Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kai tik į lauką -
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Pages: 1, 2
zalios_akys
siandieninis pasivaiksciojimas buvo toks pat sekmingas kaip vakar thumbup.gif
kai pradejo prasytis ant ranku griztant namo sudominau suneliu,bet paskui paemiau netoli namu nes maciau kad jau vos kojas pavelka biggrin.gif
m@muliukas
Mano mažajai 1 m. 7 mėn. Žiūriu, kieme bendraamžiai vaikšto savarankiškai, vienas vaikinukas net su storais kailiniais tvirčiausiai eina, o mano dukryte vis griuvinėja. Aišku, į kiemą tokią žiemą išeinam retokai, rudenį prasėdėdavom vežime ir pramiegodavom visus pasivaikščiojimus, tai ir nesuprantu - ar jinai nepratusi eiti ant nelygios vietos, ar kojytės silpnos. Beje, ji ant rankų nesiprašo, eina pati, bet tik paimta už abiejų rankyčių arba už šaliko doh.gif Ar yra tokio amžiaus vaikučių, kurie laukutyje nelabai paeina? Pagal amžių juk turėtų lakstyti... Namie beje laksto smile.gif
LinaJ.
Pas mus irgi daznai taip buna - tik iseinam i lauka ir ant ranku doh.gif
ciuke
QUOTE(m@muliukas @ 2009 02 13, 18:42)
Mano mažajai  1 m. 7 mėn. Žiūriu, kieme bendraamžiai vaikšto savarankiškai, vienas vaikinukas net su storais kailiniais tvirčiausiai eina, o mano dukryte vis griuvinėja. Aišku, į kiemą tokią žiemą išeinam retokai, rudenį prasėdėdavom vežime ir pramiegodavom visus pasivaikščiojimus, tai ir nesuprantu  - ar jinai nepratusi eiti ant nelygios vietos, ar kojytės silpnos. Beje, ji ant rankų nesiprašo, eina pati, bet tik paimta už abiejų rankyčių arba už šaliko  doh.gif  Ar yra tokio amžiaus vaikučių, kurie laukutyje nelabai paeina? Pagal amžių juk turėtų lakstyti... Namie beje laksto smile.gif
*

Pas mus bedele ta, kad prasosi ant ranku, siaip eina gerai, bet irgi daznai jam kojytes uzkliuna, tai bijau dabar, kad as is tos baimes ji per daug pati stabdau eiti, vis uz kapisono, ar saliko prilaikau ax.gif . Kai paziuriu kaip kieme bendraamziai laksto, ir mamos ramiausiai stebi is toli, vis pagalvoju, kad as taip ramiai negaliu.
Be zieminiu rubeliu bus is viso gerai, bet manau ir tada lakstysiu paskui, nes bus baisu ant asfalto taip laisvai paleist viena tipenti blush2.gif . Taip ir tupcioju, ir nesu vis ax.gif .
paulapaula
nu mano vaikas,kaip vaikstukas,eina pats tikrai be problemu,tik megsta,kad visa laika beeidami kalbetume,ziuretume,aptarinetume-kas cia?kas cia? 4u.gif
balock
Maniske papraso tik retai, daugiau vaikstom pesciomis 4u.gif .
zuika12
Pas mus buvo tokios bedeles, bet jau isaugom rolleyes.gif o rudeni ar praeita vasara buvo kazkas baisaus imam vezima jame nesedi paeina ir opa doh.gif kankinomes iki pat velyvo rudens doh.gif
neringa_lt
Na Nojukas jau nebesipraso ant ranku kai tik iseiname,seniau tai tik iseiname i lauka ir iskarto prasosiant ranku smile.gif
Laimonduxe
Pas mus taip pat yra su luku bedos: vezime nenori sedet, kartais pasedi rogutese, o kai paleidi palakstyt bega i kita puse arba i krumus ir t.t.
terri
Maniskiui jau 2.8 m.bet lauke labai retai pats eina,vos tik pro duris iseinam ir jau praso paimti ant ranku. blush2.gif Nors namie pasiedet ramiai negali. schmoll.gif
VI-VA-VI
kaip dabar orai pagerejo tai mes praktiskai visa diena lauke, namo einam su asaromis verysad.gif
lina.pukotukas
na mano zuikis kai tiesia rankas aukstyn, kad paimtumem, tai atsitupiame ir apsikabiname, kartais uztenka tik atsitupti... ir viskas apsisuka ir uz pirsto suemes tempia kur nori eiti... vis sakome , kad nenori jog kiti uz ji didesni butu lotuliukas.gif buna, kad atsitupi,o jis glaustosi meilinasi ar pradeda nagrineti mama ar teti...
lelllyte
maniske ne suvisais eina tarkim kai einam visi trys tai tuoj lipa teciu ant ranku , o kai einam vienos tai tik nunesu laiptais ir viskas
Torronta
o mano visada pats vaiksto,net kai laiptais ar per gatve bandau pernesti tai rieke PATS PATS doh.gif
Smilga222
Maniskis prasos,bet pati kalta.Anksciau kur skubutai paimu ir nesu,priprato doh.gif osu teciu ne smile.gif
5imute
QUOTE(mamagrigiskiete @ 2009 04 25, 18:07)
o mano visada pats vaiksto,net kai laiptais ar per gatve bandau pernesti tai rieke PATS PATS doh.gif
*

mano irgi
neringasaud
Mažasis visur pats, tik spėk eiti paskui, kai jį paimu ir nešu į namus, skamba visas kiemas, labai retai pavyksta draugiškai susitarti ir grįžti be rėkimų namo doh.gif
mammama
Kai pirma karta mano vaikinukas isejo i lauka su batukais tai vaiksciojo pats kol nuvargo, su rekimais ejom namo, o po to antra karta jau trumpiau vaiksciojo ir pasiprase ant ranku ir tuom baiges visi vaiksciojimai blink.gif , dabar nueinam iki namo kampo ir viskas opa ant ranku, ir vel tempiuos vezima, laimei nesipriesina kai pasodinu. Nezinau, toks jausmas, kad jis bijo to kas slypi uz namo kampo, o gal ir zmoniu g.gif , nes vis sustodavo pamates praeinanti zmogu ir stovedavo ilgiausiai.
lavazia
Pas mus anksciau irgi taip buvo, kai tik pradejo vaikscioti, namie kuo puikiausiai vaiksto, o lauke nori kad nesciau. As manau kad sunku jam buvo, nes daug prirengtas budavo juk ziema, o dabar tik spek is paskos begti biggrin.gif
***LuLu***
maniske tai biski prie tinginio, einam y lauka - bet paskui praso kad nesciau, labai nori vezimo, tai kolkas laukiame sniego - kada galesim su rogutemis vaziuoti.
spiegliuke
mes ir visa laika prabunam ant ranku .tai man net i lauka nesinori eiti
amberevelina
g.gif kol kas du vaikai ir visiskai skirtingi. vyresnelis kai atsistojo zengti pirmuosius zingsnelius, taip ir liko vaikstunas, istvermingas ir noriaia einantis kur tik reikia.dabar jam 5 tai suvis bedos su nesimu nera. vidurinelis jam dabar trys visai ne vaikstunas, eina norii, bet gana greit pavargsta, bet jo ir sudejimas kitoks, jis toks drutas , kojytes jo trumpos, mases daug, matomai ir tai itakoja. jei einamkur nors toliau, butinai imam ir vezimeli, nes zinom, kad ilgainiui pavargs, nesti ji sunku, lengviau pavezti smile.gif jei as einu su visias trim vaikais-maziausiaja prisirisu su juosta, o broliukus kiekviena uz rankos paimu(pvz pasivaiksioti arba i poliklinika pas gydytoja) tai tenka eiti letu tempu pagal vidurinelio greituma. vezimo tada neimu, nesti jo negaliu, jis tai supranta ir kantraia pedina. pailsejimai butini, tik dabar kai pavasaris, tie pailsejimai gaunas savime be galo idomus-tai gelyte apziureti, tai vabaliuka, tai lapelius paglostyti...zodziu tenka nusiteikti kad reiks eiti letai ir ilgai....bet jei istinka reikalas nusigauti kur nors greitai, ir dar papuola laime kad tetis kartu eina-tada vaikas veziman ir sutinam kur reikia....va tokie mes saunuoliai
o kodel vaikai nori ant ranku-atsitupkit ir apsidairykit...lauke viskas KITAIP baisiau nei namie kur kiekvienas kampas pazystamas. tai viena. antra- namie mes neturim laiko ju nei apkabinti nei pamyluoti-darbai darbeliai..o lauke-darbeliu nera. mamytes rankeles laisvos, va tada ir opa, ir mylyu mylu...paeksperimentuokite-nepagailekite vaikui fizinio kontakto namie, tai gal po kurio laiko lauke nulips jis pats nuo jusu ranku mirksiukas.gif
jie juk gudruciai, musu mazuteliai....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.