Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šokis po atviru dangum....
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai > Romantiškiausias mano gyvenimo vakaras...
VyresniojiSesyte
ta vakaras kai susipazinau su dabartiniu vaikinu buvo nuostabus ir simintinas.... pusbrolis pasikviete mane su drauge pas savo drauga pasedeti, paplepeti, na as ir sutikau, nes nebuvo kas veikt.... kai nuejome ten buvo didele kompanija, jie kazka svente biggrin.gif labai nustebau nes tikrai nesitikejau isvysti tiek zmoniu.... na ka uzejome i vidu pasiule prisesti. taip ir padarem.... prisedusi pazvelgiau i viena nepazystamaji, tai buvo jis.... kai pazvelgiau mano zvilgsnis sustojo, jo rudos akys uzbure ane, negalejau atitraukti akiu nuo jo akiu.... jis taipogi uzsiziurejo i mane.... galiausiai mane uzkalbino.... musu pokalbi pertrauke draugai, o drauge pasiule iseit pakvepuot grynu oru, taip ir isejom.... bet po keliu minuciu isejo ir jis... stovejo ir lauke prie namo duru.... drauge uzejo namo o manes nepraleido.... draugai uzleido garsiai muzika ir jis pasiule pasokt as neatsisakiau.... buvo tamsu, jau po vidurnakcio, zvaigzdes spindejo danguje, buvo labai nuostabu.... grojo 69danguje daina "9 danguje" , jis apsikabino mane o as ji.... buvo taip gera prisiliest viens prie kito... nors buvo zole slapia po lietaus, o mano batai permirko besokant, vistiek jauciausi kaip 9tam danguj.... besokant jis mane pirma kart pabuciavo, tai pats isimintiniausias vakaras mano gyvenime..... nuo to laiko mes kartu jau pusantru metuku biggrin.gif manau tai buvo meile is pirmo zvilgsnio wub.gif
Flirta
Gražu 4u.gif , pažystama, prisiminus kūnu nubėga šiurpuliukai.

Sėkmės, kad tų metelių būtų dar daugiau mirksiukas.gif , o jausmai neišblėstų, kad apie savo antrąją puselę vien pagalvojus po visą kūną bėgiotų skruzdėlytės wub.gif
VyresniojiSesyte
Lb lb dekuj smile.gif linkiu ir jum visom patirti si jausma..... jis yra nepakartojamas wub.gif
gintaryte001
labai gražu thumbup.gif
VyresniojiSesyte
Lb aciu mirksiukas.gif
Jurguška
Grazi storija smile.gif
VyresniojiSesyte
4u.gif
Blue_EyE
nu labai grazu man patiko ax.gif nu as nekokia kureja bet pabandysiu sukurti kanors g.gif jeigu iseis biggrin.gif taigi....net nezinau apie ka kurti verysad.gif tiek jau to nekursiu blink.gif angel_sadangel.gif cray.gif cray.gif ok.gif angel.gif flirt.gif
electra23
wub.gif wub.gif wub.gif labai grazu
Dominykos
Istorija trumpa bet labai miela biggrin.gif
Lotyna
Laimes ir meiles jums 4u.gif
VyresniojiSesyte
dekuj uz palinkejima sunglasses2.gif o istorija trumpa nes viskas taip greit ir momentaliai ivyko net nesitiki db kad tai tiesa ax.gif tiesiog tai buvo wub.gif is pirmo zvilgsnio (kuria iki tos dienos tikrai netikejau 4u.gif )
OksanaKi
ooij kaip grazu.
*woman*
thumbup.gif buna ir taip thumbup.gif
Angeliuxxx
Net siurpuliukai perbego wub.gif
D*K
smile.gif labai romantiška.
*visterija*
wub.gif wub.gif wub.gif
oi kiek prisiminimų sukilo doh.gif thumbup.gif
Orintux
Labai labai grazu. 4u.gif Romantiska 4u.gif 4u.gif wub.gif
VyresniojiSesyte
Patikekit kaip man visa tai prisiminus siurpuliukai per kuna nubega wub.gif Labai aciu uz grazius zodelius mirksiukas.gif 4u.gif
skridaile
tikras grozis .
VyresniojiSesyte
Maniau kad daugiau romantisku tokiu vakaru nebebus, nieks neprilygs pirmajam musu susitikimui, bet visdelto buvo ir antrasis, wub.gif kuri prisiminus taipogi siurpuliukai per kuna nubega 4u.gif Juk tai musu suzadetuviu vakaras wub.gif heart.gif wub.gif
Alsė
Kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif
S.A.T.I.N.E
QUOTE(VyresniojiSesyte @ 2008 05 07, 19:28)
buvo tamsu, jau po vidurnakcio, zvaigzdes spindejo danguje, buvo labai nuostabu.... grojo 69danguje daina "9 danguje" , jis apsikabino mane o as ji.... buvo taip gera prisiliest viens prie kito... nors buvo zole slapia po lietaus, o mano batai permirko besokant, vistiek jauciausi kaip 9tam danguj.... besokant jis mane pirma kart pabuciavo, tai pats isimintiniausias vakaras mano gyvenime..... nuo to laiko mes kartu jau pusantru metuku biggrin.gif manau tai buvo meile is pirmo zvilgsnio  wub.gif
*

labai grazu mirksiukas.gif as ir per pirmaji susitikima sokau su savo brangiausiu, tada dar lynojo,buvo ruduo,bet mes sokom apsikabine... ax.gif sirdele virpejo kaip gera buvo rolleyes.gif linkiu kad tau ta romantika ir sokiai testusi amzinai 4u.gif
Marina_007
bigsmile.gif
Velniukste;)))
grozis wub.gif
Puppy
Miela wub.gif
VyresniojiSesyte
QUOTE(S.A.T.I.N.E @ 2010 02 26, 12:22)
labai grazu mirksiukas.gif  as ir per pirmaji susitikima sokau su savo brangiausiu, tada dar lynojo,buvo ruduo,bet mes sokom apsikabine...  ax.gif sirdele virpejo kaip gera buvo rolleyes.gif  linkiu kad tau ta romantika ir sokiai testusi amzinai 4u.gif
*

Labai aciu uz tokius nuostabius palinkejimus 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.