bet kartu ir savarankiski...uzsiima savo veikla...o kai jau sakykim kur bunam kitur ne namie tada prireikia baisiai mamos
Mamyciukai abu vaikai
bet kartu ir savarankiski...uzsiima savo veikla...o kai jau sakykim kur bunam kitur ne namie tada prireikia baisiai mamos
mamyciukas ir mano - jam 8 men. kartais tai labai vargina, nes namuose nieko nebegaliu padaryti visiskai
nebezinau...tikiuosi praeis...
Mamyciukes abi,bet jaunesne ipatingai,net i tualeta lekia is paskos
Kai sūnui buvo kokie 1,5 metukų, tai gal buvo patapęs mamyčiuku. Na nebuvo taip, kad niekur negalėjau išeiti ir pan, kai likdavo su tėčiu, ar į toletą negalėdavau nueiti, bet jei norėdavom palikti pas močiutę vakarui ar pan, tai užsiklykdavo, šaukdavo mamą apsikabinęs ir negalėdavo paleisti. O dabar tai sakyčiau, kad mieliau daugiau laiko leistų su tėču, tik gaila, kad to laiko tetukui vis pritrūksta....
Šiaip nepasakyčiau, kad mamyčiukas, nes būna ir su tėčiu ir su kitais suaugusiais ir tikrai manęs įsikibęs nesilaiko... Bet kai pradėjo lankyti darželį, tai truputį daugiau mano dėmesio reikalauja
Mano nebuvo anksciau tokia mamine, bet dabar, kai apsirgo, nepaleidzia ne per metra
QUOTE(rezgiukas @ 2009 10 29, 09:43) Pas mus tas pats Nors su mociute buna mielu noru.
mano nei mamyčiukė, nei tėvelio dukrelė. nuvedžiau pirmą dieną į auklės namus, tai netik neverkė, nesinervino, bet ir iškrapštyt sunku buvo
o jei ateina močiutės, seneliai, promočiutės, tai lipa ant rankų, mums "ate" ir jau nori važiuot kur nors...
Mano visiškas mamyčiukas, vis atbėga pasitikrinti ar mama namie, net jei linksmai su tėčiu kamuolį spardo. Nusimaudyti reikia greituoju būdu, nes jei nemiega, tai prie durų atsistojęs rėkia, nebent vyras tuo metu nešioja ar prie lango į mašinas žiūri
QUOTE(^Vakarė^ @ 2009 11 30, 15:24) O manoji panele mamuciuke. Zaidzia ir su broliu ir su tete buna, bet jei as esu tame paciame kambaryje, tai nieko daugiau nedaro kaip tik ziuri i mane, zirzia, tiesia rankas. as ja dar vadinu "mano lipdukas" anksciau ir valgydavo tik su manim, ir sauskelnes leisdavo keist tik man, o miegot tai ir dabar eina tik su manim. bet vat paklausk kur yra tete, parodo, o kur yra mama.......... nezino..... tete kviecia ir graziai taria jau nuo kokiu 8 men. o mama tai turbut prades sakyt kokiu 5 metu as jai sakau MAMA, o ji man atgal- TETE Paskaičiau ir toks juokas suėmė. Mano dukrytė atvirkščiai: ant visų sako mama. Ypač jei nori, kad paimtų ant rankų. Vyras sako: sakyt tėte, tada panešiosiu. Tai ji sako: mamatė QUOTE(Amiletta @ 2009 11 30, 13:54) Mano dukrytė irgi viską tik su tėčiu daro. Valgo tik su juo, rengiasi tik su juo, į lauką irgi tik su juo... maniskis irgi ne mamyciukas
maniskis visai ne mamyciukas...tecio visad bega gryzusio po darbo pasitikti,na,dabar manes irgi pastitikt atbega i glebi krenta issisiepes
Mano mažiukas tai mamyčiukas, glaustosi, bučiuoja, mes miegam kartu, gal taip yra, kad maitinau ilgai. Kolkas tai man patinka.
Mano pupa nemamyčiukas.Jai geriau su tėčiu,ir kalbą bendrą randa apie mašinas.Kai reikia valgyti ar miegoti tada mama labai reikalinga
mano dukryte dar maza (5men),bet nusimato "mamyciuko" sindromas, nes kai mama salia viskas ok: ir teciui sypsosi ir guguoja, zaidzia,bet tik nebemato manes prasideda asaros, niekas neidomu
|