Sveikos!
Perziurejau visas temas,ir lyg tai neradau apie pirmuosius judesius.
Mums jau 16 savaite prasidejo,bet vis tebelaukiu judesiuku.
Kada jus pajautet?
Aciu uz atsakymus!
Sveikos!
Perziurejau visas temas,ir lyg tai neradau apie pirmuosius judesius. Mums jau 16 savaite prasidejo,bet vis tebelaukiu judesiuku. Kada jus pajautet? Aciu uz atsakymus!
aš tai jaučiu kažką gal nuo 15 sav. bet ar tai tikrai judesiai, tai nežinau
Mano gydytoja sake, kad iki 20sav. dar galiu buti rami, jei nera judesiuku, nes as jau 18sav. panikuoti pradejau, bet sulaukiau judesiuku 19 sav.
Aš pradėjau apie 17 savaitę jausti
Kažką jausti pradėjau jau nuo kokios 15 savaitės, bet aiškiai nesupratau, o pirmas tikras bakstelėjimas aplankė 16 sav. 3 d. - po sočių pietų
man ginekologė sakė, kad judesių tik 20tą savaitę pradėčiau laukt
aš užtikrintai pirmus spyrius pajaučiau 18 sav. 2 d., bet vieną dieną smarkiau - kitą išvis pavieniai ir tai tik gulint ramiai arba nieko nejaučiau. dabar tai kas rytą pasisveikina su mumis, jaučiasi ir judant ir sėdint - be galo malonu
18sav 2dienos
Tik parašius pasižiūrėjau, kad sutapo su Henikos
Sveikos
mano antras nestumas pajutau 15 savaiciu
aš pajutau apie 20 savaite. nors kažkoks burbuliukų lapsėjimas kažkur žemai ir giliai nepatirtoje vietoje jau buvo anksčiau, tai ir buvo judesiukai
Papildyta: apskritai judesiai pati nuostabiausia nėštumo dalis
na as pajauciau 18-19 savaite, pries pat naujus metus, uztat naujuju nakti gerokai jautesi
Aš pirmuosius spyriukus pajutau,kai buvo 16 savaičių.Keistas buvo jausmas...Bet malonus.
Man pirmi stipresni ir suprantami judesiukai pasijuto tik be keliu dienu 20 savaite
As pajutau lygiai 18 savaiciu, bet sako, apkunesnes veliau pajunta (net iki 22 sav.), liesesnes - greiciau
As samoningai pajutau judeselius 18-ta savaite, pries tai nurasydavau viduriu veiklai
As pajutau 19sav.2d.Ziuriu,kad kitos daug anksciau
Idomu kaip su antru bus,man jau siandien pasirode,kad jauciu QUOTE(Shalna @ 2008 05 09, 17:30) As pajutau lygiai 18 savaiciu, bet sako, apkunesnes veliau pajunta (net iki 22 sav.), liesesnes - greiciau manau ne visada tai pasiteisina
As pradejau justi 19 savaiciu.Tokius svelnius mielus
As pajutau kai buvo 14 savaičių, paskui dingo, o nuo 17 savaites bendraujam kiekviena diena
sveikutes.tikra tiesa, kad pirmuju judesiuku reik kantriai lauk iki 20tos savaites.Mano atveju-pirmo ir antro vaikuciu judesiukus pajutau 16savaite,o dabar laukiames treciojo, tai judesiukus pajutau 15savaite
As labai jaudinausi kai drauges pilvukas tuksejo nuo 16 savaites, o mano ne jokio judesiuko. Labai bijojau kokiu nors nesklandumu, nes apie nestuma suzinojau tik 4 men. o iki tol labai sunkiai dirbau ir negeriau jokiu vitaminu (folio ir etc.)
Bet va 20 savaites 1 diena eme ir apsiverte Dabar jau darbe bandant susikaupti kaip spiria tai visas rimtas mintis isblasko
As savo stebukliuko pumsiukus pajutau 16sav
Man nors ir pirmasis nėštumas, bet pajutau pirmuosius judesiukus 17 sav. ir 3 d., manau, pakankamai anksti, ale kaip smagu buvo
Aš laukiuosi antro leliaus, man 18 sav., bet dar nejaučiu judesiukų
Tiesa, kartais vakare lyg kažkas, bet vėlgi, kaip rašė, gal pilvo pūtimas?
as gana velai pajutau apie 21-22 savaite tik
Gal cia ne i tema,bet siandien pirma karta isgirdau savo brangenybes plakancia sirdele.Apeme nenusakomas dziaugsmas.Atrodo,gyvenime daugiau nieko ir nereikia.as tokia laiminga!
pirmus bumsiukus pajutau 18sav, bet tokius 'apsivertimus' tai truputi anksciau.pirmas vaikelis.
Man atrodo kad jau antrą dieną kažkai psumažėjo lialiaus judesiukai, labai nerimauju, jie pasidarė ne tokiestiprūs, ir retesni
O as pirmus judesiukus pajutau 15 sav. ir 4 d.
Papildyta: QUOTE(Lu Lu @ 2008 05 16, 08:49) Man atrodo kad jau antrą dieną kažkai psumažėjo lialiaus judesiukai, labai nerimauju, jie pasidarė ne tokiestiprūs, ir retesni Man taip pat buvo susilpneje judesiukai, labai pergyvenom, bet po keliu dienu kleckiukas ir vel apsireiske
Pirma karta du kartus is eiles suspurdejo 13sav.4d.
pirma nestuma 17 sav.
pirmi - 17 savaichiu, bet tokie labai jau reti ir nedrasus, o dabar jau nardo kaip zhuvele:)
as tai pirmus judesius pajauciau kai buvo 17 sav ir 4d. dabar jau pilvas juda kai spardosi. tik labai keista, kai tevas uzdeda ranka, mazylis nustoja spardytis, kai atitraukia vel spardosi.
mano dede turi 3 vaikus, tai sake, kad su visais trim tas pats buvo, gal kelis kartus spejo pajusti kaip spiria
Jau ir aš pajutau pirmuosius ,,nedrąsius" judesiukus
O as pajutau kazkur 17-18 savaite. Labai geras jausmas. O dabar tai vakarais tikras treniruotes daro, net pilvukas banguoja
Labutis visoms
as manau, kad dar nepajauciau.bet praeita savaite buvo toks keistas jausmas.gal zinot, kai ant nuogo kuno nukrinta plaukas ir slenka, toks kutenimas jauciasi.tai va as pajutau ta pati, tik i vidines puses.
QUOTE(Džerimi @ 2008 05 19, 15:41) as manau, kad dar nepajauciau.bet praeita savaite buvo toks keistas jausmas.gal zinot, kai ant nuogo kuno nukrinta plaukas ir slenka, toks kutenimas jauciasi.tai va as pajutau ta pati, tik i vidines puses. Manau kad pajautei judesiukus pirmus
As laukiuosi pirmo leliaus, tai pajutau apie 20,5 sav. taip jau normaliai nors ir lycnu kg nemazai turejau
Aš kažkokius tarsi pelytės krapštymus, kutenimus pradėjau jausti nuo 14 sav. Bet pirmą tikrą bumbsiuką pajutau 16sav, net išsigandau iš netikėtumo
Sveikos! AŠ pirmus judesiukus savo leliaus pajauciau 16 savaitę.Dar prieš pora dienų su vyru pakalbejom, kad dar anksti ir še tau kad nori, lelius apsireiškė. Daugiausia džiaugsmo suteikė musu didžiąjam berniukui, vis prašo ranką pridėti ir pajusti, kaip leliukas spardosi.
Man 19 sav. ir as vis dar laukiu tikru judesiukiu, nes kartais jauciu tokius keistus, bet net nezinau ar tai judesiai
ir man devyniolikta savaite,ir vis dar laukiu pirmu judesiu,o kaip nervinuosi,ko tik neprisigalvoju,nes su pirmais nestumais judesiukus pajutau gana anksti.
pirmuosius svelnucius judesiukus pajutau lygiai 16 savaite, veliau jausdavau smugiukus pridejus delna, vyrui nesiseke
visom nestukem linkiu kuo greiciau sulaukti pirmuju judesiuku
Pirmuosius siplnus judesius pajutau 16sav., o jau 18sav. jie būvo tikrai labai aiškūs
Labutis. Mums eina 17ta savaite, bet vis dar laukiu judesiuku
o man jau kokia savaite pastoviai zemiau bambos kokie 6 cm kazkas kaip tuk tuk darytu,ar tinksetu,gal tai jau judesiukai ?
man jau 17 savaiciu ir kelios dienos
jokiu judesiu |