kai pradejo prasytis ant ranku griztant namo sudominau suneliu,bet paskui paemiau netoli namu nes maciau kad jau vos kojas pavelka
siandieninis pasivaiksciojimas buvo toks pat sekmingas kaip vakar
kai pradejo prasytis ant ranku griztant namo sudominau suneliu,bet paskui paemiau netoli namu nes maciau kad jau vos kojas pavelka
Mano mažajai 1 m. 7 mėn. Žiūriu, kieme bendraamžiai vaikšto savarankiškai, vienas vaikinukas net su storais kailiniais tvirčiausiai eina, o mano dukryte vis griuvinėja. Aišku, į kiemą tokią žiemą išeinam retokai, rudenį prasėdėdavom vežime ir pramiegodavom visus pasivaikščiojimus, tai ir nesuprantu - ar jinai nepratusi eiti ant nelygios vietos, ar kojytės silpnos. Beje, ji ant rankų nesiprašo, eina pati, bet tik paimta už abiejų rankyčių arba už šaliko
Pas mus irgi daznai taip buna - tik iseinam i lauka ir ant ranku
QUOTE(m@muliukas @ 2009 02 13, 18:42) Mano mažajai 1 m. 7 mėn. Žiūriu, kieme bendraamžiai vaikšto savarankiškai, vienas vaikinukas net su storais kailiniais tvirčiausiai eina, o mano dukryte vis griuvinėja. Aišku, į kiemą tokią žiemą išeinam retokai, rudenį prasėdėdavom vežime ir pramiegodavom visus pasivaikščiojimus, tai ir nesuprantu - ar jinai nepratusi eiti ant nelygios vietos, ar kojytės silpnos. Beje, ji ant rankų nesiprašo, eina pati, bet tik paimta už abiejų rankyčių arba už šaliko Pas mus bedele ta, kad prasosi ant ranku, siaip eina gerai, bet irgi daznai jam kojytes uzkliuna, tai bijau dabar, kad as is tos baimes ji per daug pati stabdau eiti, vis uz kapisono, ar saliko prilaikau Be zieminiu rubeliu bus is viso gerai, bet manau ir tada lakstysiu paskui, nes bus baisu ant asfalto taip laisvai paleist viena tipenti
nu mano vaikas,kaip vaikstukas,eina pats tikrai be problemu,tik megsta,kad visa laika beeidami kalbetume,ziuretume,aptarinetume-kas cia?kas cia?
Maniske papraso tik retai, daugiau vaikstom pesciomis
Pas mus buvo tokios bedeles, bet jau isaugom
Na Nojukas jau nebesipraso ant ranku kai tik iseiname,seniau tai tik iseiname i lauka ir iskarto prasosiant ranku
Pas mus taip pat yra su luku bedos: vezime nenori sedet, kartais pasedi rogutese, o kai paleidi palakstyt bega i kita puse arba i krumus ir t.t.
Maniskiui jau 2.8 m.bet lauke labai retai pats eina,vos tik pro duris iseinam ir jau praso paimti ant ranku.
kaip dabar orai pagerejo tai mes praktiskai visa diena lauke, namo einam su asaromis
na mano zuikis kai tiesia rankas aukstyn, kad paimtumem, tai atsitupiame ir apsikabiname, kartais uztenka tik atsitupti... ir viskas apsisuka ir uz pirsto suemes tempia kur nori eiti... vis sakome , kad nenori jog kiti uz ji didesni butu
maniske ne suvisais eina tarkim kai einam visi trys tai tuoj lipa teciu ant ranku , o kai einam vienos tai tik nunesu laiptais ir viskas
o mano visada pats vaiksto,net kai laiptais ar per gatve bandau pernesti tai rieke PATS PATS
Maniskis prasos,bet pati kalta.Anksciau kur skubutai paimu ir nesu,priprato
Mažasis visur pats, tik spėk eiti paskui, kai jį paimu ir nešu į namus, skamba visas kiemas, labai retai pavyksta draugiškai susitarti ir grįžti be rėkimų namo
Kai pirma karta mano vaikinukas isejo i lauka su batukais tai vaiksciojo pats kol nuvargo, su rekimais ejom namo, o po to antra karta jau trumpiau vaiksciojo ir pasiprase ant ranku ir tuom baiges visi vaiksciojimai
Pas mus anksciau irgi taip buvo, kai tik pradejo vaikscioti, namie kuo puikiausiai vaiksto, o lauke nori kad nesciau. As manau kad sunku jam buvo, nes daug prirengtas budavo juk ziema, o dabar tik spek is paskos begti
maniske tai biski prie tinginio, einam y lauka - bet paskui praso kad nesciau, labai nori vezimo, tai kolkas laukiame sniego - kada galesim su rogutemis vaziuoti.
mes ir visa laika prabunam ant ranku .tai man net i lauka nesinori eiti
o kodel vaikai nori ant ranku-atsitupkit ir apsidairykit...lauke viskas KITAIP baisiau nei namie kur kiekvienas kampas pazystamas. tai viena. antra- namie mes neturim laiko ju nei apkabinti nei pamyluoti-darbai darbeliai..o lauke-darbeliu nera. mamytes rankeles laisvos, va tada ir opa, ir mylyu mylu...paeksperimentuokite-nepagailekite vaikui fizinio kontakto namie, tai gal po kurio laiko lauke nulips jis pats nuo jusu ranku jie juk gudruciai, musu mazuteliai.... |