QUOTE(Puk @ 2009 03 14, 17:04)
Labos
net nepagalvojau, kad nuo Digestive mišinio maniškis atpylinėja, pagalvojau, kad nuo kokio kito tai maisto
o atpila po kelių valandų rūgščiai 
tai kad tas digestive ts pats kaip MCT, bent taip daktare sake
QUOTE(Ievulyte @ 2009 03 14, 19:24) Mes niekada nevalgėm to MCT Nežinau, ar tai sutapimas, bet kai pradėjom gerti tą Digestive, tai vaikui dingo apetitas, galima sakyti nieko nevalgo, gal tik porą šaukštelių ir prasideda verkimai QUOTE(Puk @ 2009 03 15, 11:11) Mes niekada nevalgėm to MCT Nežinau, ar tai sutapimas, bet kai pradėjom gerti tą Digestive, tai vaikui dingo apetitas, galima sakyti nieko nevalgo, gal tik porą šaukštelių ir prasideda verkimai Kokiam mieste randatės?Galėčiau jum surasti to mišinuko QUOTE(Puk @ 2009 03 15, 10:11) Mes niekada nevalgėm to MCT Nežinau, ar tai sutapimas, bet kai pradėjom gerti tą Digestive, tai vaikui dingo apetitas, galima sakyti nieko nevalgo, gal tik porą šaukštelių ir prasideda verkimai dar turi atsirasti tas misinukas, ten kazkaip ji tikrina, todel gamintojai ir sustabde prekyba QUOTE(Puk @ 2009 03 15, 13:00) tai va kad nera iki galo aisku cia, viena mamyte domejos, tai vadybininkas sake, kad testa praejo, dabar ruosia pardavimui, todel dar uztruks kol jis atkeliaus, na nezinau, reik gal rimciau prispaust milupos atstovus, kad pasakytu is tikro kas ir kaip cia vyksta QUOTE(Ievulyte @ 2009 03 15, 14:16) tai va kad nera iki galo aisku cia, viena mamyte domejos, tai vadybininkas sake, kad testa praejo, dabar ruosia pardavimui, todel dar uztruks kol jis atkeliaus, na nezinau, reik gal rimciau prispaust milupos atstovus, kad pasakytu is tikro kas ir kaip cia vyksta Ievulyte, ačiū už pasiūlymą per AŽ Bet kažin ar įmanoma iš prekybininkų ir gamintojų išgauti tiesą QUOTE(Puk @ 2009 03 15, 13:41) Ievulyte, ačiū už pasiūlymą per AŽ Bet kažin ar įmanoma iš prekybininkų ir gamintojų išgauti tiesą esu girdejus, kad net alergologai rekomenduoja, tik skiesta 1:3 su vandenuku
Mišinėlių kaitaliojimas mažyliui tikrai nėra gerai. Tai trukdo bręsti žarnyno gleivinei jos sienelės tampa pralaidesnės ir po to gali alergizuot bet koks stambesnis baltymas
Kalbu iš savo patirties. Alergologė sakė, kad jei butume atitaikę mišinuką anksti vaikiukas galbūt nebūtų įsialerginęs. P.S. Jei kam tikrai labai reikia to mišinuko aptamil pepti allergy care, tai pas mane dar yra keletas dėžučių nepraimtų. Galioja iki 2010 03,03. Rašykite į a.ž. gal galėsiu padėt. QUOTE(Puk @ 2009 03 14, 17:04) Labos Pas mus taip pat lygiai atpylinėjo QUOTE(raimuxe @ 2009 03 16, 08:29) Mišinėlių kaitaliojimas mažyliui tikrai nėra gerai. Tai trukdo bręsti žarnyno gleivinei jos sienelės tampa pralaidesnės ir po to gali alergizuot bet koks stambesnis baltymas Kalbu iš savo patirties. Alergologė sakė, kad jei butume atitaikę mišinuką anksti vaikiukas galbūt nebūtų įsialerginęs. P.S. Jei kam tikrai labai reikia to mišinuko aptamil pepti allergy care, tai pas mane dar yra keletas dėžučių nepraimtų. Galioja iki 2010 03,03. Rašykite į a.ž. gal galėsiu padėt. na vakaip pavėluotai atsirado čia t ų mišinių Aš tai pradėjau duoti tą patį kur nuo pat pradžių daviau kai pienas dingo.Kol kas tpfu tpfu tpfu, žiūrėsim kas bus.
Sveikutes,
pas mus ta pati problema,visa kauna(bei lietuva apskambinom) isieskojom aptamil pepti allergy care ir niekur nera,radom tik viena dezute marijampolei,tai siandien atsiunte Vakar gyditoja nustate kad problemos su zarnynu pas mano mazuti del to kad netoleruoja karves pieno baltymo ir gali but laktozes..o as prisipirkus misinuko NESTLE H.A. NAN 1 net 25 bankes tai vakar daktare liepe susirasti misinukus arba NESTLE ALFARE bet pasiskambinau jau jis nebegaminamas ir nera jo lietuvoje prekyboj QUOTE(raimuxe @ 2009 03 16, 10:09) Dabar NAN HA1, kol kas bijau ką garsiai sakyt, bet g.. čia puse lūpų QUOTE(Aistulee @ 2009 03 18, 15:03) Sveikutes, pas mus ta pati problema,visa kauna(bei lietuva apskambinom) isieskojom aptamil pepti allergy care ir niekur nera,radom tik viena dezute marijampolei,tai siandien atsiunte Vakar gyditoja nustate kad problemos su zarnynu pas mano mazuti del to kad netoleruoja karves pieno baltymo ir gali but laktozes..o as prisipirkus misinuko NESTLE H.A. NAN 1 net 25 bankes tai vakar daktare liepe susirasti misinukus arba NESTLE ALFARE bet pasiskambinau jau jis nebegaminamas ir nera jo lietuvoje prekyboj Vaje kaip vargstat QUOTE(plato @ 2009 03 18, 17:42) Dabar NAN HA1, kol kas bijau ką garsiai sakyt, bet g.. čia puse lūpų Vaje kaip vargstat tik siandien va antra kart gavo pepti a/c siaip mums buvo alergija nuo karves baltimo na ta prasme ji dar yra..neissigydem..sakau dar tik pora kart gavo ano misinio ir geruju bakteriju mazius..tik idomu kodel sitie misiniai arba isimami is prekybos arba nebegaminami?
eina kakot... mes gavom Radviliskyje 3 dezultes to Pepti. Bet jokios is to naudos, nes kai baigsis ir neis gauti kito, tai vistiek reikes ant kito pereit. Teks vel sugrizti i Soya.
Tarp kitko man pasirode, kad Soya mums labiau tiko, bet ji daug prasciau valge, nes jis yra kartesnis negu tas Pepti. Ir is tiesu... kelia nerima kodel jis isimtas is gamybos. Tikriausiai rado kokiu nors problemu. Tai buvo vienintelis tinkamas misinys alergiskiems. Nes Soya netinka berniukams ir ne visiems alergiskieme tinka.
mamukai, radau Estijoj to misinio, parsisiunciau pastu,
QUOTE(Ievulyte @ 2009 03 18, 20:10) mamukai, radau Estijoj to misinio, parsisiunciau pastu, nu informacija labai priestaringa. tai jau bus sandely, tai is viso nebegamina... nu jeigu is viso nebegamina, tai jau dabar pradeciau pratinti prie soya misinio, o jeigu bus pardavime, tai tada ramu - turiu tris dezultes. kol primaitinu, tai ju uzteks manau kokiam menesiui tikrai, o gal ir dar ilgiau, nebent smarkiai sumazetu pienukas. QUOTE(skruzdeda @ 2009 03 18, 20:38) nu informacija labai priestaringa. tai jau bus sandely, tai is viso nebegamina... nu jeigu is viso nebegamina, tai jau dabar pradeciau pratinti prie soya misinio, o jeigu bus pardavime, tai tada ramu - turiu tris dezultes. kol primaitinu, tai ju uzteks manau kokiam menesiui tikrai, o gal ir dar ilgiau, nebent smarkiai sumazetu pienukas. o is kur girdejot, kad nebegamina? QUOTE(Ievulyte @ 2009 03 18, 23:12) o is kur girdejot, kad nebegamina? Taigi nepaliko QUOTE(Puk @ 2009 03 18, 22:18) Taigi nepaliko tai jei digestive tas naujasis misinukas, tai logiskai mastant jo neturetu buti eurovaistinej, nes jei milupos gamintojai uzstabde misinuka ir atlikinejo kazkokius tyrimus, tai kaip jis galetu atkeliaut i lt, i eurovaistine, bet nepasiekt prekybos centru? QUOTE(Ievulyte @ 2009 03 18, 23:24) tai jei digestive tas naujasis misinukas, tai logiskai mastant jo neturetu buti eurovaistinej, nes jei milupos gamintojai uzstabde misinuka ir atlikinejo kazkokius tyrimus, tai kaip jis galetu atkeliaut i lt, i eurovaistine, bet nepasiekt prekybos centru? Eurovaistinėje sakė, kad tai tas pats pepti, tik patobulintas ir pakeista pakuotė O gal ir gali pirmiau pasiekti vaistines, o didesnės partijos vėliau prekybos centrus QUOTE(Puk @ 2009 03 18, 22:33) Eurovaistinėje sakė, kad tai tas pats pepti, tik patobulintas ir pakeista pakuotė O gal ir gali pirmiau pasiekti vaistines, o didesnės partijos vėliau prekybos centrus nepatingejau pasiknist vokieciu aptamil puslapyje http://www.aptamil.de/de/produkte/produkte-allgemein.html kaireje puseje yra pagal mane naujoviskas aptamil pepti, po jo seka apacioj pregomin, kuris pagal mane tas pats, kaip MCT, o dar zemiau kazkas panasaus i pas mus esanti ta 170 lt kainuojanti neocate, nes paskutinis tai jau super alergiskiems, jame nera nei karves, nei kiausinio, nei kvieciu , nei sojos baltymu QUOTE(Puk @ 2009 03 18, 23:18) Taigi nepaliko QUOTE(Puk @ 2009 03 18, 23:33) Eurovaistinėje sakė, kad tai tas pats pepti, tik patobulintas ir pakeista pakuotė O gal ir gali pirmiau pasiekti vaistines, o didesnės partijos vėliau prekybos centrus Na,pirmiausia pradekim nuo to,kad farmacininkas ne medikas,toli grazu Prasom nepanikuoti ir nekelt panikos kitoms mamoms Beje,labai ne logiska is verslininku puses butu taip reikalinga misinuka tiekt tik i vaistines,o i parduotuves ne,kai tiek daug laukianciu.Del to jie ir verslininkai,kad nedaro nelogisku sprendimu savo srityje
as kalbejau siandien su prekybos vadovu ir jis sake kad turetu but pirmadieni pas juos, ir isvezios po prekybos centrus tik
QUOTE(mano_svajone @ 2009 03 18, 23:06) Na,pirmiausia pradekim nuo to,kad farmacininkas ne medikas,toli grazu Prasom nepanikuoti ir nekelt panikos kitoms mamoms Beje,labai ne logiska is verslininku puses butu taip reikalinga misinuka tiekt tik i vaistines,o i parduotuves ne,kai tiek daug laukianciu.Del to jie ir verslininkai,kad nedaro nelogisku sprendimu savo srityje QUOTE(Aistulee @ 2009 03 18, 23:28) as kalbejau siandien su prekybos vadovu ir jis sake kad turetu but pirmadieni pas juos, ir isvezios po prekybos centrus tik as siandien taip pat kalbejau su prekybos vadovu, jis patikino, kad nuo pirmadienio jau bus tas pats Pepti Alergy care, ir galima bus rasti prekybos centruose
as irgi kalbejau
Papildyta: QUOTE(Ievulyte @ 2009 03 18, 22:12) o is kur girdejot, kad nebegamina? soya mums tinka. netgi labiau tinka negu tas pepti. Bet kadangi nedaug dar duodu to pepti, tai negaliu tiksliai pasakyti, bet rodosi jai labai pucia pilva nuo to pepti ir toks pozalsvis kaka buna. o nuo soya tai lyg ir buvo viskas gerai. bet to soya jinai labai nedaug suvalgo, nes neskanus yra, tai gal todel nepucia apskritai tai jai neskanus jokie misineliai, is buteliuko net nebando gerti, tai valgom su sauksteliu. QUOTE(skruzdeda @ 2009 03 19, 10:02) as irgi kalbejau Papildyta: soya mums tinka. netgi labiau tinka negu tas pepti. Bet kadangi nedaug dar duodu to pepti, tai negaliu tiksliai pasakyti, bet rodosi jai labai pucia pilva nuo to pepti ir toks pozalsvis kaka buna. o nuo soya tai lyg ir buvo viskas gerai. bet to soya jinai labai nedaug suvalgo, nes neskanus yra, tai gal todel nepucia apskritai tai jai neskanus jokie misineliai, is buteliuko net nebando gerti, tai valgom su sauksteliu. misinuko geriau daznai nekaitaliot, nes nesuprasit kuris tinka, kuris ne. Reikia vaikucio organizmui adaptuotis
Tai o kuo skiriasi M CT ir Digestive? Man sakė Digestive vietoj to Pepti
QUOTE(plato @ 2009 03 20, 16:06) Tai o kuo skiriasi M CT ir Digestive? Man sakė Digestive vietoj to Pepti MCT yra toks pats kaip digestive, nes digestive kaip ir panaujintas MCT. O pepti visai kas kita, anksciau jam kaip analogas buvo alfare, bet jo nebera QUOTE(Ievulyte @ 2009 03 20, 17:02) MCT yra toks pats kaip digestive, nes digestive kaip ir panaujintas MCT. O pepti visai kas kita, anksciau jam kaip analogas buvo alfare, bet jo nebera
ar atsirado jau tas pepti allergy care? gal kuri radot jau? jei radot, tai idomu ar pasikeite kas, pakuote, sudetis?
Sveikos
Mes irgi alergiškos ir plius turėjom pilvo problemų (beveik iki 11 mėn. vargom su pilvo diegliais ir pūtimu). Po apsilankymo pas alergologę (mums buvo 5-6 mėn.) gėrėm Aptamil Pepti Allergy Care - gėrėm tol, kol jo buvo pirkti. Bėrimų nebeliko, bet pilvą skaudėjo ištisai. Kai parduotuvėj radom tuščias lentynas, o tų Digestive ir MCT neradom Kol kas baigiam Comforto pakuotę ir vėl pradėjau duot Zyrteco. Nu o ką daryt Nu kažkoks siaubelis... Panos, parašykit, kaip jums ten su tais visais mišiniais sekasi
info, kurios labai iesko Aptamil Pepti. Aciu vienai mamytei, dave tiekeju tel., tai siandien susiskambinau. jau sandelyje jie turi sio misinuko. sake perskambino per eurovaistines kad jau gali uzsisakyt, bet kol jos uzsisakys, gali laiko praeit. man dave mobilu tel. vyruko, kuris gali tiesiai is sandelio parduot. taigi kurios negali laukt, parasykit man i az-duosiu jo mobilu, galesit tiesiai is tiekeju sandelio nusipirkt
Papildyta: snekejau su tiekeju, tai jis man sake kad ir nuoklaida padarys - vienas misinukas kainuos 33 lt. ir sake surinkt kas dar noretu, kad didesnis kiekis butu. tai jei vilnietes ir kurios norit, rasykit man i az - paimsiu vienu kartu. QUOTE(tulpė @ 2009 03 26, 10:21) snekejau su tiekeju, tai jis man sake kad ir nuoklaida padarys - vienas misinukas kainuos 33 lt. ir sake surinkt kas dar noretu, kad didesnis kiekis butu. tai jei vilnietes ir kurios norit, rasykit man i az - paimsiu vienu kartu. Ką, tiekėjai užsiima mažmenine prekyba? O šiaip mamos, pasakykit, kuo skiriasi Aptamil Pepti Allergy Care, Digestive ir MCT vienas nuo kito? QUOTE(Vilmoshka @ 2009 03 26, 20:03) Ką, tiekėjai užsiima mažmenine prekyba? O šiaip mamos, pasakykit, kuo skiriasi Aptamil Pepti Allergy Care, Digestive ir MCT vienas nuo kito? siaip jie neuzsiima mazmenine prekyba, bet sake susikloscius tokiai situacijai, kai menesiui buvo sustojes tiekimas sio misinuko ir kad daug kas iesko, tai parduos QUOTE(tulpė @ 2009 03 26, 19:17) siaip jie neuzsiima mazmenine prekyba, bet sake susikloscius tokiai situacijai, kai menesiui buvo sustojes tiekimas sio misinuko ir kad daug kas iesko, tai parduos o gal pasake kodel jis dinges buvo? Vilmoshka, pepti MCT tas pats kaip Digestive , o pepti a/c nuo siu dvieju skiriasi, nes neturi hidrolizuotu polinesociuju riebalu rugsciu arba turi, bet tikrai ne tiek daug kaip anie du. QUOTE(Ievulyte @ 2009 03 26, 21:27) o gal pasake kodel jis dinges buvo? Vilmoshka, pepti MCT tas pats kaip Digestive , o pepti a/c nuo siu dvieju skiriasi, nes neturi hidrolizuotu polinesociuju riebalu rugsciu arba turi, bet tikrai ne tiek daug kaip anie du. Tai sakykim taip, kad Pepti Allergy Care iš visų šitų trijų mišinių sakyčiau geriausias? Nu kodėl negamina tokio kaip Aptamil Comfort, bet plius dar kad antialerginis jis būtų - jis dėl pilvo mums idealiai tinka QUOTE(Vilmoshka @ 2009 03 27, 01:37) Tai sakykim taip, kad Pepti Allergy Care iš visų šitų trijų mišinių sakyčiau geriausias? Nu kodėl negamina tokio kaip Aptamil Comfort, bet plius dar kad antialerginis jis būtų - jis dėl pilvo mums idealiai tinka o tas comfort be laktozes gal? gal jums laktoze netinka, nes pepti tai berods turi laktozes o del gerumo, tai gal taip sutapo, kad MCT ir digestive daugumai netiko, nors kita vertus yra vaikuciu, kuriems tik tokie tinka
nusprendziau parasyt,:nu nezinau,bet mano maziui,tai super,tas aptamil allergy degistive care.tiesiog super,nieko blogo jam nesidaro.
QUOTE(tulpė @ 2009 03 26, 11:21) info, kurios labai iesko Aptamil Pepti. Aciu vienai mamytei, dave tiekeju tel., tai siandien susiskambinau. jau sandelyje jie turi sio misinuko. sake perskambino per eurovaistines kad jau gali uzsisakyt, bet kol jos uzsisakys, gali laiko praeit. man dave mobilu tel. vyruko, kuris gali tiesiai is sandelio parduot. taigi kurios negali laukt, parasykit man i az-duosiu jo mobilu, galesit tiesiai is tiekeju sandelio nusipirkt Papildyta: snekejau su tiekeju, tai jis man sake kad ir nuoklaida padarys - vienas misinukas kainuos 33 lt. ir sake surinkt kas dar noretu, kad didesnis kiekis butu. tai jei vilnietes ir kurios norit, rasykit man i az - paimsiu vienu kartu. QUOTE(Vilmoshka @ 2009 03 26, 20:03) Ką, tiekėjai užsiima mažmenine prekyba? O šiaip mamos, pasakykit, kuo skiriasi QUOTE(tulpė @ 2009 03 26, 10:21) info, kurios labai iesko Aptamil Pepti. Aciu vienai mamytei, dave tiekeju tel., tai siandien susiskambinau. jau sandelyje jie turi sio misinuko. sake perskambino per eurovaistines kad jau gali uzsisakyt, bet kol jos uzsisakys, gali laiko praeit. man dave mobilu tel. vyruko, kuris gali tiesiai is sandelio parduot. taigi kurios negali laukt, parasykit man i az-duosiu jo mobilu, galesit tiesiai is tiekeju sandelio nusipirkt Papildyta: snekejau su tiekeju, tai jis man sake kad ir nuoklaida padarys - vienas misinukas kainuos 33 lt. ir sake surinkt kas dar noretu, kad didesnis kiekis butu. tai jei vilnietes ir kurios norit, rasykit man i az - paimsiu vienu kartu. As deduosi i kruva. Mums Aptamil Alergy Care lyg ir tiko. Is pradziu rodesi, kad pute pilvuka, bet dabar tai matau, kad viskas gerai. As namie turiu dar dvi dezutes - Aptamil Pepti. Be zodziu Alergy Care. Ar cia tas pats, ar kuo nors truputuka skiriasi? Nes nezinori makaluzinti. Gydytoja sake, kad keiciant misinuka vaiko organizmui stresas. QUOTE(tulpė @ 2009 03 31, 20:19) tai cia ne apie aptamil pepti allegy care kalba eina, o apie aptamil allergy digestive care??? QUOTE(skruzdeda @ 2009 04 01, 08:35) As deduosi i kruva. Mums Aptamil Alergy Care lyg ir tiko. Is pradziu rodesi, kad pute pilvuka, bet dabar tai matau, kad viskas gerai. As namie turiu dar dvi dezutes - Aptamil Pepti. Be zodziu Alergy Care. Ar cia tas pats, ar kuo nors truputuka skiriasi? Nes nezinori makaluzinti. Gydytoja sake, kad keiciant misinuka vaiko organizmui stresas. mum aptamil pepti (cia dingus allergy care buvom rade ir tokiu 2 dezutes) dar geriau tiko nei allergy care, o tai reiskias kad senesniam variante daug maziau sh... prideta. Is esmes tai tikrai tas pats misinukas, tiesiog pepti allergy care yra naujesnis to pepcio variantas
As jau visai susipainiojau...Visada gerdavom Aptamil Pepti Allergy Care, kai jis dingo, perejom prie Digestive. Uzvakar vyras nupirko Aptamil Allergy Care. Klausiu kodel nera uzraso Pepti? Sako, prie kainos buvo uzrasyta Pepti zodelis, o ant dezutes nebera. Ar tikrai tokia naujoji Pepti misinuko pakuote, be to zodelio? Ar mes ne ta misinuka nusipirkom
QUOTE(JurgaSim @ 2009 04 01, 11:27) As jau visai susipainiojau...Visada gerdavom Aptamil Pepti Allergy Care, kai jis dingo, perejom prie Digestive. Uzvakar vyras nupirko Aptamil Allergy Care. Klausiu kodel nera uzraso Pepti? Sako, prie kainos buvo uzrasyta Pepti zodelis, o ant dezutes nebera. Ar tikrai tokia naujoji Pepti misinuko pakuote, be to zodelio? Ar mes ne ta misinuka nusipirkom o kur jus pirkot uzvakar ta aptamil allergy care?as dar niekur jo nemaciau,perku aptamil allergy digestive care.Nors mum sis labiau tinka nei pepti,nes kiek zinau,jei vaikas alergiskas baltymams,tai problema su virskinimu,nes nesugeba skaidyt baltymu.o tas APTAMIL ALLERGY DIGESTIVE CARE,kaip tik tokiom problemom sprest QUOTE(JurgaSim @ 2009 04 01, 11:27) As jau visai susipainiojau...Visada gerdavom Aptamil Pepti Allergy Care, kai jis dingo, perejom prie Digestive. Uzvakar vyras nupirko Aptamil Allergy Care. Klausiu kodel nera uzraso Pepti? Sako, prie kainos buvo uzrasyta Pepti zodelis, o ant dezutes nebera. Ar tikrai tokia naujoji Pepti misinuko pakuote, be to zodelio? Ar mes ne ta misinuka nusipirkom ir man idomu ar cia tas pats misinukas ar ne? |