjau nereikalauti alimentų.. Kadangi paskolos mano vardu vyrutis nemoka nei bankams, nei vaikams.. jau nekalbu apie tai, kad savo mamos net motinos diena net SMS nepasveikino.. Na aš kaip aš, bet kai vaiko net su gimtadieniu nepasveikina... Ir užlėkęs slapta pasiimti daiktų vaikui net saldainio neatveža... O dabar sužinojau, kad nupirko naujajai mašiną.. tad jau mano kantrybė trūko... jau teisiuos viską tegul moka moralines ir kitokias žalas.. Ir žyminius mokesčius valstybei.. Pasirodo, kad ne visi vyrai kiaulės... yra ir puikių žmonių...
BooDeaD
2008 05 13, 16:13
QUOTE(IngridaMar @ 2008 05 13, 17:05) Labai dekoj uz komplimenta, bet istikruju neskaitau save ypatingu.. Tiesiog atlieko savo pareiga pries dukra, nes lb ja myliu todel cia man visai ne nasta. : Tiesiog puiku.. O kai pagalvoji kokių.. Ex prieš 5 mėn išėjo, sakė, kad mokės bankams, o aš pažadėjau nereikalauti alimentų.. Kadangi paskolos mano vardu vyrutis nemoka nei bankams, nei vaikams.. jau nekalbu apie tai, kad savo mamos net motinos diena net SMS nepasveikino.. Na aš kaip aš, bet kai vaiko net su gimtadieniu nepasveikina... Ir užlėkęs slapta pasiimti daiktų vaikui net saldainio neatveža... O dabar sužinojau, kad nupirko naujajai mašiną.. tad jau mano kantrybė trūko... jau teisiuos viską tegul moka moralines ir kitokias žalas.. Ir žyminius mokesčius valstybei.. Pasirodo, kad ne visi vyrai kiaulės... yra ir puikių žmonių... Joo situaciaja komplikuota  Tikrai sudetingas atvejis! Ir kaip sekasi su padavimu i teisma?? Padaviai ar dar tik ruosiesi?
mirksiuke
2008 05 13, 21:40
QUOTE(*zvaigzde* @ 2008 05 13, 11:22) Tu sios kompanijos varomoji jega  Labas rytas visiems Linkiu, kad visu paliktu mamyciu ir teciu nuotaika butu tokia gera ir giedra kaip ir si diena (bent jau pro mano langa saule skaisciai sviecia  ) Zinot, kas man dabar skaudziausia - kad kai yra aptartas issiskyrimas, vyras pasidare toks geras, mielas ir svelnus, kad net nezinau, kur dingti  Nuo to man dvigubai sunkiau ir skaudziau, kad neuzilgo viso to neteksiu. Asaras jau isverkiau, liko toks bukas skausmas. Tarpais gyvenu, kaip iliuzijos pasaulyje - lygtais pas mus vel viskas gerai, snekame, sypsomes, juokaujame, kol neprisimenu, kad visa tai jau laikina  mano ex neperseniausei vede kita(nes ji laukesi).nepraejo net pusmečio,šendien paskambino ir siule susitikt(tipo pasidare protingesnis,bet praeities nesugražinsi bla bla bla....)nesuprantu.  dal kas paaiškins kodel jis taip elgiasi?
LAIMINGA MAMA
2008 05 13, 21:42
QUOTE(LAIMINGA MAMA @ 2008 05 13, 22:42)  taip ir turi būt
LAIMINGA MAMA
2008 05 13, 22:01
QUOTE(nicka @ 2008 05 13, 22:54)  taip ir turi būt  tai jo jo
Kodėl laimingai mamai nesimiega?
BooDeaD
2008 05 14, 08:13
QUOTE(mirksiuke @ 2008 05 13, 22:40) mano ex neperseniausei vede kita(nes ji laukesi).nepraejo net pusmečio,šendien paskambino ir siule susitikt(tipo pasidare protingesnis,bet praeities nesugražinsi bla bla bla....)nesuprantu.  dal kas paaiškins kodel jis taip elgiasi?  Manau kad jam nlb sekasi su jo nauja... Tai pradeda blaskytis, nes mato kad su tavim buvo geriau, tavo vietoj rodyciau ignora... Manau kad dar labiau prades skambineti.  Nors gal esu ir neteisus!
IngridaMar
2008 05 14, 10:19
QUOTE(BooDeaD @ 2008 05 13, 17:13) Joo situaciaja komplikuota  Tikrai sudetingas atvejis! Ir kaip sekasi su padavimu i teisma?? Padaviai ar dar tik ruosiesi? ryt einu su admokate kalbėtis...
BooDeaD
2008 05 14, 10:33
QUOTE(IngridaMar @ 2008 05 14, 11:19) ryt einu su admokate kalbėtis... Linkiu sekmes... Tikiuos papuls geraadvoate, nes nuo ju daug kas priklauso Ir linkiu daugiau optimizmo...  Ir jegu kovoti
O man taip ziauru.. jis jau ant tiek apsimelaves yra.. dveim seimom gyvena ir dabar jau su trecia seima kuria... o as ji ziauriai myliu.. taip noriu , kad myletu mane su musu vaikais, kaip seniau, bet jau is jo puses nieko neliko... laaaaabai skaudaaaaa....aaa atrodo nieko nereikia, kad tik mane myletu, kad tik mano butu.. bet realiai tai jis net savo vaika vengia islaikyti.. man is vis nieko neduoda, nors zino, kaip sunku.. zodziu, kad ir kaip nenoriu teks kreiptis i teisma, nes kitas jo vaikas (kiek zinau) gauna daug daugiau nei mano vaikai..
QUOTE(Mariem @ 2008 05 14, 13:42) O man taip ziauru.. jis jau ant tiek apsimelaves yra.. dveim seimom gyvena ir dabar jau su trecia seima kuria... o as ji ziauriai myliu.. taip noriu , kad myletu mane su musu vaikais, kaip seniau, bet jau is jo puses nieko neliko... laaaaabai skaudaaaaa....aaa atrodo nieko nereikia, kad tik mane myletu, kad tik mano butu.. bet realiai tai jis net savo vaika vengia islaikyti.. man is vis nieko neduoda, nors zino, kaip sunku.. zodziu, kad ir kaip nenoriu teks kreiptis i teisma, nes kitas jo vaikas (kiek zinau) gauna daug daugiau nei mano vaikai.. situacija....gal taip ir geriau  Jei jis jusų nemyli, tai kaip skaudų bebūtų nepriversi...Iš kitos pusės nors finansiškai vaikas gaus kas jam priklauso, o ir tavo širdutėj po kurio laiko šis skausmas praeis, pamatysi, atsivers naujo gyvenimo privalumai... Papildyta:QUOTE(Mariem @ 2008 05 14, 13:42) O man taip ziauru.. jis jau ant tiek apsimelaves yra.. dveim seimom gyvena ir dabar jau su trecia seima kuria... o as ji ziauriai myliu.. taip noriu , kad myletu mane su musu vaikais, kaip seniau, bet jau is jo puses nieko neliko... laaaaabai skaudaaaaa....aaa atrodo nieko nereikia, kad tik mane myletu, kad tik mano butu.. bet realiai tai jis net savo vaika vengia islaikyti.. man is vis nieko neduoda, nors zino, kaip sunku.. zodziu, kad ir kaip nenoriu teks kreiptis i teisma, nes kitas jo vaikas (kiek zinau) gauna daug daugiau nei mano vaikai.. laikykis...
LAIMINGA MAMA
2008 05 14, 13:37
QUOTE(nicka @ 2008 05 13, 23:07) Kodėl laimingai mamai nesimiega?  siaip megstu panaktineti prie PC QUOTE(Mariem @ 2008 05 14, 13:42) O man taip ziauru.. jis jau ant tiek apsimelaves yra.. dveim seimom gyvena ir dabar jau su trecia seima kuria... o as ji ziauriai myliu.. taip noriu , kad myletu mane su musu vaikais, kaip seniau, bet jau is jo puses nieko neliko... laaaaabai skaudaaaaa....aaa atrodo nieko nereikia, kad tik mane myletu, kad tik mano butu.. bet realiai tai jis net savo vaika vengia islaikyti.. man is vis nieko neduoda, nors zino, kaip sunku.. zodziu, kad ir kaip nenoriu teks kreiptis i teisma, nes kitas jo vaikas (kiek zinau) gauna daug daugiau nei mano vaikai.. oi mariem,aukstyn galva,nesizemink nors ir kaip skauda,zinau ta jausma...jis rodos nepakialiamas,bet juk esam mterys,tik tiodel taip...jei mylim-myliem-jei nekianciam,taipat visa sirdim.o tam individui,kuris eina per pasauli palikinedamas moteris su vaikais,jam visiskai nusisvilpt,ar tu myli,ar lauki...jam nerupi net tai kokios spalvos jo kudikio plaukai ir akys,jis net nepasidomes ar jis bent kiek panasus i ji ar labiau i tave,jie neverti,to skausmo kuri mes kianciam,jie net neturi garbes buti musu mylimi,nenusimink saule,ateis i tavo gyvenima,zmogus,draugas,vyras,tetis tavo vaikam!  taip,zmogau tu ji sutiksi ir nesvarbu ar smelio dezej sededama ar parduotuvej ar dar kur,jis ateis tada kai tu busi praradus vilti,kai maziausiai to tikesies,jis pasirodys ir tavo gyvenimas isnaujo suzybes  kalbu gal labai abstrakciai ir asmeniskai,bet butent taip (na,beveik panasiai) buvo ir man,stiprybes,tau mieloji
mirksiuke
2008 05 14, 13:43
QUOTE(BooDeaD @ 2008 05 14, 10:13) Manau kad jam nlb sekasi su jo nauja... Tai pradeda blaskytis, nes mato kad su tavim buvo geriau, tavo vietoj rodyciau ignora... Manau kad dar labiau prades skambineti.  Nors gal esu ir neteisus! kam jis man jau reikalingas.aš manau kad jis jau nepasitaisis.  elgiasi kaip vaikas.jei jam buvo neaišku (jie buvo kartu 2 metus)tai kam vest o poto nesamones darit.kiek jau galima blaškitis.kažin kiek pas ji bus tokiu?  bet vistiek skaudu
QUOTE(LAIMINGA MAMA @ 2008 05 14, 15:37) siaip megstu panaktineti prie PC oi mariem,aukstyn galva,nesizemink nors ir kaip skauda,zinau ta jausma...jis rodos nepakialiamas,bet juk esam mterys,tik tiodel taip...jei mylim-myliem-jei nekianciam,taipat visa sirdim.o tam individui,kuris eina per pasauli palikinedamas moteris su vaikais,jam visiskai nusisvilpt,ar tu myli,ar lauki...jam nerupi net tai kokios spalvos jo kudikio plaukai ir akys,jis net nepasidomes ar jis bent kiek panasus i ji ar labiau i tave,jie neverti,to skausmo kuri mes kianciam,jie net neturi garbes buti musu mylimi,nenusimink saule,ateis i tavo gyvenima,zmogus,draugas,vyras,tetis tavo vaikam!  taip,zmogau tu ji sutiksi ir nesvarbu ar smelio dezej sededama ar parduotuvej ar dar kur,jis ateis tada kai tu busi praradus vilti,kai maziausiai to tikesies,jis pasirodys ir tavo gyvenimas isnaujo suzybes  kalbu gal labai abstrakciai ir asmeniskai,bet butent taip (na,beveik panasiai) buvo ir man,stiprybes,tau mieloji  as net apsiverkiau.. kad tavo zodziai Dievui i ausi nueitu aciu ir as tikrai laaabai nuosirdziai dziaugiuosi uz Tave!!!!
IngridaMar
2008 05 14, 13:58
[quote=Mariem,2008 05 14, 13:42] o as ji ziauriai myliu.. taip noriu , kad myletu mane su musu vaikais, kaip seniau, bet jau is jo puses nieko neliko... laaaaabai skaudaaaaa....aaa atrodo nieko nereikia, kad tik mane myletu, kad tik mano butu..
panaši ir mano situacija, tik jis man dar visas skolas užkabino... Bet nebesitikėk nieko..Matyt man reikėjo penkių mėnesių, kad atsikvotėčiau.. Juk tai nebebus tikra, juk tie jausmai iš niekur nesugrįš, jei jų nebebuvo,.. Rauk lauk.jį iš minčių ir iš širdies.. Laikykimės ir tikėkim gera ateitim
*zvaigzde*
2008 05 14, 21:58
[quote=IngridaMar,2008 05 14, 14:58] [quote=Mariem,2008 05 14, 13:42] panaši ir mano situacija, tik jis man dar visas skolas užkabino... Bet nebesitikėk nieko..Matyt man reikėjo penkių mėnesių, kad atsikvotėčiau.. Juk tai nebebus tikra, juk tie jausmai iš niekur nesugrįš, jei jų nebebuvo,.. Rauk lauk.jį iš minčių ir iš širdies.. Laikykimės ir tikėkim gera ateitim [/quote] Kokiu bjauriu zmoniu vis tik esama. Ir nesvarbu - vyras ar moteris. Kodel zmones taip mazai galvoja vieni apie kitus ir skaudina viens kita. Tiek daug skausmo siam pasaulyje Papildyta:QUOTE(Mariem @ 2008 05 14, 13:42) o as ji ziauriai myliu.. taip noriu , kad myletu mane su musu vaikais, kaip seniau, bet jau is jo puses nieko neliko... laaaaabai skaudaaaaa....aaa atrodo nieko nereikia, kad tik mane myletu, kad tik mano butu.. Kaip tai man pazistama  Bet paziurek i sia situacija kitaip - jei jis palikineja moteris su vaikais likimo valiai, vadinasi, jis nevertas nei vienos moters meiles, nevertas nei vienos tavo ir tavo vaikuciu asareles. Zinai duosiu toki patarima, gal ir nelabai geras, bet gali praversti - ieskok jame neigiamu savybiu, prisimink, kodel tau buvo blogai su juo. Pamatysi tam kartui palengves
aciu uz supratima
*zvaigzde*
2008 05 14, 22:10
Mariem čia tau( man taip gaila tavęs, kad pasirenki kentėjimą, vietoj džiaugsmo): TOLTEKŲ raštų išmintis: .....Žmonės daug kenčia įvairiais lygiais ir laipsniais; mes palaikome vienas kito kančią. Žmonės linkę padėti vienas kitam kentėti. Jei jaučiate poreikį būti išplūstas, pamatysite, kaip lengva būti kitų išplūstam. Jei esate su žmonėmis, kuriems reikia kentėti, kažkas verčia jus juos koneveikti. Tarsi ant jų nugarų būtų parašyta: prašau man įspirti. Jie ieško savo kančių pateisinimo. Jų poreikis kentėti yra ne kas kita, kaip kasdien stiprinama nuostata..... .... Jei kas nors jūsų negerbiantis ir nemylintis pasitrauks, tai bus dovana. Jei tas žmogus nepasitrauks, išgyvensite daug skausmo metų. Pasitraukimas gali įskaudinti trumpam, o vėliau širdis galiausiai pasveiks. Tada galite pasirinkti, ko iš tiesų norite. Suprasite, kad nebūtina taip pasitikėti kitais, kaip reikia pasitikėti savimi. Tik tada jūsų pasirinkimai bus teisingi..... Mariem joks žmogus negali būti tavo nuosavybe..ir patikėk, tu NEMYLI...TU NORI TURĖTI, o tai deja nėra meilė, tik poreikis. O TAI PRAEIS....
LAIMINGA MAMA
2008 05 14, 22:28
QUOTE(Mariem @ 2008 05 14, 14:45) as net apsiverkiau.. kad tavo zodziai Dievui i ausi nueitu aciu ir as tikrai laaabai nuosirdziai dziaugiuosi uz Tave!!!!  ner uz ka  neigiamos emocijos moteri sendina,tad galva aukstyn ir nesileisk niekinama to menkystos,galvodama apie ji  aciu,man gera bus zinoti,kad tu ar kita moteris kuriai daba is po koju slysta zeme,turi nuostabu zmogu salia
QUOTE(eglejoana @ 2008 05 15, 00:27) Mariem čia tau( man taip gaila tavęs, kad pasirenki kentėjimą, vietoj džiaugsmo): TOLTEKŲ raštų išmintis: .....Žmonės daug kenčia įvairiais lygiais ir laipsniais; mes palaikome vienas kito kančią. Žmonės linkę padėti vienas kitam kentėti. Jei jaučiate poreikį būti išplūstas, pamatysite, kaip lengva būti kitų išplūstam. Jei esate su žmonėmis, kuriems reikia kentėti, kažkas verčia jus juos koneveikti. Tarsi ant jų nugarų būtų parašyta: prašau man įspirti. Jie ieško savo kančių pateisinimo. Jų poreikis kentėti yra ne kas kita, kaip kasdien stiprinama nuostata..... .... Jei kas nors jūsų negerbiantis ir nemylintis pasitrauks, tai bus dovana. Jei tas žmogus nepasitrauks, išgyvensite daug skausmo metų. Pasitraukimas gali įskaudinti trumpam, o vėliau širdis galiausiai pasveiks. Tada galite pasirinkti, ko iš tiesų norite. Suprasite, kad nebūtina taip pasitikėti kitais, kaip reikia pasitikėti savimi. Tik tada jūsų pasirinkimai bus teisingi..... Mariem joks žmogus negali būti tavo nuosavybe..ir patikėk, tu NEMYLI...TU NORI TURĖTI, o tai deja nėra meilė, tik poreikis. O TAI PRAEIS....  Labai geri zodiziai.. aciu labai.. siap mano mam tokia pesimiste tai as pastebejau, kad jai taip ir yra.. visi visada ja skriaudizia, bent jau ji taip galvoja.. kad tik as tokia nepatpciau
apsikabinkim
2008 05 15, 11:12
Labas rytas. Vakar buvau susitikusi su savo ex. Vis skundėsi, koks jo gyvenimas sudėtingas, kiek finansinių problemų turi, ir kaip jis norėjo to vaiko, kaip morališkai jam dabar sunku, mat štai - mane kažkas palaiko, o jo - ne... Pasakiau, kad jei reikės kokios pagalbos, gali kreiptis, bet kad gerbtų mano privatumą, asmeninį gyvenimą ir nepuoselėtų vilčių vėl kažką pradėti....
|
|