Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Aptamil Pepti ir Aptamil Pepti Allergy Care
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio iki 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3
La pluie
QUOTE(hardute @ 2009 04 01, 21:37)
o kur jus pirkot uzvakar ta aptamil allergy care?as dar niekur jo nemaciau,perku aptamil allergy digestive care.Nors mum sis labiau tinka nei pepti,nes kiek zinau,jei vaikas alergiskas baltymams,tai problema su virskinimu,nes nesugeba skaidyt baltymu.o tas APTAMIL ALLERGY DIGESTIVE CARE,kaip tik tokiom problemom sprest
*

Mes pirkom Klaipedoje, paruodtuveje ''Banginis''. Mums tinka tiek Pepti, tiek ir Digestive. Pagr. motyvas, kodel vel grizom prie Pepti - kaina smile.gif
Aistulee
gal kam reikia aptamil pepti alergy care misinelio ? turiu viena bankute pradaryta..pora bonkuciu tik daryta unsure.gif
skruzdeda
as tai pirkau Aptamil Alergy Care vakar Eurovaistineje Akropolyje. Man irgi pasirode keista, kodel nera zodzio Pepti.
Buvo ir Aptamil Alergy Digestive Care, bet jo nepirkau, nes kazkas ten forumuose blogai atsiliepe. Dabar mes gereme Aptamil Pepti Alergy Care, bet sitas baigesi. Turiu spinteleje dabar du variantus:
Aptamil Pepti ir
Aptamil Alergy Care

Juos sumaisius ir gautusi Aptamil Pepti Alergy Care lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bet jeigu be juoku, tai kuris variantas idomu yra arciausiai to, ka mes dabar gereme? Ar jai duoti to Pepti ar Alergy Care?
Ievulyte
QUOTE(skruzdeda @ 2009 04 12, 14:32)
as tai pirkau Aptamil Alergy Care vakar Eurovaistineje Akropolyje. Man irgi pasirode keista, kodel nera zodzio Pepti.
Buvo ir Aptamil Alergy Digestive Care, bet jo nepirkau, nes kazkas ten forumuose blogai atsiliepe. Dabar mes gereme Aptamil Pepti Alergy Care, bet sitas baigesi. Turiu spinteleje dabar du variantus:
Aptamil Pepti  ir
Aptamil Alergy Care

Juos sumaisius ir gautusi Aptamil Pepti Alergy Care  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bet jeigu be juoku, tai kuris variantas idomu yra arciausiai to, ka mes dabar gereme? Ar jai duoti to Pepti ar Alergy Care?
*

manyciau pepti arciausiai, jame daug maziau brudo nei pepti allergy care ir dar daug daug maziau nei alergy care. Paziurejau to naujausiojo etikete, tai pritobuline, prikise nauju sintetiku, nu kam jie taip daro doh.gif net bijociau bandyt ta naujaji unsure.gif
svajone*
QUOTE(Ievulyte @ 2009 04 12, 22:36)
manyciau pepti arciausiai, jame daug maziau brudo nei pepti allergy care ir dar daug daug maziau nei alergy care. Paziurejau to naujausiojo etikete, tai pritobuline, prikise nauju sintetiku, nu kam jie taip daro  doh.gif  net bijociau bandyt ta naujaji  unsure.gif
*

Bijotum duoti? O ka tada duotum? Paprasta misini? Vargu... Tureciau pasirinkima duociau kitoki,bet... 4u.gif
Ievulyte
QUOTE(mano_svajone @ 2009 04 16, 08:41)
Bijotum duoti? O ka tada duotum? Paprasta misini? Vargu... Tureciau pasirinkima duociau kitoki,bet... 4u.gif
*

bijociau, kad nebutu taip bloga, kaip kad tuomet, kai gere pepti MCT doh.gif bet zinoma, kai pasirinkimo nera, duociau ta, kuris yra, na gal pabandyciau HA, sunku dabar pasakyt ax.gif
svajone*
QUOTE(Ievulyte @ 2009 04 16, 19:58)
bijociau, kad nebutu taip bloga, kaip kad tuomet, kai gere pepti MCT  doh.gif  bet zinoma, kai pasirinkimo nera, duociau ta, kuris yra, na gal pabandyciau HA, sunku dabar pasakyt  ax.gif
*

Pas mane spinteleje iki dabar stovi vis dar nepradarytas HA misinukas,bet kolkas ranka nekyla pabandyt - gal...
Ir isvis,kazkoks nedidelis pablogejimas mazajai,vel nesugaudau toks vaizdas,kad isialergino kazkam,ka valge ir tiko verysad.gif
skruzdeda
QUOTE(mano_svajone @ 2009 04 16, 22:35)
Pas mane spinteleje iki dabar stovi vis dar nepradarytas HA misinukas,bet kolkas ranka nekyla pabandyt - gal...
Ir isvis,kazkoks nedidelis pablogejimas mazajai,vel nesugaudau toks vaizdas,kad isialergino kazkam,ka valge ir tiko  verysad.gif
*

tai aisku, kad lengvai gali isialerginti, jeigu daznai valgo. Todel jeigu siuo metu vaikas kazkam nealergiskas, nereiskia, kad nebus alergiskas rytoj ir atvirksciai.
lenny
O kas naujo del Nestle Alfare? Jo imanoma gauti Lietuvoje? Jis isvis nebegaminamas ar tik i LT nebevezamas?
Aistulee
QUOTE(lenny @ 2009 05 23, 11:55)
O kas naujo del Nestle Alfare? Jo imanoma gauti Lietuvoje?  Jis isvis nebegaminamas ar tik i LT nebevezamas?
*

tik i lt nebevezamas,sake jiems neapsimoka vest nes nedauk kas ji naudoja,as jau domejausi.kitose salyse galima gauti ,tik man rodos lietuvoje estijoje ir latvijoje ne,jei neklystu nes jau senei kalbejau su meneddzere nestles kuri prekiavo jais rolleyes.gif
lenny
QUOTE(Aistulee @ 2009 06 09, 12:18)
tik i lt nebevezamas,sake jiems neapsimoka vest nes nedauk kas ji naudoja,as jau domejausi.kitose salyse galima gauti ,tik man rodos lietuvoje estijoje ir latvijoje ne,jei neklystu nes jau senei kalbejau su meneddzere nestles kuri prekiavo jais rolleyes.gif
*

Aciu uz info 4u.gif
Aistulee
nera uz ka ax.gif juk visada malonu kazkam padeti 4u.gif
skruzdeda
sveikos. po ilgos pertraukos issitraukiau Aptamil Pepti ir ka? vaikas isveme ji. Iki 3 menesiu vakarais duodavau. Ka daryti? Neduoti? Galeciau jau pratinti prie kosiu.
campari*
O mano mazyle netoleruoja visai laktoses sad.gif

gerem:
- aptamil HA 2
- aptamil alergy care
- aptamil soya
- nestle HA
- Hipp 2

ir nuo visu ju mus baisiai baisiai beria sad.gif siaubas kazkoks.. o mergyte kai taip karsta taip nori to misinuko kad net dreba pamacius is laimes... girdejau mamytes apie kazkoki Neocate misinuka kalbejo, gal sitas tiktu? idomu kokie atsiliepimai apie ji, nes dar neatsitaikem savojo sad.gif

pasidalinkit patirtim mamytes, aciu 4u.gif
Alionuskaaa
Sveikos mamytes, prasau pasidalinkyte patirtimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mano dukrytei 4,5 menesiuko, daviau pirma karta misinuka Hipp paprasta ji iswgere 50 gr ir ja labai stipriai isbere ir net siek tiek istyno veidas verysad.gif
po keleta valandu viskas praejo......
dabar net nzn, daktare sako bandyti gerti aptamil pepti, ka jus manot???
ar kam taip buvo????
Nadiushazukov
QUOTE(Alionuskaaa @ 2010 01 11, 13:18)
Sveikos mamytes, prasau pasidalinkyte patirtimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mano dukrytei 4,5 menesiuko, daviau pirma karta misinuka Hipp paprasta ji iswgere 50 gr ir ja labai stipriai isbere ir  net siek tiek istyno veidas verysad.gif
po keleta valandu viskas praejo......
dabar net nzn, daktare sako bandyti gerti aptamil pepti, ka jus manot???
ar kam taip buvo????
*

Mano vaikui dabar 4.5men,mes nuo pat gimimo gerem bellakt bifido, ir buvo viskas tvarkoj, bet prieš dvi savaites pradėjo baisiai berti ir raudonoti žandukai, tesiog tindavo. kreipemes pas allergologą, daktarė patarė pakeisti į Aptamil HA1,bet mūms netiko, tada pati daviau paprasta Aptamilą ir vėl išberė, paskambinau daktarei, liepė duoti Aptamil Alergy care(pepty).Vakar daviau pirmą kartą, rytę lyg tai pradėjo viskas ant veido ramintisTfu,tfu,tfu. gerai būtu kad nors šitas mišinukas tiktu,kita savaite einam pas allergologe kontroliniam vizitui
Alionuskaaa
Na vis del to teko paragauti mums Aptamil pepti(allergy care), tai jis mums puikiausiai tiko, jokiu alergijos pozynu nera thumbup.gif
JUSTE*
QUOTE(jupa @ 2009 01 09, 23:18)
Maniškiui vis žandukus paberia nuo mišinėlio, tai jau savaitę geriam aptamil pepti. Kažin, ar dabar jau visada tokį teks gerti, ar bus galima grįžti prie paprastesnio, bent jau su HA raidėm?
*

mums taip pat nuo Aptamil HA1 pabere zandukus, gyd rekomendavo Aptamil pepti, minejo kad po kazkiek laiko( ~po 6 men) vel galesim sugrizti prie senojo g.gif
soniukas100
mano suneliui 1men. nustate ligoninej alergija maistui, labai pucia pilvuka, viduriuoja ir beria zandukus. Pasidalinkite patirtimi gal kam nors taip pat nustatyta si alergija? Siandien pradejome gerti Aptamil allergic care, laukiame kas bus toliau sad.gif
bembe
mano maziukui kazkur apie 3 sav po gimimo pradejo labai berti kaktyte,paskui ir zandukus.maitinau aptamil1.gydytoja paziurejus nusprende,kad alergija nuo misinuko ir patare gerti aptamil pepti,leliukui jau 3 menesiukai,veiduko isvis nebeberia,bet as vistiek nerimauju,galvoju juk testo tai niekas nepadare,o nusprende is akies apie alergija misinukui,o jei jis nuo kazko kito buvo isbertas.kazin jei jam nera alergijos tai tas aptamil pepti nepakenks?
sija8
Taip atsitiko, kad ir mums teko atsisakyti MP, ir pereiti prie mišinuko Alergy Care. Sakykit, mamytės, kurios turit patirties su mišinukais, po kiek laiko pradėjus gerti mišinį pranyksta alergijos požymiai. Ar gali alergizuoti ir šis mišinukas?
bembe
Mano suneliui kazkur per menesi visiskai praejo.gali alergizuoti,bet labai mazas procentas tokiu atveju.
sija8
Man neramu, kad vis dar atsiranda bėrimų tai ant krūtinės, tai ant rankyčių... Tai sakau, ar čia tas mišinys alergizuoja, ar dar neišėjo alergenai mano MP? Kažin per kiek laiko išsvaikšto jie iš organizmo?
svajone*
Dukrytei pilnai praejo berimai mazdaug po menesio.Siai dienai ji visai nebeturi alergijos niekam.Tfu tfu tfu smile.gif
sija8
QUOTE(mano_svajone @ 2010 11 08, 14:06)
Dukrytei pilnai praejo berimai mazdaug po menesio.Siai dienai ji visai nebeturi alergijos niekam.Tfu tfu tfu  smile.gif
*

Ačiū už atsakymus. 4u.gif Na lauksim ir mes. O ar jie palaipsniui mažėjo, ar būdavo, ir paūmėjimų per tą mėnesiuką?
sija8
Ar gali tų bėrimų atsirasti kitose vietose nei buvo prieš tai (dar prieš geriant Alergy Care)?
bembe
Budavo paumejimu,mums tik ant veiduko buvo ir ant galvytes,bet labai daug.
sija8
QUOTE(bembe @ 2010 11 08, 18:29)
Budavo paumejimu,mums tik ant veiduko buvo ir ant galvytes,bet labai daug.
*

Ir dar noriu pasitarti su Jumis. Girdėjau, kad šis mišinėlis Alergy Care( arba Pepti) kokybiškesnis atvežtas iš UK, nei parduodamas mūsų vaistinėse? Internete radau kas prekiauja (ir išeina pigiau). Tad galvoju pabandyti šį. Kokia Jūsų nuomonė dėl šito varianto?
bembe
as pepti ir naudoju,nes gyvenu airijoje,o cia tik tokia rusis ir yra,alergy care net nera.man tai atrodo kad poveikis toks pat turetu buti tik pavadinimas skiriasi.siaip domejausi tai lietuvoj alergy care apie 50 lt kainuoja,as uz pepti 450gr moku 10 euru,tai kazkiek ir pigiau butu jums siustis.o kaip jums nustate alergija,ar dare testa?
Papildyta:
o del kokybes tai net nezinau,as manau kad cia ta pati firma milupa juos gamina tai gal turetu buti tokia pat kokybe.
sija8
QUOTE(bembe @ 2010 11 08, 23:10)
as pepti ir naudoju,nes gyvenu airijoje,o cia tik tokia rusis ir yra,alergy care net nera.man tai atrodo kad poveikis toks pat turetu buti tik pavadinimas skiriasi.siaip domejausi tai lietuvoj alergy care apie 50 lt kainuoja,as uz pepti 450gr moku 10 euru,tai kazkiek ir pigiau butu jums siustis.o kaip jums nustate alergija,ar dare testa?
Papildyta:
o del kokybes tai net nezinau,as manau kad cia ta pati firma milupa juos gamina tai gal turetu buti tokia pat kokybe.
*

Testo mums jokio nedarė. Tiesiog gyd. pasakė, kad tokiems mažiems nieko informatyvaus neparodys. Taigi iš kart pasiūlė šį mišinį. Bet mus vis dar beria. Tai vienur, tai kitur paberia verysad.gif Bijau jei ir šis netiks, ką reiks mažiukui duoti. Bet turbūt dar anksti spręsti, nes geriam jį tik savaitę.
sija8
Dabar iškilo toks klausimėlis - ar tas Alergy Care mišinėlis tinka ir kūdikiams nuo 6 mėn. ? Nes ant pakuotės nerašo iki kada tik ,,nuo gimimo". Gal yra, bet aš tiesiog nežinau. Ar nebus nesotus tas mišinukas 6 mėn. ir vyresniam mažyliui? Kokia kitų mamyčių patirtis? g.gif
skaistute24
Geriam aptamil alergy care, bet man jis tok saldus saldus ir kvapas jo kaip deginto cukraus. Ar toks jis turi but?
Dabar nupirkau Aptamil lactozes netoleruojantiems tai apsividuriavo iskart. ir toks kvapas jo (misinuko) nekoks ir susiplake kaip pieno kokteilis sad.gif turbut grysiup prie alergy care, bet man ji po biski atpylineja jo ar yra kam atpylineti pradeja kai maitint pradejot?
Kudikiui 4 men
sija8
QUOTE(skaistute24 @ 2010 12 18, 20:56)
Geriam aptamil alergy care, bet man jis tok saldus saldus ir kvapas jo kaip deginto cukraus. Ar toks jis turi but?
Dabar nupirkau Aptamil lactozes netoleruojantiems tai apsividuriavo iskart.  ir toks  kvapas jo (misinuko) nekoks ir susiplake kaip pieno kokteilis sad.gif turbut grysiup prie alergy care, bet man ji po biski atpylineja jo ar yra kam atpylineti pradeja kai maitint pradejot?
Kudikiui 4 men
*

Maniškis irgi atpylinėja karts nuo karto. Kartais daugiau, kartais mažiau...
laime2
Sveikos mamytes 4u.gif

Mes irgi geriam misinuka Aptamil allergy care. Sakykit, kokios jusu mazyliu ismatos buvo pradejus duoti si misinuka?
Kol gere mano pieneli, tai mazyle kakodavo geltonai, o dabar va, pradejus gerti si misinuka, tustinasi tokia zalia kosyte unsure.gif Galvoju, gal organizmas pratinasi ir todel tos ismatos zalsvos unsure.gif Gal paskui praeis ir vel bus geltonos? Ar nuo sio misinuko ir gali buti zalsvos ismatos? Siaip ji lyg ir gerai jauciasi g.gif Nepasakyciai, kad jai tas pilvukas skaudetu g.gif Visai pasimetusi esu doh.gif
Parasykit, mamytes, labai prasau, kokie kakuciai pas jusu vaikucius geriant si misinuka ax.gif Is anksto dekoju 4u.gif
sija8
QUOTE(laime2 @ 2011 01 21, 16:46)
Sveikos mamytes 4u.gif

Mes irgi geriam misinuka Aptamil allergy care. Sakykit, kokios jusu mazyliu ismatos buvo pradejus duoti si misinuka?
Kol gere mano pieneli, tai mazyle kakodavo geltonai, o dabar va, pradejus gerti si misinuka, tustinasi tokia zalia kosyte unsure.gif  Galvoju, gal organizmas pratinasi ir todel tos ismatos zalsvos unsure.gif  Gal paskui praeis ir vel bus geltonos? Ar nuo sio misinuko ir gali buti zalsvos ismatos? Siaip ji lyg ir gerai jauciasi g.gif  Nepasakyciai, kad jai tas pilvukas skaudetu g.gif  Visai pasimetusi esu doh.gif
Parasykit, mamytes, labai prasau, kokie kakuciai pas jusu vaikucius geriant si misinuka ax.gif  Is anksto dekoju 4u.gif
*

Mes irgi geriam Allergy Care. Neverta nerimauti, manau, nes maniškiui pradžioje irgi buvo žalios. Paskui viskas susinormalizavo. Tik, kad maniškis kakina kas antrą dieną doh.gif
linutuks
QUOTE(sija8 @ 2010 11 07, 11:48)
Man neramu, kad vis dar atsiranda bėrimų tai ant krūtinės, tai ant rankyčių... Tai sakau, ar čia tas mišinys alergizuoja, ar dar neišėjo alergenai  mano MP? Kažin per kiek laiko išsvaikšto jie iš organizmo?
*

Sveiki 4u.gif noreciau paklausti, ar dingo ta bjaurybe alergija? Mus dabar irgi ta pati beduke kamuoja, isberti sausom raudonom demem, valgom mp, su griezta mamos dieta doh.gif ir vakarais Aptamil alergie care, bet savaite laiko, o demes dar vis uzrausta, nors nauju lyg tai neatsiranda.
sija8
QUOTE(linutuks @ 2011 01 21, 19:46)
Sveiki 4u.gif    noreciau paklausti, ar dingo ta bjaurybe alergija?  Mus dabar irgi ta pati beduke kamuoja, isberti sausom raudonom demem, valgom mp, su griezta mamos dieta doh.gif  ir vakarais Aptamil alergie care, bet savaite laiko, o demes dar vis uzrausta, nors nauju lyg tai neatsiranda.
*

Kad visai dingo, tai nepasakyčiau. Bet tie didieji bėrimai praėjo per gerą mėnesį. Dabar karts nuo karto vis paberia. Esam alergiški bulvei, morkai, obuoliui... Kol kas tiek tevalgėm, tai tiek ir išsiaiškinau.
laime2
QUOTE(sija8 @ 2011 01 21, 17:13)
Mes irgi geriam Allergy Care. Neverta nerimauti, manau, nes maniškiui pradžioje irgi buvo žalios. Paskui viskas susinormalizavo. Tik, kad maniškis kakina kas antrą dieną  doh.gif
*

O po kiek mazdaug laiko vartojimo to misinuko kakuciai nebebuvo zali? Paskui jie irgi geltoni pasidaro kaip nuo MP? blush2.gif Nes mes jau antra savaite misinuka valgom, o kakuciai vis dar zali unsure.gif
Is anksto dekoju blush2.gif
sija8
QUOTE(laime2 @ 2011 01 24, 14:40)
O po kiek mazdaug laiko vartojimo to misinuko kakuciai nebebuvo zali? Paskui jie irgi geltoni pasidaro kaip nuo MP? blush2.gif Nes mes jau antra savaite misinuka valgom, o kakuciai vis dar zali unsure.gif
Is anksto dekoju blush2.gif
*

Dabar tiksliai nepamenu, bet porą sav. tikrai buvo. O dabar visokie būna - ir geltoni, ir tamsesni, o kartais ir žalsvoki...
laime2
QUOTE(sija8 @ 2011 01 24, 15:43)
Dabar tiksliai nepamenu, bet porą sav. tikrai buvo. O dabar visokie būna - ir geltoni, ir tamsesni, o kartais ir žalsvoki...
*

Aciukas 4u.gif
O po kiek laiko jums visi berimai praejo ir ar praejo jie?
sija8
QUOTE(laime2 @ 2011 01 26, 19:08)
Aciukas 4u.gif
O po kiek laiko jums visi berimai praejo ir ar praejo jie?
*

Visiškai, deja, nepraėjo. Bet tie didieji dingo po kokio gero mėnesio.
linutuks
QUOTE(sija8 @ 2011 01 26, 19:50)
Visiškai, deja, nepraėjo. Bet tie didieji dingo po kokio gero mėnesio.
*

Mes jau 10 dienu geriam si misinuka, bet berimai viena diena lyg pamazeja, kita,atrodo, dar ryskesni pasidaro doh.gif ar jums irgi taip buvo?
sija8
QUOTE(linutuks @ 2011 01 26, 20:11)
Mes jau 10 dienu geriam si misinuka, bet berimai viena diena lyg pamazeja, kita,atrodo, dar ryskesni pasidaro doh.gif ar jums irgi taip buvo?
*

Taip taip... Būtent taip ir mums buvo. Jau vieną dieną lyg džiaugiuosi, kad dingo, kitą jie vėl išlenda. Išlaukit, mielieji, kada alergenai išsivaikščios iš organizmo . O tai užtrunka iki 3-4 sav. Jūs MP dar geriat?
linutuks
QUOTE(sija8 @ 2011 01 27, 11:30)
Taip taip... Būtent taip ir mums buvo. Jau vieną dieną lyg džiaugiuosi, kad dingo, kitą jie vėl išlenda. Išlaukit, mielieji, kada alergenai išsivaikščios iš organizmo . O tai užtrunka iki 3-4 sav. Jūs MP dar geriat?
*

Geriam MP. Dietos grieztos laikaus, kruopom ir mesa gyva doh.gif Misinuka tik viena karta nakti duodu. Dar uzvakar bulve daviau, siandien vaikas i save nepanasus doh.gif jei ir bulvei ir morkai alergiskas, ka vaikui valgyt duot? is proto tos alergijos isvaryt gali verysad.gif
sija8
QUOTE(linutuks @ 2011 01 27, 11:57)
Geriam MP. Dietos grieztos laikaus, kruopom ir mesa gyva doh.gif  Misinuka tik viena karta nakti duodu. Dar uzvakar bulve daviau, siandien vaikas i save nepanasus doh.gif  jei ir bulvei ir morkai alergiskas, ka vaikui valgyt duot? is proto tos alergijos isvaryt gali verysad.gif
*

Mano mažylis taip pat alergiškas ir bulvei , ir morkai verysad.gif O maitindama irgi gyva buvau beveik tik vandeniu, bet, deja.... Dabar jau nemaitinu, tai situacija geresnė. Tačiau gink die neteigiu, kad nemaitinti MP.
linutuks
QUOTE(sija8 @ 2011 01 27, 15:24)
Mano mažylis taip pat alergiškas ir bulvei , ir morkai  verysad.gif O maitindama irgi gyva buvau beveik tik vandeniu, bet, deja.... Dabar jau nemaitinu, tai situacija geresnė. Tačiau gink die neteigiu, kad nemaitinti MP.
*

Tai ka tada duodat valgyt, jei bulve su morka netinka? mano mazius dickis, 9 kg sveria, gydytoja jau liepe mesytes duot, kad gelezies nepritruktu pagal toki svori. O kaip duot, jei ne darzoves jokios neprisiderinam doh.gif
.greitai.
QUOTE(sija8 @ 2011 01 27, 14:24)
Mano mažylis taip pat alergiškas ir bulvei , ir morkai  verysad.gif O maitindama irgi gyva buvau beveik tik vandeniu, bet, deja.... Dabar jau nemaitinu, tai situacija geresnė. Tačiau gink die neteigiu, kad nemaitinti MP.
*

O mano patirtis priesinga, bere vaika kol maitinau, bet dar ne taip stipriai kaip dabar kai nebemaitinu, tiesiog nevaldoma situacija.

QUOTE(linutuks @ 2011 01 27, 14:33)
Tai ka tada duodat valgyt, jei bulve su morka netinka? mano mazius dickis, 9 kg sveria, gydytoja jau liepe mesytes duot, kad gelezies nepritruktu pagal toki svori. O kaip duot, jei ne darzoves jokios neprisiderinam doh.gif
*

Nu tai cukinija is darzoviu,o mesyte - triusiena.
Lelina
QUOTE(.greitai. @ 2011 03 22, 21:31)
O mano patirtis priesinga, bere vaika kol maitinau, bet dar ne taip stipriai kaip dabar kai nebemaitinu, tiesiog nevaldoma situacija.
Nu tai cukinija is darzoviu,o mesyte - triusiena.
*

Taip, juk yra ir cukinija, ir brokolis, ir kalafijoras. Dabar gal alergiskas, o po keliu menesiu gal jau nebebus alergijos nei bulvei, nei morkai ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.