Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šilainiai: darželis "Šarkelė"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Rigedora
O kodėl nėra šarkuvos gtv "Šarkelės"? rolleyes.gif va aš savo mažių žadu ten leisti...
Puumpaa
"Šarkelėje" nera lopselio grupes, bent jau internete pavadinimas tik darzelis, g.gif del to ir neitraukiau.
DODAITE
smile.gif Darželyje "Šarkelė", kiekvienais metais formuojama viena grupė vaikučių nuo 2,5 metukų. Tą tikrai puikiai žinau, nes domėjausi tuo klausimų. Man labai patinka šis darželis, nes jame yra sveikatingumo pamokėlės,(gal čia netiksliai išsireiškiau), gražiai sutvarkyta aplinka, jauku viduje. apsilankykit, gal kam irgi patiks. smile.gif
Pilkute
Mes į "Šarkelę" pradėjome eiti 2,5 metukų ir esame visai patenkinti. Tik, kad grupėje vaikai vyresni už maniškį, tačiau jokių keblumų nesudaro, dar geriau, jis greičiau tobulėja mokindamasis iš vyresnių, o ūgiu neišsiskiria iš kitų smile.gif
Lupos
Sveikos, gal turite ka gero ar blogo pasakyti apir darzeli "Sarkele"?
Ir gal zinote kokie darzeliai Silianiuose geriausi?
Rigedora
Šiandien nuvedusi vaiką mačiau skelbimą, kad Šarkelėje atvirų durų dienos nuo gegužės 9 iki 13d. kam įdomu galit nueit pasidairyt-ten net atskirom dienom ir valandom pristatinės veiklas. ax.gif

Pilkute, kurią grupę lankot?
oksė
Sveiki, mes taip pat lankome darželį Šarkelė ir mums labai patinka, o ir manau,kad mamytės pilkutės sūnelis kartu su mūsų žvirbliuku vienoje grupėje, jei ne tai vis vien šaunu. Sėkmės thumbup.gif
oksė
Tai negi tik tiek lankančių darželį Šarkelė?
silvva
Sveikutes,
Užrašiau savo mažąją į Šarkelės darželė. GAl galit pasakyti kurios auklėtojos yra geresnes, labaiu su vaikais uzsiimančios?
Puumpaa
Ar tiesa, kad Šarkelėje yra lopšelio grupė?
meduliukas
Kiek supratau - nera. Nes buvau nuejusi paklausti, tai nuo 2,5 metu be problemu priima, o mazesnius nelabai. Mes uzsirasem, kai trys menesiukai buvo, o tai eiles cia dideles - labai paklausus darziukas.
Puumpaa
Skambinausi, tai irgi paskė, kad tik nuo 2.5 priima, o 4-metę be problemų priims. Kaži kaip elgtis, vesti vieną ir laukti eilės kitam ar visgi ieškoti kas priims abu. g.gif
Axe
as siandien buvau mazes uzrasyti tai itrauke i sarasus dave lapa toki namie uzpidyt ir sake anksciausiai nuo 2,8 m. priima. liepe ateit kitais metais apie toki laika sake tada formuos grupes.tikiuosi tada nepaaiskes kad vietu ner g.gif
silvva
Mes lau lankom šį darželį pora mėnesių. Darželis visai šaunus. Auklėtojomis labai patenkinta. O direktorė tokia keista pasirode
Aisku jau teko pasirgti, bet visiems tai nutinka pradejus eiti i darželį.
*PM*
QUOTE(Egliukas @ 2006 05 26, 11:03)
Ar tiesa, kad Šarkelėje yra lopšelio grupė?
*

Siandien mano mama buvo nuejus su vedeja pasisneket, buvo pasakyta kad lopseliu grupiu jie neturi ir vaikai priimami nuo 2.5 metuku kazkur, bet tai darzelis i kuri priimami vaikai tik su gydytojo siuntimu tie kurie turi kalbos sutrikimu is viso kauno.... tipo tiem kuriem reikia logopedo pagalbos.... nes tas darzelis skaitosi logopedinsi darzelis ir vietu ten jau nera metam i prieki 4u.gif
grytek
Man tai nepatiko direktore schmoll.gif , zodzio nesilaiko,uzsirasem pries metus laiko, zadejo daug cool.gif , bet pazadu nesilaiko.
Aplamai, kuo jis ten yptingas ax.gif
Norejau vesti dukryte vien delto, kad arti namu ir buvo labai jau isgirtas biggrin.gif , bet man atrodo, kad ten nieko blatno blush2.gif
karolina18
As lankiau si darzeli ir lb turejau nuostabes aukletojas Zita ir Virgute.Darzelis sarkeli yra lb geras jis specelei pritaikytas velai pradiedantiems kalbet yra lokopedai vaikam baseinas ir tik apie sarkele gerais zodziai galima sakyt.
rinna
Savo mazyle i darzeli vedu nuo 2.5 metuku. Aukletojos tikrai saunios. Ir tokiu maziuku grupes nera dideles kaip kituose darzeliuose.
Ewute
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 06 13, 21:02)
Siandien mano mama buvo nuejus su vedeja pasisneket, buvo pasakyta kad lopseliu grupiu jie neturi ir vaikai priimami nuo 2.5 metuku kazkur, bet tai darzelis i kuri priimami vaikai tik su gydytojo siuntimu tie kurie turi kalbos sutrikimu is viso kauno.... tipo tiem kuriem reikia logopedo pagalbos.... nes tas darzelis skaitosi logopedinsi darzelis ir vietu ten jau nera metam i prieki 4u.gif
*

nu kad TIK vaikai su sutrikimais priimamai tai pirmą kartą girdžiu schmoll.gif
draugės mama ten auklėtoja dirba, tai dar nei vieno blogo žodžio neesu girdėjusi apie šį darželį, o paprastai žmonės draugams ir artimiesiems vis apie savo darbo vietą pasiskundžia unsure.gif
aš jau savo dukrytę irgi užrašiau, nors tik nuo 2008 rugsėjo leisiu, bet jau į eilę atsistojom, nes maža ką, ten labai daug kas nori užsirašyti. ir tikrai vaikai be sutrikimų priimami smile.gif , kai nuėjau, tai direktorei net neužsiminiau, kad man darželį rekomendavo viena iš auklėtojų, nei vardo neminėjau, nieko schmoll.gif ir direktorė apie gydytojų siuntimus nieko nepasakė schmoll.gif
argutiene
QUOTE(Axe @ 2006 05 29, 15:53)
as siandien buvau mazes uzrasyti tai itrauke i sarasus dave lapa toki namie uzpidyt ir sake anksciausiai nuo 2,8 m. priima. liepe ateit kitais metais apie toki laika sake tada formuos grupes.tikiuosi tada nepaaiskes kad vietu ner g.gif
*

QUOTE(grytek @ 2006 06 19, 21:50)
Man tai nepatiko direktore schmoll.gif , zodzio nesilaiko,uzsirasem pries metus laiko, zadejo daug  cool.gif , bet pazadu nesilaiko.
Aplamai, kuo jis ten yptingas ax.gif
Norejau vesti dukryte vien delto, kad arti namu ir buvo labai jau isgirtas  biggrin.gif , bet man atrodo, kad ten nieko blatno blush2.gif
*

Netepsi-nevažiuosi lotuliukas.gif
pike
lotuliukas.gif
kutes
Mano sūnus eina į ,,Šarkelę" gal kas į vyturiukų grupę eina su maniškiu kartu? mirksiukas.gif
rinna
biggrin.gif Mazoji si darzeli lanko nuo 2,5 metu ir be jokiu laukneseliu. Su jaunesniais nei 3 metuku vaikuciais sudaro 1 arba 2 grupes. Ir grupeles tikrai nera dideles, mainskes tik 14 vaikuciu. Mamytes kai sugalvosit vest savo atzaleles i darzeli, nueikit i darzeli geguzes menesi ir uzsirasykit i sarasus, kai jau formuoja grupes, tada tiksliai zinosit ar pateksit i darzeli. Kaip su vyresniais vaikuciais nezinau, gal ir laikosi tu isankstiniu sarasu, bet su mazesniais tai ne. Aiskina tuo, kad tevai gal apsigalvoja vest, jei neateina pasiziuret kai pradedamos formuot grupes ir nepareiskia noro.
guste2
mano jau du vaikai uzaugo siame darzelyje ir ne viena grupe lanke. As tai labai patenkinta. Kam patogu lankyti darželį " Šarkelę". Siuo metu lankome Žvirbliukų grupę thumbup.gif
etynsur
QUOTE(guste2 @ 2007 01 09, 20:12)
mano jau du vaikai uzaugo siame darzelyje ir ne viena grupe lanke. As tai labai patenkinta. Kam patogu lankyti darželį " Šarkelę". Siuo metu lankome Žvirbliukų grupę thumbup.gif
*

ar nesirgo labai eidami y sy darzeli???
vilmyteee
QUOTE(etynsur @ 2007 01 22, 12:15)
ar nesirgo labai eidami y sy darzeli???
*

man atrodo kad vaikas ir i parduotuve nuejes gali susirgti... lotuliukas.gif

...nesupratau klausimo...
etynsur
QUOTE(vilmyteee @ 2007 02 23, 20:40)
man atrodo kad vaikas ir i parduotuve nuejes gali susirgti...  lotuliukas.gif

...nesupratau klausimo...
*

na manu mesuprtai klausimo lotuliukas.gif na nejau visuose darzuose sergantys vaikai ir eina i darzeli? g.gif man taip atrodo kad visur ta pati problema doh.gif
Aivariene
na mes planuojame nuo rugsėjo mėnesio eiti į šį darželį smile.gif būtų gerai, kad mamytės prisijungtų ir pasidalytų savo nuomonėmis, labai šio darželio tema neaktyvi ax.gif
Mikė
Nu super darželis, ir aukėtojos labai geros ir šeimininkė ir logopedė, ir visas to darželio kolektyvas kada bepraeitum sveikinasi, maloniai šypsosi. Mums labai patinka, laukiam nesulaukiam rugsėjo, kada vėl pradės dirbti.
geruta
Kaip manote ar mus priims ,be jokiu isankstiniu uzsirasymu???Sunui 4,5metu
Aivariene
QUOTE(geruta @ 2007 08 30, 10:33)
Kaip manote ar mus priims ,be jokiu isankstiniu uzsirasymu???Sunui 4,5metu
*

šį rugsėjį jei norite, tikrai ne, nes sarašai sudaromi gegužės mėnesiuka mirksiukas.gif
Gemini
Mes irgi užsirašėm, tik nuo 2009. Tikiuos nebus problemų, nes "Žvanguty" į lopšelį tai jau nenori priimti, nėra vietų kitiems metams. O "Šarkelėj" labai maloniai priėmė ir paliko gerą įspūdį. Tai reik nepamiršt gegužės mėn. susitvarkyt popierius, nors ir neturės maniškė dar 3 metukų, bet sakė, kad priims. Gaila, kad neturi lopšelio grupės, bet kadangi planavau pati auginti bent iki 3 metukų, tai gal kaip nors rolleyes.gif
etynsur
mes ir uzsirasem i darzeliuka si man patiko aplinka bendravimas labai 4u.gif mes keliausim nuo 4 metuku ax.gif ziuresim kaip mums ten seksis smile.gif
Almuka
sveikutes, mes irgi uzsirasem nuo 2008 rugsejo. gal galite kasnors pasakyti, nuo kelintos valandos sis darzelis dirba? aciu labai ax.gif
vzilma
QUOTE(Almuka @ 2007 09 17, 08:00)
sveikutes, mes irgi uzsirasem nuo 2008 rugsejo. gal galite kasnors pasakyti, nuo kelintos valandos sis darzelis dirba? aciu labai ax.gif
*

nuo 7 iki 19 val 4u.gif
Almuka
aciu 4u.gif
light blue
QUOTE(Gemini @ 2007 08 31, 13:15)
Mes irgi užsirašėm, tik nuo 2009. Tikiuos nebus problemų, nes "Žvanguty" į lopšelį tai jau nenori priimti, nėra vietų kitiems metams. O "Šarkelėj" labai maloniai priėmė ir paliko gerą įspūdį. Tai reik nepamiršt gegužės mėn. susitvarkyt popierius, nors ir neturės maniškė dar 3 metukų, bet sakė, kad priims. Gaila, kad neturi lopšelio grupės, bet kadangi planavau pati auginti bent iki 3 metukų, tai gal kaip nors  rolleyes.gif
*

tai galimas daiktas, kad būsim toje pačioje grupėje ax.gif Žvangutis nesąmones suskėlė mums doh.gif O Šarkelėje keisis ant dienų valdžia, manau ten išvis bus dar geriau viskas.
etynsur
QUOTE(light blue @ 2007 09 20, 14:43)
tai galimas daiktas, kad būsim toje pačioje grupėje  ax.gif Žvangutis nesąmones suskėlė mums  doh.gif O Šarkelėje keisis ant dienų valdžia, manau ten išvis bus dar geriau viskas.
*

tikiuosi nes ir mes ten uzsirasem... 4u.gif
light blue
QUOTE(etynsur @ 2007 09 25, 21:39)
tikiuosi nes ir mes ten uzsirasem... 4u.gif
*

Reiktų kada pasimatyti ax.gif įdomu gi tris merginas suvežti vienon krūvon smile.gif Reiks man pasižiūrėti, pas kokias auklėtojos galim papulti cool.gif Nors...grupės mažiukų visada bent dvi frmuojamos, tai dar neaišku, ar susitiktumėm prie vienos spintelės smile.gif
Šiaip aš laukiu naujos direktorės ir naujų vėjų šiame darželyje. Viskas ten pakankamai normalai yra, bet...kai ką reiktų pastimuliuoti, turiu galvoje iš pedagogų cool.gif Na nebent direktorė bus samana, kuriai giliai vienodai ugdymo gerinimas g.gif
Almera
Ir mes norim ten eiti nuo 2008 rugsejo, bus 3 metukai su trupuciu. Idomu, o kokia ten siuloma uzklasine veikla? Kazkas rase, kad yra baseinas?
vaike
Mes nuo rugsėjo lankome Dagiliukų grupę, esame labai patenkinti. Girdėjom, kad tas baseinėlis bus tik nuo šildymo sezono (kad vaikai nesušaltų po baseino grįždami į grupę) ir tai ne visai baseinas. Tai braidžiojimas įvairiais takeliais po vandenį, kurio dugnas išklotas smėliuku, akmenukais....., tai tiesiog pėdučių masažas, nes jie daro pratimukus, pvz. eina ant kulniukų ar pasistiebę ir t.t.

Papildyta:
dar du kartus per savaitę einame į sporto pamokėles, dar kažkada į muzikos pamokėle eina. Taip pat yra šokių ir krepšinio papildomi užsiėmimai, tuo metu, kai vaikas būna darželyje ir jie yra mokami (apie 10-20lt. mėnesiui), tik trimečiams dar šokti nerekomenduoja, nes jiems ir taip viskas būna baisu ir nauja, bet čia nuo vaiko ir tėvų norų priklauso, dar yra dailės užsiėmimas.
Tai tiek visokių pramogų dėl mūsų vaikų biggrin.gif
light blue
QUOTE(Almera @ 2007 09 28, 16:41)
Ir mes norim ten eiti nuo 2008 rugsejo, bus 3 metukai su trupuciu. Idomu, o kokia ten siuloma uzklasine veikla? Kazkas rase, kad yra baseinas?
*

Vaike viską teisingai apie baseiną parašė. Man ten silpniausia sritis - muzikinis ugdymas cool.gif Na, kai turi muzikinę klausą tai labai greitai išgirsti, kai akomponementas net per šventes nugrybauja cool.gif doh.gif O ir dainelės, žaidimai kas metai tie patys. Jei vienas vaikas dainuos kokią dainelę, tai ir antras tą pačią mokės doh.gif Norisi šiuolaikiškumo, ale nelabai gaunasi jis ten smile.gif

VAIKE, jūsų grupė man ten pati pačiausia ax.gif Labiausiai man ten patinka.
Aivariene
QUOTE(vaike @ 2007 10 01, 17:12)
Mes  nuo rugsėjo lankome Dagiliukų grupę, esame labai patenkinti. Girdėjom, kad tas baseinėlis bus tik nuo šildymo sezono (kad vaikai nesušaltų po baseino grįždami į grupę) ir tai ne visai baseinas. Tai braidžiojimas įvairiais takeliais po vandenį, kurio dugnas išklotas smėliuku, akmenukais....., tai tiesiog pėdučių masažas, nes jie daro pratimukus, pvz. eina ant kulniukų ar pasistiebę ir t.t.

Papildyta:
dar du kartus per savaitę einame į sporto pamokėles, dar kažkada į muzikos pamokėle eina. Taip pat yra šokių ir krepšinio papildomi užsiėmimai, tuo metu, kai vaikas būna darželyje ir jie yra mokami (apie 10-20lt. mėnesiui), tik trimečiams dar šokti nerekomenduoja, nes jiems ir taip viskas būna baisu ir nauja, bet čia nuo vaiko ir tėvų norų priklauso, dar yra dailės užsiėmimas.
Tai tiek visokių pramogų dėl mūsų vaikų  biggrin.gif
*

ir mes šioje grupėje ax.gif
etynsur
QUOTE(light blue @ 2007 09 26, 09:26)
Reiktų kada pasimatyti  ax.gif įdomu gi tris merginas suvežti vienon krūvon  smile.gif Reiks man pasižiūrėti, pas kokias auklėtojos galim papulti  cool.gif Nors...grupės mažiukų visada bent dvi frmuojamos, tai dar neaišku, ar susitiktumėm prie vienos spintelės smile.gif
Šiaip aš laukiu naujos direktorės ir naujų vėjų šiame darželyje. Viskas ten pakankamai normalai yra, bet...kai ką reiktų pastimuliuoti, turiu galvoje iš pedagogų  cool.gif Na nebent direktorė bus  samana, kuriai giliai vienodai ugdymo gerinimas  g.gif
*

galim butu visai linksam is anksto butu drauges wub.gif butu joms smagiau 4u.gif
light blue
QUOTE(etynsur @ 2007 10 02, 11:03)
galim butu visai linksam is anksto butu drauges wub.gif butu joms smagiau 4u.gif
*

na man Šilainiai šiuo metu labai toli smile.gif Vat dar vis galvoju, ar verta man mažę su savim į juos temptis g.gif Iš esmės aš Šarkelėje parengiamosiis grupės labiausiai norėčiau, pas auklėtoją Virginiją cool.gif thumbup.gif
etynsur
QUOTE(light blue @ 2007 10 03, 15:02)
na man Šilainiai šiuo metu labai toli  smile.gif Vat dar vis galvoju, ar verta man mažę su savim į juos temptis  g.gif Iš esmės aš Šarkelėje parengiamosiis grupės labiausiai norėčiau, pas auklėtoją Virginiją  cool.gif  thumbup.gif
*

aciu uz info trumpa zinosim ax.gif
light blue
QUOTE(etynsur @ 2007 10 05, 21:13)
aciu uz info trumpa zinosim ax.gif
*

galiu ir ilgą info pateikti biggrin.gif pakankamai jos turiu ax.gif
geruta
QUOTE(light blue @ 2007 09 20, 15:43)
tai galimas daiktas, kad būsim toje pačioje grupėje  ax.gif Žvangutis nesąmones suskėlė mums  doh.gif O Šarkelėje keisis ant dienų valdžia, manau ten išvis bus dar geriau viskas.
*

valdzia keisis?ar zinote ka nors konkreciau?
light blue
QUOTE(geruta @ 2007 10 20, 14:54)
valdzia keisis?ar zinote ka nors konkreciau?
*

kol kas nežinau, kas bus galva, nes juk reikia konkursą kažkam laimėti smile.gif
Irunia
Na, nežinau kurioj grupėj sūnėnas, bet nusivylė brolis tiek išgirtu darželiu blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.