Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Stanley vežimukai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika" > Vežimėliai
Isila
sveikos, norėčiau, kad turinčios Stanley vežumukus pasidalintų savo nuomone. geras vežimukas, blogas, patinka, nepatinka, pliusai, minusai. Vertas dėmesio? Kokybės ir kainos santykis.

user posted image
user posted image
Isila
nieka snieko pasakyt neturit? biggrin.gif
Virvutė
4u.gif Ir aš labai laukiu komentarų. Esu nusižiūrėjus šį vežimėlį, bet norisi atsiliepimų. Jau šiandien išeinu atostogauti, mačiau savo rajone vieną mamytę, vežinėjančią savo turtą šiuo modeliuku. Gal išdrįsiu paklausti. blush2.gif
Nerimtas
AŠ KAIPO BUSDIMAS TEVELIUS IVERTINAU ,PASTUMDZIAU ,PAKILNOJAU ,PASUKIOJAU VISUS MEHANIZMUS IR GALIU TEIGTI VIENA-LIUKS VEZIMELISąą LENVAS( APIE 10 KG ) MANEVRINGAS,PRIPUČIAMI RATAI.NER I MAZDA 626 SEDANO BAGAZINE TELPA SALIA DUJU BALIONO-O TAI LYGINANT SU KITAIS APZIURETAIS VEZIMELIAIS MAN JAU DYYYYYYYYYYYYYDELIS PLIUSAS biggrin.gif O IR KADANGI NESIOT MAN TWEKS-PASIGIRSIU-PATOGUS IR LENGVAS ;)JEI NETIKIT-PAKLAUSKIT MANO ZMONIKES,UOSVES IR MANES biggrin.gif MES UZ-IR BEJE JAU TOKI ISIGIJOM:)JEI NETIKIT -UŽSUKIT I PARDUOTUVĘ VAIKUTIS-PASTUMDYKIT KITOKIU PAKILNOKIT-IR ABEJONIU NELIKS :)SMAGUS VEŽIMAITIS smile.gif
Isila
o kaip lopšys - lengvai nusiima tvirtinasi?
Nerimtas
laaaaaaaaaaaabai lengvai smile.gif ir gali statyt lopšį ant zemes drąsiai-jis turi kojytes tam reikalui-nesusimuzrins,nesušlaps smile.gif ot daviau reklamos lotuliukas.gif
Isila
o minusai kokie nors vežimo yra?
Nerimtas
QUOTE(Isila @ 2008 05 12, 09:48)
o minusai kokie nors vežimo yra?
*

hmmmm...jei tai galima pavadint minusu,tai galinių ratų amortizatoriai-jie tik vaizdiniai,nefunkcionuoja lotuliukas.gif ale nestipriai jų ir reik smile.gif a va žmonos katik paklausiau-tai priminė-sėdima padetis galetų but šiek tiek statesnė-vaikas pusiau gulom sėdi biggrin.gif ale nes ta jau sugalvojom kaip išspręst tongue.gif
Isila
QUOTE(Nerimtas @ 2008 05 12, 17:03)
hmmmm...jei tai galima pavadint minusu,tai galinių ratų amortizatoriai-jie tik vaizdiniai,nefunkcionuoja  lotuliukas.gif ale nestipriai jų ir reik smile.gif a va žmonos katik paklausiau-tai priminė-sėdima padetis galetų but šiek tiek statesnė-vaikas pusiau gulom sėdi biggrin.gif ale nes ta jau sugalvojom kaip išspręst tongue.gif
*

o kaip tvirtanasi sėdimos padėtys?
Nerimtas
QUOTE(Isila @ 2008 05 14, 12:19)
o kaip tvirtanasi sėdimos padėtys?
*

Dirželio įtempimu(kiap sako mano žmona) kaip kurpinė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Isila
QUOTE(Nerimtas @ 2008 05 14, 20:26)
Dirželio įtempimu(kiap sako mano žmona) kaip kurpinė  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

su šniuriukais? bigsmile.gif uch.. ar tvirtai laiko? Po patirties su Hauck'u labai kreivai žiūriu į tokius tvirtinimus doh.gif
vainė
Nu dabar kaip sakysiu.... lotuliukas.gif

aš turiu Nako milennium, mano draugė turi šį.
Taigi Stanley pagrindiniai minusai:
- triratis (jei turėjot kada 4 ratų vežimą, tai įvertinsit...jei pirmas vaikas ir pirmas vežimas , gal nesuprasit nes neturėsit su kuo palyginti.... o tai reiškia didelius sunkumus lipant bordiurais, šaligatviais ir t.t., nestabilumas, ypač žiemos laiku;

- nesikilnoja rankena, tikrai nėra labai patogu kai vaikas nusuktas, o būna kad vaikas (kaip mano pvz.) labiau laimingesnis kai mamą mato....o jei ne būna nekaip....beto-oro sąlygos- vėjas ar saulė į akis....

- tikrai nėra super lengvas (yra lengvesnių, bet jei tai neaktualu, dar tai ne pati didžiausia blogybė....)

- mano akimis pati didžiuaisa nesąmonė- nesikilnoja tas nežinau kaip teisingai vadinasi- bet tas pakojis vaikui kojytėms pasidėti. Gerai kai vaikas sėdi, bet pvz. kaip mano jis dažniau miega vežime (aplamai ten persikraustai panašiai nuo pusmečio iš lopšio, tai vaikai dažniausiai miega vėžinami) arba pusiau sėdomis "ilsisi", tai gaunasi kojos staigiai žemyn....o gulimoje padėtyje vaikas išriestas vos ne į klaustuką, va čia tai didžiausias minusas....

dar- nėra visų tų apsaugų nuo lietaus, uodų ir t.t.

Nako milennium irgi su tais dirželiais reguliuojasi, bet nežinau- man dar jokių problemų tai nesudaro- laikosi tvirtai, reguliuoti lengva... g.gif turėjau kur be dirželių o ten kažkaip mechaniškai užsifiksuodavo pirmam vaikui vežimą, tai sakyčiau net šiuo atveju patogiau- nuolydį įvairesnį galima pasirinkt ir tikrai nesunku tai daryt.... na nebent su laiku jie išlaisvėtų ar kaip, nes sportinėj dalyje važinėjam dar tik 3 mėn. (Stanley tai analogiškai).

turiu aš Nako milenium, o draugė kaip minėjau Nakko Stanley, tai maniškis analogiškas (lopšio didumas, svoris ir t.t.), tik mano su 4 ratais ir su KILNOJAMU pakoju- v.ž. sėdi- galima nuleist, guli- galima pakelt....

taigi jei kitų variantų neturite- tai jau 100 kart geriau nakko milenium 4u.gif

(kad žinotumėt kaip mano draugė keikia tą Stanley doh.gif )
Papildyta:
QUOTE(Nerimtas @ 2008 05 12, 18:03)
hmmmm...jei tai galima pavadint minusu,tai galinių ratų amortizatoriai-jie tik vaizdiniai,nefunkcionuoja  lotuliukas.gif ale nestipriai jų ir reik smile.gif a va žmonos katik paklausiau-tai priminė-sėdima padetis galetų but šiek tiek statesnė-vaikas pusiau gulom sėdi biggrin.gif ale nes ta jau sugalvojom kaip išspręst :P
*

tai pasidalinkit kaip tą išspręst????

pas mus tas pats, nors aš nepajutau dėl to problemos, ir mano vaikui kolkas patogiau truputį atsilošusiam važiuot....o jei nori veiklos- atsisėda pats ir sėdi stačiu kampu...
Isila
kadangi manop pirmas vaikiukas važinėjo triratėj akrietoj, apie jokį kitą net negalvoju - TIK triratis. nejaučiau jokių nepatogumų važiuodama šaligatviais, bordiūrais, duobėm, žvyru, smėlių, sniegu ir t.t.
Isila
daugiau nuomonių nebus? g.gif
Isila
Stanley pralaimėjo Oregon vežimukui rolleyes.gif buvom pasižiūrėt, tai Oregon DAUG labiau patiko thumbup.gif
mamytepupyte
na mes turim stanley tai tikrai patiko ir manevringas ir seip patogu ir nieko jis neblogai per bardiurus einant nei kart nenukrypo i sona ir miske labai gerai vazinet labai patogu!
Fox_lady
QUOTE(Isila @ 2008 06 04, 10:17)
Stanley pralaimėjo Oregon vežimukui  rolleyes.gif  buvom pasižiūrėt, tai Oregon DAUG labiau patiko  thumbup.gif
*

Tai ar pirkot tą Oregoną, ar dar kokį kitą variantą išsirinkot? mirksiukas.gif
Isila,buvau žadėjus tau kitoj temoj kad pasidalinsiu įspūdžiais apie Stanley. Tai va, labai manevringas vežimas, smagiai važiuoja, į liftą telpa, prilaikant abi durų puses, bet aš dažnai važiuoklę mašinoj palieku, o vaiką su lopšiu nusinešu. Va tik jis gal tinkamesnis rudenį/pavasarį ar žiemą gimusiam vaikui, nes pašiltintas lopšys. Mums jame nekaršta, bet tiesiog tas šiltumas būtų privalumas ne vasarą gimusiems, o vasarą tai tiesiog nei privalumas, nei trūkumas. Trūkumas konkrečiai mums- lopšys mažokas. Vaikui tuoj du mėnesiai,ir jau artėjam prie išaugimo. Kokių 3 mėnesių gali tekt kraustytis į sportinuką. Tai patarčiau nepirkt toms, kurioms prognozuoja didelius lelius. O šiaip puikus, patvarus vežimas, man patinka. Apie sportinuką jei kam bus įdomu parašysiu kai išbandysim.
Isila
Pirkom Oregon, nes Stanley su raištukais schmoll.gif
Amiletta
O kokį Oregoną turit? Mes irgi Oregon'ą turėjom. Tai laaabai patiko. thumbup.gif
Sauluzhe
na menesi jau naudojam ,tai pastebejimai butu tokie:
- tikrai patogus lauke, manevringi labai ratai, per sniega, isbyrejusius saligatvius
ir zeme eina kai tankas
- lengvai susideda, lengvai lopsys nusiima/uzsideda
- telpa i lifta
- gana sunkus, i masinos bagazine (jei masina maza) sunkiai telpa,
reikia nuimti ratus
- integruojama kedute - visiskas niekalas, sunkiai labai uzsideda/nusiima,
mano masinoj (dvieju duru) gale net neuztenka dirzo ilgio pritvirtinti kedute (vyro
masinoj -viskas ok) tai pirksim normalia kedute, su fiksatoriais
- sportines dalies kol kas neisbandem...

siaip, kokybes ir kainos santykis tikrai puikus, kol kas labai dziaugiuos paciu
vezimu, ir naudojam daug, ir minusu praktiskai nera...
jaukuciukas
nu perskaiciau ka cia raset.
turiu stanley vezima jau metus laiko galima sakyt. mums jis labai liuksinis yra.
nesunkus (kiti keturaciai tai zymiai sunkesni, ypac tie standartiniai tokie). labai manevringas, erdvi sportine dalis. padesiu sportines dalies taip pat daug galima padaryt kokio nori statumo. , labai siltas uzdangalas kojytems.
lopsiuke tilpom iki pat puses metu, o mano pana ne is mazuju gime virs 4 kg ir 54 cm. aisku mes su lopsiu vazinejom vasara , ziema su kombinzonu gal ir nebutu tilpus nezinau nes kai pagimdziau parejusiais metais tai kova ir balandi jau buvo silta ir storo kombinezono nereikejo. beje kompeltacijoj gavom apsauga nuo lietaus. lopsiui, sportinukui nera, bet nusipirkom turguj uz 15 lt universalia ir liuks sportinukui tinka. lopsys siltas, su kojelem pastatymui, lengvai tvirtinasi ant remo.
vienintelis minusas kad noretusi dar didesnio lopsio. o sportinukui minusu neradau, turim ir kita sportini namie mes tai mamas&papas sport tai ten yra pilnai gulima padetis bet kojos kazkaip biski i virsu eina va tas nepatinka, o stanley ir lengvesnis. taip kad tikrai vertas demesio vezimaitis. beje apie pravazuma: per smeli liuks nes visa vasara pajuriu trasiojom ir miskais. duobes nelabai jauciasi taip pat, o tie amortizatoriai tikrai veikia, jie ir turi but kietesni kitaip gi makaluosis vezimas i visas puses, o to niekam nereik. stabilus taip pat sis vezimas, ir isvis keistai skamba kai sako kad triraciai nestabilus, matyt nebande niekad. o be to nuo bortelio vezimo viena ranka gi nekelsi, nebent butu mama kulturiste.
as tik uz si vezima jei reiktu pirkt daba pirciau toki pat.
Papildyta:
ir dar vyro masina maza (suzuki swift) bet telpa kuo puikiausiai. ir jokiu ratu nuiminet nereik.
o del kedutes tai mes pirkom be jos nes niekam nereikia kad tvirtintusi ant remo, geriau jau turet gera kedute masinoj ir ja ten laikyt.
jaukuciukas
nugi prisiminiau viena minusa sio vezimo: ne viskas nusiima isskalbimui. nuo lopsio nenusiima isvis niekas, o sportinuka galima skalbt, bet as skalbiau su rankom pabijojau i skalbianka kist.
prieblanda
QUOTE(Isila @ 2008 06 04, 09:17)
Stanley pralaimėjo Oregon vežimukui  rolleyes.gif  buvom pasižiūrėt, tai Oregon DAUG labiau patiko  thumbup.gif
*

Kaip įdomiai g.gif Man Oregono akivaizdus minusas prieš Stanley - nepripučiami ratai. Kas vasarą važinėjasi, tai tiems gal neaktualu, bet mano vaikio visa žiema lopšyje laukia, tai pripučiami dideli ratai tikras gėris smile.gif
Draugė turi Stanley vežimuką, kartu važinėjomės per didžiausias pusnis ir net ne šaligatviais, tai tikrai viskas puikiai, jokių nestabilumų, lopšyje vaikui šilta.
Nelabai supratau, kodėl trūkumas, kad lopšio dalių išskalbti negalima? Juk guli tas mažius vežime ir tiek, nei jis ten ką terlioja, nei ką g.gif Nebent tėveliai su šokoladiniais saldainiais mėgsta aplinkui trintis biggrin.gif
Dar man patinka, kad šis vežimėlis mažas ir manevringas smile.gif
@mamyčiukas@
vezimelis gal ir nieko butu,bet kai matau kaip tas priekinis ratas kratosi blink.gif doh.gif doh.gif doh.gif tai nebenoriu as jo schmoll.gif
prieblanda
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 03 14, 11:17)
vezimelis gal ir nieko butu,bet kai matau kaip tas priekinis ratas kratosi blink.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif tai nebenoriu as jo schmoll.gif
*

O kaip jis kratosi? g.gif
@mamyčiukas@
QUOTE(prieblanda @ 2010 03 14, 13:55)
O kaip jis kratosi?  g.gif
*

stumiant vezimeli priekinis jo ratas i sonus sukinejasi doh.gif
prieblanda
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 03 14, 15:07)
*

Taigi tą ratą galima užfiksuot bigsmile.gif
@mamyčiukas@
QUOTE(prieblanda @ 2010 03 14, 20:53)
Taigi tą ratą galima užfiksuot  bigsmile.gif
*

aisku galima,bet tada vezimelis bus nemanevringas doh.gif
prieblanda
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 03 14, 19:13)
*

Taigi tą ratą užfiksuot ne pusės dienos darbas smile.gif Malėmės su tuo vežimu ir po Rumšiškes per Užgavėnes, ir po apsnigtus ne itin pravažiuojamus šaligatvius, pagal kelią pasirenki fiksuoti ratą ar ne ir važiuoji, jokių problemų. Aišku, jei norit per pusnis lakstyt ir vežimėlį vienu pirštu valdyt, tada tikrai šis modelis netinka rolleyes.gif
Isila
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 03 14, 19:13)
*

tai pala, jūs norit, kad ratas nesisukiotų, o vežimas išliktų manevringas? blink.gif
joRytė
turejom ir mes toki vezimuka! viskas jame tikrai ciki!nei kas makalavo, viskas lengvai tvirtinosi, tik man nepatiko sportine dalis, bet cia jau kaip kam smile.gif o siaip, vezimukas tikrai liuks! smile.gif
≈Dinka≈
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 03 14, 12:17)
vezimelis gal ir nieko butu,bet kai matau kaip tas priekinis ratas kratosi blink.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif tai nebenoriu as jo schmoll.gif
*

nesupratau, kaip ten jis galėjo makaluotis lotuliukas.gif

Mes naudojame tokį jau metus laiko- lopšiuką iki 5 mėnesių, o sportinuką nuo 5 iki dabar- vaikui beveik 1,2 mėn. Jokių minusų nepastebėjau- man viskas lengvai ir paprastai tvirtinasi, dedasi, ir autokėdutė paprastai tvirtinasi ( adapterius tvirčiau reik paspaust ir vsio.). ir stabilus- ir teko mobiliuoju kalbant viena ranka nuvažiuot per bordiūrus. Tai visiškas mitas, kad nestabilūs triračiai. Bet kurio vežimo nerekomenduoju valdyt viena ranka. O pati mačiau, kaip vaikas išvirto iš keturračio vežimo- mama tiesiog jo buvo neprisegus doh.gif

Tai tiek- važinėsimes su tuo vežimu tiek, kiek vaikas norės su juo važinėtis, ir kito neieškome 4u.gif
Linjus
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 03 14, 15:07)
*

mūsų irgi makaluojasi. tačiau rankeną paspaudus žemyn, jis nustoja makaluotis o ir makaluosai tada kai greičiau pavažiuoji vežimus, o lėtai kai vaikštai tai viskas thumbup.gif
beje, parduodam savo STANLEY ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.