QUOTE(kristina-buziene @ 2008 05 24, 23:28)
Kodel nustebai? Geras patarimas
Tik tarp kitko, snekant apie pacia foto(o ne patarima), si kuria dabar ikelei, man daug geresne kaip nuotrauka, nei ta dalyvavusi konkurse
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 05 24, 23:28) Kodel nustebai? Geras patarimas Tik tarp kitko, snekant apie pacia foto(o ne patarima), si kuria dabar ikelei, man daug geresne kaip nuotrauka, nei ta dalyvavusi konkurse QUOTE(californiagirl @ 2008 05 24, 22:32) Tik tarp kitko, snekant apie pacia foto(o ne patarima), si kuria dabar ikelei, man daug geresne kaip nuotrauka, nei ta dalyvavusi konkurse Amžinai prieš konkursą prarandu sveiką protą ir įdedu ne pačią geriausią nuotrauką Su paprastu flomasteriu piešta Dar kada prie progos pasipuošim QUOTE(californiagirl @ 2008 05 25, 00:19) Grange- atradimas/patarimas- dirbtinis lietus, o ne vandens laistymo aparato sukonstravimas *** Ir... ačiū už balsus
Sveikinam nugalėtojus.
Ir dėkoju balsavusiems už mus.
Sveikinam nugaletojus!!!!
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 05 25, 00:28) Nuoširdžiausiai sveikiname nugalėtojas Labai nustebome surinke 35 balsus Dėkui balsavusioms ![]() Jis patenkintas O kodel nustebote? man tai buvo pati paciausia ir smagiausia ideja!!! tik foto sita tikrai kur kas geresne!!!!!!! Kai mano zuikis siek tiek ugtels, mes tikrai naudosimes siuo patarimu!
sveikinimai nugaletojams
Sveikinimai nugalėtojoms
ir labai dėkojam už 14 netikėtų balsų SVEIKINAME NUGALĖTOJAS
VIETA ![]() californiagirl "Kai nesulaukiame lietaus jau 30 dienų, o vaikui noris pasipuikuoti nauju skėteliu, Mūsų atradimas paprastas, bet tiek žolei, tiek vaikui naudingas;) " VIETA ![]() Auges "Kaip sukrauti lagaminą? Ir tyrelėms saugu ir rūbams!!! " VIETA ![]() Erszebeth "Gal pašokim?"
sveikinam ir mes. itin 2-tą ir 3-čia vietas
ir aš sveikinu nugalėtojas
Atsivertusi puslapį nepatikėjau savo akimis
QUOTE(Erszebeth @ 2008 05 25, 12:55) Atsivertusi puslapį nepatikėjau savo akimis mes jau pasinaudojom, patiko mazei labai, dekui uz gera patarima QUOTE(Erszebeth @ 2008 05 25, 12:55) Atsivertusi puslapį nepatikėjau savo akimis Karolina jau paišo ir spalvina tuoj kirpsim Papildyta: Oi geras, tik dabar pastabėjau, kad mano foto prizinę vietą paėmė Dėkoju už balsus
ačiū visiems balsavusiems už mūsų idėją "Asmeninė smėlio dėžė balkone"
Sveikinu visus, sėkmingai sudalyvavusius. Neblogas konkursėlis buvo. Sveikinimai nuotraukų-nugalėtojų autoriams (-ėms)
Sveikinu visas tris nugalėtojas. Visom trim po
Sveikinu visas dalyvavusias ir visas laimėjusias
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 05 24, 23:28) Nuoširdžiausiai sveikiname nugalėtojas Labai nustebome surinke 35 balsus ![]() Jis patenkintas Ši tikrai garžesnė, nei konkursinė QUOTE(Olaiva @ 2008 05 25, 20:11) Pasinaudosim, statysime kitais metais ir mes
Sveikinu californiagirl ir kitus laimėtojus, nuotraukos to vertos
labai ačiū visiems, balsavusiems už mūsų nuotrauką buvo labai labai smagu skaityti gerus žodžius ir pagyrimus mano dvynukĖMS Nors iki prizinės vietos likome tik per plaukelį, bet labai jau smagių ir vertų nuotraukyčių kompanijoje atsidūrėm Sveikinimai nugalėtojams
sveikinu nugalėtojas
o kada jau bus baigtas visas šitas aptarimas ir skelbiamas naujas konkursas?
taip greit nieko nebūna, dar bus 3-4 mėn drąsiai kol bus naujas, tad kantrybės manau
na teks temą uždaryti, nes jau spamas prasideda
bus konkursas, pasistengsiu, žinau kaip laukiate QUOTE(Rustė @ 2008 05 28, 17:19) tai nedaryk,kiek čia beliko iki 50 psl Papildyta: o kad nebūtų dar sapmo, tai pasakysiu, kad nustebau jog ši foto http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14861 gavo mažai balų, nes iš pradžių giriama buvo nemažai
gal tuo savo nespalvotumu nublanko masėje
Sveikinimai nugaletojams ir dekojam kas uz mus balsavo ar tik siaip ziurejo ir nebalsavo.
QUOTE(grange @ 2008 05 28, 17:22) nustebau jog ši foto http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14861 gavo mažai balų, nes iš pradžių giriama buvo nemažai Pasikartosiu, bet: kokia nuotrauka graži bebūtų, ir kokia idėja gera bebūtų - užtenka kitos tokios pačios nuotraukos ir visa tai pataps nebeįdomu - todėl daugybei dėžių ir namukų bei vaikų nešiojamų, supamų ar stumdomų dežėse šis konkursas nenusisekė Buvau maloniai nustebinta balsų gausos už mano nuotraukytę - taip norėjau, kad nors du balselius, nors vieną gautume, taip nenorėjome likti su nuliu - juk tik vieno komentaro sulaukėme, todėl labai ačiū visiems kas balsavo. dar buvo mintis kilusi, kad gal sofkutė mus išdavė ir atpažinusios draugės prabalsavo už mus - bet tik keturias mamytes suskaičiavau, kurios galėjo mus atpažinti ir balsuoti, taigi supratau, kad mūsų patarimas buvo įvertintas kaip tikrai smagus. Dar kartą ačiū.
Sveikinu nugaletojasz, smagus patarimai
uz geras idejas valio
|