Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vyras virtuvėje.
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3, 4
vaivos juosta
Ar dažnai šeimininkaujate virtuvėje? Ką tuo tarpu veikia Jūsų žmonos ?
renaciukas2
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 05 09, 22:47)
*

pas mus dar taip nebuve,kad vyras seimininkautu, schmoll.gif ,gal kadanors taip bus
***Žaltvykslė
Išveja mane iš virtuvės,kad nemaišyčiau,tai drybsau ir TV spoksau,ar SM sėdžiu,ar knygą skaitau. biggrin.gif
Giedryte77
Mūsų šeimoje, tai tėtis yra tikrasis Oliveris, o jau petieklų gardumas, o jau sugebėjimai, o desertai tongue.gif
vaivos juosta
Aš tai tik paparašau, kad kavos užkaistų, nes jei gamins maistą, tai tvarkyt vis tiek reikės man, o po jo gamybos šveitimo-plovimo-gramdymo geram pusvalandžiui doh.gif . O ir tie pagaminti šedevrai šiaip sau ...... blush2.gif
boruzzze
pavydziu toms, kuriu brangieji po virtuve sukasi... ar bent jau kazkuom padeda unsure.gif rolleyes.gif bigsmile.gif ax.gif thumbup.gif kaip kazin issiaukleti? g.gif
Zuikis-Puikiss
Oj kai vyras virtuveje tai tikrai ira ka daryti namuose smile.gif
coffeeLATTE
kai vyras gamina pagrindini patiekala, as darau pagalbinius darbus: ka nors pjaustau, lupu ir t.t. smile.gif
laureta
Man skanu kai vyras pagamina valgyti, po to sutvarko virtuve. thumbup.gif
Medinis
QUOTE(laureta @ 2008 05 11, 19:26)
Man skanu kai vyras pagamina valgyti, po to sutvarko virtuve.  thumbup.gif

Jeigu virtuvės nesutvarko, tuomet neskanu pasidaro?
Paragintoji
QUOTE(boruzzze @ 2008 05 10, 21:17)
pavydziu toms, kuriu brangieji po virtuve sukasi... ar bent jau kazkuom padeda  unsure.gif  rolleyes.gif  bigsmile.gif  ax.gif  thumbup.gif  kaip kazin issiaukleti? g.gif
*

O tu pati dar leistumeisi auklėjama? blink.gif
klana
mano vyras megsta virtuveje pasisukioti ir visai neblogai gamina thumbup.gif thumbup.gif Bet tada indus tenka man lotuliukas.gif Kai gaminu as,indus plauna MB thumbup.gif lssiauklet niekaip neissiauklesi schmoll.gif jei vyras neturi potraukio gaminti. O ir prievartos jokios buti negali schmoll.gif
laureta
QUOTE(Medinis @ 2008 05 11, 21:15)
Jeigu virtuvės nesutvarko, tuomet neskanu pasidaro?
*

rankos nenukris jei virtuve sutvarkys
Medinis
QUOTE(laureta @ 2008 05 12, 10:40)
rankos nenukris jei virtuve sutvarkys

Jums taip pat.
laureta
QUOTE(Medinis @ 2008 05 12, 10:45)
Jums taip pat.
*

kam tvarkyti man, jei tai padaryti gali vyras lotuliukas.gif
Temide1
Retai tai būna, bet jei būna, tai žaidžiu su vaiku, kad nesipainiotų vyrui. ax.gif arba, painiojamės abu lotuliukas.gif
Tinkis Vinkis
Dazniausiai jos nebuna tokiu metu namie. Bet jei buna - negaliu pakesti virtuveje antros seimininkes
Ramzis
siaip valgio gaminimas,yra malonumas.Ipatingai,kai pagaminus pagiria tavo pagaminta maista smile.gif
GalBut
QUOTE(Ramzis @ 2008 05 14, 12:00)
siaip valgio gaminimas,yra malonumas.Ipatingai,kai pagaminus pagiria tavo pagaminta maista smile.gif

Taip...man malonumas...o dėl pagyrų...maniškiai visada rėkia,kad labai skanu...nelabai imu į galvą...jie čia taip susitarę...tik tu tėvai gamink kuo dažniau ir daugiau...
Ramzis
QUOTE(GalBut @ 2008 05 14, 12:12)
Taip...man malonumas...o dėl pagyrų...maniškiai visada rėkia,kad labai skanu...nelabai imu į galvą...jie čia taip susitarę...tik tu tėvai gamink kuo dažniau ir daugiau...
*

Man irgi liepia kept,bet as jau bandau muilintis biggrin.gif
_Tabata_
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 05 09, 20:47)
*

Žmonos tuo metu ilsisi nuo visos savaitės darbų prie televizoriaus... biggrin.gif
Amanika
QUOTE(boruzzze @ 2008 05 10, 21:17)
pavydziu toms, kuriu brangieji po virtuve sukasi... ar bent jau kazkuom padeda  unsure.gif  rolleyes.gif  bigsmile.gif  ax.gif  thumbup.gif  kaip kazin issiaukleti? g.gif
*

Išauklėti neįmanoma smile.gif
Įmanoma šiek tiek pakoreguoti ir tik tuo atveju, jei pats žmogus to nori. Ar bent jau galvoja, kad nori biggrin.gif

Mano vyras gamina labai skaniai. O aš tuo metu veikiu beveik tą patį, ką ir jis, kai gaminu aš smile.gif naršau internete, žiūriu filmą, ar einu pasivaikščioti su vaiku.
bimkutele
maniskis yra iskepes karbonadu,pagyriau,bet buvo siaip sau,jokio prieskoniuko,tik kiausinyje ir dziuveseliuose pavoliojo doh.gif
Ramzis
dauguma isivaizduoja tik,kaip ta daroma.taciau yra ir motru,kurios ne nenutuokia apie maisto gamyba.Ko tada noret is vyro ? biggrin.gif
ArsenalF
QUOTE(laureta @ 2008 05 12, 09:17)
kam tvarkyti man, jei tai padaryti gali vyras  lotuliukas.gif
*

Nu gal nereikia ,ka?Vyras ir taip stengesi skaniai paruost valgi,o tu sakai nenukris rankos.Man taip tiesiogiai pasakytu,kazin ar noreciau dar kada ruost valgi... g.gif
Svajone35
QUOTE(Ramzis @ 2008 05 17, 17:50)
dauguma isivaizduoja tik,kaip ta daroma.taciau yra ir motru,kurios ne nenutuokia apie maisto gamyba.Ko tada noret is vyro ? biggrin.gif
*

Juk visi zino, kad vyrai geriausi virejai.
fainamama
Tuo tarpu moterys laukia pietu ir zino, kad vel be galo skaniai pavalgys wub.gif na jau, visada sakiau, kad vyrai super kulinarai, jie labai isradingi.Uztenka paziureti i saldytuvo turini ir butinai kazka skanaus sumastys wub.gif
ArsenalF
QUOTE(fainamama @ 2008 05 18, 13:02)
Tuo tarpu moterys laukia pietu ir zino, kad vel be galo skaniai pavalgys wub.gif na jau, visada sakiau, kad vyrai super kulinarai, jie labai isradingi.Uztenka paziureti i saldytuvo turini ir butinai kazka skanaus sumastys wub.gif
*

Na va,siandien sekmadienis,o brangioji dirba,eisiu uzmest aki i saldytuva ir bandysiu ka nors paruost,tikiuosi papildomu bonusu biggrin.gif
laureta
QUOTE(arvydulis @ 2008 05 18, 10:22)
Nu gal nereikia ,ka?Vyras ir taip stengesi skaniai paruost valgi,o tu sakai nenukris rankos.Man taip tiesiogiai pasakytu,kazin ar noreciau dar kada ruost valgi... g.gif
*

savo vyrui tiesiogiai taip nesakau, nes del indu tikrai nesigincijame lotuliukas.gif
ArsenalF
QUOTE(laureta @ 2008 05 18, 14:44)
savo vyrui tiesiogiai taip nesakau, nes del indu tikrai nesigincijame  lotuliukas.gif
*

biggrin.gif Na taip ir turetu buti,istikro juk tai nera sunku schmoll.gif .Bet moterytes turi jausti vadovavimo ribas(tipo plauk indus),nes situacija neprognozuojama.Aisku daug priklauso nuo tono,intonacijos mirksiukas.gif
laureta
QUOTE(arvydulis @ 2008 05 18, 17:00)
biggrin.gif Na taip ir turetu buti,istikro juk tai nera sunku schmoll.gif .Bet moterytes turi jausti vadovavimo ribas(tipo plauk indus),nes situacija neprognozuojama.Aisku daug priklauso nuo tono,intonacijos mirksiukas.gif
*

Kai as darbindavausi, visada klausdavau vyriskas ar moteriskas kolektyvas. Isgirdus zodi moteriskas, maloniai padekodavau ir sakydavau, nenoriu dirbti moteriskame kolektyve.
As nesielgiu su vyru taip, kaip nenoreciau, kad vyras su manimi elgstusi.
fluxus
Mes kol kas ne kartu gyvenam, bet nu kai jis pas mane, tai aš gaminu, kai aš pas jį - gamina jis <<; va džiugu, kad mažėja tų vyrų su idiotišku požiūriu, kad maisto ruošimas - bobų darbas. <;
ArsenalF
QUOTE(laureta @ 2008 05 18, 15:08)
Kai as darbindavausi, visada klausdavau vyriskas ar moteriskas kolektyvas. Isgirdus zodi moteriskas, maloniai padekodavau ir sakydavau, nenoriu dirbti moteriskame kolektyve.
As nesielgiu su vyru taip, kaip nenoreciau, kad vyras su manimi elgstusi.
*

Nu tu kartais visai sauni drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(fluxus @ 2008 05 18, 15:13)
Mes kol kas ne kartu gyvenam, bet nu kai jis pas mane, tai aš gaminu, kai aš pas jį - gamina jis <<; va džiugu, kad mažėja tų vyrų su idiotišku požiūriu, kad maisto ruošimas - bobų darbas. <;
*

Na bet yra vyru,kurie istikruju nemoka daryt valgyt,ka jiems daryt? blush2.gif g.gif
laureta
QUOTE(arvydulis @ 2008 05 18, 17:17)
Nu tu kartais visai sauni drinks_cheers.gif
*

kartais. kartais buna negailestinga, kai moterys vergauja vyrams arba atvirksciai.
ArsenalF
QUOTE(laureta @ 2008 05 18, 15:23)
kartais. kartais buna negailestinga, kai moterys vergauja vyrams arba atvirksciai.
*

drinks_cheers.gif ,nes taip pat nepakenciu tokiu dalykeliu,todel stengiuosi palaikyt teisinga puse smile.gif
laureta
QUOTE(arvydulis @ 2008 05 18, 17:36)
drinks_cheers.gif ,nes taip pat nepakenciu tokiu dalykeliu,todel stengiuosi palaikyt teisinga puse smile.gif
*

pasitaiko atveju, kai teisinga puse megsta pavaidinti auka. tuomet spresti ir palaikyti teisinga puse buna keblu mirksiukas.gif
mrs.ieva
MB daug gamina, tvarko virtuve.. vertinu tai, bet kas per daug tas nesveika.. kartais norisi kad ir man trupuciuka demesio skirtu, ne vien tik buiciai.. verysad.gif
ArsenalF
QUOTE(mrs.ieva @ 2008 05 18, 16:56)
MB daug gamina, tvarko virtuve.. vertinu tai, bet kas per daug tas nesveika.. kartais norisi kad ir man trupuciuka demesio skirtu, ne vien tik buiciai..  verysad.gif
*

Tai vyk is virtuves biggrin.gif
voras34
O mano vyriskis yra super visomis prasmemis thumbup.gif , o va su virtuve doh.gif , ... na pabande jis viena karta per 12-ka metu pagaminti valgyti kai sirgau..., is karto supratau- pagaminti tai jis pagamins, bet kas po to TAI valgys..., tai sutareme, kad jo darbas virtuveje apsiribos sumuštinių gamyba, ir labai tuo dziaugiuosi, tiesiog manau neverta reikalauti is zmogaus per daug... bigsmile.gif
Skambanti tyla
QUOTE(mrs.ieva @ 2008 05 18, 19:56)
MB daug gamina, tvarko virtuve.. vertinu tai, bet kas per daug tas nesveika.. kartais norisi kad ir man trupuciuka demesio skirtu, ne vien tik buiciai..  verysad.gif
*

O jis dirba? O Jus?
Mano vyras gamina tik tada , kai as negaliu, sergu, esu labai pavargusi, ar tiesiog atsikelia anksciau per iseigines ir padaro sumustinius ar kiausiniene sau ir vaikams. Siaip virtuve apsoliuciau mano valdos. Nors taip mielai perleisciau karuna karts nuo karto karaliui ax.gif
*zvaigzde*
As mielai virtuve valdyciau amzinai, jei vyras sekmingai valdytu visa kita ax.gif
Snaiguole
Maniskis tikrai skaniai gamina, ypac ciliaka thumbup.gif , tai as nesistengiu trintis virtuvej, nes ka padarau viskas ne taip gaunasi (kaip tycia) smile.gif tai tuometu padrybsau prie teliko, laikrasti koki paskaitau arba prie interneto. O kas liecia virtuves tvarkyma, tai kaip kokia nerasyta taisykle, indus plaunu as, pagal save, bo vistiek eiciau is naujo tvarkytis ax.gif
Schroedingers Cat
MB labai dažnai gamina. Natūralu man tai. Kol jis gamina aš dirbu, skaitau ar pan. Lygiai taip pat kai aš gaminu, o jis kažką kita daro. Tikrai nėra man kažkas toookio, kad vyras virtuvėj ar kažkokį kitą namų ruošos darbą daro.
Nenorėčiau, kad būtų kitaip schmoll.gif
egle-kristina
neperdesiu sakydama, kad MB virtuveje yra thumbup.gif ne tik, kad gamina pats savo noru, bet po to dar ir sutvarko virtuve wub.gif
na, tai buna koki karta ar du per menesi(bjaurus darbo grafikas jo), bet jau kai susiruosia gaminti butinai paklausiu ar nereikia mano pagalbos, tai padekoja ir mandagiai ismeta mane is virtuves , kad nesimaisyciau, o as tam visai nepriestarauju lotuliukas.gif man ipila taure vyno, paleidzia grazia muzikele ir kol pietukus gamina as sau rami ir atsipalaidavusi sedziu foteliuki biggrin.gif
pasirodo jis gali daryti net kelis darbus vienu metu wub.gif
_Remigijus_
Su malonumu sukineciaus virtuveje, patinka gaminti ir ieskoti naujoviu skoniu pasaulyje. Tik kad tas ruosiamas maistas butu ne man vienam, o visai seimai.
Na dar neturiu seimos as biggrin.gif, nepagalvokit kad nesakaniai gaminu biggrin.gif
rara
Mano zmona viena sukasi virtuveje, as galiu kazka nuskusti ar supjaustyti, bet maisto gaminimas ne mano stichija smile.gif o jai visai patinka virtuveje darbuotis ax.gif
malvi
smagu kai vyrai gamina ir kai moka ta daryt smile.gif) bet su tvarka to proceso metu tai beda pas daugeli smile.gif))
vilma.p
gerai tomskieno vyrai po virtuve sukinejasi. bet mano MB virtuve didziausias priesas. blink.gif
tetukas1982
skypinasi biggrin.gif
As_tik_as
Virtuvė yr moteriškos giminės, alus - vyriškos... Vat, gaila, kad degtinė irgi moteriškos... Nors džiugu, kad konjakas - valio, diedališkas! Šiuklės - moteriškos... Kita vertus, šikpopierius - vyriškos, tai liūdina, tačiau vėl pralinksmina, kad kempinė... Ir vanduo - mūsiškas, bet pamazgos - ne...
O jei rimtai, tai kiekvienas pilnavertis vyras privalo mokėti gaminti, kaip ir nesimaišyti po kojomis. Moku. Bet retai praktikuoju. Ir visai neblogai tai daryti sekasi...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.