Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pirmieji judesiukai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Upjora
Sveikos!
Perziurejau visas temas,ir lyg tai neradau apie pirmuosius judesius.
Mums jau 16 savaite prasidejo,bet vis tebelaukiu judesiuku.
Kada jus pajautet?
Aciu uz atsakymus!
turbo sraige
aš tai jaučiu kažką gal nuo 15 sav. bet ar tai tikrai judesiai, tai nežinau g.gif nes pilvas, kai būna išpūstas pas mane tai irgi panašius judesius leidžia tongue.gif
Mivida
Mano gydytoja sake, kad iki 20sav. dar galiu buti rami, jei nera judesiuku, nes as jau 18sav. panikuoti pradejau, bet sulaukiau judesiuku 19 sav. thumbup.gif visai silpnuciai buvo, o dabar stipresni, visas pilvukas juda, nes is isores matosi thumbup.gif
Lu Lu
Aš pradėjau apie 17 savaitę jausti 4u.gif
D.E.L.A
Kažką jausti pradėjau jau nuo kokios 15 savaitės, bet aiškiai nesupratau, o pirmas tikras bakstelėjimas aplankė 16 sav. 3 d. - po sočių pietų tongue.gif lotuliukas.gif wub.gif
kiršė
man ginekologė sakė, kad judesių tik 20tą savaitę pradėčiau laukt g.gif čia turbūt dėl to, kad nepanikuočiau anksčiau laiko, jog nieko nejaučiu biggrin.gif nors man jau gal nuo 12 savaitės tokie keisti pilvo viduje kutenimai ir gurgėjimai blush2.gif bet tikriausiai čia dar ne tie tikri judesiukai g.gif
henika
aš užtikrintai pirmus spyrius pajaučiau 18 sav. 2 d., bet vieną dieną smarkiau - kitą išvis pavieniai ir tai tik gulint ramiai arba nieko nejaučiau. dabar tai kas rytą pasisveikina su mumis, jaučiasi ir judant ir sėdint - be galo malonu wub.gif
simasta
18sav 2dienos rolleyes.gif
Tik parašius pasižiūrėjau, kad sutapo su Henikos biggrin.gif
Lina.Marija
Sveikos 4u.gif Musiskis labai anksti pradejo pranesineti apie save pasauliui - 14-a savaite 4u.gif Kuo toliau, tuo stipriau. Dabar mylimiausias musu su vyru uzsiemimas - ziureti kaip banguoja visas pilvas ir mazius vis iskisa kokia kojyte ar rankyte. Kantrybes laukiant 4u.gif
baikscioji
mano antras nestumas pajutau 15 savaiciu biggrin.gif biggrin.gif
trr
aš pajutau apie 20 savaite. nors kažkoks burbuliukų lapsėjimas kažkur žemai ir giliai nepatirtoje vietoje jau buvo anksčiau, tai ir buvo judesiukai wub.gif 4u.gif sako kai antra karta laukiesi, tada anksčiau pajauti. o pirmam nėštumui 16 savaičių dar ankstoka 4u.gif
Papildyta:
apskritai judesiai pati nuostabiausia nėštumo dalis wub.gif wub.gif biggrin.gif thumbup.gif
Shiraz
na as pajauciau 18-19 savaite, pries pat naujus metus, uztat naujuju nakti gerokai jautesi nestuke.gif
_Tabata_
Aš pirmuosius spyriukus pajutau,kai buvo 16 savaičių.Keistas buvo jausmas...Bet malonus.
ievute_ch
Man pirmi stipresni ir suprantami judesiukai pasijuto tik be keliu dienu 20 savaite tongue.gif maniau, kad isvis nesulauksiu ju, labai jaudinausi del to, bet dabar jauciu kiekviena savo maziukes pasisukima ir dukima mano pilvelyje 4u.gif biggrin.gif net sonkauliai kartais isiskauda doh.gif biggrin.gif
Shalna
As pajutau lygiai 18 savaiciu, bet sako, apkunesnes veliau pajunta (net iki 22 sav.), liesesnes - greiciau smile.gif
Maumyte
As samoningai pajutau judeselius 18-ta savaite, pries tai nurasydavau viduriu veiklai blush2.gif

Liutukeee
As pajutau 19sav.2d.Ziuriu,kad kitos daug anksciau smile.gif .
Idomu kaip su antru bus,man jau siandien pasirode,kad jauciu biggrin.gif ,nors dar tik 10-a savaite.Bet turbut tai neimanoma blush2.gif
ievute_ch
biggrin.gif )
QUOTE(Shalna @ 2008 05 09, 17:30)
As pajutau lygiai 18 savaiciu, bet sako, apkunesnes veliau pajunta (net iki 22 sav.), liesesnes - greiciau smile.gif
*

manau ne visada tai pasiteisina g.gif tikrai nesu is apkuniuju ( siaip buvau ir manekene ir sokeja blush2.gif biggrin.gif ) tiesiog, tuos nesuprantamus keistus burbuliavimus plvuke nurasydavau tik mano vaizduotei, kol pajutau tikrus spyriukus biggrin.gif thumbup.gif
Jurgitele.A
As pradejau justi 19 savaiciu.Tokius svelnius mielus nestuke.gif Gal kiek anksciau jie prasidejo, bet vis dvejodavau, ar cia tikrai jie lotuliukas.gif O dabar abejoniu nekyla, ypac ryte ir vakare nestuke.gif Dar darbe neleidzia uzsnusti wub.gif
Tina0704
As pajutau kai buvo 14 savaičių, paskui dingo, o nuo 17 savaites bendraujam kiekviena diena thumbup.gif labai malonus jausmas wub.gif
malienka
sveikutes.tikra tiesa, kad pirmuju judesiuku reik kantriai lauk iki 20tos savaites.Mano atveju-pirmo ir antro vaikuciu judesiukus pajutau 16savaite,o dabar laukiames treciojo, tai judesiukus pajutau 15savaite biggrin.gif
Saulutea
As labai jaudinausi kai drauges pilvukas tuksejo nuo 16 savaites, o mano ne jokio judesiuko. Labai bijojau kokiu nors nesklandumu, nes apie nestuma suzinojau tik 4 men. o iki tol labai sunkiai dirbau ir negeriau jokiu vitaminu (folio ir etc.)

Bet va 20 savaites 1 diena eme ir apsiverte smile.gif paskui po 2 dienu dar karta ir paskui vel nurimo. Vel as i panika buvau pulus, bet po savaiteles pradejo intensyviai tukseti nestuke.gif thumbup.gif
Dabar jau darbe bandant susikaupti kaip spiria tai visas rimtas mintis isblasko lotuliukas.gif
zydrune85
As savo stebukliuko pumsiukus pajutau 16sav thumbup.gif , nors tikrai turiu virssvorio.O vyras pajuto apie 20sav wub.gif .
zivjana
Man nors ir pirmasis nėštumas, bet pajutau pirmuosius judesiukus 17 sav. ir 3 d., manau, pakankamai anksti, ale kaip smagu buvo thumbup.gif
Burtininke
Aš laukiuosi antro leliaus, man 18 sav., bet dar nejaučiu judesiukų verysad.gif, o taip laukiu...
Tiesa, kartais vakare lyg kažkas, bet vėlgi, kaip rašė, gal pilvo pūtimas? g.gif
Raganaa999
as gana velai pajutau apie 21-22 savaite tik ax.gif
Upjora
Gal cia ne i tema,bet siandien pirma karta isgirdau savo brangenybes plakancia sirdele.Apeme nenusakomas dziaugsmas.Atrodo,gyvenime daugiau nieko ir nereikia.as tokia laiminga!
deimantine+
pirmus bumsiukus pajutau 18sav, bet tokius 'apsivertimus' tai truputi anksciau.pirmas vaikelis.
Lu Lu
Man atrodo kad jau antrą dieną kažkai psumažėjo lialiaus judesiukai, labai nerimauju, jie pasidarė ne tokiestiprūs, ir retesni unsure.gif gal kam yra taip buve? gal as be reikalov pergyvenu ?
julijajak
O as pirmus judesiukus pajutau 15 sav. ir 4 d. wub.gif ir tai pirmas nestumas! dar vis lyg abejojau, bet kai ir vyras pajuto po 6 d. tai abejoniu neliko thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Lu Lu @ 2008 05 16, 08:49)
Man atrodo kad jau antrą dieną kažkai psumažėjo lialiaus judesiukai, labai nerimauju, jie pasidarė ne tokiestiprūs, ir retesni  unsure.gif gal kam yra taip buve? gal as be reikalov pergyvenu ?
*

Man taip pat buvo susilpneje judesiukai, labai pergyvenom, bet po keliu dienu kleckiukas ir vel apsireiske thumbup.gif Pries kelias dienas dare echo ir viskas gerai, taip kad ir tau tikriausiai nieko blogo biggrin.gif
dominyka3
Pirma karta du kartus is eiles suspurdejo 13sav.4d. bigsmile.gif
pirma nestuma 17 sav. bigsmile.gif
holi
pirmi - 17 savaichiu, bet tokie labai jau reti ir nedrasus, o dabar jau nardo kaip zhuvele:)
jjolantyte
as tai pirmus judesius pajauciau kai buvo 17 sav ir 4d. dabar jau pilvas juda kai spardosi. tik labai keista, kai tevas uzdeda ranka, mazylis nustoja spardytis, kai atitraukia vel spardosi.
mano dede turi 3 vaikus, tai sake, kad su visais trim tas pats buvo, gal kelis kartus spejo pajusti kaip spiria smile.gif
Burtininke
Jau ir aš pajutau pirmuosius ,,nedrąsius" judesiukus wub.gif , buvo 18 sav, ir 3 dienos wub.gif
vika28
O as pajutau kazkur 17-18 savaite. Labai geras jausmas. O dabar tai vakarais tikras treniruotes daro, net pilvukas banguoja smile.gif
Betta
Labutis visoms 4u.gif Pasisakysiu ir as ax.gif Laukiam antro vaikelio,o judesiukus pajutau tik 18 savaiteliu thumbup.gif
Džerimi
as manau, kad dar nepajauciau.bet praeita savaite buvo toks keistas jausmas.gal zinot, kai ant nuogo kuno nukrinta plaukas ir slenka, toks kutenimas jauciasi.tai va as pajutau ta pati, tik i vidines puses. bigsmile.gif kazin, tai gali but judesiukas? blush2.gif
Lu Lu
QUOTE(Džerimi @ 2008 05 19, 15:41)
as manau, kad dar nepajauciau.bet praeita savaite buvo toks keistas jausmas.gal zinot, kai ant nuogo kuno nukrinta plaukas ir slenka, toks kutenimas jauciasi.tai va as pajutau ta pati, tik i vidines puses. bigsmile.gif kazin, tai gali but judesiukas? blush2.gif
*

Manau kad pajautei judesiukus pirmus thumbup.gif
Jureka
As laukiuosi pirmo leliaus, tai pajutau apie 20,5 sav. taip jau normaliai nors ir lycnu kg nemazai turejau blush2.gif taigi normaliai, standartiskai O iki 20 sav. pakutenimus svelnius jutau bet nepriskyriau judesiukams,maniau gal zarnos vartosi doh.gif
Lukra
Aš kažkokius tarsi pelytės krapštymus, kutenimus pradėjau jausti nuo 14 sav. Bet pirmą tikrą bumbsiuką pajutau 16sav, net išsigandau iš netikėtumo bigsmile.gif , toks jausmas, kad lelius apsivertė tada smile.gif nuo tos dienos bumbsiukų daugėjo ir darėsi vis stipresni wub.gif
Drugė
Sveikos! AŠ pirmus judesiukus savo leliaus pajauciau 16 savaitę.Dar prieš pora dienų su vyru pakalbejom, kad dar anksti ir še tau kad nori, lelius apsireiškė. Daugiausia džiaugsmo suteikė musu didžiąjam berniukui, vis prašo ranką pridėti ir pajusti, kaip leliukas spardosi. smile.gif
laurilka
[quote=Lu Lu,2008 05 06, 08:58]
Aš pradėjau apie 17 savaitę jausti 4u.gif
*

[/q
as taip pat pradejau jausti 17sav thumbup.gif
Saulė123
Man 19 sav. ir as vis dar laukiu tikru judesiukiu, nes kartais jauciu tokius keistus, bet net nezinau ar tai judesiai blush2.gif Ir kodel reikia gero spyrio kad pabustum ir suprastum jog jau smile.gif
sagdo
ir man devyniolikta savaite,ir vis dar laukiu pirmu judesiu,o kaip nervinuosi,ko tik neprisigalvoju,nes su pirmais nestumais judesiukus pajutau gana anksti.
det
pirmuosius svelnucius judesiukus pajutau lygiai 16 savaite, veliau jausdavau smugiukus pridejus delna, vyrui nesiseke tongue.gif jis pajuto gal tik 18-19 savaite, o pilvelis bangavo 20 savaite... smile.gif
visom nestukem linkiu kuo greiciau sulaukti pirmuju judesiuku 4u.gif
Ggggreta
Pirmuosius siplnus judesius pajutau 16sav., o jau 18sav. jie būvo tikrai labai aiškūs wub.gif
veneta
Labutis. Mums eina 17ta savaite, bet vis dar laukiu judesiuku ax.gif . Nors vakar echo dare , tai matesi, jog labai judrus lelius, bet as kazkodel dar nieko nejauciu unsure.gif
dager
o man jau kokia savaite pastoviai zemiau bambos kokie 6 cm kazkas kaip tuk tuk darytu,ar tinksetu,gal tai jau judesiukai ?
veneta
QUOTE(dager @ 2008 06 06, 10:12)
o man jau kokia savaite pastoviai zemiau bambos kokie 6 cm kazkas kaip tuk tuk darytu,ar tinksetu,gal tai jau judesiukai ?
*

Tai tikriausiai 4u.gif , tuo tarpu maniskis dar netuksena blush2.gif
Pjaf
man jau 17 savaiciu ir kelios dienos
jokiu judesiu g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.