Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pametinukų vežimėlis
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Gausi mūsų šeimynėlė...
Mariem
Labas mamos, auginančios pametinukus smile.gif už mėnesio ir aš turėsiu du smile.gif tai dabar kyla labai aktualus klausymas, ar verta pirkti pametinukam skirtą vežimėlį, nes jie ne pygus, o jau turim du vežimukus nuo pirmo vaikučio.
Labai prašau kuo skubiau pasidalinkite savo patirtim, nes sese dar italijoje ir kol kas gali parvežti smile.gif regis ten pygiau nei pas mus smile.gif 4u.gif
Labai dėkoju 4u.gif
Attene
mums pvz nereikejo smile.gif
Mariem
QUOTE(Betty @ 2008 05 03, 23:53)
mums pvz nereikejo smile.gif
*

Na as viena auginu vaikus smile.gif tai va svarstau...
Rustė
Labas, aš neturiu pametinukų, bet turiu dvynius, ir manau, kad Jums pagal Jūsų situaciją būtų patogus.
pažiūrinėkit per skelbimus, ne kartą esu mačius ne naujausio modelio gana pigiai parduoda, už kokius 100lt, tad Jums bus tikrai patogu, nes išsiruošti į kokią parduotuvę sudėtingoka g.gif .

nebent vyresnis vaikelis jau pakankamai gerai vaikšto ir gali eiti vedamas už rankutės smile.gif
auksineblondine
Laba 4u.gif man irgi sis klausimas aktualus, nes rugseji antras atkeliauja biggrin.gif Bet as linkusi nepirkti, mano maze jau pati vaiksto ir visai nenori lauke vezimuky sedet, o kuo toliau tuo labiau, tai ir apsieisim.
Mariem
Na, maniske puikia vaiksto nors, skirtumas tarp maziuku labai mazas.. tik neisivaizduoju kaip reikes i parduotuve nueiti, nes ji vaiksto ten kur nori o as is paskos lakstau smile.gif ax.gif
o su dvigubu, pametinukams skirtu vezimu vis vien i parda nenueisi.. maciau mieste labai maziuka kompaktiska pametinukams skirta, bet ji reikia uzsakyneti is uzsienio.. ir bijau, kad bus labai brangu ax.gif nors ir labai patogu
Lexana
Manau, kad Jums labiau tiktų vežimukas su palaipa vyresnėliui, o ne pametinukų vežimukas. ax.gif Tada vyresnėlei kiek pavargus ji atsistoja ant tos palaipos ir važiuoja, o mažiukas ramiai miega ir niekas jam netrugdo. smile.gif Bebe confort važiuoklės Trophy yra su tokia palaipa, o ir atskirai galima palaipėlę įsigyti. thumbup.gif
SuperBaba
As pametinuka turesiu rugpjuti, bet jau dabar esu nusipirkus pametinuku vezimuka smile.gif Labai tikiuosi, kad jis mums pravers, nes pas mane dar vyresnelis ne toks ir didelis biggrin.gif bijau, kad nebegtu vienas i viena puse, kitas i kita lotuliukas.gif Del laiptelio irgi masteme, bet maziukas dar bus siek tiek per mazas, kad ramiai ant to laiptelio isstovetu smile.gif
Mariem
Na mano dukryte irgi dar per maza manau ant to laiptelio vaziuoti.. be to ja sunku suvaldyti.. siaip tai manau ziuresiu .. kaip bus ir pagal situacija spresiu smile.gif nes kai vaikas klausosi ir eina ten kur reikia tai veziman nebutinas.. i vezima sodinu, kai einu ten kur man reikia o ne ten kur ji nori.. ax.gif ir per gatve dar sodinu kol kas..
R.A.
Tarp mano vaikuciu 2m skirtumas, pirmasis velai pradejo vaiksciot. Tai kai veziodavau mazaji su universalu, dickiui leisdavau atsistot ant kopeteliu. Abiem budavo gerai, o ir man lengviau su vienu vezimu smile.gif
irmelija
Paieskok www.vaikutis.lt. Babywelt Oregon Tandem vezimo, kuris kainuoja apie 900 Lt.

http://www.preistrend.de/img/art/72501.jpg

Kai einam toliau nuo namu ir i parduotuve, imam dvivieti, o kai salia namu vaikstom - vienvieti. Traukinuko plotis yra mazesnis nei vienviecio vezimelio. Iki siol puikiai issiverciam, kompaktiskai susilanksto, tik kiek sunkokas, kai reikia parnesti i namus.
Zhuvycia
Mes kurį laiką gyvenome Italijoje, tai labai mums padėjo pametinukų vežimėlis, tik jį baisiai sunku tokį ilgą valdyti buvo. O ką tik gimusiam vaikučiui tai jis šiaip ar taip dar tikrai netiks, ypač žiemą, juk visas kiauras. O kitais metais jau gal ir vyresnėlė tavo dar geriau vaikščios (t.y. ei ten kur tu nori), tai ir nebereiks pametinukinio vežimo. Beje, Italijoje mokėjome už PegPerego tokį vežimėlį beveik 200 eurų, kai Lietuvoje Vaikų mieste Vilniuje tokį patį (dar gražesnį, tiesa, ne PegPerego turbūt) mačiau už 350 lt. Tiesa, PegPerego tai šiaip neblogas, bet gana sunkus ir mums pasitaikė kažkoks gal keistas egzempliorius, kad galiniai išoriniai ratukai visiškai sudilo, vos ne iki rėmo, ir sunkiai stumiasi dabar.
Baltike
QUOTE(Mariem @ 2008 05 03, 22:59)
Na as viena auginu vaikus smile.gif tai va svarstau...
*

Man kur kas sunkiau buvo ne su pametinukais lauke tvarkytis, o vienai į tą lauką išsiruošti, ypač rudenį/žiemą. Pamąstyk ir apie tai mirksiukas.gif . O mes irgi puikiausiai išsivertėme be vežimuko - dėl komplikuoto nėštumo jį pastatėme, kai vyresniam pametinukui suėjo metukai, todėl iki jaunėlio gimimo (tiesa, skirtumas ne toks ir mažas - 1m. 8mėn.) vyresnysis tiek puikiai vaikščiojo, kad sugebėdavo pats brolį visą pasivaikščiojimą vežioti.

Dar viena idėja iš tikras pametinukes (skirtumas tarp mergyčių lygiai lygiai metai) auginančios draugės - kol jos vyresnėlė ėmė tvirtai vaikščioti ji didžiąją sodindavo į lengvą sportinuką, o mažylę nešiojosi slinge. Ilgiems pasivaikščiojimams gal ir ne kas, bet iki parduotuvės ar gydytojo be vargo suvaikščiodavo.

mergaite117
Sūnus vežimėlyje,o dukrytė eina pėsčiom. mirksiukas.gif
belkaa
Mes auginam ne pametinukus, bet dviejų metų skirtumo vaikučius, bet be dviviečio vežimėlio neįsivaizduoju kaip išsiversčiau. Aišku žiūrėkit pagal save, jei vaikutis gerai vaikšto, nemėgsta sėdėt vežime, o ir mama nemėgsta ilgų pasivaikščiojimų lauke, jei vyresnis eis į lopšelį ar darželį, tada neverta, bet mums tai labai gerai, kai vyresnėlis nori eiti, tada jis eina, o jei nori važiuoti - puiku, dar ir pamiega važiuodamas, nes mes išeinam ilgam. Aišku, tikėtis, kad bus lengvesnis vežimas negu vienvietis, tai naivu, bet kad ne sunkesnis už universalą tai tikrai mirksiukas.gif Investicija nedidelė, bet daiktas tai thumbup.gif
user posted image
Horo
belkaa, koks šaunus vežimėlis!
Kaip suprantu mažiukė guli krepšelyje, atlenkus nugarėlę? Gal gali pasakyt, kur įsigijot tokį šaunų vežimėlį?
uti-puti
QUOTE(belkaa @ 2008 07 29, 01:01)
Mes auginam ne pametinukus, bet dviejų metų skirtumo vaikučius, bet be dviviečio vežimėlio neįsivaizduoju kaip išsiversčiau. Aišku žiūrėkit pagal save, jei vaikutis gerai vaikšto, nemėgsta sėdėt vežime, o ir mama nemėgsta ilgų pasivaikščiojimų lauke, jei vyresnis eis į lopšelį ar darželį, tada neverta, bet mums tai labai gerai, kai vyresnėlis nori eiti, tada jis eina, o jei nori važiuoti - puiku, dar ir pamiega važiuodamas, nes mes išeinam ilgam. Aišku, tikėtis, kad bus lengvesnis vežimas negu vienvietis, tai naivu, bet kad ne sunkesnis už universalą tai tikrai  mirksiukas.gif Investicija nedidelė, bet daiktas tai  thumbup.gif
http://img387.imageshack.us/img387/8643/p1110047al1.jpg
*

o kiek jis kainuoja?
belkaa
QUOTE(Puccha @ 2008 07 29, 17:43)
belkaa, koks šaunus vežimėlis!
Kaip suprantu mažiukė guli krepšelyje, atlenkus nugarėlę? Gal gali pasakyt, kur įsigijot tokį šaunų vežimėlį?
*

QUOTE(uti-puti @ 2008 07 29, 18:41)
o kiek jis kainuoja?
*

Taip, mažiukė guli antroje kėdutėje, kuri išsilenkia 180 laipsnių kampu, tai aš įdedu lopšį nuo kito vežimėlio, puikiausiai tinka smile.gif o įsigijom Šiauliuose "Vaikų mieste", tai man regis galima ten užsisakyti, nes vienintelis buvo toks, tai kadangi jau ilgokai pastovėjęs buvo - išsiderėjom neblogą nuolaidą, kainavo 352 Lt, be nuolaidos 420 Lt.

Papildyta:
kiek žinau, tai čia Hauck tandem disney, (nežinau kaip tiksliai rašosi:) o susilanksto labai lengvai, galima sulankstyti viena ranka, tik vietos tai taip daugokai užima, bet už universalą siauresnis, kiek sakė pardavėja, tai turėtų tilpti į normalaus dydžio bagažinę mašinoj.
**kiškutė**
mes panašų turim kaip belkos smile.gif
naudojam,kai noras yra vyresnėlei kartu pasivažinėt su sese,o šiaip apsieinam su vienviečiu,nes erdvus,tai sutelpa abi(gerai tik supakuot reikia merginas biggrin.gif )
galvoju,kad kitąmet pametinukišką naudosim daugiau tiesiog vietoj skėtuko-abi sėdinčias galėsiu vežiot,nes 2-3m.vaikai toli savo kojytėm nenueina dar.
Horo
Gal dar kuri pametinukų mamytė, ką gali pakomentuoti dėl vežimėlio?
Mano vyresnysis ką tik žengė pirmuosius žingsniukus, lauke daugiau važiuojam vežimėliu, nes be mano rankos eiti bijo( neina ir viskas biggrin.gif ), o kartais nori, kad paneščiau, o kadangi aš nestuke.gif vengiu jį nešiot. Vis su vyru galvojam ką daryt. Gyvenam daugiabutyje, 2-am aukšte. Mėgstam toliau paėjėt, nes yra šioks toks parkelis už 600 metrų nuo namų, be to mano visos draugės netoli to parkelio gyvena, dar toliau mano močiutė. Mažiukas turėtų gimti pačioj vasario pradžioj 4u.gif Kai gimė vyresnėlis esam įsigiję Tučio seno modelio vežimėlį, kuris dabar yra kaime. Vienintelis jo minusas - vežimas nemanevringas, nes nesisukioja priekiniai ratai ir sunkus. Todėl jei tektų vienoj rankoj nešti vyresnėlį, o kitoj stumti mažiuką prasikeikčiau blush2.gif Dabar naudojam sportinį vežimėlį. Į jį galima nusipirkti automobilinę kėdutę ( vis tiek jos mažiukui reikės) nuo pat gimimo. Bet manau, kad pavasarį mažyliui dar gali būti šaltoka joje važinėtis. Bet vasarą būtų pats tas.
Mamos , jei galit patarkit. Ar protinga mūsų situacijoje būtų įsigyti tandeminį vežimėlį, kad vyresnėlis toliau keliaujant sėdėtų, o mažiukas gulėtų lopšiuky ant atlenktos galinės sėdynės? O vasarą su MB galim išeit ir taip: Ugniui nupirksim triratuką, o mažiukas vežimėlyje su kėdute...
BlueFire
Dickiui dabar pusantru, maziui 3 men. Palaipelei dickis dar per mazas, nusipirkom phil&teds dvivieti ir labai patenkinta - ir nedidelis, ir manevringas, jei tik 1 vaika vezi nereik dvigubo svorio tampyt.
Wild Pearl
mes turime toki,bandyziu ikelti tik atsiprasau jei nepavyks blush2.gif
user posted image

tai tikrai labai palengvina isejima i lauka bigsmile.gif 4u.gif anksciau maniau kad nereikes man jo,bet oi kaip dziaugiuosi kad turiu thumbup.gif tikrai palengvina pasivaiksciojima mirksiukas.gif
mergelike
Mes nusipirkom tokį:
http://www.vaikams.eu/index.php/page/vezim...s/15/modelis/80
esu labai patenkinta. Nes gyvename aštuntame aukšte. Į liftą ištiestas netelpa, bet pavyksta taip susimontuoti, kad ir viena galiu išeiti į lauką.
Didžkis vaikšto kuo puikiausiai, bet ten kur pats nori, o vežimėlyje kuo puikiausiai irgi dar sėdi, tai kitaip net neįsivaizduoju kaip išeitume pasivaikščioti.
memelietė
QUOTE(BlueFire @ 2010 04 29, 17:33)
Dickiui dabar pusantru, maziui 3 men. Palaipelei dickis dar per mazas, nusipirkom phil&teds dvivieti ir labai patenkinta - ir nedidelis, ir manevringas, jei tik 1 vaika vezi nereik dvigubo svorio tampyt.
*

QUOTE(mergelike @ 2010 05 05, 11:44)
Mes nusipirkom tokį:
http://www.vaikams.eu/index.php/page/vezim...s/15/modelis/80
esu labai patenkinta. Nes gyvename aštuntame aukšte. Į liftą ištiestas netelpa, bet pavyksta taip susimontuoti, kad ir viena galiu išeiti į lauką.
Didžkis vaikšto kuo puikiausiai, bet ten kur pats nori, o vežimėlyje kuo puikiausiai irgi dar sėdi, tai kitaip net neįsivaizduoju kaip išeitume pasivaikščioti.
*

phil&teds thumbup.gif mes irgi tokį naudojam, tai labai patenkinta ir dar vieną parduodam.user posted image
werte
labas mamytes, skirtumas tarp mano vaiku bus metai ir keturi menesiai. kadangi didziaja dienos dali lieku viena su vaikais, man reikia patogaus vezimo pametinukams. Gal kas naudojotes ar zinote, kas per vezimeliai yra PHIL&TEDS pametinukams?. Ar nesveria atgal vezimo, na man tas vienas ratas priekinis... nelabai artdodo stabiliai vezimas. O gal jis isties patogus?
Kirkė
Nusipirkau ir aš pametinukams vežimėlį. Pirkau iš Jonelio kiemo, mokėjau 180 lt. Kadangi man vežimas dažnai reikalingas, todėl voliosis mašinos bagažinėje, į brangius nusprendžiau neinvestuoti. Vežimą jau išbandžiau - vėžinau savo 4-metį sūnų ir dukrą. Kas patiko, tai kad vežimas patogiai susilanksto, nėra sunkus ir kaip dvigubas pakankamai manevringas.
memelietė
QUOTE(Baltike @ 2008 05 14, 12:04)
Man kur kas sunkiau buvo ne su pametinukais lauke tvarkytis, o vienai į tą lauką išsiruošti, ypač rudenį/žiemą. Pamąstyk ir apie tai mirksiukas.gif . O mes irgi puikiausiai išsivertėme be vežimuko - dėl komplikuoto nėštumo jį pastatėme, kai vyresniam pametinukui suėjo metukai, todėl iki jaunėlio gimimo (tiesa, skirtumas ne toks ir mažas - 1m. 8mėn.) vyresnysis tiek puikiai vaikščiojo, kad sugebėdavo pats brolį visą pasivaikščiojimą vežioti.

Dar viena idėja iš tikras pametinukes (skirtumas tarp mergyčių lygiai lygiai metai) auginančios draugės - kol jos vyresnėlė ėmė tvirtai vaikščioti ji didžiąją sodindavo į lengvą sportinuką, o mažylę nešiojosi slinge. Ilgiems pasivaikščiojimams gal ir ne kas, bet iki parduotuvės ar gydytojo be vargo suvaikščiodavo.
*

aš irgi pradžioj didžiąją į sportinį, o mažąjį į vaikjuostę dėdavau ir taip šiltuoju laiku porą valandų pravaikščiodavau, bet po to atėjo ruduo ir vis gi be pametinukų vežimo neišsiverčiau ir pasigailėjau, kad anksčiau nepirkau - visai kitas komfortas. taip tik po parką bevaikčiojant, tai galima ir be vežimo apsieit, bet kai į parduotuvę reikia, ar turgų, ar šiaip toliau į miestą, kur daugiau žmonių, gatvės tai be pametinukų vežimo neįsivaizduoju ir dabar. šio metu dukrai beveik pus trečių, o sūneliui 1,5metų
didi007
QUOTE(werte @ 2011 05 15, 15:36)
labas mamytes, skirtumas tarp mano vaiku bus metai ir keturi menesiai. kadangi didziaja dienos dali lieku viena su vaikais, man reikia patogaus vezimo pametinukams. Gal kas naudojotes ar zinote, kas per vezimeliai yra PHIL&TEDS pametinukams?. Ar nesveria atgal vezimo, na man tas vienas ratas priekinis... nelabai artdodo stabiliai vezimas. O gal jis isties patogus?
*

Tarp maniškių skirtumas 1 ir 2 mėn. Vyresnėlis labai neramus, eina kur nori, gatvėj už rankos vedamas nenori būti, tad realiai be pametinukų vežimo viena neišsisukčiau. Tik turiu pastabų - man Phil&Teds nėra labai patogus derinyje gulintis vaikas ir virš jo sėdintis. Tai ypač pasijaučia šaltuoju metų laiku, kai prireikia gulintį prasegti, nurengti ir pan. Visame kitame šis vežimas super. Ir nebūtina pirkti su vienu ratu - yra ir su keturiais ratais wink.gif
astabil
As irgi abejoju ar pirkti dvivieti vezimeli ar ne.Tarp vaikuciu bus metai ir 1men skirtumas,tai kaip ir reiktu,bet pirmasis gime gana didelis,i lopsi iki 2men teitalpinom,ir tai tik kad vasara,ziema men tebutume uzteke,tai svarstau ar tokie dvivieciai pakankamai erdvus ir dideli,kad kiek galeciau vezioti vaikeli.Gimem 4.3kg 56cm smile.gif
Faustyte
sesuo buvo nusipirkusi pametinukams vežimėlį, nes vaikus augino viena, tai džiaugėsi. Sakė, kad labai patogu, be to, kaip paauga mažesnis, irgi pasidaro paprastas sėdima vieta, kai buvo mažiukas antrasis, tai lopšelis tilpo įsidėti. Pirko tokį user posted image
Daimen
Manau tikrai reikalingas, kiek esu macius su tokiais vezimais mamyciu, visada pagalvodavau, kad tikrai yra patogu cool.gif
Loveco
mano atveju pametinukų/vežimas ne tik buvo (bus) nereikalingas, bet ir dar sunkiau su juo.... PAsakysiu, kodėl:

* kai gimė sūnus, buvo žiema, dukrai buvo 1m 4 mėn. Ji jau nebenorėjo sėdėti vežime jokiais būdais, pati stumdavo lopšį per sniegą ir tuo labai džiaugdavosi... Kartą teko visiem išvažiuoti ilgam pasivaikščiojimui, tai ėmėm skėtuką vyresnei. Vargo vakarienė- teko vesti vaiką už rankos ir dar tempti vežimą (vyrui), aš dar stūmiau lopšį...
* Atėjus vasarai gal būtų buvę lengviau išsinešti tokį didelį vežimą į lauką, bet man gerokai lengviau pasirodė slingas mažajam, nei vežimas. Lipam į kalną miške su dukryte, o sūnus miega slinge. Su vežimu būčiau tik asfaltuotais takeliais pariedėjus ax.gif
* Sūnus labai nemėgo tiek lopšio, tiek vėliau sportinės dalies. Dabar, kai jau suėjo metukai, retsykiais ilgesniems pasivaiksčiojimams imdavom sportinę dalį vežimo, bet vis tiek jis nori vaikščioti. Žiemą pasitarnavo dvivietės rogės vaikams. Susodini abu ir pirmyn.

Tačiau šeimoms, kurios kasdien daug keliauja,vaikščioja,galbūttoks vežimukas ir būtų naudingas. Tik reikia pagalvoti, kur laikysit jį, kaip nusinešit su tais pametinukais, ir pan. Jei name- tai išvis kažin kam tas vežimas reikalingas, paleidi po žolę ir gerai blush2.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
p.s. nors daug kas ir galvojo, kad bus sunku, ne žiemos metu aš tikrai nesunkiai su abiem vaikais išeidavau į lauką, be vežimėlio arba tik su vienu vežimuku. Vasara išvis sakau, mažiuką į slingą (jam tada buvo 4-7 mėn), o didžioji eina šalia. Visą dieną būdavau ir esu su vaikais viena, vyras tik vakare grįžta, kai jau į lauką dažnai ir nebeinam antrą kartą.
Net ir dabar, kai laukiuosi trečio pametinuko, su vaikais į lauką išeinu. Nesuprantu, kur dėčiau dvivietį vežimą biggrin.gif
Kiizu
QUOTE(Loveco @ 2012 03 14, 09:37)
mano atveju pametinukų/vežimas ne tik buvo (bus) nereikalingas, bet ir dar sunkiau su juo.... PAsakysiu, kodėl:

* kai gimė sūnus, buvo žiema, dukrai buvo 1m 4 mėn. Ji jau nebenorėjo sėdėti vežime jokiais būdais, pati stumdavo lopšį per sniegą ir tuo labai džiaugdavosi... Kartą teko visiem išvažiuoti ilgam pasivaikščiojimui, tai ėmėm skėtuką vyresnei. Vargo vakarienė- teko vesti vaiką už rankos ir dar tempti vežimą (vyrui), aš dar stūmiau lopšį...
* Atėjus vasarai gal būtų buvę lengviau išsinešti tokį didelį vežimą į lauką, bet man gerokai lengviau pasirodė slingas mažajam, nei vežimas. Lipam į kalną miške su dukryte, o sūnus miega slinge. Su vežimu būčiau tik asfaltuotais takeliais pariedėjus  ax.gif
* Sūnus labai nemėgo tiek lopšio, tiek vėliau sportinės dalies. Dabar, kai jau suėjo metukai, retsykiais ilgesniems pasivaiksčiojimams imdavom sportinę dalį vežimo, bet vis tiek jis nori vaikščioti. Žiemą pasitarnavo dvivietės rogės vaikams. Susodini abu ir pirmyn.

Tačiau šeimoms, kurios kasdien daug keliauja,vaikščioja,galbūttoks vežimukas ir būtų naudingas. Tik reikia pagalvoti, kur laikysit jį, kaip nusinešit su tais pametinukais, ir pan. Jei name- tai išvis kažin kam tas vežimas reikalingas, paleidi po žolę ir gerai  blush2.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
p.s. nors daug kas ir galvojo, kad bus sunku, ne žiemos metu aš tikrai nesunkiai su abiem vaikais išeidavau į lauką, be vežimėlio arba tik su vienu vežimuku. Vasara išvis sakau, mažiuką į slingą (jam tada buvo 4-7 mėn), o didžioji eina šalia. Visą dieną būdavau ir esu su vaikais viena, vyras tik vakare grįžta, kai jau į lauką dažnai ir nebeinam antrą kartą.
Net ir dabar, kai laukiuosi trečio pametinuko, su vaikais į lauką išeinu. Nesuprantu, kur dėčiau dvivietį vežimą biggrin.gif
*

Pasiskaiciau,kazkaip nusiraminau,nes irgi laukiu antro ir irgi ziema ir skirtumas toks pat vaikuciu bus:)manau su maziuku ziema daug nepasivaiksciosi,ane?
Papildyta:
QUOTE(Kiizu @ 2012 04 19, 13:44)
Pasiskaiciau,kazkaip nusiraminau,nes irgi laukiu antro ir irgi ziema ir skirtumas toks pat vaikuciu bus:)manau su maziuku ziema daug nepasivaiksciosi,ane?
*

dar klausimas,o su tuo slingu nesijaucia vaiko svoris kad jus net i lauka taip ejote?lengviau ar tas pats?
Loveco
QUOTE(Kiizu @ 2012 04 19, 12:50)
Papildyta:

dar klausimas,o su tuo slingu nesijaucia vaiko svoris kad jus net i lauka taip ejote?lengviau ar tas pats?
*

aš ėjau šiltuoju periodu, kai vaikui buvo4-8 mėn, tai ne kažin ką ir sveria smile.gif lengviau nei neštis rankoje, nes abi rankos laisvos
madrugada
Tarp mano dukrų skirtumas 2m., abi žieminukės. Dviviečio nepirkau, sakiau, turės didžioji vaikščiot. Galėjau ir pirkt... nes šiaip prasidėdavo pavydo scenos, kad sesę vežam, jos ne. Įsidėdavau mažę į mei tai nešynę, didžiąją į vežimą, bet taip nėra lengva, lengviau būtų dvivietį stumt. Keliaujam nemažai, išsibastom kur pusei - visai dienai.. tai jei sugalvoja abi vienu metu numigt, į vežimą netelpa biggrin.gif Tiek gerai, kad vežimas didelis, emmaljunga, tai didžioji gali atsisėst ant krašto, nors mažė ir paspardo kartais. Su skėtuku neišsiversčiau.
zhemuoge
Dvivietis vežimas - tikras išsigelbėjimas, norint su abiem pametinukėm išsiruošti pasivaikščioti. Po ilgų svarstymų išsirinkau Phil&Teds Sport. Lengvas, tik 13 kg, jei reikia vienviečio - nusiima kėdutė ir galima naudoti kaip paprastą vežimuką, o su dviem tik taip ir išsiruošiu, nes didesnioji nelabai nori vaikščioti, ir mieliau važiuoja sėdėdama antroje eilėje, o mažesniąją su Maxi cosi kėdute uždedu ant adapterių vežimo viršuje, ir taip keliaujam smile.gif

sidrulka
SVEIKI,

aš , kol mažė buvo dar tik kelių mėnesiukų, nešiojauis ją lauke BB nešyklėje, šiaip dabar į laukutį išsiruošiame su paprastu sportiniu vežimėliu, o vyresnėlė gan noriai eina nemažus atstumus, nors buvo atvejų, kai mes išsiruošėme būtent su šiuo sportinuku kiek į ilgesnę kelionę, o atgalios namučių, vyresnėlė niekaip kitaip nenorėjo, kaip tik kad ,,opapa" doh.gif ... o šiaip į prekybos centur, į pasivaikščiojimus gamtoje ar kokiame nors kitame mieste keliaujame su savo mylimu philuku ir abi panos noriai jame sėdi ir būna praeivių eksponatais doh.gif lotuliukas.gif
astabil
Sveikos mamytes. Susiduriu su tokia problema,niekaip neissirenku vezimelio pametinukams..kokius jus turite,ka galetumete patart? o gal ir parduodat savo nebenaudojamus?
Mano mazius 2011 07 04, o kito leliaus laukiam rugpjuti :-)
Kadangi vaikiukas gims vasaros pabaigoj,tai svarbu dideli pripuciami ratai vezimui,kad pravaziuot per sniega. Ir turim pirkt butinai traukinuko tipo,kitaip netilpsim per laiptines duris.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.