Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar jūsų vaikas "mamyčiukas"?
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Auklėjimas
Pages: 1, 2, 3
Nexta
Mamyciukai abu vaikai wub.gif
bet kartu ir savarankiski...uzsiima savo veikla...o kai jau sakykim kur bunam kitur ne namie tada prireikia baisiai mamos wub.gif
Edit_a
mamyciukas ir mano - jam 8 men. kartais tai labai vargina, nes namuose nieko nebegaliu padaryti visiskai schmoll.gif . jei as sukuosi cia pat - nesedi, nei keduteje, nei su zaisliukais zaidzia, tik ant rankyciu reikalauja. nei viena senele jo nepaims, nepanesios. jau i tualeta man darosi sudetinga nueiti, nes is karto asaros asaros asaros...va ir dbr prisedau prie PC, tai rauda jaunuolis, nors sedi vos uz metro sad.gif su teciu irgi nebuna - visur tik nesioti nesioti nesioti kartu...leidziu "pravedinti" kartais plaucius, bet tai nepadeda...taip noretusi, kad nors trumpam kaip anksciau pabutu vienas unsure.gif
nebezinau...tikiuosi praeis...
vaidule66
Mamyciukes abi,bet jaunesne ipatingai,net i tualeta lekia is paskos doh.gif biggrin.gif
saulės spindulėlis
Kai sūnui buvo kokie 1,5 metukų, tai gal buvo patapęs mamyčiuku. Na nebuvo taip, kad niekur negalėjau išeiti ir pan, kai likdavo su tėčiu, ar į toletą negalėdavau nueiti, bet jei norėdavom palikti pas močiutę vakarui ar pan, tai užsiklykdavo, šaukdavo mamą apsikabinęs ir negalėdavo paleisti. O dabar tai sakyčiau, kad mieliau daugiau laiko leistų su tėču, tik gaila, kad to laiko tetukui vis pritrūksta.... verysad.gif Nors, negaliu skūstis, yra dalykų, kurių sūnus niekada napatikėtų tėčiui, pvz. pasakos skaitymas doh.gif biggrin.gif . Jam mamytė tai daro už visus geriau pasaulyje blush2.gif bigsmile.gif
medlink
Šiaip nepasakyčiau, kad mamyčiukas, nes būna ir su tėčiu ir su kitais suaugusiais ir tikrai manęs įsikibęs nesilaiko... Bet kai pradėjo lankyti darželį, tai truputį daugiau mano dėmesio reikalauja smile.gif
Daiva St.
Mano nebuvo anksciau tokia mamine, bet dabar, kai apsirgo, nepaleidzia ne per metra doh.gif , su tetuku isvis nebuna, isterija prasideda, Mb nervintis pradeda ir uzdaras ratas-ji vel keliauja pas mane;tik as galiu maudyti, pasakas skaityti, valgi ruosti ir net batukus apmaut.Tikrai vargina, kaip kazkurti mamyte cia rase, musu namuose girdeti tik vienas kreipinys-mama mama ir dar karta mama lotuliukas.gif
Laputa
QUOTE(rezgiukas @ 2009 10 29, 09:43)
pasisodiname i viduriuka,mielai sedi tik ziuri ar tecio rankos vietoj biggrin.gif
*

Pas mus tas pats biggrin.gif Reikia mama saugoti nuo tecio. Bet liudnaiusia, kad kai tetis grizta is darbo, tai jai jo visai nereikia. Pasiekem toki lygi, kad jau apie psichologa pradejau mastyti.. Juk ir zaidzia su ja, ir myluoja, bet ji vistiek neprisileidzia..
Nors su mociute buna mielu noru.
virvė
mano nei mamyčiukė, nei tėvelio dukrelė. nuvedžiau pirmą dieną į auklės namus, tai netik neverkė, nesinervino, bet ir iškrapštyt sunku buvo lotuliukas.gif
o jei ateina močiutės, seneliai, promočiutės, tai lipa ant rankų, mums "ate" ir jau nori važiuot kur nors...
Vijali
Mano visiškas mamyčiukas, vis atbėga pasitikrinti ar mama namie, net jei linksmai su tėčiu kamuolį spardo. Nusimaudyti reikia greituoju būdu, nes jei nemiega, tai prie durų atsistojęs rėkia, nebent vyras tuo metu nešioja ar prie lango į mašinas žiūri doh.gif
Sagabona
QUOTE(^Vakarė^ @ 2009 11 30, 15:24)
O manoji panele mamuciuke. Zaidzia ir su broliu ir su tete buna, bet jei as esu tame paciame kambaryje, tai nieko daugiau nedaro kaip tik ziuri i mane, zirzia, tiesia rankas. as ja dar vadinu "mano lipdukas" anksciau ir valgydavo tik su manim, ir sauskelnes leisdavo keist tik man, o miegot tai ir dabar eina tik su manim.
bet vat paklausk kur yra tete, parodo, o kur yra mama.......... nezino.....
tete kviecia ir graziai taria jau nuo kokiu 8 men. o mama tai turbut prades sakyt kokiu 5 metu  doh.gif
as jai sakau MAMA, o ji man atgal- TETE  doh.gif
*

Paskaičiau ir toks juokas suėmė. Mano dukrytė atvirkščiai: ant visų sako mama.
Ypač jei nori, kad paimtų ant rankų. Vyras sako: sakyt tėte, tada panešiosiu. Tai ji sako: mamatė
hihihi.gif
eiksau
QUOTE(Amiletta @ 2009 11 30, 13:54)
Mano dukrytė irgi viską tik su tėčiu daro. Valgo tik su juo, rengiasi tik su juo, į lauką irgi tik su juo...  verysad.gif Ir džiaugiuosi, kad ji tėtį taip myli, ir skaudu kai atsisveikinant nepabučiuoja manęs, o tik vyrą.
*

maniskis irgi ne mamyciukas schmoll.gif jei tetis yra tada nori ,kad aprengtu tik jis, valgo ir kartu ,zaidzia tik su teciu biggrin.gif bet man nei skaudu ,nei ka schmoll.gif taigi reikia dziaugtis ,kAd vaikas myli teti , su mama ir taip prisibuna visa diena,prisizaidzia ir myli ne maziau smile.gif
dolly`
maniskis visai ne mamyciukas...tecio visad bega gryzusio po darbo pasitikti,na,dabar manes irgi pastitikt atbega i glebi krenta issisiepes smile.gif bet tarkim jei as isvaziuoju pas sese savaitgaliui/parai,tai gryzusios jis manes nepasitiks niekada biggrin.gif ignoruoja is pat pradziu visai...bet as kazkaip niekad del to nesusimasciau gerai tai ar ne,net neatejo i galva,kad mane maziau myletu ar panasiai...dziaugiuosi ,kad su abiem tevais vienodai gali buti ,o ne kaip virve priristas prie manes thumbup.gif
labre
Mano mažiukas tai mamyčiukas, glaustosi, bučiuoja, mes miegam kartu, gal taip yra, kad maitinau ilgai. Kolkas tai man patinka. ax.gif
delfiniux
Mano pupa nemamyčiukas.Jai geriau su tėčiu,ir kalbą bendrą randa apie mašinas.Kai reikia valgyti ar miegoti tada mama labai reikalinga unsure.gif
aratig
mano dukryte dar maza (5men),bet nusimato "mamyciuko" sindromas, nes kai mama salia viskas ok: ir teciui sypsosi ir guguoja, zaidzia,bet tik nebemato manes prasideda asaros, niekas neidomu verysad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.