Mes naudojam paprastą, seną ir patikimą kaip žemė termometrą
as gimus pirmam vaikui vargau[kaip man atrode]su paprastu senoviniu termometru. gimus antram nutariau nebevargti, ir nuejus i vaistine nupirkau pati brangiausia koks buvo, kur ausytej reikia matuoti. bet tada prasidejo tikri vargai! rode visiskas nesamones! tai per mazai, tai per daug, tik baimes ivarydavo, kol su gyvsidabriniu normaliai pamatuodavom. taigi tikrai neverta brangiausiu pirkti. ir dabar, ir mazesniems puikiausiai pamatuodavom su paprastu filmuka ziurredami
Sveikutes, mes naudojom taip pat toki termometra, bet dabar turim zinduka su termometru labai patogu ir rodo tikslai temperatura
Papildyta: Norejau dar paklausti gal kas zinot is mamyciu kur galima nusipirkti buteliuka su termometru?
mes turime elektrini, tik man atrodo kad blogai rodo
turim elektronini ciulptuka, bet man visai nepatinka, nevisada sunelis nori imti ciulptuka
dabar naudojam paprasta, bet sutinku, kad ilgai reikia laukti
Visada naudojam du termometrus ,su gyvsidabriu ir elektroninį, mums jie abu gerai rodo
musu elektr. rodo kilometrus,visai jo nepasitikiu
Turejome net pora elektroniniu,kur viskas greitai ir patogu...Taciau nusivylem:greitai genda,dazni netikslumai...Dabar naudojame pati paprasciausia su gyvsidabriu
QUOTE(babis @ 2009 06 02, 21:13) mes ir turim toki termometra...pakomentuokit, kokia normali temperatura turetu but pazastuke, burnyteje ir t.t. ?? nelabai susigaudau aciu Papildyta: QUOTE(Laumema @ 2009 06 03, 10:16) Mes naudojam paprastą, seną ir patikimą kaip žemė termometrą pritariu 100 procentu, kad gybsidabrinis patikimiausias, bet ko tai apyvartoje sunku gauti,,ir nulaikyt leliuka sunku tai didziausias minusas... Papildyta: QUOTE(baracuda1 @ 2009 06 11, 12:24) man ir atrodo, kad tie elektriniai kazkokias nesamones rodo.... arba as nieko nebesuprasntu...
NAudojam elektronini
tai gerai kad dar kas turi tu senu termometru, dabar gi juos jau uzdraude liko tik elektroniniai, tai as viena lanksciu gliuku buvau pirkus tai prasikekiau, nu pievas rodo, dabar nusipirkau kita, tas tiksliau rodo, idomu kie laiko ta tikslua jie rodo,,,,,, faktas tas kad jie grybai, paiimkit patrinkit galiuka i kelnes ir pamatysit jau vien no to kaip tempa uzkils, o vaikui gi nepasakysi kad nejudek... dar ir del to netikslu...
Aš tą kalbantį
Mes naudojam skaitmeninį, labai geras daiktas mažiukams matuoti temperatūrą.
mane irgi sudomino tas kur prie kaktytes, radau chicco firmos, kadangi nepigus (babymarkete kainauoja 149), todel noreciau, kad parasytumet atsiliepimus, ar verta investuoti i toki termometra... ar nebus i bala ismesti pinigeliai....
Naudojom jau daugeli metu Braun Thermoscan termometra i ausyte.
Rodo tiksliai
mes turim elektronini termometra lanksciu galiuku bet vistiek buna sunku nusedet tas kelias minutes kol uzfiksuoja temperatura, tai noretusi kad kuo greiciau patauojantis butu temometras
Uzpakaliuke matuot termometra
Mes nusipirkom toki ![]() rodo tiksliai , patenkinta siuo pirkiniu QUOTE(Eulalija100 @ 2009 11 17, 11:39) Uzpakaliuke matuot termometra Mes nusipirkom toki ![]() rodo tiksliai , patenkinta siuo pirkiniu PAPASAKOKITE PLACIAU APIE SI TERMOMETRA.KOKIOS FIRMOS,KUR PIRKOTE,KIEK KAINAVO QUOTE(*Perla* @ 2009 11 17, 15:13) Pirkau cia: termometrashttp://www.jusuvaikui.lt/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=274&category_id=56&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 funkcijos : Ausies termometras; - Kaktos termometras; - Patalpos temperatūra; - Data - laikas . mokejau 155 lt , pirkau dar kelis daikciukus tai nuolaidele maza pritaike QUOTE(Eulalija100 @ 2009 11 17, 17:11) Pirkau cia: termometrashttp://www.jusuvaikui.lt/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=274&category_id=56&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 funkcijos : Ausies termometras; - Kaktos termometras; - Patalpos temperatūra; - Data - laikas . mokejau 155 lt , pirkau dar kelis daikciukus tai nuolaidele maza pritaike o gal domejotes,kuo tie trys ermometrai skiriasi?aciu uz nuoroda QUOTE(*Perla* @ 2009 11 17, 23:37) istyrinejau visus , nes rinkausi gal menesi Graco termometras tik ausyje matuoja . Topcom kidzzz skaitmeninis termometras 201 4*1-Sitas toks pats kaip manasis tik dizainas kitoks , funkcijos tos pacios. Topcom kidzzz skaitmeninis termometras 301 5*1 - tokio dar nebuvo kai pirkau cia matyt naujiena , is aprasymo tai suprantu kad juo dar galima ir maistelio karstuma pamatuot . Dar buvo ir kitos firmos termometras dabar jau nera jo , jis neturejo naktinio pasisvietimo lemputes
Mūsų Omron ausinis grybauja labai smarkiai.. kelis kartus permatavau gyvsidabriniu ir įsitikinau, kad pasitikėti juo negalima. o ir įkišti į tą ausytę sunku, skundžiasi vaikas kad skauda, tas galas storas...jaučiu pirksiu kitą, bet kaip neprašauti dabar
Mano Graco taipogi grybauja
gundausi pirkt tokį: http://www.chemistdirect.co.uk/braun-therm...0-e_1_2134.html gal kuri turit? ar tikslai pamatuoja
Sveikos,
sirgom mes praeitą savaitėlę ir tada supratau, kad reikia man naujo termometro Sūnui mano 20mėn. užpakaliuke matavom anksčiau, bet kadangi retai tekdavo tai kažkaip pavykdavo pamatuoti su elektroniniu termometru lanksčiu galiuku, o bet tačiau, šįkart sūnus mano neleido matuoti temperatūros užpakaliukyje, o jei taip vis tiek darydavom, tai darydavom su ašarom, o tai automatiškai nebegerai, ypač prastai būdavo naktim, neleisdavo nei po pažastim pakišti, nei užpakaliuke pamatuoti, tai labai mane gundo dabar tie ausies - kaktos termometrai kur per kelias sek pamatuoja.... Gyvsidarbinio nenaudojam, nes neįsivaizduoju kaip jį tektų išlaikyti taip ilgai ypač naktį.... Turim elektroninį čiulptuką va čia tai tikrai pinigai išmesti į balą Taip kad jaučiu pirksiu tą Topcom kidzzz , na o vėliau jau galėsim pakomentuoti kaip ir kas Kristiniux, tas Braun tikrai patikimas atrodo, juolab, kad puslapyje atgal ir gerų atsiliepimų apie jį buvo
visi elektroniniai grybauja
vieni daugiau ,kiti maziau
Man visi elektroniniai grybavo, vis dėlto pasilikau prie gyvsidabrinio
QUOTE(Soni @ 2009 12 04, 19:54)
Mus tai gelbejo matuojamas i ausy elektroninis
O mes turėjom gyvsidabrinį - sudaužėm. Tada pirkom visokių elektroninių - visai nieko rodė minkštu galiuku, kur užpakaliuke matuoti reikia, bet vaikas paaugo nebepasirašo
QUOTE(crema @ 2009 12 08, 21:45) O mes turėjom gyvsidabrinį - sudaužėm. Tada pirkom visokių elektroninių - visai nieko rodė minkštu galiuku, kur užpakaliuke matuoti reikia, bet vaikas paaugo nebepasirašo Pirmiausia reiketu pasikeisti baterija , ir kad stikliukas butu svarus
Pasiskaiciau komentarus ir dziaugiuosi, kad taip ir nenusipirkau "elektroninio stebuklo". Mums vis dar puikiai tarnauja senelis gyvsidabrinis
QUOTE(Ingaaa @ 2009 12 09, 13:31) QUOTE(crema @ 2009 12 16, 22:04) baterija turi savo galiojimo laika ji ir nenaudota gali neveikti jeigu ilgai stovejo ir galiojimo laikas i pabaiga. Dar matuojant reikia pralaukti tarp matavimu nustatyta laika,instrukcijoje turi buti nurodytas laikas po kurio galima atlikti sekanti matavima. QUOTE(Tinar @ 2008 06 20, 00:28) na man tai irgi tie gyvsidabriniai pavojingai atrodo, mes naudojam elektronini... na tai kas kad ten 2 dalim maziau ar daugiau rodo, juk matosi kai vaikui temperatura ir be termometro...o kai buna 38 daleiskim , aklam reikia but, kad nematytum...naudojam, ir mums gerai tik elektroninis.. nekalbėkit kol nesusidūrėt. beje, Santariškėse teko gulėt, tai personalas irgi keikė elektroninius ir jei temperatūra atrodydavo keista, nešdavo gyvsidabrinius persimatuoti. daugiau man jokių komentarų nereikėjo dėl pasirinkimo.
Mes matuojame su tokiu BOSIBOO kaktos termometras ir sau ir vaikams.
tinka ypač naktį gerai nereikia žadinti vaiko, priėjai, pavediojai prie galvos keliais sekundes ir nuėjai... ![]() va kaip tik skelbima maciau: http://www.plius.lt/skelbimas/auginantiems...?mano_skelbimas Super QUOTE(TOCAMI @ 2009 12 23, 00:48) nekalbėkit kol nesusidūrėt. beje, Santariškėse teko gulėt, tai personalas irgi keikė elektroninius ir jei temperatūra atrodydavo keista, nešdavo gyvsidabrinius persimatuoti. daugiau man jokių komentarų nereikėjo dėl pasirinkimo. Aha man taip buvo tik atvirkstinis varijantas temperaturos nera o termometras elektroninis rodo kad yra
Turejau anksciau viena elektronini,atrodo visai
Reikes kazkur ieskoti pirkti ne vaistinej QUOTE(TOCAMI @ 2009 12 23, 00:48) nekalbėkit kol nesusidūrėt. beje, Santariškėse teko gulėt, tai personalas irgi keikė elektroninius ir jei temperatūra atrodydavo keista, nešdavo gyvsidabrinius persimatuoti. daugiau man jokių komentarų nereikėjo dėl pasirinkimo. o mes tai toki grazinom nesenai, aciu dievui prieme
Naudojam gyvsidabrini, matuoju pazastuky, tik darau tai reklamos metu kad vaikas nesimakaluotu
QUOTE(Orė @ 2010 01 13, 11:34) Mes matuojame su tokiu BOSIBOO kaktos termometras ir sau ir vaikams. tinka ypač naktį gerai nereikia žadinti vaiko, priėjai, pavediojai prie galvos keliais sekundes ir nuėjai... ![]() va kaip tik skelbima maciau: http://www.plius.lt/skelbimas/auginantiems...?mano_skelbimas Super As irgi toki nupirkau. Tik man rodo geriausiu atveju apie 35,6 laipsnio O jums normaliai ismatuoja? Kazkaip per mazai rodo, o kodel - neaisku. Termometras juk visai naujas. QUOTE(Orė @ 2010 01 13, 11:34) Mes matuojame su tokiu BOSIBOO kaktos termometras ir sau ir vaikams. tinka ypač naktį gerai nereikia žadinti vaiko, priėjai, pavediojai prie galvos keliais sekundes ir nuėjai... ![]() va kaip tik skelbima maciau: http://www.plius.lt/skelbimas/auginantiems...?mano_skelbimas Super Mes irgi toki pati naudojam. QUOTE(addicted @ 2009 11 10, 02:09) O jus uz ji tiek ir mokejot kie jis siuo metu kainuoja? (220$) As jau buvau pasiruosus isigyti is www.jusuvaikui.lt va sita modeliuka Topcom kidzzz skaitmeninis termometras 301 5*1, bet kaip supratau ir jis nera patikimas Gal dar kas pasiulys patikima varianta
Sveiki,
Gal kas patars kur galima gyvsidabrini nusipirkti? Vaikas sudauze paskutini, o tie elektroniniai tai Aciu
sveikutes,o kaip jums termometrai-soskes?
Papildyta: gal kuri naudojot toki?
Mes naudojam Braun Thermoscan termometra i ausyte. Manau tai pats geriausias variantas, nes pamatuoja greitai ir tiksliai.
Tiek daug visos raset,kokius turit termometrus,bet gal kas galit pasiulyti kaktos termometra,kuris matuoja tiksliai?
QUOTE(alteja @ 2010 01 25, 15:51) Sveiki, Gal kas patars kur galima gyvsidabrini nusipirkti? Vaikas sudauze paskutini, o tie elektroniniai tai Aciu yra ten, kur prekiauja rusiškais įv med preparatais, paprastai tokios mažos parduotuvėlės prie turgaus būna, aš pirkau Kaune, Šilainių turguje esančioj tokioj pardėj, 10lt, taip pat Urme mačiau, ten lyg apie 4lt kainavo |