QUOTE(Ikulia @ 2006 08 04, 23:32)
anksčiau visada išpildavau, dabar jau kai valgo košytes, tai jeigu per kokį pusvalandį nevalgo mišinuko, ir jeigu ne vėlus vakaras tai darau košytę,
Visada išpilu. Nesinori rizikuot vaiko sveikata
As tai nevisada ispilu
As tai visada ispilu.Manau taip vaikeliui sveikiau
na as irgi palieku maistuka,jei lieka daugiau...ir jam tikrai nieko blogo nuo to nenutinka...
Mišinuko antrą kartą neduodu. Tik kartais pienuką, jei nesuvalgo, palieku kitam valgymui.
siap tai as klausiau akuseres, ji sake, kad galima dar karta duoti, jei laikai saldytuve.
QUOTE(jurgutemaza @ 2006 09 26, 14:50) Niekada nerizikavau ir jums, mielosios, nerekomenduoju rizikuoti savo vaikelio sveikata dėl šlakelio mišinuko. pilkit katytei, šuniukui, sau ar vyrui į kavą, bet savo mažyliui geriau neduokite. Kol viskas gerai atrodo nikeo tokio, bet jeigu vaikiukas apsinuodis ar suviduriuos kokią bakteriją prariję, prakeiksite save ir dar krūvą pinigėlių išleiste vaistukams ir gydytojams, o kur dar bemiegės naktys su sergančiu vaikeliu? Žodžiu, ramia sąžine pilkite kur tik norite tik ne į savo vaikiukų skrandukus. sėkmės.
pas mane įra toks virdulys-termosas, kur visada yra verdancio vandens, tai misinuko ruosimas dvigubai trumpesnis.
Is pradziu (kol buvau zalia mamyte
man kazkaip nekilo klausimų ar šildyti dar kartą, nes ir taip žinojau, kad maistas šildytais praranda dauguma vertingų medžiagų, todėl ir pati nevalgau šildyto maisto, tik bereikalingos kolorijos
visada ispilu
As tai visada ispilu, nors pas mane auga apzoriukas tai kad dazniausiai nebuna ko pilt lauk
QUOTE(Jamuna @ 2006 09 29, 22:37) pas mane įra toks virdulys-termosas, kur visada yra verdancio vandens, tai misinuko ruosimas dvigubai trumpesnis. Pas mus lygiai taip pat o likucius visada ispilam,niekada antra kart neduodam.isties nesinori rizikuot leliaus skranduku.O be to,juk viskas skaniau kol sviezia
Visuomet ispilu!
Bet pilu i bliuda savo suniui, labai gerai laka. Ir svorio priaugo QUOTE(Ieva P. @ 2005 05 03, 10:26) Mums kartais būna, kad mano brangenybė tik kelis gurgšnius mišinuko išgeria ir tuo metu daugiau nebenori. Pagal viską, tai jau jį reiktų išpilti. Kaip Jūs darote? visada pilu lauk- ji mielai suvalgo kriaukle QUOTE(Ieva P. @ 2005 05 03, 17:15) ipili i svaru (geriausia tam reikalui ) termosa karsto vandens, o kitame inde turi salto. Gali dar is vakaro ir reikiama misinio milteliu kieki isideti i sausa buteliuka. Atsikeli, tik ipili vandens karsto, paskui kiek reikia salto, suplaki ir viskas... Neuzima net 3 minuciu
Visada ispilu, net jeigu ir visai beveik nesuvalge. Ant misinelio pakuotes parasyta, jog visada ruosti pries valgant ir ispilti kas liko. Taip ir darau
QUOTE(Sapokliaka @ 2006 11 17, 12:03) visada pilu lauk- ji mielai suvalgo kriaukle ipili i svaru (geriausia tam reikalui ) termosa karsto vandens, o kitame inde turi salto. Gali dar is vakaro ir reikiama misinio milteliu kieki isideti i sausa buteliuka. Atsikeli, tik ipili vandens karsto, paskui kiek reikia salto, suplaki ir viskas... Neuzima net 3 minuciu As irgi ilga laika taip dariau. ir diena ir nakti, turejau termose ilto virinto vandens, ir atskirai salto virinto. O likucius visada ispildavau lauk. Girdejau kazkas supildavo suniui i dubeneli, tai kaip atigavo, kailis zvilget eme
mes irgi turime du virdulius - viename visada paruostas atveses virintas vanduo, o kitame uzverdame. tai sumixuot ilgai netrunkame.
o likuti visada ispilame (tik kad tai labai retai buna
As visada ispilu,kad ir kiek jo lieka....
manau kad reikia išpilti, aš visada išpilu
Pirma vaika maitinau misinelias. Kad ir kiek jo likdavo, visada ispildavau lauk. Nes pienukas greitai genda, o vaiko sveikada kainuoja brangiau negu misinukai
Reikia butinai pilti lauk.Net skonis buna pasikeites jei pasildai likuti
A staip pat ispilu,kad ir kiek ten lieka
O siaip visada darau tik svieziai misinuka,tai kad biski paverkia nieko cia tokio,bet sveikiau svieziai nei saldyt sildyt As visada ispilu,jei jo lieka.Jokiu budu negalima palikti kitam kartui
Padaryta misinuka kambario t galima laikyti 1 val o saldytuve 1 para, as misinuka ispilu bet buvo pora kart kai nugere mano mazoji tik kelis gurksniukus tai buvau padejus i saldyvuva sumaitinau kita karta
visada išpildavau neišgertą mišinuką
padaryta misinuka galima laikyti tik 1 valanda. jeigu vaikas nesuvalgo, likucius reikia ispilti
Aš taip pat išpilu
As visada ispildavau, net jei budavo nugerusi tik pora gurksniu
QUOTE(kedute @ 2007 01 05, 01:48) Padaryta misinuka kambario t galima laikyti 1 val o saldytuve 1 para, as misinuka ispilu bet buvo pora kart kai nugere mano mazoji tik kelis gurksniukus tai buvau padejus i saldyvuva sumaitinau kita karta Papildyta: QUOTE(kedute @ 2007 01 05, 01:48) Padaryta misinuka kambario t galima laikyti 1 val o saldytuve 1 para, as misinuka ispilu bet buvo pora kart kai nugere mano mazoji tik kelis gurksniukus tai buvau padejus i saldyvuva sumaitinau kita karta po 10 g ar 20 g mes nepalikinejam bet buna tokiu atveju kad padarai 200 g. o mazulis tik 20g suvalgo, tai tada tikrai i saldytuva idedu ir laukiam kada uzsimanys daugiau. P.S. beje, MP juk daug naturalesnis ir greiciau genda bet saldytuve nutraukta tai lyg 12 val laikyt galima.todel ir nebijau duot sildyta misinuka.
As visada pilu lauk, kad ir kiek jis bepaliktu, kazkaip bijau jam duoti pasistovejusi misini
oas tai neispilu ant pakelio yra parasyta kad per 5val.sunaudoti ir mes sunaudojam ir nieko jam neatcitiko
QUOTE(rugiagėlė @ 2006 09 26, 13:59) Niekada nerizikavau ir jums, mielosios, nerekomenduoju rizikuoti savo vaikelio sveikata dėl šlakelio mišinuko. pilkit katytei, šuniukui, sau ar vyrui į kavą, bet savo mažyliui geriau neduokite. Kol viskas gerai atrodo nikeo tokio, bet jeigu vaikiukas apsinuodis ar suviduriuos kokią bakteriją prariję, prakeiksite save ir dar krūvą pinigėlių išleiste vaistukams ir gydytojams, o kur dar bemiegės naktys su sergančiu vaikeliu? Žodžiu, ramia sąžine pilkite kur tik norite tik ne į savo vaikiukų skrandukus. sėkmės. Jei nesuvalgom pienuko, dedu isaldytuva, nes pienukas mums aukso vertes. Nedaug jo teliko.
dabar kai mano mazyle jau siek tiek paaugo tai as zinau kiek ji per kiekviena maitinima suvalgis. tai misinuko padarau 10 ml daugiau negu reikia ir jeigu suvalgo ir tuos 10 ml tai kita diena ta maitinima dar pridedu. is pradziu darydavau daug misinuko ir neretai tekdavo nemazai ispilti
Pilu lauk
Mamytės, o kaip darot su pritrauktu pieneliu nugertu.Ar taip pat pilat į kriauklę?
mum buna, kad atejus valgymo laikui, maziui uztenka kokiu 30-50 ml...tada dedu i saldytuva likusi misinuka
na, gal taip seniau bendrai buvo, paskutinem dienom darau vis nauja, sviezia, nes pastebejau kad maziui pilva skauda, o nuo sviezio - gerai viskas...vistik gal nereik taip taupyt...aisku, kai misinukas 3 dienom kainuoja 20 lt, tai
Net minčių nekildavo,kad palikti kitam maitinimui,oi kiek pinigų taip išpyliau...
As irgi ispilu lauk
kai buvo mazesnis,,tai ispilinedavau misini,kai palikdavo...o dabar nera ka ispilinet,nes viska suvalgo
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 03 09, 17:09) mum buna, kad atejus valgymo laikui, maziui uztenka kokiu 30-50 ml...tada dedu i saldytuva likusi misinuka na, gal taip seniau bendrai buvo, paskutinem dienom darau vis nauja, sviezia, nes pastebejau kad maziui pilva skauda, o nuo sviezio - gerai viskas...vistik gal nereik taip taupyt...aisku, kai misinukas 3 dienom kainuoja 20 lt, tai Koks misinukas kad tiek kainuoja? Yra pigesniu. As tai visada ispilu lauk, parasyta jei neisgeria, tai ispilti. QUOTE(Renytė @ 2007 04 25, 16:36) Koks misinukas kad tiek kainuoja? Yra pigesniu. As tai visada ispilu lauk, parasyta jei neisgeria, tai ispilti. Pvz. mes geriame dar brangesni, kurio kaina svyruoja nuo 30- 34 Lt uz 450 g dezute. Nes mes alergiski karves pienui ir sojos baltymams. Tai as stengiuosiu padaryti norma, kuri mano vaikiukas turi suvartoti. Beveik visada suvartuoja
O aš darau parai mišinuką
Niekada nepopinau savo dukrytes,kiek padarau misinuko jei per karta neisgeria,tai lieka kitam kartui,nei kas atsitiko,nei ka.Aisku kas kaip nori,tas taip daro.
as ispilu misinuka kurio nesuvalgo,nepritaupysi tu misinuku tikrai,as taip manau
nesuvalgyta ispilu,bet nakciai pasidarau is anksto,ir nieko neatsitiko
Nesuvalgytą mišinuką išpilu.Niekad nedarau iš anksto.Nebent jei kur nors vykstam
|