Kažkaip ėmiau ir sugalvojau tokį vardą
Smagiau, kai vardas su reikšme būna
ajajaj
perskaičiau kaip alus
O kaip tu jį kviesi?
Ajau,ajau.....?
apsurdiškas
QUOTE(Bountyyy @ 2008 05 10, 15:10) Nu blyn, nafig užvedinėt temą tokiu vat klausimu? Tema - vaikų vardai. Tu pažįsti vaiką tokiu vardu? Ar vadint ruošiesi? Sugalvojo... Aš va, sugalvojau vardą Bankuchenas. Mano supratimu, visai toks nieko, asociacijos malonios, retas... Ką jūs apie tai manote?
Trūksta raidžių jame
Mano mažiukė neištaria "alus", tai sako :"ajus"...
O vat aš kažkaip ėmiau ir sugalvojau, kad čia juoda nesąmonė toks vardas. Kaži, kaip čia taip gavosi
Ai, ir dar pagalvojau ir sugalvojau, kad gal čia šuniui vardą renka?
Baisus
Pažįstu mergaitę vardu AJA
Keistokai skamba.. Kai sau ištari tą vardą, atrodo, kad pasakai švepluodamas.. Kažkaip labai jau keista
Baisu
Nesamone
nu vardas tai baisus!!!!!!
nea, ne koks
QUOTE(Žirklutės @ 2008 05 10, 15:19) Smagiau, kai vardas su reikšme būna QUOTE(Noa @ 2008 05 10, 16:34) Nu blyn, nafig užvedinėt temą tokiu vat klausimu? Tema - vaikų vardai. Tu pažįsti vaiką tokiu vardu? Ar vadint ruošiesi? Sugalvojo... Aš va, sugalvojau vardą Bankuchenas. Mano supratimu, visai toks nieko, asociacijos malonios, retas... Ką jūs apie tai manote? QUOTE(muminukas @ 2008 05 11, 11:33) ir kurioj vietoj tas Ajaus vyriškumas?
kas per nesąmonė
Labai ir matosi, kas tiesiog ėmei ir sugalvojai. Raidžių kratinys ir tiek. Taip firmų pavadinimus galvot reikia , o vaikui
Na...jeigu šuniukui toks vardas...tai visai nieko
Bet vaikų, tai pagailėkit....................duokit normalius vardus
Ishgirdus varda is karto toks scenarijus i galva atejo.
- Koks vardas? - Ajus - As as...bet klausiu koks vardas
Na jau nea....Ajus
Baisus
Tikrai ne toks baisus, kaip čia komentatorės nupiešė.
Ne vyriškas jis
ir as nesimpatizuoju tokiam vardui,trumpas ,bet kaskoks berysio
Kajus is pasakos apie sniego karaliene palikopirmaraide ledo pily...
man nepatinka
Čia ne vardas. Be jokios reikšmės neturintis žodžių kratinys. Nepyk.
negrazus, man visai nevyriskas
Yra baisesnių, bet vėl gi, keikvieno skonis skirtingas, jei tėveliams patinka.....
aišku čia man ir norisi kajus sakyti, na bet...
O kam tokia tema atidarei?jeigu nori toki varda savo busimam vaikui duoti,tai gal neskubek...
Ajus tai kaip glajus
As savo broli Aurima vadinu Aja
pavadink vaiką Kajumi. o namie galėsi meiliai šaukti Ajumi. bus trumpinys. tik nerašykit į gimimo liudijimą Ajaus, o tai užaugs koks ajajai...
Neapsisprendziat Kajus, Gajus, Tajus ar Majus tai sugalvojot Ajus??? Negi dar mazai tu vardu su tokia pacia galune?
mes norim duoti arba Meda arba Majus savo mazyliui
Tiesa pasakius man sis vardas nelabai....
hmmm
tema-nesamone,vardas-nesamone,kam to reikia
negrazus ir isvis nesamoningas.
Labai grazus vardas. Meszadam toky duoti
|