Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vyras virtuvėje.
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3, 4
Paradoksualė
aplink sukiojuos ir "vagiu" ruosiama maista biggrin.gif
Miledi.N
Kaip norėčiau, kad vyras pašeimininkautų rolleyes.gif tik ar taip kada bus g.gif
Cocaine
Sėdžiu prie TV ir geriu alų drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
EVO6.5
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 05 09, 22:47)
Ar dažnai šeimininkaujate virtuvėje? Ką tuo tarpu veikia Jūsų žmonos ?
*

akylai stebi procesa ir patyliukiais nervinas, kad viskas tyksta aplinkui, kad ugnis per didele, kad pipiru per daug... etc
teeetis
jei jau sugalvojau ką paruošti,tai į virtuvę neįleidžiu tada saviškės
Papildyta:
o jei bendrai ką darome-tai druska ir pipirai mano rankose
Dviveide
Kai vyras ruosia valgyt, as paruosiu stala ir darau arbata/kava pusryciams ar, pasirausus bare, randu tinkama gerima prie vakarienes smile.gif
Modestino
As valgyti darau retai. Nes jeigu darau sau, tai zinau kad vis tiek suvalgysiu. O kai valgi vertina seima, tai tik ir girdi: per mazai druskos, per daug cesnako... beskonis... man tas valgis nepatinka...
GalBut
QUOTE(Modestino @ 2009 01 30, 14:45)
O kai valgi vertina seima, tai tik ir girdi: per mazai druskos, per daug cesnako... beskonis... man tas valgis nepatinka...

Keista...man atvirkščiai...nesvarbu kokį eksperimentą nepavykusį virtuvėj padirbčiau...visa šeimyna draugiškai rėkia:nuostabu,skaniau dar nevalgėm,fantastika...bet mes nekvaili...suprantu tą jų suokalbį...tik tu tėvai dažniau toj virtuvėj sukinėkis....
Dviveide
Gi smagu, kai tetis po virtuve sukinejasi smile.gif
Laaila
Man asmeniskai - vyru gamintas maistas yra skanesnis lotuliukas.gif Bet ,kad mano vyras nuolatos stovetu prie virykles, tai butu kazkokia nesamone....
teeetis
ne ne,koks pastoviai,kas tada padangas montuos,plyteles namie klos,o elektros darbai-tada jau reiktų auklių kokį samdyt,bet vėl-žmona namie...
Egle.vb
Darbo dienomis vakariene gaminu as, kava vakare uzkaicia vyras, savaitgaliais maisto ruosima dalinames, bet dazniausiai vyras seimininkauja, as namus tuo tarpu apsikuopiu, indus irgi pakaitom plaunam, vienu zodziu karaliauja demokratija ir man tas laaabai patinka smile.gif
tetukas1982
QUOTE(teeetis @ 2009 02 02, 16:30)
ne ne,koks pastoviai,kas tada padangas montuos,plyteles namie klos,o elektros darbai-tada jau reiktų auklių kokį samdyt,bet vėl-žmona namie...
*

Kam daryti viska paciam, jei gali ir kiti padaryti.
jurabalta
tai buna laaabai retai. Jei kada pasiseka sulaukt jo sedevru (arba nelabai) tai giriu giriu po 10 kartu, kad tik vel ka pagamintu, bet neina ikalbeti kazkaip blink.gif
Nors po jo buvimo virtuvej man toj virtuvej labai daug darbo atsiranda lotuliukas.gif
Nedorele
Ne tau vienai biggrin.gif as tai susiimu uz galvos kai pamatau pertvarkyma, sudeda taip kaip jam patogu, nors i virtuve tik koki karta per sav uzsuka... unsure.gif
Eglutiaaa
QUOTE(coffeeLATTE @ 2008 05 11, 09:52)
kai vyras gamina pagrindini patiekala, as darau pagalbinius darbus: ka nors pjaustau, lupu ir t.t. smile.gif
*

taip pat ir as smile.gif
tetukas1982
QUOTE(blogybe @ 2009 02 16, 20:40)
Ne tau vienai  biggrin.gif  as tai susiimu uz galvos kai pamatau pertvarkyma, sudeda taip kaip jam patogu, nors i virtuve tik koki karta per sav uzsuka... unsure.gif
*

Tvarka turi būti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nerfis
o musu tetis tai labai megsta sriuba virti, tai ir leidziu jam reikstis i valias thumbup.gif , o daugiau tai nieko nemoka, bent jau taip sako
tetukas1982
QUOTE(nerfis @ 2009 02 19, 09:32)
o musu tetis tai labai megsta sriuba virti, tai ir leidziu jam reikstis i valias thumbup.gif , o daugiau tai nieko nemoka, bent jau taip sako
*

Moka, tik kol kas nerodo, kad paskui neislepintu jusu smile.gif
Nedorele
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 02 19, 09:36)
Tvarka turi būti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

nu jo tik ne virtuvei ta tvarka darykit mirksiukas.gif jauciu butu nekas jei mes kokiame garaze padarytume generalini tvarkymasi g.gif kokia sav nekalbetu lotuliukas.gif
*Capri*
savaitgaliais dažnai vyras gamina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
labai tuo džiaugiuosi-nes skonis tai super wub.gif
ir pailsėt galiu, ar jei reikia kitkuom užsiimt:pvz tvarkau namus drinks_cheers.gif

paskutiniu metu savaitgaliais būna mano pusryčiai, jo - pietūs bigsmile.gif
tetukas1982
QUOTE(blogybe @ 2009 02 19, 12:09)
nu jo tik ne virtuvei ta tvarka darykit  mirksiukas.gif jauciu butu nekas jei mes kokiame garaze padarytume generalini tvarkymasi  g.gif  kokia sav nekalbetu  lotuliukas.gif
*

gerai kad garazo neturiu, nors kitus daliktus pats susitvarkau ir be zmonos pagalbos.
Nedorele
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 02 19, 13:20)
gerai kad garazo neturiu, nors kitus daliktus pats susitvarkau ir be zmonos pagalbos.
*

o kaip saunu thumbup.gif spaudziu tau desine uz tai mirksiukas.gif
andrius1975
jei yra laiko tai tikrai malonu nustebinti savo brangiaja skaniu valgiu.kartais megstu ka nors pagaminti visai seimai...smile.gif
miskinis
o ka jei vyras dazniau sukasi virtuvei nei moteryte?pvz,man tiesiog labai patinka gaminti (aišku jei būna iš ko) ,ir indus patinka plaut,tik kai tuo nepiknaudžiaujama....jeigu savaite rytas vakaras tai ne ,bet siaip tai mielai suplaunu y diena pora kartu.......mmmmmm??????????
Papildyta:
ta prasme ka y tai jus ,kad man,jaunam bachurui, patinka gaminti patiekaliukus ir plauti indukus? 4u.gif
dukterėčia
Šaunuolis tongue.gif .
miskinis
vyrai,dazniau pamaloninkit moterytes ir susiplaukit savo atliekas nuo zuvies,tada moteriskytes bus patenkintos........cia siaip.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
tetukas1982
QUOTE(miskinis @ 2009 03 12, 03:10)
vyrai,dazniau pamaloninkit moterytes ir susiplaukit savo atliekas nuo zuvies,tada moteriskytes bus patenkintos........cia siaip.... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

jo kai nera atlieku is kur ju gauti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Laaila
QUOTE(andrius1975 @ 2009 02 20, 20:10)
jei yra laiko tai tikrai malonu nustebinti savo brangiaja skaniu valgiu.kartais megstu ka nors pagaminti visai seimai...smile.gif
*

Stogo paskui nerauna, pagaminus tokiai seimynai pietus? lotuliukas.gif
indrealex
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 03 12, 21:21)
jo kai nera atlieku is kur ju gauti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Ar jau pavalgėte keptų bulvių su kefyru ?
tetukas1982
QUOTE(indrealex @ 2009 03 12, 20:28)
Ar jau pavalgėte keptų bulvių su kefyru ?
*

O taip, skanumelis buvo, ir zmona pagyre lotuliukas.gif
indrealex
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 03 12, 21:46)
O taip, skanumelis buvo, ir zmona pagyre  lotuliukas.gif
*

Už ką pagyrė ?
tetukas1982
QUOTE(indrealex @ 2009 03 12, 20:48)
Už ką pagyrė ?
*

Kad grizau namo ir pagaminau pietus.
indrealex
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 03 12, 21:49)
*

Gana vėlyvi pietūs...Bet gerai , kad gaminate...Tačiau vis tik nelabai aišku , už ką pagyrė : ar , kad grįžote namo , ar , kad pagaminote pietus ?
Laaila
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 03 12, 21:49)
*

Ar uz tai, kad aplamai grizai? lotuliukas.gif
tetukas1982
QUOTE(indrealex @ 2009 03 12, 20:53)
Gana vėlyvi pietūs...Bet gerai , kad gaminate...Tačiau vis tik nelabai aišku , už ką pagyrė : ar , kad grįžote namo , ar , kad pagaminote pietus ?
*

QUOTE(Laaila @ 2009 03 12, 21:11)
*

Na taip, musu tokie jau tie pietus, gana velyvi mirksiukas.gif .

biggrin.gif biggrin.gif Na aisq, kad pagaminau pietus, namo grisiu bet kuriuo atveju.
tetukas1982
QUOTE(indrealex @ 2009 03 12, 20:53)
*

QUOTE(Laaila @ 2009 03 12, 21:11)
*

Na taip, musu tokie jau tie pietus, gana velyvi mirksiukas.gif .

biggrin.gif biggrin.gif Na aisq, kad pagaminau pietus, namo grisiu bet kuriuo atveju.
courtney
Vyras virtuvėje - neišsipildžiusi svajonė bigsmile.gif
Laaila
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 03 13, 19:23)
taip tema pasisuko netiketai nuo maisto iki atavaru biggrin.gif.

jusu irgi neblogas.

Siaip mano turi tam tikra prasme, siaip sau jo nedejau.
*

Dauguma avataru arba turi prasme arba ne tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(courtney @ 2009 03 13, 20:03)
Vyras virtuvėje -  neišsipildžiusi svajonė  bigsmile.gif
*

Jei vyras gamintu, skalbtu, tvarkytu namus ir gimdytu vaikus idomu ka veiktu moterys g.gif
indrealex
QUOTE(Laaila @ 2009 03 14, 20:34)
Dauguma avataru arba turi prasme arba ne tongue.gif
Papildyta:

Jei vyras gamintu, skalbtu, tvarkytu namus ir gimdytu vaikus idomu ka veiktu moterys g.gif
*

Puoselėtų bei tobulintų savo dvasią,protą ir kūną .
taram-param
QUOTE(Laaila @ 2009 03 14, 20:34)

*

Tada moterys būtų vyrais lotuliukas.gif
nesekme
mano vyras daznai buna virtuveje unsure.gif prie kompo sedi nes kompas pas mus nesiojamas lotuliukas.gif nu pusryciu i lova prisiprasau kartais.kazkada grybu sriuba ant aliejaus man silde blush2.gif
incikas
Yra buve, kad maniškis man namuose gimtadienio puota savarankiskai iskele - su ivairiais saltais uzkandziais ir cepelinais!!! Ir seip daznai vakariene paruosdavo. Skaniai... Taciau tas buvo pirmaisias musu santuokos metais. Geri laikai buvo... cool.gif
eiwile
QUOTE(boruzzze @ 2008 05 10, 21:17)
pavydziu toms, kuriu brangieji po virtuve sukasi... ar bent jau kazkuom padeda  unsure.gif  rolleyes.gif  bigsmile.gif  ax.gif  thumbup.gif  kaip kazin issiaukleti? g.gif
*

Mano vyras sukasi po virtuve,o as indus plaunu ax.gif Isaukleti neisauklesi jei patinka jam tai daryti tai ir darys,o jei ne tai ne ax.gif Pvz,as geriau visus namu ruosos darbus darysiu bet tik ne valgyti schmoll.gif Man vienintelis dalykas kas patinka ir ko mano vyras nemoka tai kepti pyragus,o reiktu man mesa iskepti tai nezinociau ka daryti blush2.gif
emula
O būna šeimininkaujančių vyrų?Kažkam labai pasisekė biggrin.gif
Užsispyrėlė
QUOTE(emula @ 2009 03 31, 10:32)
O būna šeimininkaujančių vyrų?Kažkam labai pasisekė biggrin.gif
*

būna būna biggrin.gif ir pagal pasisakymus sakyčiau nemažai thumbup.gif
manasis irgi iš tų gaminančių. aš tik išėjus į dekretą pradėjau šiek tiek gaminti blush2.gif
o ką veikiu kol jis šeimininkauja, tai pasakysiiu, kad nuo situacijos priklauso: kartais tinginiauju, kartais tvarkausi, kartais šalia pabūnu, kartais dukrele rūpinuos mirksiukas.gif
Dede Jonas
Buna buna wink.gif juk vyrai geriausi kulinarai essen.gif
Embalmer
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 05 09, 21:47)
Ar dažnai šeimininkaujate virtuvėje? Ką tuo tarpu veikia Jūsų žmonos ?
*

O kas yra ,,virtuvė"? biggrin.gif
sirdeles
QUOTE(Dede Jonas @ 2009 03 31, 16:02)
Buna buna wink.gif juk vyrai geriausi kulinarai  essen.gif
*

su situo pritariu 100% drinks_cheers.gif Vyrams labai patinka,kai juos pagiri uz nepaprastai skanius patiekalus biggrin.gif
blondinas Nr.149
QUOTE(sirdeles @ 2009 04 02, 21:22)
su situo pritariu 100% drinks_cheers.gif  Vyrams labai patinka,kai juos pagiri uz nepaprastai skanius patiekalus biggrin.gif
*

2% geriausiu pasaulyje restoranu virtuves shefu yra moterys.
Spekit..kiek procentu sudaro vyrai?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.