Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ajus
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4
Bountyyy
Kažkaip ėmiau ir sugalvojau tokį vardą blush2.gif nu man jis visai nieko skamba, pakankamai vyriškai, trumpas ir retas...tiksliau tokio viai nėra jokiose vardų reikšmėse lotuliukas.gif Ka jus manote? 4u.gif
Versmė
Smagiau, kai vardas su reikšme būna 4u.gif O šiaip man priebalsio trūksta, lyg Kajus, bet K kažkur pasimetė...
sena niekšė
ajajaj blink.gif
insi
perskaičiau kaip alus hihihi.gif keistas raidžių kratinys.
***Žaltvykslė
O kaip tu jį kviesi?
Ajau,ajau.....?

doh.gif
Pangasija
apsurdiškas
Noa
QUOTE(Bountyyy @ 2008 05 10, 15:10)
Kažkaip ėmiau ir sugalvojau tokį vardą  blush2.gif
*

Nu blyn, nafig užvedinėt temą tokiu vat klausimu? Tema - vaikų vardai. Tu pažįsti vaiką tokiu vardu? Ar vadint ruošiesi? Sugalvojo... mastau.gif Nu dar sugalvok Onatas, Apolas, ir Rūnas, arba Enata, Ugilė ir Imona, ir apie kiekvieną atskirai temą užvesk...

Aš va, sugalvojau vardą Bankuchenas. Mano supratimu, visai toks nieko, asociacijos malonios, retas... Ką jūs apie tai manote? blush2.gif
insi
QUOTE(Noa @ 2008 05 10, 16:34)
Aš va, sugalvojau vardą Bankuchenas. Mano supratimu, visai toks nieko, asociacijos malonios, retas... Ką jūs apie tai manote? blush2.gif
*

skanus vardas thumbup.gif
dontstop
Trūksta raidžių jame ax.gif
jovaida
Mano mažiukė neištaria "alus", tai sako :"ajus"... lotuliukas.gif
rytoj
O vat aš kažkaip ėmiau ir sugalvojau, kad čia juoda nesąmonė toks vardas. Kaži, kaip čia taip gavosi mastau.gif Mažu per mažai fantazijos turiu vardams išgalvoti mastau.gif

Ai, ir dar pagalvojau ir sugalvojau, kad gal čia šuniui vardą renka? unsure.gif
melana
Baisus schmoll.gif O kam kurt tuos vardus? blink.gif negi per mažas pasirinkimas tongue.gif
Dykuma5
Pažįstu mergaitę vardu AJA
rytoj
QUOTE(melana @ 2008 05 10, 17:50)
Baisus  schmoll.gif  O kam kurt tuos vardus? blink.gif  negi per mažas pasirinkimas tongue.gif
*

Tai čia tikriausiai tokiu būdu smegeninę mankština mastau.gif
Eglytia
Keistokai skamba.. Kai sau ištari tą vardą, atrodo, kad pasakai švepluodamas.. Kažkaip labai jau keista unsure.gif
tasha
Baisu blink.gif
Sidabrinė
Nesamone biggrin.gif
muminukas
QUOTE(Sandruliukas @ 2008 05 11, 08:35)
Nesamone  biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif nesąmonė. aš daug galiu prigalvoti - Skrutamas, Vordinas, Remaklis... tai ką?
ir kurioj vietoj tas Ajaus vyriškumas? g.gif
ingakyca
doh.gif na ką aš galiu pasakyti biggrin.gif Kajus būtų gražu, bet Ajus schmoll.gif
Padrushkyte
nu vardas tai baisus!!!!!! 4u.gif ax.gif
saridon'e
nea, ne koks
Elba
QUOTE(Žirklutės @ 2008 05 10, 15:19)
Smagiau, kai vardas su reikšme būna  4u.gif O šiaip man priebalsio trūksta, lyg Kajus, bet K kažkur pasimetė...
*

drinks_cheers.gif lygiai ta pati pagalvojau.

QUOTE(Noa @ 2008 05 10, 16:34)
Nu blyn, nafig užvedinėt temą tokiu vat klausimu? Tema - vaikų vardai. Tu pažįsti vaiką tokiu vardu? Ar vadint ruošiesi? Sugalvojo... mastau.gif Nu dar sugalvok Onatas, Apolas, ir Rūnas, arba Enata, Ugilė ir Imona, ir apie kiekvieną atskirai temą užvesk...
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(muminukas @ 2008 05 11, 11:33)
drinks_cheers.gif nesąmonė. aš daug galiu prigalvoti - Skrutamas, Vordinas, Remaklis... tai ką?
ir kurioj vietoj tas Ajaus vyriškumas?  g.gif
*

lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Isila
kas per nesąmonė blink.gif ne vardas kažkoks, o nesusipratimas doh.gif
miig
Labai ir matosi, kas tiesiog ėmei ir sugalvojai. Raidžių kratinys ir tiek. Taip firmų pavadinimus galvot reikia , o vaikui schmoll.gif
Paryžietė
Na...jeigu šuniukui toks vardas...tai visai nieko rolleyes.gif rolleyes.gif
Bet vaikų, tai pagailėkit....................duokit normalius vardus smile.gif
Vuke
Ishgirdus varda is karto toks scenarijus i galva atejo.
- Koks vardas?
- Ajus
- As as...bet klausiu koks vardas blink.gif taip ir bus neaisku a jus ar ne jus...siaip graziausias lietuviskas vardas yra Ubaldas - idomu ar nors vienas vaikas tokiu vardu pavadintas g.gif lotuliukas.gif
alisa1
Na jau nea....Ajus doh.gif ....Nekas,nekas....
SANTA
Baisus
Athena
Tikrai ne toks baisus, kaip čia komentatorės nupiešė.

Ne vyriškas jis smile.gif Bet man jis normalus.
doviliuke
ir as nesimpatizuoju tokiam vardui,trumpas ,bet kaskoks berysio doh.gif
inius
Kajus is pasakos apie sniego karaliene palikopirmaraide ledo pily... biggrin.gif
Omrum
man nepatinka schmoll.gif
idea fix
Čia ne vardas. Be jokios reikšmės neturintis žodžių kratinys. Nepyk. 4u.gif Tikrai yra gražesnių ir labiau prasmingų retų vardelių 4u.gif
renatula
negrazus, man visai nevyriskas schmoll.gif
grange
Yra baisesnių, bet vėl gi, keikvieno skonis skirtingas, jei tėveliams patinka.....
aišku čia man ir norisi kajus sakyti, na bet... rolleyes.gif
mamutiene
QUOTE(Paryžietė @ 2008 05 14, 14:17)
Na...jeigu šuniukui toks vardas...tai visai nieko rolleyes.gif  rolleyes.gif
Bet vaikų, tai pagailėkit....................duokit normalius vardus smile.gif
*

Tikrai, teveliai susimastykit...bet kokie zmones yra...patys tikriausiai normalius vardus turi, o is vaiko tyciojasi...negrazu taip...
juna:):):)
O kam tokia tema atidarei?jeigu nori toki varda savo busimam vaikui duoti,tai gal neskubek...
redared
Ajus tai kaip glajus hihihi.gif hihihi.gif
*GAILĖ*
doh.gif visiška beryšybė
fiona35
QUOTE(redared @ 2008 05 17, 23:39)
Ajus tai kaip glajus  hihihi.gif  hihihi.gif
*

Tai jau tikrai. hah.gif O gal kokią ypatingą reikšmę turi? g.gif
moniq
As savo broli Aurima vadinu Aja rolleyes.gif
TOCAMI
pavadink vaiką Kajumi. o namie galėsi meiliai šaukti Ajumi. bus trumpinys. tik nerašykit į gimimo liudijimą Ajaus, o tai užaugs koks ajajai...
Egipta
Neapsisprendziat Kajus, Gajus, Tajus ar Majus tai sugalvojot Ajus??? Negi dar mazai tu vardu su tokia pacia galune?
yelloww
mes norim duoti arba Meda arba Majus savo mazyliui 4u.gif
jutu
Tiesa pasakius man sis vardas nelabai....
suvalke
QUOTE(Bountyyy @ 2008 05 10, 15:10)
Kažkaip ėmiau ir sugalvojau tokį vardą  blush2.gif nu man jis visai nieko skamba, pakankamai vyriškai, trumpas ir retas...tiksliau tokio viai nėra jokiose vardų reikšmėse  lotuliukas.gif  Ka jus manote? 4u.gif
*

pirma kart toky varda girdziu uoi skaitau lotuliukas.gif
Birbiziukas
hmmm g.gif kažkoks neužbaigtas žodis g.gif
paulapaula
tema-nesamone,vardas-nesamone,kam to reikia doh.gif g.gif
TheAngel
negrazus ir isvis nesamoningas.
jjuratele
Labai grazus vardas. Meszadam toky duoti 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.