Ar dažnai šeimininkaujate virtuvėje? Ką tuo tarpu veikia Jūsų žmonos ?
Išveja mane iš virtuvės,kad nemaišyčiau,tai drybsau ir TV spoksau,ar SM sėdžiu,ar knygą skaitau.
Mūsų šeimoje, tai tėtis yra tikrasis Oliveris, o jau petieklų gardumas, o jau sugebėjimai, o desertai
Aš tai tik paparašau, kad kavos užkaistų, nes jei gamins maistą, tai tvarkyt vis tiek reikės man, o po jo gamybos šveitimo-plovimo-gramdymo geram pusvalandžiui
pavydziu toms, kuriu brangieji po virtuve sukasi... ar bent jau kazkuom padeda
Oj kai vyras virtuveje tai tikrai ira ka daryti namuose
kai vyras gamina pagrindini patiekala, as darau pagalbinius darbus: ka nors pjaustau, lupu ir t.t.
Man skanu kai vyras pagamina valgyti, po to sutvarko virtuve.
QUOTE(laureta @ 2008 05 11, 19:26) Man skanu kai vyras pagamina valgyti, po to sutvarko virtuve. Jeigu virtuvės nesutvarko, tuomet neskanu pasidaro?
mano vyras megsta virtuveje pasisukioti ir visai neblogai gamina
QUOTE(laureta @ 2008 05 12, 10:40) rankos nenukris jei virtuve sutvarkys Jums taip pat.
Retai tai būna, bet jei būna, tai žaidžiu su vaiku, kad nesipainiotų vyrui.
Dazniausiai jos nebuna tokiu metu namie. Bet jei buna - negaliu pakesti virtuveje antros seimininkes
siaip valgio gaminimas,yra malonumas.Ipatingai,kai pagaminus pagiria tavo pagaminta maista
QUOTE(Ramzis @ 2008 05 14, 12:00) siaip valgio gaminimas,yra malonumas.Ipatingai,kai pagaminus pagiria tavo pagaminta maista Taip...man malonumas...o dėl pagyrų...maniškiai visada rėkia,kad labai skanu...nelabai imu į galvą...jie čia taip susitarę...tik tu tėvai gamink kuo dažniau ir daugiau... QUOTE(boruzzze @ 2008 05 10, 21:17) pavydziu toms, kuriu brangieji po virtuve sukasi... ar bent jau kazkuom padeda Išauklėti neįmanoma Įmanoma šiek tiek pakoreguoti ir tik tuo atveju, jei pats žmogus to nori. Ar bent jau galvoja, kad nori Mano vyras gamina labai skaniai. O aš tuo metu veikiu beveik tą patį, ką ir jis, kai gaminu aš
maniskis yra iskepes karbonadu,pagyriau,bet buvo siaip sau,jokio prieskoniuko,tik kiausinyje ir dziuveseliuose pavoliojo
dauguma isivaizduoja tik,kaip ta daroma.taciau yra ir motru,kurios ne nenutuokia apie maisto gamyba.Ko tada noret is vyro ?
Tuo tarpu moterys laukia pietu ir zino, kad vel be galo skaniai pavalgys
QUOTE(fainamama @ 2008 05 18, 13:02) Tuo tarpu moterys laukia pietu ir zino, kad vel be galo skaniai pavalgys Na va,siandien sekmadienis,o brangioji dirba,eisiu uzmest aki i saldytuva ir bandysiu ka nors paruost,tikiuosi papildomu bonusu QUOTE(arvydulis @ 2008 05 18, 17:00) Kai as darbindavausi, visada klausdavau vyriskas ar moteriskas kolektyvas. Isgirdus zodi moteriskas, maloniai padekodavau ir sakydavau, nenoriu dirbti moteriskame kolektyve. As nesielgiu su vyru taip, kaip nenoreciau, kad vyras su manimi elgstusi.
Mes kol kas ne kartu gyvenam, bet nu kai jis pas mane, tai aš gaminu, kai aš pas jį - gamina jis <<; va džiugu, kad mažėja tų vyrų su idiotišku požiūriu, kad maisto ruošimas - bobų darbas. <;
QUOTE(laureta @ 2008 05 18, 15:08) Kai as darbindavausi, visada klausdavau vyriskas ar moteriskas kolektyvas. Isgirdus zodi moteriskas, maloniai padekodavau ir sakydavau, nenoriu dirbti moteriskame kolektyve. As nesielgiu su vyru taip, kaip nenoreciau, kad vyras su manimi elgstusi. Nu tu kartais visai sauni Papildyta: QUOTE(fluxus @ 2008 05 18, 15:13) Mes kol kas ne kartu gyvenam, bet nu kai jis pas mane, tai aš gaminu, kai aš pas jį - gamina jis <<; va džiugu, kad mažėja tų vyrų su idiotišku požiūriu, kad maisto ruošimas - bobų darbas. <; Na bet yra vyru,kurie istikruju nemoka daryt valgyt,ka jiems daryt?
MB daug gamina, tvarko virtuve.. vertinu tai, bet kas per daug tas nesveika.. kartais norisi kad ir man trupuciuka demesio skirtu, ne vien tik buiciai..
O mano vyriskis yra super visomis prasmemis
QUOTE(mrs.ieva @ 2008 05 18, 19:56) MB daug gamina, tvarko virtuve.. vertinu tai, bet kas per daug tas nesveika.. kartais norisi kad ir man trupuciuka demesio skirtu, ne vien tik buiciai.. O jis dirba? O Jus? Mano vyras gamina tik tada , kai as negaliu, sergu, esu labai pavargusi, ar tiesiog atsikelia anksciau per iseigines ir padaro sumustinius ar kiausiniene sau ir vaikams. Siaip virtuve apsoliuciau mano valdos. Nors taip mielai perleisciau karuna karts nuo karto karaliui
As mielai virtuve valdyciau amzinai, jei vyras sekmingai valdytu visa kita
Maniskis tikrai skaniai gamina, ypac ciliaka
MB labai dažnai gamina. Natūralu man tai. Kol jis gamina aš dirbu, skaitau ar pan. Lygiai taip pat kai aš gaminu, o jis kažką kita daro. Tikrai nėra man kažkas toookio, kad vyras virtuvėj ar kažkokį kitą namų ruošos darbą daro.
Nenorėčiau, kad būtų kitaip
neperdesiu sakydama, kad MB virtuveje yra
na, tai buna koki karta ar du per menesi(bjaurus darbo grafikas jo), bet jau kai susiruosia gaminti butinai paklausiu ar nereikia mano pagalbos, tai padekoja ir mandagiai ismeta mane is virtuves , kad nesimaisyciau, o as tam visai nepriestarauju pasirodo jis gali daryti net kelis darbus vienu metu
Su malonumu sukineciaus virtuveje, patinka gaminti ir ieskoti naujoviu skoniu pasaulyje. Tik kad tas ruosiamas maistas butu ne man vienam, o visai seimai.
Na dar neturiu seimos as
Mano zmona viena sukasi virtuveje, as galiu kazka nuskusti ar supjaustyti, bet maisto gaminimas ne mano stichija
smagu kai vyrai gamina ir kai moka ta daryt
gerai tomskieno vyrai po virtuve sukinejasi. bet mano MB virtuve didziausias priesas.
skypinasi
Virtuvė yr moteriškos giminės, alus - vyriškos... Vat, gaila, kad degtinė irgi moteriškos... Nors džiugu, kad konjakas - valio, diedališkas! Šiuklės - moteriškos... Kita vertus, šikpopierius - vyriškos, tai liūdina, tačiau vėl pralinksmina, kad kempinė... Ir vanduo - mūsiškas, bet pamazgos - ne...
O jei rimtai, tai kiekvienas pilnavertis vyras privalo mokėti gaminti, kaip ir nesimaišyti po kojomis. Moku. Bet retai praktikuoju. Ir visai neblogai tai daryti sekasi... |