O kodėl nėra šarkuvos gtv "Šarkelės"?
"Šarkelėje" nera lopselio grupes, bent jau internete pavadinimas tik darzelis,
Mes į "Šarkelę" pradėjome eiti 2,5 metukų ir esame visai patenkinti. Tik, kad grupėje vaikai vyresni už maniškį, tačiau jokių keblumų nesudaro, dar geriau, jis greičiau tobulėja mokindamasis iš vyresnių, o ūgiu neišsiskiria iš kitų
Sveikos, gal turite ka gero ar blogo pasakyti apir darzeli "Sarkele"?
Ir gal zinote kokie darzeliai Silianiuose geriausi?
Šiandien nuvedusi vaiką mačiau skelbimą, kad Šarkelėje atvirų durų dienos nuo gegužės 9 iki 13d. kam įdomu galit nueit pasidairyt-ten net atskirom dienom ir valandom pristatinės veiklas.
Pilkute, kurią grupę lankot?
Sveiki, mes taip pat lankome darželį Šarkelė ir mums labai patinka, o ir manau,kad mamytės pilkutės sūnelis kartu su mūsų žvirbliuku vienoje grupėje, jei ne tai vis vien šaunu. Sėkmės
Tai negi tik tiek lankančių darželį Šarkelė?
Sveikutes,
Užrašiau savo mažąją į Šarkelės darželė. GAl galit pasakyti kurios auklėtojos yra geresnes, labaiu su vaikais uzsiimančios?
Ar tiesa, kad Šarkelėje yra lopšelio grupė?
Kiek supratau - nera. Nes buvau nuejusi paklausti, tai nuo 2,5 metu be problemu priima, o mazesnius nelabai. Mes uzsirasem, kai trys menesiukai buvo, o tai eiles cia dideles - labai paklausus darziukas.
Skambinausi, tai irgi paskė, kad tik nuo 2.5 priima, o 4-metę be problemų priims. Kaži kaip elgtis, vesti vieną ir laukti eilės kitam ar visgi ieškoti kas priims abu.
as siandien buvau mazes uzrasyti tai itrauke i sarasus dave lapa toki namie uzpidyt ir sake anksciausiai nuo 2,8 m. priima. liepe ateit kitais metais apie toki laika sake tada formuos grupes.tikiuosi tada nepaaiskes kad vietu ner
Mes lau lankom šį darželį pora mėnesių. Darželis visai šaunus. Auklėtojomis labai patenkinta. O direktorė tokia keista pasirode
Aisku jau teko pasirgti, bet visiems tai nutinka pradejus eiti i darželį. QUOTE(Egliukas @ 2006 05 26, 11:03) Siandien mano mama buvo nuejus su vedeja pasisneket, buvo pasakyta kad lopseliu grupiu jie neturi ir vaikai priimami nuo 2.5 metuku kazkur, bet tai darzelis i kuri priimami vaikai tik su gydytojo siuntimu tie kurie turi kalbos sutrikimu is viso kauno.... tipo tiem kuriem reikia logopedo pagalbos.... nes tas darzelis skaitosi logopedinsi darzelis ir vietu ten jau nera metam i prieki
Man tai nepatiko direktore
Aplamai, kuo jis ten yptingas Norejau vesti dukryte vien delto, kad arti namu ir buvo labai jau isgirtas
As lankiau si darzeli ir lb turejau nuostabes aukletojas Zita ir Virgute.Darzelis sarkeli yra lb geras jis specelei pritaikytas velai pradiedantiems kalbet yra lokopedai vaikam baseinas ir tik apie sarkele gerais zodziai galima sakyt.
Savo mazyle i darzeli vedu nuo 2.5 metuku. Aukletojos tikrai saunios. Ir tokiu maziuku grupes nera dideles kaip kituose darzeliuose.
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 06 13, 21:02) Siandien mano mama buvo nuejus su vedeja pasisneket, buvo pasakyta kad lopseliu grupiu jie neturi ir vaikai priimami nuo 2.5 metuku kazkur, bet tai darzelis i kuri priimami vaikai tik su gydytojo siuntimu tie kurie turi kalbos sutrikimu is viso kauno.... tipo tiem kuriem reikia logopedo pagalbos.... nes tas darzelis skaitosi logopedinsi darzelis ir vietu ten jau nera metam i prieki nu kad TIK vaikai su sutrikimais priimamai tai pirmą kartą girdžiu draugės mama ten auklėtoja dirba, tai dar nei vieno blogo žodžio neesu girdėjusi apie šį darželį, o paprastai žmonės draugams ir artimiesiems vis apie savo darbo vietą pasiskundžia aš jau savo dukrytę irgi užrašiau, nors tik nuo 2008 rugsėjo leisiu, bet jau į eilę atsistojom, nes maža ką, ten labai daug kas nori užsirašyti. ir tikrai vaikai be sutrikimų priimami QUOTE(Axe @ 2006 05 29, 15:53) as siandien buvau mazes uzrasyti tai itrauke i sarasus dave lapa toki namie uzpidyt ir sake anksciausiai nuo 2,8 m. priima. liepe ateit kitais metais apie toki laika sake tada formuos grupes.tikiuosi tada nepaaiskes kad vietu ner QUOTE(grytek @ 2006 06 19, 21:50) Man tai nepatiko direktore Aplamai, kuo jis ten yptingas Norejau vesti dukryte vien delto, kad arti namu ir buvo labai jau isgirtas Netepsi-nevažiuosi
Mano sūnus eina į ,,Šarkelę" gal kas į vyturiukų grupę eina su maniškiu kartu?
mano jau du vaikai uzaugo siame darzelyje ir ne viena grupe lanke. As tai labai patenkinta. Kam patogu lankyti darželį " Šarkelę". Siuo metu lankome Žvirbliukų grupę
na mes planuojame nuo rugsėjo mėnesio eiti į šį darželį
Nu super darželis, ir aukėtojos labai geros ir šeimininkė ir logopedė, ir visas to darželio kolektyvas kada bepraeitum sveikinasi, maloniai šypsosi. Mums labai patinka, laukiam nesulaukiam rugsėjo, kada vėl pradės dirbti.
Kaip manote ar mus priims ,be jokiu isankstiniu uzsirasymu???Sunui 4,5metu
Mes irgi užsirašėm, tik nuo 2009. Tikiuos nebus problemų, nes "Žvanguty" į lopšelį tai jau nenori priimti, nėra vietų kitiems metams. O "Šarkelėj" labai maloniai priėmė ir paliko gerą įspūdį. Tai reik nepamiršt gegužės mėn. susitvarkyt popierius, nors ir neturės maniškė dar 3 metukų, bet sakė, kad priims. Gaila, kad neturi lopšelio grupės, bet kadangi planavau pati auginti bent iki 3 metukų, tai gal kaip nors
mes ir uzsirasem i darzeliuka si man patiko aplinka bendravimas labai
sveikutes, mes irgi uzsirasem nuo 2008 rugsejo. gal galite kasnors pasakyti, nuo kelintos valandos sis darzelis dirba? aciu labai
aciu
QUOTE(Gemini @ 2007 08 31, 13:15) Mes irgi užsirašėm, tik nuo 2009. Tikiuos nebus problemų, nes "Žvanguty" į lopšelį tai jau nenori priimti, nėra vietų kitiems metams. O "Šarkelėj" labai maloniai priėmė ir paliko gerą įspūdį. Tai reik nepamiršt gegužės mėn. susitvarkyt popierius, nors ir neturės maniškė dar 3 metukų, bet sakė, kad priims. Gaila, kad neturi lopšelio grupės, bet kadangi planavau pati auginti bent iki 3 metukų, tai gal kaip nors tai galimas daiktas, kad būsim toje pačioje grupėje QUOTE(etynsur @ 2007 09 25, 21:39) Reiktų kada pasimatyti Šiaip aš laukiu naujos direktorės ir naujų vėjų šiame darželyje. Viskas ten pakankamai normalai yra, bet...kai ką reiktų pastimuliuoti, turiu galvoje iš pedagogų
Ir mes norim ten eiti nuo 2008 rugsejo, bus 3 metukai su trupuciu. Idomu, o kokia ten siuloma uzklasine veikla? Kazkas rase, kad yra baseinas?
Mes nuo rugsėjo lankome Dagiliukų grupę, esame labai patenkinti. Girdėjom, kad tas baseinėlis bus tik nuo šildymo sezono (kad vaikai nesušaltų po baseino grįždami į grupę) ir tai ne visai baseinas. Tai braidžiojimas įvairiais takeliais po vandenį, kurio dugnas išklotas smėliuku, akmenukais....., tai tiesiog pėdučių masažas, nes jie daro pratimukus, pvz. eina ant kulniukų ar pasistiebę ir t.t.
Papildyta: dar du kartus per savaitę einame į sporto pamokėles, dar kažkada į muzikos pamokėle eina. Taip pat yra šokių ir krepšinio papildomi užsiėmimai, tuo metu, kai vaikas būna darželyje ir jie yra mokami (apie 10-20lt. mėnesiui), tik trimečiams dar šokti nerekomenduoja, nes jiems ir taip viskas būna baisu ir nauja, bet čia nuo vaiko ir tėvų norų priklauso, dar yra dailės užsiėmimas. Tai tiek visokių pramogų dėl mūsų vaikų QUOTE(Almera @ 2007 09 28, 16:41) Ir mes norim ten eiti nuo 2008 rugsejo, bus 3 metukai su trupuciu. Idomu, o kokia ten siuloma uzklasine veikla? Kazkas rase, kad yra baseinas? Vaike viską teisingai apie baseiną parašė. Man ten silpniausia sritis - muzikinis ugdymas VAIKE, jūsų grupė man ten pati pačiausia QUOTE(vaike @ 2007 10 01, 17:12) Mes nuo rugsėjo lankome Dagiliukų grupę, esame labai patenkinti. Girdėjom, kad tas baseinėlis bus tik nuo šildymo sezono (kad vaikai nesušaltų po baseino grįždami į grupę) ir tai ne visai baseinas. Tai braidžiojimas įvairiais takeliais po vandenį, kurio dugnas išklotas smėliuku, akmenukais....., tai tiesiog pėdučių masažas, nes jie daro pratimukus, pvz. eina ant kulniukų ar pasistiebę ir t.t. Papildyta: dar du kartus per savaitę einame į sporto pamokėles, dar kažkada į muzikos pamokėle eina. Taip pat yra šokių ir krepšinio papildomi užsiėmimai, tuo metu, kai vaikas būna darželyje ir jie yra mokami (apie 10-20lt. mėnesiui), tik trimečiams dar šokti nerekomenduoja, nes jiems ir taip viskas būna baisu ir nauja, bet čia nuo vaiko ir tėvų norų priklauso, dar yra dailės užsiėmimas. Tai tiek visokių pramogų dėl mūsų vaikų ir mes šioje grupėje QUOTE(light blue @ 2007 09 26, 09:26) Reiktų kada pasimatyti Šiaip aš laukiu naujos direktorės ir naujų vėjų šiame darželyje. Viskas ten pakankamai normalai yra, bet...kai ką reiktų pastimuliuoti, turiu galvoje iš pedagogų galim butu visai linksam is anksto butu drauges
Na, nežinau kurioj grupėj sūnėnas, bet nusivylė brolis tiek išgirtu darželiu
|