Pasaulis toks didelis, o jį pažinti taip įdomu kasdien gali išvysti ar patirti tiek naujo! Auginant vaikutį mamytėms ir tėveliams kyla daugybė įvairių idėjų, išradimų, sumanymų ir kitokių gerų dalykų, kaip palengvinti vaiko auginimą, sumažinti mamai darbą ir pralinksminti vaikutį! Tad skelbiame naują fotokonkursą tėveliams, auginantiems mažylius: pasidalinkite naudingomis idėjomis ir dalyvaukite konkurse "Naudingiausias fotopatarimas".Užfiksuokite savo "atradimus", sugalvokite nuotraukai taiklų bei šmaikštų pavadinimą ir atsiųskite mums! Nuotraukose gali puikuotis mamytė su vaikučiu "pritaikanti" atradimą, ar tik mažylis, arba pats atradimas (bet turi akivaizdžiai matytis, kad skirtas vaikui). Nepamirškite, kad nuotraukos pavadinimą rašome tik lietuviškais rašmenimis: ž,š,į,ė,ę,č,ą, o prieš išsiųsdami nuotrauką konkursui, privalote susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis. Jas rasite čia: http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=21784Nuotraukų laukiame 2008 05 03 2008 05 18 Už gražiausias nuotraukas balsuosime 2008 05 19 2007 05 25 Įspūdingiausios ir naudingiausios konkurso nuotraukos bus įvertintos šauniais prizais! 
Muskari
2008 05 03, 19:54
Na, pagaliau  Bet bijau, kad nepavyks sudalyvaut  . Kažkaip su tais išradimais sunkoka...
QUOTE(Mama Agnė @ 2008 05 03, 20:54) Na, pagaliau  Bet bijau, kad nepavyks sudalyvaut  . Kažkaip su tais išradimais sunkoka...  palengvinsiu užduotį  gal teko vaiką maitinti vienkartine šakute, nes neturėjote šaukštelio? (man taip buvo kartą  ) gal maistelį vežėtės vilnonėje kojinėje, nes termosiuko nebuvo? gal sugalvojote kažką, kas jum atrodo puikus sumanymas, o kitos mamos net nežino, kad taip galima
muminukas
2008 05 03, 21:42
tai atseit kaip apie mini buitinius išradimus konkursas?
QUOTE(muminukas @ 2008 05 03, 22:42) tai atseit kaip apie mini buitinius išradimus konkursas?  bet būtinai pritaikytus vaikučiams. taip supratau
Valiooo  konkursas ... Sunkiai suprantamas,bet gal įveikiamas
iš mano "atradimų" kai neptaikiau termoso buteliukui (buteliukas buvo perdidelis ir netilpo į termosą), buteliuką apvyniojau pampersu ir įdėjau į maišelį, labai puikiai laikė šilumą  - tiesa, estetinis vaizdas gal ir nekoks, bet praktiškai panaudojama.
Jau pirma foto yra
O kada man galima dalyvaut, ar žinučių užtenka?
QUOTE(Santi @ 2008 05 04, 09:45) O kada man galima dalyvaut, ar žinučių užtenka?  taisykles rasite čia http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=21784
QUOTE(Rustė @ 2008 05 04, 10:48) Ačiū labai Tikiuos ką nors sugalvot, tiksliau jau sugalvojau
is pradziu zinokit, perskaiciusi temos pavadinima, net suglumau  pamaniau: na nieko sau tema!  bet kai pradejau ziurineti per albumus radau net 4 tinkancias siam konkurseliui. ir visos jos man tokios mielos, savaip idomios  bet manau, kad isrinkau pacia geriausia valio! pagaliau turim konkurseli!!!
Amiletta
2008 05 04, 16:54
Valiooo naujas konkursėlis. Labai graži nuotraukytė.  O čia tai tikrai geras patarimas.
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 04, 17:54) Valiooo naujas konkursėlis. Labai graži nuotraukytė.  graži, bet biški neįkertu, atradimas tas, kad dirbtinis lietus, ar ten tas vandeniui bėgt padarytas  nu bet palauksiu galo tada pasakys autorė. tikiuos po savaitgalio bus daugiau foto
kristina-buziene
2008 05 04, 18:13
QUOTE(grange @ 2008 05 04, 16:31) graži, bet biški neįkertu, atradimas tas, kad dirbtinis lietus, ar ten tas vandeniui bėgt padarytas  nu bet palauksiu galo tada pasakys autorė. Puikus mamos sumanymas Mažulis pasiilgo lietučio, kurio jau visą mėnesį nėra  Tėveliai nupirko naują skėtuką  , berniukas nekantriai laukia kada gi lis ...O dangus visai giedras ,lyti nežada  Išradinga mama sugalvoja va taip pradžiuginti savo sūnelį dirbtinu lietumi Na visokių versijų galima prigalvoti  Viskas tvarkoje grange reik fantazijos turėti
JulieTa
2008 05 04, 18:22
Nu kažkaip labai jau sudėtingas konkursas
Limcamca
2008 05 04, 19:03
Man su tyrelėmis labai faina nuotrauka Ir konkursas labai neįprastas, bet šaunus
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 05 04, 19:13) Na visokių versijų galima prigalvoti  Viskas tvarkoje grange reik fantazijos turėti  aš nesakau, kad ne tvarkoj  tik man šiai foto fantazija nekilo
Elenele Raganele
2008 05 04, 19:28
 nu naujo konkurso tema tai..ir dar idomu,o kam mes tada rasom savo pasiulymus konkursams,jei kazkaip neatsimenu,kad pasiulymas ir konkurso tema butu sutape ? bet dalyvaujantiems sekmes  abejoju ar pavyks sudalyvaut,nes kaip suprantu,fotkint reik ne graziai,o tiesiog isradima savo? Tai koks gi cia foto konkursas?
nu toks kas išradimas bus foto  reiks pasukt galvele prisimint visokiu cudu iš kudikiuko laiku
Amiletta
2008 05 04, 20:42
Labas vakaras  fotokonkurso temą pakuždėjo vienas įvykis, tad ir buvo pasirinkta tokia neįprasta, bet kartu ir labai įdomi tema. gal nuotraukų ir nebus daug, bet labai tikiu, kad mamos pasinaudos patarimais, kurie bus kartu ir palengvinimas joms, ir paskatinimas pačioms kažko siekti, domėtis, ir rasti kaip padėti pačiai sau ir vaikučiui
Valerija
2008 05 04, 21:00
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 05 04, 20:28)  nu naujo konkurso tema tai..ir dar idomu,o kam mes tada rasom savo pasiulymus konkursams,jei kazkaip neatsimenu,kad pasiulymas ir konkurso tema butu sutape ? Man ir įdomiai atrodo, laukiame laukiame konkurso, prisiūlome mielų ir mus labai dominčių temų, o bac ir paskelbia jau kelintą tokį, kad net nelabai norisi dalyvauti. Nes man atrodo, kad šį kartą daug savo "išradimų" nerodisime, o tai "davatkėlės" užsipulti nepraleis progos ale "kaip iš vaiko šaipotės" ar "kas čia per buities palengvinimas - nehigieniška" ir pan O šiuo išradimu [attachmentid=141545] aš ir dažnai pas mamą nuvažiavusi pasinaudodavau
Elenele Raganele
2008 05 04, 21:13
 nuotrauka su mama ir berniuku su ledais labai grazi,bet man regis isties nelabai i tema pataiko.Nes as tokiu fotkiu galiu kruvas idet ir parasyti po kiekviena komentara "kad vaikas noretu fotografuotis garsiai rekite kuku ir jis atsisuks"
*dzūkė*
2008 05 04, 21:24
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 05 04, 22:13)  nuotrauka su mama ir berniuku su ledais labai grazi,bet man regis isties nelabai i tema pataiko.Nes as tokiu fotkiu galiu kruvas idet ir parasyti po kiekviena komentara "kad vaikas noretu fotografuotis garsiai rekite kuku ir jis atsisuks"  Tai kodėl dažnai kitos mamos verkia,kad vaje ,kaip neina gražiai nupaveiksluoti mažylio nes jis juda ,nenustygsta vietoje  ... būna, kad ledai ar koks kitas skanėstas tarkim saldainis dažnai padeda  O į tokius šaukinėjimus "kukū" ar panašiai būna nereaguoja
kristina-buziene
2008 05 04, 21:36
 Šauni idėja
Cukraus pudra
2008 05 04, 21:42
daidora
2008 05 04, 22:43
hmmmmmmm.....o balsuosim čia už nuotrauką, ar už išradimą????
už ką labiau patiks.
aš asmeniškai už išradimą... kas kad foto graži, bet ten gali nebūt nieko....
QUOTE(Valerija @ 2008 05 04, 22:00) O šiuo išradimu  aš ir dažnai pas mamą nuvažiavusi pasinaudodavau  O man tai keistai pasirodė, kad čia "išradimas"  Aš mikrobangės neturiu, visas vaiko tyreles tokiam virduly šildžiau ir nė nepagalvojau, kad čia kažkas neįprasto.
daidora
2008 05 04, 23:19
QUOTE(grange @ 2008 05 04, 22:53) už ką labiau patiks. aš asmeniškai už išradimą... kas kad foto graži, bet ten gali nebūt nieko.... pirma mintis ir man buvo už išradimą...bet čia FOTOkonkursas....... pasimečiau net....
Fotokonkurso ėsmė yra parodyti, ką mes, mamos, mokam sugalvoti, kad pasilengvintume sau vaikučio priežiūrą.
nuotraukoje tai i turi matytis. "Išradimas", sumanymas, gera idėja ar dar kažkas, kas jums atrodytų verta auditorijos dėmesio.
balsuosim už išradimo pateikimą.
čia kaip su gyvūnais, vienos balsavo už šunis, kitos už kates, trečioms patiko papūgėlės. vieningos nuomonės nebus ir negali būti, nes kai kurie "atradimai" pasirodys matyti, nadojami, o kažkas gal nustebs pamatęs, kad "oho, matai ir taip galima!"
labai fainuoliškas konkursas
as tai manau, kad balsuosiu uz nuotraukele, nes kazkokie isradimai siaip ar taip ten atsispindes beje dabar manau vyksta lenktynes: kuri greiciau igyvendins ideja ir nuotraukele priduos konkurseliui. nes manau dauguma maisteli kur keliaudomos kazkaip panasiai pakuoja (na bent jau as tai tikrai taip  gerai cia pataike  ), arba arbatinuke ji sildo, darosi "rankinius zaisliukus". taigi, galioja taisykle: kas pirmesnis, tas gudresnis  nesnauskit, mamytes! juk dar tiek nepanaudotu ideju yra!!!  laukiam nuotraukeliu
Smagurė
2008 05 05, 09:05
liuks tema fotokonkursui, tikrai įdomiai sugalvota
laukine
2008 05 05, 09:54
smagu kad vel yra i ka akis paganyti QUOTE(Valerija @ 2008 05 04, 22:00) Nes man atrodo, kad šį kartą daug savo "išradimų" nerodisime, o tai "davatkėlės" užsipulti nepraleis progos ale "kaip iš vaiko šaipotės" ar "kas čia per buities palengvinimas - nehigieniška" ir pan  pilnai sutinku
Amiletta
2008 05 05, 10:50
Aidulia
2008 05 05, 11:17
Aš- turbūt žirafa  . Niekaip nesuprantu temos pavadinimo  . Fotopatarimas? Tai patarti kaip fotkinti vaikus?
Cukraus pudra
2008 05 05, 11:19
Amiletta
2008 05 05, 11:31
Gi moderatorė jau tris kartus turbūt aiškino temą.
Aidulia
2008 05 05, 12:19
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 05, 12:31) Gi moderatorė jau tris kartus turbūt aiškino temą.  Aj, nedalyvausiu, vistiek nesuprantu  . Fotopatarimas  . Kažkokia nesamonė man atrodo fotkinti tyreles, arbatinukus  . Man nuotraukoje bent dalelytė meno turi būti, o čia kažkokie stiklainiai pampersuose  . Dvi nuotraukos patinka: vaikas su skėčiu ir mamytė su vaiku valgančiu ledą. Bet fotopatarimų neįžiūriu  , man tos nuotraukos gražios meniškumu.
Cukraus pudra
2008 05 05, 12:21
QUOTE(Elina @ 2008 05 05, 12:19) Aj, nedalyvausiu, vistiek nesuprantu  . Fotopatarimas  . Kažkokia nesamonė man atrodo fotkinti tyreles, arbatinukus  . Man nuotraukoje bent dalelytė meno turi būti, o čia kažkokie stiklainiai pampersuose  . Dvi nuotraukos patinka: vaikas su skėčiu ir mamytė su vaiku valgančiu ledą. Bet fotopatarimų neįžiūriu  , man tos nuotraukos gražios meniškumu. o čia buitinis konkursas.
nesi žirafa iki konkurso pabaigos dar sugalvosi, kaip ir naudingą patarimą pateikt meniškai
Amiletta
2008 05 05, 12:41
Na, man kol kas pati meniškiausia ir labiausiai atitinkanti temą yra nuotraukytė su skėčiu.
Cukraus pudra
2008 05 05, 12:53
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 05, 12:41) Na, man kol kas pati meniškiausia ir labiausiai atitinkanti temą yra nuotraukytė su skėčiu.  deja ne visi turi vejas, o ką jau apie aparačiukus laistymui kalbėt
Amiletta
2008 05 05, 12:56
Na bet vistiek gerai sugalvota, kaip vaikui atrakciją padaryt.
kristina-buziene
2008 05 05, 13:35
Kaip jūs neatpažįstat  Aš iš kart pamačius supratau kieno foto su skėtuku  Kodėl nuotraukų nedaugėja ?
Erszebeth
2008 05 05, 13:42
QUOTE(Elina @ 2008 05 05, 14:25) Tikrai ne mano  . Maniškiai jau dideli, ten mažutė mergytė O kodėl negalėtų būti senesnė nuotrauka? Juk nėščiųjų konkursuose taip pat dalyvauja ne vien tos, kurios tuo metu būna nėščios
*dzūkė*
2008 05 05, 13:44
QUOTE(Elina @ 2008 05 05, 13:25) Tikrai ne mano  . Maniškiai jau dideli, ten mažutė mergytėTą aš žinau  ........... Fainuoliška foto.
|
|