Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Naudingiausias fotopatarimas auginantiems vaikus
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
grange
Seniai bebuvau sm, kaip smagu matyt tiek daug foto, paskutinį kart gal 10 tebuvo kai mačiau. thumbup.gif
daug maž išsirinkau už ką balsuosiu, jei neatsiras naujų rolleyes.gif
Rustė
QUOTE(grange @ 2008 05 15, 18:30)
Seniai bebuvau sm, kaip smagu matyt tiek daug foto, paskutinį kart gal 10 tebuvo kai mačiau.  thumbup.gif
daug maž išsirinkau už ką balsuosiu, jei neatsiras naujų  rolleyes.gif
*

naujos iki 05-18d 17h bus tvirtinamos.

sprendžiant iš nuotraukų didėjimo tendencijos, naujų max 10 galėtų dar būti.
Omrum
o siube reik paskubėt tada leksiu ryt į parde išradimo pirkt nes v is pamirštu doh.gif
baltė
Aš tai kasdien vis peržiūriu nuotraukėles, smagu, kad vis naujų atsiranda photo.gif

Manau, kad ši tikrai neblogas patarimas tiems, kurie namuose neturi vonios, o tik dušo kabiną - taip patogiau išmaudyt vaikutį... smile.gif
user posted image

QUOTE(Betukas @ 2008 05 15, 10:37)
Kažkaip labai malonu skaityti baltės pasisakymus  ax.gif  Taip visada taktiškai kalba  4u.gif
*

blush-anim-cl.gif man malonu, jei kitiems malonu smile.gif
LaLuna*
super thumbup.gif net nebuvau pagalvojusi bigsmile.gif
user posted image
Valetta
ar tikrai dingo ta foto kur vonioje su putom g.gif buvo labai grazi, tik patarimas nelabai blush2.gif
AgnėM
QUOTE(Uvetta @ 2008 05 15, 20:41)
ar tikrai dingo ta foto kur vonioje su putom g.gif buvo labai grazi, tik patarimas nelabai  blush2.gif
*

Aš irgi jos nematau ,kad būtų tarp nuotraukų huh.gif
Valetta
QUOTE(AgnėM @ 2008 05 15, 21:55)
Aš irgi jos nematau ,kad būtų tarp nuotraukų huh.gif
*

gal pakeitimui išėmė bigsmile.gif
Rustė
Nuotrauką su putom išėmė visai.
pakeitimo nebus smile.gif
MT
ka Elina komentarų nebenorėjo biggrin.gif na nes manau kad ten Elinos foto buvo g.gif nu gal ne, bet 90 proc...
Amiletta
QUOTE(baltė @ 2008 05 15, 20:32)
Aš tai kasdien vis peržiūriu nuotraukėles, smagu, kad vis naujų atsiranda photo.gif

Manau, kad ši tikrai neblogas patarimas tiems, kurie namuose neturi vonios, o tik dušo kabiną - taip patogiau išmaudyt vaikutį...  smile.gif
user posted image

Kiti iš anksto pagalvoja apie vaikus, ir nusiperka dušo kabinas su giliu padu. ax.gif
Čili
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 16, 11:55)
Kiti iš anksto pagalvoja apie vaikus, ir nusiperka dušo kabinas su giliu padu. ax.gif
*

nu neturėdama vaikų tikrai negalvočiau iki tokių smulkmenų laugh.gif
O fotopatarimas liuks didis.gif
Amiletta
QUOTE(Čili @ 2008 05 16, 12:02)
nu neturėdama vaikų tikrai negalvočiau iki tokių smulkmenų laugh.gif
O fotopatarimas liuks didis.gif

Na, kiekvienas mąsto skirtingai. tongue.gif

Viena pažįstama maudo pripučiame baseine, įstatytame į dušo kabiną. smile.gif
Čili
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 16, 12:04)
Viena pažįstama maudo pripučiame baseine, įstatytame į dušo kabiną. smile.gif

o geras bigsmile.gif Mes tai dar negriaunam vonios vien dėl to,kad paplukdyti leliuką kurį laiką, vėliau naudosimės šitais patarimais dušo kabinoj laugh.gif
Flirta
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 16, 12:55)
*

mes po antros dukrytės gimimo, va kaip tik db remontuojamės vonią ir pastatėm dušo kabiną giliu padu, super dalykas.

O kas į temą, tai man vistiek kažko labiausiai įstrigo išpaišyta maikutė thumbup.gif
laukine
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 16, 11:55)
*

mes irgi taip padarem blush2.gif dabar pliuskenasi ten thumbup.gif ir nereik nieko isradinet thumbup.gif
AgnėM
Žiūrėjau dbr nuotraukas patarimų,man ši labai graži wub.gif wub.gif

user posted image
bucka
siaip tai tikrai grazi nuotrauka, taciau patarimas sakyciau praktiskai nenaudingas ( nebent zolytei mirksiukas.gif ) uz ja tikrai nebalsuosiu, nes manau jog yra vertesniu patarimu mirksiukas.gif
insi
šitas "patarimas" labai pralinsmino biggrin.gif
Mūsų fotopatarimas toks-auginant vaikutį pasodinkite medelį jam smile.gif
keista tikrai, kad neatsirado "auginkit kelis vaikus - bus linsmiau jiems augti"
Ryški
Man irgi labai patiko fotopatarimas su uzsaldytomis mamytes pienuko formelemis. bigsmile.gif thumbup.gif

O kas del duso kabinos, gal nusipirkus buta jau buvo padarytas remontas ir zmones nebenorejo perdaryti nieko. Gal lesu nebuvo ar dar kas... mirksiukas.gif

Elenele Raganele
QUOTE(insi @ 2008 05 16, 17:03)
šitas "patarimas" labai pralinsmino biggrin.gif
Mūsų fotopatarimas toks-auginant vaikutį pasodinkite medelį jam smile.gif
keista tikrai, kad neatsirado "auginkit kelis vaikus - bus linsmiau jiems augti"
*

sitai foto super drinks_cheers.gif ji turi PRASME. Kazkada irgi galvojau apie ideja pasodinti vaikams ju medelius. Kad jie augtu ir medelis augtu . Si foto primine man gerus ketinimus. Kazin ar si pavasari ne per velu juos dar sodint ? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Injera @ 2008 05 15, 20:16)
ka Elina komentarų nebenorėjo  biggrin.gif  na nes manau kad ten Elinos foto buvo  g.gif  nu gal ne, bet 90 proc...
*

gal Elina dar spes geresne ideti mirksiukas.gif
Noelle
o man dar patiko patarimas su smeliadeze balkone.
Kaip tik mastau ka cia vaikui suorganizavus, tom dienom kai lyja. manau patarimu tikrai pasinaudosiu 4u.gif
c-girl
Man irgi labai patiko smelio "dezes" ideja thumbup.gif drinks_cheers.gif
Čili
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 05 17, 00:37)
sitai foto super  drinks_cheers.gif  ji turi PRASME. Kazkada irgi galvojau apie ideja pasodinti vaikams ju medelius. Kad jie augtu ir medelis augtu . Si foto primine man gerus ketinimus. Kazin ar si pavasari ne per velu juos dar sodint ?  g.gif

balandžio mėnuo būtų pats tas, bet gegužę irgi prigytų 4u.gif
fiona35
QUOTE(Čili @ 2008 05 17, 09:42)
balandžio mėnuo būtų pats tas, bet gegužę irgi prigytų 4u.gif
*

Mano tėtis pasodino anūkams savo sode po medelį.Anūkei-trešnę(mmm laabai skanios uogos),o anūkui -persiką,bet deja,nušąlo.
O kartoninį namelį darėm iš tv (diidelio)dėžės,tik ne tokį gražų kaip čia mamytės sukūrę.O dar man patiko smėlio dėžė balkone thumbup.gif
Gaziulka
Gaila, kad šiam konkursui fotomontažas iš kelių nuotraukų netinka (o kitaip patarimo parodyt negalėjau), tai čia parodysiu - gal kai kurios mamos žino iš darželių apie tai, ten kai auklėtojom reikia iškart daug vaikų aprengt, tai matyt, visko prisigalvoja. Bet bent jau man tai buvo naujiena. Ir sūnus mielai ja naudojasi, nes apsirengti pačiam taip, kaip suaugę rengiasi, dar sunkoka.

Paltukų vilkimosi "technika":

reikia pasitiesti paltuką ant žemės, su pamušalu išorėje, atsistot
šalia apykaklės, pasilenkt, įkišti rankas į rankoves
ir paskui vat taip per viršų tą paltuką užsiverst.

user posted image

insi
labai originalu thumbup.gif
Rustė
QUOTE(insi @ 2008 05 17, 17:25)
labai originalu thumbup.gif
*

nenusakomai gražu, bet gaila, kad negalima sad.gif

na nors čia įvertinsim, kad tikrai gražu mirksiukas.gif thumbup.gif
insi
ne tiek gražu, kiek naudingas ir tikrai patarimas rolleyes.gif
AgnėM
QUOTE(Gaziulka @ 2008 05 17, 17:19)

Labai gražu wub.gif wub.gif
Amiletta
QUOTE(Gaziulka @ 2008 05 17, 17:19)

Super patarimas. thumbup.gif O kodėl negalima į konkursą tokios? g.gif
Rustė
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 17, 18:12)
Super patarimas. thumbup.gif O kodėl negalima į konkursą tokios? g.gif
*

todėl, kad sudėta iš 4 nuotraukų.
panaudotas fotošopas.

< Fotokonkurse nebus tvirtinamos tos nuotraukos, kurios buvo apdorotos naudojant fotomontažą (foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą, pašalinių objektų įtraukimas į kadrą kompiuteryje, papildomos grafikos ir kitų dailės elementų naudojimas). Gali būti pakoreguotas ryškumas, pašalintas "raudonų akių" defektas, ar fotografuojant nudojami filtrai – įspūdžio, spalvų sustiprinimui, bet ne fotomontažas, nebent konkretaus konkurso taisyklėse bus nurodyta kitaip.**>
Amiletta
Aišku. ax.gif
Cukraus pudra
Gaziulka, patarimas, nuotraukos ir sūnelis labai labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Gaziulka
QUOTE(Senoji Lakūdra @ 2008 05 17, 19:58)
Gaziulka, patarimas, nuotraukos ir sūnelis labai labai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

aciu 4u.gif nu bet nebegirkit taip jau labai - is tikruju tik norejau normaliai parodyt mamoms ta patarima, nes man paciai jis idomus ir netiketas buvo. tai tikiuosi, kad ir kai kurioms kitoms pravers mirksiukas.gif
baltė
QUOTE(Gaziulka @ 2008 05 17, 20:03)
aciu 4u.gif nu bet nebegirkit taip jau labai - is tikruju tik norejau normaliai parodyt mamoms ta patarima, nes man paciai jis idomus ir netiketas buvo. tai tikiuosi, kad ir kai kurioms kitoms pravers mirksiukas.gif
*

Kaip čia negirsi, kai tokia graži nuotrauka ir patarimas thumbup.gif ir vaikutis joje smile.gif thumbup.gif
JulieTa
Mergaičiukė:
http://www.supermama.lt/foto/photos/0082_0014926.jpg
Papildyta:
Mergaičiukė wub.gif :
user posted image
MaršuA
pagaliau sulaukėm karsta.gif Šiąnakt prabalsuot galėsim thumbup.gif
Cukraus pudra
QUOTE(MaršuA @ 2008 05 18, 08:57)
pagaliau sulaukėm karsta.gif Šiąnakt prabalsuot galėsim thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif
o paskui rezultatų lauksim
Vilika
QUOTE(baltė @ 2008 05 17, 22:42)
Kaip čia negirsi, kai tokia graži nuotrauka ir patarimas thumbup.gif  ir vaikutis joje smile.gif  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif Ir man labai patiko mirksiukas.gif Labai gražiai iliustruotas patarimas, ir modeliukas labai žavus wub.gif
Valerija
Kaip šitiems vaikams smagu biggrin.gif
[attachmentid=143259]

Valystėje mums tėtis irgu buvo tokių karstyklių namie pridaręs, tai šešis metus nuo jų nenulipdavome, beto buvome 5 vaikai ir nė kerto niekas nutrūko thumbup.gif tik indauja nukentėjo kartą blush2.gif
Rustė
na štai naujų nuotraukų nebebus jau smile.gif

galite pradėti rinktis kas už ką balsuojate, o kurios jau išsirinkote po 12h vakaro, galėsite jau tai ir padaryti thumbup.gif
grange
čia gerai sugalvota biggrin.gif
Pppievute
QUOTE(Elina @ 2008 05 13, 22:04)
Manau daugelis temą suprato " Naudingiausias fotoišradimas", o ne Fotopatarimas, todėl ir randa sliekų kur jų nėra
*

thumbup.gif klasiškai pasakyta - "ieško sliekų" lotuliukas.gif .
Manau auginančioms pirmą vaiką vos ne visi patarimai yra naudingi, ir pasakymas "kad mes seniai jau taip darom" tik parodo, kad jūsų vaikas jau nemažas ir viską atrasti turėjot savo kailiu - o juk pasimokyti iš kitų išradingumo tikrai naudinga.
Tik vat, kai kurioms mamytėms pristigo fantazijos ir įdėjo labai panašias idėjas taip nuskriausdami ne tik savo, bet ir konkurento nuotrauką - vienoda - reiškia neįdomu, noriginalu (o gal nuotraukos tvirtinamos ilgai buvo - ką gali žinoti?)
Dėl eilėraštukų prie nuotraukos - (kadangi ne eilėraščių konkursas), tai mamos pačios kaltos - surimuoti bet kas gali (tereikia vienodai besibaigiančius žodžius sugalvoti), o štai, kad mintį eilėraščiu atskleisti - va čia yra didžioji kūrybos esmė. O po to sėdit nelaimingos, kad kiti nesuprato, ką jūs savo nuotrauka pasakyti norėjot. Štai pavyzdžiui, kad ir šis komentaras:
QUOTE(bucka @ 2008 05 14, 19:03)
tai patarimas pozityviai galvoti???  g.gif kazkaip idomiai cia...
*

Jei būtų parašyta "Būkit pozityvus ir neužsikraukit visko ant savo pečių - jūsų mažylis retkarčiais gali pabūti ne tik priežiūros objektas, bet ir prižiūrėtoju. Ir nepamirškit programos minimum 2V, kaip Kauno meras pasakė (plačiau - Mamos žurnalas Nr.5)" - gal tikrai už tokią nuotrauką ir savo balsą atiduočiau.

Na o balsuoti ketinu už tuos patarimus, kurie buvo netikėti ir ateityje, manau, bus tikrai naudingi.
Primenu konkursas vadinasi "naudingiausias patarimas <...>", o ne gražiausios nuotraukos "Fotopatarimas" konkursas (čia tiems kas šiame konkurse ieško meno).

QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 05 17, 00:37)
sitai foto super  drinks_cheers.gif  ji turi PRASME. Kazkada irgi galvojau apie ideja pasodinti vaikams ju medelius. Kad jie augtu ir medelis augtu . Si foto primine man gerus ketinimus. Kazin ar si pavasari ne per velu juos dar sodint ?  g.gif
*

Skaičiau panašius į šį pasisakymą ir pagalvojau, kad vos ne kiekviena mama, parašė apie tai ar ne, tačiau pagalvojo tikrai, kad pasodins medelį.

Tad po poros metų:
...žemėj Lietuvos ąžuolai žaliuos...
Sapokliaka

Kazkaip labai greitai baigesi sitas konkursas.. Bent jau man issirinkti 3 nuotraukas tikrai nebus sunku... Berniukas lietuje, valganti mergaite ir dar kokia nors viena gal atrasiu....

Tenesupyksta sios nuotraukos autorius, bet idomu, kaip atrodo namai, kur visi kampai apmuturiuoti celofaniniais maiseliais???? doh.gif g.gif
user posted image

grange
o gal geriau taip,nei susižeidęs vaikas ir su randais ant galvytės? cool.gif
baltė
QUOTE(Sapokliaka @ 2008 05 18, 21:58)
Tenesupyksta sios nuotraukos autorius, bet idomu, kaip atrodo namai, kur visi kampai apmuturiuoti celofaniniais maiseliais????  doh.gif  g.gif
user posted image
*

Gal tų aštrių kampų nėra pilni namai? O gal jau vaikas rimtai užsigavo, kad tėvai gali laikinai nekreipti dėmesio, kaip atrodo namai mirksiukas.gif

Jau žinau, už ką balsuosiu, tik dar vieno balso trūksta g.gif . Iš viso keturios idėjos man labiausiai patiko... smile.gif
grange
QUOTE(baltė @ 2008 05 18, 23:14)
Jau žinau, už ką balsuosiu, tik dar vieno balso trūksta g.gif . Iš viso keturios idėjos man labiausiai patiko... smile.gif
*

tai jeigu 4 patiko, tai kaip gali vieno balso trūkti? smile.gif už 3 balsuojama ne už 5 mirksiukas.gif
Atogrąža
QUOTE(grange @ 2008 05 18, 23:17)
tai jeigu 4 patiko, tai kaip gali vieno balso trūkti? smile.gif už 3 balsuojama ne už 5  mirksiukas.gif
*

Nu, panašu, todėl ir trūksta balso, kad balsuot nori už keturis, o balsus teturi tris mirksiukas.gif
grange
ai, ne taip supratau blush2.gif

Aš jau thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

kol kas už šias, bet nežianu ar iki galo nepersigalvosiu biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.