Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Neišgertas mišinukas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio iki 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Miracle
QUOTE(Ikulia @ 2006 08 04, 23:32)
Visada ispilu likucius.
*

anksčiau visada išpildavau, dabar jau kai valgo košytes, tai jeigu per kokį pusvalandį nevalgo mišinuko, ir jeigu ne vėlus vakaras tai darau košytę, mirksiukas.gif iš šaukštelio valgo thumbup.gif
zuasta
QUOTE(LAO @ 2006 08 09, 15:00)
anksčiau visada išpildavau, dabar jau kai valgo košytes, tai jeigu per kokį pusvalandį  nevalgo mišinuko, ir jeigu ne vėlus vakaras tai darau košytę,  mirksiukas.gif  iš šaukštelio valgo  thumbup.gif
*

Ir aš darau košytes
meriva
Visada išpilu. Nesinori rizikuot vaiko sveikata
Wildberry
As tai nevisada ispilu blush2.gif Jei daug lieka tai dar karta duodu blush2.gif Zinau,kad tai nelabai negerai,bet jai pastebeciau ,kad nuo jo kas nors atsitiko,tikrai nebuciau davus blush2.gif blush2.gif blush2.gif O pries nakti tai is karto pasidarau i buteliukus ir i saldytuva,kai jau girdziu,kad jau kelsis greit pasildau ir duodu,manau kad tame nera nieko bloga,juk ant misinio pakuotes yra parasyta kad GALIMAlaikyti para saldytuve.Bandziau ir iiskart daryti,bet mano atveju cia tik kudikio kankinimas budavo,nes kol paruosdavau tai maziuke uzsiverkus budavo...
Paul@
As tai visada ispilu.Manau taip vaikeliui sveikiau smile.gif
zydruteM
na as irgi palieku maistuka,jei lieka daugiau...ir jam tikrai nieko blogo nuo to nenutinka...smile.gif
vilmase
Mišinuko antrą kartą neduodu. Tik kartais pienuką, jei nesuvalgo, palieku kitam valgymui.
jurgutemaza
siap tai as klausiau akuseres, ji sake, kad galima dar karta duoti, jei laikai saldytuve.
rugiagėlė
QUOTE(jurgutemaza @ 2006 09 26, 14:50)
siap tai as klausiau akuseres, ji sake, kad galima dar karta duoti, jei laikai saldytuve.
*

Niekada nerizikavau ir jums, mielosios, nerekomenduoju rizikuoti savo vaikelio sveikata dėl šlakelio mišinuko. pilkit katytei, šuniukui, sau ar vyrui į kavą, bet savo mažyliui geriau neduokite. Kol viskas gerai atrodo nikeo tokio, bet jeigu vaikiukas apsinuodis ar suviduriuos kokią bakteriją prariję, prakeiksite save ir dar krūvą pinigėlių išleiste vaistukams ir gydytojams, o kur dar bemiegės naktys su sergančiu vaikeliu? Žodžiu, ramia sąžine pilkite kur tik norite tik ne į savo vaikiukų skrandukus. sėkmės.
ligiukss
4u.gif taip mes visada išpilame lauk likusį mišinuką. mirksiukas.gif
Jamuna
pas mane įra toks virdulys-termosas, kur visada yra verdancio vandens, tai misinuko ruosimas dvigubai trumpesnis. smile.gif visada ruosiu sviezia.Nakti mano žvaigždutė valgo, jau kai pabunda niamnės, tai turi ir duot, as begu daryti misinuko, o vyras tuo metu bando nuraminti unsure.gif .gelbeja tik ciulptukas, kuri tuo metu tiesiog valgo, o galvojau ,kad be jo apseisim verysad.gif
aGucci
Is pradziu (kol buvau zalia mamyte doh.gif ) duodavau misinukus pasildytus, bet kai geriau isiskaiciau kas parasyta ant pakuotes (mat viskas angliskai, nes Airijoj gyvenam), tai radau kad negalima duoti sildyto maistelio cool.gif Po to kai nebesildem, tai ir pilvukas pasitaise, ir linksmesni pasidarem bigsmile.gif Kazkaio nuo to laiko netaupom tokiu dalyku ir niekada nesildom maistelio antra karta (ar tai butu kose ar tyrele ar dar kas) schmoll.gif
Jamuna
man kazkaip nekilo klausimų ar šildyti dar kartą, nes ir taip žinojau, kad maistas šildytais praranda dauguma vertingų medžiagų, todėl ir pati nevalgau šildyto maisto, tik bereikalingos kolorijos verysad.gif ,ten nieko jame nelieka verysad.gif
Paul@
visada ispilu tongue.gif
papse
As tai visada ispilu, nors pas mane auga apzoriukas tai kad dazniausiai nebuna ko pilt lauk smile.gif
ginjke
QUOTE(Jamuna @ 2006 09 29, 22:37)
pas mane įra toks virdulys-termosas, kur visada yra verdancio vandens, tai misinuko ruosimas dvigubai trumpesnis. smile.gif visada ruosiu sviezia.Nakti mano žvaigždutė valgo, jau kai pabunda niamnės, tai turi ir duot, as begu daryti misinuko, o vyras tuo metu bando nuraminti unsure.gif .gelbeja tik ciulptukas, kuri tuo metu tiesiog valgo, o galvojau ,kad be jo apseisim verysad.gif
*

Pas mus lygiai taip pat drinks_cheers.gif Maziukas "valgo" ciulptuka,tetis ramina,o mama bega daryt essen.gif .
o likucius visada ispilam,niekada antra kart neduodam.isties nesinori rizikuot leliaus skranduku.O be to,juk viskas skaniau kol sviezia biggrin.gif ,o ne antra kart sildyta smile.gif
Sigita23
Visuomet ispilu!
Bet pilu i bliuda savo suniui, labai gerai laka. Ir svorio priaugo smile.gif
Sapokliaka
QUOTE(Ieva P. @ 2005 05 03, 10:26)
Mums kartais būna, kad mano brangenybė tik kelis gurgšnius mišinuko išgeria ir tuo metu daugiau nebenori. Pagal viską, tai jau jį reiktų išpilti. Kaip Jūs darote?
*

visada pilu lauk- ji mielai suvalgo kriaukle bigsmile.gif

QUOTE(Ieva P. @ 2005 05 03, 17:15)
Prašom pasidalinti patirtim, kaip naktį per tris minutes pasidaryti mišinuką.
*

ipili i svaru (geriausia tam reikalui ) termosa karsto vandens, o kitame inde turi salto. Gali dar is vakaro ir reikiama misinio milteliu kieki isideti i sausa buteliuka. Atsikeli, tik ipili vandens karsto, paskui kiek reikia salto, suplaki ir viskas... Neuzima net 3 minuciu mirksiukas.gif
Tangi
Visada ispilu, net jeigu ir visai beveik nesuvalge. Ant misinelio pakuotes parasyta, jog visada ruosti pries valgant ir ispilti kas liko. Taip ir darau 4u.gif
ramyra
QUOTE(Sapokliaka @ 2006 11 17, 12:03)
visada pilu lauk- ji mielai suvalgo kriaukle  bigsmile.gif
ipili i  svaru (geriausia tam reikalui ) termosa karsto  vandens, o kitame inde turi salto. Gali dar is vakaro ir reikiama misinio milteliu kieki isideti i sausa buteliuka. Atsikeli, tik ipili vandens karsto, paskui kiek reikia salto, suplaki ir viskas... Neuzima net 3 minuciu  mirksiukas.gif
*

As irgi ilga laika taip dariau. ir diena ir nakti, turejau termose ilto virinto vandens, ir atskirai salto virinto. O likucius visada ispildavau lauk. Girdejau kazkas supildavo suniui i dubeneli, tai kaip atigavo, kailis zvilget eme ax.gif
laukine
mes irgi turime du virdulius - viename visada paruostas atveses virintas vanduo, o kitame uzverdame. tai sumixuot ilgai netrunkame.

o likuti visada ispilame (tik kad tai labai retai buna blush2.gif )
Nemarioji
As visada ispilu,kad ir kiek jo lieka....
isola
manau kad reikia išpilti, aš visada išpilu 4u.gif
Kačia
Pirma vaika maitinau misinelias. Kad ir kiek jo likdavo, visada ispildavau lauk. Nes pienukas greitai genda, o vaiko sveikada kainuoja brangiau negu misinukai smile.gif
skruzde

Reikia butinai pilti lauk.Net skonis buna pasikeites jei pasildai likuti schmoll.gif
sarafea
A staip pat ispilu,kad ir kiek ten lieka mirksiukas.gif
O siaip visada darau tik svieziai misinuka,tai kad biski paverkia nieko cia tokio,bet sveikiau svieziai nei saldyt sildyt g.gif bent jau as taip manau.O vandenuka as uzsivirinu ir supilu i termosa.Visada turiu siltai karsto vandenuko misinukui daryti.Ir greitai ir gerai thumbup.gif
DianaG

As visada ispilu,jei jo lieka.Jokiu budu negalima palikti kitam kartui nono.gif
kedute
Padaryta misinuka kambario t galima laikyti 1 val o saldytuve 1 para, as misinuka ispilu bet buvo pora kart kai nugere mano mazoji tik kelis gurksniukus tai buvau padejus i saldyvuva sumaitinau kita karta
*Lina*
visada išpildavau neišgertą mišinuką smile.gif
kastone
padaryta misinuka galima laikyti tik 1 valanda. jeigu vaikas nesuvalgo, likucius reikia ispilti ax.gif
Laurencia
Aš taip pat išpilu smile.gif pasidarai tik vienam kartui, tai nėr ko čia laikyt smile.gif
nePadori
As visada ispildavau, net jei budavo nugerusi tik pora gurksniu ax.gif Nes viena karta paragavau pastovejusio valandziuke, tai labai jau pasikeites skonis buvo doh.gif
zuika/puika
QUOTE(kedute @ 2007 01 05, 01:48)
Padaryta misinuka kambario t galima laikyti 1 val o saldytuve 1 para, as misinuka ispilu bet buvo pora kart kai nugere mano mazoji tik kelis gurksniukus tai buvau padejus i saldyvuva sumaitinau kita karta
*

Papildyta:
QUOTE(kedute @ 2007 01 05, 01:48)
*

po 10 g ar 20 g mes nepalikinejam bet buna tokiu atveju kad padarai 200 g. o mazulis tik 20g suvalgo, tai tada tikrai i saldytuva idedu ir laukiam kada uzsimanys daugiau.
P.S. beje, MP juk daug naturalesnis ir greiciau genda bet saldytuve nutraukta tai lyg 12 val laikyt galima.todel ir nebijau duot sildyta misinuka.
GieNa
As visada pilu lauk, kad ir kiek jis bepaliktu, kazkaip bijau jam duoti pasistovejusi misini blush2.gif
deivydukomama
oas tai neispilu ant pakelio yra parasyta kad per 5val.sunaudoti ir mes sunaudojam ir nieko jam neatcitiko blush2.gif
Isida
QUOTE(rugiagėlė @ 2006 09 26, 13:59)
Niekada nerizikavau ir jums, mielosios, nerekomenduoju rizikuoti savo vaikelio sveikata dėl šlakelio mišinuko. pilkit katytei, šuniukui, sau ar vyrui į kavą, bet savo mažyliui geriau neduokite. Kol viskas gerai atrodo nikeo tokio, bet jeigu vaikiukas apsinuodis ar suviduriuos kokią bakteriją prariję, prakeiksite save ir dar krūvą pinigėlių išleiste vaistukams ir gydytojams, o kur dar bemiegės naktys su sergančiu vaikeliu? Žodžiu, ramia sąžine pilkite kur tik norite tik ne į savo vaikiukų skrandukus. sėkmės.
*

drinks_cheers.gif

Jei nesuvalgom pienuko, dedu isaldytuva, nes pienukas mums aukso vertes. Nedaug jo teliko. unsure.gif O misinuka visada pilu lauk, nesvarbu kiek bebutu jo like. Niekada pakartotinai nesidau. Niekada nekilo minciu sioje vietoje taupyti.
Motek
dabar kai mano mazyle jau siek tiek paaugo tai as zinau kiek ji per kiekviena maitinima suvalgis. tai misinuko padarau 10 ml daugiau negu reikia ir jeigu suvalgo ir tuos 10 ml tai kita diena ta maitinima dar pridedu. is pradziu darydavau daug misinuko ir neretai tekdavo nemazai ispilti verysad.gif . tik negalvokit kad vaikas badauja. pvz. is ryto valgo maziau o i vakara daugiau. ir niekada misinuko nesildau, jei valandos begyje nesuvalgo tai ispilu mirksiukas.gif
meskaite
Pilu lauk
gincike1
Mamytės, o kaip darot su pritrauktu pieneliu nugertu.Ar taip pat pilat į kriauklę?
mama_x2
mum buna, kad atejus valgymo laikui, maziui uztenka kokiu 30-50 ml...tada dedu i saldytuva likusi misinuka ax.gif tai po valandos uzsimano, dadarau su karstu vandeniu dar 30 ml ir jau kiek besuvalgytu - pilu lauk likusi smile.gif
na, gal taip seniau bendrai buvo, paskutinem dienom darau vis nauja, sviezia, nes pastebejau kad maziui pilva skauda, o nuo sviezio - gerai viskas...vistik gal nereik taip taupyt...aisku, kai misinukas 3 dienom kainuoja 20 lt, tai g.gif kaip ir brangoka smile.gif
Valedy
Net minčių nekildavo,kad palikti kitam maitinimui,oi kiek pinigų taip išpyliau... blink.gif ax.gif
SANDRI
As irgi ispilu lauk
elickaa
kai buvo mazesnis,,tai ispilinedavau misini,kai palikdavo...o dabar nera ka ispilinet,nes viska suvalgo biggrin.gif
*vandene*
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 03 09, 17:09)
mum buna, kad atejus valgymo laikui, maziui uztenka kokiu 30-50 ml...tada dedu i saldytuva likusi misinuka  ax.gif  tai po valandos uzsimano, dadarau su karstu vandeniu dar 30 ml ir jau kiek besuvalgytu - pilu lauk likusi smile.gif
na, gal taip seniau bendrai buvo, paskutinem dienom darau vis nauja, sviezia, nes pastebejau kad maziui pilva skauda, o nuo sviezio - gerai viskas...vistik gal nereik taip taupyt...aisku, kai misinukas 3 dienom kainuoja 20 lt, tai  g.gif  kaip ir brangoka smile.gif
*

Koks misinukas kad tiek kainuoja? Yra pigesniu. As tai visada ispilu lauk, parasyta jei neisgeria, tai ispilti.
natasonok
QUOTE(Renytė @ 2007 04 25, 16:36)
Koks misinukas kad tiek kainuoja? Yra pigesniu. As tai visada ispilu lauk, parasyta jei neisgeria, tai ispilti.
*

Pvz. mes geriame dar brangesni, kurio kaina svyruoja nuo 30- 34 Lt uz 450 g dezute. Nes mes alergiski karves pienui ir sojos baltymams. Tai as stengiuosiu padaryti norma, kuri mano vaikiukas turi suvartoti. Beveik visada suvartuoja smile.gif
vaida L
O aš darau parai mišinuką 4u.gif , dukrytei 10 mėn ir jai nieko blogo neatsitiko. Nereikia persistengti schmoll.gif
Sidabrinė
Niekada nepopinau savo dukrytes,kiek padarau misinuko jei per karta neisgeria,tai lieka kitam kartui,nei kas atsitiko,nei ka.Aisku kas kaip nori,tas taip daro.
estrelyjaa
as ispilu misinuka kurio nesuvalgo,nepritaupysi tu misinuku tikrai,as taip manau rolleyes.gif
zveriuke
nesuvalgyta ispilu,bet nakciai pasidarau is anksto,ir nieko neatsitiko smile.gif
Elmiko
Nesuvalgytą mišinuką išpilu.Niekad nedarau iš anksto.Nebent jei kur nors vykstam smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.