Na tokia sudėtinga tema
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 05 05, 14:35) Kaip jūs neatpažįstat O aš iškart pamačiau kieno nuotrauka su ledais. Beje, o su skėtuku ne berniukas?
Labai įdomi tema, manau reiks būtinai ką nors sugalvoti
o kodėl dabar prasidėjus konkursui reik pult galvot?
manau, kas jau turi ką parodyt, tai jau senai nufotografavusios,už patentavusios yra ir naudojasi savo atradimais
Aš jau suradau pas save foto į temą.
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 05 05, 14:35) atmečiau visas atsiųstas nesuprato mamos temos, arba patarimas tinkamas, bet nuotrauka visai to patarimo neatspindi dar norėčiau pridurti, kad tokie patarimai, kad vaiką reikia maitinti šviežiu maistu, arba myluoti, arba saugoti tai netinka, nes čia nėra kažkokie išradimai, čia realybė, be kurios neapsieiname. išradimas turi būti toks, kad nebūtų banalus, bet būtų originalus
iš visų patariminių labai iškrenta ta su veidrodžiu su berniuku - visiškai neaišku kas ten per patarimas
O aš tai supratau, kad čia veidrodukas kaip papūgėlei, kad vieniša nesijaustų
QUOTE(Erszebeth @ 2008 05 05, 20:17) O aš tai supratau, kad čia veidrodukas kaip papūgėlei, kad vieniša nesijaustų Aš irgi taip pat supratau. Šitos nuotraukytės man aprašymas nilabai.
QUOTE(insi @ 2008 05 05, 18:55) iš visų patariminių labai iškrenta ta su veidrodžiu su berniuku - visiškai neaišku kas ten per patarimas na manau čia tokia ideją kad leliukas "atranda broliuką" su kurio bendrauja šeip turbut susilaikysiu nuo dalyvavimo šį kartą
Na mamytės, kokios Jūs šaunuolės, tik pažiūrėkite, kokių puikių sumanymų nuotraukose atsirado
Šaunus konkursas, vien dėl to, kad nuotraukos įdomios kiekviena savaip
Tikrai negalvojau, kad pamatysiu naudingą, bet visai negirdėtą ar pačios nesumąstytą patarimą
![]() Yra čia ir "patarimų", kurie kažin ar išvis kam nors praverstų.
Suprantu, bet dėl dviejų patarimų mano fantazija niekaip neišneša, kam jie praverstų
Jei ne paslaptis- kokių?
Ai, nenoriu kažką užgaut.
kol kas labiausiai patikusios ir naudingos foto: tikrai teks pasinaudot ![]() irgi liuks, pirkom savo mergytem tokius virs lovyciu gal kada ir teks taip palinksmint jas ![]() siandien zinau ka liepsiu savo vyrams padaryt ![]() cia bijociau pati nusidegint ![]() lauksiu dar QUOTE(Aila @ 2008 05 06, 09:53) Suprantu, bet dėl dviejų patarimų mano fantazija niekaip neišneša, kam jie praverstų Patarimas turėtų būti praktiškas ir įgyvendinamas. Kol kas mano favoritai yra šie fotopatarimai (čia jei balsavimas prasidėtų šiandien) : ![]() ![]()
QUOTE(SuperMama @ 2008 05 06, 11:39) tai tas pritemtas reiktu trint lauk QUOTE(Aila @ 2008 05 06, 07:47) QUOTE(SuperMama @ 2008 05 06, 08:39) berods, kad temos aprasyme to parasyta nebuvo beje ta nuotraukele, kur klausosi sirdutes duziu, tai tikrai netinka i tema: juk tai gamyklinis aparaciukas ir skirtas tam reikalui (pati, kai laukiausi, toki turejau QUOTE(bucka @ 2008 05 06, 09:54) beje ta nuotraukele, kur klausosi sirdutes duziu, tai tikrai netinka i tema: juk tai gamyklinis aparaciukas ir skirtas tam reikalui (pati, kai laukiausi, toki turejau visiškai sutinku kad čia gamiklinis išradimas o ne mamytės, nor nuotraukytė ir miela QUOTE(insi @ 2008 05 06, 12:00) Man tai tas su veidrodziu visai normalus patarimas. Lavinantis net sakyciau. Padeda vaikui veidrodi, jis mato kazka gyva prie saves, judanti ir ramus, o mama gali ramiai SM bendraut
Manau insi norėjo pasakyti, kad būtų konkrečiau aprašyta išradimo paskirtis
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 06, 12:10) Bet tai koknkursas ne išradimų, bet patarimų ir ir atradimų. Tai nereikia is karves musę išradinėt. Tiesiog rodai, ką atradai ir kas tau pasirode naudinga. Ir tas pats aparaciukas tonams fiksuot, vieniems tai gali but senai zinomas dalykas, kitiems tai naujove, kuria pamate tik sitam konkurse ir kuris pravers ateiciai.... ir tai jau vadinama atradimu QUOTE(Stebukle @ 2008 05 06, 11:17) Bet tai koknkursas ne išradimų, bet patarimų ir ir atradimų. Nesupratai manęs. Norėjau parašyti, kad prie nuotraukos galėtų būti detaliau aprašyta paskirtis.
Tada tokias nuotraukas trint reikia
fotokonkurso tema yra ir patarimas, ir išradimas, ir atradimas, ir gerai pateikta nuotrauka su geru aprašymu.
kai kurių nuotraukų nereikia detaliai aprašinėti, jos kalba pačios už save, bet kitose reikia paaiškinimo. daug nuotraukų atmetu, nes netinkamos... gal kai kurios nuotraukos ir nespindi "mandru patarimu" bet kažkoks sumanymas yra visose.
Šiaip, gerai pagalvojus, galima prie kiekvienos nuotraukos prikibti.
Bet aišku, čia tik mano subjektyvi nuomonė.
Man tai tik dvi labiausisi ne į temą, tai ta su kepure nuotrauka ir vonioje. Tik neužpykite autorės
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 06, 12:50) Šiaip, gerai pagalvojus, galima prie kiekvienos nuotraukos prikibti. Aš asmeniškai žiūriu ne tik į patarimą, bet ir į nuotraukos estetiškumą. Taip pat man nepatinka tos labai meniškos ir gražios nuotraukos, bet patarimas jose nekoks. Bet aišku, čia tik mano subjektyvi nuomonė. Niu taip Labai menisku nematau
Na mano favoritės šitos:
Ir graži, ir šiaip man patiko patarimas. (Nors patys kiemo neturim Šita graži, ir patarimas geras. Tik kokybė prastoka, bet fotografavimo rakursas geras. Man patinka Hm, o kur su ledais dingo? QUOTE(Amiletta @ 2008 05 06, 11:50) Aš asmeniškai žiūriu ne tik į patarimą, bet ir į nuotraukos estetiškumą. Taip pat man nepatinka tos labai meniškos ir gražios nuotraukos, bet patarimas jose nekoks.
mano megiamiausios kol kas
![]() galetu daug nebut, bus sunku issirinkt vel O siaip ideja butu gera, kad netvirtintu jau tokiu pat "atradimu" "patarimu",butu ir idomiau ir naudingiau ![]() prasau nesupykt sitos nuotraukos autores, bet mano nuomone na nelabai vykusi foto pagal tema. ir dar tie "zvirbliukai" kazkaip is konteksto iskrenta jei geriausi draugai "zuikuciai" QUOTE(Elina @ 2008 05 06, 12:42) QUOTE(Stebukle @ 2008 05 06, 12:50) Na, duosiu pavyzdį. Labai geri patarimai tos nuotraukos su tyrelėm ir pan. Bet jos kažkaip nekabina. O nuotrauka labai graži ta buvo su ledais. Nu kaip iš žurnalo. Bet patarimas jos nelabai koks. Tai renkuosi viduriuką. Ar dabar aišku? QUOTE(Amiletta @ 2008 05 06, 13:27) Na, duosiu pavyzdį. Labai geri patarimai tos nuotraukos su tyrelėm ir pan. Bet jos kažkaip nekabina. O nuotrauka labai graži ta buvo su ledais. Nu kaip iš žurnalo. Bet patarimas jos nelabai koks. Tai renkuosi viduriuką. Ar dabar aišku? man atrodo šitam konkurse nuotrauka neturi kabinti kaip meninis objektas. patarimai ne visi vaizdingai ir gražiai gali būti pavaizduoti. o tose nuotraukose kur gražios "kaip iš žurnalo" patarimai nėra svarbiausias akcentas - kreipiam dėmesį jau į grožį. mano manymu, šitame konkurse esmė yra pats patarimas/išradimas/atradimas o ne vaizdinga ir kataloginė nuotrauka.
man iš 14 5 atrodo ne į temą, o gražių foto irgi nelabai yra
Tikrai visos esat teisios. Bet aš balsuosiu už tas, kurios man patiks.
Aš supratau taip, kad nereikia pirkti spec. žaislo ant lovytės. O galima pasigaminti pačiam.
Va ta nuotrauka su kartonine deže ir prasminga, ir graži. |