tik va kaip? kuo?? net neįsivaizduoju.. gal kas žinot, gal kas turit
na va.. užsikepiau noriu miegamajam išsiklijuot sienas kartunu... seniau gi klijuodavo
tik va kaip? kuo?? net neįsivaizduoju.. gal kas žinot, gal kas turit
ir mane domina
vat ir mane suintrigavo, esu buvusi tokiuose namuose, kur koridoriaus sienos ir laptai buvo isklijuoti medziaga (net nezinau kaip pavadinti
akvilyte, tikrai įmanoma
tiesa, kaip klijuot- dar nežinau. tačiau tėvų butas buvo taip išklijuotas ( kai kurie kambariai). nežinau kaip tai buvo atlikta, nes kai atsikraustėm- taip jau buvo... man rodos ten buvo klijuota ne tiesiai prie sienos, o prie faneros kašto. paskui tie lakštai prisukti prie sienos...o tarpai sujungti( paslėpti) medinėm listelėm...tiesiog taip prie interjero tiko: aukštos lubos, tai sienos apačia iškalta dailylentėm, paskui toks medinis karniziukas, o viršuj audinys... na toks ale senoviškas stailas, tik, kad darytas buvo jau sovietmečiu... pirmiausia siūlyčiau pabandyt priklijuot mažą audinio lopinėlį ir stebėt kaip jis elgiasi gavęs drėgmės- ar nesitraukia... bent aš taip bandysiu daryt. tik gal iškart ne prie sienos klijuosiu, o prie kokio gipskartonio lakšto... visą audinį turėtų būt nelengva priklijuoti, nes standartiškai jis būna 1.10-1.50 metro pločio...mastau, gal pirmiausia reik viršų palubėj priklijuoti ir paskui šiam gerai pridžiūvus pamažu leistis žemyn... iš tiesų- nežinau, gal yra kokia nors speciali technologija kuom klijuot- irgi dar nežinau... turiu dvi mintis: viena- bandyti tapetų klijais- nors vargu bau ar laikys kita- epva klijais. tept juos ant sienos voleliu... bet tokiu atveju tai bus amžiams. kai audinys nusibos- geriausiu atveju jį nuimsiu su tinko sluoksniu todėl dar mastau kuom reikėtų klijuoti...
Man dabar kirba mintis audiniu apklijuoti stumdomas spintos duris. Viskas kol kas tik svieziam idejiniam lygmeni
Mane taip pat sudomino si tema, lauksiu audiniu rekomendaciju
na va, o aš taip ir neišbandžiau šito būdo
tikiuos atsiras drąsesnių už mane Gal tada tiesiog klijuoti tekstilinius tapetus.
mano tėvas koridoriuką buvo išsiklijavęs storu drobiniu audiniu, tokia paprasta linine maišine medžiaga. tai rodos klijavo tiesiog ant sienos, paprasčiausiais PVA klijais, (tais baltais). labai tinka prie natūralaus medžio apvadų ar baldų. laikosi jau daug metų.
|