Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pirmieji judesiukai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
dager
atrodo kad jau tuksena,bet ir vel dingo,nebesusigaudau cia judesiukai ar ne g.gif
deimaaaaa
mano sujudejo mazdaug 17 savaite taip tuk tuk padare biggrin.gif biggrin.gif ir nejudejo ilgai kokia savaite o poto kaip pradejo tai ojojoj biggrin.gif
skystar
Laukiu pirmagimio nestuke.gif , apytiksliai eina 21 savaitė. Pilvo apačioje kartais jaučiu truktelėjimą, panašų lyg raumuo susitraukinėtų (kaip akies vokas kartais trūkčioja). Ar tai gali būti mažiaus judesiai?
dager
QUOTE(skystar @ 2008 06 09, 13:35)
Laukiu pirmagimio  nestuke.gif , apytiksliai eina 21 savaitė. Pilvo apačioje kartais jaučiu truktelėjimą, panašų lyg raumuo susitraukinėtų (kaip akies vokas kartais trūkčioja). Ar tai gali būti mažiaus judesiai?
*

man tokie panasus trukciojimai buvo jau gal tris kartus,bet pas mane savaiciu maziau g.gif
sandralija
mum dabar jau 23sav.tai duodasi oi kaip,o pirmaji spyri pajutau 16sav.o kai laukiausi pirmojo pirmas judesiukas buvo apie 20sav. ax.gif sekmes visoms
Irmutė
Sveikos mamytės,
turiu klausimėlį blush2.gif , o kaip ten reikia skaičiuoti tuos leliaus judesiukus.
dager
QUOTE(Irmutė @ 2008 06 09, 20:31)
Sveikos mamytės,
turiu klausimėlį  blush2.gif , o kaip ten reikia skaičiuoti tuos leliaus judesiukus.
*

man gydytoja sake nuo trecio trimestro reiks pradet skaiciuot ir lygtais kad i diena turi buti apie 10 judesiu,jei ne tada kreiptis i ja
Jazza
Aš savo mažutėlį pirmą kartą pajutau 20 savaitę, po poros savaičių ir vyras jau spyrį kaip reikiant pajuto... O dabar leliukas spardosi kaip didelis wub.gif pabundu kokią 5 - 6 val. ryto nuo judesiukų ir užmigt nebeišeina... „vyturiukas“ jaučiu bus mažėlis wub.gif
Okei
Man pirmi judesiai priminė, lyg plazdenimą ar trukčiojimą, prasidėjo devynioliktą savaitę. O dabar tai tokie stiprūs, kad net pabudau naktį g.gif
Kaštanka
pirmi judesiukai buvo 15 savaiciu,ir juo tada nebesustojo smile.gif
Papildyta:
bet iki siol nesisprado...tik jauciu kaip juda viduje, ar lengvai paliecia, pabaksnoja.
milosevic
QUOTE(turbo sraige @ 2008 05 06, 11:45)
aš tai jaučiu kažką gal nuo 15 sav. bet ar tai tikrai judesiai, tai nežinau  g.gif  nes pilvas, kai būna išpūstas pas mane tai irgi panašius judesius leidžia  tongue.gif
*

labutis,,man jau 19savaiciu.pirmieji judesiai buvo nesenai. smile.gif norejau paklaust ar daug pruaugei svorio.aciu smile.gif
-Lauryte-
as jau trecia karta nestuke.gif pirmus judesiu pajutau 14 savaite 4u.gif
jaringiux
As laukiuosi pirmo. pirmuosius judesiukus uzregistravau lygiai 18 savaiciu suejus. bet cia patikejau, kad juda, pajutau kiek anksciau.. kokia gal savaite g.gif
Donata87
Sveikos.as tai judesiukus pradejau jausti lygiai 20sav. smile.gif tai pirmasis lialiukas pas mane tai gal but taip velai nes kiek zinau kas laukiasi antro aukselio tai judesiukai anksciau pajuntami... smile.gif
laurilka
pajauciau 17sav, net nesupratau, kad tai judesiukai vaikiuko, bet tai kai jau pajauciau kita vakara lygiai ta pati, tai supratau, kad tai mano vaikiukas juda wub.gif nuo tada jis jau spurda kasdien thumbup.gif
dovilyteee:)
as tai dar nlb jauciu,tik svelnius pakutenimus,laukiu kada prades zaisti futbola lotuliukas.gif
geguzevasaris
rolleyes.gif O aš laukiu trečio, bet nebesuprantu su tais judesiais nieko blush2.gif dabar yra 18 savaičių, tai tikrai jaučiu pakutenimus, bet prieš kokią savaitę nesupratau judesiai ar ne: kai tik atsitūpdavau (pvz., plaunant grindis ar atsirėmus pilvu į stalą) jaučiau tarsi kažkokį "pasipriešinimą' pilve biggrin.gif , tai taip ir nesupratau ar tai buvo judesiai , ar ne g.gif
cameron
Man 16 sav. 2 dienos, pirmas nestumas. Sianakt pabudusi pajutau tokiu silpnucius tuksenimus zemiau bambos... Nezinau, ar cia jau buvo judesiukai ir taip anksti g.gif Juolab, kad nesu labai liesa ax.gif Gal dar teks paluketi blush2.gif
Upjora
As tai tik pries savaite supratau,kad jauciu judesius.taip ju laukiau nuo 17 savaites :)dabar mano maza mergyte dziugina mane kiekviena vakara,diena ramu,gal del to,kad as pati aktyvi visa diena.
flirmute
QUOTE(sigita salkauske @ 2008 06 21, 23:30)
As tai tik pries savaite supratau,kad jauciu judesius.taip ju laukiau nuo 17 savaites :)dabar mano maza mergyte dziugina mane kiekviena vakara,diena ramu,gal del to,kad as pati aktyvi visa diena.
*

na va as ir laukiau laukiau judeseliu bet nuejom ultragarso daryt ir pasake kad mum ne 20 sav o tik 18 tai vis tebelaukiu smile.gif) bet krtais netycia bumteleja man i soniuka nestuke.gif
Migle79
As pirma kart pajauciau silpnus judesiukus apie 19 savaite. "Rimtus" judesiukus - 20 sav.
cameron
Merginos, noreciau pasikonsultuot:
Vakar man buvo 17 sav. 1 diena. Pries miega ramiai atsigulus staga pajutau stai ka - lyg pilvo apacioje plaukiotu zuvyte ir kutentu mane (na nemoku aprasyti net, bet kazkas butent i tai panasu smile.gif ). Tai tesesi kokias 20 sekundziu, as net kvepavima sulaikiau ax.gif Kaip manot, ar cia jau judesiukai? g.gif
Serniukas
aš judesius pajutau 18-tos savaitės pabaigoje smile.gif
Irmutė
Sveikos mamytės,
šiandien perskaičiau, kad 23 sav. mžylis turėtu judėti taip, kad net pilvelis banguotu 4u.gif , tačiau jis tik pastuksi pasibaladoja, bet tikrai ne per smarkiausiai g.gif , kaip manot ar jau turėčiau dėl to sunerimti blush2.gif .
snekute
manau tai normalu, svarbiausia juk kad juda smile.gif
snieguoliuke
Paskaiciau visu komantarus apie judesiukus ... ir man taip norisi tai pajusti 4u.gif tik dar gerokai per anksti ax.gif
Upjora
Mums jau 24savaite prasidejo,bet pilvukas tikrai nebanguoja.tokie svelnus pakutenimai vakarais dziugina.
sagdo
QUOTE(sigita salkauske @ 2008 06 28, 20:38)
Mums jau 24savaite prasidejo,bet pilvukas tikrai nebanguoja.tokie svelnus pakutenimai vakarais dziugina.
*

ir man tas pats ,tik kai atsigulu tai kazkiek pabanguoja g.gif
Grazhke
Man baksnoti pradėjo 19 savaitės pabaigoje, taip ir iki šiol baksnoja tik kad dažniau ir stipriau smile.gif
*Rasuolė*
QUOTE(Irmutė @ 2008 06 27, 12:14)
Sveikos mamytės,
šiandien perskaičiau, kad 23 sav. mžylis turėtu judėti taip, kad net pilvelis banguotu  4u.gif , tačiau jis tik pastuksi pasibaladoja, bet tikrai ne per smarkiausiai  g.gif , kaip manot ar jau turėčiau dėl to sunerimti  blush2.gif .
*

Man irgi 23 savaite eina, bet pilvelis banguoja tik retkarciais. taip vos vos, kai atsiguli, kartais, kai juda maziukas, galima pamatyt. Bet dazniausiai tai dar tik viduj burbteli, sujuda, baksnoja. As tai net tiksliai data atsimenu, kada pirma karta pajutau vos vos juntamus judesiukus, toki lyg pursleli pilvuke, tai 17 savaite buvo mirksiukas.gif
doxaxa
sveikutes, as tai judesiukus pradejau jausti 20 savaiciu ir kelios dienos
diva3
As judesiukus jauciau vos dagiau nei 18 sav. ax.gif
gipeka
Pajauciau 17 savaiciu wub.gif
Tacita
As pajutau 20 savaiciu,pirmas leliukas,tai per daug nepanikavau.Viskam savas laikas! thumbup.gif
cameron
Rasiau jau cia kelis kartus, bet dabar jau oficialiai galiu pasakyti - pirmus tikrus judesiukus pajutau 17 sav. 1 diena. Nuo to laiko jauciu vis stipriau wub.gif
Ausrioke
19 savaiciu pajutau ir labai pergyvenau cia pasiskaicius,kai kitos pajunta kokios 14savaiciu ir labai dziaugiaus pajutus 4u.gif
Ingulyte
17 sav.
Mangale
17savaitei.. bet ispradziu nelabai supratau.. As cia man su viduriais kas negerai.. ar cia as jau TIKRAI jauciu leliuka biggrin.gif Paklausiau is kart pas kelias drauges kurios pereje sita estafete nestuke.gif pasirodo, tAaa-daaa.. maziukas 'kibina' mane 4u.gif
sonaja
o smulkiau gali aprasyt ka jautii?
Mivida
QUOTE(Ausrioke @ 2008 07 09, 15:03)
19 savaiciu pajutau ir labai pergyvenau cia pasiskaicius,kai kitos pajunta kokios 14savaiciu ir labai dziaugiaus pajutus 4u.gif
*

19sav. cia nera labai velai, siaip man gyd. sake kad nuo 18sav. jau galesi laukti judesiuku, ir mano Leliukas irgi pajudejo apie 19sav. Pati irgi nesupratau, MB gloste pilvuka ir pajuto kad ten kazkas pajudejo.
Man buvo toks jausmas, lyg jis ten pirstuku krapste vienoj vietoj, lyg kutendamas mane is vidaus. Paskui vis stipreja judesiukai wub.gif Jau nesikrapsto, o sportuoja ten rankytem ir kojytem kaip reikiant, visas pilvukas banguoja, ypac kai atsigulu ant sono, o kai vaikstau - maziau juda.
balnyte
sveiki, as ka tik prisijungiau. as irgi nestuke. mano vaikutis pradejo spurdeti 19 savaite.
aiduciukas
Man 15 sav. Laukiu kada ir as pradesiu jausti judesius. Labai idomu koks tai jausmas biggrin.gif
Would you?
18 savaiciu ir 2 dieneles buvo smile.gif
bet retoki tie judesiukai blush2.gif
sonaja
man 18 savaite pradejo jie justis,tik db supratau,kad jie tikri thumbup.gif labai svelnus,pilvo apacioj biggrin.gif dziaugiuosi kiekvienu judesiuku. kai susinervinu ju padaugeja smile.gif
prokruste
as pajutau 16 savaiciu. Buvau draugo gimtadienyje ir labai garsiai muzika grojo. Tada ir pajutau kazkokius tvinksejimus pilvelyje. Nuo tada negaledavau eiti i jokias triuksmingesnes vietas, nes mazius pradedavo spardytis kaip pasiutes doh.gif
Mangirdiene
Pajutau ramiai besedint prie tv apie 16sav ir spejau vyro rabka pridet, kad ir jis spetu pajaust. Pries tai jauciau vos vos pastebimus judesiukus...
Linkiu visoms nestuke.gif kuo daugiau dziaugsmo ir kuo maziau vargu thumbup.gif
doxaxa
man tai prasidejo judesiukai 20 savaiciu, net apsiverkiau is laimes kai pirma karta pajauciau...
cameron
QUOTE(Lena.lt @ 2008 07 13, 09:00)
Paskui vis stipreja judesiukai  wub.gif Jau nesikrapsto, o sportuoja ten rankytem ir kojytem kaip reikiant, visas pilvukas banguoja, ypac kai atsigulu ant sono, o kai vaikstau - maziau juda.
*

O mazdaug kada sustipreja iki tiek, kad jau kaip reikiant jaustusi spyriai? Nes as jau jauciu beveik 4 savaites (nuo 17 sav.), bet vis tik plazdenimus, o ne stiprius judesius g.gif
Vasaraitė
Su pirmu nestumu pajutau 19 sav., o su antru - 17 sav. wub.gif

Agnyte...
na zinoma, visokie pagurgejimai visada jausdavosi, bet gi su pirmu mazyliu niekada net nepagalvoji, kad cia kazkokie leliuko pasireiskimai... o tikrus rimtus judesius pajutau 17sav, kai skridome lektuvu-sujudinome mazyle matyt it pajutau judesius gana anksti... normaliai kiek zinau judeseliai prasideda ritesni apie 20sav. wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.