Ziogutis
2008 05 05, 17:35
Mamos, kurios augina ir didžiuojasi savo vaikiukais: Wiiddaa - dukrytė (vienpusis nesuaugimas) - 1999 01 05Čiurkutė - Marius (vienpusis nesuagimas) - 2002 07 29Betse - Roberta (vienpusis nesuaugimas) - 2005 04 03 Vienišoji - Paulius (vienpusis nesuaugimas ) - 2007 08 22 Kodėlčiukas - Domantas (vienpusis nesuaugimas) - 2008 03 01Žiogutis - Vilius (abipusis nesuaugimas) - 2004 07 08 Kristina3 - Rokas (abipusis nesuaugimas) - 2005 09 16 Vilmux - Gediminas (abipusis nesuaugimas) - 2006 06 27 RamuneR - Paulius (abipusis nesuaugimas) - 2006 11 03Sopfi - Eleni (abipusis nesuaugimas) - 2006 12 18 Pumbukas - Medeinė (abipusis nesuaugimas) - 2008 01 12Gerlin - Jūris (abipusis nesuaugimas) - 2008 02 09Spylka - dukrytė (tik gomuriukas) - 2006 Zuze - Gustė (tik gomuriukas) Katanėlis17 - dukrytė (gomuriukas)Aistėnė - sūnus (gomuriukas)Mama su asmeninine patirtimi - VitulėVaikiukai, kurie gimė turėdami lūpos vienpusį arba dvipusį nesaugimą, bei gomuriuko bei dantenų nesuagimą konsultuojami Žalgirio klinikoje (Vilniuje) trečiadieniais, ligoninės patalpose trečiame aukšte. Daugiau informacijos apie šių bėdelių sprendimą, gydymo būdus galima rasti www.cleft.ltDėmesio! Mūsų vaikams nuo gimimo priklauso neįgalumas ir valstybės piniginė kasmėnesinė parama. Visus reikalingus dokumentus turi sutvarkyti Jūsų vaiko gydytoja. Pinigėliai pradedami mokėti nuo paraiškos padavimo dienos.
Žioguti, na Tu tikrai šaunuolė Sveikos naujuose namučiuose, bendrausime toliau
Ziogutis
2008 05 05, 20:40
Mamos, jei pamatysi netikslumų, klaidų ar turite pasiūlymų kaip dar geriau patobulinti mūsų informacinę pirmą žinutę - visada prašom
vilmux x
2008 05 06, 09:24
Sveikos mamos Žioguti,labai ačiu  už nauja temele. Tiesa,kaip jusu pilvukas,kaip sveikatėlė? Mes tai gyvenam visai neblogai,artėjančiu krikštynu nuotaikom
Kodėlčiukė
2008 05 06, 09:30
laba diena ačiū, Žioguti, už naują temelę ir dar noriu padėkoti jums, mamytės, už atsakymus į mano klausimus dabar man daug aiškiau ir ramiau aš net savo tėvams sakiau, kad labai džiaugiuosi jog jus radau
vienišoji
2008 05 06, 11:35
Ziogutis
2008 05 06, 16:22
Sveikos, Ui, kiek čia padėkų sulaukiau, net nesitikėjau Turiu didelę naujieną -mano žiogas šiandien 1 valandai nukeliavo į darželį. Rytoj ir vėl bandysim. Į daržą vesti apsisprendėm todėl, kad mūsų eilė atėjo ir jei nebūtume nuėję tektų ir vėl viską atidėti metams. Dabar palankysim savaitę - dvi, o tada stiprinsimės prieš operaciją Mano pilvelio gyvnetojas gyvena gerai ir tikiuosi, kol kas vargo nemato. Prieš savaitę laiko vaikinas svėrė 1 kg ir 14g.  Tik labai jau paskutinėm dienom vaikinas įsigudrino ant šlapimo pūslės šokinėti, tai jausmas ne koks Vilmux, o kada krikštysit?
Pumbukas
2008 05 06, 23:39
Sveikutes, aciu, Zioguti, uz nauja temele Nu tikrai didele naujiena  ir kaip tavo Ziogas jautesi pirma diena darzeli? Nu o mes jau pasveikom visiskai. Ir sia savaite darysimes tyrimus. Tikiuosi, kad kraujas bus geras. Tik nezinau, kada operuos , nes gydytojas Zaleckas liepe pasidaryti tyrimus ir pasiskambinti geguzes 12d., tai gal tapacia savaite ir operuos mus
vilmux x
2008 05 07, 09:23
[quote=Ziogutis Mano pilvelio gyvnetojas gyvena gerai ir tikiuosi, kol kas vargo nemato. Prieš savaitę laiko vaikinas svėrė 1 kg ir 14g. Vilmux, o kada krikštysit? [/quote] Suplanave per antraji Geduko gimtadieni,birželio 28 diena
Sveikos, Registruojuosi ir aš naujuose namučiuose. Tikrai Žiogutis nusipelnė pagyrimo už tokios šaunios temos atidarymą Paskaitau vis, bet labai neturiu laiko ir stengiuosi "neužsikabinti", nes labai jau spaudžia terminai. Magistrinis jau į pabaigą, bet kaip visada tempiau iki paskutinių dienų, tai dabar vargstu. Prie viso to dar mums operacija bus 04.26 Tai nežinau kaip viską suspėsiu
Kodėlčiukė
2008 05 07, 14:51
laba diena noriu paklausti koks jūsų vaikučių buvo hemoglobinas prieš operaciją? aš neapsisprendžiu ar daryt kraujo tyrimą šiek tiek anksčiau, kad galėtume pasistiprinti jeigu kraujas bus blogas.
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 05 07, 15:51) laba diena noriu paklausti koks jūsų vaikučių buvo hemoglobinas prieš operaciją? aš neapsisprendžiu ar daryt kraujo tyrimą šiek tiek anksčiau, kad galėtume pasistiprinti jeigu kraujas bus blogas. Prieš lūpos operaciją buvo 113. Mes, tai darėmės kraujo tyrimą ir anksčiau, 2 mėn. Siūlyčiau ir jums pasidaryti, bus ramiau
Ziogutis
2008 05 07, 15:35
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 05 07, 14:51) laba diena noriu paklausti koks jūsų vaikučių buvo hemoglobinas prieš operaciją? aš neapsisprendžiu ar daryt kraujo tyrimą šiek tiek anksčiau, kad galėtume pasistiprinti jeigu kraujas bus blogas. Prieš lūpos operaciją buvo berods 112. Būtinai pasidaryk kontrolinį tyrimą, nes laiko liko visai nedaug.
Pumbukas
2008 05 07, 15:41
Kodelciuke butinai pasidarykit kraujo tyrima anksciau. Va o mes pasidarem tik savaitei likus iki operacijos ir nebespejom pasigerinti kraujuko.
Kodėlčiukė
2008 05 07, 15:56
taip gaila vaiką duot badyt, bet nesinori kad operacija nutoltų.. spaudžia širdį kažkoks nerimas dar Domantuko gydytoja užsiminė, kad poliklinikoj neatliekamas kraujo krešėjimo laikas. reiks ieškot kur galima būtų tą tyrimą atlikt..
Ziogutis
2008 05 07, 16:29
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 05 07, 15:56) taip gaila vaiką duot badyt, bet nesinori kad operacija nutoltų.. spaudžia širdį kažkoks nerimas dar Domantuko gydytoja užsiminė, kad poliklinikoj neatliekamas kraujo krešėjimo laikas. reiks ieškot kur galima būtų tą tyrimą atlikt.. Tau dabar reikalingas tik bendras kraujo tyrimas, kuris parodo hemoglobino kiekį. O šį kraujo tyrimą daro iš pirštuko. O va krešėjimas, tai daromas iš venos
QUOTE(Ziogutis @ 2008 05 07, 17:29) Tau dabar reikalingas tik bendras kraujo tyrimas, kuris parodo hemoglobino kiekį. O šį kraujo tyrimą daro iš pirštuko. O va krešėjimas, tai daromas iš venos  Mes vakar darėmės kraujo tyrimus. Tai, ir krešėjimo laikui nustatyti, ėmė kraujuką iš piršto. Šaunuoliukas, net nesuverkė. Bet va, šiandien darant kardiogramą, tai viso linksmintojų būrio prireikė
Kodėlčiukė
2008 05 07, 18:29
QUOTE(Ziogutis @ 2008 05 07, 16:29) Tau dabar reikalingas tik bendras kraujo tyrimas, kuris parodo hemoglobino kiekį. O šį kraujo tyrimą daro iš pirštuko. O va krešėjimas, tai daromas iš venos  vakar Domantukas gavo skiepuką, tai dabar truputį neramus gal pirmadienį važiuosim tyrimui duot kraujuką tiesa, koks turi būti krešėjimo laikas? nelabai suprantu šitą dalyką QUOTE(RamuneR @ 2008 05 07, 17:31) Bet va, šiandien darant kardiogramą, tai viso linksmintojų būrio prireikė  tikrai šaunuolis, kad neverkė gal gali trumpai parašyt ką maždaug darė atliekant kardiogramą? ir koks aprašymas prie jos priklauso? jame gyd. parašo kad vaikutį galima operuoti?
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 05 07, 19:29) gal gali trumpai parašyt ką maždaug darė atliekant kardiogramą? ir koks aprašymas prie jos priklauso? jame gyd. parašo kad vaikutį galima operuoti? Mums padarė kardiogramą ir širdelės echoskopiją. Tai ant kardiogramos parašyta, kad normos ribose, o echoskopijos aprašyme - operuoti galima. Bet pakanka tik kardiogramos, kurią įvertinę gydytojai ir parašo išvadą. Echoskopiją mes savo iniciatyva darėmės. O pačią kardiogramą daro įprastai, kaip ir suaugusiam žmogui. Svarbu, kad vaikas tą laiką būtų ramus. Bet su tokio amžiaus vaiku, kaip mano Paulius, nesusitarsi  Tai ir teko visiems aplinkiniams cirkus krėsti  Kai buvo trys mėn., prieš lūpytės operaciją, buvo ramus kaip belgas
Kodėlčiukė
2008 05 07, 19:07
įsivaizduoju, kad vaikutis ramiai nenubuvo o jeigu jis labai aktyvus tai iš vis
Ziogutis
2008 05 07, 20:23
QUOTE(RamuneR @ 2008 05 07, 17:31) Mes vakar darėmės kraujo tyrimus. Tai, ir krešėjimo laikui nustatyti, ėmė kraujuką iš piršto. Aš aiškinausi per visus, kodėl pirmai operacijai poliklinikoje krešumui darė iš pirštuko, o dabar visą laiką sako, kad iš venos. Atsakymas visada vienodas - tyrimas žymiai tikslesnis ir dar būtinai turi būti kraujas paimtas iki 10 val. ryto (geriausiu atveju). Aš jau geriau sutikčiau daryti kraujo tyrimus vaikui su nedidele paklaida, bet kad tik nereikėtų imti kraujo iš venos
Kodėlčiukė
2008 05 07, 21:36
QUOTE(Ziogutis @ 2008 05 07, 20:23) Aš aiškinausi per visus, kodėl pirmai operacijai poliklinikoje krešumui darė iš pirštuko, o dabar visą laiką sako, kad iš venos. Atsakymas visada vienodas - tyrimas žymiai tikslesnis ir dar būtinai turi būti kraujas paimtas iki 10 val. ryto (geriausiu atveju). Aš jau geriau sutikčiau daryti kraujo tyrimus vaikui su nedidele paklaida, bet kad tik nereikėtų imti kraujo iš venos  pas mus kraują ima iki 11 val. gal todėl kad būtų tyrimas tikslesnis o kaip mažam vaikui ima kraują iš venos? iš rankytės?
Pumbukas
2008 05 07, 22:23
O kai padaro kardiograma, kas turi ja aprasyti? Tas gydytojas kuris dare, ar seimos gydytojas? Nes mums kai dare kardiograma, aprasymo nedave, sake, kad gydytojas pats paziures ir nuspres ar galima operuoti.  Kazkokia nesamone
kristina3
2008 05 08, 07:07
Labutis visoms, Žioguti, sąrašiukas super  . Tikrai jis bus naudingas naujoms mamytėms Kodėlčiuke, kraujuką ima iš venos kuri geriausiai matosi. Nenoriu gąsdinti, bet jei ant rankytės ji blogai matosi, tai gali imti ir iš ant galvytės matomos venos. Mūsų atveju tai bandė imti būtent iš ten, bet po to kažkaip atrado veną ant rankytės. Pumbuk, kardiogramą mums aprašė šeimos gydytojas. O mus abu su Roku kažkos virusas bando užpulti, sloga didelė, kosulys irgi, galva sunki. Tikiuosi apsieisim be temperatūros ir antibiotikų. Sėkmės besiruošiančioms operacijai
QUOTE(kristina3 @ 2008 05 08, 08:07) O mus abu su Roku kažkos virusas bando užpulti, sloga didelė, kosulys irgi, galva sunki. Tikiuosi apsieisim be temperatūros ir antibiotikų. Sėkmės besiruošiančioms operacijai  Oi, tos ligos  Tikiuosi, Kristina, kad išsisuksit Aš irgi, kaip ant adatų. Dukra serga, o mes su Paulium, jei viskas gerai, pirmadienį gulamės į ligoninę. Tai taip bijau, kad neapsikrėstų
Ziogutis
2008 05 08, 08:57
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 05 07, 21:36) gal todėl kad būtų tyrimas tikslesnis o kaip mažam vaikui ima kraują iš venos? iš rankytės? mums ant rankytės venos nerado, bet rado ant kojytės (čia prieš antrą operaciją). Dabr kai sirgo ir reikėjo būtinai priduoti kraują iš venos, tai vieną kartą rado ten kur įprastai, o kitą kartą iš plaštakos ėmė QUOTE(Pumbukas @ 2008 05 07, 22:23) O kai padaro kardiograma, kas turi ja aprasyti? Tas gydytojas kuris dare, ar seimos gydytojas? Nes mums kai dare kardiograma, aprasymo nedave, sake, kad gydytojas pats paziures ir nuspres ar galima operuoti.  Kazkokia nesamone  Neaprašė, nes greičiausiai nemokėjo. Ne visi šeimos gydytojai moka aprašyti kardiogramą. Geriausiai tai padaro kardiologas Ramune, laikykitės ir nepasiduokit virusui. Kad tik nereikėtų nukelti operacijos
QUOTE(Pumbukas @ 2008 05 07, 23:23) O kai padaro kardiograma, kas turi ja aprasyti? Tas gydytojas kuris dare, ar seimos gydytojas? Nes mums kai dare kardiograma, aprasymo nedave, sake, kad gydytojas pats paziures ir nuspres ar galima operuoti.  Kazkokia nesamone  Mūsų kardiogramą įvertino ir aprašė vaikų kardiologė. Papildyta:QUOTE(Ziogutis @ 2008 05 08, 09:57) mums ant rankytės venos nerado, bet rado ant kojytės (čia prieš antrą operaciją). Dabr kai sirgo ir reikėjo būtinai priduoti kraują iš venos, tai vieną kartą rado ten kur įprastai, o kitą kartą iš plaštakos ėmė Neaprašė, nes greičiausiai nemokėjo. Ne visi šeimos gydytojai moka aprašyti kardiogramą. Geriausiai tai padaro kardiologas Ramune, laikykitės ir nepasiduokit virusui. Kad tik nereikėtų nukelti operacijos  Jetus, kaip man baisiai skamba tokiems mažiukams kraujuko ėmimas iš venos Ačiū, Žioguti  Stiprinamės vitaminais
vienišoji
2008 05 08, 10:16
Mums tik iš piršto ėmė kraują, o kardiogramą kai bandėm padaryti, tai cirkas buvo. Niekaip nesigavo Pauliukui ant krūtinės tų pypsiukų sudėti, vos nors truputį sukruta vaikas iškart viskas krenta.  Tai ir nepadarėm kardiogramos su tokia aparatūra.
Kodėlčiukė
2008 05 08, 12:42
laba diena, mamos RamuneR, kad tik nesusirgtūt  aš dabar seku kiekvieną vaiko nusičiaudėjimą galvoju kaip mums seksis darytis kardiogramą, nebent Domantukas tuo metu miegotų, nes šiaip jis labai juda. mosuoja rankytėm ir spardosi kojytėm. dar gimdymo namuose vaikučiui ėmė kraują iš kulniuko, labai verkė jis
Ziogutis
2008 05 08, 13:15
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 05 08, 12:42) laba diena, mamos galvoju kaip mums seksis darytis kardiogramą, nebent Domantukas tuo metu miegotų, nes šiaip jis labai juda. mosuoja rankytėm ir spardosi kojytėm. Kai mano žiogas buvo DOmantuko amžiaus ir reikėjo daryti kardiogramą, tai gydytoja rekomendavo su savimi turėti buteliuką su pienu/vandiuku. Ta prasme, kad jis ramiai galėtų gerti proceso metu. Gal ir jūs pabandykite
Kodėlčiukė
2008 05 08, 13:20
QUOTE(Ziogutis @ 2008 05 08, 13:15) Kai mano žiogas buvo DOmantuko amžiaus ir reikėjo daryti kardiogramą, tai gydytoja rekomendavo su savimi turėti buteliuką su pienu/vandiuku. Ta prasme, kad jis ramiai galėtų gerti proceso metu. Gal ir jūs pabandykite  čia būtų labai gera išeitis, bet Domantą maitinu pati ir iš buteliuko gerti nemoka. kažkada bandėm duoti iš buteliuko tai tik laiko burnytėj ir žiūri akytes išsprogdinęs
Ziogutis
2008 05 08, 13:29
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 05 08, 13:20) čia būtų labai gera išeitis, bet Domantą maitinu pati ir iš buteliuko gerti nemoka. kažkada bandėm duoti iš buteliuko tai tik laiko burnytėj ir žiūri akytes išsprogdinęs  Tai irgi nėr blogai  tegu tik laiko burnoje tą buteliuką ir guli nors kažkiek ramiai
Kodėlčiukė
2008 05 08, 13:56
QUOTE(Ziogutis @ 2008 05 08, 13:29) Tai irgi nėr blogai  tegu tik laiko burnoje tą buteliuką ir guli nors kažkiek ramiai  reiks pamėgint, nes jis pas mus ožiukas, kartais nusiteikęs būna tokiems žaidimams, o kartais "susitart" neįmanoma  dar noriu paklaust, kaip dažnai vizituoja gyd. po op.? kiekvieną dieną apžiūri lūpytę? ir ar tas pats gyd. kuris operavo ją apžiūri?
Ziogutis
2008 05 08, 15:00
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 05 08, 13:56) reiks pamėgint, nes jis pas mus ožiukas, kartais nusiteikęs būna tokiems žaidimams, o kartais "susitart" neįmanoma  dar noriu paklaust, kaip dažnai vizituoja gyd. po op.? kiekvieną dieną apžiūri lūpytę? ir ar tas pats gyd. kuris operavo ją apžiūri? Kodėlčiuke, ten Žalgirio ligoninė, tai nėra vaikų ligoninė. Tai yra specializuota ligoninė, kurioje guli ir suaugę, ir vaikai, ir kūdikiai turintys dantų, gomurio ir aplamai žandikaulio problemų. Todėl ten vizituoja tas pats gydytojas, kuris ir operuoja. Jis pas vaiką užeidinės kiekvieną dieną. Taip pat apsilankys ir anastezeologas. Tiesa, po operacijos Domantukui bus paskirti ir antibiotikai, todėl pasiruoškit gerųjų bakterijų, nes kitaip gali pradėti viduriuoti, užpakaliukas iššusti
Kodėlčiukė
2008 05 08, 16:41
man labai naudingi jūsų visų patarimai jaučiuosi daug drąsiau ir kuo toliau tuo labiau pasiruošus operacijai
Ziogutis
2008 05 08, 17:19
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 05 08, 16:41) man labai naudingi jūsų visų patarimai jaučiuosi daug drąsiau ir kuo toliau tuo labiau pasiruošus operacijai Viskas bus gerai  O beto aš būsiu beveik visada šalia. Mes birželio 5d. jau būsim jūsų kaimynai  Galėsim palaikyti viena kita.
Kodėlčiukė
2008 05 08, 18:58
QUOTE(Ziogutis @ 2008 05 08, 17:19) Viskas bus gerai  O beto aš būsiu beveik visada šalia. Mes birželio 5d. jau būsim jūsų kaimynai  Galėsim palaikyti viena kita.  ačiū tau, Žioguti
Kodėlčiukė
2008 05 09, 08:01
labas rytas mamytės, noriu paklausti kai ruošėtės operacijai ar nuvykot numatytu laiku ar dėl kažkokių priežasčių (blogų tyrimų) datą reikėjo atkelt?
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 05 09, 09:01) labas rytas mamytės, noriu paklausti kai ruošėtės operacijai ar nuvykot numatytu laiku ar dėl kažkokių priežasčių (blogų tyrimų) datą reikėjo atkelt? Labas rytas Operavo mano mažiui lūpytę numatytu laiku
kristina3
2008 05 09, 09:12
Kodėlčiuke, lūpytę operavo numatytu laiku, o gumuriuko operaciją atkėlinėjo keletą kartų. Dėl blogų tyrimų, vis rodė uždegimą kraujukas.
vilmux x
2008 05 09, 09:31
Sveikos,
Jo,KODĖLČIUKE,o mums tai lupyte atvažiavus pirma karta operuotis išsiuntė namo,ir kiek žinau daug kam taip pasitaiko. Oi,kaip pikta buna,čia nusiteiki,susikrauni daiktus,atvažiuoji,ir še tau,namo....Atrodo,namie visi tyrimai geri,o jie ten randa prie ko prikibt. Na,bet jie teisus,duoda narkoze,atsakomybė,apsidraudžia...
Ziogutis
2008 05 09, 13:45
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 05 09, 08:01) labas rytas mamytės, noriu paklausti kai ruošėtės operacijai ar nuvykot numatytu laiku ar dėl kažkokių priežasčių (blogų tyrimų) datą reikėjo atkelt? Būtinai prieš važiuojant pasiskambinkit daktarui, nes ir iš jo pusės gali planai pasikeisti. Mums taip buvo su pirma lūpytės operacija. Mamos Pegaso knygynuose nerealios nuolaidos knygoms. Labai daug vaikiškų knygų  Šiandien nusipirkau net 8 knygas ir uz viską sumokėjau tik 77 lt
Kodėlčiukė
2008 05 09, 13:47
nusprendėm nebadyt vaiko ir daryt tyrimus tik prieš op. nes gyd. sakė, kad jei kraujukas bus blogas tai jį pagerint galėsim tik per mėnesį laiko žinoma, jei dabar pasitikrintume kraujuką tai laimėtume dar 2 savaites bet kol kas apsisprendėm tyrimus daryt tik prieš operaciją kankina mane visokios abejonės
Pumbukas
2008 05 09, 14:29
Sveikutes, vakar pasidarem kraujo tyrima, tai mazoji net necyptelejo  O siandien buvom pas nauja seimos gydytoja ( nes senoji buvo biski kvankstelejus  ), tai hemoglobinas 117. Tikiuos, kad dabar nebenukels operacijos. Tai pirmadieni skambinsim gyd. Zalekui ir pasakys kada atvaziuoti.
Ziogutis
2008 05 09, 15:46
O pas mane atsirado dar viena fobija  Mūsų kaimynų vaikai susirgo vėjaraupiais. O juk vėjaraupiai persiduoda oro lašaliniu būdu, t.y. jais galima užsikrėsti net laiptinėje, jei sergantis nusikosėjo, nusičiaudėjo arba palietė turėklus. O juk turėklų tai niekas kasdien nevalo Bijau ir kad Viliukas neužsikrėstų, o blogiausia, kad ir aš jais nesirgusi
Kodėlčiukė
2008 05 09, 17:44
Pumbukai, džiugu kad jau artėjat prie op. tikrai "nelaiku" kaimynų vaikai susirgo
Na va, mes jau turim visus reikiamus tyrimus. Pirmadienį važiuojam į ligoninę... Pumbuk, tikėsimės, kad viskas bus gerai Žioguti, tikrai nelaiku kaimynai susirgo
Pumbukas
2008 05 09, 20:18
Zioguti, tikrai nelaiku apsirgo kaimynai, bet tikekimes, kad neuzsikresit vejaraupiais. RamuneR, mes pirmadieni skambinsim gydytojui, tai tikiuos, kad antradieni ir mes leksim i Vilniu. Tai gal susitiksim
QUOTE(Pumbukas @ 2008 05 09, 21:18) RamuneR, mes pirmadieni skambinsim gydytojui, tai tikiuos, kad antradieni ir mes leksim i Vilniu. Tai gal susitiksim  Ir aš tikiuosi, kad susitiksim
Žioguti, šiandien radau tau tą dalyką, apie kurį telefonu kalbėjom  Net du pvz.
|
|