Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Skilusi lūpytė, nesuagęs gomuriukas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Ligos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Ziogutis
Mamos, kurios augina ir didžiuojasi savo vaikiukais:

Wiiddaa - dukrytė (vienpusis nesuaugimas) - 1999 01 05
Čiurkutė - Marius (vienpusis nesuagimas) - 2002 07 29
Betse - Roberta (vienpusis nesuaugimas) - 2005 04 03
Vienišoji - Paulius (vienpusis nesuaugimas ) - 2007 08 22
Kodėlčiukas - Domantas (vienpusis nesuaugimas) - 2008 03 01

Žiogutis - Vilius (abipusis nesuaugimas) - 2004 07 08
Kristina3 - Rokas (abipusis nesuaugimas) - 2005 09 16
Vilmux - Gediminas (abipusis nesuaugimas) - 2006 06 27
RamuneR - Paulius (abipusis nesuaugimas) - 2006 11 03

Sopfi - Eleni (abipusis nesuaugimas) - 2006 12 18
Pumbukas - Medeinė (abipusis nesuaugimas) - 2008 01 12

Gerlin - Jūris (abipusis nesuaugimas) - 2008 02 09

Spylka - dukrytė (tik gomuriukas) - 2006
Zuze - Gustė (tik gomuriukas)
Katanėlis17 - dukrytė (gomuriukas)

Aistėnė - sūnus (gomuriukas)

Mama su asmeninine patirtimi - Vitulė

Vaikiukai, kurie gimė turėdami lūpos vienpusį arba dvipusį nesaugimą, bei gomuriuko bei dantenų nesuagimą konsultuojami Žalgirio klinikoje (Vilniuje) trečiadieniais, ligoninės patalpose trečiame aukšte.

Daugiau informacijos apie šių bėdelių sprendimą, gydymo būdus galima rasti
www.cleft.lt

Dėmesio! Mūsų vaikams nuo gimimo priklauso neįgalumas ir valstybės piniginė kasmėnesinė parama. Visus reikalingus dokumentus turi sutvarkyti Jūsų vaiko gydytoja. Pinigėliai pradedami mokėti nuo paraiškos padavimo dienos.
Fira
Žioguti, na Tu tikrai šaunuolė mirksiukas.gif

Sveikos naujuose namučiuose, bendrausime toliau 4u.gif
Ziogutis
Mamos, jei pamatysi netikslumų, klaidų ar turite pasiūlymų kaip dar geriau patobulinti mūsų informacinę pirmą žinutę - visada prašom ax.gif
vilmux x
Sveikos mamos 4u.gif

Žioguti,labai ačiu aciuks.gif už nauja temele. Tiesa,kaip jusu pilvukas,kaip sveikatėlė? g.gif

Mes tai gyvenam visai neblogai,artėjančiu krikštynu nuotaikom smile.gif
Kodėlčiukė
laba diena 4u.gif

ačiū, Žioguti, už naują temelę smile.gif 4u.gif
ir dar noriu padėkoti jums, mamytės, už atsakymus į mano klausimus
dabar man daug aiškiau ir ramiau ax.gif
aš net savo tėvams sakiau, kad labai džiaugiuosi jog jus radau mirksiukas.gif
vienišoji
Žioguti, dėkui už naujus namučius. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Viską padarei thumbup.gif
Ziogutis
Sveikos,

Ui, kiek čia padėkų sulaukiau, net nesitikėjau blush2.gif

Turiu didelę naujieną -mano žiogas šiandien 1 valandai nukeliavo į darželį. Rytoj ir vėl bandysim. Į daržą vesti apsisprendėm todėl, kad mūsų eilė atėjo ir jei nebūtume nuėję tektų ir vėl viską atidėti metams. Dabar palankysim savaitę - dvi, o tada stiprinsimės prieš operaciją ax.gif

Mano pilvelio gyvnetojas gyvena gerai ir tikiuosi, kol kas vargo nemato. Prieš savaitę laiko vaikinas svėrė 1 kg ir 14g. thumbup.gif Tik labai jau paskutinėm dienom vaikinas įsigudrino ant šlapimo pūslės šokinėti, tai jausmas ne koks lotuliukas.gif

Vilmux, o kada krikštysit?
Pumbukas
Sveikutes,
aciu, Zioguti, uz nauja temele 4u.gif
Nu tikrai didele naujiena biggrin.gif ir kaip tavo Ziogas jautesi pirma diena darzeli? biggrin.gif

Nu o mes jau pasveikom visiskai. Ir sia savaite darysimes tyrimus. Tikiuosi, kad kraujas bus geras. Tik nezinau, kada operuos , nes gydytojas Zaleckas liepe pasidaryti tyrimus ir pasiskambinti geguzes 12d., tai gal tapacia savaite ir operuos mus g.gif
vilmux x
[quote=Ziogutis

Mano pilvelio gyvnetojas gyvena gerai ir tikiuosi, kol kas vargo nemato. Prieš savaitę laiko vaikinas svėrė 1 kg ir 14g. thumbup.gif

thumbup.gif

Vilmux, o kada krikštysit?
[/quote]

Suplanave per antraji Geduko gimtadieni,birželio 28 diena smile.gif
Betse
Sveikos,
Registruojuosi ir aš naujuose namučiuose.
Tikrai Žiogutis nusipelnė pagyrimo už tokios šaunios temos atidarymą thumbup.gif

Paskaitau vis, bet labai neturiu laiko ir stengiuosi "neužsikabinti", nes labai jau spaudžia terminai. Magistrinis jau į pabaigą, bet kaip visada tempiau iki paskutinių dienų, tai dabar vargstu.
Prie viso to dar mums operacija bus 04.26
Tai nežinau kaip viską suspėsiu doh.gif
Kodėlčiukė
laba diena 4u.gif

noriu paklausti koks jūsų vaikučių buvo hemoglobinas prieš operaciją?
aš neapsisprendžiu ar daryt kraujo tyrimą šiek tiek anksčiau, kad galėtume pasistiprinti jeigu kraujas bus blogas.
Fira
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 05 07, 15:51)
laba diena  4u.gif

aš neapsisprendžiu ar daryt kraujo tyrimą šiek tiek anksčiau, kad galėtume pasistiprinti jeigu kraujas bus blogas.
*

Prieš lūpos operaciją buvo 113. Mes, tai darėmės kraujo tyrimą ir anksčiau, 2 mėn. Siūlyčiau ir jums pasidaryti, bus ramiau mirksiukas.gif
Ziogutis
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 05 07, 14:51)
laba diena  4u.gif

*

Prieš lūpos operaciją buvo berods 112. Būtinai pasidaryk kontrolinį tyrimą, nes laiko liko visai nedaug.
Pumbukas
Kodelciuke butinai pasidarykit kraujo tyrima anksciau.
Va o mes pasidarem tik savaitei likus iki operacijos ir nebespejom pasigerinti kraujuko. doh.gif doh.gif doh.gif
Kodėlčiukė
taip gaila vaiką duot badyt, bet nesinori kad operacija nutoltų..
spaudžia širdį kažkoks nerimas verysad.gif
dar Domantuko gydytoja užsiminė, kad poliklinikoj neatliekamas kraujo krešėjimo laikas. reiks ieškot kur galima būtų tą tyrimą atlikt..
Ziogutis
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 05 07, 15:56)
taip gaila vaiką duot badyt, bet nesinori kad operacija nutoltų..
spaudžia širdį kažkoks nerimas  verysad.gif
dar Domantuko gydytoja užsiminė, kad poliklinikoj neatliekamas kraujo krešėjimo laikas. reiks ieškot kur galima būtų tą tyrimą atlikt..
*

Tau dabar reikalingas tik bendras kraujo tyrimas, kuris parodo hemoglobino kiekį. O šį kraujo tyrimą daro iš pirštuko. O va krešėjimas, tai daromas iš venos verysad.gif
Fira
QUOTE(Ziogutis @ 2008 05 07, 17:29)
Tau dabar reikalingas tik bendras kraujo tyrimas, kuris parodo hemoglobino kiekį. O šį kraujo tyrimą daro iš pirštuko. O va krešėjimas, tai daromas iš venos verysad.gif
*

Mes vakar darėmės kraujo tyrimus. Tai, ir krešėjimo laikui nustatyti, ėmė kraujuką iš piršto. Šaunuoliukas, net nesuverkė. Bet va, šiandien darant kardiogramą, tai viso linksmintojų būrio prireikė smile.gif
Kodėlčiukė
QUOTE(Ziogutis @ 2008 05 07, 16:29)
*

vakar Domantukas gavo skiepuką, tai dabar truputį neramus doh.gif
gal pirmadienį važiuosim tyrimui duot kraujuką
tiesa, koks turi būti krešėjimo laikas? nelabai suprantu šitą dalyką blush2.gif

QUOTE(RamuneR @ 2008 05 07, 17:31)
Bet va, šiandien darant kardiogramą, tai viso linksmintojų būrio prireikė smile.gif
*

tikrai šaunuolis, kad neverkė mirksiukas.gif

gal gali trumpai parašyt ką maždaug darė atliekant kardiogramą? ax.gif
ir koks aprašymas prie jos priklauso? jame gyd. parašo kad vaikutį galima operuoti?
Fira
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 05 07, 19:29)
gal gali trumpai parašyt ką maždaug darė atliekant kardiogramą?  ax.gif
ir koks aprašymas prie jos priklauso? jame gyd. parašo kad vaikutį galima operuoti?
*

Mums padarė kardiogramą ir širdelės echoskopiją. Tai ant kardiogramos parašyta, kad normos ribose, o echoskopijos aprašyme - operuoti galima. Bet pakanka tik kardiogramos, kurią įvertinę gydytojai ir parašo išvadą. Echoskopiją mes savo iniciatyva darėmės.
O pačią kardiogramą daro įprastai, kaip ir suaugusiam žmogui. Svarbu, kad vaikas tą laiką būtų ramus. Bet su tokio amžiaus vaiku, kaip mano Paulius, nesusitarsi doh.gif Tai ir teko visiems aplinkiniams cirkus krėsti smile.gif

Kai buvo trys mėn., prieš lūpytės operaciją, buvo ramus kaip belgas biggrin.gif
Kodėlčiukė
įsivaizduoju, kad vaikutis ramiai nenubuvo
o jeigu jis labai aktyvus tai iš vis lotuliukas.gif

Ziogutis
QUOTE(RamuneR @ 2008 05 07, 17:31)
Mes vakar darėmės kraujo tyrimus. Tai, ir krešėjimo laikui nustatyti, ėmė kraujuką iš piršto.
*

Aš aiškinausi per visus, kodėl pirmai operacijai poliklinikoje krešumui darė iš pirštuko, o dabar visą laiką sako, kad iš venos. Atsakymas visada vienodas - tyrimas žymiai tikslesnis ir dar būtinai turi būti kraujas paimtas iki 10 val. ryto (geriausiu atveju). g.gif
Aš jau geriau sutikčiau daryti kraujo tyrimus vaikui su nedidele paklaida, bet kad tik nereikėtų imti kraujo iš venos schmoll.gif
Kodėlčiukė
QUOTE(Ziogutis @ 2008 05 07, 20:23)
Aš aiškinausi per visus, kodėl pirmai operacijai poliklinikoje krešumui darė iš pirštuko, o dabar visą laiką sako, kad iš venos. Atsakymas visada vienodas - tyrimas žymiai tikslesnis ir dar būtinai turi būti kraujas paimtas iki 10 val. ryto (geriausiu atveju).  g.gif
Aš jau geriau sutikčiau daryti kraujo tyrimus vaikui su nedidele paklaida, bet kad tik nereikėtų imti kraujo iš venos schmoll.gif
*

pas mus kraują ima iki 11 val.
gal todėl kad būtų tyrimas tikslesnis g.gif
o kaip mažam vaikui ima kraują iš venos? iš rankytės?
Pumbukas
O kai padaro kardiograma, kas turi ja aprasyti? Tas gydytojas kuris dare, ar seimos gydytojas? Nes mums kai dare kardiograma, aprasymo nedave, sake, kad gydytojas pats paziures ir nuspres ar galima operuoti. g.gif Kazkokia nesamone doh.gif
kristina3
Labutis visoms,

Žioguti, sąrašiukas super thumbup.gif . Tikrai jis bus naudingas naujoms mamytėms smile.gif

Kodėlčiuke, kraujuką ima iš venos kuri geriausiai matosi. Nenoriu gąsdinti, bet jei ant rankytės ji blogai matosi, tai gali imti ir iš ant galvytės matomos venos. Mūsų atveju tai bandė imti būtent iš ten, bet po to kažkaip atrado veną ant rankytės.

Pumbuk, kardiogramą mums aprašė šeimos gydytojas.

O mus abu su Roku kažkos virusas bando užpulti, sloga didelė, kosulys irgi, galva sunki. Tikiuosi apsieisim be temperatūros ir antibiotikų.

Sėkmės besiruošiančioms operacijai 4u.gif
Fira
QUOTE(kristina3 @ 2008 05 08, 08:07)

O mus abu su Roku  kažkos virusas bando užpulti, sloga didelė, kosulys irgi, galva sunki.  Tikiuosi apsieisim be temperatūros ir antibiotikų.

Sėkmės besiruošiančioms operacijai 4u.gif
*

Oi, tos ligos doh.gif Tikiuosi, Kristina, kad išsisuksit 4u.gif

Aš irgi, kaip ant adatų. Dukra serga, o mes su Paulium, jei viskas gerai, pirmadienį gulamės į ligoninę. Tai taip bijau, kad neapsikrėstų g.gif
Ziogutis
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 05 07, 21:36)
gal todėl kad būtų tyrimas tikslesnis  g.gif
o kaip mažam vaikui ima kraują iš venos? iš rankytės?
*

mums ant rankytės venos nerado, bet rado ant kojytės (čia prieš antrą operaciją).
Dabr kai sirgo ir reikėjo būtinai priduoti kraują iš venos, tai vieną kartą rado ten kur įprastai, o kitą kartą iš plaštakos ėmė verysad.gif

QUOTE(Pumbukas @ 2008 05 07, 22:23)
O kai padaro kardiograma, kas turi ja aprasyti? Tas gydytojas kuris dare, ar seimos gydytojas? Nes mums kai dare kardiograma, aprasymo nedave, sake, kad gydytojas pats paziures ir nuspres  ar galima operuoti.  g.gif  Kazkokia nesamone  doh.gif
*

Neaprašė, nes greičiausiai nemokėjo. Ne visi šeimos gydytojai moka aprašyti kardiogramą. Geriausiai tai padaro kardiologas 4u.gif

Ramune, laikykitės ir nepasiduokit virusui. Kad tik nereikėtų nukelti operacijos 4u.gif
Fira
QUOTE(Pumbukas @ 2008 05 07, 23:23)
O kai padaro kardiograma, kas turi ja aprasyti? Tas gydytojas kuris dare, ar seimos gydytojas? Nes mums kai dare kardiograma, aprasymo nedave, sake, kad gydytojas pats paziures ir nuspres  ar galima operuoti.  g.gif  Kazkokia nesamone  doh.gif
*

Mūsų kardiogramą įvertino ir aprašė vaikų kardiologė.

Papildyta:
QUOTE(Ziogutis @ 2008 05 08, 09:57)
mums ant rankytės venos nerado, bet rado ant kojytės (čia prieš antrą operaciją).
Dabr kai sirgo ir reikėjo būtinai priduoti kraują iš venos, tai vieną kartą rado ten kur įprastai, o kitą kartą iš plaštakos ėmė verysad.gif
Neaprašė, nes greičiausiai nemokėjo. Ne visi šeimos gydytojai moka aprašyti kardiogramą. Geriausiai tai padaro kardiologas 4u.gif

Ramune, laikykitės ir nepasiduokit virusui. Kad tik nereikėtų nukelti operacijos 4u.gif
*

Jetus, kaip man baisiai skamba tokiems mažiukams kraujuko ėmimas iš venos verysad.gif

Ačiū, Žioguti 4u.gif Stiprinamės vitaminais smile.gif
vienišoji
Mums tik iš piršto ėmė kraują, o kardiogramą kai bandėm padaryti, tai cirkas buvo. Niekaip nesigavo Pauliukui ant krūtinės tų pypsiukų sudėti, vos nors truputį sukruta vaikas iškart viskas krenta. doh.gif Tai ir nepadarėm kardiogramos su tokia aparatūra.
Kodėlčiukė
laba diena, mamos 4u.gif

RamuneR, kad tik nesusirgtūt unsure.gif aš dabar seku kiekvieną vaiko nusičiaudėjimą doh.gif

galvoju kaip mums seksis darytis kardiogramą, nebent Domantukas tuo metu miegotų, nes šiaip jis labai juda. mosuoja rankytėm ir spardosi kojytėm.

dar gimdymo namuose vaikučiui ėmė kraują iš kulniuko, labai verkė jis verysad.gif

Ziogutis
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 05 08, 12:42)
laba diena, mamos  4u.gif

galvoju kaip mums seksis darytis kardiogramą, nebent Domantukas tuo metu miegotų, nes šiaip jis labai juda. mosuoja rankytėm ir spardosi kojytėm.

*

Kai mano žiogas buvo DOmantuko amžiaus ir reikėjo daryti kardiogramą, tai gydytoja rekomendavo su savimi turėti buteliuką su pienu/vandiuku. Ta prasme, kad jis ramiai galėtų gerti proceso metu. Gal ir jūs pabandykite ax.gif
Kodėlčiukė
QUOTE(Ziogutis @ 2008 05 08, 13:15)
Kai mano žiogas buvo DOmantuko amžiaus ir reikėjo daryti kardiogramą, tai gydytoja rekomendavo su savimi turėti buteliuką su pienu/vandiuku. Ta prasme, kad jis ramiai galėtų gerti proceso metu. Gal ir jūs pabandykite ax.gif
*

čia būtų labai gera išeitis, bet Domantą maitinu pati ir iš buteliuko gerti nemoka. kažkada bandėm duoti iš buteliuko tai tik laiko burnytėj ir žiūri akytes išsprogdinęs doh.gif
Ziogutis
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 05 08, 13:20)
čia būtų labai gera išeitis, bet Domantą maitinu pati ir iš buteliuko gerti nemoka. kažkada bandėm duoti iš buteliuko tai tik laiko burnytėj ir žiūri akytes išsprogdinęs  doh.gif
*

Tai irgi nėr blogai mirksiukas.gif tegu tik laiko burnoje tą buteliuką ir guli nors kažkiek ramiai biggrin.gif
Kodėlčiukė
QUOTE(Ziogutis @ 2008 05 08, 13:29)
Tai irgi nėr blogai mirksiukas.gif tegu tik laiko burnoje tą buteliuką ir guli nors kažkiek ramiai biggrin.gif
*

reiks pamėgint, nes jis pas mus ožiukas, kartais nusiteikęs būna tokiems žaidimams, o kartais "susitart" neįmanoma smile.gif
dar noriu paklaust, kaip dažnai vizituoja gyd. po op.? kiekvieną dieną apžiūri lūpytę? ir ar tas pats gyd. kuris operavo ją apžiūri?
Ziogutis
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 05 08, 13:56)
reiks pamėgint, nes jis pas mus ožiukas, kartais nusiteikęs būna tokiems žaidimams, o kartais "susitart" neįmanoma smile.gif
dar noriu paklaust, kaip dažnai vizituoja gyd. po op.? kiekvieną dieną apžiūri lūpytę? ir ar tas pats gyd. kuris operavo ją apžiūri?
*

Kodėlčiuke, ten Žalgirio ligoninė, tai nėra vaikų ligoninė. Tai yra specializuota ligoninė, kurioje guli ir suaugę, ir vaikai, ir kūdikiai turintys dantų, gomurio ir aplamai žandikaulio problemų.
Todėl ten vizituoja tas pats gydytojas, kuris ir operuoja. Jis pas vaiką užeidinės kiekvieną dieną. Taip pat apsilankys ir anastezeologas.
Tiesa, po operacijos Domantukui bus paskirti ir antibiotikai, todėl pasiruoškit gerųjų bakterijų, nes kitaip gali pradėti viduriuoti, užpakaliukas iššusti verysad.gif
Kodėlčiukė
man labai naudingi jūsų visų patarimai ax.gif
jaučiuosi daug drąsiau ir kuo toliau tuo labiau pasiruošus operacijai
Ziogutis
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 05 08, 16:41)
man labai naudingi jūsų visų patarimai  ax.gif
jaučiuosi daug drąsiau ir kuo toliau tuo labiau pasiruošus operacijai
*

Viskas bus gerai 4u.gif O beto aš būsiu beveik visada šalia. Mes birželio 5d. jau būsim jūsų kaimynai mirksiukas.gif Galėsim palaikyti viena kita. smile.gif
Kodėlčiukė
QUOTE(Ziogutis @ 2008 05 08, 17:19)
Viskas bus gerai 4u.gif O beto aš būsiu beveik visada šalia. Mes birželio 5d. jau būsim jūsų kaimynai mirksiukas.gif Galėsim palaikyti viena kita. smile.gif
*

ačiū tau, Žioguti smile.gif
Kodėlčiukė
labas rytas 4u.gif

mamytės, noriu paklausti
kai ruošėtės operacijai ar nuvykot numatytu laiku ar dėl kažkokių priežasčių (blogų tyrimų) datą reikėjo atkelt?
Fira
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 05 09, 09:01)
labas rytas  4u.gif

mamytės, noriu paklausti
kai ruošėtės operacijai ar nuvykot numatytu laiku ar dėl kažkokių priežasčių (blogų tyrimų) datą reikėjo atkelt?
*

Labas rytas 4u.gif

Operavo mano mažiui lūpytę numatytu laiku mirksiukas.gif
kristina3
Kodėlčiuke, lūpytę operavo numatytu laiku, o gumuriuko operaciją atkėlinėjo keletą kartų. Dėl blogų tyrimų, vis rodė uždegimą kraujukas.
vilmux x
Sveikos,

Jo,KODĖLČIUKE,o mums tai lupyte atvažiavus pirma karta operuotis išsiuntė namo,ir kiek žinau daug kam taip pasitaiko. Oi,kaip pikta buna,čia nusiteiki,susikrauni daiktus,atvažiuoji,ir še tau,namo....Atrodo,namie visi tyrimai geri,o jie ten randa prie ko prikibt. Na,bet jie teisus,duoda narkoze,atsakomybė,apsidraudžia...
Ziogutis
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 05 09, 08:01)
labas rytas  4u.gif

mamytės, noriu paklausti
*

Būtinai prieš važiuojant pasiskambinkit daktarui, nes ir iš jo pusės gali planai pasikeisti. Mums taip buvo su pirma lūpytės operacija.

Mamos Pegaso knygynuose nerealios nuolaidos knygoms. Labai daug vaikiškų knygų thumbup.gif Šiandien nusipirkau net 8 knygas ir uz viską sumokėjau tik 77 lt thumbup.gif
Kodėlčiukė
nusprendėm nebadyt vaiko ir daryt tyrimus tik prieš op.
nes gyd. sakė, kad jei kraujukas bus blogas tai jį pagerint galėsim tik per mėnesį laiko
žinoma, jei dabar pasitikrintume kraujuką tai laimėtume dar 2 savaites
bet kol kas apsisprendėm tyrimus daryt tik prieš operaciją
kankina mane visokios abejonės verysad.gif
Pumbukas
Sveikutes,
vakar pasidarem kraujo tyrima, tai mazoji net necyptelejo biggrin.gif O siandien buvom pas nauja seimos gydytoja ( nes senoji buvo biski kvankstelejus blink.gif ), tai hemoglobinas 117. Tikiuos, kad dabar nebenukels operacijos. Tai pirmadieni skambinsim gyd. Zalekui ir pasakys kada atvaziuoti.
Ziogutis
O pas mane atsirado dar viena fobija doh.gif Mūsų kaimynų vaikai susirgo vėjaraupiais. O juk vėjaraupiai persiduoda oro lašaliniu būdu, t.y. jais galima užsikrėsti net laiptinėje, jei sergantis nusikosėjo, nusičiaudėjo arba palietė turėklus. O juk turėklų tai niekas kasdien nevalo schmoll.gif
Bijau ir kad Viliukas neužsikrėstų, o blogiausia, kad ir aš jais nesirgusi unsure.gif
Kodėlčiukė
Pumbukai, džiugu kad jau artėjat prie op. smile.gif

tikrai "nelaiku" kaimynų vaikai susirgo unsure.gif
Fira
Na va, mes jau turim visus reikiamus tyrimus. Pirmadienį važiuojam į ligoninę...

Pumbuk, tikėsimės, kad viskas bus gerai 4u.gif

Žioguti, tikrai nelaiku kaimynai susirgo unsure.gif
Pumbukas
Zioguti, tikrai nelaiku apsirgo kaimynai, bet tikekimes, kad neuzsikresit vejaraupiais.

RamuneR, mes pirmadieni skambinsim gydytojui, tai tikiuos, kad antradieni ir mes leksim i Vilniu. Tai gal susitiksim mirksiukas.gif
Fira
QUOTE(Pumbukas @ 2008 05 09, 21:18)
RamuneR, mes pirmadieni skambinsim gydytojui, tai tikiuos, kad antradieni ir mes leksim i Vilniu. Tai gal susitiksim  mirksiukas.gif
*

Ir aš tikiuosi, kad susitiksim mirksiukas.gif
Fira
Žioguti, šiandien radau tau tą dalyką, apie kurį telefonu kalbėjom smile.gif Net du pvz. mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.