Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pirmieji judesiukai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
xxsxx
As pajutau 19 savaite.... smile.gif
Robi
nu va, šiandien 16,4 sav. konkrečiai pajutau, kad kruta smile.gif Prieš tai sunkiai buvo atskirti, ar žarnos su raugintais kopūstais vartosi ar vaikelis. Bet dabar aiškiai supratau, kad pipiras raitosi lotuliukas.gif
piamia
mazoji pradejo dukti jau 17sav., o dabar jau kiekvienas bakstelejimas ir kvapa uzima, nes vis skaudziau darosi...sonkaulius kojytemis skaiciuoja ax.gif
*Melita*
Švelnius pakutenimus pradėjau jausti apie 18 sav., na o tikrai supratau kad jaučiu mūsų stebūklėlio spyriukus - sulaukus 19 sav.5 d. wub.gif

Sekmės visoms laukiančioms ir jau bendraujančioms su savo mažaisiais pilvelio gyventojais 4u.gif
*Clivia*
pirmus judeselius pajauciau lygiai 16 savaiciu smile.gif
laūra
As pajauciau sausio 1-aja diena, 16 savaiciu buvo, dovana nauju metu proga thumbup.gif
poto retkarciais jausdavau, o db vel laukiu, nes pora savaiteliu ramu rolleyes.gif jauciu kazka giliai, kad vartosi, bet i pilvuka nespardo laugh.gif
Elizabeth**
abu kartus apie 17 sav smile.gif
sexyMama
QUOTE(giedrute_82 @ 2010 01 23, 20:54)
abu kartus apie 17 sav  smile.gif
*

kokia grazhi tavo lelyte wub.gif

judesiukus as pajauciau velai, apie 21 sav ax.gif
Danielle
Sveika smile.gif
Aš judesiukus pradėjau jausti 16-tą savaitę rolleyes.gif Mano dvyniai ne identiški.
Robi
sveikos 4u.gif
Kaip gali būti, kai pajauti judesius vieną dieną, o paskui visą savaitę - nieko... g.gif Ar čia normalu ir ką sako ginės? Kur vaikiukas dingsta, kad nieko šitiek ilgai nesijaučia? verysad.gif
Owlet
Aš pajutau 18 tą sav. 4u.gif
Robi, kai prasideda pirmi judesiukai, gali po kelias dienas būti ir tylu, ne nebūtinai kas dien, bet savaitę tai nežinau, reikia, kad gydytoja ką pasakytų .
Robi
QUOTE(betoox @ 2010 01 25, 23:05)
Aš pajutau 18 tą sav.  4u.gif
Robi, kai prasideda pirmi judesiukai, gali po kelias dienas būti ir tylu, ne nebūtinai kas dien, bet savaitę tai nežinau, reikia, kad gydytoja ką pasakytų .
*

4u.gif
Skaičiau daug kur, ir šiaip girdžiu nuomones, kad pradžioje tas judesių dingimas normalu, bet neturėjau tokio nerimo, kai nešiojau kitus du g.gif
Eisiu rytoj pas ginę, įdomu ką ji pasakys, o poryt darysiuos echo.
Jei kas būtų blogai, turbūt nejusčiau krūtų jautrumo..? Šiaip labai gerai jaučiuosi. nestuke.gif
Tiesa, pasiskaičiavau, kad nejuntu jusdesių apie 5 dienas blink.gif
L'aurora
pajutau pirmakart 15,5 sav. dabar jau 20 sav.tuoj bus, tai kala kaip turi but. o siandien tai visa diena kale smile.gif
marina21
as pajutau pirma karta kuciu nakti biggrin.gif .man buwo 16 sawaiteliu.bet man cia antras nestumas,tai todel anksciau ir pajutau.bet jie buwo tokie silpni tarsi drugelio plasnojimas.na o po to wis stiprejo/wyras pajuto tik 21 sawaite.o taip nekantrawo vis laukdawo ranka pridejas prie pilwo smile.gif
IwonaBogd
Su pirmu pajutau apie 20 savaite, o dabar tai burbuliukai buvo nuo 13sav, o jau rimciau 17 savaite. Jau kaip as ju laukiau ir laukiu dabar. Taip man patinka, net kai tik rankos laisvos iskart ant pilvo lotuliukas.gif
boruze_taskuota
Sveikos, man dabar pirmas nėštumas, dabar 17 sav. 1 d., ar gali būti, kad judesiukai pirmam nėštume jaučiami jau 15,5 savaitę? nes man lyg nuo tada pradėjo tai keistai stuksent, ir tas stuksenimas iki šiol nedingsta, toks dar kiekad nepatirtas jausmas g.gif
musik
QUOTE(basin.vaida @ 2010 02 04, 15:26)
Sveikos, man  dabar pirmas nėštumas, dabar 17 sav. 1 d., ar gali būti, kad judesiukai pirmam nėštume jaučiami jau 15,5 savaitę? nes man lyg nuo  tada pradėjo tai keistai stuksent, ir tas stuksenimas iki šiol nedingsta, toks dar kiekad nepatirtas jausmas  g.gif
*

ismintingi medikai sako: medicinoj nera nieko neimanomo didis.gif
Visur rasomi statistiniai duomenys, bet kiekvienas esam individualus smile.gif
L'aurora
QUOTE(basin.vaida @ 2010 02 04, 15:26)
Sveikos, man  dabar pirmas nėštumas, dabar 17 sav. 1 d., ar gali būti, kad judesiukai pirmam nėštume jaučiami jau 15,5 savaitę? nes man lyg nuo  tada pradėjo tai keistai stuksent, ir tas stuksenimas iki šiol nedingsta, toks dar kiekad nepatirtas jausmas  g.gif
*

as irgi pirmakart pajutau kai buvo 15 sav. ir 3 dienos. po to kelias dienas kaip ir nieko, o po to dazniau ir stipriau pradejau jaust. siaip daug kur rasoma, kad sitokiu laiku patiria arba labai kudos arba jau su nepirmu nestuke.gif bet man pirmas ir esu pakuni. turbut didelis auga lotuliukas.gif
GiLuVa
pirmus bumsiukus pajutau 15sav bigsmile.gif
Jurga26
O aš vis dar laukiu judesiukų.... nestuke.gif jau 19 savaitė į pabaigą ir nė vieno bilst nepajutau... verysad.gif truputį pradedu nerimauti unsure.gif
L'aurora
QUOTE(Jurga26 @ 2010 02 06, 14:05)
O aš vis dar laukiu judesiukų.... nestuke.gif jau 19 savaitė į pabaigą ir nė vieno bilst nepajutau... verysad.gif truputį pradedu nerimauti unsure.gif
*

vienoms greiciau tie judesiukai pasijaucia, kitoms veliau. nesijaudink. sulauksi 4u.gif
Juillet
Pajutau 17 sav. 2d. reiškias vakar smile.gif tokį silpnutį silpnutį spyrį wub.gif Šiandien MB pusę dienos glostė pilvuką, bet nieko nepajuto doh.gif
Simulike
Su pirmu nestumu judesius pajutau tik 20- a savaite, o gal nepazinau anksciau. Dabar, antra karta laukiantis, leliuko spyrius jauciu nuo 17 sav.
jolie
As su pirmu 17 sav.ir gan aiskiai,jau zinojau kad tai judesiukai smile.gif Nes daug spurdeno ir nuo to dienos vis labiau.
Jugita29
Mes judesiukus pajutom 16 savaiciu, buvo staigmena, nes nemaniau, kad su pirmu, taip greitai pasijus smile.gif
civice
man jau 19 sav bet dar nejauciu:((
monikula28
ir as dar nejauciu schmoll.gif g.gif 18 sav.
Buratinuke
As sulaukiau 17 sav. pab - 18 sav. pr. bigsmile.gif
Nerealus jausmas wub.gif
Buvau nusiteikus, kadangi pirmas nestumas, kokiai 20 sav. Bet lialius anksciau nusprende pasisveikinti. wub.gif
bumere
pirmojo nestumo judesiukus pajutau 16 sav ir gal pora dieneliu smile.gif pradzioj maniau kad vaidenasi bet taip stipriai krebzdejo pacioj pilvo apacioj!kaip dbr atsimenu smile.gif dbr antro laukiuosi bet dar tik 12 sav manau 14, 15 sav lelius duos apie sv zinot. bet cia visom labai individualiai ir nera cia ko pergyventi juk kiek zn normalu pirmojo vaiko judesiukus pajausti tarp 18,20 sav kai kurios skaiciau tik 24 pajaucia, neaisku nuo ko cia priklauso ax.gif
minguliux
pirmuoju judesiuku pradziugino 17savaiciu wub.gif
L'aurora
pirmaji 15 sav. po to tik 16 sav pajutau
*Laurusha*
As su pirmuoju net neatsimenu, kada supratau, kad cia jau mano zirniukas juda blush2.gif O dabar jau 13 sav. pajutau krebzdesiukus kazkokius, bet paskui jie nurimo. Dabar laukiu jau kada reguliarei prades judeti, kartas nuo karto stukteli stukteli zirniukas, bet dar labai silpnai ir ne kasdien wub.gif
*Laurusha*
As su pirmuoju net nepamenu kada pajutau, gal tiksliau kada supratau, kad cia jau zirniukas krebzda, o dabar jau kazkokius krebzdesiukus jauciu nuo 14 sva, bet nereguliarius ir tik tada kai labai atsipalaiduoju galiu juos "isgirsti" wub.gif Dabar labai laukiu, kada pajusiu reguliarius ir stipresnius judesiukus blush2.gif
Jurga26
Oi, mamytes, atrodo jau jauciu judesiukus lotuliukas.gif tik man ne zuvytes plaukioja, o karts nuo karto kaip stiprus pulso tvinksnis subilda biggrin.gif malonumas nerealus thumbup.gif mums jau 21 savaite (nors gine skaiciuoja kazkaip kitaip g.gif )
indriuska
jau kelios dienos keistas jausmas itariu kad jau lialka sveikinas bet tik vakare
Wild Pearl
pirmaji karteli pajutau 20sav.o kitus 18sav. nestuke.gif blush2.gif
Bussinkka
Su pirmu vaiku judesiukus pirma karta pajutau 19 sav ax.gif dabar ziuresim kaip bus blush2.gif
harmonija...
As nors ir laukiuosi pirma karta, bet judesiukus pjutau anksti- 16-17 savaiciu mirksiukas.gif
moskelis
Mano leliukas lelyte paudejo pries pat apsilankat pas gydytoja apie 20savaitele,ir dabar jau juda visa para ax.gif
Becel
Pajutau apie 18 savaitę ax.gif
Olia84
as pajutau 16 savaitę
gintare0820
as lengvus plazdejinus jutau jau nuo 12 sav, o nuo 16 jau spyriukus ax.gif
Katukė
Labai nevienodas pas moteris yra gimdos jautrumas. Pvz. mano mama išvis nejautė jokių judesių nei su vienu nėštumu g.gif tik matydavo, kad pilvas juda doh.gif
Aš pati jautresnė už mamą bigsmile.gif (juk taip gera jausti tuos krebždesiukus) wub.gif
Su pirmu vaikučiu pajutau 19sav.
Su antra dukryte - 15sav. (nors gydytoja sakė :"nesąmonė" blink.gif )
Su trečiu - 14sav. pabaigoj biggrin.gif
carramele
Pirmą nėštumą - 17sav., antrąjį - 14 sav.
Musmire
antrą leliuką pradėjau jausti apie 15 savaitę,pirmą -apie 18 4u.gif
Frosted
As pajutau apie 17-18 savaite judesiukus, o po pirmuju judesiuku dejo spardytit, tai jau kai ejome pas daktare 20sav. baladojomes kaip reikiant biggrin.gif
RutRut
su pirmuoju 16 sav. 3 d.
iš pradžių pergyvenau kad anksti, bet dabar matau kad ir kitom taip būna, ne viskas pagal vadovėlius:)
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.