Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip jį pamiršti?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaiką auginu viena
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Mariem
Jau kai laukiausi pirmo vaikelio, norėjau išsiskirti su savo draugu, nes nesugebėjau jam atleisti išdavystės. Tuo metu jis manęs nepaleido. O man valios pritruko.
Paskui susipykom, vaiką auginau viena, bet tesėsi mūsų susitikimai. Vėl pastojau. Jis antro vaiko norėjo, pradėjom vėl gyventi kartu, tačiau jaučiausi visiškai vieniša, iš jo nesulaukdavau jokio palaikymo ir net kai labai sirgau nepadėjo prižiūrėti mūsų vaikelį. Namo jis grįždavo tik pernakvoti, neliko jokios šilumos mūsų santykiuose. Beveik kiekvieną savaitgalį jis išvažiuodavo į kaimą pas savo tėvus. Jaučiausi išduota, nemylima, nepasitikėjau juo. Vėl panorau skirtis, jis vėl nepaleido. Norėjau susirasti kitą, bet greičiau sužinojau, kad jis jau kuri laika susitikinėja su kitą, o man meluoja, kad dirba. Dabar aš juo nei kiek nepasitikiu ir nematau jokios perspektyvos būti laimingiem kartu. Jis, būdamas neištikimas visą laiką žarsto man visokius priekaištus, kad man tik „kiti vyrai galvoj“.
Man paskutinis nėštumo mėnuo su juo nebendravau koki mėnesį ir vėl pasijutau laiminga, kad ir kaip sunku būti vienai, nėščiai ir su mažu vaikų, buvo daug geriau nei su juo. O dabar jis vėl pasirodė, atvažiavo trečią val. nakties girtas. O aš durnelė jį priėmiau. Nenoriu būti su juo, bet ir pamiršti jo negaliu.. O kai jis dar kartais taip ima ir pasirodo tai visai nesigauna pamiršti.
O jausmai mano niekur nėra dingę, kad ir kiek jis mane skaudino, vis vien aš jaučiu jam švelnumą.

Žodžiu, norėčiau jį kuo greičiau pamiršti ir sugebėti atsispirti jam. Ir dar labai norėčiau sutikti kitą, kuris mane mylėtu ir gerbtu. Bet kai ex vis kišasi, tai neimanoma.
pomada
QUOTE(Mariem @ 2008 04 30, 23:16)
Jau kai laukiausi pirmo vaikelio, norėjau išsiskirti su savo draugu, nes nesugebėjau jam atleisti išdavystės. Tuo metu jis manęs nepaleido. O man valios pritruko.
Paskui susipykom, vaiką auginau viena, bet tesėsi mūsų susitikimai. Vėl pastojau. Jis antro vaiko norėjo, pradėjom vėl gyventi kartu, tačiau jaučiausi visiškai vieniša, iš jo nesulaukdavau jokio palaikymo ir net kai labai sirgau nepadėjo prižiūrėti mūsų vaikelį. Namo jis grįždavo tik pernakvoti, neliko jokios šilumos mūsų santykiuose.  Beveik kiekvieną savaitgalį jis išvažiuodavo į kaimą pas savo tėvus. Jaučiausi išduota, nemylima, nepasitikėjau juo. Vėl panorau skirtis, jis vėl nepaleido. Norėjau susirasti kitą, bet greičiau sužinojau, kad jis jau kuri laika susitikinėja su kitą, o man meluoja, kad dirba. Dabar aš juo nei kiek nepasitikiu ir nematau jokios perspektyvos būti laimingiem kartu. Jis, būdamas neištikimas visą laiką žarsto man visokius priekaištus, kad man tik „kiti vyrai galvoj“.
Man paskutinis nėštumo mėnuo su juo nebendravau koki mėnesį ir vėl pasijutau laiminga, kad ir kaip sunku būti vienai, nėščiai ir su mažu vaikų, buvo daug geriau nei su juo. O dabar jis vėl pasirodė, atvažiavo trečią val. nakties girtas. O aš durnelė jį priėmiau. Nenoriu būti su juo, bet ir pamiršti jo negaliu.. O kai jis dar kartais taip ima ir pasirodo tai visai nesigauna pamiršti.
O jausmai mano niekur nėra dingę, kad ir kiek jis mane skaudino, vis vien aš jaučiu jam švelnumą.

Žodžiu, norėčiau jį kuo greičiau pamiršti ir sugebėti atsispirti jam. Ir dar labai norėčiau sutikti kitą, kuris mane mylėtu ir gerbtu. Bet kai ex vis kišasi, tai neimanoma.
*

zinai,siuo atveju tik laikas tau pades...suprantu tave pilnai drinks_cheers.gif tik laikas viska gydo ir apkloja uzmarsties dulkemis viska.turesi dar viena maza leliu,jis paaugs,o kai bus lemta-sutiksi TA wub.gif ,misteri saunuji
bsgess
QUOTE(Mariem @ 2008 04 30, 22:16)

Nedaryk savo laimės taip priklausomos nuo kito žmogaus. Tau kaip tik reiktų pabūti vienai ir išmokti mėgautis tuo. O kitas žmogus ateis kai tam būsi pasiruošusi. Nes jei tau reikia globos, naujai sutiktas juk gali nuvilti ir vėl būsi nelaiminga.
Surask savyje jėgų gyventi tik sau ir vaikams šiuo metu. Neprasidėk su ex. Tau tikrai pavyks 4u.gif
Jasper
Labas rytas 4u.gif
Neatsimenu, iš kokios knygos nusirašiau šiuos žodžius, tačiau, kai labai skauda ir liūdna, vis pasiskaitinėju juos. Gal ir Tau jie padės...
"... Aprašyti viską, kas mane šią akimirką verčia jaustis nesugebančia, ribota, menka. Tuomet paimti tą sąrašą, suplėšyti jį ir išmesti į artimiausią šiukšlių dėžę, kur jo vieta, sau kartodama, tyliai ir garsiai: "Aš tuo nebetikiu. Aš esu kūrinys, o Dievas nekuria šlamšto".
Tada surašyti visas savo esamas ar buvusias svajones, kokias tik atsimenu. Pasirinkti vieną svajonę, kuri man atrodys prieinamiausia, ir visą savo aistrą ir energiją skirti jai įgyvendinti. Nedrįst sustoti, kol ši svajonė bus įgyvendinta..."
"... - aš labiausiai noriu sutuoktinio, kuris kritikuoja viską, ką aš darau.
- aš labiausiai noriu sutuoktinio, kuris, pasitaikius mažiausiai galimybei, mane apgaus.
- aš labiausiai noriu sutuoktinio, kuris nuolatos man meluoja.
- aš labiausiai noriu sutuoktinio, kuris manęs negerbia, užgaulioja ir niekuomet nesako komplimentų.
- aš labiausiai noriu sutuoktinio, kuris bando kontroliuoti kiekvieną mano judesį.
- aš labiausiai noriu sutuoktinio, kuris mane skriaudžia žodžiais, emociškai ir fiziškai.
- aš labiausiai noriu sutuoktinio, kuris šiurkštus man/mano vaikams.
- aš labiausiai noriu sutuoktinio, kuris yra šiurkštus mano šeimai ir draugams.
- aš labiausiai noriu sutuoktinio, kuris yra nepatikimas ir neatsakingas.
- aš labiausiai noriu sutuoktinio, kuris mėgaujasi išvedęs mane iš pusiausvyros..."
"... Aš parašiau gyvenimo planą, kuris ves mane, kuris visuomet nukreiptas tobulėjimo kryptimi. Manajame plane parašyta, kad kartais aš būsiu laimingas ir laisvas, o kartais parpulsiu, tačiau vėl atsistosiu, pasimokęs iš savo nelaimės. Aš visuomet atsiminsiu pažadą, kad nors atskiri kelionės žingsniai bus sunkūs ir netvirti, visa kelionė man bus nuostabi dovana. TU NIEKADA NEBŪSI VIENIŠAS (čia drįsiu įterpti savo nuomonę - juk mes turime savo mažuosius angeliukus.. o jie turi mus blush2.gif )..."
Mariem
QUOTE(trudeme @ 2008 05 01, 11:18)
Labas rytas  4u.gif
Neatsimenu, iš kokios knygos nusirašiau šiuos žodžius, tačiau, kai labai skauda ir liūdna, vis pasiskaitinėju juos. Gal ir Tau jie padės...
"... Aprašyti viską, kas mane šią akimirką verčia jaustis nesugebančia, ribota, menka. Tuomet paimti tą sąrašą, suplėšyti jį ir išmesti į artimiausią šiukšlių dėžę, kur jo vieta, sau kartodama, tyliai ir garsiai: "Aš tuo nebetikiu. Aš esu kūrinys, o Dievas nekuria šlamšto".
Tada surašyti visas savo esamas ar buvusias svajones, kokias tik atsimenu. Pasirinkti vieną svajonę, kuri man atrodys prieinamiausia, ir visą savo aistrą ir energiją skirti jai įgyvendinti. Nedrįst sustoti, kol ši svajonė bus įgyvendinta..."
"... - aš labiausiai noriu sutuoktinio, kuris kritikuoja viską, ką aš darau.
- aš labiausiai noriu sutuoktinio, kuris, pasitaikius mažiausiai galimybei, mane apgaus.
- aš labiausiai noriu sutuoktinio, kuris nuolatos man meluoja.
- aš labiausiai noriu sutuoktinio, kuris manęs negerbia, užgaulioja ir niekuomet nesako komplimentų.
- aš labiausiai noriu sutuoktinio, kuris bando kontroliuoti kiekvieną mano judesį.
- aš labiausiai noriu sutuoktinio, kuris mane skriaudžia žodžiais, emociškai ir fiziškai.
- aš labiausiai noriu sutuoktinio, kuris šiurkštus man/mano vaikams.
- aš labiausiai noriu sutuoktinio, kuris yra šiurkštus mano šeimai ir draugams.
- aš labiausiai noriu sutuoktinio, kuris yra nepatikimas ir neatsakingas.
- aš labiausiai noriu sutuoktinio, kuris mėgaujasi išvedęs mane iš pusiausvyros..."
"... Aš parašiau gyvenimo planą, kuris ves mane, kuris visuomet nukreiptas tobulėjimo kryptimi. Manajame plane parašyta, kad kartais aš būsiu laimingas ir laisvas, o kartais parpulsiu, tačiau vėl atsistosiu, pasimokęs iš savo nelaimės. Aš visuomet atsiminsiu pažadą, kad nors atskiri kelionės žingsniai bus sunkūs ir netvirti, visa kelionė man bus nuostabi dovana. TU NIEKADA NEBŪSI VIENIŠAS (čia drįsiu įterpti savo nuomonę - juk mes turime savo mažuosius angeliukus.. o jie turi mus  blush2.gif )..."
*

Aciu.. bet matyt as tikrai sukvailejau.. nelabai supratau, visos tos citatos esme blush2.gif
Siaip as nesijauciu menka ir nieko neverta smile.gif na..taip buvo anksciau, bet jau praejo smile.gif galu gale as nuostabi mylinti ir visa dar labai grazi mamyte wink.gif o kai matai, kaip esi reikalinga savo nuostabiam angeliukui, tikrai jautiesi laabai vertinga smile.gif siaip labai daug i vaikus sudejau smile.gif ir meiles ir saves..
Tik norisi ir vyriskos meiles..
wub.gif

Jasper
QUOTE(Mariem @ 2008 05 01, 15:21)
Aciu.. bet matyt as tikrai sukvailejau.. nelabai supratau, visos tos citatos esme blush2.gif
Siaip as nesijauciu menka ir nieko neverta smile.gif na..taip buvo anksciau, bet jau praejo smile.gif galu gale as nuostabi mylinti ir visa dar labai grazi mamyte wink.gif o kai matai, kaip esi reikalinga savo nuostabiam angeliukui, tikrai jautiesi laabai vertinga smile.gif siaip labai daug i vaikus sudejau smile.gif ir meiles ir saves..
Tik norisi ir vyriskos meiles..
wub.gif
*

Labas vakaras. Norėjau, kaip geriau, o gavosi, kaip visada. Norisi ne tik vyriškos meilės, bet ir užtarimo, peties, palaikymo ir.. kartais, kai viso to nėra.. išsigalvoji.. Tie norai - noriu sutuoktinio.. - lyg atveria akis (bent jau man) - ar iš tiesų aš noriu TOKIO, kuris šiuo metu galėtų būti šalia.. Trumpiau.. Atsiprašau..
Editoshka
labas,labai panasi situacija i mano,as visa ta toki gyvenima kentejau ,pragyvenom kartu 9 m,turiu 2 sunelius,niekaip negalejau iiskirti,taip mylejau ,o gal ir dar myliu .bet atejo laikas ir vsio daugiau nebegaliu,neturiu jegos,supratau,kad nenoriu as taip gyventi,kad esu stipri ir kaip nors isgyvensiu,praejo labai nedaug laiko 3 men. gal kaip jau galutinai issiskyrem,ir as dabar esu laiminga,man labai gera be jo,as turiu daug kavaleru,o visada galvojau,kad su 2 vaikais,kam as busiu reikalinga,viskas super,reikia palaukti ir ateis tas laikas,kai tavo sirdis pasakis STOP uzteks,tikek ir lauk ateis ir tavo laikas pamatysi,linkiu tau stiprybes !!! viskas bus gerai ! man padejo literatura,per google pajeskok skirybos,kaip isgyventi ir panasiai
Mariem
QUOTE(trudeme @ 2008 05 01, 22:40)
Labas vakaras. Norėjau, kaip geriau, o gavosi, kaip visada. Norisi ne tik vyriškos meilės, bet ir užtarimo, peties, palaikymo ir.. kartais, kai viso to nėra.. išsigalvoji.. Tie norai - noriu sutuoktinio.. - lyg atveria akis (bent jau man) - ar iš tiesų aš noriu TOKIO, kuris šiuo metu galėtų būti šalia.. Trumpiau.. Atsiprašau..
*

Na ka Tu smile.gif 4u.gif As tikrai ne priemiau asmeniskai smile.gif tiesiog patikslinau, ked nesijauciu beverte smile.gif
O siaip tai del vyro.. tai Tu teisi.. ax.gif
Mariem
QUOTE(Editoshka @ 2008 05 01, 22:46)
labas,labai panasi situacija i mano,as visa ta toki gyvenima kentejau ,pragyvenom kartu 9 m,turiu 2 sunelius,niekaip negalejau iiskirti,taip mylejau ,o gal ir dar myliu .bet  atejo laikas ir vsio daugiau nebegaliu,neturiu jegos,supratau,kad nenoriu as taip gyventi,kad esu stipri ir kaip nors isgyvensiu,praejo labai nedaug laiko 3 men. gal kaip jau galutinai issiskyrem,ir as dabar esu laiminga,man labai gera be jo,as turiu daug kavaleru,o visada galvojau,kad su 2 vaikais,kam as busiu reikalinga,viskas super,reikia palaukti ir ateis tas laikas,kai tavo sirdis pasakis STOP uzteks,tikek ir lauk ateis ir tavo laikas pamatysi,linkiu tau stiprybes !!! viskas bus gerai ! man padejo literatura,per google pajeskok skirybos,kaip isgyventi ir panasiai
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Valio!!!!! Sakai, daug kavalieriu turi thumbup.gif thumbup.gif
Valio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif na as dabar nestuke.gif tai gal del to as ir nelabai sau ka randu (bet kol kas dar moraliskai nepasiruosus)
Bijau tik, kad kol dirbti nepradesiu ir is rutinos neistruksiu smile.gif nors, vaikai mano gyvenimo diziaugsmas.. smile.gif
Man tik reikia ismokti negalvoti apie ji.. o galvoti apie save ir vaikus.. nes iki siol, jei gatvei vdrug kas pasako komplimenta (deje tai buna laaabai nedaznai) as issigastu, kad tik jis nepamatitu, ir nepagalvotu, kad as cia ka kabinu doh.gif

Gal kada ateis laikas ir ateis kita meile.. o gal as be meiles kaip nors istekesiu smile.gif
siaip labai norejau isteketi smile.gif graziu vestuviu, o mes taip ir nesusituokem, nes jis tipo nepasiruoses buvo blink.gif
Jasper
QUOTE(Mariem @ 2008 05 01, 22:40)
Na ka Tu smile.gif 4u.gif  As tikrai ne priemiau asmeniskai smile.gif tiesiog patikslinau, ked nesijauciu beverte smile.gif
O siaip tai del vyro.. tai Tu teisi..  ax.gif
*

Ačiū. Buvau sunerimusi, kad, norėdama padėti, įnešiau dar daugiau sumaišties ir net įskaudinau g.gif
bsgess
QUOTE(Mariem @ 2008 05 01, 21:56)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  Valio!!!!! Sakai, daug kavalieriu turi thumbup.gif  thumbup.gif
Valio thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  na as dabar  nestuke.gif tai gal del to as ir nelabai sau ka randu (bet kol kas dar moraliskai nepasiruosus)

O tu pagalvok, kiek zinomu moteru budamos nestuke.gif meile susirado - kad ir Heidi Klum. Cia niekad nesuplanuosi.
_Kere_
QUOTE(baltic*girl @ 2008 05 01, 23:49)
O tu pagalvok, kiek zinomu moteru budamos nestuke.gif meile susirado - kad ir Heidi Klum. Cia niekad nesuplanuosi.
*

thumbup.gif

Tik laikas ir tavo nusiteikimas, noras pradeti kazka naujo, viska sustatys i savas vezias 4u.gif
Mariem
bigsmile.gif Aciu Jums uz palaikyma...
4u.gif
Idomu, kaip kitos moteris po skirybu atsigavo? Ar greitai sugejo vyra pamirsti.. g.gif
as jau seniai suprantu, kad jis nevykes smile.gif bet sirdziai neisakysi.. o gal cia vien todel , kad kito kol kas nera...
ovimama
Nepamirsi niekada.Gal tiek stipriu jausmu nebebus,laiko smelis uzpustys daug prisiminimu,bet pamirst visiskai nepavyks.O ir nepasimokiusi esi.Nori pyk.Nori ne.Dar su situom neissiskyrei,jau svajoji apie kita:geresni,svelnesni...O vaikai?Kelis dar teks teciu vadinti?!Ne is galvos as tai traukiu,is patirties savo.Dekoju Dievui uz savo tvirta charakteri kad sugebejau nutraukti laiku,kad sunus nemate sito ir nemato koks tapo jo tevas.Sekmes ir kantrybes.O labiausiai stiprybes sprendimuose.
vienišoji
Aš viena likau dar prieš gimdydama ir niekada to nepasigailėjau. Man nebuvo labai sunku, nes nebuvau labai jo įsimylėjusi. Bet stiprią meilę esu patyrusi anksčiau. Žinau ką reiškia pamiršti. Labai svarbu nuteikti save pamiršimui.Ir neskubėk ieškoti naujos meilės, nukreipk visą savo meilę į vaikus, tegu jie būna tavo širdies vaistai. Jei turi galimybę, išvažiuok kur nors nors trumpam, kad jis tavęs nerastų. O galbūt net persikraustyk.
jurges
labas:)
gal metu,gal pusantru reikejo,kad viskas pasimirstu:)
mane paliko,kai vaikui buvo 10men,bet stengiausi tuoj i darba nors 0.25etato iseiti,kad tik nesedeti namuose,o laikas viska uzgyde...
puikiai suprantu,kad sunku pamirsti,bet gims vaikelis,malonus mazi rupesciai ir viskas po truputi pasimirs:)
stiprybes ir kantrybes:)laikykis ir nepasiduok:)

cia daugelis forumiecius Tave palaiko:)
Dovidenija
Galiu palinketi tik stiprybes ir istvermes jam atsispirti. Tikrai zinau, kad tai nera lengav, bet reikia susiimti. Ir tada ateis laime ir i tavo kiema tongue.gif
BooDeaD
Sveiki! Na ka galiu pasakyti.. Kaiules ir durniai tie vyrai kurie palieka savo vaikus.
unsure.gif ir tikrai liudna kad tokiu yra...

Pas mane siek tiek kitokia situacija...
Siuo metu vienas auginu dukra...

Auginau galima sakyti nuo 7 menesiu...
Musu mama isejo nes rado tip gera darba, bei kita vaikina.

Pradzioje padedinejo mano mama... bet deja gyvenimas ziaurus, ir greitai jos netekau... sad.gif Bet auklejau dukra ir toliau...
Db jai 3 metai, puikiai sekasi mums...
Lb daug ko ismokau... Visus pagrindinius dalykus kuriu reikia vaikui...
Aisku daug ko nezinau bet manau viskas eina puikiai...

Sunku buvo pirma laika... (kai jauciau kad isyro seima, griuvo gyvenimas) bet viska uzgyde laikas... Geras bet skausmingas vaisatas! Bet kitos iseities nera sad.gif
Mariem
QUOTE(BooDeaD @ 2008 05 11, 01:40)
Sveiki! Na ka galiu pasakyti.. Kaiules ir durniai tie vyrai kurie palieka savo vaikus.
unsure.gif  ir tikrai liudna kad tokiu yra...

Pradzioje padedinejo mano mama... bet deja gyvenimas ziaurus, ir greitai jos netekau... sad.gif Bet auklejau dukra ir toliau...

Sunku buvo pirma laika... (kai jauciau kad isyro seima, griuvo gyvenimas) bet viska uzgyde laikas... Geras bet skausmingas vaisatas! Bet kitos iseities nera sad.gif
*

Zinau, kad ivairiu mamu buna.. bet cia taip retai ...
Esi pirmas vyras, kuris augina vaika smile.gif o mama lanko?
BooDeaD
QUOTE(Mariem @ 2008 05 11, 00:56)
Zinau, kad ivairiu mamu buna.. bet cia taip retai ...
Esi pirmas vyras, kuris augina vaika smile.gif o mama lanko?
*

As istikruju ir pagalvot negalejau kad taip atsitikti gali.
Bet db jau net neatsigreziu i praeiti smile.gif
Ant tiek pripratau, ir patinka auginti... Bet vistiek kartais pykstu jei kazkas nepavyksta doh.gif
Na seip lanko, bet toks cia ir lankymas... Lb retai.
O kai kartais duodu dienai ar dviem, kai pasiimu tai net zodzio netaria ar galima dar pasiimti. Svarbiausia kad yra kazkoks rysis tarp mamu ir vaiku, kad jau prabego 2,5 metu nu to laiko kada paliko, ir vistiek dukra ja atpazysta, ir bendrauja blink.gif Keista ta musu gamta-mamyte rolleyes.gif
*zvaigzde*
Puikiai, Mariem, tave suprantu,nes mane ir vaikus palieka labai mylimas zmogus. Jis nesijaucia salia manes laimingas. O ka man daryti??? Juk neisplesi tos meiles is sirdies kaip vinies ir neismesi. Daug visko ivyko tarp musu, bet kiekviena akimirka zinau, kad ji myliu. Ir zinau, kad esu pasmerkta ta meile tureti sirdyje visa gyvenima. Toks as jau zmogus. Net jei ir kada nors atsirastu kitas unsure.gif ...
BooDeaD
QUOTE(*zvaigzde* @ 2008 05 12, 10:58)
Puikiai, Mariem, tave suprantu,nes mane ir vaikus palieka labai mylimas zmogus. Jis nesijaucia salia manes laimingas. O ka man daryti??? Juk neisplesi tos meiles is sirdies kaip vinies ir neismesi. Daug visko ivyko tarp musu, bet kiekviena akimirka zinau, kad ji myliu. Ir zinau, kad esu pasmerkta ta meile tureti sirdyje visa gyvenima. Toks as jau zmogus. Net jei ir kada nors atsirastu kitas unsure.gif ...
*

Pasakysiu tik tiek, kad ir kokia ta meile stipri butu... jei atsiras vyras tavo gyvenime kuris tave myles... tai ta iskarto pajusi... ir tikrai pamirsi savo buvusi! Pamatysi, tai savaime gaunasi! Jeigu tavimi rupinsis zmogus, myles tave ir tavo vaika tai tu tikrai busi laiminga! Manau kad tik db taip jautiesi... unsure.gif
Kadangi seima griuna... doh.gif
isdykusi mamyte
QUOTE(Mariem @ 2008 05 03, 21:28)
bigsmile.gif Aciu Jums uz palaikyma...
4u.gif
Idomu, kaip kitos moteris po skirybu atsigavo? Ar greitai sugejo vyra pamirsti.. g.gif
as jau seniai suprantu, kad jis nevykes smile.gif bet sirdziai neisakysi.. o gal cia vien todel , kad kito kol kas nera...
*

...saviskiu jau senai nusivyliau, bet skiriuosi tik db...ir iskart pastebimai pradedu atsigauti...buvo momnetas, kad is nervu nusibadavau iki 43 kg, o db atrodau grazi, jauna mayte, keliu aukstyn nosi, nors psichologiskai dar sunku...bet zinau viena-musu gyvenimas yra musu stebukliukai ir mes pacios..o ta 1/2 ateis ir vel iseis, tad prie ju prisiristi neverta smile.gif
*zvaigzde*
Geras sis forumas smile.gif Jusu visu zodziai - kaip balzamas sirdziai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(BooDeaD @ 2008 05 12, 11:13)
Pasakysiu tik tiek, kad ir kokia ta meile stipri butu... jei atsiras vyras tavo gyvenime kuris tave myles... tai ta iskarto pajusi... ir tikrai pamirsi savo buvusi! Pamatysi, tai savaime gaunasi! Jeigu tavimi rupinsis zmogus, myles tave ir tavo vaika tai tu tikrai busi laiminga! Manau kad tik db taip jautiesi...  unsure.gif
Kadangi seima griuna...  doh.gif
*

Kaip gerai, kad tarp forumieciu moteru atsirado vyriskis, kuris gali pasakyti vyriska paguodos zodi biggrin.gif Taip mums, moterims, to reikia. Aciu uz palaikyma mirksiukas.gif
BooDeaD
QUOTE(isdykusi mamyte @ 2008 05 12, 11:18)
...saviskiu jau senai nusivyliau, bet skiriuosi tik db...ir iskart pastebimai pradedu atsigauti...buvo momnetas, kad is nervu nusibadavau iki 43 kg, o db atrodau grazi, jauna mayte, keliu aukstyn nosi, nors psichologiskai dar sunku...bet zinau viena-musu gyvenimas yra musu stebukliukai ir mes pacios..o ta 1/2 ateis ir vel iseis, tad prie ju prisiristi neverta smile.gif
*

Na jeigu neprisirisi tai manau ir laimes nebus...
Juk vyras tai pajus... Tiesog reikia teisingai issirinkti prie ko prisiristi!
Kokia cia seima jei vyrui savo nebusi atviri, neteisingai manau!
Net po savo neskmes nebijau pamilti moteri! O atvirkciau noriu!

Papildyta:
QUOTE(*zvaigzde* @ 2008 05 12, 11:29)
Geras sis forumas smile.gif Jusu visu zodziai - kaip balzamas sirdziai smile.gif
Papildyta:
Kaip gerai, kad tarp forumieciu moteru atsirado vyriskis, kuris gali pasakyti vyriska paguodos zodi biggrin.gif Taip mums, moterims, to reikia. Aciu uz palaikyma mirksiukas.gif
*

Visada prasom smile.gif
Beto man paciam lb patinka su jumis bendrauti smile.gif

nes jau tikrai nemazai suzinojau kaip masto vienisos mamos, ir kaip jauciasi ax.gif
Manau lengviau bus ieskoti sau mamytes ax.gif
O gal ir cia pavyks surasti 4u.gif
isdykusi mamyte
QUOTE(BooDeaD @ 2008 05 12, 12:31)
Na jeigu neprisirisi tai manau ir laimes nebus...
Juk vyras tai pajus... Tiesog reikia teisingai issirinkti prie ko prisiristi!
Kokia cia seima jei vyrui savo nebusi atviri, neteisingai manau!
Net po savo neskmes nebijau pamilti moteri! O atvirkciau noriu!
*

gal blogai issireiskiau...turejau galvoje, kad nevertetu iskart pulti stacia galva i naujus santykius, ''neisnagrinejus'' naujo draugo 4u.gif
as pvz dar oficealiai neissiskyrus, bet po poros dienu jau lekiu i pasimatyma- gyvenimas tesiasi...ir nors sirdis dar nelabai laisva, lb tikiuosi, kad atsiras zmogus kuris bus vertas mano meiles smile.gif
BooDeaD
QUOTE(isdykusi mamyte @ 2008 05 12, 11:48)
gal blogai issireiskiau...turejau galvoje, kad nevertetu iskart pulti stacia galva i naujus santykius, ''neisnagrinejus'' naujo draugo 4u.gif
as pvz dar oficealiai neissiskyrus, bet po poros dienu jau lekiu i pasimatyma- gyvenimas tesiasi...ir nors sirdis dar nelabai laisva, lb tikiuosi, kad atsiras zmogus kuris bus vertas mano meiles smile.gif
*

Saunuole... biggrin.gif Esi kupina optimizmo ir is taves turi imti pavyzdi visos kitos mamos smile.gif

O tavo nauja simpatija vienisas ar su vaiku?? smile.gif Jei aisku ne paslaptys .. tongue.gif

Na gal cia ir as ne taip supratau smile.gif Svarbiausia kad galu gale sutapo nuomones mirksiukas.gif
isdykusi mamyte
QUOTE(BooDeaD @ 2008 05 12, 12:52)
Saunuole...  biggrin.gif  Esi kupina optimizmo ir is taves turi imti pavyzdi visos kitos mamos smile.gif

O tavo nauja simpatija vienisas ar su vaiku??  smile.gif  Jei aisku ne paslaptys ..  tongue.gif

Na gal cia ir as ne taip supratau smile.gif Svarbiausia kad galu gale sutapo nuomones  mirksiukas.gif
*

thumbup.gif
ne paslaptis- naujoji simpatija vienisas smile.gif paziuresim kas is viso to iseis biggrin.gif
Medinis
QUOTE(isdykusi mamyte @ 2008 05 12, 11:58)
ne paslaptis- naujoji simpatija vienisas smile.gif paziuresim kas is viso to iseis biggrin.gif

Kad nelabai čia yra ką žiūrėti... Seksas ir atia.
BooDeaD
QUOTE(isdykusi mamyte @ 2008 05 12, 11:58)
thumbup.gif
*

Jei uzkariausi jo sirdi tikrai iseis smile.gif
Lauksim ziniu tongue.gif po pasimatymo...
BooDeaD
QUOTE(Medinis @ 2008 05 12, 11:59)
*

Cia gal tu ir varai i pasimatyma??? biggrin.gif
Beto nereikia nuteikti ja i toki situacijos poziuri!
Ji bando susikurti gyvenima is naujp! o tu cia siais zodziais iskart pasakai kad visi vyrai kiaules blink.gif Juk tu nzn kas ten per zmogus?? gal cia jos senas pazystamas... kuriam ji jau senai patinka smile.gif
Medinis
QUOTE(BooDeaD @ 2008 05 12, 12:41)
o tu cia siais zodziais iskart pasakai kad visi vyrai kiaules  blink.gif

Tais žodžiais aš pasakiau, kad visi žmonės yra žmonės.
Dar neišsiskyrusi, bet jau vaikštanti į pasimatymus moteris tinka kam? Seksui. Tiktai. Tai elementaru.
LAIMINGA MAMA
QUOTE(Medinis @ 2008 05 12, 12:55)
Tais žodžiais aš pasakiau, kad visi žmonės yra žmonės.
Dar neišsiskyrusi, bet jau vaikštanti į pasimatymus moteris tinka kam? Seksui. Tiktai. Tai elementaru.
*

'

vis dar neatsisakei seno iprocio?igeli kiekvienam sutiktam.. doh.gif tu BEVILTISKAS mirksiukas.gif
Medinis
QUOTE(LAIMINGA MAMA @ 2008 05 12, 13:11)
  tu BEVILTISKAS mirksiukas.gif

VILTIŠKAS aš jau buvau. Kodėl yra blogai žinoti kaip yra iš tikrųjų?
LAIMINGA MAMA
QUOTE(Medinis @ 2008 05 12, 13:15)
VILTIŠKAS aš jau buvau. Kodėl yra blogai žinoti kaip yra iš tikrųjų?
*

tai nera blogai,tiesiog kartais reikia zinoti tik tai kas tau reikalinga,o ne kitiem po nosim kaisoti savo gyvenimiska patirty g.gif
Medinis
QUOTE(LAIMINGA MAMA @ 2008 05 12, 13:32)
tai nera blogai,tiesiog kartais reikia zinoti tik tai kas tau reikalinga,o ne kitiem po nosim kaisoti savo gyvenimiska patirty g.gif

Kartais aš nieko nesakau. Šis kartas ne toks.
BooDeaD
QUOTE(Medinis @ 2008 05 12, 13:34)
*

Ir ko ypatingas sis kartas?
Nesakau kad as esu super patarejas, bet tu man atrodai tikrai niekam tikes...
Koks tavo tikslas buvo cia uzsiregistruoti?
Medinis
QUOTE(BooDeaD @ 2008 05 12, 14:08)
Ir ko ypatingas sis kartas?
Nesakau kad as esu super patarejas, bet tu man atrodai tikrai niekam tikes...
Koks tavo tikslas buvo cia uzsiregistruoti?

Matau, jog jums patarimo nereikia. Ir mano tikslas tikrai buvo ne toks, koks jūsų.
Šis kartas niekuo neypatingas. Todėl aš ir rašau. Nerašau ypatingais atvejais.
Tikrai nenoriu trukdyti tam, kam jūs čia užsiregistravote. Vietos kol kas užtenka visiems.
BooDeaD
Medinis: Kad nelabai čia yra ką žiūrėti... Seksas ir atia.

Medinis: Dar neišsiskyrusi, bet jau vaikštanti į pasimatymus moteris tinka kam? Seksui. Tiktai. Tai elementaru

Tu situos zodzius vadini patarymais??? g.gif nono.gif
Medinis
QUOTE(BooDeaD @ 2008 05 12, 14:45)
Tu situos zodzius vadini patarymais???  g.gif  nono.gif

Ne. Vadinu fakto konstatavimu. Patarimų reikia, kai nežinai kaip safe mode'ą kompiuteriui įjungti (mano skaudi vakarykštė patirtis biggrin.gif). O čia ką jau bepatarsi...
BooDeaD
QUOTE(Medinis @ 2008 05 12, 15:07)
Patarimų reikia, kai nežinai kaip safe mode'ą kompiuteriui įjungti (mano skaudi vakarykštė patirtis biggrin.gif).
*

thumbup.gif biggrin.gif
LAIMINGA MAMA
QUOTE(Medinis @ 2008 05 12, 13:34)
*

tu kandi doh.gif doh.gif kodel? blink.gif blink.gif
isdykusi mamyte
QUOTE(Medinis @ 2008 05 12, 12:59)
*

matyt, sprendi pagal save smile.gif o tai kad as oficealiai nesu issiskyrus ir jau einu i pasimatyma, tai kas cia tokio? negyvenu su savo vyru puse metu. Kodel negaliu tureti draugo? ar PRIVALAU laukti kol teismas oficealiai mus iskirs ir pavarde man grazins?? as juk tfu tfu tfu ne nasle- neprivalau nustatyta termina gedeti, o ypac po to, ka tas vyras su manim isdarinejo. Visu pirma as ieskau draugo-sielai,nes nepatyriau nieko svelnaus,romantisko ir nuosirdaus gyvendama su savo vyru. Be to tikuosi, kad kitas zmogus mano gyvenime bus globejas ir gynejas dukrelei, nes teviskos meiles ji nepatyre. O seksas man dabar ne prioritetas. Matyt, eilini karta tamstai nuotaika sugadinta, kad kabinejates..
BooDeaD
QUOTE(isdykusi mamyte @ 2008 05 12, 16:08)
matyt, sprendi pagal save smile.gif o tai kad as oficealiai nesu issiskyrus ir jau einu i pasimatyma, tai kas cia tokio? negyvenu su savo vyru puse metu. Kodel negaliu tureti draugo? ar PRIVALAU laukti kol teismas oficealiai mus iskirs ir pavarde man grazins?? as juk tfu tfu tfu ne nasle- neprivalau nustatyta termina gedeti, o ypac po to, ka tas vyras su manim isdarinejo. Visu pirma as ieskau draugo-sielai,nes nepatyriau nieko svelnaus,romantisko ir nuosirdaus gyvendama su savo vyru. Be to tikuosi, kad kitas zmogus mano gyvenime bus globejas ir gynejas dukrelei, nes teviskos meiles ji nepatyre. O seksas man dabar ne prioritetas. Matyt, eilini karta tamstai nuotaika sugadinta, kad kabinejates..
*

Tagi sake kad vakar SafeModo negalejo kompe pakrauti smile.gif
Todel ir nuotaika jam bloga... wink.gif
I tokius komentarus reikia demesio nekreipti rolleyes.gif
isdykusi mamyte
QUOTE(BooDeaD @ 2008 05 12, 17:42)
Tagi sake kad vakar SafeModo negalejo kompe pakrauti smile.gif
Todel ir nuotaika jam bloga... wink.gif
I tokius komentarus reikia demesio nekreipti  rolleyes.gif
*

...tai kad skaudu truputi...nes sneka zmogus ne trupucio manes nepazistantis..
dekoju uz palaikyma 4u.gif
Medinis
QUOTE(isdykusi mamyte @ 2008 05 12, 17:09)
...tai kad skaudu truputi...nes sneka zmogus ne trupucio manes nepazistantis..

Nepamirškite po pasimatymo pasigirti kaip sekėsi.
isdykusi mamyte
QUOTE(Medinis @ 2008 05 12, 18:13)
Nepamirškite po pasimatymo pasigirti kaip sekėsi.
*

butinai biggrin.gif raportuosiu asmeniskai biggrin.gif
mirksiuke
QUOTE(BooDeaD @ 2008 05 11, 01:40)
unsure.gif  ir tikrai liudna kad tokiu yra...

*

blink.gif tikrai pirma karta girdžiu kad tokiu vyru buna.šaunuolis 4u.gif 4u.gif
BooDeaD
QUOTE(mirksiuke @ 2008 05 12, 19:51)
blink.gif tikrai pirma karta girdžiu kad tokiu vyru buna.šaunuolis 4u.gif  4u.gif
*

Na matai smile.gif Net negalvojau kad taip gali atsitikti butent man smile.gif
Labai dekoj uz komplimenta, bet istikruju neskaitau save ypatingu.. ax.gif
Tiesiog atlieko savo pareiga pries dukra, nes lb ja myliu todel cia man visai ne nasta. 4u.gif
Bet labai dekoju uz siltus zodzius
Mariem
QUOTE(isdykusi mamyte @ 2008 05 12, 17:08)
*

pasidalink patirtym, kaip augindama vaika sugebejei su kazkuo susipaznti.. as tai toliau smelio dezes nenueinu, ne todel kad nenoriu, galimybiu nera 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.