Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Naudingiausias fotopatarimas auginantiems vaikus
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
c-girl
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 05 24, 23:28)
Labai nustebome surinke 35 balsus swoon.gif    Tikrai nesitikėjom tiek  blush-anim-cl.gif
*

Kodel nustebai? Geras patarimas thumbup.gif As maniau, kad tavoji foto bus prizinej vietoj rolleyes.gif Sauniai, mamuk 4u.gif Ar nenusiplove piesinukas?????

Tik tarp kitko, snekant apie pacia foto(o ne patarima), si kuria dabar ikelei, man daug geresne kaip nuotrauka, nei ta dalyvavusi konkurse 4u.gif
kristina-buziene
QUOTE(californiagirl @ 2008 05 24, 22:32)

Tik tarp kitko, snekant apie pacia foto(o ne patarima), si kuria dabar ikelei, man daug geresne kaip nuotrauka, nei ta dalyvavusi konkurse 4u.gif
*

Amžinai prieš konkursą prarandu sveiką protą ir įdedu ne pačią geriausią nuotrauką hihihi.gif ,o paskui galvoju g.gif "galėjau tą ,galėjau aną " lotuliukas.gif
irnesakyk.gif

Su paprastu flomasteriu piešta blush-anim-cl.gif Skalbt nė neskalbiau hihihi.gif ,tą kart panešiojom,neprisipurvinom ,dabar stovi suvyniota spintoj prisiminimui hihihi.gif
Dar kada prie progos pasipuošim hihihi.gif blush-anim-cl.gif
grange
QUOTE(californiagirl @ 2008 05 25, 00:19)
Grange- atradimas/patarimas- dirbtinis lietus, o ne vandens laistymo aparato sukonstravimas biggrin.gif  Nesam tokie jau isradingi lotuliukas.gif

biggrin.gif ačiū už paaiškinimą.

Ir... ačiū už balsus bigsmile.gif
Elenele Raganele

biggrin.gif Kol kas ne vieno prizo asmeniskai nesu sau pasiemus, visus perleidziu kam nors, arba taip ir lieka...O koks sis dar net nepaziurejau, einu ziuret biggrin.gif
*

[/quote]

4u.gif tai as juokauju jeigu ka wink.gif faina, kad laimi
Amiletta
Sveikinam nugalėtojus. bigsmile.gif

Ir dėkoju balsavusiems už mus. ax.gif
Gulia
Sveikinam nugaletojus!!!!
zidudu
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 05 25, 00:28)
Nuoširdžiausiai sveikiname nugalėtojas oro_buckis.gif 

Labai nustebome surinke 35 balsus swoon.gif    Tikrai nesitikėjom tiek  blush-anim-cl.gif

Dėkui balsavusioms  oro_buckis.gif  friends.gif

user posted image

Jis patenkintas  didis.gif  hihihi.gif
*

O kodel nustebote? man tai buvo pati paciausia ir smagiausia ideja!!! tik foto sita tikrai kur kas geresne!!!!!!! Kai mano zuikis siek tiek ugtels, mes tikrai naudosimes siuo patarimu! thumbup.gif beje yra ir spec. tekstiliniai piestukai tokiems papaisymams!
laukine
sveikinimai nugaletojams 4u.gif
thumbup.gif
Muskari
Sveikinimai nugalėtojoms 4u.gif

ir labai dėkojam už 14 netikėtų balsų bigsmile.gif
Rustė
SVEIKINAME NUGALĖTOJAS

user posted imageVIETA user posted image

californiagirl "Kai nesulaukiame lietaus jau 30 dienų, o vaikui noris pasipuikuoti nauju skėteliu,
Mūsų atradimas paprastas, bet tiek žolei, tiek vaikui naudingas;) "

Auges "Kaip sukrauti lagaminą?
Ir tyrelėms saugu ir rūbams!!! "

Erszebeth "Gal pašokim?"
Cukraus pudra
sveikinam ir mes. itin 2-tą ir 3-čia vietas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Veitė
ir aš sveikinu nugalėtojas wub.gif Šaunuolės 4u.gif
Erszebeth
Atsivertusi puslapį nepatikėjau savo akimis blink.gif Negali būti, mano nuotraukai 3 vieta thumbup.gif Ačiū visoms, kas balsavote - tikiuosi, pasinaudosite tuo pigiu, lengvai įgyvendinamu, bet linksmu ir smulkiajai pirščiukų motorikai lavinti naudingu patarimu mirksiukas.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Erszebeth @ 2008 05 25, 11:55)
Atsivertusi puslapį nepatikėjau savo akimis  blink.gif Negali būti, mano nuotraukai 3 vieta  thumbup.gif Ačiū visoms, kas balsavote - tikiuosi, pasinaudosite tuo pigiu, lengvai įgyvendinamu, bet linksmu ir smulkiajai pirščiukų motorikai lavinti naudingu patarimu  mirksiukas.gif
*

mes būtinai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
sdr
QUOTE(Erszebeth @ 2008 05 25, 12:55)
Atsivertusi puslapį nepatikėjau savo akimis  blink.gif Negali būti, mano nuotraukai 3 vieta  thumbup.gif Ačiū visoms, kas balsavote - tikiuosi, pasinaudosite tuo pigiu, lengvai įgyvendinamu, bet linksmu ir smulkiajai pirščiukų motorikai lavinti naudingu patarimu  mirksiukas.gif
*

mes jau pasinaudojom, patiko mazei labai, dekui uz gera patarima aciuks.gif
Board
QUOTE(Erszebeth @ 2008 05 25, 12:55)
*

thumbup.gif nerealus patarimas
Karolina jau paišo ir spalvina tuoj kirpsim thumbup.gif
Papildyta:
Oi geras, tik dabar pastabėjau, kad mano foto prizinę vietą paėmė bigsmile.gif doh.gif
Dėkoju už balsus thumbup.gif
Olaiva
ačiū visiems balsavusiems už mūsų idėją "Asmeninė smėlio dėžė balkone" 4u.gif
Chanson
Sveikinu visus, sėkmingai sudalyvavusius. Neblogas konkursėlis buvo. Sveikinimai nuotraukų-nugalėtojų autoriams (-ėms) 4u.gif 4u.gif
Džinė
Sveikinu visas tris nugalėtojas. Visom trim po 4u.gif 4u.gif 4u.gif tongue.gif
baltė
Sveikinu visas dalyvavusias ir visas laimėjusias 4u.gif

QUOTE(kristina-buziene @ 2008 05 24, 23:28)
Nuoširdžiausiai sveikiname nugalėtojas oro_buckis.gif 

user posted image

Jis patenkintas  didis.gif  hihihi.gif
*

Ši tikrai garžesnė, nei konkursinė thumbup.gif

QUOTE(Olaiva @ 2008 05 25, 20:11)
ačiū visiems balsavusiems už mūsų idėją "Asmeninė smėlio dėžė balkone"  4u.gif
*

Pasinaudosim, statysime kitais metais ir mes smile.gif
E.
Sveikinu californiagirl ir kitus laimėtojus, nuotraukos to vertos 4u.gif
Double Latte
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
labai ačiū visiems, balsavusiems už mūsų nuotrauką aciuks.gif

buvo labai labai smagu skaityti gerus žodžius ir pagyrimus mano dvynukĖMS wub.gif hihihi.gif šioje temoje. (Dvynukės ten, mergytės assa.gif )
Nors iki prizinės vietos likome tik per plaukelį, bet labai jau smagių ir vertų nuotraukyčių kompanijoje atsidūrėm thumbup.gif

Sveikinimai nugalėtojams 4u.gif
Omrum
sveikinu nugalėtojas smile.gif
o kada jau bus baigtas visas šitas aptarimas ir skelbiamas naujas konkursas? ax.gif
grange
taip greit nieko nebūna, dar bus 3-4 mėn drąsiai kol bus naujas, tad kantrybės manau 4u.gif
Veitė
QUOTE(grange @ 2008 05 28, 11:02)
taip greit nieko nebūna, dar bus 3-4 mėn drąsiai kol bus naujas, tad kantrybės manau  4u.gif
*

na jau, na jau, ko taip pasimistiškai rolleyes.gif manau, tikrai greičiau naujo sulauksim ax.gif
Omrum
QUOTE(grange @ 2008 05 28, 12:02)
taip greit nieko nebūna, dar bus 3-4 mėn drąsiai kol bus naujas, tad kantrybės manau  4u.gif
*

kiek , kiek reikia palaukt ???????????????????????????????????? tai gal iškart pusė metų jau blink.gif
grange
4u.gif nu tai jei augintinio buvo vasarį, o tas gegužę/// tai sprendžiant pagal tendencijas, reikia turėti kantrybės 4u.gif
Omrum
QUOTE(grange @ 2008 05 28, 16:57)
4u.gif nu tai jei augintinio buvo vasarį, o tas gegužę/// tai sprendžiant pagal tendencijas, reikia turėti kantrybės  4u.gif
*

mmm jooooo ph34r.gif
Rustė
na teks temą uždaryti, nes jau spamas prasideda g.gif

bus konkursas, pasistengsiu, žinau kaip laukiate mirksiukas.gif
grange
QUOTE(Rustė @ 2008 05 28, 17:19)
na teks temą uždaryti, nes jau spamas prasideda  g.gif

bus konkursas, pasistengsiu, žinau kaip laukiate  mirksiukas.gif
*

tai nedaryk,kiek čia beliko iki 50 psl blush2.gif
Papildyta:
o kad nebūtų dar sapmo, tai pasakysiu, kad nustebau jog ši foto http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14861 gavo mažai balų, nes iš pradžių giriama buvo nemažai 4u.gif
Valerija
gal tuo savo nespalvotumu nublanko masėje g.gif
Stebukle
Sveikinimai nugaletojams ir dekojam kas uz mus balsavo ar tik siaip ziurejo ir nebalsavo. smile.gif O patarimu is ties yra labai neblogu, vaizdziu ir visi vienoj vietoj thumbup.gif:
Pppievute
QUOTE(grange @ 2008 05 28, 17:22)
nustebau jog ši foto http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14861 gavo mažai balų, nes iš pradžių giriama buvo nemažai  4u.gif
*

Pasikartosiu, bet: kokia nuotrauka graži bebūtų, ir kokia idėja gera bebūtų - užtenka kitos tokios pačios nuotraukos ir visa tai pataps nebeįdomu - todėl daugybei dėžių ir namukų bei vaikų nešiojamų, supamų ar stumdomų dežėse šis konkursas nenusisekė ax.gif Aišku čia mano nuomonė blush2.gif

Buvau maloniai nustebinta balsų gausos už mano nuotraukytę - taip norėjau, kad nors du balselius, nors vieną gautume, taip nenorėjome likti su nuliu - juk tik vieno komentaro sulaukėme, todėl labai ačiū visiems kas balsavo.

dar buvo mintis kilusi, kad gal sofkutė mus išdavė ir atpažinusios draugės prabalsavo už mus - bet tik keturias mamytes suskaičiavau, kurios galėjo mus atpažinti ir balsuoti, taigi supratau, kad mūsų patarimas buvo įvertintas kaip tikrai smagus. Dar kartą ačiū. thumbup.gif biggrin.gif mirksiukas.gif
marbela
Sveikinu nugaletojasz, smagus patarimai thumbup.gif
virve
uz geras idejas valio
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.