vaivos juosta
2008 05 09, 20:19
Kaip elgiatės, kai vyras grįžta iš darbo? Žiūrite vaiką pati, įduodate prižiūrėti vyrui, o pati ilsitės? O galbūt esate dideli aktyvistai, ir grįžus vyrui namo, kartu su vaiku lekiate kažkur pramogauti/į miestą/panašiai? Papasakokit  .
Sidabrinė
2008 05 09, 21:25
Kadangi vyras gryzta is darbo po vidurnakcio,tai mazoji jau devinta sapna sapnuoja  Tai kokia nors veikla uzsiimam pirmoj dienos pusej  (Jau men biletenis,tai kartu visada  ) Dukriuko jam vienam niekad neigrudu  Ji pati labai prisirisus prie tecio,tai daug laiko kartu buna  O veikiam daug ka,kazkur vaziuojam,namu ruosa,gamta ir pan.
mylimuke
2008 05 09, 21:32
Visaip būna. Kartais "įbruku", kartais pati ant jo lipa, kartais kartu kažką veikiam.
Mažasis būna išsiilgęs tėčio, tad sekioja jam iš paskos, nepaleisdamas  stengiamės visa šeima kartu pabūti, pabendrauti
joviliukste
2008 05 09, 22:07
kai tevelis grista is darbo dukryte buna labai pasiilgus, jau vakare laukie prie lango, kai tik pamato masina bega i kiema, net basom kojytem  biski pasidziaugia, kartais eina kartu i dusa su teveliu , vakare visada bunam ramiai, pazaidziam, pasikartojam raideles, padeliojam delione  bet jei bunu per diena lb pavargus, taj "nusimuilinu" i miegamaji ir vartau zurnalus arba SM paskaitineju  o paskui jau vel visi i lovyte ir miegdymo ritualai prasideda  gaila, kad tas vakaras toks trumpas buna , teveliui su mamyte nebelieka kada pasidziaugti
mylimuke
2008 05 09, 22:41
QUOTE(joviliukste @ 2008 05 09, 23:07) kai tevelis grista is darbo dukryte buna labai pasiilgus, jau vakare laukie prie lango, kai tik pamato masina bega i kiema, net basom kojytem  biski pasidziaugia, kartais eina kartu i dusa su teveliu , vakare visada bunam ramiai, pazaidziam, pasikartojam raideles, padeliojam delione  bet jei bunu per diena lb pavargus, taj "nusimuilinu" i miegamaji ir vartau zurnalus arba SM paskaitineju  o paskui jau vel visi i lovyte ir miegdymo ritualai prasideda  gaila, kad tas vakaras toks trumpas buna , teveliui su mamyte nebelieka kada pasidziaugti   Teisingai supratau?
Loterija
2008 05 09, 22:47
QUOTE(mylimuke @ 2008 05 09, 23:41)  Teisingai supratau? O kaip supratai?
mylimuke
2008 05 09, 22:51
Kad jie kartu maudosi
kai tetis grysta,dukrytei dziausmo pilnos kelnes  tada jie kartu ir valgo ir zaidzia ir maudosi.beja,o ko cia nesuprast?
Loterija
2008 05 09, 23:08
QUOTE(mylimuke @ 2008 05 09, 23:51) Kad jie kartu maudosi  kažkaip nematau tragedijos... Juk turėtum berniuką tai tikrai jam būtų progų tave nuoga matyti (pvz. baseine persiregiant). O ir į nudistų pliazus šeimom eina ir nieks nealpsta... Nors įtariu kad maudosi tėtis, gal ir užuolaidą užsitraukęs, o dukra tik ten yra, vonios kambaryje, ne duše.
QUOTE(Mirėja @ 2008 05 10, 01:08) kažkaip nematau tragedijos... Juk turėtum berniuką tai tikrai jam būtų progų tave nuoga matyti (pvz. baseine persiregiant). O ir į nudistų pliazus šeimom eina ir nieks nealpsta... Nors įtariu kad maudosi tėtis, gal ir užuolaidą užsitraukęs, o dukra tik ten yra, vonios kambaryje, ne duše. arba gali tas tetis ir su trusikais issimaudyt,kas cia tokio,o slapta ir kitas vieteles nusveist.cia normalu tegu mama nors tas 15 min pailsi... maniskis sunu visada maudo
Nemarioji
2008 05 10, 12:59
Dažniausiai mes ką nors veikiam, būna labai retai vyro priežiūrai, mes visi trys veikiam ka nors, kartu važiuojam arba šiaip namuose šmirynėjam
Na, as tai issiunciu vyra su mazuoju pasivaiksciot beveik kiekviena diena kokiom keliom val. Mazasis labai aktyvus ir nuolat demesio reikalaujantis,tai nors tas kelias val pailsiu  o kai girzta,vel "mimyte nema zaist"
vaivos juosta
2008 05 10, 19:28
Pas mus dažniausiai būna tauip - iki piet dukrytė su aukle, po piet su manim ir vakare su manim  . Tėtis išvažiuoja anksti ryte, grįžta vakare apie 6. Tai jei užsiima ką garaže-sode-ar šiaip prie namo, tai nelabai kada ir yra "įkišt". Na, šeštadienį, kol tvarkau namus - tai prižiūri. Mano akim žiūrint, galėtų ir daugiau tų progų būti jiems "tėviškai" pabendrauti  . Kitą kartą rodos ta proga ir yra, bet paims ir išnaudos ją draugui su Švyturio gintariniu  .
Zuikis-Puikiss
2008 05 10, 21:50
Mano mazulis labai dziaugiasi kai tete grizta! Pilni namai vaikucio dziaugsmo, juoko  Tetis pailsi, pavalgo ir einam dazniausiai visi pasivaikscioti
joviliukste
2008 05 11, 00:34
QUOTE(mylimuke @ 2008 05 09, 20:41)  Teisingai supratau?  aha teisingai ...ryte su manim i dusa, vakare su tete, o kartai ir visi 3 i vonia  nu gal kad nuo gimimo tajp yra, taj ji jokio ten demesio nekreipia ar tete ar mama, visi nuogi, visi vienodi, viskas mum naturalu  a dar astimenu kaip mane tete prausdavo, mama ne visada galedavo, ir kasytes pindavo, ir man taip miela prisiminus.....  galvojau kada cia butu as laikas galbut nustot maudytis kartu, bet taip ir nesugalvojom  o kai dukryte budavo dar visai kudikelis, taj as su ja nuoga miegodavau, ji pati susirasdavo pienelio saltini ir pavalgydavo, ir as ja ant krutines uzsidedavau ir taip miegodavom.....nu ir kazkaip cia mum nieko gedingo  o pas pusessere kai nuvaziuojam, taj ji savo dukryte su suneliu kartu ideda i vonia, ir mano mazoji kartu, ir visi kartu puskinasi, neina istraukt, ir nieko cia man tokio kad su berniuku maudosi  pas mus baseine gali nuogu vaiku ohoho prisiziuret
katuksss
2008 05 12, 12:08
dukryte puola ant kaklo teciui kai jis grizta ir ilgai nepaleidzia kol nenukankina  kai tetis pabosat grizta vel pas mama
Auksesmama
2008 05 14, 12:01
QUOTE(Anota @ 2008 05 09, 22:38) arba gali tas tetis ir su trusikais issimaudyt,kas cia tokio,o slapta ir kitas vieteles nusveist.cia normalu tegu mama nors tas 15 min pailsi... maniskis sunu visada maudo  manajai taip pat labai patinka su tetuku maudytis  ir nematau nieko cia blogo
Mano ir, pamates teti, lekia kaip akis isdeges.O tada vyras net pavalgyt ramiai negali,nes aplink kojas mazius duodas.O kai vakare visi trys vyrai eina imtyniu,kautyniu,tai namuos stogas kilnojas
Rodinka
2008 05 14, 16:47
Kadangi dirbame abudu, tai vakare pasidaliname darbais  As griztu anksciau (kaip taisykle), tai pati pavalgau, maziu pamaitinu, pazaidziu, kol vyras ateina. Vyras pavalgo ir tada su maziumi tusinasi - zaidzia, kazka taiso, duksta ir t.t. O as tuo metu galiu atsipalaiduoti. Dazniausiai, vyras maziu nuprausia pries miega ar ismaudo (maudymas pas mus tik tecio darbas, as nusimuilinau, kai sunui buvo kokie 5 menesiai  ), perrengia, o jau migdyti gali tik mama  Tetis tai daro, tik jei manes nera. Bet aisku, buna visokiu isimciu - jei abu griztame nelabai velai, tai galime dar nuvaryti pasivaikscioti ar i parduotuve. Jei as turiu darbu, tai vyras perima visa darba... Jei jis turi reikalu, tai as 100% sunu uzimu vakarais.
linuciuke
2008 05 14, 21:36
Mūsų tėtis grįžta tik naktį, tai vaikai saldžiai miega. Dieną abu į darželį, vyrui tik vakaria į darbą o aš nedirbu nes auginu vaiką iki 3m bet jau mėn kaip leidžiam į daržą, vakaria kai pasiimam vaikus, na pavalgom, vaikai žaidžia, rėkia, mušasi, pešasi, verčia viska aplinkui ką mato (mažius) o vyresnėlė gryžta ir į kiemą. Jei reik kaškuriam kur išvažiuot, tai be problemų, pasilieka su vaiku tas kuris namie.
agniesska
2008 05 15, 10:41
mano sunelis irgi labai dziaugiasi pamates teti ,iskart nubega prie duru, kai tik isgirsta ,kad jau grizo,tai eina ir praustis kartu, ir pavalgo daznai kartu vakariene,man buna pasitaiko toks dziaugsmas nueit pas drauge kavos atsigert,paskui iseinam i lauka pavaikstom ar i parduotuve nueinam
zizliuke
2008 05 21, 10:08
Musu tetis grista is darbo, tada turi paduoti jam valgyti, nes tas net i mikrobangine maisto nesugeba issideti...  Vienturtelis, visada viskas buvo paduota mamos ant lekstutes... ziauru... paskui aisku atsigula prie teliko, pailseti, vaikas zuja aplinkui, bet jam nulis emociju, tik kartais pazaidzia ka nors, pameto kamuoliuka, paniurkina... o as?... paskui lakstau, tvarkausi, indus plaunu ir t.t. ir pampersa sudetinga jam pakeist, vos isprasau, kad kuria diena jis pamigdytu vaika... nu zodziu, turiu du vaikus  Blogiausia, kad su vyru neina susisneket, tik pradedu aiskint, kad man padarytu kazka, ar siaip kad su vaiku pabutu, tai jo vienintelis argumentas - as pavargau, juk as pinigus uzdirbu, o tu ka veiki? biesas ima... pradedi bloguoju, tada situacija is vis prasta - nesikalbam, o jam yra puiki proga absoliuciai nieko nedaryti, nes juk susipyke. Pabambejau cia
QUOTE(zizliuke @ 2008 05 21, 12:08) Musu tetis grista is darbo, tada turi paduoti jam valgyti, nes tas net i mikrobangine maisto nesugeba issideti...  Vienturtelis, visada viskas buvo paduota mamos ant lekstutes... ziauru... paskui aisku atsigula prie teliko, pailseti, vaikas zuja aplinkui, bet jam nulis emociju, tik kartais pazaidzia ka nors, pameto kamuoliuka, paniurkina... o as?... paskui lakstau, tvarkausi, indus plaunu ir t.t. ir pampersa sudetinga jam pakeist, vos isprasau, kad kuria diena jis pamigdytu vaika... nu zodziu, turiu du vaikus  Blogiausia, kad su vyru neina susisneket, tik pradedu aiskint, kad man padarytu kazka, ar siaip kad su vaiku pabutu, tai jo vienintelis argumentas - as pavargau, juk as pinigus uzdirbu, o tu ka veiki? biesas ima... pradedi bloguoju, tada situacija is vis prasta - nesikalbam, o jam yra puiki proga absoliuciai nieko nedaryti, nes juk susipyke. Pabambejau cia  oi,kaip as tave suprantu.Pas mane lygiai tokia pati situacija  istikro liudna  viskas,kas parasei,tinka ir MB.Anksciau del to labai pykdavomes,bet dabar numojau ranka,ka jau padarysi,kad mes "tokios veltedes",sedim namie ir "nieko neveikiam"  Jau as cia pasiguodziau
zizliuke
2008 05 21, 10:32
QUOTE(Vijora @ 2008 05 21, 11:18) oi,kaip as tave suprantu.Pas mane lygiai tokia pati situacija  istikro liudna  viskas,kas parasei,tinka ir MB.Anksciau del to labai pykdavomes,bet dabar numojau ranka,ka jau padarysi,kad mes "tokios veltedes",sedim namie ir "nieko neveikiam"  Jau as cia pasiguodziau  Vijora, ar tik ne kaimynkos mes, ka? Dainaviskes
QUOTE(zizliuke @ 2008 05 21, 12:32) Vijora, ar tik ne kaimynkos mes, ka? Dainaviskes  tai taip,gali buti,Kaimynka
Miegaliuke S
2008 05 21, 21:45
Nava irkaimynku atsirado
mylimuke
2008 05 22, 23:08
QUOTE(zizliuke @ 2008 05 21, 11:08) Musu tetis grista is darbo, tada turi paduoti jam valgyti, nes tas net i mikrobangine maisto nesugeba issideti...  Vienturtelis, visada viskas buvo paduota mamos ant lekstutes... ziauru... paskui aisku atsigula prie teliko, pailseti, vaikas zuja aplinkui, bet jam nulis emociju, tik kartais pazaidzia ka nors, pameto kamuoliuka, paniurkina... o as?... paskui lakstau, tvarkausi, indus plaunu ir t.t. ir pampersa sudetinga jam pakeist, vos isprasau, kad kuria diena jis pamigdytu vaika... nu zodziu, turiu du vaikus  Blogiausia, kad su vyru neina susisneket, tik pradedu aiskint, kad man padarytu kazka, ar siaip kad su vaiku pabutu, tai jo vienintelis argumentas - as pavargau, juk as pinigus uzdirbu, o tu ka veiki? biesas ima... pradedi bloguoju, tada situacija is vis prasta - nesikalbam, o jam yra puiki proga absoliuciai nieko nedaryti, nes juk susipyke. Pabambejau cia  O kodėl jūs jam toliau tarnaujat ir ant lėkštutės nešiojat? Jei aiškinimai nepadeda, imkitės veiksmų. Aš vakarienės ne tik kad nešildyčiau, bet jis jos išvis nerastų, nes aš būčiau "laaaabai pavargus".
As dziaugiuosi, kad MB supranta, kad vaiko augin imas ir namu prieziura, nera vien tik nieko neveikimas ir malonumas  Na kartais tenka paprasyt, kad padaryk ta ar ta, nes pats nesusipranta, bet juk vyrai beveik visi nesusipranta to, kas moteriskems savaime aisku
Buttuke
2008 05 23, 15:01
QUOTE(Vijora @ 2008 05 21, 09:18) oi,kaip as tave suprantu.Pas mane lygiai tokia pati situacija  istikro liudna  viskas,kas parasei,tinka ir MB.Anksciau del to labai pykdavomes,bet dabar numojau ranka,ka jau padarysi,kad mes "tokios veltedes",sedim namie ir "nieko neveikiam"  Jau as cia pasiguodziau  na tai as beveik prisidedu grizta - TV pultas iskart i rankas. Valgyt pasisildo, nes as to nedarau. vaika irgi kiek paniurko, pagainioja ir tiek. Pampersinimaisi, maudymasis ir migdymas - man. nes jis mat dirba, o as "sedziu namie", valgis kazkaip pasigamina, namai apsitvarko, vaikas savarankiskas ir mano diplominis irgi pats rasosi isvada - kai dirbsiu ir as, grizusi galesiu nieko nedaryt QUOTE(mylimuke @ 2008 05 22, 22:08) O kodėl jūs jam toliau tarnaujat ir ant lėkštutės nešiojat? Jei aiškinimai nepadeda, imkitės veiksmų. Aš vakarienės ne tik kad nešildyčiau, bet jis jos išvis nerastų, nes aš būčiau "laaaabai pavargus". manau nuo tokiu veiksmu geriau nebutu as tai tik pyktauju, stengiuosi proga israut(ale man reik kur nors) kad palikciau B su vaiku, bet is to nieko gero, nes grizusi matau kaip jis tikraja zodzio prasme nieko nedare isskyrus su vaiku zaide  o blogiausia kad pati augau seimoje, kur tevui viskas ant lekstutes. o prasidejo nuo to, kad mama buvo namu seimininke, o pradejus dirbt nieks nepasikeite.
QUOTE(Buttuke @ 2008 05 23, 17:01) na tai as beveik prisidedu grizta - TV pultas iskart i rankas. Valgyt pasisildo, nes as to nedarau. vaika irgi kiek paniurko, pagainioja ir tiek. Pampersinimaisi, maudymasis ir migdymas - man. nes jis mat dirba, o as "sedziu namie", valgis kazkaip pasigamina, namai apsitvarko, vaikas savarankiskas ir mano diplominis irgi pats rasosi isvada - kai dirbsiu ir as, grizusi galesiu nieko nedaryt manau nuo tokiu veiksmu geriau nebutu as tai tik pyktauju, stengiuosi proga israut(ale man reik kur nors) kad palikciau B su vaiku, bet is to nieko gero, nes grizusi matau kaip jis tikraja zodzio prasme nieko nedare isskyrus su vaiku zaide  o blogiausia kad pati augau seimoje, kur tevui viskas ant lekstutes. o prasidejo nuo to, kad mama buvo namu seimininke, o pradejus dirbt nieks nepasikeite. va va,pritariu.maniskiui tai tik kompas,masinos,zaidimai(prie kompo)(nors ne uz kalnu 30)palikau karta su vaiku,grizau- namu nepazinau  betvarke,vaikas apsiverkes,o tete prie kompo(kaip ir visad).mesiu ta kompa pro langa
Buttuke
2008 05 23, 15:14
QUOTE(Vijora @ 2008 05 23, 14:07) va va,pritariu.maniskiui tai tik kompas,masinos,zaidimai(prie kompo)(nors ne uz kalnu 30)palikau karta su vaiku,grizau- namu nepazinau  betvarke,vaikas apsiverkes,o tete prie kompo(kaip ir visad).mesiu ta kompa pro langa  as tai telikui laidus noriu prakrapstyt  kai randu tokius namus su vaiku, sakau - "tai ko nesustvarkai, taigi namie sedi, nieko neveiki"
QUOTE(Buttuke @ 2008 05 23, 17:14) as tai telikui laidus noriu prakrapstyt  kai randu tokius namus su vaiku, sakau - "tai ko nesustvarkai, taigi namie sedi, nieko neveiki" vo vo,geras pasakymas  kodel as nesumasciau taip pasakyt?!
joviliukste
2008 05 23, 16:30
na as tai kazkaip suprantu am MB tikrai grysta laaabai paverges, man net gaila, ciut rankas pakelia (dirba statybose, tikrai nelengva, sienas murina, bloku kilnojimas ir pan.) tad nieko net nereikalauju daryti  grista beje po 6, taj leidziu paiilseti, na o jis savo noru kiek nori su dukriuku uzsiima.bet db buvo net keista, as sirgau ir dukriukas, jegu neturiu, taj jis grista, indus isplauna, dar paklausia gal ko noriu, sako eik pailset...buvau lengvam soke  lb dziaugiaus....bet va, ta kompu ir zaidimu liga taip pat serga  savaites dienom nera kada, vakaras trumpas, reik su seima pabut, dar apsipirkt nuvaziuot, pasivaiksciot...bet jau savaitgali, taj isprotet budavo galima  na siaip vargais negalais susitarem, kad jis gali zaisti kai as einu sopintis zodziu reikia daryti kompromisus  as neisivaizduoju saviskio pvz.kambariu tvarkancio, net ir neleisciau, nes man vistiek netiktu mergytes, manau neverta jiem nusileisti  darykit kompromisus, as irgi daug vargau kol isauklejau B siek tiek... kai prades zaist kompu, sakyk, geraj brangusis, as einu manikiura pasidaryt, o tu kadangi nieko neveiki pabuk su vaiku o kai pvz tyngiu ka namie daryt, taj isvarau su vaiku i parka, tada jis ne priekaistelio negali pasakyti kad uzsiimu su dukryte
QUOTE(joviliukste @ 2008 05 23, 18:30) na as tai kazkaip suprantu am MB tikrai grysta laaabai paverges, man net gaila, ciut rankas pakelia (dirba statybose, tikrai nelengva, sienas murina, bloku kilnojimas ir pan.) tad nieko net nereikalauju daryti  grista beje po 6, taj leidziu paiilseti, na o jis savo noru kiek nori su dukriuku uzsiima.bet db buvo net keista, as sirgau ir dukriukas, jegu neturiu, taj jis grista, indus isplauna, dar paklausia gal ko noriu, sako eik pailset...buvau lengvam soke  lb dziaugiaus....bet va, ta kompu ir zaidimu liga taip pat serga  savaites dienom nera kada, vakaras trumpas, reik su seima pabut, dar apsipirkt nuvaziuot, pasivaiksciot...bet jau savaitgali, taj isprotet budavo galima  na siaip vargais negalais susitarem, kad jis gali zaisti kai as einu sopintis zodziu reikia daryti kompromisus  as neisivaizduoju saviskio pvz.kambariu tvarkancio, net ir neleisciau, nes man vistiek netiktu mergytes, manau neverta jiem nusileisti  darykit kompromisus, as irgi daug vargau kol isauklejau B siek tiek... kai prades zaist kompu, sakyk, geraj brangusis, as einu manikiura pasidaryt, o tu kadangi nieko neveiki pabuk su vaiku o kai pvz tyngiu ka namie daryt, taj isvarau su vaiku i parka, tada jis ne priekaistelio negali pasakyti kad uzsiimu su dukryte  vaje vaje,as bijau ji palikt su vaiku.Kiek buvau palikus,tai randu vaika asarose ir baisia betvarke  betvarke tai dzin,bet vaikas  daug pas mus tu kompromisu,bat kazkaip noretus daugiau pagalbos vaiko auginimo klausimais
joviliukste
2008 05 23, 21:45
QUOTE(Vijora @ 2008 05 23, 14:38) vaje vaje,as bijau ji palikt su vaiku.Kiek buvau palikus,tai randu vaika asarose ir baisia betvarke  betvarke tai dzin,bet vaikas  daug pas mus tu kompromisu,bat kazkaip noretus daugiau pagalbos vaiko auginimo klausimais  suprantu  man irgi daugiau noretusi  bet jau jusu mergyte didesne nei mano, as anksciau bijodavau palikti, bet db raminu save, kaip bus taip, nes jei busiu salia visada taj nieko ir neismoks  man ramiausia kai jis mazyle pasiima i parka, as galiu ramiai susitvarkyt viska, nes zinau kad maze laiminga ten zais  pvz.maniskis niekada nezino ka jai duot valgyt ir kaip maitint, viena kart lasiniu dave, o paskui pieno, taj vaikas viduriavo kelias dienas  bet manau mokosi is klaidu, nes kai mes salia, viska paaiskinam, taj jiem tik tam momentui, o paskui neatsimena...
Milituke
2008 05 23, 22:22
Na MB po darbu sugryzes dazniausiai laika leidzia su mergickom. Kai einu pasportuot - tai 1-2 val taip pat tetuko laikas. Jam jokiu problemu pakeist pampersa ar numaudyt mergytes  Jei yra laiko, visi keturi iseinam, isvaziuojam. Jei reik vienas kita isleidziam. Vakariene valgom visi kartu, todel del pasildymo ir padavimo problemu nera, jei as noriu paziuret kokia tv laida, tetukas su malonumu uzsiima su panelem kitame kambaryje. O jei tetis dirba kieme, darze, garaze, mergaites kuo puikiausiai sugeba buti kieme ir dometis tecio veikla, o jis - ir priziuri mergytes, ir atlieka ka suplanaves. Vaikai abieju, todel manau, kad taip ir turi buti. O del "sedejimo namuose ir nieko neveikimo" MB buvo padares man dovana ir isiuntes i Druskininkus porai dienu. Pradzioj nezinojau kaip jis susitvarkys ir kaip man pasielgt, bet.... juk ne svetimam palieku... Ir puikiai susitvarke  Aisku, po to karto nebesako, kad " kad namuose su vaiku nieko neveikiu"
joviliukste
2008 05 23, 22:28
QUOTE(Milituke @ 2008 05 23, 20:22) Na MB po darbu sugryzes dazniausiai laika leidzia su mergickom. Kai einu pasportuot - tai 1-2 val taip pat tetuko laikas. Jam jokiu problemu pakeist pampersa ar numaudyt mergytes  Jei yra laiko, visi keturi iseinam, isvaziuojam. Jei reik vienas kita isleidziam. Vakariene valgom visi kartu, todel del pasildymo ir padavimo problemu nera, jei as noriu paziuret kokia tv laida, tetukas su malonumu uzsiima su panelem kitame kambaryje. O jei tetis dirba kieme, darze, garaze, mergaites kuo puikiausiai sugeba buti kieme ir dometis tecio veikla, o jis - ir priziuri mergytes, ir atlieka ka suplanaves. Vaikai abieju, todel manau, kad taip ir turi buti. O del "sedejimo namuose ir nieko neveikimo" MB buvo padares man dovana ir isiuntes i Druskininkus porai dienu. Pradzioj nezinojau kaip jis susitvarkys ir kaip man pasielgt, bet.... juk ne svetimam palieku... Ir puikiai susitvarke  Aisku, po to karto nebesako, kad " kad namuose su vaiku nieko neveikiu"  labai geras vyras
Milituke
2008 05 23, 22:34
QUOTE(joviliukste @ 2008 05 23, 23:28) labai geras vyras  Dekui  TIkrai netikejau, kad jis toks bus ( na kaip isivaizdavau), bet po mergyciu gimimo itin rupestingas
mano vyras laika su vaiku praleidzia mielai  aisku buna kartais tokiu dienu,kad jis nori nuo visko paiilseti ir nieko neveikti-bet juk visi mes kartais to trokstam.o siaip nenoriu girtis ar ka,bet mano vyras labai geras tetis.gimus vaikui iki 6men. tik jis naktim ir keldavosi prie mazylio.ir siaip kaip namuose tai vis stengiasi su vaiku kur isvazuoti,kad tik as galeciau susitvarkyti,islyginti ar siaip paprasciausia ttik prie teliko pasedeti.aisku buna tokiu dienu,kad man vistiek mazai pasirodo jo demesio sunui, tai uzvaziuoju ant vyro,nors atvirai pasakius tai tik mano kabliukai-nes jis isties geras tetis...
antoschka
2008 05 24, 09:18
Tetis grizta labai pavarges ir nors be galo myli vaika, mieliau sedi prie TV. Su skandalais ("Juk as visa diena dirbau ir ne minutes nebuvau prisedes, o tu ilsejais, kai vaikas miegojo"..) kartais pavyksta palikti jam vaika..
vaivos juosta
2008 05 24, 14:15
[quote=livida,2008 05 24, 00:11] [COLOR=blue]iki 6men. tik jis naktim ir keldavosi prie mazylio[/COLOR Manasis iki dabar negirdi naktį prabundančios dukros  . Nors, kai gulėjau ligoninėj, tas dvi naktis girdėjo  . Vadinasi, dar ne visiškai pagedęs.
neringa_lt
2008 05 25, 11:45
QUOTE(Milituke @ 2008 05 23, 22:22) Na MB po darbu sugryzes dazniausiai laika leidzia su mergickom. Kai einu pasportuot - tai 1-2 val taip pat tetuko laikas. Jam jokiu problemu pakeist pampersa ar numaudyt mergytes  Jei yra laiko, visi keturi iseinam, isvaziuojam. Jei reik vienas kita isleidziam. Vakariene valgom visi kartu, todel del pasildymo ir padavimo problemu nera, jei as noriu paziuret kokia tv laida, tetukas su malonumu uzsiima su panelem kitame kambaryje. O jei tetis dirba kieme, darze, garaze, mergaites kuo puikiausiai sugeba buti kieme ir dometis tecio veikla, o jis - ir priziuri mergytes, ir atlieka ka suplanaves. Vaikai abieju, todel manau, kad taip ir turi buti. O del "sedejimo namuose ir nieko neveikimo" MB buvo padares man dovana ir isiuntes i Druskininkus porai dienu. Pradzioj nezinojau kaip jis susitvarkys ir kaip man pasielgt, bet.... juk ne svetimam palieku... Ir puikiai susitvarke  Aisku, po to karto nebesako, kad " kad namuose su vaiku nieko neveikiu"  Labao geras vyras
QUOTE(Milituke @ 2008 05 24, 00:22) Na MB po darbu sugryzes dazniausiai laika leidzia su mergickom. Kai einu pasportuot - tai 1-2 val taip pat tetuko laikas. Jam jokiu problemu pakeist pampersa ar numaudyt mergytes  Jei yra laiko, visi keturi iseinam, isvaziuojam. Jei reik vienas kita isleidziam. Vakariene valgom visi kartu, todel del pasildymo ir padavimo problemu nera, jei as noriu paziuret kokia tv laida, tetukas su malonumu uzsiima su panelem kitame kambaryje. O jei tetis dirba kieme, darze, garaze, mergaites kuo puikiausiai sugeba buti kieme ir dometis tecio veikla, o jis - ir priziuri mergytes, ir atlieka ka suplanaves. Vaikai abieju, todel manau, kad taip ir turi buti. O del "sedejimo namuose ir nieko neveikimo" MB buvo padares man dovana ir isiuntes i Druskininkus porai dienu. Pradzioj nezinojau kaip jis susitvarkys ir kaip man pasielgt, bet.... juk ne svetimam palieku... Ir puikiai susitvarke  Aisku, po to karto nebesako, kad " kad namuose su vaiku nieko neveikiu"  PAVYDZIU
dazniausiai vaziuojam i azuolyna, ten musu tetis dazniausiai po darbo sportuoja, o mes pabunam lauke, paskui visi pavakarieniaujam, arba bunam namie, arba vaziuojam pas senelius. Zodziu stengemes buti kartu.
mylimuke
2008 05 25, 23:10
QUOTE(Vijora @ 2008 05 23, 17:38) vaje vaje,as bijau ji palikt su vaiku.Kiek buvau palikus,tai randu vaika asarose ir baisia betvarke  betvarke tai dzin,bet vaikas  daug pas mus tu kompromisu,bat kazkaip noretus daugiau pagalbos vaiko auginimo klausimais  O tu išeidama išlupk ir išsinešk kokią svarbią kompo detalę- nereiks tada žaist ir vaiką virkdyt
joviliukste
2008 05 26, 12:28
QUOTE(mylimuke @ 2008 05 25, 21:10) O tu išeidama išlupk ir išsinešk kokią svarbią kompo detalę- nereiks tada žaist ir vaiką virkdyt  viena kart dukryte iseme is playstation memory carda, o as ji paslepiau, kiek jis jo ieskojo  o as apsimeciau kad nemaciau.kita diena isvaziavau i miesta pasivaiksciot su drauge, o grizus radau abudu zaidziancius, mb buvo apsikarstes visokiom nesamonem, mazyle laiminga  po keliu dienu apsimeciau kad radau ta carda, atidaviau, bet db kai man reikes kur iseit taj jis daznai dings
Mūsų šeimoje galioja toks susitarimas: vakarais 2 kart per savaitę sportuoju aš, 2 kart vyras, likusias tris dienas praleidžiame tryse. Ir šiaip, kai oras geras, vis dažniau pasisiūlo pabūti su dukra lauke, o aš lieku namie "padrybsoti ant sofkutės". Ir pastebėjau, kad pas mus kieme vis populiarėja "tėveliu vakarai", susirenka kokie trys tėčiai su savo atžalom: ir tėčiams smagu, ir mamoms gerai ir vaikai laimingi
Vyras visada padėjo ir padeda rūpintis dukryte, niekada nekyla problemų kai reikia eiti į kirpyklą ar manikiūristę...o kai būname namuose visi trys, tada aš būnu visai nereikalinga  Dukrytė manęs net nepastebi, dukrytė labai myli tėvelį ir visur eina paskui jį...jis niekada nėra jos baręs, o kai užbaru aš, ji iš karto bėga pas jį pasiguosti
QUOTE(mylimuke @ 2008 05 26, 01:10) O tu išeidama išlupk ir išsinešk kokią svarbią kompo detalę- nereiks tada žaist ir vaiką virkdyt 
|
|