Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Naudingiausias fotopatarimas auginantiems vaikus
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Rustė
user posted image
Pasaulis toks didelis, o jį pažinti taip įdomu– kasdien gali išvysti ar patirti tiek naujo!
Auginant vaikutį mamytėms ir tėveliams kyla daugybė įvairių idėjų, išradimų, sumanymų ir kitokių gerų dalykų, kaip palengvinti vaiko auginimą, sumažinti mamai darbą ir pralinksminti vaikutį!
Tad skelbiame naują fotokonkursą tėveliams, auginantiems mažylius: pasidalinkite naudingomis idėjomis ir dalyvaukite konkurse "Naudingiausias fotopatarimas".

Užfiksuokite savo "atradimus", sugalvokite nuotraukai taiklų bei šmaikštų pavadinimą ir atsiųskite mums!

Nuotraukose gali puikuotis mamytė su vaikučiu "pritaikanti" atradimą, ar tik mažylis, arba pats atradimas (bet turi akivaizdžiai matytis, kad skirtas vaikui).

Nepamirškite, kad nuotraukos pavadinimą rašome tik lietuviškais rašmenimis: ž,š,į,ė,ę,č,ą, o prieš išsiųsdami nuotrauką konkursui, privalote susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis. Jas rasite čia: http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=21784

Nuotraukų laukiame 2008 05 03 – 2008 05 18
Už gražiausias nuotraukas balsuosime 2008 05 19 – 2007 05 25

Įspūdingiausios ir naudingiausios konkurso nuotraukos bus įvertintos šauniais prizais!
user posted image
Muskari
Na, pagaliau bigsmile.gif

Bet bijau, kad nepavyks sudalyvaut g.gif. Kažkaip su tais išradimais sunkoka... ax.gif
Rustė
QUOTE(Mama Agnė @ 2008 05 03, 20:54)
Na, pagaliau bigsmile.gif

Bet bijau, kad nepavyks sudalyvaut g.gif. Kažkaip su tais išradimais sunkoka... ax.gif
*

palengvinsiu užduotį smile.gif

gal teko vaiką maitinti vienkartine šakute, nes neturėjote šaukštelio? (man taip buvo kartą tongue.gif )
gal maistelį vežėtės vilnonėje kojinėje, nes termosiuko nebuvo?

gal sugalvojote kažką, kas jum atrodo puikus sumanymas, o kitos mamos net nežino, kad taip galima smile.gif
muminukas
tai atseit kaip apie mini buitinius išradimus konkursas? mastau.gif
grange
QUOTE(muminukas @ 2008 05 03, 22:42)
tai atseit kaip apie mini buitinius išradimus konkursas? mastau.gif
*

bet būtinai pritaikytus vaikučiams. taip supratau g.gif
AgnėM
Valiooo clap.gif konkursas ...

Sunkiai suprantamas,bet gal įveikiamas hihihi.gif hihihi.gif
Board
iš mano "atradimų" kai neptaikiau termoso buteliukui (buteliukas buvo perdidelis ir netilpo į termosą), buteliuką apvyniojau pampersu ir įdėjau į maišelį, labai puikiai laikė šilumą thumbup.gif laugh.gif - tiesa, estetinis vaizdas gal ir nekoks, bet praktiškai panaudojama.
grange
Jau pirma foto yra thumbup.gif thumbup.gif
Flirta
O kada man galima dalyvaut, ar žinučių užtenka? ax.gif
Rustė
QUOTE(Santi @ 2008 05 04, 09:45)
O kada man galima dalyvaut, ar žinučių užtenka? ax.gif
*

taisykles rasite čia smile.gif

http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=21784
Flirta
QUOTE(Rustė @ 2008 05 04, 10:48)

Ačiū labai 4u.gif

Tikiuos ką nors sugalvot, tiksliau jau sugalvojau ax.gif
bucka
is pradziu zinokit, perskaiciusi temos pavadinima, net suglumau unsure.gif pamaniau: na nieko sau tema! doh.gif bet kai pradejau ziurineti per albumus radau net 4 tinkancias siam konkurseliui. ir visos jos man tokios mielos, savaip idomios wub.gif bet manau, kad isrinkau pacia geriausia thumbup.gif

valio! pagaliau turim konkurseli!!! thumbup.gif
Amiletta
Valiooo naujas konkursėlis. thumbup.gif
Labai graži nuotraukytė. user posted image

O čia tai tikrai geras patarimas. user posted image
grange
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 04, 17:54)
Valiooo naujas konkursėlis. thumbup.gif
Labai graži nuotraukytė. user posted image

graži, bet biški neįkertu, atradimas tas, kad dirbtinis lietus, ar ten tas vandeniui bėgt padarytas mastau.gif nu bet palauksiu galo tada pasakys autorė.

tikiuos po savaitgalio bus daugiau foto thumbup.gif
kristina-buziene
QUOTE(grange @ 2008 05 04, 16:31)
graži, bet biški neįkertu, atradimas tas, kad dirbtinis lietus, ar ten tas vandeniui bėgt padarytas mastau.gif nu bet palauksiu galo tada pasakys autorė.

*

Puikus mamos sumanymas smile.gif thumbup.gif

Mažulis pasiilgo lietučio, kurio jau visą mėnesį nėra bigsmile.gif Tėveliai nupirko naują skėtuką bigsmile.gif, berniukas nekantriai laukia kada gi lis ...O dangus visai giedras ,lyti nežada rolleyes.gif hihihi.gif bigsmile.gif Išradinga mama sugalvoja va taip pradžiuginti savo sūnelį dirbtinu lietumi ax.gif

Na visokių versijų galima prigalvoti bigsmile.gif Viskas tvarkoje thumbup.gif

grange reik fantazijos turėti 4u.gif
JulieTa
Nu kažkaip labai jau sudėtingas konkursas g.gif
Cukraus pudra
kad ir keistas, bet valiooo pagaliau vėl konkursas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Limcamca
Man su tyrelėmis labai faina nuotrauka thumbup.gif

Ir konkursas labai neįprastas, bet šaunus 4u.gif
grange
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 05 04, 19:13)
Na visokių versijų galima prigalvoti  bigsmile.gif  Viskas tvarkoje  thumbup.gif

grange reik fantazijos turėti    4u.gif
*

aš nesakau, kad ne tvarkoj tongue.gif tik man šiai foto fantazija nekilo 4u.gif
Elenele Raganele
blink.gif nu naujo konkurso tema tai..ir dar idomu,o kam mes tada rasom savo pasiulymus konkursams,jei kazkaip neatsimenu,kad pasiulymas ir konkurso tema butu sutape ? g.gif
bet dalyvaujantiems sekmes 4u.gif abejoju ar pavyks sudalyvaut,nes kaip suprantu,fotkint reik ne graziai,o tiesiog isradima savo? Tai koks gi cia foto konkursas? biggrin.gif
Omrum
nu toks kas išradimas bus foto biggrin.gif reiks pasukt galvele prisimint visokiu cudu iš kudikiuko laiku wub.gif
Amiletta
Kaip greit daugėja nuotraukų. bigsmile.gif
user posted image Įdomiai sugalvota. 4u.gif

user posted image Čia tai tikrai geras patarimas.

user posted image Labai graži nuotrauka. Ta prasme, profesionali. Bet šiaip, neužkabino. ax.gif

user posted image Graži nuotrauka. thumbup.gif

Kol kas labiausiai patiko nuotrauka su skėčiu. ax.gif
Rustė
Labas vakaras smile.gif

fotokonkurso temą pakuždėjo vienas įvykis, tad ir buvo pasirinkta tokia neįprasta, bet kartu ir labai įdomi tema.

gal nuotraukų ir nebus daug, bet labai tikiu, kad mamos pasinaudos patarimais, kurie bus kartu ir palengvinimas joms, ir paskatinimas pačioms kažko siekti, domėtis, ir rasti kaip padėti pačiai sau ir vaikučiui smile.gif
Valerija
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 05 04, 20:28)
blink.gif nu naujo konkurso tema tai..ir dar idomu,o kam mes tada rasom savo pasiulymus konkursams,jei kazkaip neatsimenu,kad pasiulymas ir konkurso tema butu sutape ? g.gif

Man ir įdomiai atrodo, laukiame laukiame konkurso, prisiūlome mielų ir mus labai dominčių temų, o bac ir paskelbia jau kelintą tokį, kad net nelabai norisi dalyvauti. Nes man atrodo, kad šį kartą daug savo "išradimų" nerodisime, o tai "davatkėlės" užsipulti nepraleis progos ale "kaip iš vaiko šaipotės" ar "kas čia per buities palengvinimas - nehigieniška" ir pan doh.gif

O šiuo išradimu [attachmentid=141545] aš ir dažnai pas mamą nuvažiavusi pasinaudodavau biggrin.gif
Elenele Raganele
g.gif nuotrauka su mama ir berniuku su ledais labai grazi,bet man regis isties nelabai i tema pataiko.Nes as tokiu fotkiu galiu kruvas idet ir parasyti po kiekviena komentara "kad vaikas noretu fotografuotis garsiai rekite kuku ir jis atsisuks" biggrin.gif
*dzūkė*
doh.gif jau reikės dukrai daryt biggrin.gif .............. thumbup.gif
user posted image
Rustė
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 05 04, 22:13)
g.gif  nuotrauka su mama ir berniuku su ledais labai grazi,bet man regis isties nelabai i tema pataiko.Nes as tokiu fotkiu galiu kruvas idet ir parasyti po kiekviena komentara "kad vaikas noretu fotografuotis garsiai rekite kuku ir jis atsisuks"  biggrin.gif
*

Tai kodėl dažnai kitos mamos verkia,kad vaje ,kaip neina gražiai nupaveiksluoti mažylio nes jis juda ,nenustygsta vietoje rolleyes.gif ...

būna, kad ledai ar koks kitas skanėstas tarkim saldainis dažnai padeda bigsmile.gif mirksiukas.gif O į tokius šaukinėjimus "kukū" ar panašiai būna nereaguoja lotuliukas.gif
kristina-buziene
user posted image

Šauni idėja bigsmile.gif
Cukraus pudra
QUOTE(*dzūkė* @ 2008 05 04, 21:24)
user posted image
*

kokia ilgakojė hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
daidora
hmmmmmmm.....o balsuosim čia už nuotrauką, ar už išradimą???? g.gif
grange
už ką labiau patiks.

aš asmeniškai už išradimą... kas kad foto graži, bet ten gali nebūt nieko....
liusė
QUOTE(Valerija @ 2008 05 04, 22:00)
O šiuo išradimu user posted image aš ir dažnai pas mamą nuvažiavusi pasinaudodavau biggrin.gif
*

O man tai keistai pasirodė, kad čia "išradimas" rolleyes.gif Aš mikrobangės neturiu, visas vaiko tyreles tokiam virduly šildžiau ir nė nepagalvojau, kad čia kažkas neįprasto.
daidora
QUOTE(grange @ 2008 05 04, 22:53)
už ką labiau patiks.

aš asmeniškai už išradimą... kas kad foto graži, bet ten gali nebūt nieko....
*

pirma mintis ir man buvo už išradimą...bet čia FOTOkonkursas....... pasimečiau net....
Rustė
Fotokonkurso ėsmė yra parodyti, ką mes, mamos, mokam sugalvoti, kad pasilengvintume sau vaikučio priežiūrą.

nuotraukoje tai i turi matytis.
"Išradimas", sumanymas, gera idėja ar dar kažkas, kas jums atrodytų verta auditorijos dėmesio.

balsuosim už išradimo pateikimą.

čia kaip su gyvūnais, vienos balsavo už šunis, kitos už kates, trečioms patiko papūgėlės.
vieningos nuomonės nebus ir negali būti, nes kai kurie "atradimai" pasirodys matyti, nadojami, o kažkas gal nustebs pamatęs, kad "oho, matai ir taip galima!"
MaršuA
labai fainuoliškas konkursas thumbup.gif
bucka
as tai manau, kad balsuosiu uz nuotraukele, nes kazkokie isradimai siaip ar taip ten atsispindes mirksiukas.gif

beje dabar manau vyksta lenktynes: kuri greiciau igyvendins ideja ir nuotraukele priduos konkurseliui. nes manau dauguma maisteli kur keliaudomos kazkaip panasiai pakuoja (na bent jau as tai tikrai taip blush2.gif gerai cia pataike doh.gif ), arba arbatinuke ji sildo, darosi "rankinius zaisliukus". taigi, galioja taisykle: kas pirmesnis, tas gudresnis lotuliukas.gif nesnauskit, mamytes! juk dar tiek nepanaudotu ideju yra!!! mirksiukas.gif laukiam nuotraukeliu 4u.gif
Smagurė
liuks tema fotokonkursui, tikrai įdomiai sugalvota thumbup.gif
laukine
smagu kad vel yra i ka akis paganyti thumbup.gif

QUOTE(Valerija @ 2008 05 04, 22:00)
Nes man atrodo, kad šį kartą daug savo "išradimų" nerodisime, o tai "davatkėlės" užsipulti nepraleis progos ale "kaip iš vaiko šaipotės" ar "kas čia per buities palengvinimas - nehigieniška" ir pan doh.gif

*

drinks_cheers.gif pilnai sutinku blush2.gif
Amiletta
Faina foto user posted image

thumbup.gif user posted image
Aidulia
Aš- turbūt žirafa blush2.gif . Niekaip nesuprantu temos pavadinimo unsure.gif . Fotopatarimas? Tai patarti kaip fotkinti vaikus? unsure.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Elina @ 2008 05 05, 11:17)
Aš- turbūt žirafa blush2.gif . Niekaip nesuprantu temos pavadinimo unsure.gif . Fotopatarimas? Tai patarti kaip fotkinti vaikus? unsure.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nea.
fotopatarimas kaip šildyt maistą, kaip supakuot,kaip vaiką priverst fotkintis ir t.t. kaip ir patarimo iliustracijos konkursas. bent jau mano blondiniškai galvai taip atrodo 4u.gif
Amiletta
Gi moderatorė jau tris kartus turbūt aiškino temą. hihihi.gif
Aidulia
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 05, 12:31)
Gi moderatorė jau tris kartus turbūt aiškino temą. hihihi.gif
*

Aj, nedalyvausiu, vistiek nesuprantu unsure.gif . Fotopatarimas mastau.gif . Kažkokia nesamonė man atrodo fotkinti tyreles, arbatinukus unsure.gif . Man nuotraukoje bent dalelytė meno turi būti, o čia kažkokie stiklainiai pampersuose blink.gif . Dvi nuotraukos patinka: vaikas su skėčiu ir mamytė su vaiku valgančiu ledą. Bet fotopatarimų neįžiūriu unsure.gif , man tos nuotraukos gražios meniškumu.
Cukraus pudra
QUOTE(Elina @ 2008 05 05, 12:19)
Aj, nedalyvausiu, vistiek nesuprantu unsure.gif . Fotopatarimas mastau.gif . Kažkokia nesamonė man atrodo fotkinti tyreles, arbatinukus unsure.gif . Man nuotraukoje bent dalelytė meno turi būti, o čia kažkokie stiklainiai pampersuose blink.gif . Dvi nuotraukos patinka: vaikas su skėčiu ir mamytė su vaiku valgančiu ledą. Bet fotopatarimų neįžiūriu unsure.gif , man tos nuotraukos gražios meniškumu.
*

o čia buitinis konkursas. lotuliukas.gif

nesi žirafa hihihi.gif iki konkurso pabaigos dar sugalvosi, kaip ir naudingą patarimą pateikt meniškai mirksiukas.gif
Amiletta
Na, man kol kas pati meniškiausia ir labiausiai atitinkanti temą yra nuotraukytė su skėčiu. wub.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 05, 12:41)
Na, man kol kas pati meniškiausia ir labiausiai atitinkanti temą yra nuotraukytė su skėčiu. wub.gif
*

deja ne visi turi vejas, o ką jau apie aparačiukus laistymui kalbėt ax.gif
Amiletta
Na bet vistiek gerai sugalvota, kaip vaikui atrakciją padaryt. thumbup.gif
kristina-buziene
Kaip jūs neatpažįstat hihihi.gif Aš iš kart pamačius supratau kieno foto su skėtuku cool.gif

Kodėl nuotraukų nedaugėja ? g.gif
Erszebeth
QUOTE(Elina @ 2008 05 05, 14:25)
Tikrai ne mano smile.gif . Maniškiai jau dideli, ten mažutė mergytė
*

O kodėl negalėtų būti senesnė nuotrauka? Juk nėščiųjų konkursuose taip pat dalyvauja ne vien tos, kurios tuo metu būna nėščios biggrin.gif
*dzūkė*
QUOTE(Elina @ 2008 05 05, 13:25)
Tikrai ne mano smile.gif . Maniškiai jau dideli, ten mažutė mergytė
*

Tą aš žinau smile.gif ........... hihihi.gif

Fainuoliška foto.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.